Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 15 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

582 Zeepbel van de woningmarkt (1)
581 Politie vol corruptie (1)
580 Socialisten weten niet beter
579 Dhimmitude snijdt strot langzaam open (4)
578 Essent agressieve telemarketeer (1)
577 Misdefinitie.nl wenst u een succesvol 2012 (5)
576 Koningin begeert hypocrisie (4)
575 Immigratieramp op herhaling (22)
574 Afrekenen met de HvA
573 Backfire door islam is een harde les
572 Persoonlijke meningen geen argument
571 Teeven downloadt eigen baan (1)
570 Jeugd glijdt snel af (4)
569 AutoReset vooral gepensioneerden
568 Open grenzen intrappen (2)
567 Extremisme links georganiseerd (1)
566 Digitale televisiescam (2)
565 Eerlijkheid duurt het langst
564 Ship those niggers back (2)
563 Smaad tegen politiehaat (4)

567 # Extremisme links georganiseerd #
Gepost door Misdefinitie op 12-11-2011 om 23:35.
Bij extremisme en terrorisme hebben we allemaal wel wat karikaturen in het achterhoofd van doorgedraaide moslims die zichzelf naar Allah blazen omdat Mohammed in de echte materiŽle wereld de maagdelijke AÔsha's van 9 jaar niet mogen uitwonen. Vliegtuigen in torens, autobommen, explosieven in treinen en schietpartijen op de openbare weg worden veelal als doemscenario neergezet door overheden om het wegnemen van vrijheden en privacy te rechtvaardigen. Tevens wordt het begrip extremisme misbruikt om tegenstanders van het linkse gedachtegoed te diskwalificeren. Door bepaalde meningen als extremistisch te bestempelen, kunnen ze derhalve bewerkstellingen dat de enge socialistische machthebbers de maatschappij op hun manier kunnen blijven inrichten. Jammer genoeg zit de wereld niet zo eenvoudig in elkaar dat we daarmee het volledige begrip kunnen duiden. Onbekend zijn de goedgekeurde vormen van extremisme. Extremistisch gedrag komt vaak voor bij bekende officiŽle organisaties die een zeer goede naam genieten onder de bevolking.

Van moreel naar crimineel.

Al sinds begin jaren '70 weet Greenpeace sympathie op te wekken door in haar naam het woord "vrede" op te nemen en over het algemeen te strijden tegen milieuvervuiling en alles wat daarmee te maken heeft. Een schoon milieu is noodzakelijk om te kunnen leven, leven is goed en dus is Greenpeace goed, luidt de redenering. Onafhankelijk, altijd in de buurt (behalve in de vele ontwikkelingslanden) en met doelstellingen die geweld en extremisme afzweren. Mensen die iets tegen Greenpeace hebben moeten dus wel gek in hun hoofd zijn, want hoe kan zo'n groene organisatie nu ooit iets slechts doen? Van jongs af aan worden jongeren vergiftigd met de "goede" daden en acties van Greenpeace. Boeken zijn er volgeschreven met fantasierijke verhalen hoe Greenpeace met de Rainbow Warrior succesvolle protestacties deden. Totdat de Fransen die Volkerts zat waren en het bootje lieten opblazen door de geheime dienst. Herdenkingen van deze tragische gebeurtenis gaan nog altijd uit van een onschuldige Greenpeace.

Een goederentrein volgeladen met levensgevaarlijk kernafval, zou vanaf Borssele naar Frankrijk rijden. Greenpeace was het daar als milieuorganisatie niet mee eens. Dat kan prima, ieder zijn mening. Extremisten van Greenpeace vonden echter niet dat ze het reguliere pad van de rechtsstaat hoeven te bewandelen. Namelijk bezwaar maken en eventueel naar de rechter stappen. Zij geloven in de harde actie waar zij, geheel volgens de aldaar geldende tradities, geweld bij voorkeur afzweren. Medewerkers van Greenpeace groeven echter in het diepste geheim een diepe kuil onder de rails waar de trein overheen zou denderen. Iedereen met gezond verstand zou kunnen bedenken dat graven onder treinrails tot gevolg kan hebben dat de rails kan zakken en scheuren waardoor de kans toeneemt dat de trein kan ontsporen. De krant schrijft dat ze gestoord werden, maar zij zijn gestoord. Door de actie van Greenpeace had het ontsporen van de trein kunnen leiden tot een kernramp in Nederland.

Achteraf kunnen ze makkelijk zeggen dat de trein helemaal niet had kunnen ontsporen, zij uitermate deskundig zijn en het slechts een ludieke actie betreft. De daders zouden slechts een kistje begraven hebben waaruit een onschuldige gele ballon tevoorschijn zou komen. Wat ons betreft gaat het echter niet om de verzonnen intentie van criminelen achteraf, maar om het risico dat zij in het leven roepen en het feit dat er bewust en dus met opzet voorbereidingshandelingen zijn gedaan om misdrijven mogelijk te maken. Er was gewoon sprake van sabotage. Wanneer iemand aan uw auto knoeit en u desondanks geen ongeluk krijgt, kan de dader zich er dan op beroepen dat hij wist wat hij deed, er geen gevaarzetting was en het een grapje betrof? Zou u naar willekeur kuilen mogen graven die gevaarlijk kunnen zijn en vrijuit gaan zolang er niks gebeurt? Criminaliteit bestaat niet pas bij een groot succes. Blijkbaar mogen officieel erkende organisaties zich straffeloos schuldig maken aan criminaliteit zolang hun doel dat toestaat.

Kan een achtergelaten tas nooit een actie van terrorisme zijn (geweest) als degene die het heeft achtergelaten achteraf verklaart dat de tas nooit gevaarlijk is geweest? Natuurlijk niet. Zeker in deze tijd leidt het enkele feit dat een tas alleen wordt achtergelaten op een verdachte manier al tot de verdenking van een terroristisch misdrijf. Dan zou het saboteren van de infrastructuur waar treinen overheen rijden om daar een kistje begraven dat zeker moeten zijn. Hoezo is dat niet strafbaar dan? Zouden we dat toestaan, dan kan er voor hetzelfde geld een bom in geplaatst worden. Greenpeace stelt dat zij de machinist gewaarschuwd zouden hebben met rode lampen. Net zoals overvallers dat doen om een voertuig tot stoppen te dwingen om daarna de bestuurder te beroven. Die schrikt zich rot met het idee dat hij of straks vermoord gaat worden of straks de lucht in vliegt vanwege explosieven. Terrorisme is grotendeels gebaseerd op de angst dat er dood en verderf wordt gezaaid en die angst hebben zij gezaaid onder machinisten.

Gewone burgers zijn veel eerder de klos. Langs het spoor lopen is strafbaar. Niet per se voor uw veiligheid, maar omdat vrijwel iedereen die zonder toestemming langs het spoor loopt dat doet met de bedoeling iets illegaals te doen. Illegaal lozen, zelfmoord, vijanden voor de trein gooien of sabotage zoals in het geval van Greenpeace. Kuilen graven en iets met kistjes doen waardoor anderen in gevaar komen is terrorisme. Hartstikke strafbaar en u begrijpt dat als mensen zelfs opgepakt worden om meningen op websites, deze figuren keihard gestraft moeten worden. Hoewel... De politie werd gebeld, maar die gasten zaten vast weer te rukken achter hun computertjes aangezien ze pas aankwamen toen de vogels al gevlogen waren. Wel, als de politie faalt hebben ze altijd nog een laatste redmiddel. Het gebeuren gewoon geheim houden in de hoop dat er niemand achter komt. Helaas voor hen gebeurde dat wel. Justitie probeerde nog de zoveelste blunder van de politie te verbergen door een onderzoek aan te kondigen naar de daders, maar de rechter liet hen vrij.

Experts zeggen dat we zeker nog tot 2050 afhankelijk zijn van kernenergie. Schone energie is leuk en beter, maar kan lang niet alle behoeften aan energie bevredigen. Zonnepanelen en windmolens kunnen niet genoeg energie leveren. Alles wijst erop dat Greenpeace tegen kernenergie is om ervoor te zorgen dat ze hun bestaansrecht kunnen blijven garanderen. Eerder dit jaar hebben ze ook al op zo'n manier hun acties ingericht dat het noodzakelijk was voor de politie om 28 arrestaties te doen. Wat heel uitzonderlijk is omdat de misdaad zich niet op internet afspeelt. De actie mislukte en de trein kon weer verder rijden. Reden te meer voor Greenpeace om door te gaan met steeds extremere acties. Kolencentrales vormen een alternatief voor kernenergie. Weliswaar niet zo schoon als de wind, maar wel beter dan kernafval. Zelfs daar gaan die milieuradicalen niet mee akkoord en blokkeren een bouwplaats. Greenpeace is van milieubescherming tot "extremisme omdat het kan" gegaan. Zelf rijden ze natuurlijk allemaal in een auto en gebruiken ze veel stroom.

Kom kindertjes, ex-Kamerlid Wijnand Duyvendak van "Groen is goed, daarom is GroenLinks ook goed" zal jullie eventjes vertellen hoe jullie energie moeten besparen. Nou, dat gaat zo. Kijk bij uw straatgenoten naar binnen of daar misschien nog gloeilampen branden of een plasma-tv staat te loeien. Grijp de telefoon, bedreig hen met de dood en roep uw extreem linkse kameraden bijeen om het karwei af te maken. 's Nachts, als niemand u ziet, drenkt u heimelijk lappen stof in petroleum, steekt deze in brand en propt deze snel door zijn brievenbus. Dat zal hem leren om stroom te gebruiken. Slecht voor het milieu en het milieu is goed, daar mag alles voor wijken. De dood is eigenlijk niet goed genoeg, maar verder kan zelfs een slinkse niet gaan. Wacht, Wijnand leert u nog meer. Wordt u ooit gepakt, dan moet u het milieu als allerbelangrijkste doel in het leven stellen dat boven mensenlevens gaat en keihard liegen. Paul Meijer van Forza! noemt Duyvendak een crimineel die betrokken is geweest bij extreem links terrorisme en nu kinderen de les leest.

Opvallend is dat tegenwoordig niemand meer raar opkijkt als een socialist een rechts standpunt kwalificeert als extreem. Ongeacht de inhoud en context. Geweld, bedreiging en brandstichting mogen dan weer niet extreem genoemd worden. GroenLinkser Els Berk was er als de kippen bij om te zeggen dat Meijer zich niet in de geschiedenis heeft verdiept. De feiten kloppen echter, dus welke verdieping had Els gewenst? O ja, als het magische woord milieu valt, is alles geoorloofd en is het in de brand steken van andermans woning geen misdrijf maar rechtvaardigheid. Vergeet niet dat GroenLinks zo'n beetje gelieerd is aan alle extreem linkse en radicale clubs waaronder al die Volkerts die uw dood als prima middel zien als u niet naar ze wilt luisteren. Berk vindt het vooral kwalijk dat Duyvendak is beschadigd. Over de schade die hij heeft aangericht natuurlijk geen woord. Ook de burgemeester weet raad. Burgemeester Theo Weterings wuift de kritiek over Duyvendak weg met de woorden dat hij gewoon aan het werk is. Ja, brandstichting is gewoon werk voor links. Maar natuurlijk.

Vaak zijn organisaties minder makkelijk te duiden als ze werken met relatief onafhankelijke psychisch gestoorde eenlingen. Joke Kuijt uit Krommenie, pardon, Joke Kaviaar, is in september 3 dagen in de cel gezet na haar arrestatie vanwege opruiende taal op haar website. Zij wordt beschouwd als een van de leiders van de Nederlandse tak van de Conspiracy Cells of Fire. Het laatste woord in de naam van deze beweging laat al merken op wat voor manier zij en haar kornuiten "discussiŽren" indien ze het niet met u eens zijn. Terug sturen van buitenlanders naar hun eigen land noemen zij deportatie. Vervolgens redeneren zij dat zoiets te maken heeft met de massavernietiging uit de Tweede Wereldoorlog en dus alles geoorloofd is om dat te voorkomen. Zodoende kan iedereen die allochtonen niet zo lief vindt een speciale linkse behandeling verwachten van dat extremistische gespuis. Aanslagen, bompakketten, brandstichten, oproepen tot geweld en het bedreigen van politici met de dood vindt Joke de normaalste zaak van de wereld.

Overal op internet is de selectieve verontwaardiging merkbaar op extreem linkse websites. Bedreiging? Geweld? Brandstichting? Ach, dat valt toch gewoon onder de vrijheid van meningsuiting? Wel ja, die toren van de Rabobank is een beetje afgefikt en wat ministers en rechtse webloggers zijn met de dood bedreigd, maar toch blijft het een "mening". Ter vergelijking: toen de beheerder van Misdefinitie vervolgd werd voor echte meningen, dat wil zeggen dat het bij een mening op schrift blijft zonder gevaar voor fysieke acties en misdaden in de werkelijke wereld, waren ze niet zo verontwaardigd. Niemand stond op voor de vrijheid van meningsuiting, want het was niet hun mening. Nu het gaat om een extreem linkse brandstichter die aan het hoofd staat van een internationale criminele organisatie, doen al die schijnheilige linkse flikkers alsof ze een lans breken voor de echte vrijheid van meningsuiting. De sympathie voor Joke en haar brandstichtingen is schrikbarend vergeleken met de volledige radiostilte toen Misdefinitie werd vervolgd.

Extremistische organisaties staan zelf altijd middenin de belangstelling van geheime diensten waardoor het openbare deel zich moeilijker kan richten op terroristische aanslagen. Vandaar dat zulke extreem linkse organisaties overal spionnen hebben die onzichtbaar hun werk doen en de terreurdaden daarmee een stuk eenvoudiger maken. De Taliban is een wereldbekende vijand van het westen en zelfs van rivaliserende moslimgroepen. Aanhangers van socialistische regimes die met hun dhimmitude de extremistische moslims een veer in de reet willen steken zoals de PvdA, proberen vaak ingangen vrij te maken naar het terrorisme door te roepen dat we met de Taliban moeten onderhandelen omdat we anders een groot probleem hebben. Eenmaal aan de onderhandelingstafel is het mogelijk om nog meer van het land weg te geven aan die kamelenridders. Gelukkig kunnen we nog rekenen op geheime diensten. Kamerlid Mariko Peters (GroenLinks) vond het blijkbaar niet zo leuk dat een geheim agent informatie over de Taliban verzamelde en verlinkte hem.

Recent is er vanuit Amerika de Occupy Wall Street-beweging overgewaaid die voornamelijk bestaat uit linkse hippies die protesteren tegen ongelijkheid. Gesuggereerd wordt dat er sprake is van een beweging onafhankelijk van politieke voorkeuren, maar de standpunten zijn typisch socialistisch. Kort samengevat: u heeft geld en zij niet en dat is niet eerlijk. Linkse stakkers die zich keren tot wat zij casinokapitalisme noemen: u heeft meer geld dan zij, dus zal het wel illegaal verkregen zijn door onderdrukking van uw linkse medemensen. Wat hoort er bij "vreedzame" linkse protesten? Juist, geweld en verkrachtingen. Gepleegd door hun eigen linkse aanhangers die inbreken, gebouwen leegroven, de hele stad vernielen en brandstichten. Dit gespuis deinst er niet voor terug om zich, net als moslimterroristen, van het leven te beroven om een standpunt te maken. Protesteer liever tegen hun uitkering. Ja zuigende linkse knaagdieren, geld is vies. Stort het maar lekker op onze rekening en ga in een plaggenhut ver van de bewoonde wereld wonen.

Linkse activisten hebben geen enkele morele grens die hen tegenhoudt om extremistisch gedrag te vertonen. Sinterklaas, dit keer geen Wouter Bos of Job Cohen, kon niet eens met zijn zwarte pieten door Amsterdam lopen om de kinderen een leuk en neutraal feest te geven. Opeens doemden daar een paar extreem linkse kakkerlakken op die in pamfletten riepen dat zwarte piet een teken van racisme is. Misschien kunnen al die kinderrechtenorganisaties zoals Unicef eens verklaren waarom ze zelf zo racistisch zijn als de pest. Rot even op met dat gelul over racisme. Sinterklaas was een Turk en bovendien zijn de pieten zwart geworden doordat ze gespoten zijn door schoorstenen klimmen. Overal zien die dwaze fascisten racisme en dat komt omdat ze zelf de grootste racisten zijn. Wie zijn er immers zo obsessief met huidskleur bezig? De kinderen van alle kleuren die zingen en juichen zonder haat?! Deze wereld zou er een stuk blanker mooier uitzien zonder links gespuis dat enkel uit is op haatzaaien voor de eigen dubbele agenda.

Dertig jaar lang hebben krakers uw woning kunnen stelen als zij vinden dat u het te lang leeg laat staan dankzij de gelegaliseerde diefstal van links. Met dank aan de VVD is daar eindelijk een einde aan gekomen door het kraakverbod dat kraken strafbaar maakt. Altijd hebben krakers geroepen zich aan de wet te houden, dus zullen ze snel weg zijn toch? Krakers vinden geweld tegen de politie echter moreel aanvaardbaar. Ze moeten weer vechten vinden ze. Achter ramen die dichtgespijkerd zijn met bedbodems vergaderen de krakers als een ware criminele organisatie hoe ze de confrontatie kunnen aangaan met de wouten, justitie en als het moet rechters. Van uw belastinggeld betaalde advocaten staan de werkloze krakers gratis bij in hun strijd tegen de overheid. Verdedigen mag, want uw huis is na het kraken voorgoed hun huis geworden. Zoals het links betaamt, moet iedereen die niet luistert gewoon snel dood. Krakers plaatsen al jarenlang zware boobytraps voor de ME die legaal komt ontruimen. Met jerrycans vol benzine en natuurlijk, u raadt het al, vuur.

Overweging.

Ten onrechte hebben de besproken en soortgelijke organisaties jarenlang een beroep kunnen doen op hun morele dooddoeners. Greenpeace en aanverwante organisaties zouden strijden voor milieubehoud. Amnesty International en Unicef zouden zich moeten inzetten voor kinderen en mensenrechten. Activisten hebben het voordeel van de twijfel gekregen aangezien zij de maatschappij wakker kunnen schudden betreffende misstanden die normaliter nooit de aandacht van de pers zouden halen. Nieuwe bewegingen worden toegejuicht met het idee dat er door de elite zoveel verspild wordt dat de economie naar de knoppen gaat. Tegen racismebestrijding zal nooit iemand willen ageren voor zover dat tenminste eerlijk, neutraal en objectief gebeurt. Kraken werd op idealistische basis goedgekeurd vanuit het standpunt dat iedereen recht heeft op een dak boven zijn hoofd; ervan uitgaande dat mensen daarvoor werken. Zoals we zo vaak hebben aangetoond in het verleden betekent een beroep op een morele norm niet dat deze norm daadwerkelijk wordt nageleefd.

Greenpeace beschermt het milieu helemaal niet. Wat zij doen is zeggen dat hun acties gericht zijn op behoud van het milieu, maar vervolgens bestaan hun activiteiten enkel uit het vernielen, dwarsbomen, bedreigen en saboteren van andermans eigendommen. Het milieu wordt als moreel argument gebruikt om grote stenen in het water te gooien en het risico in het leven te roepen dat een trein, geladen met kernafval, ontspoort zodat juist hetgene gebeurt dat ze trachten te voorkomen: een kernramp met de vernietiging van het milieu als gevolg. Al die mensenrechtenorganisaties komen niet in actie wanneer het niet hun eigen mensen betreft. Activisten die in beginsel voor de opvang van vluchtelingen streden die uit een oorlogsgebied kwamen, gaan nu, bij gebrek aan een oorlogsgebied, de term mensenrechten misbruiken om alles en iedereen binnen te laten. Gaat u daar niet mee akkoord, dan stichten ze branden. Krakers zijn allang geen idealisten meer, maar dieven en terroristen die tegenstanders die wel werken naar het leven staan.

Nederland zit heden ten dage vol met linkse toko's en verenigingen die in alles gefaciliteerd worden en in veel gevallen zelfs boven de wet staan. Probeert u zelf eens een kuil te graven voor een ander en u kunt eens een gevangenis van binnen gaan bekijken. Gaat u eens voor de grap roepen dat juist de excuusnegers die veel programmamakers in hun programma's stoppen racisme is vanwege een obsessieve fixatie op huidskleur en u kunt de hoon en bedreigingen van half Nederland verwachten. Deze opsomming is evenals de meeste opsommingen die we maken niet uitputtend. Het zijn slechts enkele voorbeelden. Organisaties als de Moslim Broederschap en Milli GŲrŁs kunnen beschouwd worden als extremistisch en kunnen gewoon hun gang gaan in Nederland. Evenals de tientallen aanverwante organisaties die zogenaamd als doel hebben om de integratie te bevorderen door activiteiten te organiseren. Ons punt is dat als we aan de grote schoonmaak gaan beginnen, al dat nutteloze linkse gespuis moet verdwijnen.

Van oudsher wordt kritiek op organisaties die een beroep doen op morele en emotionele begrippen vol met haat ontvangen. Een organisatie die zegt iets voor het milieu of mensenrechten te doen moet te allen tijde gekoesterd worden. Het milieu en mensenrechten zijn immers bij uitstek zaken waar niemand tegen kan zijn. Waar we wel tegen kunnen zijn is het feit dat ze ons gewoon bedonderen en dat is waar we met dit artikel naar toe willen. We willen u bewust maken van het feit dat als een organisatie zegt iets te doen, u niet zomaar op twee oren kunt gaan slapen in de veronderstelling dat het wel goed gaat komen. Mensen zeggen het een, maar doen het ander. Kijk eens goed naar het verband tussen de organisaties die we genoemd hebben. Allemaal zijn ze gebaseerd op links gedachtegoed en de suggestie dat zij iets doen aan iets wat we allemaal belangrijk vinden. Mensen denken daarna niet meer na. Het is niet toevallig dat in beginsel al dit soort linkse organisaties de rechtsstaat niet respecteren en hun opvattingen opdringen met geweld.

Toegegeven, het is niet zo fijn dat kernafval door uw stad rijdt. Bent u daar tegen, dan zult u de bestuurlijke of juridische weg moeten bewandelen. Net als wij als we ergens tegen zijn. Criminele activiteiten zijn uit den boze. Morele standpunten waardoor u emotioneel instabiel wordt zijn geen argumenten voor sabotage. Asielextremisten zijn het niet eens met het asielbeleid. Wij ook niet. Ze moeten allemaal oprotten. Het verschil tussen Joke Kaviaar en Misdefinitie is niet dat we beiden een mening hebben over hoe Nederland zou moeten worden ingericht, maar dat van Misdefinitie nooit en te nimmer de dreiging van geweld, brandstichting en fascisme uitgaat. Straattuig kan het oneens zijn met de malaise op de woningmarkt waardoor zij moeilijk aan een woning komen, maar dat kan geen reden zijn om huizen van een ander te kraken en al helemaal niet om te proberen om mensen te vermoorden met boobytraps. Allemaal hebben we zo onze meningen die we best mogen uitdragen, maar wel middels tekst en niet door criminele activiteiten.

Tijdens een crisis moet iedereen inleveren en het kabinet Rutte 1 heeft al zo'n beetje aangegeven dat het best wel eens nodig kan zijn dat in 2012 het regeerakkoord wordt opengebroken om nieuwe bezuinigingen te vinden. Wel, hierbij kunnen we alvast een grote bezuinigingspost opvoeren. Verbied al die zogenaamde goede, groene en beschermende organisaties. We kunnen de saboteurs, fascistische activisten en Volkerts missen als kiespijn. Weg ermee. Evenals al die nutteloze antidiscriminatiebureaus die zich enkel bezighouden met berberapen, zwarte pieten en negerzoenen. Op de grond waar nu hun gebouwen staan kunnen huizen voor burgers gebouwd worden. De kosten die we besparen op politie om dat tuig in toom te houden levert voedsel op voor arme Nederlanders. Met de besparing op subsidies, salarissen en andere onderhandse giften kunnen we een deel van onze schulden gaan afbetalen. Laat u niet foppen door hun naam en doelstellingen. Al die linkse organisaties leiden uiteindelijk tot geweld en brandstichting.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door Moses 35i op 15-11-2011 om 11:02.
Een goed artikel, geheel naar mijn hart!

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.