Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 16 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

562 Massa-immigratie zal worden beperkt (1)
561 Egocentrische solidariteit zorg (1)
560 Uitstel vergassen onverantwoordelijk
559 Faillissement als ultieme sanctie
558 Parasiet die rechts verried (2)
557 Cabaret houdt politiek spiegel voor
556 Surveillancemaatschappij steeds dichterbij (1)
555 Beeldverhouding compleet zoek (1)
554 Socialistische irreŽle schijnangsten (2)
553 Criminele moslimkolonisatie (3)
552 Slinkse mooipraterij ontmaskerd
551 Scheid onderwijs van religieonzin (4)
550 Moslimpijpen norm tijdens ramadan (1)
549 Commercieel verandert niks
548 Hongernegers toorn van Afrika (1)
547 Schandpaal criminele eigenrichting
546 Breivik de internationale socialistenpik
545 Ronald (Djeez) vol onderbroekenlol
544 Rassensegregatie officieel toegestaan (1)
543 Randstad zuigende CV-verzamelaars

562 # Massa-immigratie zal worden beperkt #
Gepost door Misdefinitie op 18-10-2011 om 23:34.
"Jullie moeten oprotten! Ga nou weg man of ik breek je nek! Bevel van Allah heeft voorrang! Rot maar op, wij hebben jullie niet nodig. We hebben jullie niet uitgenodigd, dus rot op!" Zouden wij met flinke hyperbolen over onreine berberapen, varkens en kakkerlakken een mooie beeldspraak neerzetten om een satirisch punt te maken, dan krijgen we al snel linkse fascisten op ons dak, maar het gaat hier toch echt om de hartelijke bejegening van journalisten door moslimtuig (vanaf 9:30) van de radicale islamitische groepering Behind-bars die openlijk sympathiseert met moordennaar Mohammed Bouyeri. Daadkrachtig grijpt de politie in en verwijdert de uitgescholden en bedreigde journalist van het toneel. Navraag leert dat de kamelenridders een persmomentje hebben en omdat de politie doodsbang voor ze is en graag vriendjes met ze blijft, moeten de grondrechten van journalisten volledig wijken en loopt de politie laf weg. Inderdaad extremistische geitenneukers, wij hebben jullie niet nodig en niet uitgenodigd. Rot maar op! Massa-immigratie moet beperkt worden.

Beperkingen belemmerd.

Massa-immigratie heeft de afgelopen tientallen jaren voor een stortvloed aan problemen gezorgd waar voorlopig nog geen einde aan lijkt te komen. Chaos, maatschappelijke onrust, wijken die in getto's veranderen en allochtonen die oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit. Om nog maar te zwijgen van de extreme tegenstellingen die de aanwezigheid van verschillende culturen in Nederland met zich meebrengen. Ondanks dat het failliet van de multikul inmiddels ook door begint te dringen bij de wat achterlijke linkse kant van de samenleving en we inmiddels gezegend zijn met een minder links kabinet, zijn de grenzen nog niet massaal gesloten. Op zich is dat niet zo heel erg verwonderlijk omdat links u al die jaren heeft voorgelogen met het scenario dat u met rechts genadeloze neo-nazi's aan de macht zou helpen. Zoals u weet bestaan die nazi's helemaal niet. De multikul wordt opzettelijk beschermd. Voordat de afschuwelijke multicriminele samenleving de nek omgedraaid kan worden, moet er eerst nog wat linkse sabotage weggewerkt worden.

Eerst gaan we uitgebreid analyseren waarom de kadavers van links zo lang blijven rotten in onze straten. Selectieve verontwaardiging is een van de grootste oorzaken dat rotzooi kan blijven bestaan. Uitgescholden en bedreigd worden door moslims is de afgelopen 20 jaar voor links een uiting van respect geworden. Durft u er iets van te zeggen, dan wordt u maatschappelijk kapot gemaakt. Politieagenten keren u makkelijk de rug toe met de woorden dat zij een ander geloof hebben en dat nu eenmaal de cultuur en religie is van die mensen. Schrijft u daar een kritisch stuk over als journalist zijnde, dan weten ze u razendsnel voor het gerecht te dagen. Gaan bewegingen die zij haten een demonstratie houden zoals de Nederlandse VolksUnie (NVU), dan zijn ze opeens wel verbijsterd. Beide clubs, zowel de nationaal socialisten als de moslims, hebben in hun heilige boek staan dat Joden moeten worden uitgeroeid. Moslimextremisten krijgen tijdens hun persmomentje een ontheffing van het Wetboek van Strafrecht. Voor ons gelden grove beperkingen.

Verder wordt de eeuwenoude methode van de socialisten regelmatig van stal gehaald. Ongegeneerd liegen totdat ze barsten. Van hetzelfde niveau als "Hitler liet geen Joden vergassen; dat deed het Verzet" is de achterlijke bewering van Kamerlid Martijn van Dam (PvdA) dat de massa-immigratie juist de schuld is van "rechts". Onder het motto "Adolf Hitler heeft zich te lang laten zeggen dat hij verantwoordelijk was voor de Holocaust" komt links nu met de ultieme tegenactie door alles te verdraaien. Kort gezegd komt het betoog van Van Dam erop neer dat er buitenlanders hier naartoe werden gehaald vanwege krapte op de arbeidsmarkt en er steeds een rechts kabinet aan de macht was. De PvdA zou er vervolgens alles aan gedaan hebben om dat tegen te gaan. Historische onderzoeken zouden zijn relaas bevestigen. Deze socialist vergeet te vermelden dat resultaten van beleid pas achteraf zichtbaar worden. Feit is dat elke keer als de grenzen wagenwijd opengingen, er voorafgaand een links kabinet het beleid had aangenomen.

Vandaar dat wij tot een iets andere vertelling komen. Ten tijde van WO-II waren de nationaal socialisten aan de macht. Voornamelijk afkomstig van extreem linkse arbeiderspartijen als de NSDAP. Nadat bekend werd dat de socialisten hun joodse medemensen hadden gefrituurd, werd de NSDAP verboden. Om de wet te omzeilen, werden er stiekem naamswijzingen gebruikt als SDAP. In 1946 fuseerden de SDAP, VDB en CDU met elkaar tot de huidige PvdA die we nu nog steeds kennen. Voorts heeft de PvdA vanaf 1946 tot 1958 in het kabinet gezeten en waren ze aldus in de gelegenheid om wetten aan te nemen die de grenzen wagenwijd open moesten zetten voor niet-westerse allochtonen. Dat was nodig omdat ze wisten dat na hun verschrikkelijke beleid op den duur geen fatsoenlijke hardwerkende Nederlander ooit nog op die partij zou gaan stemmen. Tot 1963 zaten er linksgeoriŽnteerde katholieken en christenen. Kijk vooral eens naar de samenstellingen van de partijen in het kabinet rond die tijd. De VVD werd gegijzeld door 3 linkse partijen.

Nederland heeft in 1964 het wervingsakkoord gesloten met Turkije waar Van Dam het over heeft en in 1969 met Marokko. Destijds zat de VVD in de regering, dus is het de schuld van rechts, aldus de PvdA. Dat de PvdA reeds daarvoor ruim 12 jaar in de regering zat en reeds zoveel wetten heeft aangenomen dat het ondertekenen slechts een formaliteit was, noemt hij voor het gemak niet. Wat nog meer opvalt, is dat de VVD in beide gevallen in een kabinet zat samen met KVP, ARP en CHU. Allemaal partijen die in de 12 jaar dat de PvdA aan de macht was, ook al regelmatig regeerden. Tussendoor kreeg de PvdA ook nog een jaar de kans om in 1965 een kabinet te vormen. Sowieso kenden veel kabinetten een opvallend korte duur in die tijd. U begrijpt wat er hier is gebeurd. Onder leiding van Willem Drees (PvdA) is 10 jaar lang het fundament gelegd voor duizenden wetten om massa-immigratie mogelijk te maken tot het mis ging. Na 10 jaar socialistisch beleid, werd een klein deel van de bevolking wakker en stemde minder links waardoor de PvdA niet meer kon regeren.

Vanwege het gelegde fundament, moesten de wetten die in 10 jaar tijd waren ontwikkeld gewoon uitgevoerd worden. Men kon deze wetten ook niet snel terug draaien, want daar kregen ze geen meerderheid voor. Dat zorgde voor ruzies waardoor kabinetten destijds vaak na 1 jaar al klapten. Uit angst dat het land onbestuurbaar zou worden, moest het te kort aan linkse zetels op andere manieren worden ingevuld. Helaas liet de VVD zich daarvoor lenen in de hoop een aantal wetten teniet te kunnen doen. De politiek kwam er desondanks niet uit en na ellenlange formatierondes werd besloten om bij Gods gratie maar een kabinet te vormen met 4 partijen inclusief de VVD die als opvulsel mocht dienen voor een verder ultra-links kabinet. En toen gebeurde het. Heel erg blij dat er Łberhaupt een kabinet was en gegijzeld door de eerder aangenomen wetten, zag de VVD met lede ogen de ondertekening van de contracten aan. Tegenwoordig zullen mensen, net als met de gedoogsteun van de PVV, vinden dat de VVD het kabinet had moeten laten vallen, maar zo werkt dat niet.

Heden ten dagen weten we net zo goed dat het verhaaltje over Nederlanders die geen vuil werk wilden opknappen bullshit is. Tijdens de oorlog hebben heel veel Nederlanders hun handen vies gemaakt en gedurende de wederopbouw waren we ook niet bepaald beroerd om de rotzooi van de bezetter op te ruimen. Nooit hebben we buitenlanders nodig gehad om de simpele reden dat we in Nederland altijd werkloosheid hebben gekend. Doen we in de moderne tijd onderzoek naar vacatures, dan zien we altijd dat de meeste vacatures spookvacatures zijn. Het zijn de linkse partijen geweest die mensen in slaap hebben gesust met uitkeringen en het zijn linkse ratten geweest die voor werkloosheid hebben gezorgd door rechtsdenkenden te weren en te ontslaan. En het werd na de jaren '60 nog veel erger. Na Biesheuvel I met DS70 kregen we Den Uyl (PvdA) die nog verder ging met immigratie. De VVD speelde tussendoor slechts een bijrol. Steeds wisselden het linkse CDA en de PvdA elkaar af. Totdat de PvdA tijdens Paars I en II het aantal allochtonen definitief verdubbelde.

Na de paarse kabinetten heeft de PvdA in Balkenende 4 de staatsschuld nog een keertje verdubbeld. Zogenaamd om de crisis te bestrijden die nota bene het gevolg was van miljardenverspillingen aan onder andere de massa-immigratie. Over wiens schuld hebben we het dan godverdomme? Over een handtekening van 3 linkse partijen en de VVD op basis van 12 jaar PvdA-beleid en die in beginsel voor 150.000 immigranten zorgde, of over de staatsschuld van 400 miljard en 3 miljoen allochtonen waar we door de PvdA mee opgescheept zitten? U kent de feiten ook. De kogels kwamen van links toen Pim Fortuyn tegen massa-immigratie ageerde. Rechtse webloggers worden door links van hun bed gelicht en vervolgens door linkse aanhangers, die overal in alle holen verstopt zitten, vervolgd en berecht. Om nog maar te zwijgen over alle linkse bolwerken in Amsterdam, Nijmegen, Gouda, Helmond, Ede, Rotterdam en Den Haag. Links is als kanker en zit overal in duizenden wetten en miljoenen kakkerlakken verscholen. Het af en toe regeren van de VVD verandert dat niet.

Wanneer links over "feiten" spreekt, dan liegen ze vrijwel altijd. Hoezo komen buitenlanders hier om te werken? 22 % van de vluchtelingen werkt niet. Daarbij komen nog 9 % niet-westerse allochtonen die niet werken en om onbekende redenen apart worden gemeten. De rest is illegaal, staat niet geregistreerd en is onvindbaar; behalve als het om uitkeringen gaat. Minister Leers (CDA) behoort tot de linkse kliek en vindt immigranten een verrijking voor de samenleving. Hij leest overduidelijk geen kranten waarin vrijwel dagelijks criminele activiteiten beschreven staan van onder andere niet-westerse allochtonen. Over verrijking gesproken, in Duitsland durven ze te zeggen wat hier niet mag. Migranten zorgen voor een forse daling van de intelligentie in Duitsland. Vooral immigranten uit islamitische en Arabische landen blijken vergeleken met het Arische Duitse volk nogal achterlijk. Serieus, mochten wij ooit links worden, dan plegen we vast uit schaamte zelfmoord. Dit verzinnen wij niet zelf. Het is baanbrekend onderzoek uit het buitenland.

Proest, in het verschenen boek wordt immigratie een nachtmerrie genoemd. Er zijn steeds meer instellingen voor zwakbegaafden nodig en ook bij de politie schijnen ze te dom te zijn om te kakken vanwege de massale toestroom van allochtonen die niet eens kunnen rekenen of hun eigen naam kunnen schrijven. Al die kleine apenkorpsen kunnen onze gebruinde reten likken met hun zielige discriminatie. Fuck you, eerst blanken discrimineren en nu het korps vol met criminele allochtonen zit, kankeren over het niveau. Wie zijn dan de racisten? Politie en justitie die op huidskleur hebben geselecteerd of de journalist die constateert dat zij hun sores over zichzelf hebben afgeroepen? O sorry, mogen we dat niet zeggen omdat ze te bang zijn dat hun eigen praktijken aan het licht dreigen te komen als mensen ontdekken dat de allochtonen niet door ons, maar door hun eigen collega's bij de politie worden gediscrimineerd? Zeiden we ooit niet dat wie allochtonen zaait, haat zal oogsten?

Oud-premier Lubbers hekelt het vermeende haatzaaiende klimaat waarin enkel over vluchtelingen wordt gesproken in het kader van criminaliteit en terreur. Zij hebben ook goede kanten. Ja, de nazi's bouwden ook snelwegen, dus wat is uw punt? Flikker even op met dat trieste slachtoffergedoe. Net zoals die Marokkanen die vinden dat ze gediscrimineerd worden terwijl de meeste Nederlanders die geen racisten zijn slechte ervaringen hebben met dat volk. Medelijden hoeven we niet te hebben. Marokko laat bewust crimineel tuig naar Nederland komen en weigert hen vervolgens weer terug te nemen. Zelf weet Marokko wel raad met ongewenste vreemdelingen. Al het vuilnis wordt daar gewoon opgepakt en voor dood achtergelaten in de woestijn. In Nederland durven ze al te klagen als hun uitkering te laat is. Zijn dit nou de leuke dingen van de massa-immigratie of geven ze toe dat er grote problemen zijn? Wilders geeft aan dat het samenwerken met de huidige regering steeds moeilijker wordt vanwege de slappe immigratieplannen.

Dhimmitude is een andere grote oorzaak waardoor immigratie niet onmiddellijk gestopt kan worden. Strafrechtjurist Wouter Limborgh pleit ervoor om "lichte" vormen van vrouwenbesnijdenis toe te staan. Artsen waarschuwen voor ernstige verminkingen, het schenden van rechten van de kinderen en de afschuwelijke omstandigheden waarbij de clitoris op de keukentafel met vuile scheermesjes wordt weggesneden, maar Wouter vindt dat we daarmee tegemoet komen aan de wens van mensen om te kunnen zijn wie ze willen zijn. Behalve het slachtoffer dat met afgesneden schaamlippen en een dichtgenaaide kuisheidsgordel de verschrikkelijkste pijnen moet doorstaan. Wellicht moet Wouter eerst zijn eigen piemel door de mangel halen en dat soort botte scheermesjes anaal inbrengen voordat hij weer poep begint te praten. Het argument dat het anders in het geheim gaat plaatsvinden slaat eveneens als een lul op een drumstel. Moeten we soms ook kinderverkrachting gaan legaliseren omdat het anders in de illegaliteit gaat afspelen? Elke vrouwenbesnijder mag wat ons betreft in stukjes worden gehakt en aan de ratten worden gevoerd.

Minister Rosenthal maakt de weg vrij voor extremisten door te roepen dat LibiŽ best de sharia in mag voeren. Kwestie van godsdienstvrijheid vindt hij. Dat de islam streeft naar werelddominantie en bij steeds meer macht ook Nederland zal onderwerpen, is onbekend terrein voor onwetenden. Journalisten spreken in Nederland reeds over een politieapparaat dat de wetten van de sharia heeft geaccepteerd waardoor rellende moslimextremisten de politie aan hun zijde vindt die graag een oogje dichtknijpt. Rosenthal gaat sowieso buiten zijn boekje door Brussel te steunen bij het afschaffen van de visumplicht voor inwoners van Kosovo. Om de banden aan te halen, wordt het mogelijk dat ze straks allemaal hierheen komen. Al verbaast het ons niks, want iedereen behalve het eigen volk wordt welkom geheten in Nederland. Zelfs Spaanse asielhonden zijn massaal welkom. Kom maar binnen, er is plaats zat. Immigratie en zelfs illegaliteit wordt aangemoedigd door openbaar aan te kondigen dat er toch geen jacht op illegalen wordt gemaakt.

Zeker 1100 illegale criminelen konden de afgelopen 2,5 jaar waarin links voornamelijk aan de macht was, de gevangenis uitlopen. Uitzetten is verplicht, maar geen linkse hond die zich daaraan houdt. Ze saboteren gewoon terwijl dit geen kleine jongens zijn. Er zitten levensgevaarlijke criminelen tussen. Ach, dan hebben ze meer tijd om rechtse webloggers op te pakken als zij iets schrijven wat hen niet bevalt. Overvecht is een wijk in Utrecht waar stoute Marokkaantjes regelmatig voor overlast zorgen. Om hen daarvoor te belonen, heeft zwembad De Kwakel geregeld dat vrouwen en mannen gescheiden kleedkamers hebben. Een vrouw verbergen onder een theedoek is voor de islam namelijk niet voldoende om te voorkomen dat de mannen een stijve krijgen. Mannen mogen van Allah enkel elkaars handen vasthouden en kusjes geven. De VVD noemt het religieuze segregatie. Voor alle duidelijkheid, dit is Nederland anno 2011. Criminaliteit, terrorisme, racisme, segregatie: wanneer houdt die ellende met de multikul eindelijk op?

Allochtone Kamerleden van de linkse partijen worden door hun eigen achterban geschoffeerd. Hen wordt verweten dat ze geen antwoord hebben op Wilders die wel met gemak de nadelen van de multikul kan opdreunen. Arme Tofik, links doet zo zijn best om de islam te pijpen. Nederland maakt weer 15 miljoen extra vrij om naar het Midden-Oosten te sturen. Een verdubbeling waar niemand over valt. Radicale moslims mogen in Nederlandse gevangenissen werken als imam. Ten overvloede melden we dat we dit allemaal niet verzinnen. Het is allemaal in de media terug te vinden. Helaas staan de cultuurverrijkers bekend om hun antisemitisme waardoor u als belastingbetaler weer extra beveiliging mag dokken voor Joodse instellingen. De socialisten weten hun prioriteiten weer goed te stellen door deze problemen te bagatelliseren en zich massaal druk te maken over een "foute" afbeelding op de Gouden Koets. Het moet u toch opvallen dat links staat voor korte termijn denken en het censureren van onwelgevallige teksten en afbeeldingen.

Ongeacht de hoeveelheid ellende die we hebben gekregen door massa-immigratie, blijven de linkse kankercellen in het systeem samenwerken om dhimmitude tot een nationale volkssport te maken. Directeur Gerda Hoekstra van de Stichting het Zelfstandig Gymnasium roept in de Metro dat gymnasia werkelijk staan te springen om allochtonen uit achterstandswijken. Gymnasia geven kwalitatief goed onderwijs en dat moet voor iedereen beschikbaar zijn, vinden ze. Leuke dooddoener, maar is het niet zo dat onderwijs voor iedereen beschikbaar is als zijn niveau dat aankan? En is het niet zo dat discrimineren op huidskleur, dus toch een zwarte aannemen omdat hij allochtoon is maar niet het niveau beheerst, ongewenst is? Wat niemand mag zeggen is dat gymnasia onder andere kwalitatief goed onderwijs kunnen bieden omdat het voornamelijk witte scholen zijn en het toevoegen van allochtonen uit achterstandswijken niet bevorderend is voor het onderwijs. Geconstateerd moet worden dat links juist alles doet waar ze zo op tegen zijn: discriminatie op huidskleur.

Geforceerd iets moeten opdringen toont al aan dat het niet deugt. Schouwen-Duiveland deelt flyers uit om asielzoekers naar het eiland te lokken. Asielzoekers krijgen in Nederland namelijk een gratis huis en hebben, u leest het goed, de mogelijkheid om huizen te weigeren. Het blijkt dat de linkse overheden in het verleden allerlei regels hebben gemaakt die Nederland verplichten om asielzoekers gratis te huisvesten. Nou ja, gratis, u betaalt. Als u werkt tenminste. Illegalen mogen van de EU niet worden vastgezet, dus ook daar betaalt u voor. Bij de grens weigeren kan, maar links weet dat als ze eenmaal binnen zijn, ze niet meer weggaan en uit dankbaarheid links gaan stemmen. Lekker in hun door ons betaalde woningen, krijgen ze een advocaat toegewezen waarmee ze de staat nog even met een schadevergoeding kunnen uitzuigen omdat ze ooit eens een inburgeringscursus moesten volgen. Minister Leers vindt aantallen migranten niet relevant. Geen wonder dat het aantal niet-westerse immigranten niet afneemt.

Overweging.

Politieke partijen in de Tweede Kamer zijn niet per se degenen die in de dagelijks praktijk de wereld van vandaag beÔnvloeden. Ze maken wetten, ondertekenen overeenkomsten waar we nooit meer afkomen en gooien het geld over de balk, maar het werkelijke gespuis kleeft en zuigt op donkere plekken in de maatschappij achter bureaus en computers waar het allemaal gebeurt. Het recht bestaat voornamelijk op papier in tienduizenden juridische regels, maar kan zichzelf niet handhaven. Handhaven gebeurt door talloze ambtenaren die kunnen doen, zwijgen en laten. Discrimineren, selectief verontwaardigd zijn en saboteren. De wet biedt slechts langdurige en ingewikkelde procedures om daar tegen op te treden waarbij de beoordeling steeds weer bij dezelfde mensen terecht komt. Net zoals men zelfs in nazi-Duitsland bezwaar kon maken tegen het vermoorden van bepaalde mensen terwijl de afloop allang bekend was. Vandaar dat een verandering van de regering niet per definitie tot ander beleid hoeft te leiden.

Met zoveel bewijs dat massa-immigratie heeft gezorgd voor criminaliteit, terrorisme en het volledig uitverkoop houden met alles wat we in eeuwen hebben opgebouwd, is het desondanks slechts een kwestie van tijd dat de gevolgen van de immigratie ontmanteld moeten worden. De woorden "Alles moet weg!" zullen voor mening socialist als racisme in de oren klinken: voor ons betekent het dat we streven naar het een voor een uitschakelen van alle ondeugdelijke systemen die ervoor blijven zorgen dat de immigratieramp kan voortduren. Zoals u heeft kunnen zien is dat geen eenvoudige taak. Na ons relaas over de parasiet die rechts verried, kregen we het commentaar dat het toch logisch is dat mensen teleurgesteld zijn nadat ze op de PVV hebben gestemd en desondanks nog altijd allochtonen zien lopen in hun mooie wijk. Nee, dat is helemaal niet logisch. Of dacht u dat deporteren simpel is? Wellicht bent u jarenlang geÔndoctrineerd door links dat ze aan de rechterkant kunnen toveren met gaskamers, maar de praktijk werkt anders.

Voordat er Łberhaupt met wegsturen van mensen kan worden begonnen, moet er eerst afgerekend worden met een aantal typisch linkse constructies. Europa is daar een van. Blijven we eigendom van Europa, dan blijven zij ons dwarsbomen. Nederland moet uit de EU en zolang dat niet kan moet Nederland ermee blijven dreigen. We zijn de grootste nettobetaler, dus bedreig Brussel met ontbinding van het verdrag als zij ons nog een keer een loer draaien met betrekking tot miljardenverspillingen en massa-immigratie. Voorts moeten we iets doen aan al die kleine wetjes die het onze mensen moeilijk maken. Hirsch Ballin liet rechtse webloggers en cartoonisten oppakken. Dat kan rechts ook, maar dan andersom. Wanneer de vijanden van ons volk vastzitten en kapot gemaakt worden, precies zoals die fascisten ook met ons hebben gedaan, kunnen zij minder belemmeren. Draai de debiele linkse propagandamolen snel de nek om. Laat niet toe dat zij leugens verspreiden over hoe immigratie tot stand is gekomen. Links had gewoon extra stemvee nodig na een mislukte oorlog.

Shariawetgeving accepteren is een doodzonde in Nederland. Wanneer radicale moslims de Grondwet mogen overschrijven door hun eigen huisregels, zijn er slechts twee oplossingen. De eerste is natuurlijk de gevangenis en daarna oprotten naar de woestijn. De tweede is dat Nederlanders ook toestemming krijgen om de Grondwet te passeren en ook dan gaat het gespuis hand in hand terug naar hun eigen land. Juridisch geheel in de haak, want als zij dat mogen, mogen wij dat in ons land zeker. Politie die niet functioneert moet zoals we al zo vaak betoogd hebben oprotten om een ander de kans te geven. Agenten die journalisten op straat lastigvallen horen in de diepste kerker en als ze dhimmitude vertonen, mogen ze mee naar Marokko. Discriminatie moet ook voor agenten strafbaar worden. Waarom mogen zij openlijk op huidskleur werven terwijl onze beheerder vanwege onze teksten voor de rechter wordt gedaagd?! Politie en justitie zijn er voor iedereen en moeten boeven vangen. Vooralsnog zijn ze enkel bezig zichzelf te diskwalificeren.

Zie het saboteren en het verraad der socialisten als een van de laatste stuiptrekkingen die zij zullen maken. Zij genieten ervan als een fascist die met zijn boekje vol stempels de bezetter overhaalt om kritische schrijvers te arresteren. Weet dat we hen gaan pakken. Al is dat 70 jaar nadat deze oorlog voorbij is. Al lijken ze nu nog oppermachtig omdat ze zich schijnheilig kunnen verbergen achter linkse wetten en hun rechters. Elke leugen is reeds ontkracht. Alle misdaden aangetoond. Deze teksten zijn het vonnis dat we op den duur gaan executeren. Het aardige is dat we dat volledig volgens de wet doen. Geen strafbaar gedrag, duidelijk en consequent. Eerst zullen alle systemen, constructies, gedrag en verantwoordelijken openbaard worden. De feiten spreken voor zich en zullen mensen mobiliseren die het anders willen. Een kwestie van het hebben van een hele lange adem, maar die hebben we zeker. Uiteindelijk zal iedereen inzien dat wat ons door links is aangedaan niet ongestraft kan blijven. Massa-immigratie zal beperkt en gestopt worden.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 19-10-2011 om 16:51.
Ik heb eens aan de bel gehangen; Wouter Limborgh staat nu officieel genoteerd als landverrader.
http://infohit.nl/multicul/landverraders.htm

Opnieuw een kleine stap op weg naar de weg terug.


Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.