Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 16 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

562 Massa-immigratie zal worden beperkt (1)
561 Egocentrische solidariteit zorg (1)
560 Uitstel vergassen onverantwoordelijk
559 Faillissement als ultieme sanctie
558 Parasiet die rechts verried (2)
557 Cabaret houdt politiek spiegel voor
556 Surveillancemaatschappij steeds dichterbij (1)
555 Beeldverhouding compleet zoek (1)
554 Socialistische irreŽle schijnangsten (2)
553 Criminele moslimkolonisatie (3)
552 Slinkse mooipraterij ontmaskerd
551 Scheid onderwijs van religieonzin (4)
550 Moslimpijpen norm tijdens ramadan (1)
549 Commercieel verandert niks
548 Hongernegers toorn van Afrika (1)
547 Schandpaal criminele eigenrichting
546 Breivik de internationale socialistenpik
545 Ronald (Djeez) vol onderbroekenlol
544 Rassensegregatie officieel toegestaan (1)
543 Randstad zuigende CV-verzamelaars

558 # Parasiet die rechts verried #
Gepost door Misdefinitie op 28-09-2011 om 23:25.
Rechtse parasieten zijn weinig gewaardeerde toetsenbordhelden die respect en roem trachten te verwerven door zich op internet voor te doen als extreem rechtse stakkers. Vol bewondering voor hun blonde FŁhrer, verspreiden ze de wens dat het wel erg fijn zou zijn indien de PVV eindelijk eens al die allochtonen deporteert, linkse fascisten in de diepste kerker laat martelen en dat vreselijke rijk Brussel in de stront laat zakken. Vaak levert dat de nodige bezoekers op voor hun forum of website waardoor ze een harde plasser krijgen. Totdat ze ontdekken dat het beheren van een online platform ook zijn negatieve kanten kent. De grote maatschappelijke revolutie blijkt uit te blijven en de doodsbedreigingen stromen binnen. Dan komt er een slinkse die hem beterschap belooft indien hij het nazi zijn afzweert en zich laat pijpen door lafhartige dhimmi's. In het nauw gedreven door angst, stemt hij toe. Zodra de grond te heet wordt onder de voeten van die schijnheil-Hitlers, keren ze als een blad aan een boom en verraden ze het rechtse gedachtegoed.

Liever slecht rechts, dan slinks links.

Vorig jaar analyseerden we het proces van verval van beheerder Paul Kramer van het Forum voor de Vrijheid. Afgeleid van de benaming van de Partij Voor de Vrijheid leek het forum jarenlang een ontmoetingsplek voor PVV'ers en anderen die het gedachtegoed van de PVV steunen. Destijds zat de PVV nog in de oppositie en kon derhalve nog weinig anders betekenen dan af en toe een grote bek opzetten in de Tweede Kamer, maar dat kon de leden niet deren. Een voor allen, allen voor een was het motto. Voor de echte vrijheid zou op den duur wel gevochten moeten worden. Webloggers die in de problemen kwamen met justitie vanwege hun te kritische teksten, werden als helden van het Verzet binnengehaald. Net een stamkroeg waar nationalistische vrienden virtueel een drankje konden doen. Tot het moment dat het aantal rechtszaken tegen rechtse bloggers toenam en Wilders met zijn PVV het huidige gedoogakkoord tekende. Kramer ontdekte dat als hij zijn ogen sloot en zich blindelings liet afzuigen door de vijand, het klaarkomen best aardig was.

Dit is een beetje te vergelijken met het idee dat, en dat hebben we uiteraard van horen zeggen, geblinddoekte heteromannen rapporteren dat mannen beter zijn in orale seks. Om u te behoeden dezelfde fout te maken waardoor u zich kunt laten misleiden door de uiterlijke schijn van links, gaan we eens kijken naar een aantal drogredenaties die zoal uitgekraamd worden tijdens het reuze spannende avontuurtje van de parasiet. Waarbij we van te voren opmerken dat het hier niet per se gaat om de persoon van het genoemde forum, maar hij wel als een dankbaar voorbeeld beschouwd kan worden voor educatieve doeleinden. Over de algemene opvatting die onder dat soort mensen heerst kunnen we kort zijn. Voor hen is de PVV simpelweg kut en staat het gelijk aan verraad. Een opvatting die voor doorgewinterde linkse ratten dagelijkse kost is sinds hun kindertijd, maar erg dubieus is voor wannabe gasten die zo graag de nationalist wilden uithangen. Over het algemeen stellen ze dat de PVV zijn achterban verraden heeft omdat zij niks van het verkiezingsprogramma terug zien.

Met name nemen ze het de PVV kwalijk dat een stem voor vrijheid in feite een stem voor de VVD betekende. Wat ons betreft hebben mensen met een dergelijk standpunt nauwelijks kennis van de politiek. Parlementaire democratie werkt met meerderheden. De Tweede Kamer telt thans 150 volksverlakkers en als er beslissingen genomen moeten worden, moeten er minstens 76 stemmen voor zijn. Aangezien geen enkele partij 76 zetels kan halen, is het een feit van algemene bekendheid dat de PVV samen zou moeten werken met andere partijen. Voor de verkiezingen wezen de peilingen al uit dat de VVD de grootste partij zou worden en derhalve de premier mag kiezen. Concreet houdt dat in dat een stem op elke willekeurige partij zou betekenen dat er in elk geval een samenwerking ontstaat met de VVD. Daarnaast is er vrijwel altijd een derde partij nodig om de vereiste meerderheid te halen om een regering te vormen. Politiek is per definitie een schimmenspel tussen partijen die veelal compromissen sluiten die door niemand gewild zijn.

Cruciaal is de constatering dat de rechtse parasieten opeens vol overgave links gedachtegoed gaan verdedigen op dezelfde manier als extreem domme socialisten dat doen met drogredenen. Net zoals ex-rokers agressievere anti-rokers worden na het stoppen dan mensen die nooit gerookt hebben, is dit gespuis agressiever in het verdedigen van hun veranderde opvatting. Op zich wel logisch, want zulke ratten lijden massaal aan cognitieve dissonantie die tot verschillende problemen leidt. Eigenlijk waren ze helemaal niet rechts, maar heulden ze indirect al de hele tijd met de vijand. Om niet meteen als verrader gezien te worden, trachten ze hun extreme ommekeer te rechtvaardigen door te suggereren dat ze erachter zijn gekomen dat rechts te extreem is. Aan de andere kant moeten ze aan hun linkse vrienden uitleggen waarom ze ooit aan het rechtse avontuur zijn begonnen. Ook moeten ze zich opeens anders uiten. Inconsequent verraderlijk gedrag verklaren en rechtvaardigen kunnen ze alleen doen door volledig imbeciel te worden en te denken.

Vandaar dat ze eerst en vooral uitgaan van de premisse dat zij gelijk hebben en dat de ander maar moet bewijzen. U weet waar dat toe leidt. Zij ontkennen de Holocaust, u draagt feiten en bewijs aan en aan het einde van het liedje roepen ze keihard dat ze niet denken dat het Joden waren. De bekende val met het continu om bewijs schreeuwen en, als dat geleverd wordt, het keihard weer afwijzen. Totdat de verstandige mensen het zat zijn en vertrekken. Terwijl het bewijs voor het oprapen ligt. U kent de feiten inmiddels uit het hoofd. Daarom is het erg eenvoudig om hun onzin te ontkrachten. Hun ware aard komt veelal snel bovendrijven en dan verraden ze zichzelf. Bij de PVV zou een poeplucht vandaan komen en wie denkt dat we slechter af zijn met de linkse partijen, heeft volgens Kramer dikke poep in de ogen. Prachtig argument maar niet heus. Typisch het kenmerk van een linkse rat zonder hersencellen. Anderen van verraad betichten en dan zelf, na jarenlang de PVV'er te hebben uitgehangen, opeens extreem links blijken te zijn.

Dankzij de PvdA hebben we een staatsschuld van dik 400 miljard en zitten we opgescheept met 3 miljoen allochtonen die oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit. Iedereen die dat beter vindt dan de PVV is volgens het gezonde verstand per definitie gediskwalificeerd van iedere serieuze discussie. Het beleid van de VVD zou massaal gesteund worden door de PVV. Pertinente onzin. De PVV steunt enkel wat er in het gedoogakkoord staat en in dat akkoord staat niks wat principieel tegen het gedachtegoed van de PVV ingaat. Dat de VVD samen met het CDA wel andere dingen kan doen die niet zo leuk zijn, is nu eenmaal het gevolg van het feit dat de PVV zelf niet in de regering zit. De PVV zou dat hebben kunnen voorkomen. Aan hen dan de vraag: hoe dan? Wanneer de PVV het gedoogakkoord geweigerd had, waren ze net als nu gewoon in de oppositie beland, maar dan helaas zonder ook maar iets te kunnen inbrengen. Feit is dat de VVD met iedere andere combinatie dat beleid had kunnen doorvoeren. Feit is ook dat het met de PVV minder de linkerkant op gaat.

Natuurlijk had de VVD ook miljarden aan Griekenland kunnen geven met de PvdA. Sterker nog, dat hebben ze enkel kunnen doen door de PvdA. Is de PvdA dan hetzelfde als de PVV? Nee, zeker niet. Zat de PvdA in de regering, dan waren er nog veel meer miljarden naar de EU en Griekenland gegaan. De PvdA is per definitie eurofiel. Wie boos is op de anti-Europese PVV omdat ze niet helemaal konden voorkomen dat er miljarden naar Griekenland en de EU gaan en tevens suggereert dat de eurofiele PvdA het beter had gedaan, geeft geen argument, maar is zelf een slinkse. Blijkbaar kunnen zij enkel zwart-wit denken. Kan de PVV 8 miljard niet voorkomen, dan had daar net zo goed de PvdA kunnen zitten toch? Dat die rode honden er misschien wel 200 miljard van hadden gemaakt, denken ze niet aan. De haat van PVV'ers jegens de PvdA zou ziekelijk zijn. Weet u wat ziekelijk is? De schade die de PvdA al 60 jaar aanricht. Huilend roepen die jankerds dat het sociale beleid, lees: socialistisch beleid, wordt afgebroken door dit "asociale" rechtse kabinet.

Typisch een linkse drogredenatie. Bent u soms vergeten dat we door de PvdA met een staatsschuld zitten waaraan we failliet kunnen gaan en dat als we nog eens 4 jaar PvdA hadden gehad, er wel eens helemaal geen zorg voor chronisch zieken meer kan zijn? Dit kabinet pakt helemaal niet de zwakkeren. Feit is nu eenmaal dat we de linkse schulden moeten saneren om erger te voorkomen en dat iedereen dat gaat voelen. De socialist wil dan heel makkelijk graaien op de private bankrekeningen van hardwerkende mensen omdat ze te stom zijn om te begrijpen dat de overheid het recht niet heeft om zomaar geld te stelen. Wel hebben ze de plicht om miljardenverspillingen te stoppen. Bijvoorbeeld op de ontwikkelingshulp, Europa en andere linkse hobby's. Maar daar willen die parasieten niks van horen. Aan hun linkse hobby's mag het kabinet niet komen. Voor zulke wetten krijgt het kabinet geen meerderheid, dus wat blijft er dan over? Henk en Ingrid worden verkracht door Achmed en Fatima die lekker met hun uitkering lopen te kankeren op Geert Wilders.

Denken op korte termijn is typisch een kenmerk van het linkse denken. Na amper een jaar lezen ze de Miljoenennota en concluderen ze dat Wilders heeft gefaald. Zonder blikken of blozen vergeten ze de hele geschiedenis en onze schulden. Puinruimen omdat links honderden miljarden heeft verspild? "Nooit gebeurd. Rechts is asociaal." U begrijpt dat ze het IQ van een garnaal hebben. Wilders heeft helemaal niet beloofd dat Henk en Ingrid er warmpjes bijzitten zodra hij aan de macht komt. Uiteindelijk is dat wel zijn doel, maar zij zijn niet eens in staat om te begrijpen dat Wilders geen tovenaar is. Zoals zo vaak gezegd is de politiek geen verlanglijst op korte termijn die u even aan sinterklaas kunt geven. Ja, als Cohen met zijn PvdA aan de macht was gekomen, had hij wel snel geld kunnen laten bijdrukken en de bekeerde rat een hogere uitkering kunnen geven. Dat is je reinste bedrog. Geld verspillen is zeer eenvoudig. Schulden terug betalen is een kwestie van decennia. Is dat nu zo moeilijk te begrijpen?

Ach, wat moeten we met mensen die niet eens snappen wat een gezegde is en Wilders een circusbaron noemen op basis van wat suggestieve berichtgeving in de media over de Algemene Politieke Beschouwingen. Het enige wat zij willen uitkramen is dat dit een rijkeluikabinet is en dat zieken gestraft worden. Fuck you, ga werken tuig! U kunt rammelen op uw toetsenbord, dus kunt u werken. Sinterklaas is blut. Toch zinspelen zij graag op het vermeende gebrek aan opleiding van PVV'ers. Zelf hebben ze nog nooit een goede school van dichtbij gezien en moeten ze het hebben van dooddoeners. Zeggen we dat ze niet consequent redeneren en tonen we dat aan door hen te wijzen dat in 1 jaar van extreem rechts naar links gaan niet getuigt van een gedegen gedachtegoed, dan roepen ze dat ze enkel aan heroriŽntering doen. Alle berichten die positief zijn over de PVV verwijderen vinden zij geen censuur. Links fascisme is voor hen zogenaamd een protest tegen de gedoogsteun.

De PVV zou een one-issuepartij zijn. Het standaard riedeltje van iedere socialist. De VVD en het CDA worden gezien als eurofiel. Ze vinden het daarom belachelijk dat de PVV daarmee een akkoord sluit. Wel, wie de regels van de democratie niet wil respecteren, een daarvan is dat samenwerking vereist is voor een meerderheid, heeft niks te zeggen over democratie of de rechtsstaat. Fascisme misdefiniŽren zij als extremisme in de kiem smoren. Wie de PVV volgt, is een hersenlose aap die achter hun leider aanloopt. De PVV zou geen eigen identiteit hebben, de partij breekt straks toch in stukken en zelfs in de oppositie horen ze liever niet thuis. Deze voorbeelden zijn tekenend voor hun niveau, maar als we dat zeggen dan zijn we fascisten die de vrijheid van meningsuiting niet respecteren waarna zij in een adem roepen dat zij hun standpunten al keihard beargumenteerd hebben en iedereen het er mee eens is. Vreemd dat de gemiddelde slinkse het altijd heeft over vrijheid, maar het nooit een ander gunt.

U weet zeker dat u met een verrader te maken heeft als hij de hele strijd voor de vrijheid belachelijk gaat maken. Wilders zou teveel risico nemen en daarbij zo'n dwaas zijn dat hij voornamelijk zichzelf en het land in gevaar brengt uit egoÔstische overwegingen. Nu wordt hij helemaal mooi. De parasiet die in beginsel enkel deed alsof hij rechts was om mensen naar zijn forum te lokken en vervolgens de benen neemt als de waarheid een beetje te dichtbij komt, neemt het een ander kwalijk dat hij ondanks alle bedreigingen gewoon bij zijn standpunt blijft. Wilders is, wat wij ook van hem persoonlijk vinden, een held. Hij vindt namelijk dat we in een vrije maatschappij moeten kunnen zeggen wat we willen en het feit dat hij met de dood bedreigd wordt betekent dat onze vrijheid met de dood bedreigd wordt. De aanwezigheid van links en moslims hebben er letterlijk voor gezorgd dat we bang moeten zijn. Volgens de parasiet zijn de bedreigingen gewoon zijn eigen schuld. Gewoon mondje dicht houden over moslims, dan gebeurt er niks.

Ranzig stuk imbeciel, besef dat als er geen vrijheidsstrijders meer zijn die het opnemen voor de vrijheid van meningsuiting, u op den duur ook niks meer kan zeggen. Geen probleem, vindt de parasiet, dat rechtse gedoe leverde toch geen reet op, dus wordt hij net zo lief links. Een verrader. Een NSB'er die vanwege het verraad nog even langer mag leven van de vijand. Wilders zou zich verder in een hopeloze positie bevinden vanwege Griekenland. Dat de hele fucking EU eraan kan gaan, ach, zo'n vaart loopt het toch niet? Overal in Europa worden er soortgelijke partijen als de PVV opgericht. Vast niet omdat het zo kut is. Wat vinden dat soort idioten nu van het schofferen van vaste forumleden die hun ziel en zaligheid in het forum hebben gelegd? "Ach," zeggen ze, "Wilders schoffeerde Cohen ook, dus dat mag". Alsof wat Wilders deed schofferen was en alsof dat een argument zou zijn voor hun gedrag. EgoÔstisch zijn al die parasieten die dachten dat rechts lullen meteen persoonlijk voordeel zou opleveren.

Mensen die verwachten dat Wilders wonderen kan verrichten zijn net zo achterlijk als mensen die PvdA stemmen omdat ze denken dat hun uitkering de volgende maand al omhoog schiet. De grote vraag is natuurlijk wat zij dan vinden wat er moet gebeuren. Op die vraag hebben ze slechts een simpel antwoord. Wilders moet het kabinet laten vallen. Over de gevolgen denken ze niet na. Wanneer Wilders ermee stopt, willen de VVD en het CDA niet meer met hem samenwerken met als gevolg dat Wilders voor eeuwig in de oppositie zit en derhalve nooit meer iets kan doen. Vervolgens blijft enkel de PvdA over en krijgen we net als de afgelopen 60 jaar afwisselend VVD, CDA en PvdA in de regering. Allemaal eurofiel zonder enige tegenspraak. Over 10 jaar is de staatsschuld 1 biljoen euro en zijn er meer allochtonen dan autochtonen. Voor links is dat een natte droom. Het Verzet zal dat per se willen tegengaan. Wilders mag volgens links vooral geen compromissen sluiten. Want dan bereiken ze "nooit" iets en zijn de heilige huisjes veilig.

Ondertussen gaan hun verwijten gewoon door. De PVV zou geen rol meer spelen. Onzin, ze hebben in het gedoogakkoord genoeg voor elkaar gekregen. Wilders zou enkel dreigen met het vallen van het kabinet, maar het niet doen. Onzin, Wilders heeft nooit gezegd dat hij dat wil. Wie niet meegaat in de linkse retoriek zou geen kritiek verdragen en hersenloos achter Wilders aanlopen. Jammer, weer mis. Misdefinitie is tegenover iedereen kritisch, dus ook tegen Wilders. We zouden geen discussie voeren. Alsof er met alle feiten die er liggen over het standpunt "links is goed, Wilders is kut" met links nog een zinnige discussie te voeren is. Kijk eens naar hoe consequent wij zijn. Al 7 jaar en honderden artikelen verder, valt alles nog steeds als puzzelstukken in elkaar zonder inconsequent te zijn. "Ja maar de macht wordt bediend dus zijn alle partijen even slecht." Bullshit, de macht is met de PVV veranderd. Wilders zou de verantwoordelijkheid uit de weg gaan. Hoezo dan? Door mee te doen hebben ze verantwoordelijkheid.

Tegenstrijdigheden vliegen over de tafel. "Er is geen tijd te verliezen," roepen ze, "het land staat in brand, dus geen tijd voor een gedoogconstructie." Daarna vragen ze zich af waarom de PVV in de oppositie niet nogmaals de PvdA de kans had kunnen geven. Standpunten van de PVV worden gedegradeerd tot het de schuld geven aan de moslims waarna Henk en Ingrid worden getroffen. Het verband tussen 7 miljard per jaar aan massa-immigratie en bezuinigingen snappen ze niet. Worden ze gewezen op hun ongelijk, dan zeggen ze dat uw tegenstanders soms gelijk hebben, wij niet weten wat vrijheid betekent en de PVV liever bij de elite zit en luchtkastelen bouwt. Voorts denken zij hun idee te kunnen onderbouwen door het citeren van antisemiet Hulspas. Antisemieten waren in de oorlog ook socialisten en ook dat verband zullen ze nooit snappen. Dan zeggen ze gewoon doodleuk dat u geen weerwoord heeft. Links reageert in willekeurige dooddoeners, drogredenaties en verwijten en beschuldigt u vervolgens van hetzelfde. Zoals een pedo die u een pedofiel noemt.

Overweging.

Vaak krijgen we berichten met de vraag of we de strijd voor de vrijheid niet veel verder willen trekken dan alleen een weblog op internet. Een rechts forum, een beweging, een vereniging of een politieke partij. Vooralsnog komt ons antwoord neer op de constatering dat het niet aan de orde is omdat de steun ontbreekt. Elke mongool kan een forum opzetten en inschrijven bij de notaris en de Kiesraad is eveneens niet onoverkomelijk. Wat wel een probleem is dat mensen lukraak projecten opzetten. Veelal om de roem en de hoop om na bekendheid eindelijk eens ontmaagd te worden. Met die instelling is het gedoemd om te mislukken omdat een overtuiging niet bedoeld is om persoonlijke voordeeltjes te behalen. Integendeel. Links zijn kan in Nederland ongestraft, zelfs extreem links, maar wie openbaar rechts gedachtegoed verkondigt, wordt maatschappelijk gediskwalificeerd, met de dood bedreigd en fysiek belaagd. Liever dood dan rood!. De reden dat Misdefinitie ondanks alle pogingen om ons kapot te maken nog bestaat is een consequente overtuiging.

Al die zogenaamde "rechtse" parasieten kunnen maar beter niet proberen om hun verraad goed te praten. Hun drogredenaties slaan nergens op. Wie jarenlang de PVV heeft aanbeden in de oppositie ondanks dat hij daar niks kon doen, kan niet als "argument" aanvoeren dat hij de PVV hekelt omdat hij als gedoger weinig kan uitrichten. Openlijk toegeven van mening te zijn dat we met linkse partijen beter af zijn, bewijst partijdigheid en is in het licht van de feiten een regelrechte leugen. Roepen dat de vrijheid van meningsuiting niet gerespecteerd wordt en er achteraan snauwen dat u als forumbeheerder de baas bent en zij kunnen oprotten is te lachwekkend voor woorden. Formeel kan de baas besluiten dat personen weg moeten, maar wie maatschappelijk gezien een stamkroeg creŽert, moet niet raar opkijken als de gasten hem gaan haten als hij mensen expres gaat wegjagen omdat ze eens afwijkende meningen hebben. Vooral het gebruik van de linkse retoriek die we hier al vaak ontkracht hebben is achterlijk.

Wees liever eens eerlijk over de motieven. Heeft u als nietsbetekenend mannetje een forum opgezet en bewust gedaan alsof u een PVV'er was om bezoekers te trekken, geef dat dan eerlijk toe en rot vervolgens op om de schade niet nog groter te maken voor de rechtse bewegingen. Wordt u onder druk gezet door overheidsinstanties, maak het openbaar zodat de publiciteit zijn werk kan doen. Bent u bang voor de gevolgen, zorg dan dat nationalisten verenigen. Met z'n allen staan we sterk; ongeacht meningsverschillen. Besef echter wel dat wie zich eenmaal in het wespennest van de vrijsprekers heeft gestoken, het risico loopt alles te verliezen wat hij lief heeft. Vroeger kon u worden doodgeschoten als u in het Verzet zat; tegenwoordig is dat niet anders. Verraad is een doodzonde. Probeert de vijand u te verleiden hun kant te kiezen, verjaag hen dan met pek en veren en behoud altijd uw waardigheid. Overlopers zijn doodlopers. Zij komen bij alle kameraden op de zwarte lijst en zullen al gauw merken dat hun linkse vrienden hen laten vallen.

Zorgelijk is de constatering dat iemand die aanvankelijk voor vrijheid streed, volledig is omgeslagen naar de linkerkant. Of hij van begin af aan van plan was om de boel te verraden en nu uit de kast kwam uit angst dat de PVV teveel invloed gaat krijgen of zich door linkse trollen heeft laten vergiftigen en door hen is verleid om voor een "zorgeloos" links leventje te kiezen in plaats van rechts opgejaagd wild te zijn, is nu niet meer van belang. Dit artikel is evenmin bedoeld om de persoon Kramer een hak te zetten. Weliswaar dient hij dankbaar als voorbeeld, maar waar het werkelijk om gaat is dat er dagelijks duizenden mensen dezelfde fout dreigen te maken waar we graag voor willen waarschuwen. Ga niet (extreem) rechts doen om het rechts doen in de hoop daar persoonlijk voordeel bij te hebben. Gelooft u ons, u raakt meer kwijt dan u lief is. Laat u enkel leiden door uw overtuiging. Enkel wanneer u er 100 % zeker van overtuigd bent dat u op de rechtse manier wilt strijden voor de vrijheid, kunt u iets betekenen.

Wees erop bedacht dat de vijand zal trachten u te laten overlopen door op uw gevoel in te praten. Waarom bent u een nazi? Waarom staat u toe dat ze de zwakkeren pakken? U bent toch geen gewetenloos monster? Allemaal leuk en aardig zolang u maar weet dat zij de zwakkeren hebben genaaid door miljarden te verspillen en dat de echte nazi's de socialisten zijn die zelfs niet terug deinzen voor geweld. Zij hebben Breivik nodig om de aandacht daarvan af te leiden. Hun gelul is niks waard. Nadat u uw ziel heeft verkocht en bekeerd bent tot het linkse gedachtegoed, laten ze u vallen als een baksteen. En waarvoor? Voor het prettige leventje dat ze u beloven? Wanneer u dat echt had gewild, was u geen vrijheidsstrijder geworden. Dan had u uw mond gehouden en nam niemand aanstoot aan uw woorden. Lekker met de kinderen op de bank naar de Troslim kijken en heerlijk de Arabische cultuur opsnuiven. Voelt u zich vooral niet verantwoordelijk voor zombies die veroordeeld zijn tot het opdreunen van linkse dogma's. Verraad hen zoals ze ons verraden.
Reacties: 2
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 05-10-2011 om 13:51.
De frisse wind die er waait sinds de PVV haar best doet, is een welkome.
De stank daarentegen die momenteel uit de mond van Plasterk komt is niet te harden!

Hij heeft zich al helemaal ingeleefd in de groep waar de PvdA al zoveel decennia lang voor ijvert: de Turk Plasterk EIST belastinghervormingen in ruil voor steun...whahaha!

Men hoeft geen eens een vrijheidsstrijder te zijn om misselijk te worden van de smerige gassen van het socialisme!
Met mensen als Plasterk en Gohen wordt de drang naar vrijheden voor iedereen in Nederland een aangeboren natuur, en is nu al zichtbaar waar jullie al 7 jaar lang aan gewerkt hebben:

Nederlands geld en privileges voor de Nederlanders! Hulde.

Reactie door Moswolkje op 05-10-2011 om 22:34.
Dat moet uiteraard COHEN zijn....

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.