Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 16 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

562 Massa-immigratie zal worden beperkt (1)
561 Egocentrische solidariteit zorg (1)
560 Uitstel vergassen onverantwoordelijk
559 Faillissement als ultieme sanctie
558 Parasiet die rechts verried (2)
557 Cabaret houdt politiek spiegel voor
556 Surveillancemaatschappij steeds dichterbij (1)
555 Beeldverhouding compleet zoek (1)
554 Socialistische irreŽle schijnangsten (2)
553 Criminele moslimkolonisatie (3)
552 Slinkse mooipraterij ontmaskerd
551 Scheid onderwijs van religieonzin (4)
550 Moslimpijpen norm tijdens ramadan (1)
549 Commercieel verandert niks
548 Hongernegers toorn van Afrika (1)
547 Schandpaal criminele eigenrichting
546 Breivik de internationale socialistenpik
545 Ronald (Djeez) vol onderbroekenlol
544 Rassensegregatie officieel toegestaan (1)
543 Randstad zuigende CV-verzamelaars

554 # Socialistische irreŽle schijnangsten #
Gepost door Misdefinitie op 08-09-2011 om 23:16.
Groot nieuws in het politieke landschap. Anders Behring Breivik wordt de hemel in geprezen, zijn extreem "rechtse" organisatie krijgt van rechtswege overheidssubsidies om de gelijkheid en broederschap te bevorderen en mensen die openlijk sympathiseren met Breivik en terreur uitoefenen in bekende wijken mogen komen theedrinken, krijgen gratis huizen, geld en uitkeringen en worden door politie en justitie beschermd wanneer ze criminele activiteiten uitvoeren. Hoe we dat weten? Heel simpel. Toen Pim Fortuyn bedreigd en later vermoord werd, duidelijk werd dat Wilders veroordeeld is tot een levenslange opsluiting omdat hij anders vermoord wordt door links of moslimextremisten en grote groepen Marokkanen honderden wijken in Nederland terroriseren, is dat namelijk precies wat de PvdA heeft gedaan nadat mensen aangaven angst te hebben. Subsidies voor extreem links en privileges voor criminele Marokkanen. Thans is Cohen aan het janken. Socialisten lijden aan angststoornissen waarbij irreŽle angsten hen beletten reŽle angsten op te merken.

IrreŽel versus reŽel.

Elke keer is het weer hetzelfde liedje. U leest een bericht in de krant waarin een socialist zijn zegje doet en het lijkt alsof hij een punt heeft. Breivik vermoordde tientallen mensen, heeft Wilders in zijn manifest genoemd en had net als wij een gruwelijke hekel aan socialisten. Vanuit dat vage perspectief is het niet vreemd dat een salonsocialist als Cohen in zijn broek poept van angst en vreest dat zo'n verzetsdaad ook hem en zijn achterban kan treffen. Waarna de stap weer heel klein wordt om Wilders tenminste een deel van de schuld in de schoenen te schuiven door te roepen dat zijn manier van politiek bedrijven zo oproept tot haat dat hij verantwoordelijk is voor de daden van een gestoorde eenling. Gelukkig weet u dat u verder moet kijken dan uw neus lang is omdat de volledige context van de werkelijkheid nooit beperkt is tot een bericht, opvatting of mening. Links vergeet altijd de context. Vergeten wordt dat demonisatie en structurele terreur een reŽel gevaar oplevert dat door de onderbuikgevoelens van Cohen nooit wordt erkend.

Om een helder beeld te krijgen van het verschil tussen irreŽle en reŽle gevaren voor de samenleving, willen we een aantal gevaren bespreken om de uitspraken van Cohen en zijn achterban aan te kunnen toetsen. Inmiddels is het tien jaar geleden dat moslimextremisten met de bekende aanslagen op 11 september de wereld hebben veranderd. Uit naam van Allah zijn er minstens 3000 mensen vermoord en hebben westerse maatschappijen diverse grondrechten waaronder vrijheid en privacy moeten inleveren voor een politiestaat. Van deze aanslagen hebben we de belangrijke les van de aantallen geleerd. Niet elke moslim is een terrorist, maar toevallig zijn de meeste terroristen wel moslims. Statistisch gezien is het percentage onder moslims hoger dan onder andere groepen wat impliceert dat des te meer moslims er in een land worden opgenomen, des te groter de kans is dat daar terroristen tussen zitten. Voor een reŽle angst hebben we dus een groep nodig die oververtegenwoordigd is in extremistische daden.

Deze constatering is volkomen logisch wanneer u bedenkt dat burgeroorlogen en terrorisme vroeger typisch iets was van op de televisie. Ver van ons bed, doorgaans in het Midden-Oosten en ontwikkelingslanden, leven vele volkeren onder een socialistisch, communistisch of collectivistisch bewind met een extreem linkse dictator. Zij weten niet beter dan elkaar af te slachten. Sinds we die mensen massaal hebben binnengelaten in Europa, heeft hun gedrag ervoor gezorgd dat we hier ook te maken hebben gekregen met terreur. Van moslimterreur kunnen we derhalve zeggen dat het reŽel is. Feit is namelijk dat sinds 1995 het aantal moslims in Nederland verdubbeld is en we, niet toevallig, ook een extreme stijging van terreurdreiging meten. Dat geldt niet voor de angst waar Cohen het over heeft. Rechtsdenkenden zijn helemaal niet oververtegenwoordigd in de criminaliteit of terrorisme. Vanwaar die angst? Qua aantallen is het Nederlandse volk en met name het nationalistische deel niet verdubbeld en crimineel is rechts al helemaal niet.

Zoals gezegd is niet iedere moslim een terrorist en worden ze ook niet geboren met een bomgordel om. Er is meer nodig om zichzelf naar de eeuwige melk, honing en maagden van Allah te blazen. Men heeft een overtuiging nodig. De koran stelt dat iedere moslim de koran moet gehoorzamen. Voorts geeft de koran iedere moslim de opdracht om alle ongelovigen te doden; Joden in het bijzonder. Zo, dat is een serieuze bedreiging. De rechtse politiek kent zo'n opdracht niet. Kom op Cohen, wijs ons even het heilige boek van Wilders aan waarin hij zijn achterban de opdracht geeft om alle socialisten te killen. Precies, dat kan niet omdat dat boek niet bestaat. Helaas is de islam behalve een boekwerk ook een politieke ideologie met de aantrekkingkracht van een religie waardoor de kans toeneemt dat er moslims gehoor aan gaan geven. Die angst is reŽel. Mohammed Bokkenlul vermoordde uit naam van de islam Theo van Gogh. Veel rechtse schrijvers hebben dezelfde mening als Van Gogh opgeschreven. Wanneer Mohammed ooit vrij zou komen, lopen we allemaal gevaar.

Gelukkig is een groot deel van de moslims te vredelievend om gehoor te geven aan de fascistische koran. Al roepen zij een heel nieuw probleem in het leven. Eerder heeft u kunnen zien dat moslims, net als andere allochtonen, oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit. Deze constatering heeft niks te maken met racisme, maar is gewoon een feit. Iedereen kan dat bijna dagelijks nalezen in de media. Nu we het toch over angst hebben, willen we Cohen de vraag voorleggen of hij kan aangeven hoeveel angst bijvoorbeeld al die criminele kut-Marokkanen hebben veroorzaakt bij de Nederlandse bevolking. Ongeacht politieke voorkeur. Moet u even nagaan. Cohen zegt 7 kleuren bagger te schijten vanwege Breivik, maar de Nederlandse bevolking gaat dagelijks gebukt onder terreur van dat moslimtuig waarvan iedereen weet dat die criminelen zijn binnengelaten door de sociaal-democraten. Door de PvdA in het bijzonder. Socialisten zijn verantwoordelijk voor de mislukte massa-immigratie waardoor Nederland continu onder vuur ligt door tienduizenden ransapen.

Tot slot hebben we een groep die zich niet tot de criminaliteit of terreur verlaagt, maar bijdraagt aan het haatklimaat door Nederland te islamiseren. Miljoenen handelingen zijn erop gericht om van Nederland een islamitische heilstaat te maken waarin uiteindelijk de islam zal domineren op basis van de sharia (islamitische wetgeving) waarin de doodstraf voor homo's, ongelovigen en Joden heel normaal is. Krijgen zij hun zin, dan krijgen we een nieuwe genocide en dat is nogal andere koek dan die Breivik. Los daarvan moeten miljoenen Nederlanders dagelijks toezien hoe hun eens zo trotse land finaal wordt verkracht. Het straatbeeld vervuilt, steeds minder mensen spreken Nederlands, procedures worden aangepast om de nieuwkomers te plezieren en het gezag dat een geweldsmonopolie heeft keert zich tegen Nederlandse burgers. Tenzij burgers de juiste websites lezen, weten ze niet eens wat er gaande is. Kritische schrijvers worden al jaren door de Gestapo uit hun huizen gesleurd en voor het linkse gerecht gedaagd. In Nederland.

De kans dat Cohen door zijn hoofd wordt geschoten door een rechtse weblogger is zo goed als nul, maar laten we het eens over de echt reŽle angsten hebben. Cartoonist Nekschot, rechtser.com, holland-hardcore.com, Het Zuur, Jan Teijn en nog vele anderen zijn zomaar vanuit het niks zonder waarschuwing van hun bed gelicht, naar de verhoorkamers gebracht en in een aantal gevallen veroordeeld tot zware straffen. Hun misdaad? Cartoons tekenen en een mening geven in een weblog. Over deze problematiek is al veel geschreven waardoor we er hier niet al te diep op in hoeven gaan, maar de kern van het probleem is dat door de haast fascistische manier van werken van de socialisten, heel veel nationalisten continu in angst moeten zitten. Een politieagent bedreigde de cartoonist indirect met de dood door te dreigen zijn naam openbaar te maken in de wetenschap dat extremistische moslims hem willen vermoorden. Politie en justitie hebben zoveel vrijsprekers opgepakt dat elke kritische schrijver bij elke deurbel denkt: "Nu komen ze me halen."

Eenmaal opgepakt, zijn mensen overgeleverd aan de grillen van justitie. Zo kunnen moslimcriminelen zonder problemen mensen met de dood bedreigen zonder dat de politie iets doet. Sterker nog, justitie raakt door de bedreigingen aan het adres van rechtse webloggers nog meer gemotiveerd om die schrijvers voor het gerecht te dagen in plaats van degenen die hen met de dood bedreigen. Rechters worden al tientallen jaren gekozen door linkse regeringen waardoor de rechtgeaarde nationalist geen schijn van kans meer heeft op een eerlijk proces. Juridisch weten ze het allemaal goed recht te praten, maar wie eenmaal in die molen zit is nog erger de lul dan een kinderverkrachter. Af en toe stelt justitie een daad door geheel willekeurig een handeling van baldadigheid te bestraffen met 1 jaar celstraf en 1 jaar TBS; een straf die D66-rechters zelfs voor genadeloze kleuterneukers vaak te hoog vinden. Miljoenen socialisten maken dagelijks het leven van nette burgers tot een hel en dan durft Cohen te roepen dat hij degene is die bang moet zijn.

Cruciaal in het proces waaruit politiek gerichte moorden ontstaan zijn demonisatie en maatschappelijke diskwalificatie. Met name dat eerste wordt door links niet erkend als probleem. Pim Fortuyn werd toentertijd door alle linkse partijen neergezet als extremistische nazi waarbij gesuggereerd werd dat hij wel eens alle allochtonen in de gaskamers ging stoppen. Opeens was daar Volkert die hem door zijn hoofd schoot. Een dwaas die tot zijn daad kwam door de immer voortdurende demonisatie van rechtse politici. En betaald en gestuurd werd door links, al is dat nooit bewezen. Een linkse rechter gaf hem 18 jaar waarvan hij er maar 12 hoeft te zitten en nog veel eerder met verlof mag. Kom op Cohen, even een flink mannetje zijn. Die Breivik is toch een gevaar? Wel, die komt voorlopig niet meer vrij. Volkert van der Graaf loopt reeds af en toe gewoon weer op straat. En wat ziet deze moordenaar? Volkert komt vrij in een maatschappij waarin Cohen en Pechtold tegen Wilders weer hetzelfde roepen als toen Fortuyn werd vermoord.

Dat is pas een reŽel gevaar. Wanneer Volkert niet vermoord wordt als hij de gevangenis uitkomt, dan staat hij klaar om de volgende politieke moord te begaan uit naam van links. Mohammed Bouyeri moest levenslang krijgen omdat hij in de rechtszaal zo'n beetje beloofde het nog een keer te doen. PvdA-prominenten zouden graag willen dat zulke levenslang gestraften vrijkomen. Want van keihard straffen krijgen we enkel een harde samenleving. Proest, met 90 wetenschappers en juristen (die zijn blijkbaar geen wetenschappers) gaat Jacques Wallage (PvdA) het gevaar voor u terugbrengen. Ondertussen wil links niks weten van het proces van de demonisatie. Linkse demonisatie leidt tot moord. Meerdere malen bewezen. Toch snapt Cohen het concept "demonisatie" enkel als het gaat om Wilders en de PVV. Die zou moslims demoniseren waardoor de Breiviks opstaan. Jammer Cohen, maar hij vertelt gewoon de harde feiten. Demonisatie is juist zo'n probleem omdat links zich niet aan de feiten houdt. Hun Hitlervergelijkingen zijn bezijden de waarheid en te extreem.

Drogredenen van het linkse gevaar.

Wat bijna niemand wil beamen is dat zowel rechts als links elkaar objectief gezien van hetzelfde beschuldigen. De laatste tijd komt deze constatering steeds vaker naar voren en het is wel duidelijk waarom. Verreweg de meeste kabinetten voor deze regering waren ultralinks. Jarenlang hebben we het falen van het socialisme met eigen ogen kunnen aanschouwen. Nu er eindelijk eens een minder links kabinet zit, probeert de linkse oppositie met alle macht te voorkomen dat u de rotzooi die zij hebben achtergelaten onder ogen krijgt. Tevens kampen zij zoals altijd weer met een tegenstrijdig dilemma. Altijd hebben zij zaken als demonisatie, diskwalificatie en terrorisme door islamisering kunnen ontkennen toen zij aan de macht waren. Nu hun slinkse beleid van de afgelopen tientallen steeds vaker een backfire oplevert die uiteenspat in de schijnheilige tronies van de socialisten, wordt het lastig. Demonisatie als cruciaal proces ontkennen voor politieke aanslagen betekent dat links geen beroep zou kunnen doen op hun angsten.

De reacties van Cohen zullen sowieso weinig uitmaken omdat de angst waar Cohen naar verwijst hooguit beschouwd kan worden als jankverhaaltje in de hoop dat mensen weer links gaan stemmen. Zijn angst is verre van reŽel terwijl de fascistische constructies die de socialisten hebben opgeworpen dagelijks voor angst zorgen bij miljoenen Nederlanders. Voordat we straks bij de eindanalyse komen, willen we u een aantal van hun drogredenen niet onthouden. Cohen laat weten dat hij de grondige haat jegens zijn partij niet snapt. Als verantwoordelijke partij voor vrijwel de volledige staatsschuld, de volledige allochtonenpopulatie in Nederland en alle criminaliteit en ellende die we daarvan gehad hebben, is die opvatting net alsof Adolf Hitler vraagt waarom mensen hem haten. Het is duidelijk, helder en logisch voor de meeste mensen, maar niet voor de socialisten die het niet willen snappen. "Alsof er achter elke straatsteen een PvdA'er zit die graag de fascist wil uithangen," roepen ze. Nee, erger: ze zitten achter hun computertje.

De opvatting "alles is de schuld van links" en het benoemen van het linkse gevaar, vinden ze een uiting van extremisme. Opmerkelijk, want hebben we ooit iets anders weergegeven dan de feiten? Welke partij heeft alle allochtonen binnengehaald? Met name de PvdA en de andere linkse partijen. Al dan niet in combinatie met gegijzelde partijen die de pluche wel lekker vonden zitten. Wie hebben er derhalve voor gezorgd dat heel Nederland inclusief taal, cultuur en gezamenlijk beleefd verleden voorgoed werd vernietigd? Door wie hebben we nu honderdduizenden allochtone criminelen? De staatsschuld? Politieke doden aan de rechterkant? Allemaal PvdA. De feiten liegen niet. Wie zijn de dhimmi's die homo's laten wegpesten? Wolfsen van de PvdA. Wie zijn de pedofiele leraren? Onder andere die van de PvdA. Wie zijn onze rechters? Vaak PvdA'ers. Wie kiezen als personeel bij de politie enkel allochtonen? De PvdA. Deze hele fucking maatschappij is bedolven onder de socialisten die er aantoonbaar alles aan hebben gedaan om de heilige oorlog hierheen te halen.

Anderen zijn nogal simpel in hun hoofd en roepen dat als we Cohen zijn praatjes onzin vinden, Wilders ook onzin spreekt. Alsof die twee met elkaar te maken hebben. Beiden gaan over hun eigen woorden. Binnen socialistische kringen is het heel normaal om geld te geven aan extreem linkse organisaties. De PvdA maakt echt zijn handen niet zelf vuil. Denk aan Moslim Broederschap, Milli GŲrŁs, talloze "antidiscriminatiebureautjes", de Internationale Socialisten en de AFA. Organisaties die streven naar werelddominantie van de islam en niet terugdeinzen voor geweld. De PvdA houdt ook van onderhandelen met terroristen. Onder andere met Al Qaida. Pijnlijk detail is dat Breivik zich met name richtte op de Noorse jongeren die zich in extreem linkse kringen bewegen en daarvoor een speciaal zomerkamp hadden opgericht. Zulke kampen zijn extreem zoals links altijd zegt als het om rechtse jongeren gaat. Breivik richtte zich derhalve op extremisten en dat maakt de kans dat Cohen en aanhangers worden doodgeschoten weer een stukje kleiner.

Rechts zou vol zitten met agressie. Alweer mis, het is juist de extreem linkse AFA die met geweld vreedzame rechtse betogingen uiteen slaat. De AIVD stelt eveneens dat vooral extreem links een gevaar is in deze maatschappij. Voorts roept links dat rechts per definitie laagopgeleid is. Fijne jongens, scroll voor de lol helemaal naar beneden en tel de titels in het zwarte vak onder deze website. Die hebben we allemaal. Populistisch gezwets noemen ze de rechtse redevoeringen. Ze vatten het samen als alles en iedereen de schuld geven wat er mis gaat in het eigen leven. Wel, als we ergens ontslagen worden door een rode PvdA-hond vanwege een te rechtse mening, hoe wilt u dat anders noemen dan? Wilders zou suggereren dat de PvdA een eventuele aanslag zelf in de hand zou hebben. Onzin, dat heeft hij nooit gezegd. Al is het over het algemeen zo dat wie allochtonen zaait, haat zal oogsten en dat is een feit. Ach, ze begrijpen het maar niet. Socialisten denken nog altijd dat hun ideologie staat voor sociaal.

"Maar Cohen probeert enkel te zeggen dat geweld een verzuurd klimaat creŽert dat we allemaal niet moeten willen." Was dat maar zo. Breivik is slechts een gevolg, geen oorzaak. Zonder socialisten, geen massa-immigratie. Zonder massa-immigratie, geen moslimextremisme. Zonder moslimextremisme geen Breivik en zonder Breivik geen demoniserende Cohen die probeert om de daden van een gestoorde te koppelen aan rechts gedachtegoed. Waarom zou de rechts de verantwoordelijkheid moeten dragen voor iets dat links hier binnen heeft gebracht? Waarom moet de ervaring die rechtsdenkenden hebben met angst leiden tot medelijden met Cohen? Loopt hij soms het risico om opgepakt te worden als hij iets zegt wat een ander niet zint? Nee. Wordt hij soms bedreigd? Nee. En laat bedreigd worden nou weer een van de risicokenmerken zijn die tot een verhoogde kans op een aanslag leiden. Fortuyn werd bedreigd en Wilders ook. Feit is dat zodra Wilders zonder beveiliging op straat loopt, hij vermoord wordt. Cohen heeft dat niet. Hoezo voelt hij de angst dan?!

Links maakt zich met name druk om het feit dat Breivik de PVV noemde in zijn manifest. Ze maken zich niet druk over het feit dat alle ongelovigen al eeuwenlang in de koran worden genoemd: die moeten worden vermoord. Breivik zou met zijn tientallen doden veel erger zijn dan wat links allemaal heeft geflikt. Fortuyn en Van Gogh waren immers maar 2 mensen. Ja, en bij de aanslagen op de WTC ging het om ruim 3000 mensen. Wat is precies hun punt? Er zouden verbanden gelegd worden die er niet zijn. Welke verbanden dan? Er is maar een partij die zich zo heeft ingezet om alle problemen naar Europa te halen en dat is de PvdA. Dan roepen ze dat de sfeer niet vijandig moet worden. Had dat godverdomme bedacht voordat links de massa-immigratie in gang ging zetten. Iedereen had kunnen weten dat een smeltkroes van gevluchte criminelen in de inheemse bevolking tot ellende zo leiden. Dat was al jaren bekend in andere landen. Cohen gebruikt Breivik enkel voor het politieke gewin. "Net als Wilders," roept links dan. Alsof Wilders bestond als links geen extremisten had binnengehaald.

Andere oplossingen van links bestaan net zo goed uit het ontkennen van de werkelijkheid. Rechts moet maar naar het midden kruipen, anders komt er oorlog. Natuurlijk, wie waren ook alweer de terroristen en de criminelen? Links regeringen zouden nooit hebben bestaan. Alsof niet in elke regering een linkse partij zat. PvdA dan wel CDA waarbij de VVD zich regelmatig liet gijzelen. Haat naar links zou per definitie xenofobie zijn. We zijn niet bang, we walgen. We walgen van dat criminele tuig dat links hiernaar toe heeft gehaald en waarom zouden we hen daarom niet mogen haten? Straks krijgen we een burgeroorlog. Haatreacties op internet jegens de PvdA zou het betoog van Cohen correct maken. Met hun botte hersens willen ze maar niet snappen dat de haat jegens links enkel kan stoppen als ze hun fouten erkennen, het gezonde verstand laten spreken en bereid zijn alles terug te draaien. Nooit zullen we het vergeten. Toen niet en nu niet. Alle linkse fouten moeten met terugwerkende kracht worden hersteld.

Overweging.

Cohen gedraagt zich als een hypocriete socialistische rat die stiekem heel schijnheilig het beeld neerzet dat socialisten tegenwoordig gevaar lopen vanwege de daad van een gestoorde. Hij weet dondersgoed dat de kans dat hij en zijn achterban gevaar lopen uitermate klein is. Breivik is wat dat betreft net een Tristan. Gewoon een mongool die vanuit het niks begint te schieten en daarbij willekeurig toevallige passanten raakt. Dat Breivik een manifest heeft geschreven en daar een rechtvaardiging geeft doet aan het willekeurige karakter niks af. Dit soort idioten lopen als tijdbommen rond en kunnen elke mogelijke rechtvaardiging aanvoeren voor hun daden. Het is niet reŽel om te denken dat een enkele daad en het enkel noemen van een motief betekent dat voortaan alle socialisten gevaar lopen. Net zoals een aanslag van een moslim, een socialist, een neger of een Nederlander niet altijd te generaliseren is. Wanneer Cohen al in zijn broek poept van angst bij een incident, hoe moet rechts zich dan voelen na 60 jaar socialistisch fascisme?!

ReŽle vormen van angst zijn de gebeurtenissen die Nederlanders dagelijks meemaken dankzij tientallen jaren mislukt socialistisch beleid. Weet u dat elke rechtse blogger, aanhanger van de PVV of kritische schrijver altijd angst voelt wanneer de deurbel gaat? Bezoek blijft veelal weg na het stelselmatige pesten en demonisatie van links. Dus is het of de politie die 's morgens vroeg aanbelt en de deur eruit trapt of er staan gemaskerde socialisten of moslims voor de deur de hen in elkaar te slaan met ijzeren staven. Cohen heeft het nooit over deze vormen van geweld en het feit dat er in Nederland mensen als Wilders ondergedoken moeten zitten uit angst door links vermoord te worden. Een verklaring is zo gevonden. Voor links is het beroep op angst een rechtvaardiging geworden om geweld jegens de PVV goed te praten. Niet direct, maar zo wordt het wel voor de achterban gebracht. Alle linkse daden worden gerechtvaardigd met de leugen dat rechts haat zaait. Alsof Wilders 9/11 en de criminele moslims heeft verzonnen.

Uiteraard snappen we ook wel dat Cohen juist nu met dit gelul komt omdat mensen massaal de aanslagen van 11 september herdenken. Deze dagen komen moslims weer erg negatief in beeld en de socialisten die hen hierheen hebben gehaald willen nu eenmaal een weerwoord hebben. Hun oude slogans zijn inmiddels allemaal ontkracht en met zoveel evidentie voor moslimextremisme, islamisering en links fascisme kan Cohen niet anders dan zielig gaan lopen doen. Anderzijds hopen we dat Cohen en anderen oprecht angst voelen. Links moet ook eens voelen wat het is om zelfs al doodsangsten uit te staan als alleen maar de deurbel gaat. Hoe het is om door de stad te lopen in de wetenschap dat er linkse gekken zijn die u doodwensen. En dat om een mening. Want dat is verdomme het verschil. Wij, Wilders en andere vrijsprekers moeten door het leven als paria's vanwege meningen. We geven godverdomme enkel meningen op basis van feiten. Socialisten zijn helemaal niet onschuldig. Zij hebben feitelijk alle problemen op onze hals gehaald.

Het ergste is nog wel dat degenen die Cohen en aanhang nu tot zijn vijanden benoemt, het nooit kunnen voorkomen als er iemand zal opstaan om hen te vermoorden. Links creŽert het fascisme zelf. Stel dat alle rechtse schrijvers zouden stoppen met schrijven en stel dat de PVV stopt met de politiek. Dan moet het gevaar geweken zijn volgens Cohen. Er bestaat dan immers geen rechts meer dat aan het "haatzaaien" is. De praktijk is anders. Behalve dat het verdwijnen van vrijheden mensen tot het uiterste kan drijven, links en rechts, lopen die verfoeide socialisten alsnog kans vermoord te worden door moslimextremisme. Wanneer de radicale islam het voor het zeggen krijgt, worden alle ongelovigen gedood en als verschillende groepen nationaliteiten die elkaar niet mogen zich door elkaar vestigen krijgen we hier net als in de bekende landen burgeroorlogen die tientallen jaren doorgaan en terrorisme. Bedenk voor de grap hoe Cohen zijn mond had opengetrokken als Breivik de PvdA had genoemd. Hij prees Al Qaida en een foutje is zo gemaakt.
Reacties: 2
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 10-09-2011 om 19:01.
Beregoed artikel, Mis (duim omhoog!)

Je kent hem wel, maar voor diegenen die hier nog langs komen...hier is tie, de lijst met landverraders.

http://infohit.nl/multicul/landverraders.htm

Jaja jongens en meisjes...we vergeten niets!

Reactie door Sickofleft op 16-09-2011 om 00:19.
Naar mijn idee zijn linksmensen regelrechte saboteurs van ons land en ook continu met niets anders bezig dan logische besluitvorming te dwarsbomen.
En overal zit dit achterlijke volk dan ook nog op de sleutelposities.
Burgemeesters.
Rechtbanken.
OM.
Media.
Politiek.
Onderwijs
NGO.
Etc etc etc.
.
De linkse banencarrousel heeft ons land gewoon in een ijzeren greep gekregen.
Alleen met massale opstand komen we er misschien nog ooit van verlost.
Dat een groot deel van de NL bevolking op GW heeft gestemd lijkt die linkse partijen ook niks uit te maken...
Het enige dat je van hen tot nu toe over PVV-stemmers hoort is dat het allemaal tokkies zouden zijn, Henk en Ingrid's etc.
Volgens mij valt dat stereotype in de praktijk best nog wel eens tegen.
Een grove vorm van minachting, minder kan ik er niet van maken.
Jammer genoeg hebben een hoop mensen zich wijs laten maken dat GW een soort moderne Hitler is en hebben ze daarom zogenaamd "tactisch" op de VVD gestemd.
Deze shitpartij is daardoor onterecht veel te groot geworden.
Ik hoop van harte dat volgende keer de PVV de grootste wordt.
Tegen die tijd is de PVV misschien ook een stukje professioneler geworden.
Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.