Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 16 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

562 Massa-immigratie zal worden beperkt (1)
561 Egocentrische solidariteit zorg (1)
560 Uitstel vergassen onverantwoordelijk
559 Faillissement als ultieme sanctie
558 Parasiet die rechts verried (2)
557 Cabaret houdt politiek spiegel voor
556 Surveillancemaatschappij steeds dichterbij (1)
555 Beeldverhouding compleet zoek (1)
554 Socialistische irreŽle schijnangsten (2)
553 Criminele moslimkolonisatie (3)
552 Slinkse mooipraterij ontmaskerd
551 Scheid onderwijs van religieonzin (4)
550 Moslimpijpen norm tijdens ramadan (1)
549 Commercieel verandert niks
548 Hongernegers toorn van Afrika (1)
547 Schandpaal criminele eigenrichting
546 Breivik de internationale socialistenpik
545 Ronald (Djeez) vol onderbroekenlol
544 Rassensegregatie officieel toegestaan (1)
543 Randstad zuigende CV-verzamelaars

552 # Slinkse mooipraterij ontmaskerd #
Gepost door Misdefinitie op 29-08-2011 om 23:09.
Jarenlange onderzoeken naar en analyses van het socialistische gedachtegoed hebben geleid tot de onweerlegbare conclusie dat het linkse sprookje van een dictator die een groot Europees rijk beheerst waarin alles onderworpen is aan een nivellerende totalitaire politiestaat, vernietigend werkt en alles wat we eeuwenlang aan vrijheid hebben opgebouwd laat verdwijnen als sneeuw voor de zon. Na 3 jaar linkse terreur van Balkenende 4, vond de bevolking dan ook dat het tijd werd voor verandering. De VVD werd de grootste, de christenhonden werden flink afgestraft en de peroxide Hitlerkop zag zijn achterban meer dan verdubbelen. Zoals verwacht classificeert de linkerkant van de politiek de nieuwe samenstelling in het huidige regering als een rechts afbraakkabinet dat goed is voor rijke volgevreten VVD'ers en slecht voor de onderlagen in de bevolking. Aan de rechterkant hebben we te maken met vele mooie beloften. Cohen (PvdA) is vast besloten om de "mooipraterij" van "rechts" fel te ontmaskeren, maar vergeet daarbij zijn eigen luchtkastelen.

Objectiviteit ontbreekt bij Cohen.

Aangezien tegenwoordig de ouderwetse tegenstellingen tussen links en rechts springlevend zijn en beide kampen lijnrecht tegenover elkaar staan, is het extreem moeilijk om neutraal en objectief te blijven. Voorstanders van het linkse gedachtegoed hebben de discussie veelvuldig gereduceerd tot de idiote opvatting dat kritiek op de multiculturele samenleving gelijk is aan racisme en kritiek op het functioneren van het socialisme is ingegeven door extreem rechtse standpunten. Argumenten kunnen ze nooit geven en de keiharde feiten worden stelselmatig genegeerd. Onder leiding van links is de staatsschuld opgelopen tot bijna 400 miljard, rijzen de criminaliteitscijfers onder allochtonen de zwarte pan uit en is de verdeeldheid in ons o zo mooie kikkerlandje groter dan ooit. Allemaal prima gerechtvaardigd door het dogma dat rechtse rakkers neonazi's zijn en associaties oproept met genocide. Alle linkse inspanningen ten spijt zijn wij wel in staat om een helder, objectief en neutraal standpunt te analyseren en te verdedigen.

Eerder hebben we reeds de vraag neergelegd wat er gaat gebeuren als dat vreselijke linkse kabinet Balkenende 4 eindelijk is opgezout. Wordt alles nu beter? Blijft alles bij het oude? Of is rechts echt zo slecht zoals links al die tijd heeft beweerd? Met betrekking tot de laatste vraag is het antwoord heel duidelijk. Linkse suggesties die uitgingen van het doemscenario dat ze bij de PVV een stelletje nazi's zijn, zijn in een klap ontkracht nu de PVV in een gedoogcontext meer met het kabinet te maken heeft dan een willekeurige oppositiepartij. Ziet u de gaskamers? Ziet u Goebbels Brinkman pissen in alle brievenbussen rondlopen in een Duits uniform terwijl hij het Horst Wessel lied opdreunt? Wel nee, zo eng bleek de PVV niet te zijn. Na de volgende verkiezingen kunnen ze derhalve gewoon meeregeren. De vraag of de verandering naar een "rechts" kabinet positief is, is een stuk lastiger. Wil Cohen de waarheid ontmaskeren? Dan moet hij wel het hele verhaal vertellen. Dit kabinet wordt regelmatig gegijzeld door links.

Allereerst wijzen we erop dat de suggestie dat we met het huidige kabinet te maken hebben met een behoorlijk rechtse regering, eerder gebaseerd is op een misplaatst onderbuikgevoel dan op de feiten. De PVV is de enige partij die als typisch rechts getypeerd kan worden vanwege hun nadruk op individuele verantwoordelijkheid, vrijheid, privacy, kleine overheid en aversie tegen het socialistische gemeenschapsdenken. Juist die partij zit niet in de regering. "Gedoogregering" is slechts een waardeloze holle term. Het akkoord dat de PVV met de VVD en het CDA heeft gesloten, betreft slechts een gentlemen's agreement waar de PVV zonder problemen zich niet aan hoeft te houden. Het enige gevolg voor de PVV is immers dat het kabinet valt. Verder is het CDA nog steeds een linkse partij. Gestoeld op socialistische gedachten en dromend van een groot rijk. Blijft over de VVD die gebonden is aan de grillen van de anderen. Het minderheidskabinet VVD + CDA moet per definitie de linker kant op met de PvdA als de PVV ze op bepaalde punten niet wil steunen.

Voorts herinneren we u eraan dat politiek een continu proces is. Socialisten maken zich er vaak heel makkelijk van af door op zeer korte termijn te denken zonder oog te hebben voor het verleden. Cohen vergeet voor het gemak even de staatsschuld, laat niet merken dat hij kennis heeft (genomen) van de cijfers met betrekking tot de vele criminele allochtonen en over het feit dat we met de massa-immigratie tijdbommen naar Nederland hebben gehaald die op den duur kunnen leiden tot terrorisme en / of een burgeroorlog krijgen we al helemaal niks te horen. De normale gang van zaken bij onze linkse vrienden is dat ze met oogkleppen op lopen te janken en te honen. Zo is het wel erg makkelijk roepen dat onder "rechts", wat feitelijk helemaal niet zo rechts is, de maatschappij compleet verneukt wordt. Het continue karakter van de politiek en maatschappelijke processen is dat nieuwe kabinetten een erfenis hebben. Elk minder links kabinet is verplicht eerst tientallen jaren aan linkse rommel op te ruimen voordat ze echt kunnen beginnen.

Feit is dat we in Nederland een extreem grote staatsschuld hebben. Iedereen weet dat schulden tot meer schulden leiden waardoor een land op den duur zelfs failliet kan gaan. Kijk maar naar wat er allemaal gebeurt rondom Griekenland. Voor elk weldenkend mens moet dan toch de conclusie zijn dat we onze schulden moeten aflossen. Ongeacht of u nu links of rechts bent. Tot zo ver kunt u ons vast volgen. Daarna gaat het veelal mis. Voor een socialist is het makkelijk. Doe gewoon alsof de schuld niet bestaat en leen extra geld. Met dat extra geld kunnen ze dan weer de stoere pooiers uithangen, maar later komen ze erachter dat de staatsschuld alleen maar groter is geworden en willen ze weer lenen. Totdat het land kapot gaat. Vergeet vooral niet dat alle, zonder uitzondering, ontwikkelingslanden het socialisme hanteren. Extra geld uitgeven valt dus af. Bezuinigen wordt veelal aangevoerd door "rechts". Bezuinigen heeft mede onder leiding van de socialistische partijen een slechte naam gekregen. Het zou stelen van de armen zijn.

Van stelen heeft dat socialistische gespuis alle verstand, maar laten we eens kijken naar wat er werkelijk aan de hand is. De staatsschuld moet gewoon minderen om een faillissement te voorkomen. Dat is een feit. "Bezuinigen" is zoals vaak betoogd niet het juiste woord. We moeten niet bezuinigen: we moeten stoppen met verspillen. Bezuinigen is relatief kleine bedragen weghalen op plaatsen waar dat onwenselijk is omdat het geld daar gewoon noodzakelijk is. Bijvoorbeeld de kinderen niet meer te eten geven omdat een gezin schulden heeft. Stoppen met verspillen betekent dat de extreem grote nutteloze uitgaven worden stopgezet die per definitie geen doel hebben zoals het gokken in het casino. Vertaald naar de maatschappij, de overheid en de politiek betekent dit dat we niet willen bezuinigen op zorg, onderwijs, veiligheid en pensioenen, maar de miljardenverspillingen willen stopzetten. Jaarlijks verspillen we tientallen miljarden aan ontwikkelingshulp, massa-immigratie, Europa, oorlog en het straffen van andersdenkenden.

Eigenlijk lijken de geldproblemen in Nederland helemaal niet zo groot. We hoeven slechts 15 miljard in 4 jaar te bezuinigen en alleen al aan de massa-immigratie geven we 2 keer zoveel uit. Bovendien heffen we jaarlijks bijna de helft van de staatsschuld aan extra belastingen zodat we die schuld makkelijk binnen 5 jaar kunnen afbetalen. Mits we stoppen met het verspillen van al die miljarden. Logischerwijs kan een nieuw kabinet enkel grootse dingen bereiken indien ze daar werkelijk een begin mee maken. De linkse truc die blijkbaar niemand doorheeft is dat zij het stoppen van die miljardenverspillingen ondermijnen en dat er door hun steun juist extra geld over de balk gesmeten wordt. Vervolgens wassen ze hun handen in onschuld en zeggen ze doodleuk dat het toch zeker dat asociale rechtse kabinet is dat de armen besodemietert. Met de PVV buiten de regering en het linkse CDA erin, kan dat eenvoudig. Het CDA weigert simpelweg het verspillen te stoppen en de VVD moet zich laten gijzelen door het CDA en de PvdA om nog meerderheden te verkrijgen.

De PvdA trekt aan de touwtjes.

Een aantal typische voorbeelden uit de actualiteit zal dit principe kunnen verduidelijken. De staatsschuld moet omlaag. Rutte (VVD) moet dus naar Europa om ze een dikke vinger te geven om de uitgaven naar Brussel drastisch in te perken. Met de miljarden die hij daar bespaart, zouden we de tekorten kunnen oplossen. Helaas wil het CDA niet, want zij zijn pro-Europa. Het Derde Rijk der christennazi's. De VVD is eigenlijk ook pro-Europa. Alleen de PVV is tegen. "Mooi," zult u denken, "de PVV regeert en het kabinet spreekt met een mond." Fout, de PVV regeert niet. De PVV is een normale oppositiepartij en daarom mag een minderheidskabinet elke andere partij als partner zoeken om een meerderheid te halen. Daar springt Cohen middenin. Hij weet dat het CDA links en de VVD te laf is om Europa de tering te laten krijgen. Dus roept hij nogmaals dat rechts kut is, maar steunt daarna wel een miljardenuitgave. Dankzij de PvdA verdwijnen er weer miljarden in de bodemloze put der socialisten en moet er ergens anders op bezuinigd worden.

Cohen kan daarna makkelijk doen alsof hij het kabinet en de burger een gunst heeft verleend door miljarden aan Griekenland te geven die we nooit meer terug zullen zien, maar kijkt u eens naar de feiten. Griekenland heeft een staatsschuld van 330 miljard. Deskundigen roepen dat Griekenland technisch failliet is. Het land kan de schuldenlast niet dragen en tegen beter weten in wordt het land overeind gehouden. Schrik niet, maar de staatsschuld van Nederland loopt in 2011 op tot 406 miljard. Veel meer dus dan de schuld van Griekenland. Wel, als deskundigen van Griekenland al zeggen dat ze failliet zijn, dan is Nederland ook (bijna) failliet. "Ja maar bij Griekenland is de schuld net zo groot als ze in een jaar verdienen en bij Nederland maar 66 %!" Natuurlijk hersenloze socialistische imbecielen, waarom denkt u dat de linkse partijen al tientallen jaren de belastingen tot ongekende hoogte drijven? Iedere Nederlander heeft 25 ruggen schuld. Minstens 80 % van uw inkomen gaat op den duur naar de belastingen. Nog 34 % te gaan en we zijn failliet.

Nederland roept niet om hulp. Nee, wij blijven de belastingen verhogen totdat we allemaal kapot gaan. In Griekenland gaan de ambtenaren nog lachend met 53 (!) jaar met pensioen. "Laat die klote Nederlanders maar dokken," roepen ze daar. Fuck de Grieken. Er is daar ruimte genoeg voor belastingverhogingen zoals wij die ook hebben gehad. Inclusief 5 jaar bevroren salarissen. Daarna moeten ze alle verspillingen stopzetten. Nederland moet alvast de eerste stap zetten. Geen cent naar Griekenland. Alleen dat lukt niet, want VVD, CDA en PvdA lijken het heerlijk te vinden om samen te regeren. Cohen is een gluiperig mannetje, want behalve dat hij het stoppen met verspillen belemmert inzake Griekenland, is hij ook helemaal het heertje als het gaat om extra geld over de balk smijten. Eerst heeft de PvdA kabinet Balkenende laten vallen in een knallende ruzie over de verlening van de oorlogsmissie in Afghanistan. Recent hielp de PvdA het kabinet aan een meerderheid voor een nieuwe oorlogsmissie in LibiŽ.

Fijne mensen die socialisten. Bij de achterban de morele clown uithangen en doen alsof nette mensen geen oorlog voeren, maar als puntje bij paaltje komt lekker miljarden in oorlogsmissies pompen waardoor er weer meer bezuinigd moet worden. Waarom is Cohen hier niet eerlijk over zijn intenties? Ook D66, GroenLinks en ChristenUnie lieten zich van hun slechtste kant zien door een nieuwe missie in Afghanistan te steunen. Erg vreemd, want anti-oorlog zijn is typisch een stokpaardje van links. Dat geeft namelijk een signaal af van sociaal en menslievend zijn en zo hebben ze dat graag. Helaas mensen, al die linkse moraalridders hebben u genaaid. Het is niet rechts die graag oorlog voert, de PVV heeft immers al die tijd tegen al die missies gestemd, maar links. Het is niet rechts die asociaal wil zijn jegens de bevolking, maar links die miljarden verspilt waardoor er teveel op de bevolking zelf bezuinigd moet worden. Om nog maar te zwijgen van de dubbele agenda die de linkse partijen hebben.

Heeft u er wel eens over nagedacht waarom linkse partijen, die er doorgaans prat op gaan dat zij vredelievende mensen zijn, toch oorlogen steunen? Kunnen ze dat geld niet beter uitgeven aan de zwakkeren in de samenleving en geld investeren in goede zorg en onderwijs? Van Cohen zult u het niet horen, maar dat gedrag is typisch het gevolg van het zoveelste socialistische dilemma. Al die fokking allochtonen die hier wonen, zijn hier vanwege de linkse bewering dat die mensen zielig zijn omdat er in hun eigen land oorlog is. In deze moderne tijd kan iedereen controleren dat er helemaal geen oorlog is, dus zorgen die socialisten zelf maar voor oorlog. Zodat er meer vluchtelingen naar Nederland komen en zij meer stemvee hebben. Ja mensen, die over het algemeen minder gewaardeerde knaagdieren hebben aan alles gedacht, behalve aan Nederland en het welzijn van het eigen volk. Wij kunnen hier creperen. Wees erop bedacht dat linkse propaganda zeer sterk is en ze dit soort dingen met alle geweld verborgen willen houden.

De smoes van GroenLinks en ChristenUnie dat ze enkel een trainingsmissie hebben gesteund waarin overduidelijk is afgesproken dat er niet gevochten zou worden, is alweer achterhaald door de actualiteit. Een lokale politiebaas stuurt onder het mom van "zelfverdediging" gewoon eerst de Nederlandse agenten de oorlogsstraten op en die gaan daar echt geen parkeerbonnen uitschrijven aan schietende tanks. Rosenthal ontkent dat er sprake is van een vechtmissie en daar zal het waarschijnlijk wel bij blijven. Wordt er toch gevochten, dan noemen ze het een "civiele missie". Een burgeroorlog dus, want "civiel" staat voor burgerlijk. Zo sterk zijn de linkse principes blijkbaar ook niet. Anders trokken ze hun steun in. Kennelijk was het eerste protest enkel bedoeld om niet levend gevild te worden door hun "vredelievende" achterban. Zoete lieve praatjes, maar als het erop aan komt erg achterbaks. Dacht u dat politiek saai was en er nooit wat te lachen valt? Ga dan eens tellen hoe vaak de socialisten hun eigen morele standpunten tegenspreken.

Overweging.

Toegegeven, de indeling in "links" en "rechts" kan in de praktijk nogal geknutseld overkomen. Ten onrechte wordt vaak beweerd dat wie de termen links en rechts gebruikt aan ongenuanceerd hokjesdenken doet wat niks te maken heeft met de hedendaagse praktijk. Deze misvatting ontstaat altijd als er lastige onderwerpen ter sprake komen waar men het liever niet over wil hebben. Het is namelijk veel makkelijker om te mierenneuken over de precieze betekenis van bepaalde woorden dan een constructieve discussie te houden over het aflossen van de schulden om zodoende het land verder te vrijwaren van economische problemen. Mensen gaan dan roepen dat niet alles in hokjes geplaatst kan worden en om de verwarring groter te maken roepen ze dat het CDA een rechtse partij is. Of erger nog: dat zelfs de PvdA rechts is en de PVV links. Jongens, krijg de tering maar. Die begrippen zijn duidelijk zat. Ingewikkelde problemen worden inzichtelijk door vereenvoudiging. Links staat voor socialisme, liberaal voor de nachtwakersstaat en rechts voor individuele verantwoordelijkheid, vrijheid en privacy.

Verwarring zaaien is een van de meest gebruikte methoden in socialistische kringen om de discussie niet te hoeven voeren over de feiten. Nogal belachelijk, want iedereen weet inmiddels heus wel wat we met links en rechts bedoelen. Zij verraden zich altijd omdat ze wel steeds de nadruk willen leggen op het rechtse gedachtegoed van Wilders en derhalve trachten zijn overtuiging als extreem rechts neer te zetten. Waarom merken we dan op dat socialisten zich vaak tegen spreken als ze het gedachtegoed van de PVV classificeren? Wellicht herinnert u zich wel de discussies waarin men stelling probeert vol te houden dat de PVV in feite een linkse partij is. Toentertijd hebben we daar een analyse van gemaakt en een van de conclusies was dat ze zeggen dat de PVV links is als ze willen dat de met name rechtse achterban de PVV links laten liggen uit onvrede over het beleid. Driemaal raden wat er deze week op de voorpagina van de Telegraaf te vinden was. "Rechts kabinet nivelleert" stond er. En nivelleren is typisch links.

Gewaagd wordt er gesuggereerd dat er nu een asociaal rechts kabinet zit dat een ieders darmkanaal heeft uitgewoond en vervolgens door spijt een sigaartje uit eigen doos geeft aan de allerarmsten. De Socialistische Partij en de ChristenUnie schreeuwen moord en brand over uitgelekte plannen voor Prinsjesdag 2011. Zij zijn hevig selectief verontwaardigd omdat ze vinden dat chronisch zieken en gehandicapten alweer snoeihard worden gepaald door dit afschuwelijke extreem rechtse kabinet. Zie hier de kern van het probleem. Wanneer we socialisten zouden zijn met een tunnelvisie van hier tot Allah, dat zouden we alle maatschappelijke context wegdenken en alles vergeten wat er in het verleden is gebeurd om vervolgens enkel de arme zieken te zien die van hun zorg beroofd worden. Bekijken we echter het gehele politieke proces, dan zien we een torenhoge schuld en linkse partijen die niet willen aflossen. Doordat de linkse partijen barriŤres opleggen om miljardenverspillingen te stoppen, moeten er onwenselijke bezuinigingen plaatsvinden.

Ja, we weten het, we vallen continu in herhaling. U snapt het natuurlijk allemaal wel, maar hoe kunnen we anders een stel hersenloze debielen aan hun verstand brengen dat de staatsschuld moet worden afgelost omdat we anders failliet gaan en van schuldencrisis naar schuldencrisis hoppen? Of laten zien dat het niet de bedoeling is om de zwakkeren in de samenleving te pakken, maar dat het per definitie gebeurt omdat die zogenaamde sociale knaagdieren alles op alles zetten om te voorkomen dat de verspillingen aan de typisch linkse hobby's zoals ontwikkelingshulp, massa-immigratie en Europa stop worden gezet? Onze boodschap is helder en duidelijk. Verdien tientallen miljarden door die verspillingen te stoppen waardoor de zieken, gehandicapten, studenten en hardwerkende burgers niet meer genaaid hoeven te worden. Het is zo makkelijk, maar we horen het niemand zeggen. Helaas zwijgt de PVV ook. Blijkbaar zijn de oplossingen die het gezonde verstand aanbiedt te geniaal. Van de schulden afkomen door niet te verspillen. Simpel.

Daarmee komen we op het volgende probleem: dit kabinet doet te weinig. Het kan best zo zijn dat de linkse partijen omwille van hun eigen hobby's en stemvee miljardenbesparingen tegenhouden, maar aan de andere kant zit een kabinet dat met gedoogsteun van de PVV deze besparingen toch kan doorvoeren. Toch kiest het kabinet ervoor om zich te laten gijzelen door bijvoorbeeld de PvdA te zuigen om miljarden voor Griekenland los te krijgen. Dat Cohen zoiets probeert mag de verdienste zijn van een linkse rat, maar elk kabinet, of het nu links of rechts is, dat het waagt om tijdens extreme bezuinigingen tot zelfs het afknijpen van zieken aan toe alsnog miljarden te gaan verspillen, moet wat ons betreft per direct oprotten. Het zal godverdomme toch niet waar mogen zijn dat we letterlijk zwemmen in het geld als ze de geldkranen naar het buitenland dichtdraaien terwijl er gekozen wordt om burgers te naaien. Wilders is met zijn PVV veel te passief. Elke keer als links roept dat beleid asociaal is, moeten zij roepen dat ze door links belemmerd worden om de echte verspillingen aan te pakken.

Vooralsnog wordt onze vraag of een rechts kabinet wel in staat zal zijn de problemen op te lossen waar Nederland mee kampt beantwoord met de constatering dat er helemaal geen echt rechts kabinet is en de constructie met het minderheidskabinet en gedoogsteun per definitie niet krachtig genoeg is om een vuist te maken tegen de belemmeringen die met name de PvdA opwerpt. De miljarden liggen voor het oprapen, maar met een CDA dat structureel tegen is en de VVD die om zijn ziel aan de duivels van de PvdA te kunnen verkopen steeds vaker een ruk naar links maakt, krijgen we nooit het geld vrij om de staatsschuld af te lossen en te bouwen aan een duurzaam blank Nederland. Aangezien het doemscenario dat Bruinhemd 1 nazi's zou brengen niet is uitgekomen, valt het argument van links om de PVV te boycotten volledig weg. Na de verkiezingen zouden zij echt plaats moeten nemen in het kabinet. Rechts kan zich pas echt bewijzen als de VVD en de PVV een derde rechts realistische partij naast zich hebben. Tot die tijd moeten ze roeien met de riemen die ze hebben.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.