Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 16 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

562 Massa-immigratie zal worden beperkt (1)
561 Egocentrische solidariteit zorg (1)
560 Uitstel vergassen onverantwoordelijk
559 Faillissement als ultieme sanctie
558 Parasiet die rechts verried (2)
557 Cabaret houdt politiek spiegel voor
556 Surveillancemaatschappij steeds dichterbij (1)
555 Beeldverhouding compleet zoek (1)
554 Socialistische irreŽle schijnangsten (2)
553 Criminele moslimkolonisatie (3)
552 Slinkse mooipraterij ontmaskerd
551 Scheid onderwijs van religieonzin (4)
550 Moslimpijpen norm tijdens ramadan (1)
549 Commercieel verandert niks
548 Hongernegers toorn van Afrika (1)
547 Schandpaal criminele eigenrichting
546 Breivik de internationale socialistenpik
545 Ronald (Djeez) vol onderbroekenlol
544 Rassensegregatie officieel toegestaan (1)
543 Randstad zuigende CV-verzamelaars

550 # Moslimpijpen norm tijdens ramadan #
Gepost door Misdefinitie op 19-08-2011 om 23:43.
Gedurende de vakantieperiode in de zomermaanden is het vaak rustig rondom de lieve criminele moslimvriendjes. De media spelen massaal de trompet van de komkommertijd en ondanks dat de linkse politieke elite al 60 jaar rondstrooit dat allochtonen hier gekomen zijn om te werken en vanwege oorlog in hun geboorteland, dropen er meer caravans met gestolen goederen richting de woestijn dan ooit te voren. Verder wordt rond deze tijd de ramadan gehouden. Een ideologisch ritueel om Allah te plezieren om later naar de eeuwige maagden te kunnen gaan en waarin de moslim een maand lang geen geiten mag aanraken, niet mag liegen, niet mag stelen en geen Joden de kanker toe mag wensen. Dus is het stil. Eindelijk rust. Zo zou het altijd moeten zijn. Nu nog de grenzen sluiten en het komt allemaal goed. Helaas, dat had u gedacht. Het ene ongemak is nog niet eens verdwenen of de landverradende kakkerlakken rennen al rond. Lafhartige dhimmi's hebben tijdens de ranadam het moslimpijpen tot kunst verheven om zelf van hun ejaculatie te kunnen profiteren.

Stop met die islamverheerlijking.

Voordat het nieuwe studiejaar in volle glorie zijn aanvang neemt, kunnen alle studenten hun sociale vaardigheden aanscherpen door deel te nemen aan een zogenaamde introductieweek. Alle universiteiten en hogescholen organiseren een dergelijke week vol activiteiten voor al hun studenten. Alle studenten zijn welkom en aangezien het organiseren een forse aanslag is op het budget van de onderwijsinstellingen, wordt er een vaste vergoeding gevraagd die voor iedereen gelijk is. Geen uitzonderingen, geen gezeur en een hele eenvoudige regeling die voor iedereen te begrijpen moet zijn. Het behoeft geen betoog dat het gaat om een bijdrage waarvoor studenten van een vastgesteld programma kunnen genieten. Met opzet zeggen we hier kunnen, want het is niet verplicht om aan alles mee te doen en als bepaalde personen ergens niet van houden, dan laten ze het gewoon zitten. Eigen keus, dus logischerwijs wordt er dan geen vergoeding gegeven. Moslims hebben daarentegen een eigen regeling weten te treffen. Hun eigen keuze, namelijk weigeren te eten wanneer iedereen eet, wordt rijkelijk beloond.

Pardon? Wanneer wij blanken op een feest komen waar we om wat voor reden dan ook het eten niet blieven, dan hebben wij enkel de keuze om het eten te laten staan. Dan kunnen we niet gaan janken en zeiken om een vergoeding, want de afspraak is betalen voor het hele festijn waarbij er enkel gebruik gemaakt kan worden van hetgeen er op dat moment aangeboden wordt. Niet meer en niet minder. Willen de kamelenvrienden niet eten, dan eten ze maar niet, maar dat mag niet ten koste gaan van de algemene financiŽle bijdrage die iedereen moet betalen. Wat doen ze met mensen die vanwege allergie niks eten? Of met mensen die het gewoon niet lekker vinden wat er geserveerd wordt? Of erger: met mensen die op grond van andere religies, ideologieŽn of idealen op dat moment niet willen eten? Gaan ze in Leiden al die mensen hun geld teruggeven of is dat privilege voorbehouden aan de bevolkingsgroep die het hardst kan schreeuwen? Extra privileges op grond van ras en religie is zo absurd dat degene die dat heeft bedacht al wat jaartjes in de diepste kerker moet doorbrengen.

Elke keer als we denken dat het niet gekker kan, dan zien we weer zo'n pompende linkse lul in de monden van die moslims spuiten. Niet alleen krijgen ze meer dan de helft van hun geld terug: men slaagt er ook nog eens in om, als de dag allang voorbij is en iedere blanke is vertrokken, een apart "Iftar" te organiseren. Speciaal voor de vastende moslims. Waar ze apart zitten, niet hoeven te integreren en vooral geen Nederlanders hoeven te zien. Godverdomme, wij willen ook wel een aparte "white pride, world wide"-feestje op kosten van de gemeente Leiden samen met onze beste kameraden, maar iets zegt ons dat we daarvoor de verkeerde huidskleur en overtuiging hebben. Utrecht stelt speciaal magnetrons beschikbaar om het prakje voor de vastende moslims op te warmen. We weten nog hoe dat in onze studententijd ging. Gewoon vreten wat er lag en als dat koud en ranzig was, hadden we gewoon pech gehad. Maastricht pleurt enkel halalvlees op de barbecue en heeft daarmee vast het varkensvlees verbannen. "Maar we doen dat niet voor de moslims hoor." Zeggen ze.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat er in Nederland blijkbaar een Unie van Marokkaanse MoskeeŽn Amsterdam en Omstreken (UMMAO) bestaat die een grote vinger in de pap heeft als het om dit soort achterlijkheden gaat. Bekende supermarkten weten tegenwoordig ook wie hun heren en meesters zijn. Lidl gaat speciaal voor de ramadan en de daarop volgende suikerfeest zijn assortiment aanpassen. Weg met de spruitjes en de gebakken spek. Wie deze maand in de Lidl zijn boodschappen gaat doen, treft de winkels in Arabische stijl aan met baklava, dadels en halal-producten in de schappen. U wist natuurlijk al dat supermarkten reeds eerder hadden besloten om biggen niet meer te castreren zodat uw varkensvlees naar poep smaakt en u sneller geneigd bent voor de vijand te capituleren en u te verlagen naar halalmeuk. Ook supermarktketen PLUS, met die excuusneger tussen de schapen en de bananen, doet rustig mee. Rot even gauw op met die teringislamisering in Nederland. Alsof die dwaze ideologie hier ooit een officieel erkende feestdag gaat worden. Dat nooit!

Ontkenners van de steeds verdergaande islamisering die als een radicale en allesverwoestende tsunami over ons land jaagt, roepen elke keer dat het allemaal onzin is en de islam heus niet bezig is om invloed te krijgen op alle onderdelen van de Nederlandse samenleving. Kijk om u heen mensen en merk op hoe die woestijnridders steeds weer een blowjob krijgen van die linkse landverraders. Raadslid Farid El-Khassim wist de afdeling parkeerbeheer van Bergen op Zoom ertoe aan te zetten slagbomen op een parkeerterrein vlakbij een haatkazzerne open te zetten zodat moslims daar tijdens de ramadan gratis kunnen parkeren. Bent u blank en Nederlander, dan kan het zijn dat uw idiote gemeente u zeker 8 euro per uur vraagt om te parkeren, maar indien uw vlaggenschip 4 poten en 2 bulten heeft, dan is de kans groot dat u er gratis overheen mag. Te bizar voor woorden. Zijn moslims soms hele andere mensen? Leg ons eens uit waarom links vindt dat iedereen gelijk is en niemand mag discrimineren, maar dat moslims hun voeten afwegen aan onze wetten.

Tandarts Peter Thiel in Den Haag tilt het oraal bevredigen van de Noord-Afrikaanse cultuurverrijkers naar een hoger niveau door andere gaten te vullen. Moslimklanten gaven massaal aan niet meer naar zijn praktijk te willen komen. Officieel werd als reden gegeven dat moslims hun eigen spuug overdag niet mogen doorslikken. Wellicht verklaart dat de grote hoeveelheid aan spuugincidenten waarbij moslims arme bejaarden onderkwatten als een lama. Even onder ons: ze zondigen allemaal. Alsof het mogelijk is om een hele dag zonder slikken de dag door te komen. Links weet daar alles van. De tandarts slikt zijn trots door. Komen wij met een spoedje, maandenlang de tandjes niet poetsen is funest voor het gebit, dan kunnen we de tyfus krijgen en lopen we zomaar een maand met rottend gaten in onze smoel. Moslims kunnen echter speciaal in de avond terecht. "Spoedgevallen" kunnen de hele nacht terecht. Voordat u ons gaat uitschelden voor racisten, moet u serieus eens proberen om 's avonds en 's nachts naar de tandarts of dokter te gaan.

Terwijl Thiel bijna klaar komt van enthousiasme over zoveel gaatjes, zien we Rendement Uitgeverij BV als volgende naar binnen glijden bij deze orgie waarin Nederland finaal wordt verkracht. Onder de noemer "vaknieuws" roept het blad HR Rendement werkgevers op om werktijden aan te passen voor moslims. Bent u ziek of kreupel, dan heeft u een probleem, maar de moslim is zielig. Zijn zelf gemaakte keuze om zichzelf uit te hongeren, iets waar ook veel asielzoekers en pedofielen zich wel eens toe wensen te verlagen, belemmert hem te werken. En u moet blij zijn met moslims die werken, want meestal trekken ze gewoon op kosten van u als belastingbetaler een dikke uitkering. Dus begrip graag. Houd u aan de tijden van de ramadan, want anders is de moslim als uw werknemer niet te genieten en presteert hij zoals gewoonlijk ver onder de maat. Ontslaan, wat u normaal wel bij blanke Nederlanders doet, is discriminatie. Nieuws over de PVV en kritische geluiden over de multikul moet verwijderd worden, maar de ramadan en de islam zijn vandaag gewoon heilig.

Gemeente Rotterdam heeft alvast de zoveelste capitulatieverklaring aan de islam ondertekend door te besluiten dat verenigingen, stichtingen en de haatpaleizen waarin radicale imams haat prediken jegens het westen gebeden wordt, langer open mogen blijven. Hard werkende blanke Nederlandse ondernemers weten dat als ze zich niet aan de sluitingstijden houden van de gemeente, zij een groot probleem hebben. Rechtse verenigingen mogen informeel niet eens bestaan en worden op alle fronten tegen gewerkt. Moslims mogen echter hun bijeenkomsten steeds vaker, luider en grootser aanpakken. Overlast? Jammer voor u, u zult moeten gedogen. Want zij zijn hier binnenkort de baas als het aan die linkse klapviolen ligt. Klein detail: het besluit is zeker 5 jaar geldig. Vaag herinneren we nog een zaak van een bekende winkel die hemel en aarde moest bewegen om meer zondagen open te mogen blijven. Cees van der Poel, directeur van de Albert Heijn in Wielwijk, besloot uiteindelijk een islamitische supermarkt te worden en mag daardoor al vroeg open.

Bij omroep NTR zitten ze inmiddels met hun vuist in de reet van de ramadan waar verslaggever Mimoun Ouled Radi op de Nederlandse publieke omroep, op Nederland 2, een heus ramadan-journaal mag presteren. Inderdaad, u leest het goed. Op de Nederlandse televisie wordt een fucking ramadan-journaal uitgezonden zodat de wereld der geitenneukers verzoening, solidariteit, verbroedering en gastvrijheid uw kamer indendert. Verzoening van de heilige islamitische oorlog, de jihad en de sharia met stokslagen, eerwraak en polygamie. Solidariteit vooral met hun eigen broeders die in de koran de opdracht vinden om alle ongelovige roze varkens te doden. Voorts verbroedering in de vendetta, de bloedwraak, en de verovering van het westen via het werpen uit de baarmoeders en de sluipmoordenaars van de islamisering. De gastvrijheid is vooral onze gastvrijheid die door hen wordt misbruikt. Is er nog iemand te vinden die, na kennis te hebben genomen van al dit soort feiten, kan beweren dat de islam geen schade aanricht in Nederland?

Provocaties blijven niet uit. Bedrijven zullen moeten aantonen dat ze erg hun best doen om moslimvriendelijk te zijn. Zo niet, dan worden ze door het slijk gehaald. Blanke Nederlanders die ontslagen worden vanwege hun afkomst en / of politieke gezindheid, komen nooit op het journaal. Terwijl dat nu al een van de grootste schandalen is van de 21ste eeuw. Geert Wilders krijgt uiteraard de uitnodiging om eens bij moslims te gaan eten. Want dat is heus niet eng en er gebeurt niks. Maar natuurlijk, als wij bij Adolf Hitler zouden gaan eten, zou er ook niks gebeuren begrijpt u wel? Ach, Rotterdam, ooit een trotse stad, in de oorlog lagen ze plat. Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam verraadde Nederland aan de Amerikanen en meer van dat soort ongein. Zijn er nog oprechte Nederlanders die bereid zijn te strijden voor het behoud van de Nederlandse cultuur, normen en waarden en gezamenlijk beleefd verleden? Vanuit het buitenland worden we gewoon uitgelachen en genaaid omdat we hier zo idioot omgaan met bedreigingen op wereldformaat.

Waar moslims deze privileges aan verdienen is ons een raadsel. Zelfs onder allochtonen hebben moslimgroepen een slechte naam vanwege hun vaak extreme gedrag waar menigeen mee geconfronteerd wordt. Eindhoven moet net als iedereen keihard bezuinigen, maar GroenLinks wethouder Lenie Scholten steekt 3 ton in opvoedingsprojecten voor Marokkaanse jongeren. Wij Nederlanders worden omdat we blank zijn gewoon voor de rechter gedaagd voor kleine verkeersovertredingen, teksten op het internet en het tekenen van cartoons, maar zij krijgen als beloning allerlei opvoedcursussen en andere leuke speeltjes zoals gratis karateles als die Marokkanen weer eens iemand in elkaar hebben getrapt. In de trant van we geven een pedofiel een stel kinderen, mag dit gespuis op kosten van de samenleving aan zulke projecten deelnemen. Wel zijn er dwangmaatregelen aangekondigd als stok achter de deur. Crimineel zijn loont. Vele criminele moslims maken de maatschappij zo te schande dat iedereen uit angst alle moslims leuke dingetjes gaat aanbieden.

Verder blijkt de islamitische apartheid, waar we het al eerder over hadden, keihard gefinancierd te worden met gemeenschapsgeld. Mannen en vrouwen, blanken en nikkers en kamelenrukkers worden van elkaar gescheiden uit naam van de islam. Dat hebben wij niet verzonnen, dat wordt door de laffe overheid zo geregeld. Net zoals moslims gescheiden van iedereen mogen eten omdat ze kennelijk geen andere rassen naast zich dulden. Dhimmi's van de Centrale Raad van Beroep hebben de minister van Integratie overbodig gemaakt door de bepalen dat Turken niet hoeven in te burgeren. Derhalve hebben we thans een minister van Binnenlandse Zaken omdat integratie blijkbaar niet meer nodig is. Opvallend, want het feit dat Turken zouden integreren was nog het enige "argument" waarmee Turken mochten blijven dat nog enigszins overeind stond. Geen integratie betekent ons inziens per direct oprotten naar Turkije. Aanpassen of opkrassen. In Nederland spreken we Nederlands, is de Nederlandse cultuur dominant en gedragen we ons naar Nederlandse normen en waarden.

Overweging.

Nederland kent bijna 200 verschillende nationaliteiten met daarbij behorende cultuuruitingen, normenstelsels en religies. Allemaal worden ze geacht met elkaar samen te leven waarbij bijna altijd de typisch Nederlandse cultuur moet wijken en ten prooi valt aan ontkenners. Met zoveel diversiteit kan het niet anders dan dat we rekening met elkaar moeten houden en zaken die erg persoonlijk zijn in de privťsfeer moeten houden. Religie is voornamelijk iets persoonlijks. Gaan we allemaal in het openbaar onze religie uiten, dan zorgt dat voor onnodige provocatie met extreme ruzies en criminaliteit tot gevolg. Derhalve mogen we van alle verschillende groeperingen in Nederland verwachten dat ze de vrijheid van religie niet misbruiken om via politieke ideologische standpunten in de openbare ruimte op te leggen of erdoor te drukken. Belijd uw geloof, maar houd die rotzooi lekker voor uzelf zodat het niet stoort. Binnen de islam lijken ze daar helemaal niks van aan te trekken. Op de een of andere manier lukt het ze om er een politieke oorlog van te maken.

Criminele randdebielen, apartheid door rassensegregatie en overal zichtbare activiteiten ter onderdrukking van het Nederlandse volksgevoel door talloze kniebuigingen jegens de achterlijke islamitische gebruiken, tonen aan dat de aanwezigheid van grote hoeveelheden moslims in Nederland en de rest van de wereld een desastreus effect heeft op de maatschappij en onherstelbare schade berokkent aan de beginselen van de democratische rechtsstaat. Wat betekent een verbod op discriminatie nog als moslims het keer op keer voor elkaar krijgen om zichzelf volledig buiten de samenleving te plaatsen door situaties te creŽren waarin ze enkel hun eigen volk omarmen en van de Nederlanders te eisen dat zij dat accepteren? Kunnen we nog van vrijheid van religie spreken als een politieke ideologie als de islam als religie wordt neergezet en al het andere daarvoor moet wijken en zich moet wegcijferen? Nederland pas op! Volgens de koran kunt u maar 2 dingen zijn: moslim of dood. Al die linkse pijphoeren denken door hun gedrag moslim te kunnen worden.

Uit onderzoek is gebleken dat zeker 62 % van de moslims tijdens de ramadan geen etende of drinkende blanke varkens wil aanschouwen. De rest zit zo ingepakt in een tent of geknield met de kop in de reet van zijn voorganger dat hij sowieso niks ziet. Proest, laat ons niet lachen. Krijg de tering maar. Formuleer de stelling liever conform de realiteit. Zeker 99 % van de echte Nederlanders ziet liever geen moslims in Nederland. Alleen mogen zij dat ondanks de vrijheid van meningsuiting niet zeggen omdat ze anders van hun bed worden gelicht door de extreem linkse Gestapo. Kom op kameraden, het is tijd voor een tegenoffensief. Willen zij zo graag de aandacht vestigen op hun sprookjes, dan krijgen ze aandacht. Deze maand wordt de maand van het in grote getale verorberen van varkensvlees. Koop massaal lekkere dikke spekjes en rooster die meuk fijn op de barbecue zodat de geur zich heerlijk verspreidt. Nederland, u hoeft de moslimpijperijbrigade niet te pikken. Het is volledig legaal om uw eigen cultuur en opvattingen uit te dragen.

Spreek Nederlands en negeer iedereen die dat niet correct doet. Snauw linksen af bij elke poging tot verraad. Vraag uw geld terug vanwege de kutsmoes dat u niet kunt eten of drinken en maak daarbij veel kabaal. Pak ze terug op hun eigen woorden; laat Allah hen maar straffen. Weg met de apartheid. Als er mensen in het zwembad zitten, mag u er net zo goed gebruik van maken. Betaal geen parkeergeld op tijdstippen dat de poort voor moslims heeft opengestaan. Blijkbaar is geld geen voorwaarde. Schrijf brieven naar de gemeente om te vragen waarom ze gehandicapten laten stikken omdat ze zo nodig miljoenen aan speelgoed voor criminele Marokkanen moesten uitgeven. Eet en drink deze maand zo veel mogelijk op straat. Het liefst met zichtbaar uitgebreide rituelen. Dat is uw cultuur en uw religie. We kennen toch vrijheid? Roep links continu ter verantwoording en bestrijd islamisering waar u maar kan. Nederland zal nooit van de islam worden. Al houden die linkse hoerenlopers massale orgies in het hele land.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 24-08-2011 om 06:33.
Volkomen terecht dit artikel.

Mijn man en ik schrijven geregeld brieven naar gemeenten, instanties en burgemeesters die zich hieraan schuldig maken, of besluiten van Ministers naast zich neer leggen zoals die burgervader uit Coevorden die weigerde Afganen terug te sturen!
Niet alleen wij kregen een bedankbrief thuis gestuurd van die sukkel; hij kreeg er zelf ook een... [Link]

Om maar aan te geven dat je met dit naslagwerk de rotte feiten haarscherp neerzet.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.