Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 18 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

522 Overheid gooit privacy op straat (2)
521 Veracht zielige allochtoontjes (6)
520 Motiveren wordt discrimineren (1)
519 Angst voor de kern van de zaak
518 Islamisering ŗ la 1939
517 Geen smeergeld voor onderwijs
516 Spel der provincialen
515 Linkse nazi is mentale retardatie (1)
514 Politie als sneue internethelden (2)
513 Vluchten kan niet meer (3)
512 Hyperinflatie in het hoger onderwijs
511 Excuusneger is racisme (3)
510 Op naar een allochtonenstop (5)
509 Geen excuus voor immigratie
508 Politiek is een continu proces (1)
507 Hulp bij ruimen pedo's
506 Reken af met allochtonen
505 Politie: uw vriend, niet de onze (4)
504 Misdefinitie.nl wenst u een rechtvaardig 2011 (3)
503 Islamiseringswaarheid is hard (2)

513 # Vluchten kan niet meer #
Gepost door Misdefinitie op 15-02-2011 om 22:11.
Daar staat u dan sidderend en bevend van de angst met uw vadsige reet bij de Emigratiebeurs in Houten. Nederland is verneukt en inmiddels heeft de toorn van de islamisering uw geliefde gezinnetje bereikt waardoor u als een rat het zinkende schip denkt te kunnen verlaten. Jarenlang heeft u gewalgd van die zwarte primaten die met hun vieze vingers afgeven aan uw dochter, lijdzaam moeten toezien hoe Marokkanen uw buurt hebben overgenomen en niemand, behalve wij dan, meer uw taal spreekt. En u had het zo goed voor elkaar als hard werkende blanke man. Een knappe vriendin waar Turken naar klakken, een woning in een blanke wijk en twee of drie mooie arische kinderen met blond haar en blauw ogen. Toen de multikul steeds meer invloed dreigde te krijgen, heeft u uw gezinnetje wellicht beschermd door de vaderlandlievende nationalisten te verraden door uw kop in het zand te steken en mee te brullen met de slinksen. Krijg de klere stelletje lafaards! Nu uw ogen eindelijk geopend zijn, helpt vluchten niet meer. Verraad uw volk niet langer en strijd mee!

De consequenties van de roze bril.

Vanuit het evolutionaire perspectief dat de stelling verdedigt dat het doel van het leven vooral bestaat uit het verspreiden van onze genen naar het nageslacht middels voortplanting, kan het vluchtgedrag verklaard worden als laatste redmiddel van hen die eindelijk hun kop uit de hol van de ezels hebben gehaald. Zuurpruimen zijn niet gelukkig en neuken niet. Vandaar dat mensen een manier moeten vinden om zich over het algemeen gelukkig te voelen; zelfs als daar geen objectief aanwijsbare reden voor is. Dat lukt natuurlijk niet als ze continu geconfronteerd worden met nare zaken, gedachten en gevoelens. Voordat ze het weten gaat dat op de emoties werken en huilen ze zich elke avond in slaap. Jammer genoeg komen ze in het leven heel wat ellende tegen waar simpelweg niks tegen te doen valt. Om ervoor te zorgen dat het ze emotioneel niet raakt, bekijken ze de wereld door een roze bril. Oppervlakkig leven, de kop in het zand steken en de roze bril gebruiken werken echter slechts tijdelijk. De waarheid komt des te harder aan.

Ontdekken van de waarheid over de werkelijkheid waarin mensen heden ten dage moeten leven is desastreus voor de beeldvorming van de mooie rechtvaardige wereld die de roze bril altijd heeft voorgespiegeld. Hersenen slaan op tilt als een flipperkast wanneer ze zwart zien terwijl het er door de bril roze uitziet. Jarenlang hebben ze zich staande gehouden tegenover al die vermeende genadeloze racisten die, volgens het beeld van de roze bril, naar alle moslims steevast verwijzen met termen als berberapen, kakkerlakken en verkrachters. Totdat ze erachter kwamen dat slechts de radicalen, criminelen en terroristen werden aangesproken en dat het hooguit leek alsof het om alle moslims als collectief gaat omdat er nu eenmaal zoveel criminele moslims zijn in Nederland. Ruim 1 miljoen verwensingen hebben ze gemaakt jegens iedereen die kritiek uitte op de multiculturele samenleving. Want samenleven is goed. Zelfs Maxime Verhagen van die verschrikkelijk linkse christenhondenpartij CDA, moest toegeven dat de multiculturele samenleving is mislukt.

Het nadeel van een bril is dat als hij eenmaal kapot is, het slechte beeld op uw netvlies blijft binnenkomen. Den Haag kampt al jaren met zogenaamde kettingrukkers. Volgens de laatste berichten zijn dat geen kamelenneukers die masturberen op uw sierraden, maar wel schattige allochtone kindertjes die uw ketting van uw hals trekken wanneer u door het door hen veroverde Nederland loopt. Hopelijk rukken ze daarmee tevens de roze brillen van zoveel mogelijk mensen af zodat hun ogen eens open gaan. Met name allochtone kinderen. Kinderen die op de basisschool horen te zitten om te leren rekenen, schrijven en lezen zodat hun vocabulaire als ze 18 worden iets groter is dan de woorden discriminatie, uitkering en kanker. De gemeente wil de misdaad aanpakken door in te spelen op het schuldgevoel van dat tuig, maar u begrijpt natuurlijk allang dat zoiets nooit gaat werken. Die cultuurverrijkers lachen daarom. Steek maar even de handjes in de lucht: wie van u wist dat ruim de helft van de Marokkaanse jongeren crimineel is? Ja, wij zijn de nazi's.

Wie zich al die tijd heeft gedragen als een Jood van de idioot, een Jood die nette nationalistische Nederlanders de mond probeert te snoeren met behulp van de Joodse versie van de Holocaust en daarmee beschuldigt van racisme terwijl hij juist door idiote moslims wordt gediscrimineerd en met de dood wordt bedreigd, zullen zo langzamerhand spijt als haren op hun hoofd hebben dat ze echte Nederlanders hebben geschoffeerd. Eerder werd al bekend dat ze bij het gerechtshof in Amsterdam het woord berberaap voor een criminele moslim veel erger vinden dan antisemitistische uitingen van moslims jegens de hele joodse bevolkingsgroep. Amsterdam luidt de noodklok over antisemitisme, maar onze gezellige togadhimmi's staan zo'n beetje met de rechterarm in de lucht. Moslimjongeren blijken steeds vaker Joden naar het leven te staan. De fascistische koran draagt hen op die "varkens" af te slachten. Lief hoor. "Kankerjoden!" scanderen moslimjongeren in Amsterdam. "Wat een invasie! Sieg heil! *Klak*" Gooi die rechterarm maar in de lucht.

Misschien heeft u de afgelopen tijd lustig geprotesteerd. Wat dat betreft zit u bij de linkse rakkers goed aangezien zij altijd willen klagen over "dat asociale rechtse kabinet". Roze bril op en het verleden zo compleet wegdenken dat zelfs de hele geschiedenis en het gemeenschappelijk beleefd verleden niet meer bestaan. God heeft de wereld in 6 dagen geschapen en op dag 7 merkte u opeens dat het collegegeld omhoog gaat, de zorgpremie wel erg exponentieel toeneemt, er bezuinigd wordt op het OV en uw pensioen nog lager is dan de uitkering van de gemiddelde allochtoon. Met zo'n instelling kunnen mensen lekker openbaar lopen schreeuwen en kotsen op alles wat niet links is. Rutte is kut, een flikker en een hielenlikker van Adolf Wilders en met rechts betaalt u de rekening. U kent dat wel, die typische achterlijke linkse retoriek die wel lekker bekt, maar enkel bedoeld is om te kunnen demoniseren. Zet uw roze bril eens af en zie de regenboog aan gekleurde allochtone parasieten die de rekening hebben laten oplopen met hun kutuitkeringen.

Inderdaad, uw onderwijs, zorg, pensioen en verder alles waar u keihard voor gewerkt heeft, gaan gebukt onder extreme bezuinigingen omdat voornamelijk Marokkanen, Turken en Surinamers massaal frauderen met uitkeringen. Normale burgers kunnen tegenwoordig niet eens meer een huis kopen zonder dat ze drieverdieners zijn. U weet wel: twee partners die allebei moeten werken plus een van de ouders die borg moet staan voor de hypotheek. Huren zijn zo explosief gestegen dat een starter bijna geen kans meer heeft. Tenzij u in slechte zwarte wijken wilt wonen. Dat parasiterende gespuis krijgt echter schoon zo'n 1000 euro netto in handen van hun bijstandsuitkering terwijl ze massaal grote lappen grond met daarop landhuizen, appartementen en bedrijven bezitten. O pardon, trappen we nu op uw ziel omdat u dacht dat asielzoekers zielige mensjes waren die door de grote boze blanken worden gediscrimineerd? Ruim 40 % van de uitkeringen in Nederland wordt weggegeven aan niet-westerse allochtonen met veel bezit en die te beroerd zijn om te werken.

Ach, u dacht waarschijnlijk dat het allemaal wel mee zou vallen en dat u er nooit werkelijk mee geconfronteerd zou worden. Goed, alles wordt duurder en allochtonen weten als geen ander hoe ze onze voorzieningen moeten gebruiken, maar zolang u geen Jood of andere vijand van de islam bent en uw mond houdt terwijl u van achteren genaaid wordt door de islam, is er niks aan de hand toch? Denkt u eens aan uw prachtige jonge dochter. Uw oogappel waar u het allemaal voor doet. Uw prinsesje waarvoor u uw leven zou geven. Om haar te beschermen kon u als zovelen ervoor kiezen om zo min mogelijk uit de toon te vallen. Glimlachen als uw buurman Achmed u midden in de nacht wakker schreeuwt als hij zijn kameel bestijgt en in het openbaar de multikul beschermen tegen al die racisten. Toen uw dochter thuiskwam met een Marokkaan bleef u schijnheilig aardig doen terwijl u in uw hoofd Hitler hoorde krijsen. Misschien was u zelfs die rechter die ons een boete gaf met de gedachte dat dhimmitude ervoor zorgt dat moslims nooit boos op u worden.

Totdat u op een kwade dag met beide benen op de grond werd geduwd toen uw 15-jarige dochter nietsvermoedend door de sneeuw ploeterde. Uitgejouwd door latent homoseksuele en vrouwenhatende Marokkaantjes kan ze zich door de gladheid niet meer staande houden en valt op de grond. Net als hongerige hyena's storten de berberapen zich op het meisje om haar te stenigen bont en blauw te schoppen zoals ze dat in hun eigen land gewend zijn. Een van die schavuiten ging er tijdens de mishandeling vandoor met haar fiets. Net zoals de Duitse bezetter destijds ook iets had met fietsen. Alstublieft, nogmaals 500 euro voor de belediging van ons Nederlandse volk. We betalen graag voor uw fouten. Wij hebben tenminste een schoon geweten in de wetenschap dat wij er wel alles aan hebben gedaan om het te voorkomen. Kom dan togadhimmi's, meldpunt discriminatie NSB'ers en andere linkse ratten. We weten dat jullie dit lezen. We weten dat jullie fascisten ons haten. Maar bedenk een ding: het had godverdomme uw eigen dochter kunnen zijn!

Spierballentaal van de politie zal u niet kunnen beschermen tegen dat tuig. Hooguit worden er wat aanhoudingen verricht, maar aangezien de daders nog minderjarig zijn zullen ze er vanaf komen met een waarschuwing of kleine boete waarvoor wij niet eens 10 moslims kunnen beledigen. Gouda is sowieso al jarenlang het toneel van Marokkaans straattuig. Naar de actualiteiten hebben we al zo vaak verwezen dat u de misdaden van allochtonen aldaar al kunt dromen. Veelal zijn de daders draaideurcriminelen die er vaker op uit trekken om te jatten dan u gaat werken. Criminele illegalen konden al die tijd hun gang gaan omdat ze, als ze al ooit gepakt werden, al na een klein deel van hun straf de straat op konden om het nogmaals te proberen. Vandaar dat er niet vaak aangifte wordt gedaan tegen allochtonen: ze komen u zo opzoeken. Eerder hebben we reeds laten zien dat de politie machteloos staat tegen de criminaliteit. Liever vangen ze echte boeven.

Wouter Bos bracht als voormalig leider van de PvdA nog een sprankje hoop voor de niet nadenkende medemens. Arbeit macht frei frei frei! Zo wekten ze de illusie dat ze de cultuurverrijkers die zij hier binnenlaten heus wel te vermijden zijn door net als Wouter Bos zijn dochter naar een blanke school te sturen. Alleen vertelde hij er even niet bij dat het een peperdure particuliere school betrof die hij met een dik salaris dat ver boven de Balkenendenorm ligt even wat sneller kan betalen dan u. Voor u lag namelijk een teleurstelling klaar. Moslimscholen worden in Amsterdam namelijk voorgetrokken. Onder het mom van antisemieten moeten hun eigen scholen hebben, waar hebben we dat in de vorige eeuw eerder gezien, mogen islamitische scholen wel groeien en blanke Nederlandse scholen niet. Discriminatie op ras, huidskleur en religie, maar dat zal de linkse fascisten een zorg wezen. O wee als u roept: "Blank is beter!"

Dit uitermate racistische beleid zorgt ervoor dat er steeds meer islamitische scholen komen. Steeds meer moslims weten dit verderfelijke proces der smerige islamisering te versnellen door de overheid te chanteren als hun scholen gesloten moeten worden. Ouders geven bij sluiting van een islamitische school aan dat ze hun kinderen wel thuis les gaan geven. Stoer roept de linkse politiek dat ze dat niet zullen accepteren, maar het gebeurt en niemand legt hen een strobreed in de weg. Sterker nog, uw mooie blanke dochter is gedoemd tot een zwarte school. Dat had u niet gedacht zeker toen u de linkerkant koos niet waar? Dan bent u er mooi ingestonken. Eerst zorgen ze voor een tsunami aan buitenlanders en dan zeggen ze dat uw kind wel naar een school in de buurt moet. Een dan inmiddels zwarte buurt vol niet-westerse allochtonen waarvan bekend is dat de helft al snel crimineel wordt wel te verstaan. Arme stakkers. Aan iedereen die ons verraden heeft, nog gaat verraden of simpelweg een linkse imbeciel is: bedank uzelf maar. Dit wilde u toch?!.

Overweging.

Nederland capituleerde in 1940 na 5 dagen toen de bezetter ons land zonder waarschuwing binnenviel. Achteraf hebben we "Dit nooit meer!" geroepen. Sinds de jaren '60 is het echter allemaal nog erger geworden. De vijanden van ons volk hoefden niet eens meer fysiek aan te vallen. Ze werden door verschrikkelijke partijen als de PvdA, een samentrekking van de verboden socialistische arbeidsbewegingen van nazi-Duitsland, als het paard van Troje binnengehaald. Net als destijds deden de meeste mensen niks en staken ze hun kop in het zand. De bezetter bleek te bestaan uit antisemieten. De vergelijking met de huidige toestand van het land is schrikbarend. Ook nu bestaat de vijand uit een groot leger aan antisemitistische dwazen. Wie toentertijd met de vijand heulde kon allerlei privileges krijgen en dat is in deze tijd nog zo: wie meehelpt critici kapot te maken, wordt niet vervolgd door justitie. Wanneer de waarheid niet meer te ontkennen valt, willen mensen net als destijds vluchten naar het buitenland. Ons in de zooi achterlatend.

Uiteraard komen dan de smoesjes. U heeft het niet geweten. U kon de cijfers die overal te vinden zijn niet raadplegen. U kon de kritische websites niet vinden. U kon niet weten dat er Marokkanen in uw stad zouden komen wonen, dat ze uw dochter zouden naaien en dat vrijsprekers in Nederland vervolgd worden alsof we hier verdomme in een zwaar gestoord communistisch land zitten. Wat een bullshit. Goebbels had destijds geen internet en andere bronnen om informatie te krijgen. U heeft al die mogelijkheden wel. Wat u, voor zover u zich door deze tekst aangesproken hoort te voelen, eigenlijk bedoelt is dat u het niet heeft willen weten. Erger nog, u heeft waarschijnlijk zelfs meegewerkt aan een klimaat van haat jegens alles en iedereen die zich kritisch heeft willen uitlaten tegen dit mislukte experiment van de multiculturele samenleving. Afwachten totdat we allemaal worden afgeslacht. Durf eens eerlijk toe te geven dat u met de gedachte heeft gespeeld dat als het land zou islamiseren, u er allang niet meer zou zijn.

Toegegeven, om als nationalist te strijden voor het behoud van Nederland en zijn vrijheden waar uw voorouders eeuwenlang hun bloed voor hebben vergoten, is een alternatief dat extreem moeilijk is. Behalve dat mensen hun roze bril moeten afzetten zodat alle negatieve shit en ellende uit het leven tot hen komt, moeten we schoorvoetend bekennen dat de vrijheid in Nederland al zover afgetakeld is dat het geven van een kritische mening uw leven volledig kapot kan maken. Het geven van een negatieve opvatting over de multikul kan echt vernietigend uitpakken. De fascistische en extreem linkse AFA die doorgaans extreem geweld niet schuwt, organiseert een haatcampagne tegen een docent die kandidaat is voor de PVV. Het zal voor hem onmogelijk worden nog goed te functioneren op school. De beheerder van Misdefinitie werd in 2008 ontslagen vanwege de politieke overtuiging die uit deze website zou blijken. Mensen die met overtuiging strijden voor volk en vaderland, worden behandeld als paria's met wie linkse fascisten alles mogen doen.

Wilders, zijn partij en iedereen die gezien wordt als zijn aanhanger moeten het regelmatig ontgelden. Bedenk goed dat al die hersenloze linkse imbecielen nooit protesteren en afstand nemen van al dat criminele tuig onder dat volk dat door hen is binnengehaald, maar zodra de PVV een oplossing aandraagt wordt Wilders neergezet als gewetenloze nazi die concentratiekampen voor moslims wil bouwen alwaar ze de gaskamers ingaan. Schijnheilig als ze zijn bij links roepen ze dat Wilders niet moet zeiken over cartoons. Iets met vrijheid enzo. Kunnen die linkse kankerlijers dan even verklaren waarom in Nederland rechtse cartoonisten, webloggers en politici voor de rechter worden gedaagd als een kamelenneuker weer te lange tenen en een te kleine pik heeft? Wilders heeft het volste recht om op te komen tegen al het linkse fascisme. Besef dat de fascisten van gisteren zich vandaag antifascist zullen noemen.

Stadsdeelvoorzitter Fatima Elatik in Zeeburg gaat een stapje verder en vergelijkt Wilders met Hitler. Blijkbaar is zij even vergeten dat Hitler een Waffen-SS divisie had met moslims aangezien zij altijd al de aardsvijanden van Joden waren. Dat verklaart meteen de grote hoeveelheid antisemitisme van moslims in Nederland, maar dat wil zij vast niet horen. Liever dragen moslima's uit protest theedoeken om te laten zien dat ze echt niet onderdrukt worden. Hogeschool Windesheim tart de Nederlandse cultuur door aparte wasruimtes voor moslims te installeren. Je reinste bezetting, maar we mogen ons vast niet afvragen wie hier nu de bezettende nazi's zijn. Uiteraard bedenken ze wel weer plannen om het ontkennen van de Holocaust via het snelrecht aan te pakken. Alleen mag een bepaalde groep het vast weer wel. Terwijl er opnieuw meer mensen naar Nederland komen, zegt Frans van Houten van de Emigratiebeurs dat Nederlanders weg willen vanwege de crisis...

Angst is een slechte raadgever. Angst voor negatieve gevoelens, angst om na te denken over wat er werkelijk gebeurt en angst voor de wraakacties van de vijand zijn angsten die ervoor gezorgd hebben dat u onbewust het klimaat heeft gecreŽerd waarin links fascisme heeft kunnen gedijen. Want weet u waarom de vijand er steeds in slaagt om het gezonde nationalistische denken over het eigen volk, vaderland en cultuur te vernietigen? Omdat u het laat gebeuren. Door de kop in het zand te steken en de roze bril te gebruiken, konden die dwazen hun gang gaan en critici een voor een afslachten. Daar wordt u dan weer bang van en dan doet u niks. Een eindeloze cirkel. Denkt u nog steeds aan vluchten? Bedenk dan dat dit proces overal is en zich overal kan herhalen. De enige manier om dit te stoppen, is om de vrijheidstrijders er niet alleen voor op te laten draaien en samen een sterke vuist te maken. Strijden voor vrijheid is een stuk gevaarlijker en moeilijker dan de bril, maar nu de roze bril stuk is heeft u geen keuze. Vluchten kan niet meer.
Reacties: 3
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 19-02-2011 om 11:09.
Voor linkse meehuilers zal dit een pijnlijk artikel zijn...temeer omdat het de keiharde waarheid is.

Reactie door A1824G op 21-02-2011 om 15:54.
Ik denk dat die focussering van opsporingsinstanties op uitlatingen tegen Joden DOOR AUTOCHTONE HOLLANDERS is ingegeven geworden door een vroegere Joodse en partijlinkse burgemeester van Amsterdam die zelf niet meer kon dan stotteren.

Reactie door A1824G op 24-02-2011 om 09:27.
Hi, als khadaffi het 23 februari j.l. heeft over ratten mogen wij het dan ook niet?

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.