Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 18 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

522 Overheid gooit privacy op straat (2)
521 Veracht zielige allochtoontjes (6)
520 Motiveren wordt discrimineren (1)
519 Angst voor de kern van de zaak
518 Islamisering ŗ la 1939
517 Geen smeergeld voor onderwijs
516 Spel der provincialen
515 Linkse nazi is mentale retardatie (1)
514 Politie als sneue internethelden (2)
513 Vluchten kan niet meer (3)
512 Hyperinflatie in het hoger onderwijs
511 Excuusneger is racisme (3)
510 Op naar een allochtonenstop (5)
509 Geen excuus voor immigratie
508 Politiek is een continu proces (1)
507 Hulp bij ruimen pedo's
506 Reken af met allochtonen
505 Politie: uw vriend, niet de onze (4)
504 Misdefinitie.nl wenst u een rechtvaardig 2011 (3)
503 Islamiseringswaarheid is hard (2)

510 # Op naar een allochtonenstop #
Gepost door Misdefinitie op 31-01-2011 om 23:32.
Waar halen asielzoekers en immigranten uit voornamelijk niet-westerse landen het gore lef vandaan om een recht op een eeuwig durend verblijf te ontlenen aan hun komst? Jaarlijks komen er gigantische hoeveelheden parasieten, economische gelukszoekers, landlopers en andere zieligaards naar ons land met steeds dezelfde verhaaltjes. Elders worden ze vermoord, verkracht en zouden ze ten prooi vallen aan justitie vanwege hun mening. Dat gebeurt ons ook, maar aan hen kunnen we omwille van de mensenrechten zogenaamd niks weigeren. Grond voor een tijdelijk verblijf in alle luxe en weelde op kosten van de belastingbetaler is derhalve een beroep op de menselijke waardigheid en meer van die emotionele onzin. Feit is wel dat die grond vervalt zodra de mensonterende omstandigheden voorbij zijn. Daarmee eindigt hun verblijf per definitie. Zonder dat beroep mochten ze immers sowieso niet binnen komen. Wir werden niemals kapituleren! Alles moet op den duur weg! Genoeg is genoeg. Er is al teveel overlast met allochtonen in Nederland.

Gast voor overlast.

Inmiddels mogen we het als bekend veronderstellen dat meer dan de helft van de Marokkanen reeds voor hun ontknaping in aanraking komen met de politie. Honderden berichten in de media hebben we de afgelopen jaren verwerkt in tientallen artikelen die eindeloze opsommingen hebben gegeven van de manier waarop dat kamelentuig de Nederlandse cultuur probeert te verrijken. Volgens de rechter waren die criminele berberapen zo beledigd door onze publicaties dat er een boete moest volgen voor de journalist die over dit soort kwesties publiceert, maar wie denkt dat de problemen daarmee uit de lucht zijn heeft het grondig mis. Opeens kregen we een dťjŗ vu toen we de krant openden. Marokkaans straattuig zou in de wijk Oosterwei heer en meester zijn en de hele wijk terroriseren. Wacht, waar hebben we dat eerder gelezen? O ja, vorig jaar, het jaar daarvoor en het jaar daarvoor. Nee, we vallen helaas niet in herhaling. Het gesodemieter met die zandsnuivers is gewoon nooit opgehouden. Scheldkanonnades, stenigen, beroving, vernieling, brandstichting: alles en iedereen wordt geterroriseerd door dat Marokkaanse tuig.

Blijkbaar hebben zelfs de theedoeken er last van, maar burgemeester Wim Cornelis vindt het een rustig jaartje. Vorig jaar gooiden ze nog met ijsballen en die kwamen wat harder aan. Bewoners van andere steden zijn de overlast net zo goed zat en verzetten zich met hand en tand tegen de komst van een nieuwe moskee. Officieel roepen ze in Tilburg dat ze heus niks hebben tegen de moskee op zich, maar u weet wel beter. Het staat niet zo netjes om tegen de bestuursrechter te zeggen dat ze liever niet naast een stel jankende en krijsende apen willen wonen die als een stel latent homoseksuele kamelenneukers elke ochtend op hun knieŽn voor Allah bidden om ooit een klein maagdelijk AÔsha-meisje te kunnen ontmaagden. Wel kunnen ze als belanghebbenden in beroep gaan tegen het besluit om een kinderboerderij te laten verdwijnen of de gevolgen van het verdwijnen van parkeergelegenheid. Zo werkt het recht. Met de grote hoeveelheid aan laffe linkse dhimmi's in Nederland mogen we veilig concluderen dat als ze protesteren, er iets ergs aan de hand is.

Menslievende socialisten zullen dit gedoe maar al te graag willen neerzetten als gefrustreerde uitingen van hen die zomaar gediscrimineerd worden door gewetenloze rechtse blanke racisten. Recente gebeurtenissen lijken in een andere richting te wijzen. In Oldebroek (Gelderland) werd een asielzoeker doodgestoken door een andere asielzoeker die elders in Nederland onze cultuur aan het verrijken was. Asielzoekers onder elkaar zult u denken en deze gebeurtenissen staan niet op zichzelf. Maanden eerder werd er in Goor een Irakees vermoordt door een SomaliŽr. Van blank racisme kan geen sprake zijn. Zou het dan toch verscholen liggen in hun karakter? Iedereen weet heus wel waar dit heen gaat. Dit soort zaken houden de media liever verborgen. Pas als het te vaak voorkomt, komt het een keertje in de krant. We hebben hier te maken met de bekende top van de ijsberg en de conclusie ligt voor de hand. Asielzoekers met hun zielige verhaaltjes weten dondersgoed waarom ze elders niet meer welkom zijn. Om hun ronduit criminele gedrag.

Toch zit het idee van dat blanke racisme ons niet lekker. Een beetje Marokkanen uitmaken voor berberapen en kakkerlakken is natuurlijk ook heel stout en vervelend. Daar worden ze wild van als apen. Erg zielig en naar. Gelukkig zijn ze zelf een stuk netter. Omar Elouakili liet zich, zoals bekend, van zijn beste kant zien en vertelde aan GeenStijl zijn diepste wensen. Hij zou graag alle Joden uit willen roeien. Zodra hij er een ziet wil hij ze meteen prikken. Met een kraspen. De rechter had daar een werkstraf voor over. Want criminelen als Omar die alle Joden met de dood bedreigen een berberaap noemen die van bil gaat met kamelen, is natuurlijk vele malen erger dan een heel volk bedreigen met iets wat hen in het verleden al eens is overkomen. Bolkestijn geeft een hele andere draai aan de term belediging. Volgens hem is de theedoek van moslima een belediging voor geile mannen. Moslima's mogen zichzelf in die visie niet tonen omdat mannen dan een stijve piemel krijgen. Nou, geloof ons maar, dat gebeurt niet. Echt niet.

Overlast van de multiflauwekul bestaat niet alleen uit zichtbare fysieke overlast, maar kan net zo goed bestaan uit illegale acties waardoor de maatschappij financiŽle schade ondervindt. Allochtonen lijken vaker dan autochtonen een psychiater op te zoeken. Op zich is dat niet zo verwonderlijk aangezien bepaalde groepen allochtonen volgens de cijfers ruim 7 keer zo vaak psychisch gestoord zijn als normale Nederlanders. Recent werd duidelijk dat zij niet graag naar de psychiater gaan omdat ze hun problemen erkennen. Twee Turkse psychiaters zouden zich lenen voor betaling in natura en fraude met psychiatrische rapporten. Wie in zijn rapport geschreven krijgt dat hij niet goed meer functioneert, komt op de een of andere reden in aanmerking voor uitkeringen en extra thuiszorg. Op zich best wel raar. De meeste van de bezoekers aan die psychiater zullen gerust geen fraudeur nodig hebben. Gestoord zijn ze toch al en anders is het wel gestoord dat een enkele aantekening geld oplevert. Wij zijn ook gek en krijgen helemaal niks.

De ernstige mate waarin ons land islamiseert is u reeds bekend. Islamisering is een groot probleem omdat het proces waarmee alles islamitisch wordt gemaakt een broedplaats is voor islamitisch gespuis dat zich door de gecreŽerde islamitische omgeving gesterkt voelt van Nederland een islamitische heilstaat te maken. Vrijwel dagelijks worden we geconfronteerd met nieuwe vormen van islamisering. Zo zond de AVRO een thema-avond uit genaamd "Zůůů Moslim". Niet om te laten zien hoe moslims werkelijk kunnen zijn zoals wij dat regelmatig doen, maar om verkapt in een leuke quiz alvast koranles te geven aan wat de koran ongelovige varkens noemt. Ja joh, laten we ook een quiz houden over Mein Kampf om maar even aan te geven hoe achterlijk het is om overheidsgeld te misbruiken voor islampropaganda. Op de Hogeschool van Amsterdam laten ze zich tegenwoordig van hun extra dhimmitude kant zien. Een radicale docent van de HvA geeft nadat hij bekeerd is in Mekka geen handen meer aan vrouwen. Wat een homo en de HvA vindt dat goed.

Helaas heeft de multikul nog heel wat ellende voor ons in petto. De Goudse Burgemeester Wim Cornelis (PvdA) is een echte rat. Hierboven zagen we al dat hij al jarenlang terroristische Marokkaantjes de hand boven het hoofd houdt door hun misdaden te bagatelliseren. Gouda doet mee aan een zusterproject en ziet Elmina in Ghana als zusterstad. Kort gezegd sturen we daar belangeloos geld naar toe en mag Cornelis op onze kosten gratis vakantie vieren. Zijn partijgenoot, voormalig wethouder Jaap Warners (PvdA), liet als directeur en lid van de raad van commissarissen van Cyclus een fabriek bouwen. Zoals het PvdA'ers betaamt, gaat dat mis en draaien wij op voor de kosten. Ruim 1,2 miljoen euro om precies te zijn. Terwijl Gouda al 15 miljoen moest bezuinigen en dat geld wordt opgebracht door allerlei gemeentelijke belastingen omhoog te gooien. Gezellig hŤ die socialisten. Altijd klaar om de boel te naaien. Cornelis zit, terwijl wij met al die multiculturele ellende zitten, lekker in zijn door ons betaalde vakantievilla. Dit land kan zoveel beter.

MoskeeŽn staan bekend als haatkazernes waarin radicale imams oproepen tot geitenneuken en de vernietiging van ongelovigen. Regelmatig worden er koranlessen gehouden waarbij kinderen de fascistische leer van de islam letterlijk ingeslagen krijgen. Hoewel de gruwelijke kindermishandelingen reeds eind 2009 landelijk in het nieuws kwamen en dringend optreden noodzakelijk is, slaagt de overheid er nog steeds niet in om de boosdoeners te straffen. Ruim een jaar later vernemen we de oorzaak. Piet Hein Dommer (CDA) wist de Kamer recent te melden dat het onderzoek naar de koranlessen gestrand zijn. De schuldige moskeeŽn zijn namelijk niet bereid mee te werken aan het onderzoek. Het CDA, dat volgens Wilders staat voor Christenen Dienen Allah, vindt dat ze geen dwang kunnen uitoefenen omdat die kinderen na schooltijd in elkaar geslagen worden. Dan is het geen zaak voor de inspectie en de gezondheidszorg. Godverdomme, mishandeling is gewoon een strafbaar feit waarvoor het Openbaar Ministerie moet vervolgen! Het gaat hier om kleine kinderen.

Genoeg is genoeg!

Het wordt tijd voor keiharde maatregelen, want dit is zoals u begrijpt onaanvaardbaar voor de rechtgeaarde Nederlander die zijn geliefde vaderland kopje onder ziet gaan. Misschien kunnen we een voorbeeld nemen aan de Britten die een immigratiequotum willen invoeren, alleen moeten wij daar gezien de enorme omvang van onze problematiek, een schepje bovenop doen. Per direct de grenzen dicht voor alle allochtonen. Ongeacht rechtvaardigingen, smoesjes en excuses. Ze moeten er alleen nog uit en kunnen er niet meer in. Helaas is dat niet zonder slag of stoot geregeld, dus zal het in stapjes moeten gebeuren. De actualiteit laat ons alvast meesmullen en zien hoe dat stapje voor stapje in zijn werk kan gaan. Alles begint met een goede registratie. Zonder registratie weten we te weinig. Het CBS moet voortaan een apart hoofdstuk opnemen voor islamproblemen als vrouwenbesnijdenis, eerwraak en polygamie. Groepen die oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit moeten in kaart worden gebracht zodat ze als de tijd daar is op transport kunnen.

Een nieuw regime moet een einde maken aan de overheersing van vreemde culturen in Nederland. Grapjes met tolken om zaken door te drukken terwijl wij het niet verstaan zijn uit den boze. In Nederland spreken we Nederlands. Wie dat niet kan, moet opzouten. Onderwijs moet neutraal en objectief blijven en mag niet vergiftigd worden met het islamitische kwaad. De Tweede Wereldoorlog heeft nog steeds een grote invloed op Europa en in het bijzonder in Duitsland en Nederland. Miljoenen mensen zijn gesneuveld en de grondslagen, beginselen, geschiedenis, de oorzaken van de oorlog en de vernietigingskampen behoren tot de basiskennis van iedere Nederlander. Onderwijs over de Holocaust mag dan ook in geen geval aangepast worden om de kleine pikkies van beledigde moslims te bevredigen. Jammer dan als zij niet kunnen aanhoren dat er 6 miljoen Joden zijn vergast. Jammer dan dat Hitler een moslimdivisie had. Jammer dan dat de fascistische koran zeer veel gelijkenis heeft met Mein Kampf waardoor mensen gaan nadenken. U bent hier met ons.

Voorts gaan we alle symbolen van de islam als onderdrukkende ideologie die enkel ons land tracht te islamiseren en te domineren verbieden. Trek snel die kopvod van uw onderdrukte kop af zoals dat nu in Volendam gebruikelijk is. Hero Brinkman van de PVV wil een stap verder gaan door in de toekomst de theedoek volledig te verbieden in regionale buslijnen in Noord-Holland. Naffers die nu een harde plasser krijgen door het uitzicht hebben pech gehad. Wanneer het aan Brinkman ligt, komt u met uw hoofddoek ook niet meer binnen in het Provinciehuis. Hij wil best praten, maar dan in de trein. Zelfs de PvdA zal u niet helpen, want hij pleit voor de harde aanpak met boetes en het stoppen van uitkeringen indien de kersverse nieuwkomers niet integreren. Weliswaar spreekt Marnix Norder (PvdA) in Den Haag nog enkel over Polen: straks mag hij niet meer discrimineren en is iedereen de klos. Binnen de VVD wordt gepleit voor een allochtonenstop in Den Haag. Ze vinden allochtonen kansarmen die onze voorzieningen misbruiken.

Wacht, we gaan nog veel verder. Vreemdelingen worden in een strenge detentie geplaatst in afwachting op hun deportatie. Links kankert, maar wie eenmaal uitgeprocedeerd is heeft hier niks meer te zoeken. Rijke asielzoekers die hier lekker geparasiteerd hebben zullen finaal worden uitgekleed. Dan kunnen ze iets terug doen voor hun gastheren die alle ellende hebben moeten slikken. Minister Leers van Asiel naar Segregatie gaat zich inzetten om sneller van ze af te komen. Zo wil hij af van de Griekse asielzoekers, gaat hij in cassatie tegen de uitspraak dat asielgezinnen mogen blijven en wil hij asielzoekers sowieso sneller terugsturen. Bekeren is niet langer een smoesjes om te kunnen blijven. Geworteld, verwesterd of verneukt zijn is eveneens geen reden meer. Iraakse asielzoekers worden zonder pardon uitgezet. Asieladvocaten hebben straks geen werk meer als iedereen sneller wordt uitgezet naar de woestijn. Wees gewaarschuwd parasiterend gespuis, zodra we gaan beginnen is er geen houden meer aan. Vlucht nu het nog kan. Geen excuses, geen genade!

Overweging.

De multiculturele samenleving heeft ons vooral veel criminaliteit en andere ellende opgeleverd. Het gaat maar door. Allochtone kinderen van amper 2,5 jaar moeten met behulp van een miljoenenproject taalachterstanden wegwerken veroorzaakt door ouders die hun kinderen leren dat iedere vernederlandsing een belediging is van de eer van de familie. Koelies willen een speciale Hindoe-havo realiseren. Onze scholen vinden ze niet goed genoeg. Extra eisen zijn er nodig in het inburgeringsexamen om huwelijksmigratie tegen te gaan. Het moet niet gekker worden. Even een opsteker voor degenen die nog steeds vinden dat de multikul geen probleem is. Massa-immigratie zorgt al voor 50 jaar voor een tsunami aan ellende, maar de recente explosieve stijging van criminaliteit is van de afgelopen 15 jaar. Sinds 1995 is het aantal allochtonen verdubbeld wat tot gevolg had dat de criminaliteit is verdubbeld. U weet wat een volgende verdubbeling, hier te optimistisch weergegeven, in 2030 meebrengt en gaat het nog meemaken ook!

Vanzelfsprekend laten de reacties vanuit het buitenland zich raden. De Turkse minister Faruk «elik vindt dat het verharde immigratiebeleid de reden is waarom Turken zich in Nederland misdragen en afglijden naar radicalisatie en de criminaliteit. Nogal een belachelijk standpunt wanneer u bedenkt dat de harde aanpak juist nodig is omdat zijn onderdanen hier de crimineel uithangen. Waarom zou de Turkse regering er Łberhaupt een punt van maken dat afvalligen er elders een puinzooi van maken? Iran vindt de ideeŽn van de PVV ronduit racistisch en stelt dat Nederland zo zijn geloofwaardigheid verliest. Hypocriet als ze daar zijn roepen ze wel dat het westen zich niet met hun rechtssysteem moeten bemoeien. Fuck you, laat Iran zich dan ook niet met ons bemoeien. Laat ze hun onderdanen lekker allemaal terug nemen. Wij willen hier niks zien wat onze cultuur kan verpesten. Kritiek wordt niet geaccepteerd door het buitenland, dus waarom zouden wij ons iets aantrekken van hun bullshit?

Aan de linkerkant worden de immigratiemaatregelen net zo verwelkomd. Eerst en vooral wordt er beweerd dat asielzoekers slechter af zijn dan criminelen. Ze bedoelen natuurlijk dat wij slechter af zijn met asielzoekende criminelen. Daarna steken ze de kop in het zand. De PvdA sluit de PVV uit en het CDA in Noord-Holland hekelt de PVV. Afstand nemen van een democratisch gekozen partij kunnen die slinksen wel. Nooit ziet u hen afstand nemen van de criminele daden van de asielzoekers die zij hebben binnengelaten. Daarna willen ze graag informatie over meisjes als Sahar zodat ze nog meer stemvee kunnen binnenlaten. Is dat gebeurd, dan volgt het zwaardere geschut. De Europese Commissie moet volgens links het kabinet verhinderen dat ze illegaal verblijf strafbaar stellen. Terwijl Nederlanders zwaar gestraft worden en "illegaal" zijn opeens wel een misdrijf is als wij geen ausweis kunnen tonen. Helpt dat nog niet, dan weet Peter Breedveld van de VU in Amsterdam nog wel een oplossing. Hij stelt voor om alle PVV'ers dood te schieten.

Vandaar dat we geen enkele medelijden hebben met die fascisten en hen een spiegel voorhouden waarin te zien is hoe Nederland er straks uit gaat zien. Al dat criminele gespuis gaat weg. Goedschiks of kwaadschiks en samen met de linkse fascisten. Er komt een hoofddoekenverbod en een verbod op alle vormen van islamisering. De grenzen worden gesloten. Landen die weigeren de uitgeprocedeerde asielzoekers terug te nemen, krijgen geen cent meer. Kut-Marokkaan, berberaap, rifaap, kamelenneuker en aanverwante woorden zijn niet langer strafbaar. Minstens tweederde van de mensen die uit Nederland vertrekken is straks een allochtoon. Nederlanders krijgen een afkeer van gemengde huwelijken en krijgen ingeprent vooral niet met Marokkanen te gaan doordat ze in hun achterhoofd weten dat zo'n huwelijk enkel leidt tot vrouwenbesnijdenis, huwelijksdwang, polygamie, vernedering en eerwraak. Amsterdam en andere grote steden worden weer blank en niet omdat zo'n bericht past in de linkse propaganda, maar omdat wij dat willen.
Reacties: 5
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 02-02-2011 om 08:16.
Wederom een zeer sterk artikel; ik heb wel een vraagteken bij de laatste zin....Amsterdam en andere grote steden worden weer blank....

Mijn kleindochter met haar mooie, donker-blanke huid...wat zijn jullie daar mee van plan?

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 02-02-2011 om 16:59.
Lijkt ze op het hierboven beschreven gespuis? Ik neem aan dat u het antwoord wel weet.

Reactie door Moswolkje op 02-02-2011 om 21:23.
Ah...grootmoederlijke oer-gevoelens overheersten eventjes de ratio.
Nationalisten zijn ook maar mensen blijkt maar weer :-)


Reactie door Misdefinitie (Mod) op 02-02-2011 om 22:40.
Mensen die voor de goede zaak strijden. Open, duidelijk en transparant.

Reactie door A1824G op 09-02-2011 om 01:00.
Spring niet uit je blanke vel!

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.