Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 18 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

522 Overheid gooit privacy op straat (2)
521 Veracht zielige allochtoontjes (6)
520 Motiveren wordt discrimineren (1)
519 Angst voor de kern van de zaak
518 Islamisering ŗ la 1939
517 Geen smeergeld voor onderwijs
516 Spel der provincialen
515 Linkse nazi is mentale retardatie (1)
514 Politie als sneue internethelden (2)
513 Vluchten kan niet meer (3)
512 Hyperinflatie in het hoger onderwijs
511 Excuusneger is racisme (3)
510 Op naar een allochtonenstop (5)
509 Geen excuus voor immigratie
508 Politiek is een continu proces (1)
507 Hulp bij ruimen pedo's
506 Reken af met allochtonen
505 Politie: uw vriend, niet de onze (4)
504 Misdefinitie.nl wenst u een rechtvaardig 2011 (3)
503 Islamiseringswaarheid is hard (2)

509 # Geen excuus voor immigratie #
Gepost door Misdefinitie op 26-01-2011 om 22:41.
Regelmatig vertoeven we in buitenlandse sferen en dan doelen we niet op de zoveelste verloederde allochtonenwijk in Nederland. Genietende van een welverdiende vakantie kunnen we de prachtige omgevingen, artistieke uitingen, oude afgebrokkelde monumenten en afwijkende culturen best waarderen. Nadelen trachten we zoveel mogelijk te compenseren met een gevoel van white supremacy glimlach. Met behulp van wat steenkolen Engels, hakketakkie en apengeluiden komen we de beproeving meestal wel door. Goed wetende dat we binnen een paar weken weer terug kunnen naar ons eigen land. Eenmaal terug, ervaren we een gevoel dat iedereen wel kent. Vaderlandslievendheid dat zich uit in racisme nationalisme. Het prettige gevoel om weer thuis te zijn tussen ons eigen soort mensen die Nederlands spreken, de Nederlandse cultuur, de Hollandse pot, kaaskoppen, klompen en molens. Alles typisch Nederlands. Landverraders voeren ten koste van de Nederlandse cultuur steeds meer drogredenaties aan om een tsnunami aan immigratie te rechtvaardigen.

Smoesjes der immigratie.

Van oudsher wordt massa-immigratie gerechtvaardigd door een breed arsenaal aan klassieke smoesjes die direct inwerken op de emoties van hersenloze klaplopers. Oorlog was lange tijd populair. Onder de gedachte dat iedere oorlog ook slachtoffers maakt onder onschuldige mensen die derhalve met de dood bedreigd worden, moeten we decennia lang met lede ogen toezien hoe die linkse dwazen de Nederlandse grenzen wagenwijd openzetten voor profiteurs. Want oorlog is slecht, dood is slecht en die mensen zijn nu eenmaal zielig. Later, toen de censuur gebroken werd door de komst van moderne middelen om het werkelijke nieuws te vernemen, kwamen mensen erachter dat de meeste allochtonen in Nederland helemaal niet uit landen komen waar ze massaal worden afgeslacht. Sterker nog, het hebben van een te rechtse mening is hier veel gevaarlijker dan het gevaar waar die zieligaards veelal bloot aan staan. De klassieke smoesjes over oorlog, rampen, werklui hierheen halen voor het vuile werk en vervolging hebben we eerder allemaal ontkracht.

Vandaar dat de slinksen zijn overgestapt op andere uitgekauwde smoesjes die we u niet willen onthouden. Wederom brengt de kwestie met het meisje Sahar een prima te bespreken voorbeeld. De rechtbank in Den Bosch stelde met zoveel woorden dat het meisje moet kunnen blijven omdat ze teveel verwesterd is en het terugsturen naar Afghanistan onvoldoende onderbouwd is. Om een aantal redenen is dit je reinste bullshit. In vele procedures is zij in het ongelijk gesteld. Er liggen dus vele meters aan pakken papier waarin zo uitgebreid mogelijk uiteen gezet is waarom ze hier niet mag blijven. Voorts is het argument dat verwestering een criterium zou zijn om te kunnen blijven volkomen uit te lucht gegrepen. Het meisje zou goed Nederlands spreken, maar is dat in deze echt relevant? Wat ons betreft niet. Wanneer het goed kunnen spreken van een taal betekent dat iemand mag blijven, hebben we een probleem. Vele mensen spreken meerdere talen goed. Mogen die in andere landen zomaar binnenkomen? Nee, natuurlijk niet.

Goed, stel dat we inderdaad accepteren dat het spreken van de taal en aangepast zijn aan een land impliceert dat iemand in dat land thuishoort. Dan moet men daar ook de consequenties van dragen. Er zijn immers een heleboel Marokkanen en Turken die enkel hun eigen taal, Marokkaans en Turks, spreken en bovendien aangepast zijn aan de cultuur, criminaliteit en gebruiken in hun eigen land. De bovengenoemde opvatting nastreven betekent dus dat we een heleboel Turken en Marokkanen mogen terugsturen naar hun woestijn. Kom op jongens, de treinen staan al klaar. Blijkbaar mogen we handelen naar zo'n redenatie. Aangezien men die consequentie niet wil dragen, is het argument bullshit en moet het meisje oprotten. Zo simpel ligt dat. Verder maken we ernstig bezwaar tegen de opvatting dat een lang verblijf na een tijd vanzelf een verblijfsvergunning moet opleveren. Achterlijk: ze kiezen er zelf voor. Illegaal verblijf is een misdrijf. We kunnen mensen niet gaan belonen voor het jarenlang op oneigenlijke gronden verblijven in Nederland.

Kom niet aan met dat geneuzel dat het onmenselijk is dat iemand als Sahar na 10 jaar nog teruggestuurd wordt. Het zou onmenselijk geweest zijn als zij in 2001 te horen heeft gekregen te kunnen blijven en de procedure om dat te bewerkstellingen desondanks 10 jaar heeft geduurd. De linkse lobby wil continu beweren dat zoiets gebeurd is, maar het zit even iets anders in elkaar. Mensen als Sahar komen zonder enige grond van rechtvaardiging, dat wil zeggen een geval dat zo schrijnend is dat er echt hulp geboden moet worden, naar Nederland in de hoop te kunnen parasiteren. Meteen wordt hen duidelijk gemaakt dat ze niet kunnen blijven. Toch gaan ze in beroep. Beroep wordt afgewezen, maar op elke deelbeslissing dat een besluit vormt kunnen ze weer in beroep gaan. Zo werkt ons recht nu eenmaal. Moet dat veranderen? Ja, het is belachelijk, maar zij spannen die procedures echt helemaal zelf aan. Keer op keer procederen en het opzettelijk dwarsbomen van het apparaat in de wetenschap dat het kansloos is mag nooit beloond worden.

Bovendien is het gedrag dat de immigranten vertonen niet consequent. Eenmaal hier aangekomen roepen ze: "Dit is een rechtsstaat, wij eisen een rechter die over ons oordeelt." Geven we dat niet, dan worden we aangeklaagd bij het EHRM. Dus krijgen ze toegang tot onafhankelijke rechters wat impliceert dat zij zich, ze doen immers een beroep op de rechtsstaat, bij het oordeel van de rechters zullen neerleggen. De rechter wijst af en dan zeggen ze: "Klote rechter, nog een keer. En nog een keer. En nog een keer." Fuck you, dat gedrag gaan we niet belonen. Sodemieter op. De rechters hebben al gesproken. Wie daarna nog verder gaat, doet dat op eigen risico en weet dat hij op den duur moet vertrekken. Al duurt het nog 100 jaar. De doodzieke Abiram weet ons ook een poot uit te draaien. Mensen worden al week bij de gedachte dat we een ziek kind terug sturen, maar mensen, denk dan godverdomme eens dieper na. Zijn situatie is niet veranderd. Het was kansloos, is kansloos en blijft kansloos na een bezoek aan Nederland. Geen smoesjes meer. Terugsturen.

Ziekte werkt sowieso op het misplaatste gevoel van bepaalde mensen. Recent kwam het bericht in de media dat de kwaliteit van de zorg zoals we die in Nederland kennen, in het buitenland niet gegarandeerd kan worden. Uiteraard wordt het verhaaltje een beetje aangedikt. Esmť Wiegman wist in de Kamer tijdens het vragenuurtje van 25 januari 2011 een tranentrekkend betoog te houden waarin ze stelde dat het niet beschikbaar zijn van noodzakelijke zorg kan leiden tot een medische noodsituatie die weer kan leiden tot de dood. De World Medical Association (WMA) zou zich baseren op anonieme bronnen en de artsen die uitspraken doen of iemand terug kan gaan zou een basisarts zijn wiens advies zwaarder weegt dan de specialist die de asielzoeker in kwestie behandelt. Wiegman haalde deze informatie weer uit de Zembla-uitzending "Ziek en uitgezet". Ach, wat zielig hŤ? Wat een schande. Totdat we beter kijken. Nederland kent een bovengemiddelde gezondheidszorg. Betekent dat nu dat we iedereen uit landen waar het slechter is moeten verzorgen? NEE!

Zouden we die redenatie doortrekken, dan zou iedereen, waar dan ook ter wereld, naar Nederland kunnen komen zodra het hier beter geregeld is dan elders. Andersom zou dat, als we consequent zijn, ook het geval moeten zijn. Bepaalde medische specialismen zijn in Amerika beter ontwikkeld dan hier. Kunnen wij daaraan rechten ontlenen? Nee. Kunnen we ergens ter wereld zulke rechten ontlenen? Nee. Dus hoeven wij die rechten ook niet aan anderen geven. Het gevolg zou namelijk kunnen zijn dat de volledige Derde Wereld uitloopt aangezien de zorg daar om te huilen is. Nederland kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor de hele wereld. Hoe zeer al die trieste linkse stakkers dat ook zouden willen van ons geld. Anders wordt het overvaren om hier te parasiteren wel erg rijkelijk beloond. Wie netjes leeft en in zijn eigen land een bestaan opbouwt krijgt niks, maar wie vlucht en parasiteert krijgt alles. Inderdaad. Er gaan dagelijks tienduizenden mensen dood door honger, oorlog en slechte zorg. Helaas. Dat hebben wij ook eeuwenlang moeten doormaken.

Sinds de PvdA de verkiezingen verloren heeft, richten ze zich op proefballonnetjes in de hoop dat mensen zich weer emotioneel verbonden gaan voelen aan de partij. Zo lijken ze het weer eens volstrekt willekeurig op te nemen voor de homoseksuele medemens. Op het eerste gezicht een nobel streven, maar niet in de context waarin u de PvdA kent. Namelijk als partij die de massa-immigratie van moslims extreem heeft gefaciliteerd waaronder, zoals bekend, veel homohaters zitten. Een beetje hypocriet, want wie beter oplet zal opmerken dat het de PvdA vooral gaat om de eis dat gezinshereniging van allochtonen straks niet meer mag tenzij er sprake is van een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Veel liever zou de PvdA die eis helemaal laten vallen zodat de grens weer wagenwijd open kan, maar daar gaan we niet in mee. PvdA-burgemeester Van der Laan gooit het weer over een hele andere boeg. Amsterdam is grimmiger geworden. De stad waarin allochtonen oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit moet maar weer eens toleranter worden. Huichelaars. Zij hebben dat gespuis hier gebracht.

Nederland houdt ervan het braafste jongetje van de klas te spelen. Jaarlijks proberen duizenden immigranten in kleine houten bootjes Griekenland te bereiken. Europa is voor hen het beloofde land met 72 maagden, melk en honing. Blijkbaar is varen moeilijker dan wippen op een kameel, want ze kwamen vast te zitten. Wie was er de reddende engel? Nederland natuurlijk. Uiteraard hadden we daar niks te zoeken, maar als we extra allochtonen kunnen krijgen zitten we op de eerste rij. Waren we ook maar zo daadkrachtig als er geld te halen valt in Europa. Fijn is dat, zijn we er weer verantwoordelijk voor. Andere asielzoekers hebben aangegeven voortaan de veiligere route via Turkije te nemen. Nog een reden waarom Turkije nooit bij de EU mag komen. Over Griekenland gesproken: die willen die zwarten niet. Griekenland heeft namelijk zijn eigen sores op Nederland afgeschoven. Dat kostte ons 5 miljard. Griekenland heeft maling aan mensenrechten en behandelt ze als hopen stront. Het EHRM doet er niks aan en scheept BelgiŽ en Nederland op met 2000 van hun asielzoekers.

Hans Spekman (PvdA) kwam in de Tweede Kamer bijna spontaan klaar toen hij triomfantelijk meldde dat minister Leers van Immigratie en Asiel door de rechters van het EHRM op de vingers is getikt. Hij stelt dat de situatie in Griekenland mensonterend is en dat het ERHM heeft bepaald dat asielzoekers niet teruggestuurd mogen worden. Koren op de molen van die dwaze socialisten die ons land de afgelopen tientallen jaren te grabbel hebben gegooid. Onzin, we mogen dat wel en overwegen daartoe het volgende. Zowel Griekenland als BelgiŽ en Nederland zijn lidstaten van de Europese Unie. Alle landen zijn dat op gelijke voet; discriminatie is niet toegestaan. Dat impliceert dat als het ene land iets kan en mag, het andere land het ook mag. Heeft het ene land verplichtingen, dan heeft het andere land die ook. En kan het ene land onder zijn verplichtingen uitkomen, dan moet Nederland dat consequent ook kunnen. Wel nu, hoewel het EHRM oordeelde dat de rechten van asielzoekers in Griekenland geschonden worden, kunnen ze het niet handhaven.

Nederland kan dus zijn poot stijf houden. We hebben immers dezelfde verdragen getekend. Is het voor Griekenland mogelijk om een middelvinger naar de EU op te steken en asielzoekers te behandelen hoe zij willen, dan moet Nederland dat ook kunnen. Kan de EU Griekenland niet aan de regels houden, waarom zouden wij dan de zorg van hun asielzoekers opnemen? Spekman gooit er nog een schepje bovenop door te doen alsof we niks anders kunnen dan die asielzoekers opvangen tegen 40 miljoen euro kosten per jaar of Griekenland nogmaals de helpende hand bieden nadat ze al 5 miljard hebben gehad. Rot even gauw op, we hebben nog een derde mogelijkheid. Net als Griekenland een middelvinger opsteken. Blijkbaar kan dat zonder de diplomatieke betrekkingen te schaden, dus Leers, waar wacht u op? Iedereen terug in het bootje en roeien maar! Spekman wil echter inzetten op de bouw van nog meer opvangvoorzieningen. Logischerwijs wil de PvdA meer asielzoekers voor meer stemmen. Spekman wijst erop dat Hirsch Ballin ook zo werkte. Ja, en daarom is die kwal nu weg.

Wanneer geen enkel smoesje meer helpt, dan hebben de socialisten altijd nog het wapen van de emoties die vrijkomen als het om arme kindertjes gaat. Buiten komt de linkse mythe van de global warming wel eens onder het IQ van een slinkse vriespunt uit en dan is het onmenselijk om mensen op straat te zetten. Klopt als een bus, maar wanneer leren die hersenloze linkse imbecielen nu eens dat de werkelijkheid een stuk genuanceerder en groter is dan wat zij onthouden en in hun geheugen kunnen verwerken? Natuurlijk, wanneer we alles wegdenken en ons via tunnelvisie enkel richten op het enkele feit dat er mensen de straat op getrapt worden terwijl het buiten vriest, dan kunnen ze makkelijk roepen dat het niet deugt. Feit is echter dat die mensen hier niet zomaar via de teletijdmachine van professor Barabas zijn gekomen en van het ene op het andere moment vanuit hun warme oerwoud hier nu doodvriezen. Zoals de PvdA wel weet, hadden die mensen hier sowieso niet mogen zijn en allang weg moeten zijn voordat de winter kwam.

Iedereen is namelijk verantwoordelijk voor zichzelf en wie zelf zo dom is om de boel te vertragen en ondanks dat hij illegaal is toch blijft, roept het onheil over zichzelf af. Niemand kan van ons verwachten dat we mensen die zichzelf continu in problemen brengen, de hele tijd op onze kosten gaan helpen. Laat mensen eens zelf hun verantwoordelijkheid nemen. Wie weg moet, moet meteen oprotten en kan niet blijven totdat hij kan zeggen dat het nu niet meer mogelijk is omdat koning Winter inmiddels is gekomen. Vergeet het maar en sinterklaas neemt zijn zwarte pieten tegenwoordig ook al niet meer mee terug. Jammer genoeg denken een stel linkse rechters er anders over. Zij oordelen dat een gezin niet gescheiden mag worden. Dus elke asielzoeker weet dat de rechters hem het voordeel van de twijfel gunnen als hij een minderjarige zwanger neukt. Misdaad loont en anders de rechters wel. Scheiden is echter niet nodig. Prop ze allemaal de trein in en schop ze onmiddellijk het land uit. Twijfelen is niet nodig.

Overweging.

Discussies over immigratie zijn altijd pijnlijk en verlopen moeizaam omdat ze rechtstreeks indruisen tegen het emotionele gevoel van mensen. Over het algemeen zijn mensen sociale kuddedieren. Wanneer mensen pijn of onrecht voelen, zijn ze genoodzaakt voor elkaar in de bres te springen. Al dan niet uit eigenbelang. Vanwege de heftige emoties die zulke discussies losmaken, zijn ze veel minder bereid het gezonde verstand te gebruiken en krijgen de altruÔstische oerdriften en instincten voorrang boven de hersenen. Met als gevolg dat situaties beoordeeld worden middels een tunnelvisie waardoor men de gehele context niet meer kan overzien. Het enige dat ze nog willen zien en geloven is dat er mensen in gevaar zijn die onmiddellijk geholpen moeten worden. Natuurlijk is de emotionele drang om mensen te helpen die het zwaar hebben menselijk. Iets dat bewonderenswaardigs is en behouden moet blijven. Socialisten maken echter misbruik van uw goedheid door steeds weer met kutsmoesjes te komen waardoor immigranten in Nederland moeten blijven.

Dwazen van partijen als de PvdA willen u doen geloven dat ze enkel hun hart laten spreken voor mensen die het moeilijk hebben. Geen woord horen we over hun belang dat allochtone kiezers vaker PvdA stemmen. Geen woord horen we over het opzettelijk door de PvdA gecreŽerde omstandigheden waardoor immigranten te lang blijven en in de problemen komen. Geen woord horen we over feiten die voor zich spreken. Een verdubbeling van het aantal allochtonen heeft ook voor een verdubbeling in criminaliteit gezorgd. Om nog maar de zwijgen over de verdubbeling van onze staatsschuld om alle parasieten te kunnen verzorgen. Over islamisering, het verloederen van de maatschappij, het vervuilen van het straatbeeld waarin niemand meer Nederlands lijkt te spreken mogen we al helemaal niet praten. Weet u wat ze dan zeggen? "Ja maar, ze zijn niet allemaal zo." Alsof het hier om onvervalst racisme gaat! Immigratie is op den duur voor elk land slecht en dat heeft geen flikker met racisme en rassenhaat te maken.

Wellicht kunnen we dat met een voorbeeld verduidelijken. Water is over het algemeen goed voor mens, dier, plant en land. Het merendeel van de wereld is bedekt met water en daar valt best mee te leven. Zodoende zeggen we dat het meeste water goed is. Net zoals socialisten beweren dat de meeste immigranten goed zijn. Laten we aannemen dat die bewering klopt. Toch willen we een groot gedeelte buiten de deur houden. We bouwen dijken zodat het water daar achter blijft en wij geen natte voeten krijgen. Regelmatig komt het echter voor dat het water zich ophoopt. Het wordt steeds meer. Net zoals het aantal allochtonen steeds meer wordt. Het water is goed en die allochtonen zijn goed niet waar? Regen is ook water. U zult wel kunnen bedenken wat er gebeurt als er opeens teveel goed water komt. Dan wordt het teveel. De dijk breekt en al dat goede water stroomt door ons land. Toch noemen we dat erg slecht. Bij tsunami van veel goed water of veel goede allochtonen door het land, zijn we geneigd dat te classificeren als slecht.

Waarom is dat slecht? Wel, het goede water laat sporen na op de verkeerde plekken. Alles wordt nat, vies en smerig en een heleboel faciliteiten raken onbruikbaar. Een grote hoeveelheid allochtonen in Nederland heeft hetzelfde effect. Na de tsunami spreken mensen geen Nederlands meer, is het straatbeeld veranderd, voelen mensen zich onveilig, is er sprake van terrorismedreiging, moeten we heel wat privacy en vrijheden afstaan, lopen er mensen met theedoeken rond, krijgen we te maken met veel meer criminaliteit, roepen radicalen op tot een heilige oorlog, wordt onze wetgeving omgevormd in de sharia, worden typische Nederlandse tradities vervangen door islamitische, moeten we constateren dat het eten in de supermarkt steeds vaker halal wordt, kunnen kerstbomen en christelijke kruisjes niet meer, zitten we met een veel haatkazernes met grote gouden koepels en is Nederland niet meer van ons. Kortom: genoeg redenen om al die slappe excuses om meer immigratie toe te staan niet meer te accepteren.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.