Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 18 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

522 Overheid gooit privacy op straat (2)
521 Veracht zielige allochtoontjes (6)
520 Motiveren wordt discrimineren (1)
519 Angst voor de kern van de zaak
518 Islamisering ŗ la 1939
517 Geen smeergeld voor onderwijs
516 Spel der provincialen
515 Linkse nazi is mentale retardatie (1)
514 Politie als sneue internethelden (2)
513 Vluchten kan niet meer (3)
512 Hyperinflatie in het hoger onderwijs
511 Excuusneger is racisme (3)
510 Op naar een allochtonenstop (5)
509 Geen excuus voor immigratie
508 Politiek is een continu proces (1)
507 Hulp bij ruimen pedo's
506 Reken af met allochtonen
505 Politie: uw vriend, niet de onze (4)
504 Misdefinitie.nl wenst u een rechtvaardig 2011 (3)
503 Islamiseringswaarheid is hard (2)

506 # Reken af met allochtonen #
Gepost door Misdefinitie op 11-01-2011 om 23:33.
Voordat we aan onze wekelijkse scheldkanonnade beginnen om berberapen te beledigen, spelen we een klein woordspelletje met de premisse dat alle mensen, volkeren en groepen gelijk zijn. Neem de titel van dit artikel en verander het woord "allochtonen" eens in Joden. Schandalig zult u roepen. Deze verschuiving zou een nare associatie met de jaren '40 van de vorige eeuw oproepen en gezien de joodse versie van de Holocaust zouden vele mensen zich gekwetst voelen. Probeer "allochtonen" dan eens te veranderen in Marokkanen, Turken of Antillianen. Oei, dat zou zomaar groepsbelediging, discriminatie of zelfs bedreiging kunnen opleveren aangezien deze groepen door de overheid zo'n beetje behandeld worden als bedreigde diersoort. Van het soort dieren dat over het algemeen weinig gewaardeerd wordt wel te verstaan. Eens kijken, verander "allochtonen" nu eens in een politieke gezindheid zoals rechts. Jonge socialisten van de PvdA zetten hun achterban, allochtonen en de echte Hollanders te kakken door een bedreiging als slogan te gebruiken.

PvdA: de laatste strubbelingen.

Strikt genomen mogen we onder de linkse premisse dat mensen en groepen gelijk zijn, aannemen dat als iets over de ene groep gezegd mag worden, dat ook over de andere groep gezegd kan worden. Antidiscriminatiewetten leggen in artikelen over belediging, discriminatie en haatzaaien de strafbaarheid op vanwege onder andere ras, kamelenneukerij en politieke gezindheid. Afrekenen met allochtonen zou in de visie van de wetgever net zo erg zijn als het afrekenen met rechtse rakkers. Voor bedreiging geldt iets anders. Van bedreiging is juridisch sprake als het om een serieus te nemen bedreiging gaat. Wanneer is een bedreiging nou serieus te nemen? Iedereen weet dat het afrekenen met Joden centraal stond in de wereldoorlogen. Wir mussen die Jude ausrotten. Zo ging dat. Jegens allochtonen is het echter nauwelijks te classificeren als bedreiging. Er is niemand opgestaan met een oproep om massaal allochtonen te vermoorden en wij gebruiken het om een punt te maken. "Reken af met rechts!" is wel degelijk serieus te nemen. Recent is er in de VS een politicus vermoord en ook onze Pim Fortuyn legde het lootje.

We hebben het al vaker gezegd: de Partij von der Arbeit macht frei, frei frei! Bedreiging past sowieso goed bij die hersenloze knaagdieren. Oud-wethouder Willem Smink meldde in Groningen dat PvdA'ers hun eigen mensen lopen te bedreigen die voorstander zijn van een grootschalig nieuwbouwproject in de stad. Collega's vonden de plannen blijkbaar niet zo tof en gebruikten de typisch linkse middelen om hun gelijk te halen. Kleine incidenten, dat snappen wij ook wel. Al zouden we nog tientallen bedreigingen en andere criminele acties van PvdA'ers naar voren kunnen halen als fraude, valsheid in geschrifte en oplichting: dat gaan we op deze plaats toch niet doen. Waar het hier om gaat is het verschijnsel dat de PvdA blijkbaar steeds extremere methoden aan het zoeken is waar wellicht juridisch niks aan te doen is, maar die wel erg ongewenst zijn in een fatsoenlijke democratische samenleving. Na het desastreuze verlies van links tijdens de vorige verkiezingen, kronkelen de slinksen zich in alle bochten om nog boven water te blijven.

Verkiezingen kennen winnaars en verliezers, toch voelt het verlies voor de PvdA als een Marokkaans steekwapen in de rug. Al tientallen jaren maakt de PvdA gruwelijke winsten doordat al het import uit het buitenland uit dankbaarheid voor de uitkeringen op die socialistische antidemocraten gaan stemmen. Derhalve krijgt de PvdA sinds de verdubbeling van het aantal allochtonen in Nederland een garandeert aantal zetels. Samen met een grote hoeveelheid struisvogels die tijdens het islamiseren de koppen in het zand hebben gestoken, heeft de partij een achterban van rond de 30 tot zelfs 40 zetels. Vanwege hun achterlijke standpunten blijkt keer op keer dat de partij, ondanks dat ze tientallen zetels binnenhalen, veelal buiten de boot valt als het om regeren aankomt. Samen met 2 anderen hadden ze in de jaren '70 52 zetels, had de PvdA in 2003 42 zetels en hebben ze nu 30 zetels. Elke keer als de PvdA zijn zin niet krijgt en buiten spel staat, worden de methoden drastischer en extremer.

Vlak na het formeren van de gedoogregering ging PvdA-raadslid Geke van Velzen in Amsterdam volledig los en verkondigde dat we met het nieuwe kabinet te maken hebben met Bruin 1. Blijkbaar heeft de PvdA'er Adolf Hitler persoonlijk gekend en was ze lid van de NSDAP om zo'n vergelijking te kunnen maken. Al kan ze haar kennis natuurlijk ook elders hebben opgedaan. Nationaal-socialistische bewegingen die tijdens de oorlog de NSDAP vormden, werden na een verbod via de SDAP omgedoopt tot PvdA. Een geschiedenis die maar al te vaak vergeten en ontkend wordt door medestanders van het socialisme. Voorts liet Cohen weten zich niet neer te leggen bij het vormen van dit kabinet met de verschrikkelijke gewoonte om, in de visie van PvdA'ers, verdeeldheid en haat te zaaien. Met behulp van Femke Halsema wilde hij een permanente alliantie (ook al een term die geassocieerd wordt met extremistische nationaal-socialistisch gedachtegoed) aangaan om die rechtsen een lesje te leren. Helaas zagen SP en D66 het niet zitten en opeens vluchtte Halsema uit de politiek. De socialiste zag in dat links de strijd had verloren.

Dan maar op de kinderachtige toer en in de oppositie op alles tegenstemmen waar de regering mee komt. PvdA-coryfee Pronk tikte zijn eigen partij nog op de vingers omdat het wel erg doorzichtig bleek te zijn waar Cohen naar toe wil met het weigeren van een nieuwe missie in Afghanistan. Cohen zou niet met de drogreden moeten komen dat er genoeg is gedaan, maar eerder een aanzet moeten geven om ergens anders internationale missies uit te voeren zodat die moslimextremisten daar hun gang kunnen gaan. Roepen dat het een missie is om te vechten is bovendien niet zo slim als Rutte al aan heeft gegeven dat deze missie wezenlijk anders is dan anderen. Toch is een andere richting die de PvdA heeft gekozen meer van belang. Opeens lijken ze met proefballonnetjes te komen die mensen weer warm moeten maken voor het linkse gedachtegoed. Tegen een oorlog zijn doet het dan natuurlijk altijd goed bij de tere zieltjes. Geen nood, we zullen geen oude koeien uit de sloot gaan halen. Wel zien we dat als socialisten verliezen, ze opeens rare sprongen maken.

Opeens pleit de PvdA voor een moderner koningshuis. Iedere schijn van politieke invloed moet vermeden worden. Wel moet de koning wijzen op zaken als gelijkheid en eenheid. Dezelfde holle retoriek waar de PvdA'ers altijd mee komen in reactie op grote maatschappelijke problemen. Kennelijk was het overduidelijk de bedoeling om bepaald PvdA-gedachtegoed te classificeren als neutraal zodat zij er meer aan zullen hebben. Bovendien leek het een soort van wraakactie te zijn omdat de PvdA door de rol van de koningin grotendeels buitenspel stond. Al moest de koningin later genoegen nemen met een kabinet waar ze liever nooit aan had willen denken. Een andere manier om politieke tegenstanders de nek om te draaien is het laten uitdrogen van financiŽle middelen. Typisch een socialistenoplossing: een hekel hebben aan geld in andermans handen. Dus wat doet een rechtgeaarde socialistenrat daaraan? Partijen moeten volgens de PvdA volledig transparant zijn. Nee, niet al die fraudezaakjes van de PvdA. Ze willen gewoon weten wat de PVV krijgt.

Discriminatie als laatste wapen.

Opvallend is dat de socialistische bron sneller en sneller opdroogt. Ruim 3 jaar lang konden ze met behulp van Balkenende (CDA) genadeloos hun gang gaan. Vrijsprekers werden uit hun bed getrapt door 10 man politie, de staatsschuld werd onder de PvdA verdubbeld en het geld werd misbruikt voor linkse hobby's en de grenzen stonden wagenwijd open voor allerlei buitenlandse parasieten en criminelen die elders vanwege hun extreme gedrag niet meer welkom zijn. U weet dat als alle ideeŽn om het tij te doen keren voor de socialisten hebben gefaald, ze nog altijd een stokpaardje achter de rug hebben. Namelijk een onterecht beroep op discriminatie. De bedoeling is altijd net zo simpel als zij in hun verrotte hoofden zijn. Roep dat allochtonen gediscrimineerd worden en geef daar de rechtse tegenstanders de schuld van. Zij moeten dan op z'n minst reageren en als er maar vaak genoeg beschuldigd wordt gelooft u het. Amsterdam kent een groot aantal geflopte PvdA-politici die na hun grandioze falen burgemeester en wethouder zijn geworden.

Sinds de "Hoe leuk zijn Marokkanen?"-propaganda is mislukt omdat de feiten over criminele acties van Marokkanen inmiddels de pan uit rijzen, moet de gemeente met iets anders komen. "Discriminatie. Amsterdam is er klaar mee" moet de nieuwste promotiecampagne worden voor Marokkanen. Van de Laan (PvdA) roept als burgemeester mensen in de gemeente op actief op te treden tegen discriminatie. Doe vooral aangifte is de boodschap. Wethouder Van Es stelt heel emotioneel dat er nog steeds homo's en Joden in elkaar geslagen worden. Stelletje hypocrieten. Toen wij dat opmerkten, was het discriminatie. Uit de actualiteit bleek namelijk wie er verantwoordelijk was voor het potenrammen. "We maken je af, vuile flikkers!" krijgen twee homoseksuele mannen te horen in Amsterdam. De daders waren Marokkanen, een Surinamer en een Turk. Een van de daders gaf ruiterlijk toe meerdere malen homo's te hebben mishandeld. Politiemedewerkers nemen anti-homogeweld van moslims heel serieus. Binnen een dag liepen de daders alweer poten te rammen op straat.

Kwam er toen een campagne tegen discriminatie? Natuurlijk niet. Blijkbaar moet er een moslim het slachtoffer zijn voordat ze willen ingrijpen. Over discriminatie gesproken, in juni 2010 luidde Amsterdam de noodklok over het toegenomen antisemitisme waarbij Joden worden belaagd, uitgescholden en mishandeld door voornamelijk Marokkaanse jongeren. Diverse bronnen hebben we destijds de revue laten passeren waaruit steeds weer bleek dat moslimjongeren zich niet kunnen gedragen als ze een Jood op het spoor zijn. De beheerder van Misdefinitie heeft in het gerechtshof van Amsterdam de raadsheren op deze feiten gewezen, maar die konden het geen reet schelen. "Heil Hitler", "Sieg Heil" en "kanker Joden" zijn uitingen die blijkens de hun uitspraak gewoon kunnen, maar o wee als u naar dat tuig verwijst met de term berberapen. Dan is het hof te klein. Is Van der Laan destijds in de bres gesproken voor de Joden? Nee, discriminatie is volgens de linkse definitie alleen discriminatie als het moslims betreft.

Achterbaks doet de linkse grachtengordel van Amsterdam precies hetzelfde als waar ze tegen ageren: discrimineren. We krijgen een vieze smaak in de mond van die gore huichelaars die janken over discriminatie van Marokkanen terwijl ze de discriminerende acties van diezelfde Marokkanen niet wensen op te merken. Iets met de splinter in andermans oog wel opmerken, maar niet de balk in de eigen ogen kunnen zien. Al jaren is bekend dat het heus niet een paar Marokkanen zijn die niet deugen. Zoek zelf maar weer alle linkjes op uit de actualiteit over broeinesten van kakkerlakken in steden als Rotterdam en Gouda. Kom dan nog eens terug om te vragen of zo'n discriminatiecampagne op kosten van de hardwerkende belastingbetaler echt nodig is. "Ja maar, Nederlanders zijn zelfs zulke nazi's dat Turken en Marokkanen massaal naar het buitenland vertrekken uit angst voor Geert Wilders en zijn aanhangers." Alsof het vertrek van mensen die wij niet moeten en andersom ons naar het leven staan een verlies voor de Nederlandse samenleving is.

Achteraf blijkt zelfs het vertrek van buitenlanders een grote leugen. Komen ze op de televisie, dan weten ze niet hoe gauw ze de journalist en de kijkers het gevoel moeten geven dat ze weg willen uit Nederland omdat het hier zo verschrikkelijk zou zijn. Jankend scheppen ze een beeld van Nederland waarin zij het slachtoffer worden van racisten die hen de hele dag uitschelden en hen het gevoel geven minderwaardig te zijn. Ziekmakend wordt het gevoel van heimwee naar Turkije genoemd. Onze mensen zouden veranderd zijn in monsters die er genoegen in scheppen Turken en Marokkanen helemaal de tering in te discrimineren. Geitenneukers, berberbapen, kakkerlakken, varkens, ezels en andere beesten die zij volgens de koran mogen gebruiken voor alles en iedereen die niet in de islam gelooft, hebben zij allemaal al eens horen zeggen. Of ze het zelf waren of hun gestoordheid dat deed is niet bekend. Documentaires en interviews scheppen onterecht een beeld van een racistisch Nederland waardoor Turken terug willen naar het beloofde land.

Flikker dan op zouden wij zeggen. Ga nou weg, u hoeft hier niet te wonen. Dan komt de aap uit de mouw. Nederland zit weliswaar vol nazi's die naar Turken en Marokkanen kijken alsof ze hondenpoep op hun huid gesmeerd hebben terwijl Allah voortdurend op ze geplast heeft, maar dat is lang zo erg niet getuige het feit dat van die 70 % Turken die willen vertrekken er nauwelijks mensen weggaan. Opvallend, want als de kwaliteit van het leven echt zo achteruit gaat en ze echt elke dag weer moeten leven met die psychologische druk, dan waren ze allang vrijwillig vertrokken. Iets zegt ons dat ze het wel prettig vinden in een door ons betaalde woning met een uitkering. Zo prettig zelfs dat een paar tegenstanders met de rechterarm in de lucht de pret niet deert. Desondanks komen er geluiden binnen van de Turkse middenstand die meer aandacht vraagt voor de problematiek waar Turkse jongeren mee zouden kampen. Turkse jongeren zouden massaal afglijden waarbij de binding met Nederland afneemt en ze steeds vaker psychisch gestoord zijn.

Hoewel ze niet kunnen ontkennen dat een groot deel van de problemen te wijten is aan interne problematiek binnen de Turkse samenleving, kunnen ze het niet laten om een sneer te geven aan de overheid, het bedrijfsleven en de Nederlandse burgers. Turkse jongeren zouden namelijk steeds vaker het idee krijgen als tweederangs burgers te moeten functioneren in de verharde Nederlandse maatschappij. De Turkse ondernemers waarschuwen ons dat Turkije via moskeeŽn meer grip krijgt op het leven van de Turken. Daar staan we dan met onze wetten en democratische rechtsstaat. Misschien moesten die Turken eens niet zielig doen en de problemen gaan zoeken bij hun eigen mentaliteit en karakter. Nederland kent meer dan 170 verschillende nationaliteiten en over wie horen we de meeste rottigheid? Turken, Marokkanen en Antillianen. Alsof het leven hen moet toelachen omdat het anders discriminatie zou zijn. Iedereen is in beginsel zelf verantwoordelijk voor de inrichting van zijn leven. Stop met zeiken en maak er wat van.

Overweging.

Politiek wordt door de PvdA op dezelfde manier gebruikt als een gehaaide seriemoordenaar die zijn slachtoffers van het leven wil beroven. Eerst bagatelliseren en onderdrukken zij de kritiek van sceptici. Middels aanpappen en nathouden wordt de criminaliteit en de schade die allochtonen aanrichten buiten het onderwerp van gesprek gehouden. Dan winnen ze het vertrouwen van het volk. Een paar populistische proefballonnetjes en het domme naÔef volk gaat met een gerust hart slapen. Eenmaal in slaap gesukkeld, begint de horror. Mensen houden hun ogen dicht en zien derhalve niet dat de PvdA'er stiekem een doorzichtige plastic zak over hun hoofd schuift, deze aantrekt met wat touw en een wurgactie begint. Geheel in de slaap overvallen komt het plotselinge besef dat de vijand al die tijd aanwezig was. Slaperig en verstikt merken ze op dat ze niet meer kunnen vechten en geven het op. Gelukkig is het rijk van de socialisten bijna uit en hebben we hier slechts te maken met akelige stuiptrekkingen van stervende imbecielen.

Reken af met allochtonen is derhalve geen letterlijke opdracht aan hen die niet kunnen lezen, maar eerder een overweging die stelt dat we moeten afrekenen met de misdefinitie van het begrip allochtonen zoals de PvdA het hanteert. Om te beginnen betwisten we de volledige bestaansrecht van de PvdA als partij voor de allochtoon aangezien het feit dat ze nog bestaan vrijwel volledig te wijten is aan de massa-immigratie waaruit zij hun stemvee putten. Besef goed dat socialisten die geen sinterklaas met uw geld kunnen spelen, nooit in staat zullen zijn om stemmen te trekken. Voorts merken we op dat het gedrag van de PvdA en burgemeesters dan wel wethouders die in hun functie niet neutraal kunnen zijn omdat ze fungeren als marionetten van de PvdA, er zelf een handje van hebben het voor allochtonen zo lastig mogelijk te maken. Allochtonen worden door hen neergezet als zielige mannetjes zonder kloten. Alsof een allochtoon die het goed voor heeft met Nederland en keihard werkt zit te wachten op die degradatie van de PvdA.

U mag als zwarte van de PvdA blijkbaar niet hard werken en succesvol zijn. Beter kunt u zeggen dat u gediscrimineerd wordt, want dan kunnen ze weer ageren tegen mensen met een gezond verstand. IdeeŽn afwijzen om het enkele feit dat het rechtse ideeŽn zijn, knokploegen als de Internationale Socialisten mobiliseren, haat- en demonisatiecampagnes jegens rechte politici en proberen de regering omver te werpen middels een schaduwkabinet. Zelfs dat laatste krijgen ze niet voor elkaar. Hun linkse kornuiten hebben als ratten het zinkende schip verlaten. Zelfs Halsema zag de liefde van Cohen niet meer zitten. Cohen blijft achter. Als kapitein op het zinkende socialistenschip wil hij met het socialisme ten onder gaan. Wat er ook gebeurt: hij blijft. Ondertussen stemmen zelfs allochtonen PVV. Want als ze leren lezen, merken ze dat Wilders het over de uitwassen heeft. Over criminelen en extremisten. Waar is de allochtoon nu beter mee af? Een PvdA die liegt en hen neerzet als losers of rechtse realisten die het beste voor hebben met Nederland?
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.