Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 18 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

522 Overheid gooit privacy op straat (2)
521 Veracht zielige allochtoontjes (6)
520 Motiveren wordt discrimineren (1)
519 Angst voor de kern van de zaak
518 Islamisering ŗ la 1939
517 Geen smeergeld voor onderwijs
516 Spel der provincialen
515 Linkse nazi is mentale retardatie (1)
514 Politie als sneue internethelden (2)
513 Vluchten kan niet meer (3)
512 Hyperinflatie in het hoger onderwijs
511 Excuusneger is racisme (3)
510 Op naar een allochtonenstop (5)
509 Geen excuus voor immigratie
508 Politiek is een continu proces (1)
507 Hulp bij ruimen pedo's
506 Reken af met allochtonen
505 Politie: uw vriend, niet de onze (4)
504 Misdefinitie.nl wenst u een rechtvaardig 2011 (3)
503 Islamiseringswaarheid is hard (2)

505 # Politie: uw vriend, niet de onze #
Gepost door Misdefinitie op 06-01-2011 om 23:12.
Nergens is terug te vinden dat God de politie in het leven heeft geroepen en als het aan ons lag werden een groot aantal van die incompetente dwazen in de diepste kerker geworpen om eens langdurig diep te gaan nadenken voor wie ze ook al weer waakzaam en dienstbaar moeten zijn. De politie bestaat namelijk omdat u als volk dat wilt. De meerderheid van de mensen heeft besloten dat we niet in een natuurtoestand willen leven waarin mensen een eeuwige strijd tegen elkaar leveren in een oorlog van allen tegen allen. Mensen waren bereid een sociaal contract te sluiten waarmee ze een deel van hun vrijheid opgaven aan een overheid die in ruil daarvoor zorgt voor een effectief opsporings- en handhavingsapparaat. Het aardige aan een overeenkomst is dat het ontbonden kan worden bij niet nakoming van de afspraken. Overal om ons heen zien we de signalen dat de politie op alle fronten keihard faalt en niet functioneert. De politie doet niks op cruciale momenten, stelt verkeerde prioriteiten en levert vaak slecht werk af met rampzalige gevolgen.

Ik heb een hekel aan politie.

Waarschijnlijk lezen veel mensen na het beschouwen van de eerste alinea van dit artikel niet eens verder. Een jammerlijk gevolg van een hardnekkig misverstand dat op internet leeft. Criminelen hebben per definitie een hekel aan de politie. Zij houden zich immers bezig met duistere zaakjes die het daglicht niet kunnen verdragen en zien zich daarbij gedwarsboomd door de blauwe maffia. Gij zult niet stelen, de overheid duldt geen concurrentie. Veel mensen draaien deze redenering echter ten onrechte om. Zij maken ervan dat iedereen die een hekel heeft aan de politie, dan wel een crimineel moet zijn. Nogal een onjuiste en bovendien gevaarlijke opvatting. Deze denkwijze heeft er menigmaal voor gezorgd dat mensen die gefundeerde kritiek leveren op de politie in moeilijkheden kwamen doordat de achterlijken niet verder kunnen ruiken dan hun eigen poepgat. Niemand durft de harde waarheid te bekijken. Politie en justitie hebben zich inmiddels al zo vaak belachelijk gemaakt dat ze zelfs bij onschuldige burgers een grondige haat teweeg hebben gebracht.

Eerder hebben we gezien op welke manieren dat allemaal gebeurde. Weet u het nog? Ongeoorloofde discriminatie is stout. Toch interesseert dat de politie niks. Zonder schaamte discrimineren ze erop los. Vooral de blanke medemens moet eraan geloven. Totdat een paar burgers dachten dat ze dat ook wel konden. Cryptisch omschreven kunnen ze zomaar agenten aan de deur weigeren met rare gedachten over berberapen en kakkerlakken die toch nooit ingrijpen als u het eens aan de stok heeft met uw buurman die u aan het bewerken is met een ijzeren staaf. Kut, daar gaat hij weer. Berberapen en kakkerlakken. Bent u nou helemaal betoeterd, dat kost 1000 euro. Nu nemen wij rustig ons verlies al stinkt de rechterlijke macht nog erger dan de flikkers die ze moeten berechten. Anderen gebruiken gewoon keihard geweld. Een echte vent slaat een agent zeggen ze dan. We hadden hen nog zo gewaarschuwd. Leer lezen! Fuck de politie, wij hadden gelijk. Discrimineer en mensen gaan slaan. Geef ons die boete maar terwijl het echte tuig de politie voor hun smoel ramt.

Hahaha, de politie!

Actie is reactie. Als de politie zich als mongolen gedragen, dan doet het volk dat ook en dan tig keren erger. Dan kunnen ze wel webloggers voor het gerecht slepen die hen op pijnlijke wijze duidelijk maken dat hun gedrag voor problemen gaat zorgen, maar het werkelijke probleem blijft bestaan. Een van de belangrijkste redenen is het slechte functioneren van de politie. Zelfs als we geen oude koeien uit de sloot halen zoals hierboven, is het algemene beeld dat we van de politie krijgen afschuwelijk. De voornaamste reden om meteen het sociale contract op te zeggen en de politie zijn geweldsmonopolie te ontnemen is het keiharde feit dat de politie simpelweg niks weet van de meeste misdrijven. Jawel, u leest het goed. De politie die miljarden kost en ons ten koste van onze vrijheden moet beschermen tegen tuig weet in beginsel geen sodemieter. Uiteraard geven ze daar de aangiftebereidheid de schuld van. Reken zelf even na. Als 1/3 bij de politie komt en slechts 1/4 aangifte doet, wat is er dan vaak gebeurd? Juist, de politie nam het niet serieus.

Misdefinitie heeft getracht verschillende malen aangifte te doen van misdrijven. Bedreigt een moslim een Nederlander, dan nemen ze de aangifte niet op of ze sturen u met een kuitje in het riet. Aangifte doen wegens smaad en laster is sowieso kansloos. Aangiften tegen kinderverkrachter Richard van Olffen werden niet serieus genomen. Zo kennen de meeste burgers die ooit aangifte hebben proberen te doen deze verhalen. Fantastische verhalen over de politie zijn er natuurlijk ook, maar het feit dat hier sprake is van willekeur is al onaanvaardbaar. Agenten zijn volgens de wet immers verplicht om aangiften op te nemen. Vaak komt het voor dat de politie helemaal niet ingrijpt. Greenpeace mocht als extreem linkse organisatie zijn gang gaan in de Eemshaven. "Wat Greenpeace doet mag natuurlijk niet," beaamde de woordvoerder van de politie. Vervolgens deden ze een plas en verder niks meer. Pas als de actievoerders onderkoeld raken wilde de politie ingrijpen. Want dan lijden de stoute jongetjes pijn en daders moeten het goed hebben.

Boeven vangen is een van de belangrijkste taken van de politie. Dus als dat tuig woningen van burgers bekladden om aan te geven in welk huis er het meest te halen valt, dan is het logisch dat de politie ingrijpt niet waar? Dachten die donutvreters ook. Gewoon lekker achter hun computertje blijven zitten en de mensen aanraden om die tekens zelf even te verwijderen. U moet weten dat de politie sowieso niet meer naar woninginbraken komt. Mensen doen massaal hun beklag dat de politie diverse malen verstek laat gaan bij inbraken. Wat zegt u? Gaat het om kleine incidenten? Denkt u dat we voor niks die naffers proberen te beledigen? Onderzoek wijst uit dat die kakkerlakken uw huis ongestraft kunnen leegroven aangezien bijna alle inbraken en autodiefstallen onbestraft blijven. Zeker 95,8 % van al dit soort misdaden blijven in de familie en hoeveel u ook tegen ze zeikt: de politie komt gewoon niet meer. Aardig is ook de conclusie dat begrippen als "opgehelderd" ronduit idiote politieleugens zijn. Diefstal loont. Ja, 95,8 % mensen.

Hoofdcommissaris Bernard Welten leek in de media spontaan klaar te komen toen hij vol trots kon bevestigen dat de politie op de goede weg is met hun aanpak van overvallen. Altijd lachen met die gasten. Die uitspraken zijn altijd gebaseerd op het aantal aangiften en aangezien de politie van nog geen kwart van de misdrijven op de hoogte is en aangifte doen ontmoedigd wordt, kunt u al op uw vingers natellen dat het een hoop stront is wat daar uit hun monden komt. Voorts blijkt de criminaliteit gewoon verschoven te zijn naar de woonhuizen van mensen. Criminaliteit waar de politie blijkbaar niet meer voor komt. Makkelijk werken zo. De meeste misdrijven in de doofpot en bij verplaatsing van de criminaliteit lekker de toffe bink uithangen. Smoesjes doen het altijd goed bij de politie. Valt er een beetje sneeuw, dan rijden ze alleen nog maar voor noodgevallen uit. Hun speciale rijopleiding faalt dan. Hoe komt het toch dat we het idee krijgen dat ze ons in het buitenland uitlachen met die slappe mietjespolitie in Nederland?

De Telegraaf meldde op 4 januari 2011 in een artikel, dat we vreemd genoeg niet eens online terug kunnen vinden, dat de politie in Amsterdam talloze gewelddadige overvallen onder de pet houdt. Zo kon Adriaan S. maar liefst 9 keer een hotel overvallen waarbij hij het personeel met een pistool bedreigde. Politiekorpsen die beweren hem al veel eerder op de korrel gehad te hebben, spreken van een succesje. Ze hebben de man bewust niet opgepakt omdat hij anders in de gaten zou hebben dat de politie achter hem aan zit. Stelletje hersenloze imbecielen! Alsof zo'n rover niet allang weet dat de politie op hem jaagt na het eerste misdrijf en alsof zo'n man eerst 9 slachtoffers moet maken voordat die kankerwouten een keertje willen optreden. Helaas is deze mentaliteit niet van vandaag of gisteren. De 20 jaar oude verdwijningszaak van Mieke GuliŽn (27) uit Muiden wordt wel erg bizar. Hoewel de politie rekening hield met een misdrijf, nota bene moord, deden ze geen flikker en lieten ze het op z'n beloop.

Misschien zijn ze wel zo laks omdat de korpsen zelf vol criminelen zitten. Recent werd er weer een politiemedewerker geschorst die lange vingers blijkt te hebben. Begint u te begrijpen waarom de politie niet meer komt bij inbraken als het zelf dieven zijn? Is er ergens gezelligheid, dan zorgt de politie er wel voor dat het rellen wordt. Tijdens een houseparty in Den Haag zou de politie volgens getuigen zelf de bezoekers van het feest hebben geprovoceerd. De politie ontkent natuurlijk, maar net als bij het gebeuren in Hoek van Holland is het wel erg toevallig dat de sfeer omslaat als de politie komt. Sander Vreeswijk kent u nog wel als de verkrachter en moordenaar van een 12-jarig meisje. Sommige dienders houden liever van kleine jongetjes. Het lukte het jongetje zowaar aangifte te doen en zodoende loopt er een onderzoek naar de man. Er liggen nog 1000 pedozaken op de plank. Bij de politie is het fijn, om crimineel te zijn.

Mensen zullen nu opveren en beweren dat de politie ook heus wel eens zijn werk wel doet. Inderdaad, daar hebben we de laatste tijd nogal van kunnen profiteren. Richard zat met zijn snikkel in een pas geboren baby en er brandde een illegaal vuurtje op een gevaarlijke plek, maar de oplettende politieman zag uit zijn te dure helikopter dat een boer een oude flitspaal in zijn tuin heeft. Meteen er achteraan, want dat zal wel een crimineel zijn. De man had de oude flitspaal eerlijk gekocht van de gemeente, maar werd onmiddellijk beschuldigd van heling en meegenomen. Later lult de politie dat goed door te beweren dat hem netjes een paar vragen is gesteld. Waarom hij dan zonder jas en klompen 3 uur lang in een ijskoude cel heeft moeten doorbrengen is ons een raadsel. "Ach, het waren nog jonkies die agenten," zei de buurvrouw. Net aan het VMBO niet afgemaakt en 20 jaartjes. Zielig hoor. Menigeen zal beamen dat veel politieagenten de arrogantie hebben van Mohammed die net is beledigd door Aisha.

Excuses? Wel nee. Een leugen uit de mond van een ambtenaar zien zij als feit. Het is de boer zijn eigen schuld. Hij kan het toch niet bewijzen. En het vuurtje? Dat is zelf maar uitgegaan. Wat ons betreft is eigendom absoluut en geldt hier het recht van zelfverdediging. Sodemieter gauw op met dat gedoe. Mensen in Emmen en Heerhugowaard werden onrustig van een pedofiel die via een brief zijn kant van het verhaal wilde vertellen. De kindertjes kwamen vrijwillig op zijn schoot wippen omdat de ouders hen verwaarloosd hadden. Hij deed zijn brief bij iedereen in de brievenbus waarna de mensen de politie waarschuwden. "Ach," zei de agent, "zeik niet zo. Hij heeft vandaag niemand gemolesteerd en bovendien moet de buurt oppassen aangezien zij wat klappen hebben uitgedeeld aan het veroordeelde monster." Of meneer de agent zijn dochtertje vervolgens liet spelen bij de man die niks doet is onbekend. Elke keer verbazen we ons weer over die idiote kutopmerkingen die de politie gebruikt ter rechtvaardiging van hun falen.

Gelukkig valt er nog eens wat te lachen. Vanaf de binnenplaats van een politiebureau in Roermond slaagde een verdachte erin te ontsnappen. "Ja maar, die muur is behoorlijk hoog dus die man moet wel een acrobaat zijn." Te triest voor woorden domme sukkel. Honden krijgen zeker de zelfde vmbo-opleiding als de gemiddelde agent. Aangezien de politie zelf geen boeven meer durft te vangen, kreeg de hond de opdracht. Op de plaats delict aangekomen vergreep de hond zich aan een etalagepop terwijl de inbrekers lachend konden ontsnappen. Stripverhalen laten vaak oliedomme agenten zien zoals ze in het echt voorkomen in Nederland. Een agent moest een man na het verhoor vrijlaten. Na het verhoor werd hij echter 3 dagen lang opgesloten. Alles ruikt naar opzet, want de beste man moet toch in die 3 dagen te eten hebben gehad of op een andere manier in contact gekomen zijn met de dienders. Foutje, bedankt. Boeven ontsnapt en onschuldige in de cel. Zo kennen we uw vrienden weer.

Over die fantastische rijopleiding van de politie gesproken: die werkt perfect. Kijk eens goed naar de gemiddelde politieauto. Die meuk zit vol met deuken en we garanderen u dat die auto's ooit net zo hagelnieuw uit de fabriek kwamen als die mooie glimmende bakken in de autoshowrooms. Rijden kunnen ze niet en dat blijkt maar weer uit een raar ongeluk in Den Haag waarbij een tram in de brand vloog nadat die wouten er met hun politiewagen tegenaan rosten. Ja, rijden kunnen ze niet. Nee, echt niet. Agenten in Amsterdam die met een kraan onderweg waren naar een brand, molden hierbij de gevel van een restaurant. Uiteraard, een ongeluk kan gebeuren, maar u moet beseffen dat we via de media slechts het topje van de ijsberg krijgen. We kunnen moeilijk een heel artikel schrijven op basis van horen zeggen. Ondanks alle ellende moeten we erg blij zijn met de dappere inzet van de politie. Slechts 23 % van de overvallen worden opgelost; 77 % dus niet. Van de daders krijgt 16 % straf. Rechtse webloggers worden 100 % gestraft...

Gezien de bovenmatige interesse van de politie in onze website, nemen we aan dat ze tenminste verstand hebben van computers en internet. Dan hadden ze dus geweten dat het niet handig is om een computer die aan staat zomaar uit te zetten. Iedere ICT'er weet dat als de verdachte bestanden geopend had zodat hij ze ongecodeerd kan uitlezen, het belangrijk is dat de onderzoekers toegang krijgen tot het draaiende werkgeheugen van de computer. Zet het uit en dat tijdelijke geheugen is leeg. Achteraf komen de smoesjes, maar dat maakt de fout er niet minder om. Erg veel verstand van recht hebben ze ook niet. De recherche eiste bij crimesite.nl IP-gegevens op zonder te weten of daar een juridische basis voor was. Justitie weet het ook niet en doet nu even niks meer. Miljoenen werden er uitgegeven aan een gloednieuw computersysteem voor de politie. Deskundigen zeiden al meteen dat het systeem echt niet deugde. Politie en justitie wilden niet luisteren en zitten nu met een brak systeem in de maag dat slecht functioneert. Aangiften opnemen lukt vaak niet, maar dat is geen probleem.

Waarschijnlijk bent u nu benieuwd naar wat de politie in de overige tijd doet als ze niet inactief zijn of hun werk slecht uitvoeren. Wel, dan stellen ze prioriteiten. Korpschef Martin Sitalsing laat weten geen prioriteit te geven aan de handhaving van een boerkaverbod. Hij zet de politiecapaciteit liever in voor overvallen (u weet nu: de politie lost er steeds minder op) en woninginbraken (waarvan u weet: de politie komt toch nooit). Sitalsing vindt dat hij lak aan de wet kan hebben zolang hij maar naar de context van de wet kijkt. Bespaar ons dat gelul, want zelfs hoogopgeleide rechters kunnen niet begrijpend lezen uit de context. Korpschef Welten laat eveneens weten niks te zien in de handhaving van de wet. Rot dan op en geef een ander de kans om het beter te doen. Een domme politieman heeft geen fuck te zeggen in onze maatschappij. Hij moet orders uitvoeren die van bovenaf gegeven worden. Laat het denkwerk maar over aan de professionals. Politiemensen zijn niet opgeleid om juridische beslissingen te nemen. Mogen ze ook niet.

Een andere manier van prioriteit geven zien we in trainingen die politiechefs krijgen om PowNed te woord te kunnen staan. Rutger Castricum blijkt een gluiperige rat te zijn die de politie te vaak in diskrediet brengt. Derhalve moet iedere agent weten hoe hij die wannabe journalist het snelste de deur uit trapt. Boeven vangen in de echte wereld is eng. Liever doet de politie aan twitteren. Al hielp dat niet tegen die dwaas die een agent aftuigde met een stoel. Twitteren kan sowieso link zijn. Dat merkte een politiechef die via een tweet onjuiste en kwetsende informatie verspreidde. De computer neemt kennelijk een grote plaats in bij de politie. Twee tieners jatten een fiets. Niks aan de hand. Ze keilen de fiets van een flatgebouw. Getuigen genoeg, maar niks aan de hand. Vervolgens kwam de grote doorbraak. De tieners zetten een filmpje van hun daden op de bekende videosite Youtube en raad eens? Zodra er iets op het internet gebeurt, is de politie er als de kippen bij. Lekker veilig achter hun PC'tje en een toetsenbord. De helden.

Overweging.

Het lijkt over en uit met de politie. De politie bestaat uit een waardeloze dienstverlening naar buiten toe die steeds meer mensen tegen de borst stoot in een klimaat waarin criminele kakkerlakken graag kunnen gedijen. U heeft het recht om per direct de overeenkomst op te zeggen en afstand te nemen van dit politieapparaat aangezien ze op haast alle punten in gebreke blijven. Niet in te zien valt dat u zich continu moet houden een "afspraak" als de tegenpartij dat niet doet. Voordat u echter domme dingen gaat doen geven we u nog een aantal punten ter overweging. Op het moment bestaat er geen goed alternatief en de politie heeft ook een geweldsmonopolie vanwege de fysieke overmacht. Deels terecht zullen ze het niet accepteren als u na het afstand nemen de wet niet meer in acht neemt en een eigen politiemacht gaat opzetten. Al was het alleen maar omdat de ontstane situatie dan nog verder escaleert. Misdefinitie houdt zich aan de wet uit overtuiging dat een democratische rechtsstaat vooralsnog de beste manier is om een staat in te richten.

Vanuit dat standpunt gaat een waarschuwing uit die we al zo vaak gegeven hebben. Al zijn we als nette burgers weliswaar gruwelijk genaaid door justitie: toch blijft ons rechtsgevoel intact omdat we veel waarde hechten aan de grondbeginselen van de democratische rechtsstaat. We zijn opiniemakers en doen aan onderzoeksjournalistiek. Veel mensen die vooralsnog heel netjes zijn gebleven denken wat simpeler en zullen, als ze maar vaak genoeg besodemieterd worden door de politie, terug gaan grijpen naar geweld. Recent raakte de politie nog slaags met 300 mensen in Winschoten. Allemaal criminelen? Wel nee, velen zijn gewoon nette burgers die zo erg gefuckt zijn door de politie dat ze het spuugzat zijn. Vijf jongeren in Winterswijk belaagden de politie na een onterechte bon. Criminelen? Wel nee. De politie kan zoiets verwachten als ze bij gladheid bonnen gaan uitschrijven in plaats van zout strooien. Justitie kan met veel spierballentaal snelrecht toepassen, maar wat gaan ze doen als de halve bevolking zich tegen hen keert?!

Vandaar dat we ons hard maken voor een aantal maatregelen. Weg met die computers voor de schijnbaar masturberende internetagenten. Trap ze de straat op. Daar vangen ze maar de boeven. Aangifte doen van misdrijven moet verplicht worden en elke agent die weigert moet per direct ontslagen worden. De politie moet weer prioriteiten gaan stellen. Fuck you met dat gelul over belediging en discriminatie en kom uit die verdomde flitsauto's stelletje imbecielen. Meteen komen bij overvallen, inbraken en andere misdrijven moet verplicht worden. Leer godverdomme eens rijden. Het is ook ons geld. Stuur ons geen dagvaarding, maar mail onze ICT'er om die 1000 pedocomputers door te spitten. Gebruik uw verstand. Neem ook eens meer hoogopgeleiden aan. Zit niet verlegen om een blanke korpschef. Criminaliseer geen onschuldige burgers, maar doe liever een beroep op hun deskundigheid. Stop gewoon met dat gelieg. Maak van gewone burgers niet de vijanden van de politie aangezien eens de tijd komt dat zij in opstand zullen, kunnen en mogen komen.
Reacties: 4
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 07-01-2011 om 22:56.
Artikel in een adem uitgelezen!

Reactie door Moses 35i op 10-01-2011 om 00:54.
Zo verging het mij ook. Goed artikel!

Reactie door A1824G op 28-01-2011 om 10:23.
rundll32.exe in C\W\s32 schoont het geheugen, anders blijven de bits staan.

De Hermandad heeft tegenwoordig een USB-stick voorzien van software om na de inval onmiddellijk systeem- en programmagegevens op te slaan.
Het automatisme elektronica in beslag te nemen is ware terreur. Ook de laptop van een gast, bijvoorbeeld, moet mee, mobieltjes, en voor het gemak ook maar het beeldscherm.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 28-01-2011 om 19:24.
Justitie heeft allang verloren. Alles meenemen heeft bij een goede beveiliging geen zin. Gecodeerde bestanden staan enkel open als ze gebruikt worden. De eigenaar zal dan achter zijn computer zitten. Bij een inval drukt hij op sluiten en gooit hij de stroom eraf. Kost hooguit 2 seconden. Niemand zal ooit in staat zijn ook maar iets van zijn computer te lezen.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.