Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 18 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

522 Overheid gooit privacy op straat (2)
521 Veracht zielige allochtoontjes (6)
520 Motiveren wordt discrimineren (1)
519 Angst voor de kern van de zaak
518 Islamisering ŗ la 1939
517 Geen smeergeld voor onderwijs
516 Spel der provincialen
515 Linkse nazi is mentale retardatie (1)
514 Politie als sneue internethelden (2)
513 Vluchten kan niet meer (3)
512 Hyperinflatie in het hoger onderwijs
511 Excuusneger is racisme (3)
510 Op naar een allochtonenstop (5)
509 Geen excuus voor immigratie
508 Politiek is een continu proces (1)
507 Hulp bij ruimen pedo's
506 Reken af met allochtonen
505 Politie: uw vriend, niet de onze (4)
504 Misdefinitie.nl wenst u een rechtvaardig 2011 (3)
503 Islamiseringswaarheid is hard (2)

504 # Misdefinitie.nl wenst u een rechtvaardig 2011 #
Gepost door Misdefinitie op 01-01-2011 om 00:00.
Ondanks alle onderlinge verschillen tussen de "gelijken", zijn er een aantal zaken die ons mensen verbinden. Allemaal hebben we eerste levensbehoeften, streven we op ons eigen manier naar het bevredigen van ons eigenbelang, gaan we uiteindelijk allemaal goedschiks of kwaadschiks dood en kijken we met regelmaat terug naar vergane glorie uit het verleden. Afgeronde perioden zoals een jaarwisseling zijn ideaal om de voorbijgaande zonden nog eens te overdenken onder luid kabaal van oorverdovend knalmateriaal dat direct of indirect illegaal bij onze zuiderburen vandaan gesmokkeld lijkt te zijn. Alweer een jaar voorbij. De tijd gaat razend snel als we het naar ons zin hebben en tussen haakjes, net zo snel als we het niet naar ons zin hebben, maar dat ter zijde. Zonder twijfel kunnen we stellen dat 2010 niet zonder slag of stoot voorbij is gegaan. Althans niet voor wat Misdefinitie betreft. Misdefinitie streeft naar een eerlijke wereld waarin het gezond verstand overheerst. Misdefinitie.nl wenst u daarom een rechtvaardig 2011.

Terugblik op 2010.

Gedurende heel 2010 kregen we te maken met de laatste stuiptrekkingen van de inmiddels in kadavers ontbonden linkse elite wiens walgelijke socialistische gedachtegoed reeds 3 keer is doodgegaan en 5 keer is gestorven. Hirsch Ballin had met het afschuwelijke kabinet Balkende IV het fascisme in werking gesteld door verkeerde meningen als gedachtemisdaden te vervolgen. Vastgeroest in de bureaucratische molen, kreeg het nationalisme juridisch de volle laag. Geert Wilders moest voor de rechter verschijnen vanwege politiek getinte uitspraken die hij gedaan heeft in het maatschappelijke debat. Zijn uitspraken worden gezien als beledigend, discriminerend en haatzaaiend jegens voornamelijk niet-westerse allochtonen. Wat een normaal politiek proces had moeten worden met een onvermijdelijke vrijspraak, kreeg een venijnig staartje toen bleek dat de rechters ronduit partijdig waren. Een wrakingsverzoek slaagde wonderwel. Ondertussen werd de beheerder van Misdefinitie, die eveneens terecht stond ter verkrachting van het vrije woord, op het altaar van de islam geslacht.

Onze rechtszaak liep helaas uit op een absurde veroordeling tot 1000 euro boete, maar gaf een uniek inkijkje in hoe discriminatoir uitingsdelicten worden beoordeeld. Marokkanen, Turken, Surinamers en Antillianen mogen elkaar op diverse fora compleet verrot schelden inclusief bedreigingen met de dood, maar noem een verkrachtende moslim een verkrachter en u heeft justitie achter u aan. In de koran worden alle ongelovigen, dat bent u al als u geen moslim bent, uitgemaakt voor varkens, ezels, apen en andere beesten. Geen haan die daarnaar kraait. Schrijft een kritisch weblog deze bewoordingen in eigen woorden op, dan is het opeens een belediging. Toch zien we deze uitkomst niet alleen als een grof verlies. Natuurlijk is het wel degelijk een verlies voor de vrijheid van meninguiting. Feit is wel dat het hof vond dat we door criminele moslims aan te spreken, het volledige collectief bedoelen. Blijkens het hof zijn dus vrijwel alle moslims crimineel en bestaat er bovendien een groep kamelenneukers. Anders waren zij niet beledigd.

De wet verstaat immers onder groepsbelediging het beledigen van een groep mensen vanwege ras en seksuele voorkeur. Zouden zij bestialiteit niet als voorkeur hebben, dan kon wat wij hebben geschreven nooit beledigend zijn. Ook in 2011 houden we die erin. Misdefinitie vindt dat iedereen, zeker rechters die in beginsel hoogopgeleid zijn, de consequenties moeten dragen van hun imbeciele uitspraken. Mensen vragen ons of het allemaal niet wat minder kan. Is het niet van erg kinderachtig niveau om naar rechters te verwijzen met termen als togadhimmi? Nee, is het kinderachtig om Hitler een nazi te noemen? Respect is iets dat verdiend moet worden. Ook door rechters. Wanneer rechters een vooringenomen positie innemen, hun arrest motiveren met de axioma dat woorden beledigend zijn zonder dat die opvatting steun vindt in de wet en justitie middels het opportuniteitsbeginsel zijn eigen rechters kiest, dan ageren wij. Keiharde achterlijkheid van idioten dwazen verdient het om met de meest grove taal de laan uitgeblazen te worden.

Want godverdomme, wat hadden we in 2010 toch weer eens gelijk. Terrorisme blijkt gewoon te bestaan omdat een stelletje racistische berberapen vinden dat de radicale islam inclusief sharia de wereld moet overheersen. U bent blank en zij zijn poepbruin en dat is niet eerlijk. Racisme van Marokkanen gaat veelal nog verder. Racistisch geweld jegens autochtonen wordt niet geschuwd. Molotovcocktails worden gebruikt om het vriendschapsvuurtje nog even wat op te laaien. Gezellig volk. Later ontdekten we waarom veel van die ratten voor galg en rad opgroeien. Niet omdat wij zulke racisten zijn, maar omdat die allochtonen in Nederland bij wijze van spreken worden betaald om rotzooi te schoppen. Kontkraagjes tonen zich agressief, zijn latent homoseksueel en toch vol met homohaat en trappen politieauto's in elkaar. Des te meer geweld jegens de politie, des te meer beloningen krijgt dat gespuis. Feesten, reisjes, beltegoed, woningen, privileges en het selectief vervolgen van rechtse webloggers: Marokkanen hebben het hier goed!

Dan vragen we ons al heel snel af: Racisme? Waarom niet! Knuffelaars en de zogenaamde antidiscriminatie-voorvechters roepen een hoop bullshit. Echt ingrijpen in groepen waar het echte racisme heerst, die tegen Nederlanders, durven ze niet. Eigenlijk vond de publieke opinie het best wel geil dat er binnen de katholieke kerken en internaten kindertjes geneukt werden. Zo zorgden de hoeders van God los er namelijk voor dat de aandacht compleet werd weggerukt van de islam. Binnen islamitische kringen is het heel normaal om als Mohammed door het leven te gaan en te hunkeren naar zo'n lekker strak theedoekenmeisje van amper 9 jaar oud, wordt er in haatmoskeeŽn opgeroepen tot geweld tegen ongelovige varkens en worden kinderen bont en blauw geslagen tijdens koranlessen in de "zondagsschool". Misdefinitie schreef erover terwijl iedereen vol verbazing met vingerwijzen richting de kerken begon. Misbruik in katholieke zin is iets uit het verleden. De recente gevaren van de islamisering mogen nog steeds niet benoemd worden.

Vanzelfsprekend kregen ook de onderwijsproblemen voldoende aandacht vorig jaar. Zo hebben we per onderwijstype een groot aantal vernieuwingen besproken die na decennia mislukt socialistisch beleid nog altijd hun sporen nalaten in het onderwijsveld. Kinderen beheersen de basisvaardigheden als rekenen en taal niet meer, leren binnen het voortgezet onderwijs vooral hoe ze onder het werk uit moeten komen en komen vervolgens in het hoger onderwijs waar samenwerkend leren en nieuwe onderwijsstructuren het niveau drastisch omlaag hebben gebracht. Met als gevolg een doorgeslagen discussiecultuur die er onherroepelijk toe leidt dat kinderen vooral een grote mond krijgen en niks meer leren. De politiek blijft zich op schijnoplossingen richten en het ziet er nog niet naar uit dat het nieuwe kabinet daar op termijn verandering in gaat brengen. Wel zijn ze met z'n allen graag selectief verontwaardigd. Misdefinitie beschrijft al jaren lang de armoedige staat van het hoger onderwijs. Na bijna een decennia misstanden schrikken zij eindelijk wakker.

Misdefinitie is niet voor niks een journalistieke onderzoeksorganisatie. Behalve literatuur- en bronnenonderzoek en het op de voet volgen van recente ontwikkelingen in de media, doen we af en toe een groot onderzoek op het gebied van onderwijs. Dit jaar leverde dat een onderzoek op bij de Universiteit van Amsterdam waar de onderwijsadministratie een grote puinzooi blijkt te zijn. Om twee relatief simpele inschrijvingen te krijgen, werden we ruim 4 maanden lang van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk is het niet geregeld op de manier zoals zou moeten. Ook deden we een groot onderzoek naar het lerarentekort. Een onderzoek dat meerdere jaren in beslag nam met als schokkende conclusie dat het lerarentekort compleet uit de duim gezogen wordt. Vacatures worden misbruikt voor reclame. Er blijkt een overvloed aan leraren die door doldwaze kuren van directeuren niet aangenomen worden. Scholen potten het geld van de overheid op met de leugen dat ze van alles te kort komen. Sinds ons onderzoek weet u dat zij ronduit liegen.

Wel wil de politiek graag blijven grossieren in schijnoplossingen die nergens toe leiden. Studenten moeten, als het aan het nieuwe kabinet ligt, finaal uitgekleed worden en voortaan met de lul in de hand naar school gaan. Wie net zo lang wil studeren als Rutte en Verhagen, 8 of 11 jaar, moet per jaar 3000 euro extra collegegeld betalen. De universiteit krijgt daar nog eens een boete van 3000 euro bovenop. Niemand heeft een goed argument kunnen geven waarom zo'n extreme verhoging nodig is. Er zijn geen onderzoeken verricht om te kijken of studenten die langer over hun studie doen ook meer kosten. We verwachten van niet, want een student die er langer over doet zit veelal niet twee keer zoveel in de collegebanken. Goed nieuws is wel dat we eindelijk, eindelijk, van dat ultralinkse kabinet af zijn. Onze afscheidsrede maakte veel los. Wie dacht dat we daarna uitgeluld zouden zijn kwam echt bedrogen uit. Misdefinitie blijkt een professionele journalistieke organisatie te zijn die zich kritisch over alles en iedereen durft uit te laten.

Lezers die al langer meelopen weten dat wij niet zomaar iets schrijven. Alles staat met elkaar in verband. Het doel van Misdefinitie is niet het beschrijven en schelden op losse gebeurtenissen uit de media, maar om misstanden en processen in de maatschappij te begrijpen door ze binnen een grotere context te plaatsen om zo de verbanden te kunnen doorzien. Regelmatig blijken we gelijk te krijgen en dat is behalve goed voor het zelfvertrouwen ook belangrijk om te weten dat we strijden voor het goede. Misdefinitie beschrijft al vanaf 2004 onderwijsmisstanden. We zijn vergruisd en maatschappelijk uitgestoten. Al kregen we dit jaar wederom gelijk. De PVV heeft ons als een stel bokkenlullen behandeld toen we tijdens een onderzoek bij de partij solliciteerden als Kamerlid. Destijds gaven we al aan dat zo'n slordige procedure tot problemen zou leiden en inderdaad: 2010 sloeg terug! Kamerleden voor de PVV, die zo "zorgvuldig" gekozen waren, kwamen met de regelmaat van de klok in opspraak. Bedankt Wilders dat u ons fuckte!

Retecool maakt ons al jaren zwart op het internet. Beschuldigingen van derden vonden zij voldoende om de naam van de beheerder van Misdefinitie tot op de dag van vandaag volledig door het slijk te halen. Want wie een standje krijgt van het MDI, moet wel een nazi zijn en verdient dergelijke laster gewoon. Toch? Na de veroordeling kregen we opeens een meelevende mail van Retecool. Men vond dat die veroordeling van Misdefinitie er nooit had mogen komen. De angst was in hun ogen te lezen. Eerst Misdefinitie en straks Retecool zouden ze gedacht hebben. Ze wilden er zelfs aandacht aan besteden. U raadt het al: die aandacht kwam niet, behalve nog meer laster en later werd pas duidelijk waarom. Retecool bleek ook berispt te zijn door het MDI vanwege het gebruik van het woord zwartjoekel. Dat is discriminatie. Reet is een nazi! Slimme lezers begrijpen nu dat iedereen het slachtoffer kan worden van het MDI. Retecool zou derhalve moeten stoppen met het zwart maken van onze beheerder. Nu houden ze wijselijk hun mond. Lafaards zonder karakter.

Huichelaars genoeg in 2010. Shocklog GeenStijl hebben we ontmaskerd als commerciŽle schreeuwerds die een grote bek hebben tegen alles en iedereen behalve als het ze te heet onder de voeten wordt. Aandacht geven aan de rechtszaak van Misdefinitie? Natuurlijk niet. Dat durven al die laffe landelijke media niet. Dan zouden ze het volk moeten informeren dat het fascisme al lang en breed genaderd is. Berichten over onderwijsmisstanden? Doen ze wel. Alleen wel pas 6 jaar nadat wij dat deden. U weet wel, in 2004 toen de onderwijsinstellingen nog dreigden met miljoenenclaims bij de rechter. Hypocrisie bij anderen aantonen? Daar zijn ze dol op. Alleen vergeten ze even hun akkefietje met het geld voor de lidmaatschap. Hopelijk heeft u allen uw lidmaatschap van Powned reeds opgezegd. Verder hebben we internettrollen op de hak genomen. Van die zielige puisterige pubertjes die bij moeder op schoot zitten. Politiek gezien zijn we twee partijen kwijt. De kinderverkrachters van de PNVD en de socialistische Piratenpartij.

Politie en justitie kregen van ons een waarschuwing. Ga vooral door met naaien van nette burgers en het zal hun berouwen. Zo geschiedde. Steeds meer mensen zijn het gedrag van de politie zat en slaan ze gewoon de tanden uit hun bek. Voer nog 10 rechtszaken tegen ons, maar de woede van het volk blijft. Islamieten gedragen zich hier als parasieten en we hebben voor de zoveelste keer uitgelegd dat we het niet over alle moslims hebben. Anti-moslim is dus incorrect. We zijn anti-kotslim. Waarbij kotslim staat voor een uitgekotste crimineel, radicaal of terrorist. Later hebben we ook nog de hypocrisie van dat gezeik over discriminatie aangetoond door te laten zien dat het juist de linkse dwazen zijn die discrimineren. Voor nikkers verboden. Wij zouden het eens op moeten schrijven, dan gaan we de bak in. Tot slot nog een klapper voor justitie. Webloggers vervolgen kunnen ze wel. Pedo's gaan hun gang. Justitie heeft genadeloos geblunderd. Terwijl ze ons vervolgden, werden er baby's verkracht en de AIVD blundert met SomaliŽrs. Gelukkig Nieuwjaar!

Vooruitblik 2010.

Inmiddels hebben we van de voorgaande jaren geleerd dat het heel moeilijk is om een indicatie te geven over waar we het komende jaar weer in gaan belanden. Wilders zal op 7 februari 2011 weer terecht moeten staan om zijn mening. Zelfde aanklacht, zelfde officieren, maar andere rechters. Wat voor rechters dat zijn, zal Wilders pas merken in de rechtszaal. Vrijspraak ligt voor de hand, maar zoals u in de zaak Misdefinitie heeft kunnen zien is alles mogelijk. Al heeft de peroxidekop natuurlijk wel de beschikking over een goede advocaat die om wille van zijn portemonnee wel tot de Hoge Raad wil gaan. Over Hoge Raad gesproken: zoals u weet heeft Misdefinitie in onze zaak cassatie aangetekend. Over de uitslag zijn we alles behalve optimistisch. Feit is nu eenmaal dat de Hoge Raad 90 % van de zaken afwijst. Het is geen feitenrechter. Dat betekent dat als het hof iets een feit vindt, dat zo blijft. Verder is het nog maar de vraag of we een zaak hebben. Medio 2011 zullen we u daarover waarschijnlijk verder kunnen informeren.

Links is uit de regering. Nu zitten we opgescheept met een gedoogregering waarbij voornamelijk het linkse CDA en de vaak te weinig liberale Rutte de scepter zwaaien. Een omslag waardoor u in 2011 wellicht veel minder gezeik over socialisten te horen krijgt. Immers, omdat zij niet regeren dan zou er veel minder mis moeten gaan door links. Het is een interessante ontwikkeling. Sinds Misdefinitie teksten schrijft, hebben we steeds misstanden kunnen herleiden naar de linkse politiek. De vraag is of een kabinet dat minder links is hetzelfde op zijn brood krijgt. Nu had 2010 te weinig dagen over om het nieuwe kabinet een echte kans te geven. We zullen in 2011 dus kritisch de ontwikkelingen van de VVD, het CDA en de PVV volgen. Wel hebben we al gezien dat dit kabinet soms linkse trekjes vertoont. Het willekeurig verhogen van het collegegeld is daar een voorbeeld van. De hoge BTW op cultuur een andere. Wilders moet gaan bewijzen wat hij waard is en hij heeft in de Telegraaf al aangegeven dat zeker te zullen doen.

Voorts willen we ons nog meer gaan richten op andere onderwerpen dan de hoofdonderwerpen immigratie, onderwijs, socialisme en maatschappelijke misstanden. Aangifte bij de politie, een artikel 12-procedure bij het gerechtshof, een analyse over de malaise bij TNT-post en diverse procedures die gaan over bestuursrecht. Klaagbrieven schrijven naar instanties en dan kijken wat eruit komt. Voor nieuwe onderwerpen zijn we grotendeels afhankelijk van wat lezers per mail, in reacties of op externe fora waar Misdefinitie vertegenwoordigd is aanreiken. Neem contact op als u graag wilt dat we eens over een bepaald onderwerp schrijven. We schrijven immers voor u, dan wilt u toch ook een beetje invloed kunnen hebben over de onderwerpen die hier verschijnen. Namens het hele team van Misdefinitie wensen we u een gelukkig, prettig, gezond en alles wat daarbij komt kijken nieuwjaar toe. Tijd om te feesten en als we uitgeknald zijn, racen we 2011 binnen met artikelen zoals u ze gewend bent van Misdefinitie. Proost!
Reacties: 3
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 01-01-2011 om 20:07.
Misdefinitie...bedankt voor de scherpe analyses, voor het verduren van alle drek die jullie over je uitgestort kregen, voor de gang naar de rechtszaal en het spitsroeden lopen, de financieele kosten die jullie moesten ophoesten, voor de luis in de pels zijn...kortom, bedankt dat jullie er zijn!

Van mijn kant uit: volhouden, en drink er maar een op de lezers!

Proost, jongens!

Reactie door A1824G op 28-01-2011 om 10:06.
Voordeel van de HR is de stap mogelijkerwijs naar het EHRM.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 28-01-2011 om 19:14.
Het EHRM biedt lidstaten een grote beoordelingsvrijheid als het gaat om hate speech. Met andere woorden: zodra nationale rechters oordelen dat iets discriminatie of racisme is, mogen ze hun gang gaan van het EHRM. Veel voordeel zal het daarom niet opleveren.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.