Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 19 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

502 Hang pedofielen aan hun ballen op!
501 Collegegelddiscussie in de context (2)
500 Asielbeleid continu gefrustreerd
499 Zwartjoekels discrimineren is rete cool (1)
498 Opportuniteit is rechterlijke achterlijkheid (2)
497 Immigratieramp op herhaling
496 Bezuinigingen ProRail sporen niet
495 Meten met slinkse maten
494 Klakkeloze onderwijsplannen
493 Kennis van de politieke correctheid
492 Beloften op lange termijn (2)
491 Alle moslims moeten weg! (1)
490 UvA administratieve puinzooi (1)
489 Het achterlijke moslimcollectief (2)
488 Onze wraak zal komen (9)
487 Multi-level mongolen (2)
486 Rechts waar u zo bang voor was (3)
485 Socialist tot de salontafel
484 Schijn van de bezuiniging (9)
483 Geen ambitie? Sla de politie!

497 # Immigratieramp op herhaling #
Gepost door Misdefinitie op 27-11-2010 om 23:45.
Massa-immigratie is al tientallen jaren alles behalve cultuurverrijkend geweest. Vijanden van ons volk hebben van het eens zo trotse Nederland een walhalla vol parasieten gemaakt waarin onze vrijheden te grabbel worden gegooid, broodnodige financiŽle middelen opgaan aan buitenlanders en rifaapjes in grote steden als Gouda meer criminele activiteiten ontplooien dan de politie verkeersboetes kan uitschrijven aan nette burgers. Critici worden weggehoond met de drogreden dat "we het zelf gewild hebben" omdat "we ze zelf binnen gelaten hebben". Hiermee wordt schijnbaar verwezen naar een groep van 150.000 gastarbeiders in een tijd dat allochtonen nog werkten en de meeste mensen in Nederland nog onze taal spraken. Alsof het een eenmalige fout betreft die we aan onszelf te wijten hebben. Deze leugens gaan er compleet aan voorbij dat het "grapje" immigratie al vaker is uitgevoerd. Hoewel inmiddels ruimschoots bekend is wat voor desastreus effect immigratie heeft op de samenleving, staat er een herhaling op het programma.

Marokkaans straattuig blijft.

Al die ranzige linkse rechters kunnen vanuit hun ivoren toren makkelijk de ogen sluiten voor het feitenmateriaal: om deelgenoot te worden van alle ellende die immigratie de afgelopen jaren met zich mee heeft gebracht, hoeft u enkel een recente krant te openen. Marokkaans straattuig blijkt heer en meester te zijn in Gouda. Scheldkanonnades, beroving, stenigen, vernieling en brandstichting zijn er aan de orde van de dag. Daar kan geen berberaap of kakkerlak tegenop. Indien u nu opeens een dťjŗ vu krijgt, ligt het niet aan ons. Inderdaad, we hebben in het verleden al honderden malen gelinkt naar nieuwsberichten over deze kut-Marokkanen die onder andere Gouda tot een hel maken, maar u moet goed beseffen dat we geen dubbele berichten posten. Nee, er is in werkelijkheid sprake van een structureel probleem en het zijn derhalve steeds nieuwe verontrustende berichten die naar boven komen. Thans gaat het om een nieuwe lichting Marokkaantjes van 8 tot 13 jaar oud die blijkbaar voor galg en rad zijn opgegroeid.

Burgemeester Wim Cornelis vindt de aandacht voor de nieuwste generatie Marokkanen veel te overtrokken. Deze rustige situatie is volgens hem niet te vergelijken met de jaren ervoor. Natuurlijk, die rotjochies belaagden Jan en alleman en de ijsbollen vliegen met het koude winterweer weer om onze oren, maar daar moeten we begrip voor hebben. Dat is de cultuur voor die mensen en bovendien hebben ze in hun eigen land geen ijsballen, maar hooguit kamelen om mee te ballen. Goed, luister maar niet naar ons, wij zijn er enkel op uit deze figuren te beledigen. Laten we eens een echte hoogleraar aan het woord laten. Professor Ewald Engelen vindt dat we niet aan een immigratiestop moeten denken. Sterker nog, er moeten nog meer allochtonen erbij. Nederland zou in die visie liefdevoller naar immigratie moeten kijken. Nu worden we nog verkracht en beroofd, maar ooit zullen deze knaapjes voordelen gaan brengen. Wees niet zo ongeduldig mensen. Het criminele straattuig zal later door de linkse kerk een veer in de reet krijgen als ze uw baan hebben.

Gezien de tientallen jaren ervaring met immigratie, zijn nette Nederlanders een hele andere mening toegedaan. Meneer Engelen heeft makkelijk praten. Zijn baan en toekomst zijn veilig gesteld omdat dat gespuis waar hij zo lief over spreekt nooit in de positie zullen komen om zijn baan in te pikken. Met een riant salaris kan hij het zich bovendien veroorloven in een van de weinige blanke omgevingen te wonen die Nederland nog rijk is zodat hij geen last heeft van de criminele grillen van die knaagdieren. Linkse idealen en de natte droom van de multiculturele samenleving zijn wel heel erg makkelijk te koesteren en te rechtvaardigen als de verheerlijker in kwestie als een laffe dhimmi veilig ver weg zit. Binnen de politiek werd deze kwestie op 9 november 2010 in de Tweede Kamer behandeld tijdens het mondelinge vragenuurtje. Dit kabinet blijkt nog te kampen met de linkse ellende van het vorige kabinet Balkenende. De linkse oplossing is zoals gewoonlijk een hoop geld pompen. Thans blijkt voor de zoveelste keer dat geld de problemen niet oplost.

Gouda heeft recent 1,1 miljoen euro gekregen om de problemen het hoofd te bieden. Met dat geld hebben linkse provincialen hooguit wat propaganda gemaakt. Mooie praatjes over het verrijken van onze cultuur hebben de problemen echter vergroot. Burgemeesters roepen dat er niks aan de hand is en de politie heeft zich van ellende maar weer in de flitsauto's begeven. Staatssecretaris Teven (VVD) van Veiligheid en Justitie, u weet wel, die pipo die zo graag uw privacy en vrijheid wil opheffen op het internet, maant tot kalmte. Vele maatregelen zouden al genomen zijn. Voor veel geld zijn er straatcoaches en gezinsmanagers aangesteld. De minister stelt zwak vast dat niet alle resultaten zijn bereikt. De boel wordt gebagatelliseerd door te stellen dat het wel beter is geworden dan het jaar ervoor. Hij vindt dat we vooral objectief moeten kijken naar de cijfers die een dalende trend geven. Dikke bullshit. Kamerleden merken op dat er op de avond van de incidenten zelf geen melding is gedaan bij de politie.

Deze beerput is daarom nog veel groter dan u zou denken. Wat niet gemeld wordt, komt niet in de officiŽle rapporten en bestaat niet. Van enige objectiviteit van onderzoeksgegevens kan daarom nooit sprake zijn aangezien die gegevens niet compleet zijn. De zogenaamde objectieve constatering van Teven is een farce. Het doet ons denken aan de positieve cijfers die politie en justitie geven over hun functioneren terwijl zij het aangifte doen ondertussen zo hebben ontmoedigd dat het net lijkt alsof de misdaad niet meer bestaat. Mensen moeten duidelijk voor ogen hebben dat de situatie in Gouda slechts een van de vele voorbeelden is om deze kwestie bespreekbaar te maken. Overal in Nederland zijn wijken te vinden waar de problematiek even erg zo niet erger is dan in Gouda. Gouda heeft toevallig de pech dat zij continu in het nieuws komen. Kamerlid Ahmed Marcouch (PvdA) hangt de hypocriete zak uit. Ahmed roept dat het nieuwe kabinet het erger maakt. Erg schijnheilig aangezien de immigratieramp vrijwel volledig aan de PvdA te wijten is.

Op herhaling: Oostblokkers.

Vroeger werden vermeende problemen naar het oosten gebracht. Tegenwoordig komen de problemen uit het oosten. Weet u wat nou zo kut is? Altijd wordt van ons verwacht dat we voor wat betreft feiten uit het verleden moeten geloven wat "deskundigen" ons wijsmaken. Twijfelen over de juiste gebeurtenissen kan zelfs gevangenisstraf opleveren zoals het geval is bij het onderwerp Holocaust. Socialisten vertellen al tientallen jaren het verhaaltje over zielige Marokkaanse en Turkse gastarbeiders die we zelf hierheen gehaald zouden hebben omdat wij hier niet genoeg mensen hadden om het vuile werk op te knappen. Daardoor ontstond het beeld dat we destijds luie varkens waren die allemaal werk hadden en daardoor het luxe leventje niet wilden opgeven. Elke keer als we dit soort sprookjes naar het rijk der fabelen verwijzen met niet te weerleggen argumenten, wordt dat weggelachen met een drogredenatie. We zouden niet over dat soort situaties mogen oordelen omdat de tijdsgeest heel anders was, feiten worden verdraaid en we er niet bij waren.

Gelukkig, beste mensen, hebben we nu een prachtgelegenheid om al die leugens wederom te ontkrachten. Met name omdat thans hetzelfde gebeurt als toen. Wederom is er sprake van een verdubbeling van het aantal migranten. Gedurende de tweede helft van de vorige eeuw hebben we gezien dat elke verdubbeling van immigranten ook een verdubbeling van criminaliteit betekende. Net zoals toen worden deze immigranten geen gelukszoekers genoemd, maar arbeidsmigranten. Hiermee wordt de suggestie gewekt dat deze kansarmen naar Nederland komen omdat wij ze zo graag willen hebben. De vergelijking wordt compleet door de constatering dat we ook nu te maken hebben met zogenaamde "deskundigen", zoals hoogleraar Ewald, die roepen dat immigratie nodig is. Een grove leugen, want iedereen kan op internet de statistieken opduiken waaruit blijkt dat we nog altijd een groot aantal werklozen hebben waaronder veel hoogopgeleiden. Er was altijd werkloosheid. We hebben nooit buitenlanders nodig gehad. Hun verdubbeling is een verdubbeling in criminaliteit. Dat zijn de feiten.

Nooit mogen dit soort leugens nog deel uit maken van het debat. Iedere linkse rat die zinspeelt op het idee dat we ooit buitenlanders nodig hebben of nodig gaan hebben, moet recht in zijn gezicht uitgelachen worden. Geschiedenis is bewezen een kwestie van herhaling en daardoor zullen leugens, zelfs na alle moeite die socialisten hebben gedaan om "newspeak" in te voeren, altijd weer boven water komen. Zouden wij dit niet schrijven en er over 50 jaar pas een visionair opgestaan zijn die de huidige teringzooi zou willen verklaren op basis van het verleden, dan zou hij tot dezelfde conclusie komen. Waarom? Omdat hij in zijn tijd op dezelfde manier zal opmerken dat alles wat hem verteld wordt door de linkse elite, aantoonbaar onjuist is. U wilt bewijs? Dan krijgt u bewijs. Wat gebeurde er met goede niet-westerse allochtonen? Die bleven achter in hun eigen land omdat ze er een bestaan konden opbouwen. Voornamelijk de kansarme allochtonen komen hierheen om te profiteren. Deze problematiek herhaalt zich met de Oost-Europeanen.

Goh, wat toevallig. Kanslozen die naar Nederland komen, "arbeidsmigrant" worden genoemd en later blijken te roven en te jatten. Wethouder Marnix Norder, die voor de PvdA de integratie moet regelen, doet vervolgens wat de PvdA ook al tientallen jaren doet met kut-Marokkanen. Zijn de meeste immigranten stout? Geen probleem. Sinterklaas is weer in het land dus geven ze 3 miljoen uit om wat zij politiek correct "knelpunten" noemen. Weet u wat? Net zoals in het verleden is het gewoon onze schuld dat die lieverdjes criminelen worden. Al die Polen, Bulgaren en Roemenen die wel onze omaatjes molesteren, maar niet die Polen zelf, kampen met zware problemen. Wij Nederlanders zouden hen geen kans geven op de arbeidsmarkt. Zelf moeten we solliciteren in een door links gecreŽerde situatie dat er tegenwoordig bij vacatures vaak de opmerking staat dat de werkgever bij gelijke geschiktheid de voorkeur geeft aan zwart. Gossie, die racistische Nederlanders hebben er weer voor gezorgd dat een bevolkingsgroep niet bij aankomst een dure koopwoning krijgen.

Sommigen gaan zelfs aan de drank. Ook dat komt door ons. Dus moeten er wel miljoenen komen toch? Weet u wat? Geef ze alvast die miljarden. Niet-westerse allochtonen kosten ons per jaar 7 miljard. Dat mochten we pas 50 jaar later zeggen. U begrijpt al waar het heen gaat met de Oostblokkers. Straks hebben we er net zo veel als we niet-westerse allochtonen hebben. Oepsie, ze schijnen slecht Nederlands te spreken. Wacht even hoor, dit is echt voor het eerst dat we zoiets horen. Immigranten die crimineel zijn en na jaren nog steeds slecht Nederlands spreken. Dat kwam altijd omdat wij Nederlanders zulke racisten zijn. Ja, we hebben een hekel aan zwart mensen. En aan licht getint. Zo konden ze ons linken aan xenofobie en vreemdelingenhaat jegens moslims. Bent u ook zo benieuwd hoe ze ons in het hokje racist gaan proppen met betrekking tot blanke Oostblokkers? Krijgen alle linkse stakkers al pijn in de buik? Drie maal raden wat de PvdA-oplossing is voor de problematiek. Aanpappen, nathouden en hopen op integratie.

Nog leuker wordt het als de PvdA'er zijn visie geeft over de manier waarop het nieuwe kabinet met de problemen zou omgaan. De socialist verwijt het kabinet een kortzichtige blik. Het Binnenhof zou alleen spreken over immigratie van Turken en Marokkanen. Norder vindt dat een vraagstuk van 20 jaar geleden. We weten nog niet of we deze achterlijkheid erger moeten vinden dan een ontkenning van de Holocaust. De feiten liegen godverdomme niet over Marokkanen. De helft is crimineel dan wel zo gestoord dat ze de samenleving ernstig ontwrichten. Het is tot op de dag van vandaag een probleem. Verder heeft geen enkele PvdA'er recht van spreken over het aan de kaak stellen van immigratie aangezien zij al tientallen jaren vrijsprekers op allerlei manieren monddood hebben proberen te maken. Links heeft veel mensen die het ooit over immigratie haden laten vermoorden, uitstoten of diskwalificeren. Immigratie is mede dankzij rechtse sprekers steeds minder een taboe aan het worden. Thans is het moment voor de enige echte oplossing: weg ermee!

Overweging.

Tegenstanders zullen komen met het standpunt dat zij in beginsel elke poging om tot een geschiedkundige en politieke vergelijking te komen op basis van ervaringen en feiten uit het verleden dikke onzin is omdat de tijden onmiskenbaar van elkaar verschillen. Binnen strikte wetenschappelijke kringen is het gebruikelijk om enkel vergelijkingen te trekken op basis van identieke factoren waarbij enkel de factor die onderzocht wordt mag verschillen. Zou u kijken naar details, destijds hadden mensen bijvoorbeeld geen internet, dan zouden we u gelijk moeten geven. Miljoenen details zullen verschillen. Maakt dat iedere vergelijking per definitie onmogelijk? Nee, want al die details worden niet vergeleken. Wat vergeleken wordt is het gedrag van mensen en de manieren waarop dat gedrag wordt beoordeeld. Dan kunnen nadenkende mensen opeens opmerken dat menselijk gedrag eigenlijk nauwelijks veranderd is. Erg interessant is de constatering dat alle belangrijke maatschappelijke processen en gebeurtenissen zich steeds herhalen.

Verstandige mensen kunnen uit het verleden lessen trekken om het in de toekomst beter te doen. Belangrijk is uiteraard het besef dat de toekomst geen precieze herhaling kan worden van het verleden, maar dat hetzelfde doen in de toekomst wel dezelfde uitwerking kan hebben als in het verleden. Immigratie blijkt al 50 jaar lang geen geschikt middel te zijn om de problemen met criminele allochtonen het hoofd te bieden. Hoe halen al die linkse imbecielen het dan in hun hoofd om ondanks alle ervaringen op dit gebied nog steeds te pleiten voor immigratie? Elke socialistische dwaas zal moeten inzien dat hun oplossingen, net als hun van het communisme afgeleide gedachtegoed, niks waard zijn. Immigranten zijn echt niet per definitie arbeidsmigranten. Noem ze dan ook niet zo om te verhullen dat het voornamelijk kanslozen zijn. Zeker niet als ze massaal uitkeringen trekken. Het laatste taboe rust nog op het idee dat immigratie niet werkt en dat segregatie nu eens de kans moet krijgen.

Blijft u 50 jaar lang een brand blussen met benzine of bent u bereid het eens met water te proberen? De politiek stuurt onder gijzeling van het CDA en de PvdA aan op meer benzine. Miljoenen aan straatcoaches en gezinsmanagers zullen de rust terug moeten brengen. Bullshit. Als het gebruik van woorden al een boete oplevert, dan moet straatterreur veel harder aangepakt worden. Een coach helpt niet. Zijn die kinderen verpest door hun ouders? Trap ze het land uit inclusief ouders, familie en links gespuis dat hen steunt. Van al die miljoenen kunnen ze best wat vrachtwagens kopen om dat tuig het land uit te rijden. Regel het en wij helpen graag mee. Waarom blijven hannesen als allang gebleken is dat de huidige zachte aanpak gewoon niet helpt? Erger is eigenlijk nog dat de linkse partijen er alles aan doen om deze ellende nogmaals op onze hals te halen. Immigranten blijven gewoon binnenstromen. Draai subsidiekranen dicht en sluit de grenzen. Nederland is vol zolang we nog problemen ondervinden met immigranten.

Nog schijnheiliger is het gedrag van links in reactie op allochtonen. Moet u even nagaan zonder boos te worden. Zo'n 50 jaar lang hebben linkse partijen als de PvdA en GroenLinks er alles aan gedaan om zoveel mogelijk allochtonen binnen te laten die later konden dienen als stemvee. Grenzen gingen wagenwijd open voor de nieuwe Nederlanders. Al die jaren zijn de problemen met criminele allochtonen genegeerd. Wie kritiek uit, wordt door links kapot gemaakt. Ongeacht de hoeveelheid feiten die er liggen. Fortuyn dood, Van Gogh dood, Wilders ernstig bedreigd en rechtse webloggers massaal strafrechtelijk veroordeeld zodat ze door het volk maatschappelijk gediskwalificeerd en verstoten konden worden als melaatsen met een ernstige ziekte. Thans is links bezig deze ellende te herhalen. Weer gaan de grenzen open, weer mag niemand iets zeggen en weer blijkt een groot deel van de nieuwkomers crimineel. Halsema (GroenLinks), die nog altijd rechts als racistisch neerzet, liet uit zelfbescherming tegen dat tuig een fraai staaltje racisme zien.

Juist mensen, u leest het goed. Nadat links al tientallen jaren de immigratieramp voedt en elke tegenstander naar het leven staat, presteert Halsema het om haar kinderen van een zwarte school af te halen en naar een blanke school te sturen. Mevrouw had moeite met de "allerlei gesluierde vrouwen". "Trek die theedoek van je bruine rotkop!" zou zomaar een uiting van haar geweest kunnen zijn die ze, in tegenstelling tot wij, gratis had kunnen doen. Oei, dat komt hard aan. De linkse Vara zette Wilders recent nog neer als Hitler (rond het tijdstip 7:27) en wij worden nog immer belaagd door justitie en de AIVD om wat we naar buiten brengen, maar dit slaat alles. Halsema merkte opeens dat moslimmeisjes haar man niet zo lief vonden. Ook stelt ze dat het beter is voor de ontwikkeling van de kinderen. Vermoedelijk verwijst ze naar de slechte beheersing van de Nederlandse taal door moslims. Bah, racisme. Selectie op huidskleur, cultuur en taal. Alsof we Hitler horen krijsen: "Blank is beter!"

Bekend is dat al dat linkse gespuis dat een ander een racist noemt, zelf de meest gore racisten zijn die discrimineren op basis van huidskleur niet schuwen. Ondertussen hebben ze een grote bek tegen nette rechtse mensen die zeggen waar het op staat. Waarom dat achterbakse gedoe nu duidelijk is geworden dat niemand de toestroom van immigranten ziet zitten en iedereen het liefst "Alles moet weg!" zou schreeuwen? Angst hoeven die linkse dwazen niet te hebben. Zij komen blijkbaar overal mee weg en zeg nou zelf: de ergste vormen van racisme zijn niet de uitingen op internet, maar het racistisch gedrag in het werkelijke leven zoals stiekem de kinderen verwijderen van een zwarte school. Dan komen we toch weer uit op een oude constatering: het is het zoveelste dilemma van links. Grenzen openzetten vinden ze nodig om stemmen te krijgen, maar geen van die linkse flikkers wil tussen de zwarten wonen. Laffe schijnheil-Hitlers. Smerige linkse racistische dhimmi ratten. Geef racisme geen kans! Zo was het toch links? Hahaha, Antifa!
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.