Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 19 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

502 Hang pedofielen aan hun ballen op!
501 Collegegelddiscussie in de context (2)
500 Asielbeleid continu gefrustreerd
499 Zwartjoekels discrimineren is rete cool (1)
498 Opportuniteit is rechterlijke achterlijkheid (2)
497 Immigratieramp op herhaling
496 Bezuinigingen ProRail sporen niet
495 Meten met slinkse maten
494 Klakkeloze onderwijsplannen
493 Kennis van de politieke correctheid
492 Beloften op lange termijn (2)
491 Alle moslims moeten weg! (1)
490 UvA administratieve puinzooi (1)
489 Het achterlijke moslimcollectief (2)
488 Onze wraak zal komen (9)
487 Multi-level mongolen (2)
486 Rechts waar u zo bang voor was (3)
485 Socialist tot de salontafel
484 Schijn van de bezuiniging (9)
483 Geen ambitie? Sla de politie!

495 # Meten met slinkse maten #
Gepost door Misdefinitie op 17-11-2010 om 23:14.
"Schop Lucassen de Kamer uit! Verjaag hem met pek en veren! Hang hem ter castratie aan zijn ballen op!" Het zouden zomaar de woorden kunnen zijn van de linkse oppositie als die idiote dwazen niet zo laf waren om hun ware aard met verhullende politiek correct gebrabbel te verbergen. Karaktermoord kreeg de afgelopen tijd een nieuwe dimensie in de zaak van PVV'er Lucassen nadat bekend werd dat hij zich oraal heeft laten verwennen door een kind dat uw dochter had kunnen zijn. Lucassen heeft fouten gemaakt. Afgehakte koppen moeten rollen en links zag bloed. Socialisten kregen al een harde piemel en een natte poes van het idee dat het oprotten van Lucassen het te rechtse kabinet ten val zou brengen. Tot hun afgrijzen blijft Lucassen gewoon op zijn post zitten. Lekker geld trekken dat door de belastingbetaler opgehoest moet worden. Alle kankerlijers er aan toe, zoiets kan toch niet? De kwestie met Lucassen heeft pijnlijk duidelijk gemaakt dat gelijkheid, nuance, normen, waarden en moraal juist bij links ver te zoeken zijn.

Nuance: Lucassen had een relatie.

Aan de rechte politiek wordt veelal het verwijt geleverd dat hun standpunten ronduit racistisch zijn en zonder enige vorm van nuance worden gebracht. Kern van het begrip nuance is dan dat als er kunstmatig een evenwicht wordt geschapen door "kanker-Marokkaan" te vervangen door "nieuwe Nederlander" en criminaliteit goedgepraat wordt in termen van een administratieve sanctie, mensen ook wel weten dat een groot deel van dat volk niet deugt. Rechts zou daarentegen stellen dat alle moslims klote zijn en voor elke wissewasje worden aangekeken voor cultureel bepaalde criminele activiteiten waar ze in feite niks aan kunnen doen. Gelukkig mag de linkerkant van de politiek zich heer en meester noemen van het met een aardappel in de mond spreken over hun nuance. Waar dat toe leidt zien we terug in de kwestie met Lucassen waar harde klappen zijn gegeven door met name mevrouw Halsema van GroenLinks. Halsema wist in het debat de nuance goed te bewaren door 7 in opspraak gekomen PVV-politici gelijk te stellen aan criminele Marokkanen.

Ondertussen wordt Lucassen genadeloos aan de schandpaal genageld door websites als nu.nl die aan riooljournalistiek doen. Zo plaatsen zij zonder na te denken een "persbericht" van een onbekende anti-pedosite door die beweert dat zij Lucassen allang in hun database vol pedoseksuelen hebben staan. Gratis publiciteit voor een schandpaalwebsite die waarschijnlijk pas na alle commotie heeft bedacht dat het goed is voor de bezoekers om Lucassen door het slijk te halen. Vanwege deze laffe aanval zonder enige vorm van nuance, is het raadzaam om eerst eens even te kijken naar wat er gebeurd is. Eerst maar even het arrest van het gerechtshof in Arnhem erbij pakken waarin hij veroordeeld is wegens ontucht. Blijkens dat arrest heeft hij zich als instructeur laten pijpen door een stel kinderen en zijn witte L. in hun roze doosje laten verdwijnen. Meer is het niet. Daar dromen we allemaal wel van. Lucassen had als jongen van 24 een relatie met 17 en 19 jarige meisjes. Waar blijft de nuance van links nu?

Aandachtshoer Yvonne van Hertum heeft met haar ranzige zogenaamde anti-pedowebsite het gore lef om Lucassen neer te zetten als pedoseksueel. Yvonne ruïneert met die website voornamelijk onschuldige mannen die haar niet wilden bevredigen. Volledig onterecht, want seks hebben met een kind van 16 is blijkens artikel 245 Wetboek van Strafrecht volledig legaal in Nederland. Sommige rechters en officieren van justitie hadden zelfs lid kunnen worden van de ter ziele gegane pedopartij daar zij betogen dat seks met kinderen onder de 16 best wel lekker is moet kunnen. Dergelijke seks is natuurlijk niet onder alle omstandigheden toegestaan. Wanneer er sprake is van dwang, ontstaat er een zedenmisdrijf. En laat die dwang nou net ontbreken. Een van de soldates waarmee hij de handelingen heeft verricht verklaart dat ze destijds geheel vrijwillig met Lucassen van bil is gegaan. Van seksueel misbruik zoals links het graag wil noemen is derhalve geen sprake.

Wel is meneer veroordeeld voor ontucht en dat is enkel gekomen door een juridische regel die stelt dat er eveneens sprake is van ontucht, dus niet per definitie misbruik, indien verdachte een gezagsrelatie heeft met het "slachtoffer". Van een gezagsrelatie is sprake als iemand bijvoorbeeld een leraar of instructeur is die vanwege zijn functie een zekere macht kan uitoefenen. Het idee is dat een leraar zijn gezag en macht over cijfers kan misbruiken en op die manier sneller iemand tot seks kan bewegen dan onder normale omstandigheden waar dat gezag ontbreekt. In deze zaak had Lucassen echter geen macht over beoordelingen van zijn slachtoffers, maar omdat de rechtbank en het gerechtshof het begrip gezagsrelatie zo ruim uitlegden dat onder het gezag elke leerling ongeacht module die ze volgen valt, werd een veroordeling mogelijk. Kortom: veel juridische poespas voor een overtreding. Lucassen heeft voor een vrijwillige relatie slechts 250 euro boete gehad. De woorden berberaap, kakkerlak en ratten kosten al 500 euro.

Linkse rat op terroristenpad.

Uiteraard willen de kwaadaardige linkse huilbaby's niks horen over een vrijwillige relatie die met veel juridisch tamtam tot slechts een kleine boete heeft geleid. Halsema zag tijdens het debat haar kans schoon om rechts op de slachtbank te leggen. Ontucht stelt ze gelijk aan het veel zwaardere vergrijp van seksueel misbruik, dat misbruik heet weer in opspraak komen, 8 PVV'ers zijn in opspraak gekomen en met veel suggereren zegt ze eigenlijk dat er nu al 8 PVV'ers zware criminelen zijn waardoor de hele partij een stelletje criminele lamlullen zijn. De achterbakse bitch snapt zeker wel dat als we 8 criminele Marokkanen zien en op basis daarvan concluderen dat alle Marokkanen zware criminelen zijn, ze wel moord en brand wil schreeuwen. Wilders wees haar er even fijn op dat behalve Lucassen, niemand is veroordeeld bij de PVV en het probleem dus daartoe beperkt is gebleven. Voor Halsema maakt dat allemaal niks uit. In opspraak raken vindt zij voldoende om geslacht te worden.

O ja, is dat zo? Prima, daar gaan we. Halsema (GroenLinks) kwam niet alleen in opspraak door het vervuilen van het milieu met een oude vervuilende Mercedes en het wegzetten van sceptici als hysterische klimaatonnozelaars, maar wilde jaren geleden aparte metrowagons voor moslims invoeren. Demonisatie en racisme, oprotten graag. Onderzoeksjournalist Peter Siebelt schreef jaren geleden reeds een boek waaruit blijkt dat GroenLinks allerlei banden heeft met gewelddadige, radicale en links-extremistische organisaties. Bestaande uit knokploegen, moordenaars en dierenactivisten. Winand Duyvendak, Sam Pormes en Karami zijn volgens deskundigen terroristen en oorlogsmisdadigers. Duyvendak hield van vuur en terroriseerde tegenstanders. Tara Singh Varma was als bedriegster zo gestoord en gek als een deur. Helma Ton was een van de vele linkse burgemeesters die vaak onder invloed achter het stuur kropen. Racisme, brandstichting, terrorisme, extremisme, openlijke geweldpleging en banden met moordenaars. Kom op Halsema, hef uw partij op!

Intifada betekent in islamitische kringen een bloedige oorlog om land te veroveren en alles en iedereen die geen moslim is een kopje kleiner te maken. Harry van Bommel (SP) ziet daar geen kwaad in en vond het goed dat terwijl hij "Intifada!" riep, achter hem een spreekkoor scandeerde van "Hamas! Hamas! Joden aan het gas!" Janmaat werd eens veroordeeld voor een leus die anderen riepen, maar Van Bommel kan dit ongestraft doen. Krista van Velzen bleek een ordinaire zakkenvuller te zijn. Arjen El Fassed combineert het idee van de apartheid met de ideeën waar Van Bommel voor liep. Hij is oprichter van een anti-semitistische website (bladzijde 24 document CIDI) die gelieerd lijkt te zijn aan het nazi-gedachtegoed. Leuk hoor Halsema, bent u daarom zo fel in het demoniseren van Wilders? Zijn strijd jegens de islam betekent immers indirect een strijd tegen het onvervalste anti-semitisme van socialisten! Al die enge linkse partijen hebben terroristen binnen de gelederen die geloven dat Hitler uit de dood opstaat om hen te verlossen van de Joden.

Brr, we zouden ons onmiddellijk door ons kop schieten als we ooit links zouden worden. Paul Rosenmöller zette ooit aan tot demonisatie van Pim Fortuyn met de legendarische woorden "Dit is geen normaal rechts, dit is extreem rechts". Links hoopte dat er bloed zou vloeien en dat gebeurde: Fortuyn werd door een extreem linkse milieuradicaal vermoord. Daniel Cohn Bendit is fractieleider van GroenLinks in het Europese parlement en vertelde in een interview doodleuk dat er te weinig orgies zijn, hij graag kinderen kriebelt nabij de edele delen en verklaart dat de seksualiteit van een kind fantastisch is. Draait uw maag al om Halsema? Of wilt u liever een knietje geven aan iemand als Balkenende als hij een opmerking maakt die u niet zint? Wilt u anders iemand die stenen gooit naar de politie een kamerzetel gunnen? Wacht even, wat vinden we hier? Een hele lijst vol schandalen van Groenlinks. Oei Halsema, wat is dat? U wilt al dat mensen opzouten vanwege een vrijwillige relatie, dus u gaat nu helemaal uw boeltje pakken toch?!

Meneer Cohen van de PvdA had ook al zo'n grote mond tijdens het debat. Toch zou hij het advies moeten krijgen om zijn partij per direct op te doeken. Zijn partij heeft onder leiding van Wouter Bos en Balkenende de afgelopen 3 jaar de Nederlandse staatsschuld verdubbeld. Evenals het aantal immigranten waardoor de criminaliteit in Nederland explosief is gestegen. De PvdA is er derhalve direct verantwoordelijk voor een groot aantal zware misdaden. Even zoeken op internet brengt ons zo op een lijst schandalen van de partij. Guusje ter Horst toonde zich niet alleen een genadeloze racist door de politie te laten selecteren op huidskleur, maar hield ook van een drankje in de auto. Deelraadslid Islaili toonde zich uitermate racistisch in een mailwisseling waarin ze duidelijk laat merken hoe ze denkt over mensen die zich kritisch uitlaten over moslimgespuis. Dat zijn zielen van de duivel die straf krijgen. Ismaili spreekt over "een soort" die duivelaanbidders zijn die verteerd worden door angst en later aan het oordeel van Allah worden onderworpen.

Drankmisbruik, verdonkeremanen van geld, verduistering, vage "klusjes", Siamari die zegt begrip te hebben voor lijfstraffen, censuur, overtreding diverse regels, feestvieren met uw belastinggeld, corruptie, oplichting, fraude: even wat rondzoeken in Google en u tovert een hele waslijst van ellende van die linkse imbecielen op het scherm. Nog meer incidenten van de PvdA poppen op het netvlies. Wat denkt u van de een PvdA'er die houdt van terroriseren en stalking? Her en der doen mensen op het internet verwoede pogingen om lijstjes te maken van criminele zaken bij voornamelijk linkse politieke partijen. Opmerkelijk is dat geen enkele partij er gunstig vanaf komt. Wie zin heeft om te zoeken, vindt altijd wel wat van zijn gading. Opvallend is wel dat er met name over de linkse partijen die de grootste bek hebben, het meeste te vinden is. Geen kleine zaken, maar echte misdaden. Deze opsommingen tonen aan dat er overal wel iets is, maar dat vooral de linkse partijen criminelen faciliteren om extreme dingen te kunnen doen.

Hypocrisie van links.

Stop maar, we weten precies hoe voorstanders van het linkse gedachtegoed gaan reageren. Met een groot aantal drogredenaties proberen ze hun terroristische makkers in bescherming te nemen door te wijzen op verschillen met kwestie Lucassen. Via allerlei omwegen moet dat leiden tot een afbreuk aan de PVV. Eerst is een strafblad leidend. Lekker makkelijk, want linkse rechters veroordelen hun linkse maten minder snel, dus komt links met veel meer weg dan rechts. Ze kunnen dan veilig eisen dat iedereen met een strafblad moet vertrekken. Halsema maakte echter een fout door de suggereren dat alle 8 PVV'ers die in opspraak zijn gekomen crimineel zouden zijn. Wilders sloeg meteen terug met het feit dat enkel Lucassen veroordeeld is. Meteen draaide Halsema, want opeens werd haar criterium "in opspraak raken". Al snel besefte ze dat als dat een criterium is om op te rotten, haar partij ook mag ophoepelen. Opvallend is dat links altijd denkt dat zij de criteria mogen bepalen, maar zich er zelf nooit aan houdt.

Dan komen de bizarre vergelijkingen eraan. Wilders zou Lucassen moeten verwijderen omdat zijn partij hard oordeelt over "gewone" Nederlanders. Alweer mis Halsema. De PVV oordeelt hard over criminelen. Keihard straattuig. Straatterroristen die geweld gebruiken, moorden en verkrachten. Nogal andere koek dan de vrijwillige relatie van Lucassen vindt u ook niet? Halsema stelt dat de PVV en "law-and-order"-partij is en daarom elke misstap hard moet veroordelen. Hier komt het principe van de nuance om de hoek kijken. Niet elke misdaad verdient het om de zwaarste straffen in te zetten. Natuurlijk, als Lucassen seks had gehad met een klein kind, wat per definitie onder verkrachting valt, dan had hij de elektrische stoel mogen krijgen. Een vrijwillige relatie met een leeftijd waarop seksuele contacten in principe legaal zijn, is van een hele andere orde. Spijt betuigen mag ook al niet. Halsema noemt het excuus van Wilders een uiting van de "sorry-democratie" waar de PVV zo tegen is.

Weer blijkt dat er onder de slinksen geen enkele vorm van intellectuele capaciteiten bestaat. Wat vindt u bijvoorbeeld van de volgende redenatie van Halsema. Er is iets gebeurd, er wordt sorry gezegd, het is daarmee afgehandeld dus is voortaan alles wat er gebeurt en waar sorry wordt gezegd afgehandeld. Wilders zegt sorry voor Lucassen, die blijft zitten, dus vindt Halsema dat als Marokkanen sorry zeggen voor hun daden, zij ook moeten kunnen blijven. Nogal een achterlijke vergelijking, want de daden van criminele Marokkanen zijn onmogelijk te vergelijken met wat Lucassen heeft gedaan. Minstens de helft van de Marokkanen komt voordat ze 22 zijn in aanraking met de politie voor heel wat zwaardere misdrijven dan het akkefietje van Lucassen. Moord, verkrachting, beroving en terrorisme zijn nogal van een andere orde. Blijkbaar zijn de hersenen van Halsema nogal vaak gekrompen. Linkse moet ophouden met appels met peren te vergelijken. Zijn al die socialistische imbecielen nu echt zo achterlijk of hoe zit dat?!

Pechtold (D66) schijnt net zo goed niet helemaal brandschoon te zijn, maar wil wel net als Halsema spreken over een dubbele moraal die Wilders zou hebben. Hoe zit het eigenlijk met zijn eigen dubbele moraal? Wanneer Marokkanen aan het jatten zijn, mag dat van hem geen straatterreur genoemd worden. Nu het om PVV'ers gaat, komen de woorden straatterreur en ontucht makkelijk uit zijn mond. Zoeken naar de waarheid wordt volgens de teflonpop nooit gedaan, maar heeft u hem wel eens horen pleiten voor het onderzoeken van de waarheid over de massale immigratieramp die Nederland nog immer treft? Dan komt hij met het idee dat het kabinet wel iets aan dubbele paspoorten wil doen vanwege de dubbele loyaliteit, maar niks aan Lucassen. Alsof de loyaliteit van Lucassen is verdwenen door een persoonlijk incident en we met al die buitenlanders met een dubbel paspoort geen probleem zouden hebben. Bullshit. Weet u wat een dubbele moraal is? De linkse moraalridder uithangen voor de bekende tweede kans voor criminelen, maar hem een PVV'er niet gunnen.

Overweging.

Inderdaad, Lucassen moet per direct oprotten uit de PVV, maar niet voordat de criteria om weggestuurd te worden officieel op schrift worden gesteld en voor iedereen gaan gelden. Juist daar wringt de schoen, want over iedere partij is wel iets te zeggen. Voornamelijk de linkse partijen zouden met dergelijke criteria geen Kamerlid meer overhouden aangezien zij net als hun allochtone achterban veelal oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit. Plegen zij zelf geen misdaden, dan financieren ze wel dubieuze extreem linkse organisaties die geweld, moord, verkrachting en meer van dat soort fraais niet schuwen. Pas op als u krijgt wat u wenst, want als u net zo hard bent voor de linkse elite als voor Lucassen, dan zullen er nog vele koppen rollen. Vandaar dat we vinden dat juist links er een dubbele moraal op nahoudt. Een buitenlander kan hier de hele boel verstieren en de vreselijkste dingen doen. Gaat het om een rechtse politicus, dan weet links de weg naar de generalisatie van "ze zijn allemaal zo" opeens wel te vinden.

Halsema liet graag weten dat haar partij ook mensen is kwijtgeraakt die niet deugen. Zij vindt dat de PVV met Lucassen hetzelfde had moeten doen. Hier spelen schijnheilige motieven een rol. Mevrouw de slinkse weet dondersgoed dat de misdaden van haar leden veel zwaarder waren dan die van Lucassen. Verder blijven de meeste misdadigers uit linkse kringen gewoon aan het werk. Zeker als ze werken buiten de Tweede Kamer. Bovendien merken we op dat de schade in Nederland voor rechtse politici altijd een stuk hoger is. Alle linkse politici die ooit over de schreef zijn gegaan, of dat nu voor geweld, brandstichting of terrorisme is, hebben naderhand weer een hele goede baan gekregen bij linkse vriendjes. Iemand die rechts is, komt bij het bekend worden sowieso niet meer aan een baan. Vooral niet als hij in opspraak is geraakt. De sanctie die links wil is voor Lucassen niet proportioneel. Rechts zijn betekent karaktermoord, maatschappelijke diskwalificatie en uitstoting. Nogal extreem voor een vrijwillige relatie.

Toch zijn we niet bereid het excuus van de PVV te accepteren en overwegen daarbij het volgende. Misdefinitie heeft destijds onderzoek gedaan naar de manier waarop de PVV communiceert en zijn kandidaten werft. Gebleken is dat de communicatie slecht verloopt en de PVV zijn kandidaten als domme dwazen behandelt. Afspraken worden niet nagekomen en goede kandidaten worden zomaar geschoffeerd. In de media liet Wilders weten dat het selecteren van zijn kandidaten zo lang duurt omdat hij die kandidaten goed moet screenen. De suggestie werd gewekt dat de PVV heel zorgvuldig omging met kandidaten en enkel de perfecte kandidaten aannam. Dit blijkt nu dus achteraf een grove leugen te zijn. Wilders heeft helemaal niet zorgvuldig geselecteerd waardoor elke randdebiel Kamerlid kon worden. Dan wordt het een heel ander verhaal. Wilders is amateuristisch bezig geweest, heeft goede kandidaten genaaid en plaatste tweederangs burgers op zijn lijst. Eigen schuld, dikke lul. Zit nu maar op de blaren.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.