Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 19 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

502 Hang pedofielen aan hun ballen op!
501 Collegegelddiscussie in de context (2)
500 Asielbeleid continu gefrustreerd
499 Zwartjoekels discrimineren is rete cool (1)
498 Opportuniteit is rechterlijke achterlijkheid (2)
497 Immigratieramp op herhaling
496 Bezuinigingen ProRail sporen niet
495 Meten met slinkse maten
494 Klakkeloze onderwijsplannen
493 Kennis van de politieke correctheid
492 Beloften op lange termijn (2)
491 Alle moslims moeten weg! (1)
490 UvA administratieve puinzooi (1)
489 Het achterlijke moslimcollectief (2)
488 Onze wraak zal komen (9)
487 Multi-level mongolen (2)
486 Rechts waar u zo bang voor was (3)
485 Socialist tot de salontafel
484 Schijn van de bezuiniging (9)
483 Geen ambitie? Sla de politie!

492 # Beloften op lange termijn #
Gepost door Misdefinitie op 02-11-2010 om 23:36.
Het bekijken van een website kunnen we uitleggen als het openen van uw browser en het intikken van een internetpagina, maar ook als een hele plank voor stoffige dikke boeken over bits en bytes. Werk van een psycholoog kan gereduceerd worden tot de suggestie "ik zie dat u ziek bent" of tot een complete studie over tientallen jaren geschiedenis van de gedragswetenschap. Arresten van de Hoge Raad komen in het nieuws met betrekking tot de uitslag waarna rechtsgeleerden nog jaren daarna kommaneuken om de uitspraak volledig te fileren. Met de politiek gaat het niet anders. Dagelijks lezen we in de media fragmenten over zo'n beetje elke scheet die door politici worden gelaten. Altijd zijn er wel mensen te vinden die als een mug gestoken reageren op alle triviale zaken die er eigenlijk nauwelijks toe doen binnen het grote geheel. Een gemiste kans, want politiek is meer dan incidenten. Kleine proefballonnetjes dienen met inachtneming van het verleden beoordeeld te worden in het veel grotere kader van het politieke proces.

Puinruimen met bezuinigingen.

Toegegeven, we worden niet altijd even blij als de zoveelste rariteit weer eens langskomt van het kersverse kabinet Bruin 1. Aanhangers van de PVV die met het aantreden van hun peroxidekop hoopten dat spoedig de treinen naar het oosten zullen rijden en Transaviamedewerkers goede hand en spandiensten zullen verlenen met speciaal geprepareerde vliegtuigen, komen eveneens nogal bedrogen uit. Voor vriend en vijand lijkt het net alsof het kabinet bezig is met een afbraaksessie middels beperkingen, verboden en het intrekken van subsidies voor zaken waar veel mensen juist wel waarde aan hechten. Neem bijvoorbeeld het stopzetten van de bouw van het Nationaal Historisch Museum (NHM) naast het Openluchtmuseum in Arnhem. Links schreeuwt omdat kunsthippies hun linkse hobby verliezen en rechts vindt het jammer vanwege het doel om het historische besef en kennis van de Nederlandse geschiedenis te bevorderen. Binnen het grotere kader van de politiek is deze bezuiniging het gevolg van het niet mogen bezuinigen op andere wel typische linkse hobby's.

Oei, daar snijden we een moeilijk punt aan. Samen roepen dat het nieuwe kabinet kut met peren is omdat een museum moet sneuvelen en Geertje niet onmiddellijk met het deporteren van moslims begint, is veel makkelijker dan erkennen dat linkse kabinetten uit het verleden ons hebben opgezadeld met een miljardenschuld waar we enkel vanaf kunnen komen met bezuinigingen door minder te verspillen. Nederland stikt van de NSB'rs zoals het Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) die jaarlijks miljoenen aan subsidie opslurpen. Pak hun subsidies af, sluit die meldpunten en bouw dat museum zouden wij zeggen. Dan moet u het klootjesvolk eens horen. Discriminatie zus, nazi zo. Nou, dan moet u het zelf maar weten. Geen museum in ruil voor een stel baardapen op internet die de hele dag lopen te kijken wat wij hier schrijven. Goede deal toch? Windmolens moeten het in de moderne tijd bekopen. Volkert, GroenLinks en Greenpace worden nu echt boos. Komt het niet uit de breedte, dan moet het uit de lengte komen. Of was het andersom?

Windmolens hebben hooguit hun imago mee. Groene stroom, milieuvriendelijk en minder gevaarlijk dan kerncentrales. Vinden de milieuradicalen. De praktijk is wat minder rooskleurig. Die hoge krengen ontsieren het landschap en malen vogels tot moes. Of dacht u dat het opgespatte bloed van uit elkaar gereten vogels zichtbare roestplekken waren op die beeldige slanke torens? Bovendien leveren ze nauwelijks stroom. Onderhoud is duurder dan de opbrengst en ze staan meer stil dan ze draaien. Bouw een extra kerncentrale, doe onderzoek naar het verwerken van radioactief afval en stop het geld dat overblijft in het behouden van het milieu. Mag allemaal niet. Geld stoppen in schone auto's dan? Ook al geen goed idee aangezien zelfs Halsema van GroenLinks in een oude vervuilende Mercedes rijdt. Vervang die meuk dan door technologisch betere windtribunes. Die zijn laag, leveren meer rendement en raken minder snel defect. Constructieve oplossingen bedenken doet de oppositie niet. Klagen en zaniken lijkt het ultieme middel om het kabinet nu al te pakken.

Binnen normale huishoudens is het heel normaal dat er minder wordt uitgegeven als er schulden zijn gemaakt. Zo kunnen de schuldeisers worden uitbetaald en ontstaat er een financiŽle adempauze. Nu is de PVV slechts een partij die in de oppositie zit en zodoende geen moer te zeggen heeft in de regering. Grote posten waarop bezuinigd kan worden zoals de massa-immigratie, Europa en de ontwikkelingshulp krijgen ze er derhalve niet door. Wel kunnen ze steeds weer met kleinere plannen komen in de hoop dat er een aantal worden uitgevoerd. Wilders richt zijn pijlen bijvoorbeeld op de koningin. Leuk hoor zo'n staatshoofd, maar is een koning niet iets voor in de geschiedenisboeken? Jaarlijks zijn we minstens 100 miljoen kwijt aan het hele koningshuis met alle poespas er omheen. Dan kunt u wel leuk als een dwaas in het oranje verkleed gaan met Koninginnedag, maar dat zet geen zoden aan de dijk. Kamerlid Roland van Vliet wil dat het koningshuis wordt afgeknepen tot de laatste cent zoals wij ook worden afgeknepen.

Op zich geen slecht idee. Kunnen we de elite afknijpen, al was het maar uit wraak voor al die linksgeoriŽnteerde activiteiten, dan is dat een mooie overwinning. Toch blijken deze plannen niet goed doordacht. De PVV wilde de koningin uit de regering. Daarmee zou de koningin slechts een ceremoniŽle functie krijgen. Lees: handjes zwaaien vanuit een verouderde koets die ontdaan gaat worden van al het goud. Dit plan werd op een verkeerd moment ingediend. Artikel 42 lid 1 van de Grondwet bepaalt namelijk dat de regering wordt gevormd door Koning en ministers. Wil de PVV de Grondwet op dit punt wijzigen, dan zijn er nieuwe verkiezingen nodig. Wellicht hebben ze daar rekening mee gehouden en verwachten ze na de nieuwe verkiezingen nog groter te worden, maar wij denken dat het na alle moeite om een nieuw kabinet te krijgen nog veel te vroeg is om aan nieuwe verkiezingen te gaan denken. Onuitvoerbare proefballonnetjes zijn nou niet bepaald in het voordeel van een nieuw kabinet.

Schenkbelasting en vrijstellingen aanpakken klinkt ons goed in de oren als bezuinigingsmaatregel, hoewel het maatschappelijk gezien niet onze voorkeur geniet. Nederland is een bureaucratisch land waar duizenden onzinregeltjes en belastingen op belastingen het leven van burgers zuur maken. Uiteraard zal het veel eerlijker zijn als de koningin voortaan dezelfde belastingen gaat betalen als u en wij. Het probleem dat er veel te veel belastingen worden geheven om linkse hobby's van te kunnen betalen wordt daarmee niet opgelost. Het is een lapmiddel op korte termijn om een paar centjes te scoren. Prima als ze die centjes willen hebben. Ga gerust uw gang. We zouden alleen graag plannen willen zien met een toekomstvisie. Veel mensen zitten thans met geknepen bilnaden af te wachten welke koers het kabinet Rutte 1 wil gaan varen. Moeten ze niet juist in het begin duidelijkheid geven aan het volk? Vertel het volk dat bezuinigingen nodig zijn en dat kleine plannen uiteindelijk moeten leiden tot belastingverlagingen voor iedereen.

Immigratie grootste kostenpost.

Gaandeweg zullen mensen doorkrijgen dat alle kleine bezuinigingen die worden voorgesteld niet als incidentele kleine pesterijen moeten worden gezien, maar deel uitmaken van het grotere plaatje waarin er bij elkaar miljarden moeten worden bezuinigd. Eerder hebben we uitgebreid uiteen gezet waarom we om die besparingen te realiseren niet happig zijn op kleine schnabbeltjes van een paar tonnen of zelfs een paar miljoen. De miljardenschuld is duizenden malen groter dan al die kleine proefballonnetjes. Dus moeten we gaan besparen in termen van miljarden. Iets wat enkel mogelijk is als we het geld gaan weghalen daar waar de miljarden echt zomaar door het putje spoelen. Het gaat dan bijvoorbeeld om de 7 miljard die we jaarlijks kwijt zijn aan immigratie, de ruim 7 miljard die naar de bodemloze put van de ontwikkelingslanden gaat, de miljarden aan Europa en natuurlijk de 100 miljard die bij de grote banken liggen. Elke keer moeten we weer even herhalen hoe de miljarden voor het oprapen liggen waardoor we niet hoeven te bezuinigen op kleine flauwe zaken.

Aanhangers van de PVV zullen even door de zure appel moeten heen bijten als ze weer eens zo'n plan moeten lezen waarin de PVV ageert tegen bijvoorbeeld de wintertijd. Best een aardig idee om het twee keer per jaar verzetten van alle klokken in huis en op het werk af te schaffen. Goed voor de gemoedsrust, een besparing en mensen zullen in het vervolg beter op tijd komen. IJdele hoop natuurlijk, dus zien we liever andere plannen. Die plannen zijn en komen er. Al moeten we soms wel erg diep graven om te begrijpen wat er nou precies achter zit. Kijk eens naar de wens van de PVV om terreurverdachte Wesam Al Delemi het land uit te schoppen door zijn Nederlandse nationaliteit af te nemen. Lukt het om terreurverdachten het land uit te krijgen, dan zullen er nog heel wat vliegtuigen kunnen vertrekken. Kan van zo iemand de Nederlandse nationaliteit worden afgenomen, dan staat de weg open naar algemene regels. Een geitenneuker wordt nooit een geit. Waarom dan wel Nederlander?

Interessant aan deze zaak is verder de strafmaat die aangepast werd omdat meneer aanvoerde dat de gevangenis in Amerika nu niet bepaald een hotel was. De PVV wil weten hoe dit in de toekomst te voorkomen is. Waarschijnlijk mede in het licht van de plannen van de PVV om minimumstraffen in te voeren. Door een onderzoek te verlangen, blijven deze zaken op de agenda staan. Daaraan verwant is de hele discussie over de dubbele nationaliteit. Een poes kan tegelijkertijd geen hond zijn en twee hondenrassen kruisen vinden mensen onethisch. Proeven met genetische manipulatie en klonen worden aan strenge eisen onderworpen om te voorkomen dat rassen met bastaards worden vermengd. Vertaald naar de mensenwereld is het hebben van twee nationaliteiten te beschouwen als een juridische fictie. De rechter maakt van de apen gewoon poezen en als het even niet uitkomt worden het weer honden. Alles kan. Vandaar dat de discussie over de dubbele nationaliteit gevoerd wordt op basis van een gebrek aan loyaliteit.

Mensen moeten eens ophouden met zeuren. U bent een Nederlander of u bent het niet. Weg met al die juridische rotzooi die in het leven is geroepen om iets te creŽren dat in werkelijkheid niet kan bestaan. Enkel omdat het zo beter uitkomt om het land binnen te komen. Vroeger was nationaliteit iets van het oorspronkelijke volk. Een onderscheiding van andere volken en vijanden die niet zoals u belasting betalen voor de Nederlandse zaak. Tegenwoordig lijkt het net alsof iedereen zich Nederlander mag noemen zonder ooit iets bij te dragen aan de maatschappij en het behoud van de Nederlandse cultuur waarin onze normen, waarden en gemeenschappelijk beleefd verleden op de voorgrond staan. Te praktisch denken gaat nog een stap te ver voor het volk dat al tientallen jaren wordt vergiftigd door de links socialistische indoctrinatie. De PVV vindt heel praktisch dat er een stop moet komen op allochtonen. Zeg nou zelf: als er 10 muggen in uw kamer zitten waarvan er 1 niet steekt, dan jaagt u ze toch ook allemaal, ook de goeden, over de kling?

Blank is beter, moeten ze gedacht hebben, maar werden even later al snel teruggefloten. Het idee ging een brug te ver. Dat veel niet-westerse allochtonen zich bij Haagse voetbalclubs en elders in het land massaal schuldig maken aan wanbetaling en respectloos gedrag als extreem geweld wordt slechts zijdelings genoemd. Wethouder Karsten Klein verweet de PVV een dwangmatige xenofocus en vindt het idee onverantwoord en onrealistisch. Logisch, want Nederlandse vrijwilligers die door dat Marokkanentuig in elkaar worden getrapt blijven toch wel komen uit angst dat er iets met hun kinderen die op voetbal blijven zitten gebeurt. Terwijl dat gespuis bij een schorsing moord en brand loopt te schreeuwen, geweld jegens de politie gebruikt en zelfs agenten durft te bedreigen met de belofte dat zij weten waar hun huis woont. Richard Mos trok als Kamerlid voor de PVV de uitspraak terug. Beloften inlossen op het gebied van immigratie is heel moeilijk zonder steun van de bevolking, ambtenaren en verantwoordelijken.

Om ons heen horen we mensen ongeduldig worden die het liefste zien dat iedereen die hier niet thuishoort onmiddellijk wordt gedwongen om te vertrekken. Deze mensen zullen nog jarenlang teleurgesteld gaan worden. Binnen een paar jaar miljoenen mensen opruimen is zo twintigste eeuw. Een moderne tijd vraagt om moderne oplossingen. Wat is nu op dit moment belangrijk en kan zonder veel kleerscheuren worden uitgevoerd? Vrijheid is belangrijk. Zonder vrijheid beginnen we niks. Vrijheid is bovendien een begrip dat iedereen wel aanspreekt, alleen zitten we met het probleem dat wat de een als vrijheid ziet, de ander wil beperken. Gelukkig heeft de PVV dat ook door en proberen ze gaandeweg meer vrijheden te garanderen. Politiek gezien bent U vooral belangrijk. U kunt immers stemmen en zo partijen aan de macht helpen. Om meer mensen warm te krijgen, is vrijheid onontbeerlijk. Vooral de vrijheid van meningsuiting vormt een belangrijk wapen in de strijd tegen laffe dhimmi's die islamisering ondersteunen.

Teksten die de waarheid zeggen zijn niet populair omdat ze het volk ervan kunnen overtuigen dat de tegenstanders, de bezetters van Nederland die ook hun vijanden zijn, ongelijk hebben. Geen wonder dat we door de eeuwen heen hebben gezien dat linkse fascisten er alles aan doen om de vrijheid van meningsuiting de nek om te draaien. Moord en doodslag zijn we inmiddels gewoon van die ratten. Helaas wordt tegenwoordig vooral het strafrecht misbruikt om mensen met een mening met het hoofd op het schavot te brengen. Om dit te voorkomen is het noodzakelijk dat bepaalde wetten verdwijnen. Onder andere wetten die belediging verbieden. Een misdrijf waarvan veel mensen zullen zeggen dat het goed is als mensen daarvoor gestraft worden, maar ook een misdrijf waarvan mensen niet weten dat inmiddels heel veel van wat zij dagelijks zeggen, denken en voelen ook onder deze strafwetten te brengen is. Rutte en Wilders hebben tijdens de formatie geprobeerd hier een einde aan te maken door aanpassing te verlangen van de strafwet voor belediging.

Het is aan die hypocriete moraalridders van het CDA te wijten dat het voorstel er nooit is gekomen. Zij voelden zich op hun lange tenen getrapt omdat die wetten ook belediging van hun God zouden impliceren. Juridisch klopt daar geen hout van natuurlijk. De wet ziet op het beledigen van groepen mensen wegens geloof en niet op het beledigen van verzonnen sprookjes. Radicale slinksen werden meteen dol toen ze hoorden van het voorstel. Vooral minderheden zouden geschokt zijn door deze plannen. Nader onderzoek leert dat het niet de minderheden zijn die geschokt zijn. Sterker nog, die zouden liever zelf andere minderheden willen beledigen. Nee, degenen die geschokt zijn, zijn de organisaties wiens beheerders kleine pikkies hebben. Het Landelijk Kwaad Marokkanen en racismestichting Nederland Discrimineert op Kleur zijn geschokt door deze uitbreiding van de vrijheid van meningsuiting. Toevallig zijn deze radicale linkse organisaties, gesubsidieerd door de overheid, betrokken bij de strafzaak tegen Wilders. Hoewel, extreem links en toeval...

Overweging.

Dacht u werkelijk dat die blonde God van u het allochtonenprobleem wel even zou oplossen? Dat u na uw stem op de PVV een significant minder zwarten zou tegenkomen in uw wijk dan een paar maanden geleden het geval was? Dat Wouter Bos met pek en veren met zijn zwarte pietenbende het land zou worden uitgejaagd? Sorry, dan brengen we slecht nieuws en komt u bedrogen uit. Stemmen op een politicus is geen verlanglijstje dat na de verkiezingen uitmondt in tenminste een cadeautje dat u graag had willen hebben. Politiek is een langdurig en ingewikkeld proces dat al net zo traag verloopt als alle maatschappelijke ontwikkelingen die we hier nu al jaren beschrijven. Denken in politieke systemen betekent denken op de lange termijn. Niet voor vandaag of morgen, maar voor de rest van uw leven en langer. Nederland is niet gister ontstaan, de politiek is niet gister bedacht en de mensen bestaan al langer. De PvdA heeft samen met andere linkse partijen 64 jaar gehad om het land te verkloten. Herstel zal minstens even lang duren.

Wees daarom vooral niet teleurgesteld als u uit het raam kijkt en bedenkt dat de PVV nog "niks" aan uw lokale problemen heeft kunnen doen. Waarom denkt u dat er steeds een beroep wordt gedaan op vrijheden die we in de loop der eeuwen hebben verkregen door bittere strijd te leveren in diverse oorlogen met miljoenen doden? Omdat zulke lange perioden precies aangeven op welke termijn we zichtbare resultaten kunnen verwachten. Gaat het eenmaal snel, dan gaat het razendsnel. Kijk eens naar de technologische ontwikkelingen van de afgelopen 15 jaar en de groei van de islamisering. Blijven er veel kleinere problemen liggen die het oplossen van de grote maatschappelijke misstanden tegenhouden, dan kan het al gauw veel en veel langer duren. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van medicijnen. Is er eenmaal een oplossing gevonden, dan duurt het nog 20 jaar voordat die zooi eindelijk eens op de markt komt. Met betrekking tot de politiek zullen we daarom geduld moeten beoefenen. Het is geen spelletje dat we even spelen. Het is een langdurige oorlog.

Oorlog tegen de politiek correcte linkse elite die zich als dhimmi's laten islamiseren. Een oorlog die we niet met geweld kunnen en willen voeren, maar via de intellectuele politiek met gezond verstand willen realiseren. Daarvoor is het nodig om grote problemen in kleine behapbare stukken te hakken om zo steeds dichterbij het einddoel te komen. Ongeacht de soms rare plannen waar u zeker niet allemaal achter hoeft te staan, probeert de PVV pogingen te ondernemen om een deel van de beloften van Wilders in te lossen. Minder subsidies naar linkse hobby's, geld beter besteden, minder verspillen en activiteiten die de massa-immigatie uit met name niet-westerse landen beperken. Uw Marokkaanse buurman zal er niet door verhuizen. Dat is waar. Wel zal de linkse elite er rekening mee moeten houden dat we stap voor stap onze vrijheden, onze privacy en ons land terug zullen pakken van de bezetters. Belofte maakt schuld. Al gaat het nog eeuwen duren: ons land wordt op den duur weer ons land.
Reacties: 2
Pagina's: 1

Reactie door A1824G op 06-11-2010 om 22:03.
Geduld is een groot goed, Fortuyn was driftig, Wilders berekenend. Dogmata doorprikken is schier onmogelijk als er nog een macht zit achter dier verkondigers, je kan net als het Modernisme in de RKK beter nooit openlijk verklaren er anders over te denken maar het intussen wel zijn. Een politiek systeem waar in gebruikelijke termen wordt gesproken en toch anders gedacht en gehandeld wordt heeft mijn voorkeur, het doet minder pijn voor de dommen.
In de loop van jaren mogen de zaken wel eerlijk worden benoemd als daar de tijd rijp voor is.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 06-11-2010 om 22:46.
Onze voorkeur heeft zo'n systeem niet. Dan moeten we politiek correct spreken, de waarheid verzwijgen en nog jaren afwachten tot er betere tijden aanbreken zonder dat iemand kan controleren wat de machthebbers doen. Behalve dat dan we fundamentele vrijheden opgeven, kunnen misstanden eenvoudig genegeerd worden met de rechtvaardiging dat ze een beetje gelogen hebben om de dommen te beschermen. Het is een carte blanche voor machtsmisbruik.

Zo naÔef zijn we niet. Af en toe mag er best een proefballonnetje tussen zitten om de dommen tevreden te houden, zolang het kabinet aan de intellectuelen onder ons maar kan aantonen dat er goede veranderingen gerealiseerd gaan worden.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.