Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 19 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

502 Hang pedofielen aan hun ballen op!
501 Collegegelddiscussie in de context (2)
500 Asielbeleid continu gefrustreerd
499 Zwartjoekels discrimineren is rete cool (1)
498 Opportuniteit is rechterlijke achterlijkheid (2)
497 Immigratieramp op herhaling
496 Bezuinigingen ProRail sporen niet
495 Meten met slinkse maten
494 Klakkeloze onderwijsplannen
493 Kennis van de politieke correctheid
492 Beloften op lange termijn (2)
491 Alle moslims moeten weg! (1)
490 UvA administratieve puinzooi (1)
489 Het achterlijke moslimcollectief (2)
488 Onze wraak zal komen (9)
487 Multi-level mongolen (2)
486 Rechts waar u zo bang voor was (3)
485 Socialist tot de salontafel
484 Schijn van de bezuiniging (9)
483 Geen ambitie? Sla de politie!

491 # Alle moslims moeten weg! #
Gepost door Misdefinitie op 28-10-2010 om 22:45.
Serieus, wanneer u van het MDI bent en reeds na het vluchtig koppensnellen van de titel van dit artikel een stijve hark krijgt bij de gedachte straks weer een aangifte te kunnen doen, hebben we nog wel een paar tips. Sluit de deur, zet een doosje Kleenex klaar en grijp naar uw lul terwijl wij verder gaan met de orde van de dag. Recent stond er weer eens iemand voor de strafrechter wegens het openbaar maken van materiaal waaruit onze blanke superioriteit zou blijken. Het linkse vakjargon voor deze beschrijving heet kortweg racisme. Nederland is op deze manier een eng kutland geworden waarin de macht zich concentreert bij de gasten met een iets te lange pik, maar wij houden liever het hoofd koel en zullen regelmatig gaan onderzoeken wat de linkse medemens nu bezielt. De voorman van de PvdA gaf tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen een fraai staaltje drogredeneren als voorbeeld. Cohen wist met leugen en bedrog aan te tonen hoe socialisten onschuldige uitingen weten om te zetten naar racisme.

Integratie? Segregatie!

Goed lezen is heel moeilijk, begrijpend lezen is voor veel mensen niet te doen en een abstract denkniveau met gezond verstand creŽren is slechts weinigen gegeven. Onder normale omstandigheden is dat niet erg. Intellectueel als we zijn hebben we respect voor de minder bedeelden onder ons die ergens anders moeten compenseren. Bijvoorbeeld in een te lange pik. Jammer genoeg draagt een dergelijke compensatie niet bij aan een leuk klimaat in Nederland. Die lengte is namelijk denkbeeldig en tegen de tijd dat de IQ-lozen erachter komen dat ze de boel bij elkaar hebben verzonnen, lijkt agressie nog de enige weg als schelden en demoniseren niet lukt. Meneer Cohen heeft voor zijn geliefde partij de PvdA Amsterdam achtergelaten. Voor de rotzooi die hij heeft veroorzaakt mag ex-minister Van der Laan opdraaien voor een hoop van uw belastingcenten. Thans staat Cohen dus zijn mannetje in de Tweede Kamer. Al gauw brengt discussiewonder Cohen de Kamer in beroering. U heeft allen iets gemist: Wilders heeft dingen gezegd die u nog niet kende.

Zoals altijd beginnen slechte betogen van socialisten met een aanspraak op waarheid en het idee dat zij een monopolie hebben op menselijke gevoelens. Eerst en vooral wordt daarom gesteld dat de PvdA zich heel ongemakkelijk voelt als het nieuwe kabinet over immigratie begint. Immigratie is namelijk erg klote en we moeten even van Cohen aannemen wat een "rechts" kabinet daar wel niet onder verstaat. Immigratie zou in zijn visie vooral het maken van onderscheid zijn. Verboden onderscheid. Ongeoorloofd discrimineren op basis van religie, kleding, geaardheid en geslacht. Dan wordt de toon harder. Op basis van dit axioma suggereert Cohen dat hij te maken heeft met een vreselijk kabinet dat hij verafschuwt vanwege de angst en haat die gezaaid wordt. Geen woord wordt natuurlijk gerept over de criminaliteitscijfers die haarfijn uitleggen dat de haat onder andere komt door de gepleegde misdaden. Boze rode honden roepen dat hun kwade tongen hebben geproefd van Wilders die mensen zou wegzetten en buitensluiten.

Blader het regeerakkoord door en u zult opmerken dat deze onzin nergens te vinden is. Zulke bagger wordt ter plekke verzonnen en uitgestort over mensen met een andere mening. Hoezo sluiten die rooien niemand uit? Ze sluiten niemand uit van hun eigen rode kleur. Is dat niet juist de kern van racisme? Opeens lijkt Cohen met de feiten te komen. "Feiten" van horen zeggen. Zo zou hij Wilders hebben horen zeggen dat er 25 % minder asielzoekers moeten komen, 30 % minder immigratie en 50 % minder niet-westerse allochtonen. Zei hij dat maar zouden wij zeggen. Oeps, ging daar de 500 euro? Voorts gaat het van kwaad tot erger. Wilders zou het niet enkel over criminelen hebben, maar jacht maken op alle moslims. Het woord "jacht" suggereert dat Wilders aan zijn makkers het bevel heeft gegeven om een Marokkaan, een zwarte en een konijn dood te schieten waarop zij allen scanderen: "Waarom dat konijn?" Rutte zou ervoor verantwoordelijk zijn als deze dingen gaan gebeuren. Zo probeert links hem een schuldgevoel aan te praten.

Rutte laat zich echter niet zo snel gek maken door dat gespuis. Een tirade over gelijkheid volgt. Voor de PvdA is iedereen gelijk. Een zwarte is meer gelijk dan een blanke die dankzij Guusje ter Horst van de PvdA geen schijn van kans meer heeft als hij wil solliciteren bij de politie. Daar maakt Cohen geen bezwaar tegen. Zulke dingen passen niet in zijn straatje. Wel wil hij even meegeven dat het Wilders te doen is om gelijkheid niet voor moslims te laten gelden. Vrijheid van meningsuiting zeggen wij. Want wat dan nog als iemand van mening is dat bepaalde moslims anders behandeld moeten worden dan echte Nederlanders? De wet zegt enkel dat ongeoorloofde discriminatie stout is. Ongelijke gevallen ongelijk behandelen is in geen enkele wet strafbaar gesteld. Volgens Cohen moeten we niet zeuren over islamisering. Bij de politie, justitie en de rechtelijke macht mogen ze al geen theedoek dragen. Boehoe, de moslims mogen niet islamiseren op het niveau van de PvdA en daarom mogen we er niks over zeggen. Arme tere zieltjes.

Terstond doet Cohen een poging om uit te huilen bij Rutte als minister-president. Rutte mag in die visie de boodschap van de rode kerk niet ontkennen omdat het principiŽle vragen zou oproepen. Grote groepen mensen zouden de suggestie krijgen van "we moeten jullie niet". Klopt helemaal, waarom zouden we die waarheid nog langer verzwijgen? In dit land zijn thans 1,5 miljoen mensen te vinden die met liefde al die criminele teringapen terug naar de woestijn willen schoppen. Zijn dat nazi's? Nee. Zijn dat mensen die het over alle moslims hebben? Nee. Dat zijn mensen zoals u en wij die vinden dat de Nederlandse cultuur behouden moet blijven. Mensen die vinden dat er geen plaats is voor criminelen in de maatschappij. Mensen die keihard werken voor hun geld en hun land naar de verdoemenis zien gaan. Vooral mensen die helemaal geen haat koesteren tegen moslims zolang ze hier niet islamiseren. Doe vooral niet alsof er mensonterende omstandigheden ontstaan bij een strenger asielbeleid. Vol is vol. Elders is ruimte zat.

Wat is er mis mee om de waarheid hard uit te spreken? Rot even gauw op met die gare Grondwet die nog nooit begrepen is door al die linkse stakkers. De vrijheid van meningsuiting is ook een grondrecht meneer Cohen en die kan echt niet opzij worden gezet door bange linkse flikkers die in hun hoofd Adolf Hitler horen krijsen. Niet elk gezin dat moet vertrekken naar zijn eigen land komt terecht in een hel. Weliswaar wil de linkse media ons laten geloven dat asielzoekers massaal als minderwaardige kruipende dieren worden mishandeld in nog ergere omstandigheden dan criminelen, maar zelfs dat is een kwestie van verkeerd lezen. Het gaat om illegalen. Mensen die allang moesten oprotten maar desondanks blijven klieren. Hop op transport terug naar de zandbak. Niet iedereen die geen verblijfsvergunning krijgt wordt doodgeschoten. Het hebben van een rechtse mening is gevaarlijker dan menig land waaruit zij komen. Blijkbaar moet de linkse politiek het hebben van extreme voorbeelden die in de praktijk nooit voorkomen.

Met een hoop drogredenaties wordt het feit dat iemand geen startkwalificatie haalt op de Nederlandse arbeidsmarkt gelijk gesteld aan het classificeren van iemand als tweederangs burger. Nou Cohen, dan moeten we nog even iets kwijt. Vroeger kregen we harde klappen met de riem als we ons best niet deden op school. Daarbij werd altijd het verhaaltje verteld dat wie het niet haalt, later een vuilnisman of putjesschepper zou worden. U weet wel, in een tijd waarin dat soort beroepen nog met de hand gedaan werd in plaats van met een mooie vrachtwagen. Binnen de kleine burgerlijke omgeving werden die mensen uitgekotst. Nederland was immers een kenniseconomie en wie niet kon meedraaien en tevens te lui was om een vak als timmerman te leren, was inderdaad een tweederangs burger. Vonden mensen dat erg? Wel nee. De ontstane situatie is immers ieders eigen verantwoordelijkheid. Zelf kansen creŽren. Wilders maakte in dit opzicht een grandioze opmerking. Wie in zijn bed blijft liggen, moet zijn bed uit en het land uit.

Gedoogpartner Wilders zou volgens Cohen erg duidelijk zijn in zijn aanpak. De PVV zou helemaal geen integratie willen en zijn woorden zouden enkel bestaan uit intrekking, controle en stopzetten. Puur gericht tegen moslims. "Genoeg geluld," dacht Wilders blijkbaar, want hij kwam naar voren om Cohen een hak te zetten. Grote woorden in een wollige tirade richting de PVV, maar Cohen, kunt u dit alles ook onderbouwen? Kunt u aanwijzen waar de PVV gezegd heeft dat integratie niet meer hoeft? "Maar, maar," stottert Cohen, "al die moslims moeten weg. Dat zegt u." Aha, leest u dat goed, want deze uitspraak is heel belangrijk om te kunnen begrijpen hoe hersenloze imbeciele socialisten tot hun achterlijke onzin komen. Wilders zou gezegd hebben dat alle moslims weg moeten. Misdefinitie zou het collectief, alle moslims, hebben beledigd met een scheldkanonnade. De vraag die u nu moet stellen is: waar staat dat?! Het antwoord op die vraag is altijd dat links liegt. Het staat er niet, is nooit gezegd, de woorden zijn verdraaid en uit de context gehaald.

Nader beschouwd heeft Wilders gezegd dat alle moslims weg moeten die zich niet aanpassen, crimineel zijn en de samenleving ontwrichten. Net zoals Misdefinitie heeft gesteld dat criminele moslims zich als apen gedragen. Dat is totaal iets anders. Nog een leuke. Cohen stelde: "U heeft gezegd miljoenen moslims het land uit. En het gaat niet over miljoenen." Klopt, er zijn in Nederland geen miljoenen moslims, maar dat is ook zo niet gezegd. Wilders had het over criminele moslims in Europa. Dat zijn er wel miljoenen en die kunnen in de visie van de PVV het land uit. Precies het punt waarop Misdefinitie veroordeeld is. Linkse ratten en de rechters snapten niet dat in een artikel dat over criminele moslims wereldwijd gaat, de grap dat we met 1 miljoen berberapen echt een probleem hebben, niet de moslims in Nederland bedoeld worden, maar de extreem radicale en criminele moslims in de hele wereld. Kwestie van goed lezen. Begrijpend lezen. Denkniveau en gezond verstand. Helaas mogen we dat zelfs van rechters niet verwachten.

Vanuit de linkerzijde wordt vaak het verwijt gemaakt dat rechts niet zou willen dat allochtonen integreren. Gelukkig heeft Cohen ook dat fabeltje fantastisch voor ons opgelost. De PvdA'er stelt dat er onder hun leiding de afgelopen jaren veel is gebeurd aan eisen aan vreemdelingen en inburgering. Wilders merkt op dat velen er met de pet naar gooien en dan maar een uitkering gaan trekken. Cohen zegt dan dat daar sancties op staan. Deze sancties worden nooit uitgevoerd en het betreft slechts een kleine boete. Niet echt motiverend. Wilders merkt daarom terecht op dat die mensen ook gestraft kunnen worden door hun verblijfsvergunning af te nemen. Het is verder heel simpel. Niet leren, niet werken en lekker in uw bed blijven liggen? Weg vergunning en oprotten naar uw eigen land. Simpel en doeltreffend. "Nee, dat mag niet," vindt Cohen. Eerst een kleine boete. Boetes helpen niet. Zwaardere straffen mogen niet. Die mensen blijven dus lui, dom en lelijk. Links wil dus helemaal geen integratie.

Links vertier.

Misverstanden kunnen eenvoudig ontstaan door de domheid van de ander. Cohen heeft ons gruwelijk laten lachen met een aantal standpunten die overduidelijk onjuist zijn. We willen u die niet onthouden. Het kabinet zou beloofd hebben om geldzaken op orde te stellen. Van die beloftes komt niks terecht, vindt Cohen. FinanciŽle plannen zouden economisch niet haalbaar zijn, echte hervormingen blijven uit en er is een houdbaarheidstekort volgens het CPB. Leuk hoor Cohen, maar heeft u al eens onderzocht hoeveel geld de PvdA ons door de neus heeft geboord? Onder leiding van Balkenende heeft de PvdA, Wouter Bos als sinterklaas in het bijzonder, de staatsschuld binnen 3 jaar vrijwel verdubbeld! De PvdA is derhalve echt de laatste partij die iets over geld mag zeggen. Wat vooral opvalt is dat Cohen een paar "rechtse" argumenten tracht te gebruiken om zijn woorden kracht bij te zetten, maar dit mislukt. Goede argumenten zijn niet te pikken als ze later worden ingezet op basis van links gedachtegoed waar de rot en de schimmel al inzit.

Langetermijnvisie zou totaal ontbreken. Belachelijk uit de mond van een slinkse. De PvdA heeft zich altijd laten leiden door de korte termijn. Zoveel mogelijk buitenlanders hierheen halen om op korte termijn stemvee te hebben, denken in vluchtige irreŽle emoties op basis van fout denken en diverse mislukte vernieuwingen in het onderwijs binnen enkele jaren. Onwaarheden zijn hen ook niet vreemd. Iedereen zou nodig zijn omdat we tekorten hebben op de arbeidsmarkt. Is dat zo? Het onderwijs heeft in elk geval geen tekort. Cohen spreekt zich al snel tegen als hij het kabinet ervan beschuldigt niks te doen aan de grote werkloosheid. Tekorten en werkloosheid. Een contradictie. De mensen die nu thuiszitten, kunnen (eventueel na opleiding) gaan werken. Dan hoeven we niemand uit het buitenland hierheen te halen. Het bouwen van gebouwen wordt gekoppeld aan problemen in de zorg. Contraproductief zegt hij. Weet u wat contraproductief is? Nu roepen dat er grote hervormingen nodig zijn. Toen de PvdA aan de macht was, voerden ze geen ruk uit.

Rechts zou adviezen negeren om het onderwijs naar de top-5 te brengen. Wel, als de PvdA het onderwijs niet verneukt had zaten we nog in de top. De toekomst zou uitgesteld worden. Hey, is dat niet juist wat de PvdA al 60 jaar doet? Geld opmaken van de generaties uit de toekomst die nog niet eens bestaan door te lenen, te lenen en nog eens te lenen? Hallo Cohen, dankzij de PvdA hebben we bijna 400 miljard schuld. Al die smoesjes over die klote buitenlanders die we hier nodig zouden hebben. Sodemieter op. Zolang we hier werklozen hebben, moeten de grenzen dicht. Europa zou nodig zijn voor de handelsgeest, maar deze pro-Europazak moet beseffen dat Nederland al handel dreef eeuwen voordat dat gedrocht van de Europese Unie er kwam. Links is boos op bezuinigingen op cultuur en kunst, maar begrijpt niet dat het niet nodig zou zijn als we de miljarden voor de massa-immigratie mochten gebruiken. Wat vindt u van deze: rechts zou een einde maken aan tradities die eeuwenlang zijn opgebouwd. Terwijl links Nederland heeft weggegeven.

Ons land is naar de klote. Ons land is niet Nederlands meer. In ons land spreken ze geen Nederlands meer en worden Nederlanders vervolgd om hun Nederlandse menig. Spreek ons niet over eeuwenlange tradities. Onze cultuur is vernacheld door een tsunami aan islamisering, links landverraad en dwaze dhimmi's die de vrijheid van meningsuiting hebben geslacht op het altaar van pedofiel Mohammed. Dat is pas verschraling van de maatschappij. Straks zijn alle culturen vertegenwoordigd op de wereld, behalve de Nederlandse. Mensen zouden volgens Cohen pas gelukkig zijn als ze werk hebben. Wat stelt meneer voor? Als u werkt, dan moeten werkgevers de mogelijkheid krijgen u snel ergens anders aan het werk te zetten. Ontslag en oprotten dus. Voor luie dwazen is Cohen heel wat milder. Zij moeten hun uitkeringen kunnen behouden. In hun bed blijven liggen. Gemotiveerd worden en eindeloos kansen krijgen. Heeft iemand ons ooit de kans geboden? Nee. Voor alles wat we willen moeten we de wereld omdraaien en dan nog worden we kapot gemaakt.

Noem dat linkse gebrabbel geen participatieplan. Een werkgeverspoel betekent niet anders dan werklozen die mogen bedelen voor werk. De woningmarkt mag ook opeens op belangstelling regelen. Cohen is jarenlang voor de krakers en ander tuig geweest. Nu klaagt hij over de middeninkomens. Laat ons niet lachen man. De PvdA heeft zijn beleid altijd afgesteld op het nivelleren van inkomens. Geld jatten van de "rijken". Waarbij "rijk" gedefinieerd werd als meer dan een modaal inkomen verdienen. Dus zo'n beetje iedere starter met HBO en hoger. Opeens willen ze een samenhangend akkoord zien. Tientallen jaren boeide dit onderwerp hen niet. Zegt die stakker ook nog dat het beste moment 20 jaar geleden is, maar het een na beste moment nu. Precies PvdA, jullie tijd is geweest. Nu mogen anderen de rotzooi opruimen. Weg met al die onzinnige meuk. Of dacht u dat mensen het niet doorhebben hoe schijnheilig het allemaal is? De PvdA doet net alsof zij niet 60 jaar al aan de macht zijn en alle tijd hebben gehad om het goed te doen. Achterbakse idioten.

Overweging.

Een van de redenen dat wij zoveel tijd en moeite stoppen in het verzamelen van informatie, het onderzoeken van misstanden en het analyseren van politiek is dat het heden en de toekomst niet los gezien kunnen worden van het verleden. Van het verleden hebben we waardevolle lessen kunnen leren. We weten wat bepaalde mensen hebben gedaan en hoe ze denken waardoor we een goede voorspelling kunnen doen hoe ze iets bedoelen. We weten wat er in het verleden is gebeurd en hoe beleid heeft uitgepakt. Daardoor is de ervaring gegroeid dat socialistisch beleid vrijwel altijd mislukt en hun plannen nooit realistisch zijn. Toch doen zij elke keer weer alsof het verleden niet bestaat. Horen we iemand als Cohen spreken, dan lijkt het net alsof de Tweede Kamer gister door God geschapen is uit de ribben van het socialisme. Vaag weten ze nog wel de oorlog te duiden om Wilders met de nazi's te vergelijken. Totdat ze weer met beide benen op de grond worden gedrukt. Wij weten nog precies wat er allemaal gebeurd is en confronteren daarmee.

Met de feiten in de handen zijn de socialisten zo uitgeluld. Wilders heeft nooit gezegd dat alle moslims weg moeten. Cohen heeft dus gelogen. Ja, het is waar dat veel moslims weg moeten. Met name de criminelen. De arbeidsmarkt is helemaal niet geholpen met een links participatieplan. Mensen hebben de zekerheid nodig van een vaste baan bij 1 werkgever om een hypotheek te krijgen. Niet de werkloosheidpoel, de uitkeringtrekker en de buitenlander. Weg met spookvacatures, zorg voor objectieve sollicitaties, bestrijd diploma-inflatie en zorg dat mensen die een diploma hebben gegarandeerd kunnen werken. Onderwijs heeft geen personeel nodig. Het geld moet gebruikt worden om de kwaliteit te verbeteren. De zorg heeft zijn personeel net weggejaagd. Verbeter de omstandigheden en zorg dat mensen willen werken in de zorg. Gebruik geld dat nu naar immigratie, ontwikkelingshulp en Europa gaat. Alle goede plannen liggen al jaren op tafel. Links staat nu buitenspel. Tijd voor echte maatregelen. Laat al die imbecielen maar huilen.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 30-10-2010 om 08:38.
De tiranie van de linkse elite die ons decennialang heeft weten te indoctrineren loopt op zín einde, en hun doodsgejank klinkt mij als muziek in de oren!

Hopelijk zal er weer een Hollandse Dichter des Vaderlands opstaan die niet, zoals de huidige, positief gediscrimineerde Palestijn Ramsey Nasr die in zijn gedicht aan Rutte http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Cultuur-Televisie/279780/Dichter-des-Vaderlands-Wilders-is-een-fascist.htm een treffende samenvatting van de Koran en de Islam laat zien, maar een die ouderwets geschoold is, een die beseft wat het is om te werken, die dichter die weet hoe het voelt om Nederlander te zijn, een die leeft in het nu...ongesubsidieerd uiteraard.

Ja, de geest is uit de fles, wereldwijd.
En de tiranie van de linkse elite die ons decennialang heeft weten te indoctrineren loopt op zín einde. HEERLIJK!!!!

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.