Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 19 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

502 Hang pedofielen aan hun ballen op!
501 Collegegelddiscussie in de context (2)
500 Asielbeleid continu gefrustreerd
499 Zwartjoekels discrimineren is rete cool (1)
498 Opportuniteit is rechterlijke achterlijkheid (2)
497 Immigratieramp op herhaling
496 Bezuinigingen ProRail sporen niet
495 Meten met slinkse maten
494 Klakkeloze onderwijsplannen
493 Kennis van de politieke correctheid
492 Beloften op lange termijn (2)
491 Alle moslims moeten weg! (1)
490 UvA administratieve puinzooi (1)
489 Het achterlijke moslimcollectief (2)
488 Onze wraak zal komen (9)
487 Multi-level mongolen (2)
486 Rechts waar u zo bang voor was (3)
485 Socialist tot de salontafel
484 Schijn van de bezuiniging (9)
483 Geen ambitie? Sla de politie!

489 # Het achterlijke moslimcollectief #
Gepost door Misdefinitie op 18-10-2010 om 23:36.
Duizend berberapen, zandnegers en boete-euro's. Inmiddels hebben we onze geschiedenisboeken waarin staat dat mensen geleerd hebben van het verleden en onze rechtsfilosofische boeken over de geweldige beginselen van een fatsoenlijke rechtsstaat ritueel verbrand. Een land dat op het altaar van de radicale islam tijdens politieke processen de vrijheid van meningsuiting slacht zoals Theo van Gogh als een varken is afgeslacht, verdient het niet om een rechtsstaat genoemd te worden. Vernederd, uitgestoten en maatschappelijk gediskwalificeerd moeten we nu door het leven gaan omdat een stel hoge dwazen binnen een paar decennia Nederland terug in de middeleeuwen hebben geworpen. Alle reden hebben we om de wet ter zijde te leggen. In oorlogstijd is alles geoorloofd en hoewel vrijsprekers gedurende de strijd in levensgevaar zijn wordt het Verzet achteraf gehuldigd en de oorlogsmisdadigers streng gestraft. Nette burgers als we zijn, zijn we ondanks alles bereid de wet en rechter te respecteren. Konden we dat ook maar zeggen van het "moslimcollectief".

Radicaal naffercollectief.

Eigenlijk heeft het gerechtshof in Amsterdam bepaald dat als we het over moslims hebben, ongeacht of het radicalen, terroristen, gematigden of extremisten betreft, het altijd gaat over het collectief aan moslims. Een zogenaamd geleerd woord voor alle moslims. Theoretisch gezien zou het daarom ook niet uitmaken als we u vertellen dat we het weer eens over radicale moslims gaan hebben niet waar? Het woord radicaal is wel ergens in deze tekst te vinden, net zoals de combinatie 1 miljoen. Dat we het over radicale moslims gaan hebben valt compleet weg tegen de woorden in Nederland of Nederland in tijdens een poging om spijkers op laag water te zoeken. Dus dat gaan we dan ook lekker niet doen. Zeggen dat het weer over radicale moslims gaat. Anders krijgen we weer zo'n satirische tekst waar zo'n idioot achter z'n computertje een stijve piemel van krijgt. Oké, het gaat over radicalen. Terwijl praten over radicalen wordt beschouwd als ouwehoeren over het collectief, zien we de miskende radicalen onze cultuur verrijken.

Eerder hebben we al vele voorbeelden gezien van hoe die mietjes zich gedragen. Ter herinnering zullen we het feitenmateriaal in vogelvlucht even oprakelen zodat u weer weet waar het over gaat. Criminele Marokkanen worden al jaren beloond voor hun criminele gedrag. Scheldkanonnades, lek steken van banden, bedreigingen, bespugen, een oorlog vol terreur en geweld om vervolgens lekkere cadeautjes te krijgen van de politie omdat ze in hun broekjes schijten van angst. Valse statistieken worden daarna ingezet om het te rechtvaardigen. Alle Joden met geweld het land uitjagen met minder fraaie middelen is het diepste verlangen van veel Marokkanen. Ze doen openlijk de Hitlergroet naar Joden, doen aan homorammen en proberen her en der een heuse rassenrel te ontketenen tussen andere groepen waar ze een hekel aan hebben. Hele andere dingen willen de radicalen die groter gaan uitpakken. Terroristen spelen spelletjes met de geheime dienst, bedreigen en laten laffe dhimmi's capituleren voor de macht van de islam.

Even kijken hoor, hoe zat het nou ook al weer? Marokkanen vergelijken met over het algemeen weinig gewaardeerde kruipende dieren levert een aanklacht wegens belediging op, maar wat gebeurt er nou als een paar kut-Marokkanen dieren niet waarderen? Een bejaarde vrouw van 75 uit Amsterdam kan u dat haarfijn uitleggen. Haar lieve oude hond, moeder van twee keffertjes, werd door een groep Marokkaanse snotapen net zolang in elkaar getrapt totdat het bloed eruit spoot en het oude beestje met een opengescheurde nek op de grond lag. "Honden zijn vies, wij vreten ze op!" riepen ze de vrouw toe. Die belofte hielden ze niet, dat stelletje apen. Oeps, sorry voor dat woord, hier heeft u 500 euro. Daar lost het probleem zich vast mee op. Stadsdeel Nieuw-West lijkt wel een rovershol dat stikt van de nieuwe Nederlanders die het niet zo nauw nemen met de wet. Mensen die in en nabij de Jan van Galenstraat wonen weten wat voor schorem daar zit. Marokkanen maken zich daar schuldig aan bedreigingen, gewapende overvallen, brandstichting, geweld en scheldpartijen.

Stilletjes hopen we dat de mensen die het allemaal mogelijk hebben gemaakt, ook eens het slachtoffer worden. Een links rechtertje bijvoorbeeld, maar een verstokte PvdA'er is eveneens te versmaden. Martien Kuitenbrouwer is van de Partij voor de Allochtoon en wilde als stadsdeelvoorzitter een interview houden met AT5. Opeens vloog er een glas richting haar kop die ze nog net ternauwernood kon ontwijken. Marokkaanse rotschoffies met bontkraagjes en kortgeschoren koppen renden als laffe naffers weg. Mevrouw is al jarenlang aan het aanpappen en nathouden. Die klote Marokkanen blijken de wijk al 3 jaar lang in een ijzeren greep te houden waarin agressie, scheldpartijen en intimidatie aan de orde van de dag zijn. Belwinkels die een toevluchtsoord blijken te zijn voor dat gajes, moeten nu eindelijk gesloten worden. Het stadsdeel vol PvdA'ers wilde echter nog wachten met strengere maatregelen. Cameratoezicht moet de situatie beter maken. Leuke maatschappij met een belachelijke politiestaatmentaliteit krijgen we dan.

Diefstal, overvallen, vandalisme en agressie. Ondernemers zijn die Marokkanen spuug en spuugzat aan het worden. De straatterreur wordt steeds erger en wie er iets van zegt, discrimineert zogenaamd. Wat zegt u? Incidenten? Wacht, er komt nog veel meer. Nog geen 3 dagen voor onze rechtszaak, bleek een hopeloze en schrijnende situatie op het Saffraanplein in Almere ernstig te escaleren. Marokkaanse reljeugd heeft regelrecht de oorlog verklaard aan de politie na een maandenlange wapenwedloop tussen berberaap en politie. Drie Almeerse agenten werden met de dood bedreigd. Namen van agenten werden overal op muren gespoten, auto's werden in brand gestoken en diverse voertuigen en bushaltes moesten het ontgelden. Buurtbewoners beschrijven hoe met de politie wordt geneukt. Na een telefoontje ging de fik in hun auto. Ja, politie en justitie, dat is andere koek dan een weblogger vervolgen voor een paar meningen. Deze ratten bedreigen u met de dood, ze steken uw bezittingen in de brand en komen thuis uw mooie dochtertje bedreigen.

Politiechef Paul van Musscher in Gouda weet wel waardoor de politie geen slagvaardigheid kan tonen in de bittere strijd tegen deze cultuurverrijkers. Bezuinigingen treffen zijn korps en keihard ingrijpen en die mongolen terug naar hun eigen land schoppen valt onder repressie dat wel eens averechts kan uitpakken. Slechts 9 % in Gouda is Marokkaan. Toch staat Gouda bekend als een bolwerk vol Marokkaanse criminaliteit. Maar liefst 1 op de 3 Marokkanen is een crimineel. Volgens Van Musscher is het allemaal de schuld van extreem rechts. Zij zullen enkel hard willen straffen en uit het oog verliezen dat we beter bang kunnen zijn, kritische webloggers kunnen veroordelen en thee kunnen drinken met dat gespuis zodat ze onze vrouwen met rust laten. Daarbij even vergetend dat deze hele multiculturele natte droom van links komt en we de gettovorming vooral te wijten hebben aan slap socialistische beleid. Etnische registratie wordt afgewezen omdat het een te realistische beeld zou geven wie achter al deze ellende zit.

Duizelt uw hoofd al van de feiten? Speciaal om het MDI te fucken, komen er hier nog een paar. Nieuw onderzoek onder gemeenten laat wederom zien wie steeds weer oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit, schooluitval en werkloosheid. Van de Marokkaanse jongens tussen de 12 en 24 is zeker 40 % in aanraking gekomen met de politie. Het gaat hier nota bene om onderzoek van linkse gemeenten en de politie die al jaren blanke autochtonen discrimineert. We vermoeden daarom dat het werkelijke cijfer nog veel hoger ligt zoals bleek uit eerder onderzoek waaruit kwam dat meer dan de helft van de Marokkaanse jongens stoute dingen heeft gedaan. Strafbare zaken zoals de criminaliteit die in dit artikel beschreven wordt. Of heeft u wel eens een Marokkaan terecht zien staan voor hetzelfde als waarvoor wij wel eens de strafrechter zien? De resultaten die onderzoeken laten zien zijn vaak consistent. Over Marokkanen heersen vele vooroordelen, maar zij zijn toch meestal degenen die stelen?!

Nicolas Blancho zei in een televisieprogramma in Zwitserland als president van de IZRS dat het stenigen van vrouwen een van de waarden is van de islam. Wie neemt het gebrabbel van een geesteszieke islamiet nu serieus zult u denken. Zulke barbaarse toestanden gebeuren enkel in landen als Iran waar vrouwen al worden gestenigd als ze een andere man aankijken. Toch? In Nederland gebeurt zoiets niet. Daar worden die lieve Marokkaantjes enkel beledigd. Toch zou in Eindhoven een man van 63 zijn gestenigd door een groep van 15 Marokkaanse tieners. Of dat gebeurde omdat hij van bil ging met een van hun kamelen is niet bekend. Nieuwsbronnen melden voorzichtig dat het om een gerucht ging. De boodschap die daarvan uitgaat is duidelijk. Er is iets gruwelijks gebeurd, maar uit angst dat u massaal gaat ageren tegen deze ongewilde invoering van de sharia blijven ze heel politiek correct bezig. Lang leve de politiestaat waarin het bestraffen van opinies meer prioriteit heeft dan ernstige delicten.

Politie Haaglanden heeft een inventarisatie gemaakt van groepen die hinderlijk zijn, overlast geven of ronduit criminele plannetjes uitbroeden. Regio Den Haag blijkt een forse toename te kennen van jeugdbendes. Problematische groepen waarbij als het echt gaat om zware criminaliteit, het voornamelijk Marokkaanse jongeren zijn. Alle softe linkse definities van begrippen als hinderlijk blijken een wassen neus te zijn. Marokkaanse groepen die slechts als hinderlijk worden aangemerkt, vertonen net zo goed crimineel gedrag. Alleen maken ze zich daarnaast nog schuldig aan vermogensdelicten en handel in drugs. Verder grossieren ze in geweld en bedreiging. Niet alleen burgers worden het slachtoffer: zoals steeds normaler wordt in die kringen is de politie zelf vaak het doelwit van geweld. En hoewel Allah zijn godendrank met alcohol heeft verboden, zuipen de Marokkaanse criminelen als een spons. Marokkaanse criminelen opereren nooit alleen. Altijd komen ze met een groep. Of ze nu op boevenpad zijn of niet.

Vanwege de grote groepsverbondenheid kunt u beter geen ruzie zoeken met Marokkanen. De ruzie vindt u zelf wel. Het ROC Hilversum werd opeens het strijdtoneel van een familieruzie die in een regelrechte vendetta (vete met bloedwraak) uitmondde. Twee families waren al jarenlang rivalen van elkaar en gingen met elkaar op de vuist voor het ROC. Eenmaal binnen kwam het gevecht pas goed op gang. Geschrokken toegesnelde beveiligers kregen tikken op hun bek toen ze zich met het gevecht gingen bemoeien. De politie moest met 4 wagens uitrukken. Ditmaal niet om een cartoonist op te pakken, maar om de verhitte Marokkaantjes in bedwang te houden. Wat u vooral ook niet moet proberen is om als journalist aan verslaggeving te doen. Rutger Castricum kan daarover meepraten toen hij aan een Marokkaan wat vragen wilde stellen. "Doe die camera weg! Je moet mij niet zo fotograferen anders ga ik je kop klap geven." Fijne manier van communiceren heeft hij: "Ga daar liggen fokking kankerflikker! Ik ga jullie doodmaken kankerjong!"

Ede heeft een fantastisch idee bedacht om de rel-Marokkanen voorgoed een halt toe te roepen. Met dank aan de visie dat het tuig enkel crimineel wordt omdat wij hen in Nederland discrimineren, is het idee ontstaan om in gesprek te gaan met die ettertjes. Ook zullen er maatregelen worden genomen om hun "sociaal-ecomonische" toestand te verbeteren. Extra uitkering, een gratis woning en het vernachelen van de Nederlandse cultuur ten koste van de islam zullen ze bedoelen. Tuurlijk jochies, geef die raddraaiers nog meer motivatie om de boel te verkloten. Want zeg nou zelf: als iedereen zo bang van u wordt dat ze u alles geven wat u nodig heeft in het leven, zou u zich dan nog gedragen? Dan zegt u toch ook gewoon "Fuck de politie!" en trekt u in een gratis vrijstaande woning met beltegoed voor een toch al leegstaande telefooncel? Veldhuizen zal erg blij worden van dit goede nieuws hoor. Vorig jaar kwam Veldhuizen zeer negatief in het nieuws toen buschauffeurs door alle ellende met Marokkanen niet meer door de wijk wilden rijden.

Overweging.

Deze maand stonden twee vrijsprekers voor de strafrechter om daar terecht te staan voor kritische meningen over radicalen en extremisten die in de Nederlandse samenleving onherstelbare schade aanrichten. De roep om snel onwelgevallige meningen te kunnen elimineren via het strafrecht is groot. Onder het mom van dat beledigen, discrimineren en haatzaaien in een nette samenleving niet moet kunnen, trachten ze de gevolgen te bagatelliseren van de aanwezigheid van volkeren die feitelijk voor het grootste gedeelte uit criminelen bestaan. Dacht u dat we een geintje maakten? Dat we voor Jan Lul jarenlang zorgvuldig aan onderzoeksjournalistiek doen? Of dat het er feitelijk enkel om gaat om moslims te beledigen? Nee, natuurlijk niet. Dit is een van de tientallen artikelen die we volledig kunnen vullen met crimineel gedrag van Marokkanen. Geen oude koek, maar pure nieuwe nieuwsfeiten van de afgelopen weken. Gingen ze maar vaker van bil met kamelen, dan hadden die criminele kut-Marokkanen vast geen reden meer om zich zo idioot te gedragen.

Al die links fascistische kut-wiggers kunnen de tering krijgen met hun sentimentele gelul. Komen ze weer hoor met hun onzin over discriminatie. Farid Azarkan van het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN) vindt dat er meer aandacht moet komen voor discriminatie van Marokkanen. Heeft u ooit zoiets zots gehoord? Marokkaanse Nederlanders, is dat niet net zoiets als hondse poes of kattenharing? Nee, even serieus. Hoe komt het toch dat er toevallig steeds harder gejankt wordt over discriminatie in een periode dat er weer honderden incidenten zijn met criminele Marokkanen? Farid had ook kunnen zeggen van: "We haten die kut-Marokkanen net zo hard als jullie. Laten we samen met de goede Marokkanen die er nog zijn een vuist maken tegen al dat radicale gespuis." O jee, wat zeggen we nu? Zomaar een constructieve oplossing die voor iedereen kan werken mag echt niet hoor. Stop met zeiken en kijk naar de feiten. De helft is crimineel, dus de helft kan oprotten naar zijn eigen land.

Over dat woordje collectief zullen we voorlopig wel niet uitgesproken raken. De domste fout die het gerechtshof met zijn arrest kon maken is artikelen over radicalen en criminelen gelijk stellen aan het collectief. Waarbij met collectief simpelweg alle moslims wordt bedoeld. Dit standpunt werpen we met dit soort artikelen ver van ons. Er is geen ander collectief dan het collectief aan radicalen, criminelen en terroristen dat we graag zien vertrekken samen met al die laffe dhimmi's die hen op wat voor manier dan ook het hand boven het hoofd houden. Maak uw borst maar nat, want we zullen niet stoppen deze misstanden aan de kaak te stellen met de toon en woorden die wij noodzakelijk achten. Jammer dan als een stel kakkerlakken dat niet wil begrijpen. Lijdzaam zullen ze moeten toezien dat de vrijheid om over deze zaken te berichten een belangrijke positie gaat innemen in deze maatschappij. Later zal niemand kunnen zeggen dat ze het niet geweten hebben. Met gevaar voor onze vrijheid blijven we u waarschuwen voor het gespuis.
Reacties: 2
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 20-10-2010 om 11:21.
Het gespuis wat zich misdadig gedraagd is tergend, maar nog steeds redelijk doorzichtig; we weten immers wat we van hen kunnen verwachten (niets dan ellende).

Wat ik eigenlijk nog erger vind is dit: dat de belastingbetaler is gedwongen de website IslamWijzer te subsidiëren met ongeveer 150.000 euro per jaar, in het kader van “stimulering maatschappelijke binding”.
(Hoeveel hun “partnersites” zoals MSN, Marokko.nl, maroc.nl en Hababan.nl ook nog belastinggeld krijgen, is niet duidelijk, maar zou eventueel na te gaan zijn.)

Verachting van Nederland en integratie gaan niet samen, maar het tenenkrommende, zelfdestructieve, ons-geld-weggevende gedrag van de regeringen is onverteerbaar!

ik voel me, zonder subsidie, erg gediscrimineerd...

Reactie door Sickofleft op 27-10-2010 om 13:45.
Sitebeheerder,

Ik denk dat het sinds vandaag tijd is dat u subsidie voor uw site aan vraagt.
Het linkse tijdperk is over.
Zie uw veroordeling maar als laatste stuiptrekkingen van de linkse maffia.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.