Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 19 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

502 Hang pedofielen aan hun ballen op!
501 Collegegelddiscussie in de context (2)
500 Asielbeleid continu gefrustreerd
499 Zwartjoekels discrimineren is rete cool (1)
498 Opportuniteit is rechterlijke achterlijkheid (2)
497 Immigratieramp op herhaling
496 Bezuinigingen ProRail sporen niet
495 Meten met slinkse maten
494 Klakkeloze onderwijsplannen
493 Kennis van de politieke correctheid
492 Beloften op lange termijn (2)
491 Alle moslims moeten weg! (1)
490 UvA administratieve puinzooi (1)
489 Het achterlijke moslimcollectief (2)
488 Onze wraak zal komen (9)
487 Multi-level mongolen (2)
486 Rechts waar u zo bang voor was (3)
485 Socialist tot de salontafel
484 Schijn van de bezuiniging (9)
483 Geen ambitie? Sla de politie!

486 # Rechts waar u zo bang voor was #
Gepost door Misdefinitie op 03-10-2010 om 22:42.
"Please, ik smeek het u. Doe het niet! Die bruinhemden marcheren al over de binnenplaats en zullen op den duur alle zwarten en zandnegers arresteren om hen te deporteren naar de eeuwige maagden van Allah en Zaid Baba." Zo zielig moet de smeekbede van Ernst Hirsch Ballin zijn overgekomen tijdens het CDA-congres waar beslist werd over het wel of geen steun verlenen aan een regering waarin de PVV de gedoogpiet speelt. Gedurende de zwaar emotionele speech stond het huilen de voormalige bewindsman van Justitie nader dan het lachen. Nou Hirsch Ballin, steek die krokodillentraantjes maar in uw reet. Was u het niet die als minister van Justitie het OM de opdracht heeft gegeven om voortaan vrijsprekers te gaan vervolgen? Bent u er niet verantwoordelijk voor dat een cartoonist door 10 politieagenten uit zijn bed werd getrokken? Moeten door uw toedoen niet miljoenen mensen voortaan hun smoel houden? Direct na het presenteren van het regeerakkoord van het pseudorechtse kabinet VVD-CVA viel links weer door de mand. Was dit nou zo erg?!

Het slechts van rechts.

Eerlijkheidshalve moeten we bekennen dat we met knikkende knieŽn en een samengeperste kringspier aan het afwachten waren wat een eventueel kabinet bestaande uit de VVD en het CDA met gedoogsteun van de PVV zou opleveren. Moet u eens voorstellen dat we jarenlang zijn geÔndoctrineerd met de meest afgrijselijke doemscenario's indien de PVV aan de macht zou komen of zelfs slechts een beetje invloed zou kunnen uitoefenen op de regering. Deelname aan het parlement leverde al jaren zulke erge demonisatie op dat de PVV en aanhang regelmatig bedreigd wordt. Alsof we weer in de jaren '30 van de vorige eeuw leefden met allemaal mensen die al weten wat er binnen 10 jaar gaat gebeuren. Grove vergelijkingen met de massaslachting uit de Tweede Wereldoorlog sloegen ons regelmatig om de oren. Zou de PVV aan de macht komen, zo luidt het gangbare linkse gedachtegoed, dan krijgen we weer nazi's die de gaskamers openen. Rechts zou de grondrechten regelmatig met de voeten gaan treden en linkse organisaties deinzen er zelfs niet voor terug om daarmee grof geweld te rechtvaardigen.

Door al deze leugens, goed verborgen in linkse propaganda waarvan zelfs Goebbels rode oortjes zou krijgen, zouden we instinctief een afweerreactie moeten krijgen zodra er verboden meningen vallen. Toch bleef het akelig stil op de deurmat. In plaats van dat we met grote regelmaat bevelen kregen uitgereikt om in militaire dienst te komen helpen bij het opbouwen van gaskamers, kregen we slechts door links versierde dagvaardingen om ons voor onze meningen te komen verantwoorden bij de strafrechter. Al het gevaar waar links u al die jaren op gewezen heeft, blijft uit. Begrijpt u wat dat betekent? Jarenlange leugens, keer op keer op het gevoel spelen, steeds weer een beroep doen op emoties en de grondrechten stelselmatig misbruiken geven een zeer wrange smaak in de mond nu eindelijk duidelijk wordt dat wat zij al die tijd "het slechts van rechts" hebben genoemd helemaal niet zo afschuwelijk blijkt. Dacht u werkelijk dat de gemiddelde socialistische imbeciel oprecht en eerlijk zijn gevoel zal uiten? Letterlijk alles blijkt nep te zijn.

Analyseren we het regeerakkoord, dan krijgen we nu niet bepaald de indruk dat het hier om een vreselijk rechts document gaat. Sterker nog, we hebben in feite te maken met een samenraapsel van ideeŽn die meer lijken op wat het kabinet Balkenende IV heeft gedaan en wat puntjes om de PVV te vriend te houden. Meteen valt op dat de plannen geen duidelijke linkse of rechtse signatuur hebben, maar dat er feitelijk sprake is van een akkoord waaruit iedereen wel iets kan vissen wat naar zijn smaak lekker overkomt. Op het eerste gezicht lijkt dat voor de linkse politiek een verslechtering. Zij hadden namelijk tientallen jaren grotendeels de macht in handen en konden dankzij de PvdA zelfs de VVD goed in toom houden. Elke verandering naar een iets rechtser standpunt zal voor hen als een verlies voelen. Voor rechts is er dit keer iets meer te halen. Zij hadden niks en hebben er nu wel iets bij. Deze combinatie partijen heeft een heel gematigd akkoord opgeleverd door het zo breed mogelijk te maken.

Slecht doordachte keuzes.

Omdat we onafhankelijk plegen te zijn en altijd iets te zeiken hebben, is een nadere analyse van het akkoord zeer gewenst. Ons oog valt op een aantal punten die we liever niet hadden gezien. Zo is de hele discussie over het wel of niet aanschaffen van de JSF beslecht met de afspraak dat die JSF er gewoon moet komen. Dit gevechtsvliegtuig is al sinds de LPF van Pim Fortuyn een struikelblok binnen de politiek. Het ene kamp vindt dat de F16's toe zijn aan vervanging en dat het net zo goed de JSF kan zijn. De andere kant vindt het je reinste geldverspilling. Wij hebben zo het idee dat er een trend aan het ontstaan is dat oorlogvoeren niet meer zo gewenst is. Althans, als Nederland erbij betrokken dient te zijn. Onze troepen moeten worden teruggetrokken uit oorlogsgebieden en als we geen oorlog voeren hebben we minder vliegtuigen nodig. Degelijk onderzoek hebben we in deze kwestie nog niet kunnen zien. Linkse hobbyspeeltjes zijn net zo achterlijk als het speeltje dat de JSF oplevert. Liever niet doen dus.

Tot onze verbazing blijft een gedrocht als de "Bosbelasting" gewoon in stand. Deze belasting heeft Wouter Bos in het leven geroepen om de multiculturele onzin verder te voorzien van financiŽle middelen over de ruggen van onze ouderen. Onbehoorlijk en asociaal. Zeker in een tijd waarin er complete 2-onder-1-kapwoningen gratis worden weggegeven aan kansloze Marokkanen als ze beloven voortaan uw auto enkel te bekrassen met kleine spijkers. Van een andere categorie is het vernachelen van systemen door tussentijds het spel en de spelregels te veranderen. Iedereen is tegenwoordig opgegroeid met het idee dat we 150 leden in de Tweede Kamer hebben. Hele rekenschema's, tellingen, prognoses en analyses zijn erop gebaseerd. Mensen hebben zetelaantallen in hun hoofd en schatten partijen op waarde naar aanleiding van die informatie. Straks hebben we een Kamer met hooguit 100 leden. Wat een groot gemis is. Veranderingen in het constitutionele recht dienen enkel plaats te vinden als het significant profijt oplevert.

Opvallend zijn verder maatregelen die erg welkom zijn, maar waarvoor weer extra geld nodig is die bij de verkeerde mensen wordt weggehaald. Wellicht met dank aan de PVV krijgen we waarschijnlijk een heuse dierenpolitie. Prachtig initiatief. Stoere politiemannen die dierenbeulen met hun wapenstok op dezelfde manier anaal verkrachten als zij ook de dieren hebben aangedaan. Of geŁniformde soldaten die gespuis dat graag dieren mishandelt met een ketting om de nek aflevert in een laboratorium waar dierproeven worden gehouden. Dieren eruit, criminelen erin. Dan kunnen zij ook eens genieten van een paar naaldjes met ziekten die wij alleen onze ergste vijanden toewensen. Jawel, echte dierentemmers die zulke monsters eens een flink lesje liefde zullen geven. Kost een berg, maar dan hebben we ook wat. Ruim 500 mensen moeten erbij komen. Al is dat niet erg fraai voor het dempen van de schulden. Pakken ze weer de zorg om dat allemaal te betalen. Erg fout. Schrap gewoon de verkeerspolitie zodat zij nuttig werk kunnen gaan doen.

Verhagen hield zijn CDA voor dat hij gevochten heeft om miljarden voor ontwikkelingshulp in stand te houden. Bezuinigen op die post kon hij niet helemaal voorkomen, de arme negertjes aldaar kunnen rekenen op een miljardje minder van onze zuurverdiende centjes, maar toch heeft hij het grootste gedeelte van een slordige 7 miljard in stand weten te houden. Weet waar die linkse hobby u grijpt: in uw ballen. Namelijk in de zorg. De basisverzekering wordt ingeperkt, het kindgebonden budget wordt verkwanseld, u komt minder snel in aanmerking voor toeslag en uiteraard gaat uw premie omhoog zoals dat naar goed links gebruik nu eenmaal gebeurt. Bent u ziek? Heeft u lichamelijke of psychische problemen? Dan zult u merken dat er over u gepraat wordt als zijnde iemand die een beetje last heeft van "ongemakken". Kleine ongemakken waarmee u maar mee moet leren leven wel te verstaan. Bedankt hoor, erg fijn. Hiermee heeft de linkse elite weer nieuw koren op de molen gevonden waarmee ze rechts kunnen beschuldigen van afbraakbeleid.

Vooral op het gebied van privacy hebben we kritiek. Kabinet Rutte-Verhagen zet in op meer cameratoezicht. Bewakers kunnen zo de hele dag door zien hoe vaak we aan onze jongeheer krabben. Geen enkel onderzoek wijst uit dat het structureel plaatsen van camera's op zodanige wijze gunstig is voor de bestrijding van de criminaliteit dat de schending van onze privacy het moet afleggen. Echte criminelen weten de camera's prima te ontwijken en wie een overal wil plegen trekt gewoon een theedoek bivakmuts over z'n knar. Ook willen ze de mogelijkheden om preventief te kunnen fouilleren verruimen. Wat ons betreft is het onaanvaardbaar en zou u uw lijf en goed moeten kunnen verdedigen met geweld als het komt tot deze vormen van aanranding van uw lichamelijk integriteit. Ons lichaam en alles wat daarin zit en daarmee gebeurt is voor ons het hoogste goed en mag op harde wijze beschermd worden. Vrijheid kan niet bestaan zonder privacy en juist daaraan schort het bij deze combinatie partijen.

Zware straffen voor discriminatie is eveneens een zeer vreemde eend in de bijt. U zou van een partij als de PVV toch mogen verwachten dat zij weten hoe vervelend het is om voor meningen vervolgd te worden. Discriminatie is een typisch links construct dat staat voor het uiten van een onwelgevallige mening. Feitelijk wordt hier de deur wagenwijd opengezet om andersdenkenden te vervolgen. Van Geert Wilders hadden we verwacht dat hij zich met hand en tand hard zou maken om strafwetten inzake belediging, discriminatie en haatzaaien uit het wetboek van strafrecht te krijgen. Of verwacht hij dat hij met behulp van zijn peperdure advocaat op onze kosten een vrijspraak kan krijgen en kunnen al die vrijsprekers die thans onder minder voortreffelijke omstandigheden worden vervolgd anoniem de tering krijgen met een werkstraf en een boete? Wel mogen we straks ongestraft de bek van een inbreker breken. Uw privacy met betrekking tot de vingerafdrukken wordt nog slechts eens in de 10 jaar geschonden in een paspoort. Fantastisch. Niet dus.

De onderwijssector krijgt er 1,3 miljard bij. Al begrijpen we niet helemaal waarom, want een groot deel van het geld zou gereserveerd moeten worden in het investeren in leraren. Misdefinitie heeft recent een onderzoek afgerond waaruit bleek dat er helemaal geen lerarentekort bestaat en dat het onderwijs in feite al bulkt van het geld. Men zou het geld liever uitgeven aan zaken waar het echt nodig is. Zo wil men om het te bekostigen extra geld van studenten gaan vragen. Wie een master volgt, zal straks meer geld gaan betalen. Een tweede studie volgen als u niet meteen aan het werk komt wordt al helemaal onbetaalbaar. Aan scholen zal gevraagd worden om roosters te maken zonder tussenuren en lesuitval. Alsof het nu voor het eerst is dat zoiets moet gaan plaatsvinden. Wel kunt u over 5 jaar de studie Geneeskunde gaan volgen, want de numerus fixus zal dan eindelijk worden afgeschaft. Het onderwijs zal met een hervorming van het onderwijssysteem tot de oude goede systemen meer geholpen zijn dan met deze plannen.

Schade beperken van links.

Binnen de beslissingen van het nieuwe kabinet die we juist achten vallen de maatregelen die genomen zijn om het uitermate linkse systeem niet meteen te laten instorten. De hypotheekrenteaftrek is door socialisten in het leven geroepen om de belastingdruk te compenseren die zij hun achterban hebben aangedaan. Door miljarden te verspillen aan linkse hobby's en torenhoge belastingen dreigden mensen namelijk op straat te moeten slapen. Zulke constructies zijn derhalve bedoeld om het linkse systeem niet failliet te laten gaan. Een rechts kabinet kan deze constructies wel verwijderen, maar niet zonder het hele linkse systeem grondig te hervormen. Aangezien dat erg ingewikkeld is en de meeste mensen dat niet zullen begrijpen, moet het in stappen en laten ze het systeem nog een tijdje intact. De HRA kan in die visie pas verdwijnen als er snel een goed alternatief gevonden kan worden. Algehele belastingverlaging is een alternatief voor linkse constructies. Daarmee wordt in een nieuwe periode reeds begonnen.

Rekeningrijden is nog zo'n ideetje van links. Hiervoor is het de bedoeling om de automobilist af te persen om met dat geld de verspillingen aan linkse hobby's te verhullen. Dit nieuwe kabinet heeft blijkbaar goed voor ogen gehad dat als er minder verspild wordt, het rekeningrijden opeens niet meer nodig is. Afschaffen van de WW is derhalve ook niet nodig en uitkeringen van links werkschuw tuig kunnen worden hervormd. Lees: worden afgebouwd totdat ze zichzelf in de zweet moeten werken. Wel zal gedrag dat leidt tot werkloosheid tot gevolg hebben dat u uw uitkering verliest. Extreem rechtse meningen op een website verkondigen en daardoor uw baan verliezen betekent in de toekomst dat we onder een brug mogen slapen. Tenminste, als die bouwwerken onder een minder links kabinet tenminste onderhouden gaan worden. Uitkeringen blijven gekoppeld aan lonen en lonen in de collectieve sector worden bevroren. Topinkomens worden gemaximaliseerd en het minimumloon gaat omlaag. Dat is dan weer een sterk nivellerende oplossing die naar links neigt.

Immigratie is het onderwerp waarop de PVV naar eigen zeggen best iets heeft bereikt. Gaan we uit van de situatie waarin de PVV voornamelijk slachtoffer is geweest van demonisatie en een cordon sanitair, dan kunnen we concluderen dat zij op dit gebied een klein succesje hebben geboekt. Boerka's zullen in het geheel verboden worden en wie een functie bekleedt in de magistratuur zoals een officier van justitie of een rechter mag geen theedoek meer dragen op haar hoofd. Los daarvan ligt het in de planning om het aantal immigranten en asielzoekers te laten dalen. U weet: dat kost ons thans zeker 7 miljard per jaar. Geen woord zien we echter over het uitzetten van crimineel gespuis. Blijkbaar was dat niet mogelijk onder deze omstandigheden. Criminelen kunnen in uitzonderlijke gevallen wel denaturalisatie verwachten. Niet slagen voor een inburgeringsexamen zal gevolgen hebben voor tijdelijke verblijfsvergunningen. Immigratie kent een mager resultaat, maar het is een begin. De concrete invulling zal later moeten blijken.

Overweging.

Hirsch Ballin, uw spel is uit. Huil, jank en smeek zoveel als u wilt. Het zal niet meer helpen. Decennia lang hebben we al die bullshit moeten aanhoren en worden de hersenen van gezonde mensen vergiftigd door de linkse angstzaaierij die een beeld wil scheppen dat rechts gedachtegoed in beginsel gelijk staat aan de ideologie van de nazi's. Nu het zo ver is dat er een langdurige samenwerking zit aan te komen van een combinatie die door links "rechts" wordt genoemd, mogen we concluderen dat al die praatjes walgelijke leugens waren. Erger nog, we hebben die slinksen op een verkapte Holocaustontkenning kunnen betrappen. Ga maar na. Al die ratten deden jarenlang alsof het rechtse gedachtegoed gelijk stond aan die van de hoofdrolspelers uit de Tweede Wereldoorlog. Wel, als beiden gelijk zijn en samenwerking met de PVV niet heeft geleid tot het bouwen van gaskamers, dan zijn die er nooit geweest. Iedereen weet dat zoiets niet kan kloppen. Mogen we even de strafvervolging bevelen van de socialisten die hiermee beledigd hebben?!

Dit regeerakkoord lijkt zowel rechtse ingangen als linkse uitgangen te hebben. We zijn er niet helemaal uit of dat betekent dat de drie partners dat opzettelijk hebben gedaan om links buitenspel te zetten of dat het een toevallige samenloop van omstandigheden is omdat zonder dergelijke zoutloze compromissen er Łberhaupt geen samenwerking mogelijk was. Eigenlijk denken we het tweede. Doordat 3 partijen er met elkaar uit moesten komen, is het akkoord als het ware een mengelmoes geworden van linkse en rechtse standpunten. Zo'n resultaat heeft voor- en nadelen. De voordelen zijn voornamelijk te vinden in het feit dat de linkse oppositie het heel moeilijk gaat krijgen de komende jaren. GroenLinks kan bijvoorbeeld niet gaan beweren dat er niks aan het milieu en dierenwelzijn wordt gedaan. Pechtold is dan zo'n figuur die tevergeefs blijft proberen tegen alles aan de schoppen. Cohen (PvdA) ziet de bui allang hangen en tracht te betogen waarom het akkoord zo asociaal is.

De drogredeneringen van de PvdA werken dan weer eens op de lachspieren. Zo beweren ze dat dit kabinet vooral de middeninkomens naait. Goh, de pot verwijt de ketel dat hij zwarten ziet. Is dat niet per definitie een gevolg van links beleid? De PvdA is een partij die voor zijn kansloze en allochtone achterban die veelal niet wil werken allerlei subsidies in het leven heeft geroepen. Deze zogenaamde "arme" groep komt er relatief goed vanaf omdat letterlijk alles voor ze betaald worden. Erg rijke mensen komen er ook goed vanaf. Zij verdienen zoveel dat ze zelfs na de asociale belastingen van de socialistische kabinetten van de afgelopen decennia nog genoeg geld overhouden. Wie zijn dan de klos? Juist, de middeninkomens. Zeikt de PvdA daarover? Nee, natuurlijk niet. Want "rijk" is voor socialisten altijd al synoniem geweest voor het iets meer verdienen dan een modaal salaris. Besef dat het nogal achterbaks is om een "rechts" kabinet van hetzelfde te beschuldigen.

Uiteraard weten we hoe die slinksen dat beredeneren. Zij pakken een gemiddelde daling in de koopkracht. Die statistieken zeggen echter vrij weinig. Het betreffen namelijk gemiddelde berekeningen op basis van brakke linkse systemen die nu voor het eerst worden aangevuld met een paar rechtsere standpunten. Want dat, beste mensen, is er thans aan de hand. Na tientallen jaren mislukt socialistisch beleid is alles links georiŽnteerd. De VVD kan met een linkse CDA en een oppositiepartij relatief weinig rechts toevoegen. De fouten waar de linkse oppositiepartijen op zullen wijzen, zullen feitelijk nog zeker jarenlang hun eigen fouten zijn die in het systeem blijven hangen omdat er nu eenmaal niet in een keer juist hervormd kan worden. Wij zullen het nieuwe kabinet daarom gaan beoordelen op basis van wat zij doen om de schadelijke effecten van links met een lange looptijd teniet te doen. Losse standpunten zijn zelden relevant. Uiteindelijk gaat het om het totaalplaatje en dan is het akkoord slechts een klein begin.
Reacties: 3
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 06-10-2010 om 16:17.
Oke,ja het is minimaal wat er bereikt is, maar je zei het zelf al...vanuit een positie die je ergste vijand niet toe zou wensen (nou ja, Hirsch Ballin wel) heeft de PVV het maximale bereikt.
Geduld mijn vriend, en toch een beetje vertrouwen houden.
10 kleine stappen maken ook een paar grote.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 06-10-2010 om 23:29.
Het artikel is dan ook geschreven als sneer naar links georiŽnteerden die hebben gedaan alsof rechts iets vreselijks gaat brengen. Van dat vreselijke is niks te zien.

Reactie door Jan Flier op 13-10-2010 om 16:40.
Door het commentaar op Elsevier "Beledigen van moslims moet niet strafbaar zijn" ben ik op deze website terecht gekomen. Een aangename kennismaking, na het lezen van de volgende stukken: Marionetten van het links fascisme/Censuurfase bereikt dieptepunt/Anti-moslim? Anti-kotslim!
En ook bovenstaand commentaar heb ik met instemming gelezen. Websites zoals deze laten zien dat een onderstroom in de Nederlandse politiek sterker en invloedrijker wordt en de meningen die dagelijks via de gemiddelde 'linkse' media over ons worden uitgestrooid (ik heb zojuist ook weer naar de VPRO zitten luisteren - van een treurige gelijkhebberigheid) vanuit een ander gezichtspunt corrigeren.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.