Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 19 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

502 Hang pedofielen aan hun ballen op!
501 Collegegelddiscussie in de context (2)
500 Asielbeleid continu gefrustreerd
499 Zwartjoekels discrimineren is rete cool (1)
498 Opportuniteit is rechterlijke achterlijkheid (2)
497 Immigratieramp op herhaling
496 Bezuinigingen ProRail sporen niet
495 Meten met slinkse maten
494 Klakkeloze onderwijsplannen
493 Kennis van de politieke correctheid
492 Beloften op lange termijn (2)
491 Alle moslims moeten weg! (1)
490 UvA administratieve puinzooi (1)
489 Het achterlijke moslimcollectief (2)
488 Onze wraak zal komen (9)
487 Multi-level mongolen (2)
486 Rechts waar u zo bang voor was (3)
485 Socialist tot de salontafel
484 Schijn van de bezuiniging (9)
483 Geen ambitie? Sla de politie!

484 # Schijn van de bezuiniging #
Gepost door Misdefinitie op 23-09-2010 om 22:31.
Smerige lafhartige leugens van de nog immer linkse grachtengordelelite zijn met alle moderne informatiemiddelen eenvoudig te ontdekken en te ontkrachten. Met harde feiten die niet te ontkennen zijn werken argumenten als een zware sloopkogel tegen hun kraakpandgedachtegoed. Socialisme en alle aanverwante linkse rotzooi is daardoor zo goed als dood. Tot groot ongenoegen van allerlei subsidieslurpers en autoriteiten die hun macht en invloed zien weglekken naar de meer realistische vormen van het gezonde verstand. Klassieke methoden als demonisatie, de moslimslager en het schenden van uw vrijheids- en privacyrechten verliezen gaandeweg hun werking. Af en toe ontstaan er echter varianten op de reeds bestaande methoden om andermans opvattingen ongeloofwaardig te maken. GeÔnspireerd door de rechterkant van de politiek die meer met feiten werkt, komt links nu met de halve waarheden. "Bezuinigen" is een term die door links graag van een misdefinitie wordt voorzien om zo te kunnen zeggen dat rechts beleid asociaal is.

Sinterklaas bezuinigt niet.

Bezuinigen wordt door slinkse rakkers veelal geassocieerd met keihard, koud en kil rechts beleid. Vooral de armen onder hun achterban die het woord "werk" niet eens kunnen spellen zouden daar het slachtoffer van worden. Vage socialistische principes zouden veel beter en socialer werken. Geef gewoon iedereen alles wat hij nodig heeft en alle ellende in de wereld is opgelost. Weliswaar kan dit een leuk verhaaltje zijn voor de club van sinterklaas: in een wereld waarin schaarse goederen bestaan en mensen niet allemaal bereid zijn zelf te werken voor hun geld, is dat toch een behoorlijk naÔeve gedachte. Schaarse middelen groeien niet vanzelf in de winkels. Elke dag zijn er miljoenen mensen hard in de weer om alles wat u om u heen kunt kopen mogelijk te maken. Allemaal willen we graag een dikke boterham hebben. Toch mogen we niet vergeten dat hardwerkende mensen de motor zijn van de welvaart. Geld moet eerst verdiend worden voordat het kan worden uitgegeven. Geeft u teveel uit, dan zult u moeten minderen. Dat is gezond verstand.

Voor slinksen waarvan wij vermoeden dat ze net zoveel gezond verstand hebben als een ingevroren prehistorische rifaap werkt dat zo niet. Om het idee van de altijd maar weggevende sinterklaas der salonsocialisten in stand te houden, misbruiken ze officiŽle gelegenheden als de miljoenennota. De truc werkt kinderlijk eenvoudig. Definieer rechts als asociaal bezuinigingsbeleid waarbij de bevolking wordt afgeperst en noodzakelijke eerste levensbehoeften zoals voedsel en zorg ernstig worden beperkt. Doe vervolgens alsof u over heel veel verstand beschikt en zeg op een platvloerse intellectuele manier dat u best bereid bent de bezuinigingen van het rechtse gedachtegoed wetenschappelijk te toetsen. Daarvoor is het noodzakelijk om hypothetisch een situatie voor te stellen waarin een klein beetje bezuinigd wordt. Vervolgens is het een kwestie van het maken van wat inkoppertjes en drogredenaties. Socialisten koppelen slechte zaken aan bezuinigingen om zogenaamd te kunnen aantonen dat er van rechts realistisch gedachtegoed niks deugt.

Balkenende, zinnend op wraak na zijn vierde mislukte kabinet, heeft dat principe goed in zijn oren geknoopt. Hoewel zijn demissionaire kabinet eigenlijk niet meer aan de macht behoord te zijn, hebben zij vanwege het uitblijven van een nieuw kabinet ruimschoots de kans gehad om middels de troonrede en de miljoenennota nog even de maatschappij en de economie een flink trap na te geven. Eerst doen ze alsof zij de crisis hebben bezworen, dan dat zij voor een oplossing hebben gezorgd en tot slot proberen ze te beweren dat als een eventueel nieuw rechts kabinet aan de macht komt de bezuinigingen zeer asociaal gaan uitpakken. Om dat laatste aan te tonen, laten zij "zien" wat er gaat gebeuren als er 3,2 miljard bezuinigd wordt. Wel, u kunt de lijst van ellende inzien. Merk op dat er vooral op het sociale gevoel van mensen gespeeld wordt. Alle maatregelen doen vermoeden dat deze hele poppenkast, zij gaan immers toch niet meer regeren, bedoeld is voor de linkse beeldvorming. Balkenende wil eigenlijk zeggen: "Kijk eens mensen, wij deden het goed en weet wat u met rechts te wachten staat."

Niet nadenkende mensen zullen schrikken. Logisch, want als de zorg en het onderwijs al erg te lijden hebben onder 3,2 miljard bezuinigingen, wat zal er dan straks gebeuren als er een "rechts" kabinet komt die 18 miljard wil korten? Mensen zullen zich terecht afvragen of het met 18 miljard niet 6 keer erger gaat worden. Laten we de zaken eens in het juiste perspectief plaatsen. De 3,2 miljard is verzonnen door het linkse demissionaire kabinet Balkenende 4. Tenminste, het ongeregelde zooitje dat er nog van over bleef. De misdefinitie "bezuinigen is slecht van rechts" is door links bedacht. En ook het geheel weglaten van de context waarin het geheel zich afspeelt is een onderdeel van dat uiterst geraffineerde plan. Feit is namelijk dat ze helemaal niet uit kunnen gaan van een neutrale situatie waarin opeens 3,2 miljard bezuinigd wordt en al helemaal niet op de middelen die socialisten zeggen. U bent er zelf bij geweest hoe het CDA samen met de PvdA en de CU ons land tot de nek in de schulden heeft gebracht.

Startpunt is dus niet het jubelverhaal van links in de trant van "o wat hebben wij het goed gedaan". Vertrekpunt is het feit dat onze staatsschuld ruim 300 miljard euro bedraagt en dankzij het afbraakbeleid van links dit jaar zal oplopen tot ruim 400 miljard. Een verdubbeling ten opzichte van 3 jaar geleden toen het kabinet Balkenende IV net aan de macht kwam. Wellicht herinnert u zich ook nog dat we eind vorige eeuw eveneens door een diep dal gingen na de puinhopen van 8 jaar Paars waarin voornamelijk de PvdA met de scepter zwaaide. Niemand zal kunnen ontkennen dat er daarom echt iets moet gebeuren. Hersenloos uitgeven zoals die socialistische imbecielen jarenlang hebben gedaan is nu uit den boze. Besparen kan echter op verschillende manieren. Klakkeloos bezuinigen, het principe waar links de rechtse politiek van beschuldigt is net zo achterlijk als niet erkennen hoe het wel moet. Minder verspillen is de oplossing en wel op de posten waaraan het meeste geld nutteloos is verspild.

Miljoen en miljard zijn verschillend.

Even een klein rekenlesje. Een miljoen heeft 6 nullen en een miljard 9. Dus u weet dat een miljard 1000 keer zo groot is als een miljoen. Wacht, nu niet allemaal gaan mailen dat u niet als een klein kind behandeld wenst te worden, want we hebben het hier blijkens de activiteiten in de politiek echt over wiskunde op hoog niveau. Wat laat onze wenkbrauwen fronsen? Politici, deskundigen en professionals denken een schuld van 400 miljard te kunnen bestrijden door bezuinigingen voor te stellen die slechts miljoenen opleveren. De partnertoeslag voor de AOW wordt verlaagd voor 35 tot 50 miljoen. Diverse tegemoetkomingen waaronder die aan arbeidsongeschikten worden verlaagd wat zo'n 50 miljoen oplevert. Re-ntegratiemiddelen kunt u vergeten voor 200 miljoen. Heeft u kinderen? Dan wordt u gestraft om te gaan werken. Balkenende vindt namelijk dat de opvang flink afgeknepen kan worden voor 230 miljoen. De zorgpremie gaat omhoog. Jongeren betalen extra voor de tandarts en als Ali u ongewenst zwanger heeft gemaakt mag u dokken voor de pil.

Wel van significant belang is het bedrag van 1,5 miljard dat de overheid wil gaan bezuinigen op ambtenaren. Weg met die incompetente, slapende en vooral bureaucratische nietsnutten die in 1 jaar het werk doen dat wij in een dag moeten klaarstomen. Jammer genoeg levert dat wel weer extra werkloosheid op en dus meer uitkeringen, wachtgeld en nog meer van dat soort idiote constructies. Iets anders is het idee dat het koningshuis naar schatting 100 miljoen per jaar kost, maar dat men dat opsplitst tussen begroting en andere vormen van geld dat ze onderhand krijgen. Totaal bezuinigen ze 4 ton. Zouden we dat naar de situatie van een burger met 50.000 euro schuld vertalen, dan bezuinigt hij door op een lompe manier geen snoepjes meer voor de kinderen te kopen ter waarde van een paar euro. Wilt u eens goed kunnen lachen? Kijk dan na die kleine snippertjes van "bezuinigingen" eens naar wat uitgaven. Hallo linkse flikkers, lekker een paar miljoentjes afgeknepen bij de burger? Fijn. Aan het buitenland zijn we 12 miljard kwijt in 2011.

Begrijpt u dat nou? Mierenneuken over miljoenen en her en der iedere burger die hard werkt kaalplukken en afpersen om vervolgens doodleuk miljarden uit te geven aan buitenlands beleid. Lugubere socialistenlogica. Geen wonder dat zij geen heil lijken te zien in bezuinigingen. Hun misdefinitie van dat begrip vertroebelt een realistisch beeld van de situatie. Moet u nou eens goed luisteren. Onze schuld is in miljarden, dus we stoppen de verspillende rotzooi die daarvoor gezorgd heeft. Geld voor het buitenland en het aanhalen van leuke contacten? Dikke lul voor het CDA. Terug met die miljarden. Dan hebben wij al 12 miljard voor u verdiend. Wat niemand wil horen is dat de grootste verspiller van de afgelopen 50 jaar de massa-immigratie is geweest van niet westerse allochtonen. Het wagenwijd openzetten van de grenzen voor deze voornamelijk economische profiteurs kost zo'n 7 miljard per jaar. Kunt u wel rekenen? Onze staatsschuld ligt tussen de 300 en 350 miljard. Massa-immigratie kostte de afgelopen 50 jaar ook 350 miljard.

Dit is een van de hardste waarheden die door al die salonsocialisten nooit ontkend kunnen worden. Hadden we de grenzen dicht gelaten, dan hadden we geen moeilijkheden met allochtonen en geen staatsschuld. Ja, u leest het goed. Zonder allochtonen geen schuld. Zo simpel is het. Wacht, er is nog meer. Aan ontwikkelingshulp zijn we een soortgelijk bedrag kwijt. Zeven miljard per jaar en dat al zo'n 50 jaar lang. Beseft u dat de belastingen gehalveerd hadden kunnen zijn, u slechts 20 uur per week hoefde te werken en een leeftijd van 55 jaar al voldoende is om met pensioen te kunnen gaan als we niet al 50 jaar geterroriseerd worden door die schijnheilige communisten? Misschien moeten we nog concreter worden. Geen allochtonen, geen schuld en op 55-jarige leeftijd zeker een miljoen euro op de bank. Om eerlijk te zijn worden wij een beetje gek als we bedenken wat we konden hebben zonder links. Een verbod op immigratie, geld naar het buitenland en ontwikkelingshulp is de sleutel naar een succesvol herstel van Nederland.

Achterbaks links gedoe.

Gebruik maken van de logica en het gezonde verstand blijkt enorm lastig te zijn. Wie teveel geld uitgeeft en schulden maakt, zal moeten stoppen met verspillen zodat de schulden kunnen worden afgelost. Zelfs mongolen met een hersencel minder dan eencelligen zouden dat moeten kunnen snappen. Toch heeft het verhaal nog een andere kant die we moeten belichten. Het anders definiŽren van de term "bezuiniging" door het gelijk te stellen aan asociaal gedrag door het afpersen van burgers als leidraad te nemen is bedoeld om de rechtse politiek in een slecht daglicht te stellen. Met name het naderende "rechtse" kabinet. De andere kant van de medaille is het verheerlijken van het linkse gedachtegoed. Kort gezegd: het idee dat rechts slecht is en links goed. Dat slechte wordt met een halve waarheid aangetoond en dat goede met een paar hele leugens met betrekking tot de toestand van onze economie. Prinsjesdag 2008 was iets een te overweldigend links feestje waarin ze deden alsof ze zo goed waren. Nu zijn ze iets voorzichtiger.

De miljoenennota van Balkenende betoogt dat er sprake is van een herstel van de economie. Met een jubelende "hiep hoi, leve links"-stemming trachten ze daarmee te bereiken dat mensen gaan denken dat aan het einde van dat linkse kabinet er zoveel bereikt is dat de economie weer aan het opkrabbelen is. U weet na al die jaren wel beter. De crisis is grotendeels aangewakkerd zo niet ontstaan doordat linkse overheden wereldwijd miljarden hebben onttrokken aan de economie. Door oneigenlijke staatssteun en het blijven verspillen hebben ze als het ware geld lopen bijdrukken en iedereen weet dat zoiets leidt tot inflatie. Producten worden duurder, mensen kopen minder, bedrijven gaan kapot en het vuur van de crisis blijft voortrazen. Alweer een principe dat nooit door al die zelfbenoemde professionals is begrepen terwijl het echt niet zo moeilijk is allemaal. Verder duidt een koopkrachtdaling op iets anders. Een herstellende economie zou juist gepaard moeten gaan met meer koopkracht. Links loopt ons weer te bedonderen.

Opeens blijkt er ook geen sprake meer te zijn van een lerarentekort. Uiteraard wisten wij dat al. We hebben dat zelf nog eens bevestigd met een onderzoek. Ligt daar nou echt het probleem? Nee. Het probleem zit hem in het feit dat de problemen in het onderwijs, met name op het gebied van de kwaliteit, zijn veroorzaakt door de invoering van brakke onderwijssystemen door de PvdA. Vervolgens is de PvdA om reputatie te kweken extra geld gaan uitgeven aan scholen voor zaken waar het niet voor bedoeld is. Subsidies aan slechte islamitische scholen, geld voor extra leraren die daarna toch niet werden aangenomen en gratis schoolboeken zodat kinderen alvast leren dat de beste dingen in het leven gratis zijn. Tenminste, als een ander er hard voor werkt. Leuk hoor de constatering dat het allemaal voor niks is geweest, maar we horen geen plannen om het teveel betaalde geld terug te vorderen. Werkloosheid is blijkbaar geen probleem. Het CPB denkt dat de werkloosheid volgend jaar minder groot is dan eerder.

Wellicht wordt het wat eentonig, maar ook hier geldt dat al die zogenaamde professionals echt niet weten waar ze over praten. OfficiŽle cijfers noemen het geregistreerd zonder werk zitten en steun trekken werkloos. Al die mensen die zonder werk zitten, maar geen uitkering ontvangen tellen ze niet mee. Mensen die deeltijd werken zijn deeltijd werkloos. Academici die onder hun niveau werken zijn dat eveneens. Ondernemers die enkel om het werkloos zijn zich inschrijven bij de KvK, zijn feitelijk werkloos. Allemaal zaken die niet meetellen. Met andere woorden, het beeld is vertekend. De koopkracht zou ook op peil blijven. Ja mensen, een fraai staaltje links denken: de koopkracht daalt, maar men "denkt" dat de inflatie minder is dus daalt uw koopkracht toch maar niet. Wie regelmatig boodschappen doet weet echt wel beter hoor. Kleine procentjes vullen geen gaatjes. Het is statistisch gelul in de ruimte. Waar we niemand over horen is het feit dat de Belastingdienst steeds minder aftrekposten kent. Allemaal zaken waarbij u genaaid wordt.

Overweging.

Aan het einde van een regeerperiode kampt links elke keer weer met het probleem dat het land objectief geheel berooid achterblijft. Waarneembaar voor iedereen. Om mensen de volgende keer weer in de val te laten lopen door voor links te kiezen, gebruiken ze diverse trucs om de situatie naar hun hand te kunnen zetten. Klassieke trucs zoals demonisatie gebruiken ze doorlopend. Nadert een kabinetsperiode zijn einde, dan zijn er subtielere methoden nodig. Simpel blijft de truc van de leugen. Gewoon even doen alsof de crisis is opgelost door toedoen van slinks beleid. Burgers weten doorgaans toch niet dat politiek beleid pas achteraf zichtbaar wordt. Zoals de crisis en zijn gevolgen pas zichtbaar werden nadat links allang tientallen miljarden had verspild. Statistieken kunnen eenvoudig anders geÔnterpreteerd worden zodat het net lijkt alsof er nauwelijks werklozen bij komen. Goed gedaan toch? Werkelijk te belachelijk voor woorden. Kijk naar de feiten. De cijfers over de staatsschuld en miljardenverspillingen liegen niet.

Eerlijkerwijs moeten we wel toegeven dat de door links opgestelde misdefinitie met betrekking tot de term "bezuinigen" voor een deel op die manier uitgevoerd lijkt te worden door een eventueel minder links kabinet van VVD en CDA. Socialisten trekken hieruit de conclusie dat hun voorbeeld al erg is, maar rechts nog veel erger gaat worden met de bezuinigingen. Daar moeten we een kanttekening bij plaatsen. Het CDA is een linkse partij die de grootste vinger in de pap heeft bij dat te vormen kabinet. Voor u zal het derhalve geen verrassing zijn dat het CDA, dat deelnam aan het ultra linkse kabinet Balkenende, een grote linkse stempel zal drukken op de formatiebesprekingen met de VVD. De PVV doet als partij die gedoogsteun levert niet werkelijk mee aan de regering. Die stempel zal logischerwijs op dezelfde trant gaan als de invulling van de verkrachte term "bezuiniging". Vanuit het CDA zijn het immers grotendeels dezelfde type mensen die denken dat "bezuinigen" enkel kan door mensen in hun waardigheid te raken.

Rutte (VVD) is lang niet zo rechts als zou moeten en gaat daar al te graag in mee. Blijft alleen de PVV over die wel verspillingen aan immigratie op de agenda wil zetten. Ze krijgen daar vanzelfsprekend geen enkele kans voor door een partij als het CDA. Kortom, hier is sprake van een selffulfilling prophecy. Eerst geeft links een misdefinitie voor "bezuiniging" om het daarna in een ander kabinet zelf te laten uitkomen. Achteraf zeggen ze natuurlijk dat "rechts" het heeft gedaan. Helaas zitten we in Nederland in de positie dat we het CDA nu eenmaal nodig hebben voor een meerderheid. Wat niet betekent dat we de achterbakse trucs niet doorhebben. Hetzelfde geldt voor de schijnheilige troonrede van de hand van Balkenende. Zo is er sprake van het beheersbaar houden van opvattingen. Alsof het hebben van een opvatting in Nederland met alle mogelijke middelen moet worden bestreden om de veiligheid. Beatrix roept op tot verdraagzaamheid. Wat moeten we verdragen? Dat de staat ons gruwelijk in de reet genomen heeft?

Moet u even nagaan. Pensioenen zijn onbetaalbaar geworden. Fondsen hebben gegokt met uw geld en u krijgt een stuk minder als u oud en hulpbehoevend bent. De zorg wordt volledig uitgekleed. Premies gaan omhoog, veel zaken worden niet meer vergoed en de kwaliteit is erbarmelijk. Onderwijs was een probleem en wordt ter zijde geschoven: het lerarentekort bestaat niet meer. De politie krijgt er miljarden bij om "boeven" achter weblogs te vangen. Misschien kunnen ze dan met 20 man een cartoonist uit zijn bed sleuren. Automobilisten worden niet meer uitgemolken, maar regelrecht afgeperst met boetes die de proportionaliteit ver te boven gaan. Over het algemeen kunnen we constateren dat de algehele kwaliteit van het leven in een modern westers land als Nederland behoorlijk achteruit gaat. Voor mensen die hun hele leven lang gewerkt hebben is het extra zuur allemaal. En weet u waarom dit gebeurt? Alle ellende komt enkel doordat de linkse politiek vertikt op te houden met verspillingen aan linkse hobby's als immigratie.
Reacties: 9
Pagina's: 1

Reactie door Wouter op 26-09-2010 om 11:06.
Mooi artikel!

Natuurlijk moet er bezuinigt worden op grotere dingen.
Maar het is niet mogelijk om direct alles te bezuinigen.
Het moet klein beginnen.
Je kunt niet al je schulden oplossen door enkel de immigratie te stoppen.
Dat is onrealistisch.


Het is logisch dat de werkloosheid zal dalen.
In 2011 gaan er meer mensen met pensioen dan dat er van school komen om een baan te zoeken.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 26-09-2010 om 12:16.
Als u bij de bank komt en zegt dat u al het geld van een lening heeft verspild in het casino, dan is het niet onredelijk dat ze eisen dat u onmiddellijk stopt met naar het casino gaan. Al lossen de schulden daarmee niet direct op. Van de overheid mogen we hetzelfde verwachten.

Reactie door Wouter op 26-09-2010 om 12:23.
In dat geval gaat om eigen geld.
Hier gaat het om een kleine 17 miljoen mensen.
Als er per direct het gehele bedrag word bezuinigt zal alles er op achteruit gaan en zal herstel langer duren.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 26-09-2010 om 12:56.
Het bedrag met 17 miljoen vermenigvuldigen maakt het principe niet onjuist. Niemand zegt dat er volledig bezuinigd moet worden. Waar het om gaat is dat er gestopt moet worden met verspillen. Dat is iets heel anders.

In plaats van 3,2 miljard bezuinigen op de zorg kan men ook 3,2 miljard minder verspillen aan immigratie. Waarbij immigratie slechts een voorbeeld is. Er ligt bijvoorbeeld ook nog 100 miljard bij de banken. U ziet hopelijk ook dat we beter een deel van dat geld kunnen gebruiken dan bezuinigen op de zorg.

Reactie door Wouter op 26-09-2010 om 13:13.
Uiteraard moet er niet gesneden worden in de zorg.
En u heeft ook zeker een punt.
Maar wat u nu zegt is niet mogelijk.
Je kunt niet binnen een paar dagen de immigratie e.d. veranderen.
En tot die tijd moet er op andere dingen bezuinigt worden.

Reactie door Moswolkje op 26-09-2010 om 14:43.
Crisis? Niet bij de asiel-industrie!
Het afgelopen jaar zijn er in totaal 16.200 asielaanvragen gedaan in Nederland.
In 2008 waren dat er nog 'maar' 13.400.
De grootste groep asieligezoekers, meer dan zesduizend, zijn afkomstig uit SomaliŽ.
En volgens cijfers van Centraal Bureau voor Statistiek Krijgt Nederland in 2010 waarschijnlijk nůg meer asielzoekers binnen dan eerder werd aangenomen.
Het ministerie van Justitie rekent erop dat volgend jaar 17.000 asielzoekers naar Nederland komen. Een prachtig bedrijfsresultaat voor de asielindustrie!!!

Pleur ff op zeg!
Onrealistisch is om te blijven volhouden dat Nederland dit kan blijven betalen.
Per direct een stop op dit soort fortuinzoekers...zogenaamd allemaal arm, zielig en op de vlucht, maar ze kunnen wel een dikke vliegreis betalen om naar ons toe te komen.
En natuurlijk wel op vakantie naar het thuisland waarna ze terugkeren in Nederland met alweer een handjevol familieleden...enfin, kijk zelf maar...http://www.uitkijk.net/chaos.php?do=imm

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 26-09-2010 om 15:06.
Wouter, als geld verspillen in een paar dagen kan, dan kan ophouden ook in een paar dagen. Zo simpel is het.

Immigratie moet in elk geval in de begroting worden opgenomen zodat we kunnen beginnen. Al duurt het langer om op dat gebied iets te bereiken. Er helemaal niet over spreken en afwachten is geen optie meer.

Reactie door Wouter op 26-09-2010 om 15:21.
Dit is een gevolg van tientallen jaren links beleid.

Ik ben het eens met wat u zegt laat daar geen misverstand over zijn.
IK denk alleen dat het niet mogelijk is.

Reactie door Moswolkje op 26-09-2010 om 16:10.
Met een beetje geluk blaast het CDA zichzelf helemaal op met dat komende interne congres, en kunnen we opnieuw gaan stemmen.
Ik verwacht een monsterzege voor de PVV, en in dat geval zal het onderwerp immigratie zeer zeker in hoofdletters op de agenda staan.

Of zou ik het helemaal mis hebben?

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.