Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 19 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

502 Hang pedofielen aan hun ballen op!
501 Collegegelddiscussie in de context (2)
500 Asielbeleid continu gefrustreerd
499 Zwartjoekels discrimineren is rete cool (1)
498 Opportuniteit is rechterlijke achterlijkheid (2)
497 Immigratieramp op herhaling
496 Bezuinigingen ProRail sporen niet
495 Meten met slinkse maten
494 Klakkeloze onderwijsplannen
493 Kennis van de politieke correctheid
492 Beloften op lange termijn (2)
491 Alle moslims moeten weg! (1)
490 UvA administratieve puinzooi (1)
489 Het achterlijke moslimcollectief (2)
488 Onze wraak zal komen (9)
487 Multi-level mongolen (2)
486 Rechts waar u zo bang voor was (3)
485 Socialist tot de salontafel
484 Schijn van de bezuiniging (9)
483 Geen ambitie? Sla de politie!

483 # Geen ambitie? Sla de politie! #
Gepost door Misdefinitie op 18-09-2010 om 23:45.
Succesvol solliciteren bij de politie is dankzij de bruinhemden van de PvdA een kwestie geworden van het hebben van een donkere huidskleur. Racisten die de politie mishandelen aanspreken met een grap over kakkerlakken en ratten wordt beloond met een aanhouding en een rechtszaak. Aangifte doen wegens bedreiging door een kamelenneuker wordt vanwege een beleid op basis van "positieve" discriminatie totaal niet serieus genomen. Om het ruÔneren en aanranden van uw goede naam lachen agenten hun lul uit hun broek. Ernstige misdrijven als fraude en doodslag blijven onaangeroerd op de plank liggen terwijl de rijksoverheid de politie steeds meer bevoegdheden geeft om hogere boetes te geven voor pietluttigheden. Wegens geldtekort schaffen die naffers steeds meer flitsauto's aan om aan de bonnenquota te komen. Heeft u deze beste vrienden echt eens nodig, dan is het nog maar de vraag of ze komen. Agenten worden door hun lafhartige burgerpestgedrag door iedereen uitgekotst en krijgen steeds vaker te maken met grof geweld.

Irritant gedrag lokt agressie uit.

Vanwege de voortreffelijke retoriek van woordvoerders en propagandamakers, heeft de politie de twijfelachtige reputatie opgebouwd te strijden voor het goede. Het merendeel van de bevolking zit daarom met het idee in het hoofd dat de politie een noodzakelijk kwaad is dat vooral goed werk verricht. Al van jongs af aan worden kinderen geÔndoctrineerd met het principe dat er stoute boeven bestaan die de politie zal vangen. "Wie in aanraking komt met politie en justitie zal dan wel een crimineel zijn," luidt de heersende opvatting. Ingewijden weten dat de werkelijkheid heel anders in elkaar zit. Volstrekt onschuldige mensen kunnen zomaar in aanraking komen met de politie en daardoor in de problemen komen zonder dat ze iets (noemenswaardig) hebben uitgevreten. Anderen worden zonder aanleiding als honden behandeld. Bloggers die deze handelswijze blootleggen en openbaren worden niet gewaardeerd. Regelmatig hebben we gewaarschuwd dat als de politie doorgaat met onschuldige burgers te fucken, dat ze duur te staan zal komen.

Nou, dat hebben we geweten. Karaktermoord, vervolging, bedreiging en meer van dat soort fraais was het gevolg. Mensen gingen compleet door het lint. We zouden extreem rechtse politiebashers zijn die er enkel belang bij hebben de politie te schofferen omdat we zelf criminelen zouden zijn. Prima, die mening mag u hebben, maar nu willen we u toch laten zien waar stelselmatig discrimineren en verstandige burgers naaien toe kan leiden. Namelijk tot agressie met aansluitend extreem geweld. Geheel tegen hun verwachting in betreffen dat juist niet de mensen die gedemoniseerd worden nadat ze klokkenluiden over misstanden, maar mensen die op het eerste gezicht normaal functioneren en geen enkele reden hebben agenten te mishandelen. Heeft u recent het nieuws gevolgd? Dan kan het u niet ontgaan zijn dat zowel politie als justitie de noodklok luiden over een schrikbarende toename van geweld. Media wijten geweld tegen agenten aan de verharding van de maatschappij. Niemand wil horen dat vervelend gedrag agressie uitlokt.

Onder de titel "Gefuckt Geplukt door de politie" pakt de Telegraaf groots uit met een reportage over hoe de politie zich manifesteert onder het volk. Agenten zouden vooral ingezet worden om de staatskas te spekken en worden door burgers steeds vaker gezien als genadeloze incassoambtenaren die nietsontziend enkel een harde plasser kunnen krijgen van het tevoorschijn halen van hun bonnenboekje. Kritiek hebben op de politie komt u duur te staan. Bent u werkzaam voor de fiscaal gelegaliseerde boevenbende, dan kunt u uw loopbaan wel in uw reet douwen zodra u laat merken dat de politie van geen kanten deugt. Slimmeriken van het type "een echte vent, slaat een agent wordt geen agent" ontspringen de dans evenmin. Klokkenluiders worden hun hele leven achtervolgd met schadeclaims en rechtszaken. Mensen klagen steen en been over het opsporingsapparaat waarvoor zij betalen. Dienders zijn er om het volk te helpen. In plaats daarvan lopen ze de godganse dag mensen financieel uit te knijpen en af te persen.

Leerlingen van het Christelijk Lyceum Sorghvliet in Den Haag weten sinds kort wie hun beste vrienden zijn. Na een avondje lekker feesten op school, stonden de aan hevige werkdruk onderhevige agenten klaar om hun veiligheid te garanderen. Even netjes meelopen zodat de pedofielen geen kans hebben kleine jongetjes de bosjes in te trekken kon echter niet. De stoere kerels wisten hun mannelijkheid significant te vergroten door een bonnenregen voor leerlingen die geen rode lichtjes voerden op hun fiets. Moet u nagaan dat een tiental agenten in een tijd dat er mankracht tekort is om boeven te vangen de hele avond gaan zitten wachten totdat ze scholieren een boete kunnen geven. Een ingewijde bij de politie zegt te zijn weggepest nadat hij commentaar had. Een vrouw beklaagt zich erover dat ze na bestolen te zijn meerdere keren naar het bureau moest komen en er later niks met haar aangifte is gedaan. Aangiften van zware misdrijven worden niet opgenomen als de blauwe maffia ligt te flitsen in de berm.

Diverse getuigen verhalen hoe hypocriet de politie zich laat zien aan de doorsnee burger. Met zwaailichten aan dubbel gaan parkeren om snel het warme eten bij de Turk te halen. Crossen met de motor op de stoep om razendsnel een pinautomaat te bereiken zodat iedereen uit angst wegrent. Gevaarlijk rijgedrag van politieauto's en doorrijden na een ongeval. Recent is er zelfs een flitsdode te betreuren nadat een automobilist vol op de rem ging staan vanwege een flitspaal. Uw blauwe beste vriend pakte na het ongeval doodleuk zijn boeltje en de politie ontkent dat er sprake is van een flitsdode. Aangiften van aanrijdingen van inbraken worden niet meer serieus genomen. Wie het slachtoffer wordt van een gewapende overval kan tegenwoordig beter vragen of hij mee mag doen in de bende, want als u geruÔneerd achterblijft hoeft u op hulp van de politie niet te rekenen. Uw aangifte opnemen kost immers tijd. Incidenten? Was het maar waar. Onderzoek onder agenten liet zien dat er jaarlijks tienduizenden aangiften blijven liggen van zware misdrijven.

Het wanstaltige gedrag van de politie blijft helaas niet beperkt tot het pesten van de burger met geldboetes en het negeren van hun voornaamste taken. Medio maart heeft agent Sander Vreeswijk bekend een 12-jarig meisje te hebben ontvoerd, verkracht en vermoord. Justitie haalde de woede van de bevolking op de hals door de stelling de agent niet te willen vervolgen voor moord. Blijkbaar was de agent gestruikeld waardoor hij met zijn pik in de kut van het meisje terecht kwam en overleed het meisje doordat hij de klap wilde opvangen door met zijn handen rond haar keel te grijpen. Agent Christien Kamzol wurgde reeds 4 jaar geleden haar eigen dochtertje. Wel had ze een psychose. Dan mag het zeker. Marokkaanse spionnen die met voorbedachte rade bij de politie gaan werken worden ondanks dat het bekend is dat zij informatie doorspelen aan de Marokkaanse ambassade hooguit bestraft met de werkstraf die wij ook krijgen. Neem eens de moeite om uit te zoeken hoeveel ellende er van de politie komt en u zult bijna een extremist willen worden.

Haatzaaien is klappen oogsten.

Vanzelfsprekend blijven deze gedragingen van de politie niet zonder gevolgen. Aangezien steeds meer mensen negatieve ervaringen meemaken met de politie, zullen steeds meer mensen bij het zien van agenten de neiging krijgen hen terug te pakken. Veelal is het aangedane leed immers niet te overzien en wraakgevoelens nemen dan al snel de overhand. Tot wat voor daden dit leidt kunnen we wekelijks in de media vernemen. Zo wilde een bejaarde man uit Oosterwolde een agent aanrijden na een stopteken. De man was weliswaar dronken, maar herinnerde zich vast de zoveelste verkeersboete. In Arnhem werden twee agenten door een drugsgebruiker aangevallen en tegen de grond geslagen. Pas na veel moeite kregen ze hem onder controle. Sommige vrouwtjes blijken geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken. Nadat de politie zich met haar zaken bemoeide, schold, sloeg en spuugde ze de dienders. Mensen worden de politie zo zat dat zelfs als ze wel hulp bieden dat niet meer gewaardeerd wordt.

Toch begrijpen ze niet dat ze boeven moeten gaan vangen. Dus zijn er altijd mensen die hen dat subtiel duidelijk maken. Tijdens een snelheidscontrole probeerde een man uit Leiden een agent te raken met een steen. Bij de tweede poging brak de steen de ruit van de politiewagen. Zonde. Ontkomen aan die vervelende verkeerscontroles kan ook op een andere manier zoals een man liet zien in Breda. Een stopteken deed de verdachte op een scooter besluiten een dollemansrit te houden. De agent zette de achtervolging in, maar viel op zijn smoel na een gerichte duw. Uiteraard is de man daarna ontkomen. Wat er gebeurt als de politie zich in plaats van boeven vangen bezighoudt met het wel of niet branden van uw achterlicht zien we in Dokkum. De man waarschuwde de agenten door verder te rijden. Daar werd geen gehoor aan gegeven en hij werd achtervolgd op de fiets. Dus besloot de man de agenten dood te rijden. Verkeerscontroles werken als een rode lap voor een stier bij eerlijke hardwerkende mensen.

Hypocrisie werkt niet bij verstandige mensen. Dat ondervond een agent in Gemert. Hij bekeurde een automobilist die te hard zou hebben gereden. Befelh ist Befelh! Vervolgens reed de agent met hoge snelheid weg en overschreed alle regels, maar de wet is er voor iedereen. De automobilist dwong hem tot stoppen en confronteerde de agent met zijn asociale en illegale rijgedrag. Daar bleek de kleine schandknaap niet van gediend. Fuck you burger, de regels gelden enkel voor u. Agenten mogen alles, weet u. Uiteindelijk werd de burger die wel degelijk een punt had in de cel gezet. En dan maar klagen dat mensen boos worden. Regels moeten er zijn, maar wel eerlijk en geldend voor iedereen. Arrestanten zijn namelijk in regel ook niet zo lief voor zulke agenten. Op de Raalterslag kreeg een agent een kopstoot na een aanhouding. De hoofdagent deed aangifte na een belediging over zijn kleine jonge heer. Arme politie, het zijn allang niet alleen meer de criminelen die in koor zingen: "Ik heb een hekel aan politie!"

Erger wordt het als hele groepen zich tegen de politie gaan verzetten. Groepen die vanwege hun grootte een overmacht kunnen krijgen op agenten. Onder normale omstandigheden, als de politie gewoon zijn werk zou doen en niet zo'n kutimago had, zouden omstanders de politie helpen bij het inrekenen van criminelen. Hoe anders dat is als een groep bestaat uit mensen die allemaal een nare ervaring hebben met politie zien we in een groot aantal gebeurtenissen waarbij de politie te maken krijgt met grof geweld. Getuigen hadden in Beuningen een inbreker betrapt. Agenten gingen de man aanhouden en toen ging het mis. De buurt kwam in opstand. Men sloeg de agenten een paar keer in het gezicht en wilde zijn gezicht verbouwen met een biljartkeu. Hier is zeker meer aan de hand dan de politie wil vertellen. Agenten in Almere wilden twee mensen naar buiten brengen toen deze begonnen te schoppen en slaan. Kennelijk slaagt de politie er niet meer in om met overredingskracht situaties te beslechten.

Rotterdamse omstanders begonnen zich tegen de politie te verzetten toen agenten een 14-jarige jongen wilden aanhouden die van diefstal verdacht werd. Eenmaal buitengekomen belaagde de menigte de politie. Oorzaken en gevolgen worden nog onderzocht en komen zoals gewoonlijk nooit meer naar buiten. Zeker niet als zou blijken dat de politie weer eens geprovoceerd heeft. Drie honden bleken er nodig om een groep van 150 rellende toeschouwers uit elkaar te drijven die de politie zouden aanvallen. De politie spreekt van opruiing. Nooit van de eigen provocatie. Onenigheid leidde in Delft tot een handgemeen. Totdat de politie kwam en de agenten van de vechtersbazen ook mee mochten doen. Wel eerlijk vechten dan, want een echte man vecht een op een met zijn vuisten. Wapenstokken en pepperspray werden uiteraard afgestraft. Zo gaan we niet met mensen om. Wie de stoere man wil uithangen, moet stoer blijven. Omstanders zien de politie als agressors die enkel moeilijkheden komen maken en het probleem vergroten.

Schijt aan hun mentaliteit.

Geslagen worden is nooit leuk, maar wat vindt de politie eigenlijk zelf van de gewelddadige acties die ze uitvoeren? Woordvoerders van de politie vinden het geven van een knietje aan een arrestant redelijk en niet vallen onder buitensporig geweld. Tegelijk beamen ze dat gelijkheid er moet zijn en daar u niet meer of minder bent dan een agent weet u wat voortaan tot de mogelijkheden behoort. Het OM vervolgt uiteraard niet. Moet u het eens proberen, kijken hoe snel ze dan op de achterste poten staan. Politievakbond ACP vindt dat "proportioneel" geweld om een situatie in de hand te houden moet kunnen. Laat de politie er dan maar voor zorgen dat ze geen voorbereidende handelingen meer uitvoeren die leiden tot een flitsdode, vrijheidsberoving of ausweis-gedoe dat lijkt op de manieren van de nazi's. Anders zou de redelijkheid wel eens tegen hen kunnen keren. Of mogen we dat niet zeggen? De politie vindt onwettig geweld heel normaal en stenengooiende agenten worden niet vervolgd. En dan verbaasd zijn dat u zich niet inhoudt.

Desondanks klagen ze steen en been over het gedrag van de burger. Omstanders zouden hulpverlening onmogelijk maken door geweld. Dergelijke boeven worden niet gevangen, want de wouten zijn te druk bezig om iemand met een "Fuck the cops"-shirt aan te pakken. Bescherming van agenten tegen agressie zou ernstig tekort schieten. In de media waren recent noodkreten te lezen van de politie waarin men stelde dat mensen steeds agressiever worden richting de politie. Agenten zouden zelfs thuis bedreigd worden door gespuis en hun kinderen zouden eveneens een verschrikkelijk lot moeten ondergaan. Ramen worden bij agenten ingegooid en telefonische bedreigingen zijn er aan de orde van de dag. Geen idee hoe die dwazen aan hun adres komen. Wellicht ligt het aan de allochtone voorkeursselectie van de politie waaruit een tijd geleden bleek dat er veel te veel criminelen kwamen te werken op de politiebureaus? Klagen helpt niet. U weet de oplossing en kent de waarschuwing. Stop met fucken van de bevolking.

Overweging.

Hoe halen mensen het in hun botte hersens om de politie aan te vallen? Her en der vangen we signalen op dat het zou komen door een verhard klimaat in Nederland. Wij geloven daar niet zo in. Mensen die hun hele leven lang al nette burgers waren, hebben geen enkele reden om zich zo te gedragen jegens de politie. Van minderheidsgroepen wordt door de multikul-liefhebbers al tientallen jaren gezegd dat het zulke lieverdjes zijn. Bovendien doet de politie er alles aan om positief in de publieke opinie te komen. U weet wellicht wel dat ze bij de politie officiŽle doelstellingen hebben die te mooi klinken om waar te zijn. Iets moet boeven vangen en de samenleving veilig maken. Op dienstwagens, vlaggen en al het andere politiemateriaal wordt u doodgegooid met termen als waakzaam en dienstbaarheid. Wat drijft mensen dan tot het uiterste? Forumbezoekers zeggen het wel te weten. Figuren die de politie aanvallen zouden voornamelijk criminelen zijn die gesteund worden door mensen op internet die het allemaal prachtig vinden.

Loos gelul in de ruimte en we zullen u uitleggen waarom. Politie en justitie hebben enkel een juridisch geweldsmonopolie. Middels wat tekst in wetboeken, jurisprudentie en ander wazig spul hebben zij als enige de bevoegdheid gekregen geweld te gebruiken. Vergeten wordt dat zij in werkelijkheid geen feitelijke geweldsmonopolie hebben. Er zijn immers fysiek veel minder agenten dan mensen die zich eventueel tegen de politie kunnen keren. Willen zij effectief toch gebruik kunnen maken van een geweldsmonopolie, dan heeft de politie de medewerking nodig van de nette burgers die geen criminelen zijn. Getuigen die helpen bij misdaden, mensen die de politie attent maken op misdaad en mensen die oplettend durven in te grijpen of zelfs de helpende hand willen aanbieden. De rest helpt de politie het meest door gewoon te doen zodat de heren hun werk kunnen uitvoeren en boeven kunnen gaan vangen. Hiermee komen we aan de kern van het probleem. Besodemieter de nette burgers en ze vertikken het om nog langer mee te werken.

Kwade tongen willen vooral beweren dat criminelen en extreem rechts zich tegen de politie keren, maar gezien het feit dat grote groepen mensen gaan meedoen die niet eens met de criminelen te maken hebben moet er iets anders aan de hand zijn. Wij overwegen hiertoe het volgende. Gezien het gedrag van de politie, zullen er steeds meer mensen komen die een zeer negatieve ervaringen hebben met de politie. Dit zijn geen criminelen, maar nette mensen. Mensen die aangifte komen doen en uitgelachen worden. Mensen die door de politie gediscrimineerd worden. Mensen die door de politie in de problemen komen. Automobilisten die door de politie een zwaardere straf krijgen voor kleine overtredingen dan pedofielen. Feestvierders die continu een gezellig feest zien veranderen in een chaos omdat de verschijning van de politie een provocerende reactie opwekt gezien hun irritante en vervelende gedrag. Onze waarschuwingen worden in de wind geslagen. De politie moet echter beseffen dat als ze het volk tegen krijgen, het einde zoek is.

Justitie kan de strijd tegen criminaliteit onmogelijk winnen als ze criminelen ongemoeid laten en fatsoenlijke mensen tegen zich krijgt door hen als honden te behandelen. Dan hebben ze namelijk twee grote vijanden en daar is simpelweg de capaciteit niet voor. Om nog maar te zwijgen van het idee dat een politiemacht die burgers onderdrukt geen recht van bestaan heeft. Nogmaals doen we onze waarschuwing. Ga boeven vangen en laat normale mensen met rust. En wee uw gebeente indien u het gore lef heeft te gaan kankeren over deze tekst die uw misstanden naar voren brengt. U zult godverdomme moeten begrijpen dat het ons geen reet kan schelen wat u vindt en wat u wilt gaan doen tegen kritische webloggers. Want ach, uiteindelijk levert het misschien een werkstrafje op. Lekker belangrijk. Interessanter is de constatering dat de politie moet oppassen omdat slaan slechts 50 euro kost. De waarschuwing aan de politie is duidelijk. Stop met dat achterlijke gedrag en dat provoceren. De maatschappij is het spuug en spuugzat.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.