Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 20 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

482 Linkse rat op oorlogspad
481 Lerarentekort is slechts een mediahype
480 Onbetrouwbare christendemocratie (3)
479 Samenleving verziekt door misstanden (5)
478 Anti-moslim? Anti-kotslim! (2)
477 Eerlijk zullen we niks delen (3)
476 Beledigen met gevoel
475 Angst op rechts zorgt voor veel slechts (5)
474 Marionetten van het linkse fascisme
473 Censuurfascisme bereikt dieptepunt (8)
472 Boobytrap de beste beveiliging
471 Schaamteloze rel na 10 jaar onderwijsmisstanden
470 Censuur beschermt de kinderen niet (7)
469 Parasiet, antisemiet, islamiet (4)
468 Formatie vol politiek gekonkel (5)
467 Zorg verneukt tot poepluiers (1)
466 Grote onwetendheid over dierziekten (3)
465 Illegale zwarte arbeid nauwelijks aangepakt (2)
464 Voor joden, nikkers en moslims verboden (6)
463 Rechtse revolutie is niet eng (3)

482 # Linkse rat op oorlogspad #
Gepost door Misdefinitie op 13-09-2010 om 23:14.
"Sieg Heil kameraden! Aan u de nobele taak om gewapenderhand een staatsgreep uit te voeren. Onze argumenten zijn op en de tegenstanders moeten als onreine kakkerlakken vertrapt worden onder uw edele schoenen. Wacht, stop, dat kan even iets netter. Even het moeilijke woordenboekje pakken. Op basis van authenticiteit, strijdbaar zijn met intrinsieke overtuiging en met volle vechtlust, geloofwaardigheid en consistentie kan de opportuniteit voorrang krijgen in een poging een stabiel kabinet te ondermijnen. Kraakhelder en op politiek-morele gronden wijzen we erop dat justitie de tering kan krijgen en we ons niet laten pakken door het geweld door andere groeperingen te laten uitvoeren. Zoek contact met alle Volkerts van der G's binnen de radicale milieuorganisaties zodat de politiek weer rood kan kleuren van het bloed van al die onnozelaars." Zie hier een vrij vertaald oorlogsplan van de PvdA. Slinksen missen de intellectuele capaciteit om de meest basale concepten te doorgronden en kiezen massaal voor achterlijke kinderachtige methoden.

Dreinende kinderen van de PvdA.

Jarenlang hebben we lijdzaam moeten toekijken hoe de PvdA samen met het CDA en de CU het land genadeloos aan het verkrachten was. Hele wijken kleurden zwart van de parasieten en gelukszoekers die denken in Nederland hun paradijs gevonden te hebben waarin alles voor hen gratis is omdat anderen die wel hard werken worden gedwongen geld af te staan. Miljarden zijn er verspild aan het islamiseren van Nederland om uit angst een stel radicale flikkers tevreden te houden. Europa heeft als veredelde Derde Rijk, waar de (N)SDAP ooit mee begonnen is, dankzij de PvdA een nieuw leven gekregen. Keer op keer is de Nederlandse cultuur die dominant hoort te zijn in Nederland te grabbel gegooid door linkse fascisten die nationalisme verheven hebben tot ideologie van racisten. Onze staatsschuld is mede door de PvdA verdubbeld en veel ellende is te wijten aan het zoveelste mislukte socialistische beleid. Kiezers zijn links zat en hebben het socialisme afgezworen. Voor de PvdA is dat blijkbaar reden om met de hardere middelen te komen.

Sinds de formatiebesprekingen tussen het CDA en de VVD met gedoogsteun van de PVV zijn begonnen, reageert de PvdA als de gebeten hond. Blijkens het plan van de PvdA vinden zij dat er fundamentele grondrechten ter discussie worden gesteld en rechtvaardigen ze met die constatering vergaande stappen waarmee ze iedere samenwerking tussen de rechtsere partijen willen ondermijnen. Merk op dat het hier gaat om een verstoring van activiteiten ongeacht de inhoud van de plannen. Nogal een hypocriete manier van politiek bedrijven, want Guusje ter Horst (PvdA) stelde zelf artikel 1 van de Grondwet ter discussie door maatregelen in te voeren om ervoor te zorgen dat ze bij de politie enkel zwarte korpschefs zouden aannemen. Je reinste racisme, maar daar horen we de PvdA niet over. Voorts voeren zij hun oorlog niet met argumenten. Massa-immigratie zorgt voor een strijd in de baarmoeders van de vreemde culturen. De PvdA gedraagt zich achterbaks als een klein kind dat de ouders in de ballen schopt nadat het straf heeft gekregen.

Demonisatie deel zoveel.

ReŽle linkse alternatieven moeten de toverwoorden worden om het inmiddels failliete socialisme weer op de rails te krijgen. Mooie woorden als het verbinden van de samenleving en het "eerlijk" verdelen van schaarse goederen moeten het plaatje compleet maken. Sprookjes waarin als het goed is geen verstandig mens (meer) in gelooft na tientallen jaren de linkse rakkers te hebben meegemaakt. Om mensen toch over de schreef te trekken de volgende keer voor de linkse partijen te stemmen, maken documentairemakers regelmatig propaganda voor de linkse zaak. Onder normale omstandigheden overdrijft reclame juist de goede punten van een product. Helaas voor de communistisch aangelegde elite valt er helemaal niks goeds over links te vertellen. Hun praatjes deugen niet en omdat steeds meer mensen de ogen openen vallen die hersenloze socialistische imbecielen door de mand met hun idiote gelul. Derhalve zal het u niet verbazen dat links in de oppositie weer doet wat ze altijd al doen. Liegen, bedriegen en het demoniseren van Wilders.

Van de linkse ratjes zijn we al heel wat gewend. Veelal komen de meest ranzige staaltjes riooljournalistiek uit de slinkse koker waardoor de term karaktermoord een hele andere dimensie heeft gekregen. Eerder wezen we al op de documentaire "Wilders, de profeet van de angst" die door Zembla werd uitgezonden. Daarin werd Wilders neergezet als bange man die angstbeelden oproept en daarbij moslims als zondebokken gebruikt. Met "Wilders, the movie" gaat wannabe filmmaker Joost van der Valk nog een stapje verder met demoniseren. Misschien zult u nu roepen dat het de zoveelste keer is en dat u de vuile trucjes van links inmiddels kunt dromen, maar zulke gore onzin vraagt om weerwoord en wie ons tart, zal het krijgen ook. Joost mag het blijkbaar weten, want de docu begint meteen met een aantal nieuwsbeelden waarin Wilders voor extreem rechts en Nederlandse nazi wordt uitgemaakt. Kennelijk is het de bedoeling dat Wilders meteen vanaf het begin gediskwalificeerd wordt als serieuze politicus.

Nederland mag dan wel de voertaal zijn: namen werden provocerend in het Arabisch vertaald. Later kwam dat niet meer voor en bleek waarom dat zo gedaan is. Het hele programma zit vol verwijzingen met wat Wilders "de moslims" (hoezo generaliseert links niet?) zou hebben aangedaan. Hij zou zich voortdurend zeer negatief uitlaten over de islam. Uitspraken zouden gaandeweg steeds radicaler worden tot het extreme aan toe. De PVV'er zou angsten losmaken in mensen die ze zelf nog niet kenden. Suggestieve filmpjes van Youtube, onder andere een waarin een fragment uit de horrorfilm Chucky 3 is nagesynchroniseerd met een toespraak van Wilders, moeten dat illustreren. Lachen joh, datzelfde kunnen wij ook doen met een film van Hitler toen de (N)SDAP verboden werd en later de PvdA werd. Dan willen ze wel schreeuwen. Glashard wordt beweerd dat Wilders aanzet tot geweld vanwege een opvatting over zware criminelen. Alles om te kunnen rechtvaardigen dat Wilders terecht met de dood zou worden bedreigd.

Ondertussen draaide het liedje "Wie is de volgende?" van de veroordeelde geitenneuker Mosheb mee. Een rapzong waarin Geert Wilders keihard met de dood wordt bedreigd. Wie dat gezien heeft zal vast met afgrijzen voor de televisie gezeten hebben toen het programma suggereerde dat Wilders een extreme nazi is en zelf aanzet tot geweld terwijl zinnen als "wordt omgelegd", "Wat heb je liever: kogels in je lijf?" en "Luister Geert, dit is geen grap. Gisteravond droomde ik dat ik je kop had afgehakt". Godverdomme, dit is gewoon een pure doodsbedreiging. Een oproep om hem te vermoorden. Inclusief rechtvaardiging. Nota bene op de nationale televisie waar u belasting voor betaalt. Om het nog erger te maken, worden zinnen uit de rechtszaak tegen Wilders uit de context gehaald en bespreekt men weer de grap met de hoofddoekbelasting. Feiten worden schaamteloos verdraaid. Moslims zouden een goede bijdrage geleverd hebben. De feiten zijn echter: 50 % van de Marokkanen is crimineel, Marokkanen zijn 7 keer zo vaak gestoord en 60 % van de moslims heeft respect voor de aanslagen.

Inspelen op het gevoel van de mensen is een ander wapen in de strijd van de socialisten. Lachwekkend wordt het als er zo'n moslima verschijnt met een theedoek op haar kop die zonder blikken of blozen beweert dat wat Wilders zegt haar doet denken aan de Tweede Wereldoorlog met jodensterren enzo. Tyf toch lekker op naar uw eigen land hersenloze onderdrukte. Feit is namelijk dat de grootste antisemieten te vinden zijn onder het moslimvolk. Sterker nog, Adolf Hitler had een speciale SS-divisie bestaande uit moslims omdat hun haat jegens Joden net zo groot was als die van de nazi's. Voorts is bekend dat de invoering van de ausweis en de verplichte vingerafdrukken het werk is van Hirsch Ballin van het CDA. Ken uw feiten. Kom niet aan met dat geleuter over het zoeken van zondebokken. Niemand geeft moslims de schuld van alle problemen in Nederland. Feit is wel dat ze veel problemen veroorzaken. Benoem altijd de feiten en de waarheid. Daar mag niemand bewaren tegen hebben.

Liegen, daar zijn socialisten goed in. Moslims zouden altijd heel beheerst zijn en Wilders zou verdeeldheid zaaien. Vraag dat maar eens aan die imbecielen die al aan het demonstreren en bedreigen waren toen Wilders zijn overigens zeer nette speech op 11 september 2010 nog niet gehouden had. Bij het minste of geringste gaan ze op oorlogspad. "Ja maar moslims voelen zich bedreigd." Tuurlijk en weet u waarom? Omdat een groot deel crimineel is en het heel terecht is om te eisen dat al die criminele kamelenneukers terug worden geschopt naar de woestijn in Mekka. Of JordaniŽ of waar dat stukje zand ook ligt. Wilders' aanhang wordt stelselmatig neergezet als crimineel. Hooligans die zonder werk zitten en de hele dag niks anders te doen hebben. U zult begrijpen dat er bij elke politicus wel wat criminelen te vinden zijn. Laten we het vooral niet hebben over de terroristische Moslimbroederschap. Zwartmaken kunnen wij ook. Alleen voeren wij liever onze discussies op basis van goede argumenten en keiharde feiten.

"Bekijk het dan eens praktisch," brullen de slinksen, "vervang in zijn teksten het woord moslim in neger of Jood en het zou onacceptabel zijn." Uiteraard. Zo crimineel zijn negers en Joden niet. Liegen is inderdaad onacceptabel. Is het nog steeds niet duidelijk dat Wilders het altijd heeft over de uitwassen van de islam? Of, als dat woord te moeilijk voor al die linkse analfabeten is: criminelen, radicalen en terroristen? Vraag die flikkers eens waarom ze toch altijd bereid zijn de criminelen te steunen en keer op keer het tuig in bescherming nemen. Misschien omdat ze zelf criminelen zijn en stoute dingen doen tegen de samenleving? Steevast worden uitspraken van Wilders "retoriek" genoemd. In de betekenis van domme, holle en lege zinnen die nergens op slaan maar lekker bekken. Knettergek. Wilders zou provoceren en geilen op macht, aanzien, aandacht en vooral zionisme. Reporter Joost krijgt inmiddels steeds de deksel op zijn neus als hij Wilders wil interviewen. Daarom probeert hij het in het verleden.

Kenmerkend aan figuren die te dom zijn om hun standpunten te onderbouwen met argumenten zijn de laffe pogingen om iemand zwart te maken met informatie uit het verleden. Het werkt heel simpel: zoeken mensen op die iets over het verleden van iemand willen vertellen en breng vooral het negatieve in beeld. Zo gaat men langs bij oude bekenden van Wilders, bij prominenten in zijn internationale netwerk en op plaatsen waar Wilders ooit is geweest. Jammer genoeg vond Joost daar niet per se wat hij vinden wilde. Wel werden er subtiele verwijzingen gemaakt. Heeft u bijvoorbeeld gemerkt dat een groot stuk ging over schilderijen die Wilders geschilderd zou hebben? Waar doet u dat aan denken? Juist. Adolf Hitler wilde vroeger kunstschilder worden. Toen dat mislukte omdat hij afgewezen werd op de kunstacademie, is hij verder gaan groeien in de politiek. Dacht slinks echt dat niemand dit zou merken? Achterlijke droplullen, laat dit een waarschuwing zijn. Wij weten alles en zullen u met onze kennis ruimschoots kunnen verslaan.

Daarop voortbordurend zijn suggesties naar een Derde Rijk snel gemaakt. De angst wordt uitgesproken dat de woorden van Wilders misschien wel zouden kunnen leiden tot een wereldoorlog tussen de moslims en de westerlingen. Anders gezegd: "Houd liever uw smoel, anders komen die stoute moslims u pijn doen. Dat is wat ik bedoel." Schokkend. Dergelijke opvattingen zouden betekenen dat we onze vrijheid kwijt zijn zodra moslims beginnen te piepen. Opkomen voor de vrijheid van meningsuiting wordt afgeraden. Links noemt de vrijheid om uw mening te uiten namelijk het beledigen en bedreigen van moslims. En u weet: zodra al die laffe dhimmi's bang worden, moet u uw mond houden. Uit angst voor aanslagen. Het is verdomme de omgekeerde wereld. Mensen die anderen bedreigen met de dood moeten zwaar gestraft worden en horen geen beloning te krijgen in de vorm van meer macht en zeggenschap. Bondgenoten van Wilders zouden volgens links net als vrijsprekers die hun mening geven extremistische terroristen zijn die uit zijn op oorlog.

Zij zouden Wilders ondersteunen in zijn droom van een blank Nederland dat teruggaat naar zijn wortels. Klompen, tulpen, ouderwetse bekaktheid en het mooie blanke ras met blonde haren en blauwe ogen. Zelfs als men netjes is, krijgen ze te maken met de hoon en smaad van de linkse filmmaker. Zo stelt Joost van der Vlak eerst vast dat Wilders een nette charismatische man is. Om vervolgens te beweren dat zoiets slechts schijn is. Want Wilders is een slechte man en dat zullen we naar zijn ideeŽn moeten weten ook. Een oude roddel wordt weer uit de kast gehaald. Wilders zou een Joodse zionist zijn die als spion voor IsraŽl werkt. Dat zou moeten blijken uit de hoeveelheid Kamervragen die hij stelt. Leuk, als we dat als criterium nemen kunnen we zelfs de PvdA als nazi-partij neerzetten. Het gedachtegoed van de PVV zou niks waard zijn omdat het gebaseerd zou zijn op samenzweringstheorieŽn. Feit is echter dat het socialisme gebaseerd is op het communisme wat al tientallen jaren leidt tot tientallen miljoenen doden.

Tevens zou Wilders als politicus beloften hebben gedaan aan de regering van IsraŽl in ruil voor een paspoort en zouden zijn ideeŽn gebaseerd zijn op een apartheidsregime waarin moslims en Nederlanders gescheiden door hekken van elkaar leven. Alsof de situatie in IsraŽl ook maar een klein beetje te vergelijken is met wat we hier in Nederland zien. Hoewel, beide landen zijn bezet door moslims. Het is wel ons land en het zou niet onrechtvaardig zijn om te stellen dat Nederland voor Nederlanders hoort te zijn. Weinig oog heeft de filmmaker voor de werkelijke feiten. Wilders wordt als nette man die zijn mening geeft bedreigd met de dood. Vervolgens komt er zo'n dwaas van een filmmaker dat rechtvaardigen met dogma's, leugens en in elkaar geknutselde beelden. Journalisten worden op straat bedreigd door Marokkanen. Dat heeft die idioot van een Joost zelf ook meegemaakt, maar toch zijn moslims lief. Wel laat hij een "PVV-aanhanger" zien die zegt dat Mohammed een pedofiel is en Arabieren fervente kontebonkers zijn die kleine jongetjes neuken.

Overweging.

Aangezien er geen waarheid bestaat die iedereen kan begrijpen en waar iedereen het mee eens kan zijn, ontstaan er verschillende ideologieŽn die we verenigd zien in de politiek. Vaak hebben we gezien dat verschillende stromingen met een beetje goede wil zijn terug te brengen tot linkse en rechtse politiek. Beide kanten zullen in een sterk gepolariseerde situatie waarin we ons thans bevinden tegengestelde standpunten innemen. Het enige dat we daar objectief over kunnen zeggen is dat minstens een kant onmiskenbaar voor totaal de verkeerde richting kiest als het gaat om het landsbelang. Individueel bekeken kunnen we gedifferentieerder kijken, maar we nemen even voor het gemak aan dat politiek en grote maatschappelijke processen gaan over een samenleving als geheel en niet per se gaat om de uitkering van Achmed. Veelal heeft de kant die grondrechten met voeten treedt en zich verlaagt tot kinderachtigheid degene die ongelijk heeft.

Wat zijn nou eigenlijk die grondrechten waar mensen het steeds over hebben? Zijn dat nou fundamentele rechtsnormen die bedoeld zijn om de menselijke waardigheid te beschermen of betreffen het hier sociale constructen die als misdefinities misbruikt worden door de linkse politiek? Voor ons staat vast dat we grondrechten moeten zien als de eerste mogelijkheid. Rechten die voor iedereen gelijk zijn en die iedereen dient te respecteren. De praktijk wijst helaas uit dat socialisten in de praktijk voor de tweede betekenis gaan en dat geeft een zeer bizarre situatie. Het houdt in dat zij, als anderen iets zeggen waar zij het niet mee eens zijn, per definitie roepen dat de grondrechten worden geschonden. Een zware beschuldiging die zo extreem klinkt dat iedereen het voor waar aanneemt en verder niet nadenkt. Met als gevolg dat de monden per direct gesnoerd worden, want aan grondrechten kom je niet. Aan de ene kant belemmeren ze dat u gebruik kunt maken van grondrechten, maar aan de andere kant eisen zij dat die rechten wel voor hen gelden.

Neem nou de vrijheid van meningsuiting. Links filmmakers mogen de meest vuile propaganda maken en zelfs oproepen tot geweld. Dan zijn grondrechten goed. Wilders daarentegen moet steeds vernemen dat alles wat hij zegt blijkbaar niet door de Grondwet beschermd wordt. De Grondwet bindt ook de overheid en rechtsbeginselen zijn er voor iedereen. Hoe kan het dat het democratische proces wel wordt goedgekeurd als er een links kabinet komt, maar niet als er een rechts kabinet aan zit te komen? Links mag roepen dat zij en moslims bang worden van de meningen van Wilders. Luisteren zij ook wel eens naar al die mensen die bang worden van het idee dat een mosliminvasie Nederland volledig overneemt en er de sharia invoert? De sharia die het legaal maakt dat ongelovigen worden afgeslacht, vrouwen worden onderdrukt en besneden en homo's van flatgebouwen worden afgegooid omdat de islam dat voorschrijft?! Laat links nooit meer over grondrechten spreken. Zij weten echt niet waar ze over praten.

De harde realiteit is dat Wilders continu bewaking nodig heeft omdat hij in een zogenaamd vrij land zijn mening wil geven, dat er vrijsprekers zijn vermoord om hun mening en dat het land wordt bedreigd door grote stromen immigranten. Criminaliteitscijfers liegen niet. Joost noemt dat bangmakerij met een statistische werkelijkheid, maar het is verdomme toch ook zo dat veel moslims crimineel zijn en mensen op straat worden nageroepen met woorden als "kanker Hollanders", "kanker flikkers" en "kanker homo's". Het is toch zo dat grote groepen zogenaamde gematigde moslims protesteren terwijl ze de inhoud van een tekst nog niet eens gehoord hebben? Er dreigt toch een oorlog en we worden toch ook monddood gemaakt? Dit moet stoppen. Laat die slinksen maar lullen. Wij weten beter. Zolang de dreiging er is, moeten er radicalen worden teruggestuurd naar hun eigen land. Net zolang totdat deze idioterie stopt. Nederland is van ons en als links denkt met vuile methoden te kunnen winnen, dan zullen wij nog vuiler worden.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.