Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 20 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

482 Linkse rat op oorlogspad
481 Lerarentekort is slechts een mediahype
480 Onbetrouwbare christendemocratie (3)
479 Samenleving verziekt door misstanden (5)
478 Anti-moslim? Anti-kotslim! (2)
477 Eerlijk zullen we niks delen (3)
476 Beledigen met gevoel
475 Angst op rechts zorgt voor veel slechts (5)
474 Marionetten van het linkse fascisme
473 Censuurfascisme bereikt dieptepunt (8)
472 Boobytrap de beste beveiliging
471 Schaamteloze rel na 10 jaar onderwijsmisstanden
470 Censuur beschermt de kinderen niet (7)
469 Parasiet, antisemiet, islamiet (4)
468 Formatie vol politiek gekonkel (5)
467 Zorg verneukt tot poepluiers (1)
466 Grote onwetendheid over dierziekten (3)
465 Illegale zwarte arbeid nauwelijks aangepakt (2)
464 Voor joden, nikkers en moslims verboden (6)
463 Rechtse revolutie is niet eng (3)

478 # Anti-moslim? Anti-kotslim! #
Gepost door Misdefinitie op 24-08-2010 om 23:15.
"Haatzaaien" wordt tegenwoordig veelvuldig misbruikt als sociaal construct waarmee men wil aangeven dat negatief berichten over zandnegers in feite een agressieve oproep is tot extreem geweld. Tegen journalistieke uitingen en ongepaste vergelijkingen met betrekking tot de Tweede Wereldoorlog ageren ze echter nooit met de term "haatzaaien". Iedereen zou volgens hen moeten begrijpen dat als zij het over nazi's hebben, het niet gaat over alle Duitsers en zeker niet over de Duitsers van de huidige generaties. Dezelfde achterlijke randdebielen schijnen cruciale verschillen plotseling te vergeten wanneer de woorden moslim, neuken, apen en kamelen in combinaties voorkomen in een correct opgesteld betoog. Spontaan worden ze dyslectisch in het kwadraat en zien woorden als criminelen, radicalen en terroristen over het hoofd om zo politieke tegenstanders te kunnen beschuldigen van discriminatie. Kotslims zijn doorgedraaide moslims die door hun verderfelijke gedrag zo'n gevoel van walging oproepen dat fatsoenlijke mensen moeten kotsen.

Kotslim aan het werk.

Om in aanraking te komen met typisch kotslimgedrag hoeft u niet ver te zoeken. Eerder zagen we al duizenden treffende voorbeelden van hoe criminele moslims Nederland misbruiken als het walhalla en tussentijds pogen van het land een islamitische heilstaat te maken. Hordes Marokkanen gedragen zich als anti-semitistische apen steeds gewelddadiger jegens joden. Hun handlangers zijn voornamelijk domme linkse dhimmi's die denken dat als ze maar goed genoeg de NSB'er uithangen, de sharia later niet voor hen zal gelden. Anderen vermommen zich als de zogenaamde gematigden om zonder dat het klootjesvolk dat doorheeft de boel te islamiseren. Geweld is onder de steeds radicaler wordende allochtonen een gerechtvaardigd middel geworden om macht en privileges af te dwingen. Al jarenlang staan de kranten bol van de misselijke berovingen, bedreigingen en verkrachtingen van dat achterlijke riftuig. Heeft u nog wat gal over? Even een teiltje neergezet om in te spugen? Lees en huiver hoe de kotslim bezig was tijdens uw verdiende vakantie.

Iedereen kan vandaag de dag nog de impact waarnemen van de vreselijke aanslagen in New York op 11 september 2001. Beelden van brandende mensen die naar buiten sprongen staan voorgoed op het netvlies gebrand. Voortaan is "terrorisme" het toverwoord voor overheden geworden om de meest afgrijselijke methoden in te voeren die gaandeweg al onze vrijheden en privacy opofferen in naam van Allah. Dhimmitude heeft onze oude normen en waarden vervangen door lafheid. Met de boodschap dat we beter kunnen knielen en zuigen aan de pik van Mohammed dan we mogen zeggen waar het op staat. Duizenden mensen zijn door deze aanslag vermoord en miljarden mensen worden thans geestelijk gegijzeld uit angst van wat die enge baardaap in zijn woestijngrot met ons zal gaan doen. Dapper zou Amerika de strijd aan moeten gaan tegen het gespuis dat ons een achterlijke middeleeuwse cultuur wil opdringen middels terreur. Tot onze afschuw tekent Obama de capitulatieverklaring aan de islam door toe te staan dat er een moskee wordt gebouwd naast die afschuwelijke plek.

Ongelofelijk. Alsof het niet echt gebeurt. Dit is onbestaanbaar. Zo'n 3000 mensen zijn geslacht op het altaar van de islam en dan durven die idiote geitenneukers als trofee de overwinning van de heilige oorlog te claimen door er een haatkazerne te bouwen. Nota bene zijn moslims het meest gebrand op woorden die hen zouden beledigen. Alles is belediging. Van kritische geluiden tot varkenshaas. Behalve als zij een haathut bouwen op de plek waar hun terroristische makkers de westerse wereld op de knieŽn hebben gekregen. Uiteraard komen de linkse stakkers het weer rechtvaardigen en stellen ze dat moslims juridisch gezien een stuk land mogen kopen en bouwen. Wat zouden ze ervan vinden als de Gazastrook volgebouwd wordt met kerken, de Nederlandse Volks-Unie(NVU) een nationaal socialistisch bouwwerk neerzet naast de concentratiekampen terwijl u weet dat zij vinden dat gaskamers ontbreken? Dacht u dat de terroristische daad en de moskee niks met elkaar te maken hebben? De moskee wordt gefinancierd door dhimmi's en radicalen.

Op dit moment is het zwaar gehavende kabinet van Balkenende die inmiddels allang opgerot is demissionair, maar niks weerhoudt ze om eens een flinke subsidie op die moskee te geven van 1 miljoen dollar. U leest het goed: 1 miljoen dollar. Het betreft geen gewone moskee. Al die islamitische organisaties met namen die we enkel zouden kunnen uitspreken met kak in de mond zijn in werkelijkheid een dekmantel voor de uitzaaiingen van radicalen als Moslimbroederschap. Sjeik Yusuf al-Qaradawi is een van deze broeders en tevens betrokken bij diverse bijeenkomsten in Amsterdam. Deze man spreekt regelmatig fatwa's uit die werken als een vonnis. Na zo'n fatwa is moord gerechtvaardigd. Dit soort radicalen verheerlijken regelmatig aanslagen. Tevens hebben zij banden met Hamas en Hezbollah. Dat zijn zeer extreme organisaties die alles en iedereen vermoorden die niet islamitisch is. Nederland betaalt rustig de terroristen om een haathut te bouwen op de plaats waar zij mensen hebben vermoord. Walgelijk.

"Wat daar kan, kan hier ook," moeten ze gedacht hebben. Al jarenlang worden kransen bestemd voor de dodenherdenking vernield door Marokkanen, dus hebben ze ditmaal iets bedacht waar de haren helemaal van overeind gaan staan. Theo van Gogh is op 2 november 2004 genadeloos afgeslacht door een moslimzwijn met een veel te kleine lul. Weg vrijheid van meningsuiting. Geert Wilders, die terecht staat om zijn mening, moet op deze dag in 2010 lijdzaam zijn vonnis aanhoren in een strafzaak die alweer de vrijheid van meningsuiting ritueel slacht. Op zich is dat al te belachelijk voor woorden, maar een stel moslims weten wel raad als Wilders' kop er inderdaad afgaat. Namelijk lekker feesten op islamitische jankmuziek en wel precies op de sterfdag van Theo. Ze zullen het plaatje "Rot lekker op naar Marokko als het hier niet bevalt stelletje kankerapen" vast niet gedraaid hebben. Daar zijn ook feesten van. Dit achterlijke gedrag is precies de reden waarom we lachen om de beschuldiging dat we beledigen en discrimineren. Iets met pot en ketel.

Over discriminatie gesproken, daar zijn islamitische organisaties heel goed in. Pakistan kwam onder water te staan en de zielige beelden stromen de huiskamer binnen met het verzoek om zo gul mogelijk te geven. Lezen we opeens dat die haatbaarden hun eigen mensen wel helpen en de christenen laten stikken. Eigen volk eerst! Prima hoor, maar waarom mogen wij dan niet nationalistisch zijn? Blijkbaar is zelfs een hongerdood geen reden om politieke meningen bij te leggen. Hard tegen hard. Geen medelijden. We zullen het onthouden als wij aan de beurt zijn. De AIVD speelt als geheime dienst inmiddels met vuur. Uit de krant mogen we vernemen dat de AIVD een loksite zou hebben opgezet om radicale moslims te naaien. Alles om de juiste informatie te krijgen. Helaas liep het spelletje nogal uit de hand. Nadat een informant het vertrouwen had gewonnen van de extremisten, begonnen deze snel snode plannen te smeden om te gaan hacken. Uit angst verkeerde associaties te krijgen, werd de site gesloten. Gelooft u het? Wij niet. Er zal iets anders gebeurd zijn.

Even een hypothetisch gedachte-experiment. Er was eens een Nederlands agentje dat zich in de kont heeft laten nemen door de islam. Hij bekeerde, zette een forum op voor zijn nieuwe makkers en vond daar zijn nieuwe bevrediging. Dit forum kost wel geld en hij declareerde bij de AIVD zijn kosten. Zij vonden het allang best in ruil voor informatie. Gaandeweg werd hij steeds radicaler en extremer en toen diverse sites ontdekten dat ze gehackt werden door islamieten, schrokken ze bij de AIVD. Straks zou namelijk de hele wereld weten dat de AIVD extremistische moslims heeft gesteund en zou tevens baas Hirsch Ballin door het slijk gehaald worden als zou blijken dat ook hij aan dhimmitude lijdt. Het zou nog veel erger worden als uit zou komen dat hij voornamelijk kritische websites die niet door de rechter verboden kunnen worden liet hacken door islamieten die in zijn Hyves zouden staan. Deze tweede versie is veel waarschijnlijker. Met de eerste versie zou de AIVD nooit de publiciteit hoeven te zoeken: dan was het gewoon werk.

Dhimmitude: het gaat maar door.

Inmiddels heeft u vast niks meer over om uit te kotsen, maar wij gaan nog even verder. Mahamud O. kon heel simpel vanuit een asielzoekerscentrum mensen ronselen voor de radicaalislamitische organisatie Al-Shabaab. Hoewel de man een terrorist is, kon hij zonder problemen asiel aanvragen in Nederland. Wij moeten al een vingerafdruk en straks een uitstrijkje van de anus geven voor een plastic kaartje: hij kreeg gewoon asiel. Het OM en de politiek zijn hier gewoon medeplichtig aan het faciliteren van terroristen. Al zal niemand hen daarvoor kunnen vervolgen. In plaats daarvan krijgen steeds meer islamieten privileges. Kennelijk is het makkelijker om de rat te vertroetelen dan hem te straffen. Zou de terrorist een blond grietje scoren en wat kindertjes bij elkaar neuken, dan mag hij van Hirsch Ballin gewoon blijven. Zelfs als hij uitgeprocedeerd is. Weg rechtsstaat. Schijt aan de rechter. Echte dhimmitude. Aan gespuis wordt geen strobreed in de weg gelegd. Des te erger de terrorist, des te laffer de socialist.

Elke keer als de discussie over buitenlanders gaat, dan is de drogreden dat het allemaal wel okť is als ze maar integreren. Inburgeren hoort daar zeker bij. Spreek godverdomme Nederlands en leer nu eens dat onze cultuur dominant hoort te zijn in Nederland. De rechter spreekt echter liever Turks en stelt dat Turken helemaal niet hoeven in te burgeren. Tussen Turkije en Europa zou namelijk een verdrag gesloten zijn. Pardon? Turkije hoort niet bij de EU, zal nooit bij de EU komen en elk verdrag dat op basis van dhimmitude is gesloten behoort per definitie ongeldig te worden verklaard. Hier is nog veel werk te doen voor de rechtse garde. Stop deze belachelijke schijnvertoning. Gaat het commercieel mis, dan springt er altijd wel een of andere nietsnut bij. NPS-directeur Joop Daalmeijer voelt zich geroepen om het suikerfeest uit te zenden op zenders waar wij belasting voor betalen. Niemand wil dat zien. Knuffelen maar jongens. Als u maar niet denkt dat u na deze capitulatie de dans zult ontspringen als zij u echt gaan onderwerpen.

Nog een stapje erger in de betutteling en vertroeteling gaat het vooraf censureren om "de moslims" niet boos te maken. Zo werd er in Leerdam in de Lingepolikliniek een kunstwerk weggehaald met daarop drie varkens omdat het beledigend zou zijn voor varkens moslims. De klacht bleek ingediend door iemand die zelf geen moslim is. Kijk, zo werkt dhimmitude dus tegenwoordig. Men is zo bang voor moslims dat ze zelf de landverrader gaan uithangen en mensen lopen naaien. Precies de werkwijze van de links fascistische MDI die ook denkt dat zij voor moslims kunnen spreken. Nou, hersenloze linkse imbecielen, die moslims hebben u echt niet nodig om hun standpunt te bepalen. En heeft u er wel eens over nagedacht waarom het eventueel een belediging zou kunnen zijn? Misschien omdat in de koran staat dat alle niet-moslims achterlijke varkens zijn die moeten worden afgeslacht en zij niet graag hun vijanden zien?! Ooit zult u allen gestraft worden voor dit verraad als de val der islamisering keihard dichtklapt en u als eerste zal treffen.

Overweging.

Verwachten dat iedereen tenminste een basishoeveelheid aan kennis meebrengt in de discussie is te hoog gegrepen. Links lijkt continu te schreeuwen om extra educatie, dus wij vervullen graag in die behoefte. Daarom leggen we met liefde voor de zoveelste keer het verschil uit tussen moslim en kotslim. Tussen extremisten, radicalen en terroristen en de moslim die voor ons part uw woning leegrooft schoonmaakt. Tussen selecteren op huidskleur en onze analyses over gedrag, houding en mentaliteit jegens de samenleving. Eerder merkten we al op dat niet de huidskleur het onderwerp is van de discussie, maar het extreme gedrag dat door een steeds groter wordende groep wordt gedragen en ondersteund. Over dhimmigedrag van laffe Nederlanders die net als in de oorlog ons land aan het verraden en weggeven zijn. Vooral over zaken die anderen uit angst nooit op deze manier durven uit te spreken. Ondanks onze inspanningen om tot informatieve scholingsartikelen te komen die voor iedereen leerzaam zijn, zal de weerstand groot blijven.

Verzet tegen kritische teksten is geen wonder in een samenleving die deels drijft op het verloochenen van de eigen afkomst en gebaseerd is op primitieve angstgevoelens waarmee de eigen cultuur verworpen wordt. We zien u schrikken als we de boodschap brengen dat anderen vinden dat die criminele Marokkanen vieze bruine kakkerlakken zijn die het best vertrapt kunnen worden. Dan stromen de mails weer binnen en gaat iedereen lopen kankeren. "Oei, wat zullen die moslims beledigd zijn. O wee, wat zullen ze nu weer met ons doen." Hetzelfde zien we regelmatig terugkomen als het om uitspraken van Geert Wilders gaat. Een laffe Verhagen komt dan bang als een schoothondje stamelen dat hij met harde bewoordingen afstand zal nemen van Wilders. Afstand nemen van de criminaliteit, terrorisme en de ultieme uiting van belediging door naast de slachtbank van de islam radicalen de ruimte te geven doen ze nooit. Harde feiten kunnen niet ontkend worden en zullen argumenten steviger onderbouwen dan de fundering van die haathut naast Ground Zero.

Ruim de helft van de Marokkanen komt in aanraking met de politie wegens een ernstig misdrijf. Dan hebben we het niet over het woord berberaap zeggen op een website. Onderzoek wijst uit dat Marokkanen 7 keer vaker psychisch gestoord zijn. Zo'n 21 % van de niet-westerse allochtonen vangt een uitkering. Meer dan twee keer zoveel als autochtonen. Actualiteiten worden net zo hard ontkend. Marokkanen zouden bij voetbalclub GSC ESDO in Den Haag een coup hebben gepleegd en alles hebben vervangen door Marokkanen en hun cultuur. Na Kamervragen ontkent de linkse politiek. Veel mensen in de vier grote steden Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam voelen zich onveilig. Driemaal raden wat daar woont. Sorry, wij verzinnen niet dat daar veel allochtonen wonen. Rotterdam bleek al eerder een waar broeinest van criminele allochtonen. Waarom we het herhalen? Zodat al die dommeriken eens goed het contrast zien en weten waar we over praten. Aan kotslims en radicale ransapen hebben we een hekel. Duidelijker kunnen we het niet zeggen.

Altijd komen de tegenstanders met onzinpraatjes aanzetten. De moskee in New York zou geen moskee zijn maar een cultureel centrum. Ja, en wij zijn geen racisten. Net zoals die domoren die vinden dat een feest op 2 november toeval is. Wat denkt u van de opmerking dat Moslimbroederschap heus niet zo erg is omdat de overheid het ondersteunt? Dat is nu juist het probleem van wat we aanduiden als dhimmitude. Dhimmitude is laf gedrag waarmee mensen zich volledig onderwerpen aan islamitisch gezag, gebruiken en cultuur. Laffe linkse politici zitten op de verkeerde plaatsen. Het wordt tijd dat ze allemaal oprotten en een orkaan laten waaien door dit land. U begrijpt onze boodschap al. Het land wordt onleefbaar en we kunnen nog 100 keer zeggen dat er ingrepen moet worden, maar dat gebeurt tot nu toe niet. Tot die tijd kunnen we ons op dit gebied enkel bezig houden met informeren van mensen. Niemand kan achteraf zeggen dat ze het allemaal niet geweten hebben. Alles staat zwart op wit en iedereen kan ervan leren.
Reacties: 2
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 25-08-2010 om 22:09.
Zie hoe mijn geboortestad Rotterdam waar ik uit vertrokken ben omdat ik alleen nog met een groot mes over straat kon gaan om niet overvallen of erger te ontlopen, in de reiswijs site te boek staat!

Deelgemeenten Rotterdam
Centrum Rotterdam, Charlois, Delfshaven, Feijenoord, Hillegersberg-Schiebroek, Hoek van Holland, Hoogvliet, IJsselmonde, Kralingen-Crooswijk, Noord-Rotterdam, Overschie, Prins Alexander, Wijkraad Pernis

Hillesluis - wijk in Feijenoord met als bijnaam 'Klein Mekka'
[Link]

Als dit geen dhimmitude is dan weet ik het niet meer!
Gatverdamme!!! Ik ben het zoooo zat!!!

Reactie door Moswolkje op 04-09-2010 om 18:20.
In Zwitserland wordt wel man, paard en entiteit genoemd..[Link]

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.