Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 20 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

482 Linkse rat op oorlogspad
481 Lerarentekort is slechts een mediahype
480 Onbetrouwbare christendemocratie (3)
479 Samenleving verziekt door misstanden (5)
478 Anti-moslim? Anti-kotslim! (2)
477 Eerlijk zullen we niks delen (3)
476 Beledigen met gevoel
475 Angst op rechts zorgt voor veel slechts (5)
474 Marionetten van het linkse fascisme
473 Censuurfascisme bereikt dieptepunt (8)
472 Boobytrap de beste beveiliging
471 Schaamteloze rel na 10 jaar onderwijsmisstanden
470 Censuur beschermt de kinderen niet (7)
469 Parasiet, antisemiet, islamiet (4)
468 Formatie vol politiek gekonkel (5)
467 Zorg verneukt tot poepluiers (1)
466 Grote onwetendheid over dierziekten (3)
465 Illegale zwarte arbeid nauwelijks aangepakt (2)
464 Voor joden, nikkers en moslims verboden (6)
463 Rechtse revolutie is niet eng (3)

475 # Angst op rechts zorgt voor veel slechts #
Gepost door Misdefinitie op 09-08-2010 om 23:41.
"Fuck jullie allemaal, we gaan er mee stoppen. Jullie zijn allemaal van die laffe kankernazi's. Van die Stormfronters die vol zitten met jodenhaat en stiekem hopen dat die blonde peroxide Adolf van jullie al die zwarten het land uit tieft. Allemaal geniepige anonieme lafaards die weggedoken achter hun computertje willen schrijven dat alle moslims berberapen zijn die als ratten en kakkerlakken moeten worden verwerkt tot varkensvoer. Droeftoeters die grote problemen in de maatschappij misbruiken om het Marokkanenvolk weg te zetten als zondebok vanwege hun getinte huidskleur die overal op beelden in Opsporing Verzocht te zien zijn. Ondertussen mogen wij de kastanjes uit het vuur halen door talloze dreigmails te ontvangen, keer op keer heel Artis aan de telefoon te krijgen en steeds voor al die klote rechters gedaagd te worden. Stik maar in al die ongenuanceerde bullshit; wij zijn pleite." Beheerders van rechtse websites worden door links gespuis zo bang gemaakt dat ze alles en iedereen als de vijand zien en het voor gezien houden.

Boze krachten in het eigen hoofd.

Voordat u allemaal juichend in de pen klimt, moeten we u teleurstellen. De bovenstaande tekst heeft nog geen betrekking op Misdefinitie, maar vormt vrij vertaald de trieste afscheidstirade waarmee de beheerder van het Forum voor de Vrijheid op creatieve wijze aan heeft gegeven te stoppen met het forum. Ruim 3 jaar lang heeft de beste man zich naar eer en geweten ingezet om vrijheidsstrijders, die op steeds minder plekken op internet terecht kunnen, een podium te geven om hun voornamelijk rechtse gedachtegoed te uiten. Het betrof een drukbezocht forum vol met vaste bezoekers die regelmatig met elkaar en anderen in debat gingen over onderwerpen die voornamelijk gelieerd waren aan de ideeŽn van PVV-voorman Geert Wilders. Toch kwam er aan dit feest begin augustus abrupt een einde. Geen rechter heeft gesproken, de Gestapo van het MDI heeft hen niet te grazen genomen en de vijand heeft niemand vermoord. Blijkbaar kan een goedlopende website zo'n beetje van de een op de andere dag de nek omgedraaid worden.

Officieel wijt de beheerder de sluiting van het forum aan een tweetal gebeurtenissen. Auteursrechtschending en gedrag van de hostingprovider. Een argeloze bezoeker had een foto geplaatst op het forum. Op een dag kreeg de beheerder een mail van een jurist waarin hij namens een fotograaf gesommeerd werd een schadevergoeding te betalen van 450 euro. Zulke mails gaan hier linea recta met een ASCII-art middelvinger retour afzender, maar het slachtoffer in kwestie liet zich afpersen aangezien hij geen zin had in een gang naar de rechter. Even later moest het forum het zelf ontgelden. Opeens werd alles zwart voor zijn ogen en lag het forum op z'n gat. Navraag bij de Hostingdiscounter Arnhem, Tiscom Hosting BV, leverde op dat er op de server het een en ander aan de configuratie is veranderd. Zodanig dat de software van het Forum voor de Vrijheid niet meer (correct) wilde functioneren. Beheerder Paul Kramer wijt het offline gaan van het forum aan racistisch gedrag van Ahmed en Li op de helpdesk van de provider.

Diepgravend onderzoek wijst in een heel andere richting. Tiscom blijkt al meer dan een week van te voren te hebben aangegeven dat ze de PHP-versie, een scripttaal waarin websites geprogrammeerd kunnen worden, op hun servers gaan updaten. Dergelijke ingrepen zijn heel normaal voor een bedrijf dat verantwoordelijk is voor het in de lucht houden van websites. Op een gegeven moment veroudert een versie namelijk zo erg dat er geen support meer wordt gegeven en er dus ook geen beveiligingsupdates meer uitkomen. Door het updaten kan het voorkomen dat oude (forum)software niet zo lekker meer draait. Het is dan aan de beheerder van de website om ervoor te zorgen dat het zaakje weer correct werkt. Eventueel laat hij er een aparte programmeur naar kijken. Feit is dat de update bekend was en er een oplossing is om de website snel weer online te krijgen. Ook als boze allochtonen niet willen. De auteursrechtenkwestie was eveneens niet de werkelijke genadeklap. De beheerder heeft zich laten intimideren en is daarna met ruzie vertrokken.

Angst is een slechte raadgever.

Even terug naar het begin. Zeer interessant is het proces naar de ondergang dat beheerder Kramer zelf in gang heeft gezet door op het forum een topic te openen met als onderwerp "Het gaat niet goed met het forum". Daarin beschreef hij het gedrag van bezoekers als inhoudsloos, steeds hetzelfde plaatje afspelen en het creŽren van een Stormfrontachtige sfeer. U weet wellicht wel dat het forum van Stormfront geassocieerd wordt met neo-nazi's die in harde taal hun ongenoegen jegens joden, homo's en zwarten laten merken. Doorgaans zijn de stellingen er wel goed onderbouwd, maar dat wordt heel politiek correct altijd weggelaten. Verder vond de beheerder uitingen op de rand van het toelaatbare liggen en stelde dat zoiets in de toekomst consequenties gaat hebben. Ongeacht of iemand al jaren lid is of net lid is geworden. Hiermee schopte hij wel tegen het zere been van bezoekers die al jaren trouw waren. Vaste bezoekers voelden zich beledigd door het stempel nazi wat ze opgestempeld kregen door de vergelijking met Stormfront.

Later gaf de beheerder de werkelijke situatie bloot. Hij zou van "mensen" te horen hebben gekregen dat zij zich "mateloos storen" en dat het forum op Stormfront begint te lijken. Over de inhoud van die mails en / of telefoontjes kunnen we hooguit speculeren. Wel vermoeden we dat het allemaal behoorlijk intimiderend en bedreigend moet zijn geweest voor de beste man, want in zijn afscheidsrede schreef hij dat hij zich afvroeg of dit (het forum) het allemaal nog wel waard was om zijn nek voor uit te steken. Daar overwoog hij dat hij gevaar loopt en spreekt hij de angst uit dat er een gek kan opstaan die hem net als Theo van Gogh afstraft. Opvallend is dat hij daarbij ook het voor de rechter slepen noemt terwijl hij in de officiŽle verklaring meldt dat de sluiting van het forum echt niks te maken heeft met bedreigingen, Stormfront of het MDI. Zijn eerdere teksten verwijderde hij. Al tijdens de discussies op het forum, verwijderde hij onderwerpen en zijn twee teksten waarnaar we in dit artikel hebben verwezen.

De gevolgen van zijn acties bleven niet uit. Bezoekers eisten een verklaring. Wie een ander beledigt met de term Stormfronter, moet daar op z'n minst bewijzen voor leveren. In eerste instantie werd er geen gehoor aan gegeven. Later, bij de afscheidsrede, bleek waar het de beheerder zoal om te doen was. Zo was hij van mening dat bepaalde woorden nooit gebruikt mogen worden omdat ze een zware lading voor mensen kunnen hebben. Deportatie is zo'n woord dat zou staan voor het gewelddadig afvoeren van allochtonen richting de gaskamers. Forumleden wijzen erop dat het slechts een neutraal woord is. Ook zou het woord kanker in combinatie met de islam gebruikt zijn. Of dat nu zo'n probleem is valt te betwijfelen sinds zelfs de Hoge Raad der Nederlanden de zin "Stop het gezwel dat islam heet" als legaal omarmd heeft. Op zich is het niet verkeerd om hierover van mening te verschillen. Vrijheid blijheid. Helaas trok de discussie steeds meer richting de wens van het beheer om politiek correct te censureren terwijl bezoekers vrijheid wilden.

Meningsverschillen mogen echter nooit leiden tot onaanvaardbare situaties. Forumbeheerders kunnen eisen stellen, maar om nu zo'n groot probleem te maken van enkele harde woorden is op een forum dat de vrijheid van meningsuiting nastreeft behoorlijk naÔef. Veel valt op andere manieren op te lossen. Zeker als het uit de hand dreigt te lopen. Krampachtig probeerde het beheer de discussie nog zo te draaien dat een boodschap, wil hij veel gehoord worden, niet al te hard moet zijn. U kent ons, daar zijn we het zeker niet mee eens. Politiek correct lullen zorgt inderdaad voor meer bezoekers, maar we zijn niet voor die zachtgekookte flikkers die al bang worden van een hard woordje hier en daar. De problemen in dit land zijn groot genoeg om ze eens flink hard te benoemen. Wie daar niet tegen kan, heeft pech. Deze discussie was bij voorbaat kansloos. Veel mensen zijn de censuur juist erg zat. Haast elk forum kent zoveel censuur dat er enkel gezegd kan worden wat de meerderheid vindt. Vrijsprekers trachten dat taboe te doorbreken.

Daarna ging het van kwaad tot erger. Hele discussiedraden verdwenen spontaan van het forum zonder waarschuwing vooraf. Met als excuus dat er niet inhoudelijk werd gepost. Oudgedienden spraken hun ongeloof uit over de gang van zaken. Moet u nagaan. Altijd netjes gepost en dan opeens gezeik aan uw hoofd dat u het al die tijd niet goed heeft gedaan. Om daarna ook nog wat verwijten naar uw hoofd geslingerd te krijgen. Dat zou iedere nationalist in het verkeerde keelgat schieten. In plaats dat het beheer het tij doet keren, leken zij moedwillig rechtstreeks af te stevenen op het kapot laten gaan van het forum. Alsof er een rechtvaardiging nodig was om te kunnen stoppen zonder dat de volledige nationalistische beweging lucht zou krijgen van de angstzweet op de voorhoofden van de beheerders. De ruzie ging voort toen bleek dat de verwijderde draden wel degelijk inhoudelijke bijdragen zouden bevatten. Werkelijk alle draden, zelfs de draden waaruit we al deze informatie hebben kunnen halen, werden op het laatst verwijderd.

Bezoekers bleven er de schande over spreken. Waarschijnlijk uit pure wanhoop is het beheer toen massaal gaan verbannen. Bezoekers die jarenlang trouw gepost hadden op het forum en hun eeuwige trouw hadden beloofd, werden zonder pardon verbannen van het forum als ze bleven tegensputteren. Het is politiek correct doen of anders censuur en een ban. Op dat moment was er geen houden meer aan. Oud-forumleden kondigden aan een nieuw forum te starten dat ze later hebben omgedoopt naar Forum voor Racisten Realisten. Alwaar de discussie gewoon verder ging. Ditmaal zonder moderatie van Kramer. Zo'n beetje iedereen vindt dat het Forum voor de Vrijheid gewoon open had moeten blijven. Wel bleek dat de forumeigenaar vele zieltjes gekwetst heeft. Er zou sprake geweest zijn van idiote opmerkingen en vele accounts zijn verwijderd door meningsverschillen. Paul zou compleet het spoor bijster zijn. Mensen die jarenlang fatsoenlijk gepost hebben, werden opeens neergezet als egoÔstische extreem rechtse moslimhaters. Allemaal uit angst.

Overweging.

Denk nou niet dat we dit artikel hebben geschreven om Paul Kramer af te zeiken. Integendeel. Iedere vrijheidsstrijder die het nodige doet om het vrije woord niet te laten uitsterven, verdient het nodige respect. Kramer deed zijn werk jarenlang met plezier en volle overtuiging. Altijd heeft hij aangegeven juridisch voldoende onderbouwd te zijn om problemen te voorkomen. Desnoods zou hij het hele zaakje in Amerika laten hosten als het hosten van de website in Nederland op onaanvaardbare problemen zou stuiten. Bizar is dan de constatering dat hij binnen een paar dagen volledig is omgedraaid als een blad aan een boom. Opeens was hij niet meer de beheerder van een forum waar (rechtse) vrijsprekers terecht konden met discussies die elders nooit gevoerd kunnen worden. Alles moest aan banden worden gelegd. Forumleden zouden extreem rechts zijn en bepaalde woorden werden moreel gezien verwerpelijk. Zo'n extreme omslag is enkel te verklaren doordat iets heeft gezorgd voor een extreme angst.

Van linkse vijanden die lijken op over het algemeen weinig gewaardeerde knaagdieren weten we dat ze er alles voor over hebben om vrijsprekers de mond te snoeren. Linkse trollen komen op fora de boel vervuilen en spuien racistische opmerkingen in de hoop dat de beheerder vervolgd wordt. Anderen provoceren bezoekers zodat de vrijsprekers zelf over de schreef gaan. Weer anderen intimideren en bedreigen derden zoals werkgevers en hostingbedrijven zodat het onderhouden van een website onmogelijk wordt. Allemaal problemen die slechts zeer moeizaam het hoofd te bieden zijn. Dan moet het ergste blijkbaar nog komen. Namelijk linkse ratten die er op de een of andere manier in slagen een beheerder van een vrijsprekend forum zo bang te maken dat hij zelfs zijn achterban gaat beschuldigen van rechts-extremisme. Om de boel zo erg te laten escaleren dat hij na talloze ruzies het forum zelf moet sluiten. Wederom een wijze les voor websitebeheerders. Laat de vijand u en uw achterban nooit tegen elkaar uitspelen.

Vanuit zijn eigen perspectief heeft Kramer natuurlijk gelijk. Jarenlang werk stoppen in een forum, veel geld en moeite kwijt zijn, constant de dreiging voelen en er uiteindelijk geen reet voor terug krijgen. Posten bezoekers een bericht op het forum, dan is er steeds weer die angst dat het misschien onder een strafwetje te plaatsen is en het persoonlijke leventje met vrouw en kind compleet op z'n kop wordt gezet door een strafrechtelijke vervolging. Ook het feit dat er op een kwade dag een gestoorde imbeciel voor de deur staat om hem uit dat lijden te verlossen hangt als het zwaard van Damocles boven het hoofd. Dan is het voor de gemoedsrust heel belangrijk dat forumleden zich gedeisd houden. Zouden zij immers geen woorden gebruiken, dan kan er niemand over vallen en als er niemand over eerlijke teksten kan vallen, dan komt zijn hachje niet in gevaar. Begrijpen we heel goed, maar zo werkt het echt niet. Elke webbeheerder weet waar hij aan begint als hij een kritische website opstart. Wie niet tegen klappen kan, moet niet voor vrijheid vechten.

Helaas kennen wij ook dat dilemma. Vanaf het begin hebben we op Misdefinitie gezegd dat er een duidelijke beheerder moet zijn die tevens woordvoerder is voor alle communicatie naar buiten. Terdege zijn we ons ervan bewust dat de beheerder ernstig het gevaar loopt op een dag een mes tussen zijn ribben te krijgen. Tevens ligt de beheerder persoonlijk continu onder vuur van justitie, straf- en civiele rechters en vijanden van ons volk die de vrijheid van meningsuiting het liefst ritueel slachten op het altaar van de islam. En inderdaad, het is een feit dat daar geen fuck tegenover staat. Al die zogenaamde vrijheidsstrijders steunen elkaar niet. Laat staan dat ze ons steunen. Niemand komt voor ons demonstreren bij de rechtbank. Slechts een handjevol mensen durven te reageren. Meedoen aan acties is al helemaal uitgesloten. Steun krijgen we nauwelijks en het volk is te achterlijk. Toch gaan we door en strijden we voor vrijheid. Is het niet voor u, de vijand of de lafaards, dan is het voor ons en onze kinderen.

Het is vreselijk dat er weer een forum voor vrijsprekers ter ziele is gegaan. Met het wegvallen van dergelijke websites, lopen we het risico een domino-effect te verkrijgen waardoor alle vrijsprekende websites op den duur in de problemen komen. Zaak is dus om dit soort gevallen te voorkomen. Een van de grootste problemen die heersen en waardoor beheerders er de brui aan moeten geven is het gebrek aan steun van de achterban en de achterbaksheid waarmee de vijand opereert. Het gebrek aan steun komt grotendeels voort uit haat en nijd jegens andere websites. Rondsurfend op het net komen we er steeds achter dat bepaalde websites, waaronder uiteraard Misdefinitie, een slechte naam genieten waardoor groepen van verschillende websites tegen elkaar vechten in plaats van tegen de gemeenschappelijke vijand die van Nederland een islamitische politiestaat wil maken. Fout! We moeten elkaar helpen. Vrijsprekende websites moeten zich verenigen tot een netwerk en als dat niet kan, moeten ze elkaar tenminste steunen en niet naaien.

Zonder twijfel heeft de angst zich meester gemaakt van de beheerder van het Forum voor de Vrijheid. Angst die we al langer zagen wanneer hij zijn leden opriep om de toon te matigen omdat anders het MDI op de stoep kan staan. De vijand is zo achterbaks van dat principe gebruik te maken. Het is heel makkelijk om iemand te mailen of te bellen om hem zo bang te maken dat hij als het ware voor zijn eigen ondergang tekent. Zulke bedreigingen zijn niet te voorkomen, maar wat wel te voorkomen is dat iemand die last volledig alleen moet dragen. Komen dergelijke mails binnen, dan moet dat meteen leiden tot negatieve publiciteit voor die smiecht die het gestuurd heeft. Is het anoniem, dan moet in elk geval de boodschap breed uitgemeten worden. Laat iedereen maar weten dat een fotograaf aan afpersing doet. Laat iedereen weten welke acties MDI, justitie en politie nu weer tegen de vrijheid hebben. Mensen reageren al heel wat begripvoller jegens het beheer als ze weten dat hij in feite met de rug tegen de muur staat.

Besef dat Nederland in deze tijd voor een immens grote strijd staat. Een strijd die ermee eindigt dat we allemaal gecontroleerde slaven worden zonder enige vorm van uitingsvrijheid of een vrijheidsstaat waarin alle lange tenen en kleine pikken zijn verwijderd en waarin over alles gepraat mag worden. Leeft u rustig uw leventje, bent u afwachtend en wilt u vooral de boel politiek correct bij elkaar houden, dan gaan we naar het eerste. Wij willen echter naar het tweede gaan. Een echte democratische rechtsstaat waarin grondrechten als de vrijheid van meningsuiting absoluut zijn en waarin domme sukkels die psychisch zo in de war zijn dat ze gegijzeld worden door hypocriete middeleeuwse moraliteit gediskwalificeerd aan de kant staan. Voor ons is het feit dat mensen kankeren over de toon een teken dat onze teksten effect hebben. Krijgen we daarmee niet de steun van schijnheiligen, dan zij dat zo. Misdefinitie is blij met zijn achterban en vrijheidsstrijders die ons wel steunen en bereid zijn te strijden voor onze vrijheid.
Reacties: 5
Pagina's: 1

Reactie door rene op 10-08-2010 om 14:48.
Mijn steun heeft Misdefinitie.
Mocht Misdefinitie besluiten om een forum op te richten, dan ben ik zeer zeker van de partij.

Reactie door David op 10-08-2010 om 18:08.
Ik weet niet of de beheerder van Misdefinitie van plan is een forum op te richten, maar ik zou het wel graag zien gebeuren. En inderdaad, het is ook belangrijk dat alle vrijheidsstrijders in Nederland zich verenigen en er geen onderlinge ruzies ontstaan. Contact onderhouden ook belangrijk. Goed geschreven artikel trouwens.

Reactie door rene op 10-08-2010 om 22:40.
inderdaad goed stuk.
Maar dat zijn alle stukken eigenlijk wel.

Reactie door Moswolkje op 11-08-2010 om 09:05.
Enkele jaren geleden zou ik nog hebben gedacht bij het lezen van bovenstaand artikel "dit lijkt wel afkomstig uit George Orwell's boek", maar het Ministerie van waarheid bestaat werkelijk, al is de naam anders.
Links in Nederland klauwt ook krampachtig vast aan macht, absolute macht, en zet inderdaad de meest smerige streken in om angst aan te jagen.

Misdefinitie, dit artikel vind ik een van de beste.
Pluim.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 11-08-2010 om 19:22.
Een forum moet op voldoende leden kunnen rekenen die willen posten. Op het moment is dat niet het geval. Ook moet een forum nuttig zijn en iets kunnen bijdragen. Tegenwoordig zijn er al zoveel fora en diverse sociale netwerken dat het nog maar de vraag is of nog een forum gewenst is.

Orwell schreef inderdaad een fantastisch boek over welke verschrikkelijke gevolgen het socialisme kan hebben. Veel van wat er beschreven wordt, is in Nederland reeds van toepassing. Toch gaan we ons niet laten leiden door angst. Het motiveert nog meer tot een stevig verzet.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.