Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 20 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

482 Linkse rat op oorlogspad
481 Lerarentekort is slechts een mediahype
480 Onbetrouwbare christendemocratie (3)
479 Samenleving verziekt door misstanden (5)
478 Anti-moslim? Anti-kotslim! (2)
477 Eerlijk zullen we niks delen (3)
476 Beledigen met gevoel
475 Angst op rechts zorgt voor veel slechts (5)
474 Marionetten van het linkse fascisme
473 Censuurfascisme bereikt dieptepunt (8)
472 Boobytrap de beste beveiliging
471 Schaamteloze rel na 10 jaar onderwijsmisstanden
470 Censuur beschermt de kinderen niet (7)
469 Parasiet, antisemiet, islamiet (4)
468 Formatie vol politiek gekonkel (5)
467 Zorg verneukt tot poepluiers (1)
466 Grote onwetendheid over dierziekten (3)
465 Illegale zwarte arbeid nauwelijks aangepakt (2)
464 Voor joden, nikkers en moslims verboden (6)
463 Rechtse revolutie is niet eng (3)

474 # Marionetten van het linkse fascisme #
Gepost door Misdefinitie op 04-08-2010 om 23:23.
Wanneer in een democratische rechtsstaat zoals Nederland beoogt te zijn de meerderheid van de gekozen volksvertegenwoordigers samen willen bakkeleien over de vorming van een nieuw kabinet, dan moet dat mogelijk zijn. Dat de besprekingen tot iets leiden wat niet de goedkeuring kan wegdragen van de minderheid is begrijpelijk. Politici van verschillende signatuur zijn het zo vaak grondig met elkaar oneens. Bij het bekend worden van een mogelijk kabinet tussen VVD en CDA met gedoogsteun van de PVV gingen echter bij links alle alarmbellen rinkelen. Vakanties werden bruut afgebroken en halfgebruinde linkse politici renden tijdens hun reces halsoverkop terug naar de Kamer om eens een hartig woordje met informateur Lubbers te spreken. Aldaar bleek dat links harde woorden niet schuwt. "Discriminatie, stigmatisatie, haat en een gevaar voor de rechtsstaat," verkondigde D66-leider Pechtold boos over de PVV. Linkse politici schijnen niet te beseffen dat juist zij een loopje nemen met onze grondrechten en de rechtsstaat onherstelbare schade berokkenen.

Gevaarlijke linkse hypocrisie.

Kort na het moment waarop Pechtold zijn tirade in het Kamer begon met grote harde woorden, schrokken we ons rot. Hadden we iets gemist? Zou de natte droom van extreem rechts reeds zijn uitgekomen en marcheren de nazi's op straat zonder het van te voren aan te kondigen? Werden er op dit moment soms razzia's gehouden en denderden de treinen volgestopt met moslims de grens over? Hoorden we daar de geluiden van werkers die de opdracht hebben gekregen zo snel mogelijk concentratiekampen te bouwen met gasovens en luxe douches? Zwijmelt daar de geur van Zyklon B en staan er al vacatures waarin men beulen vraagt om de ter dood veroordeelde landverraders de kop af te hakken? Hoe goed we ook keken, we konden het allemaal niet vinden. Later kwam de aap al snel uit de mouw. De linkse trol Pechtold was weer bezig met een ouderwets potje demoniseren door zo verkapt mogelijk Hitlervergelijkingen te maken. Sinds er een "rechts" kabinet dreigt, halen de slinksen weer alles uit de kast om de rechtse politiek neer te zetten als extreem en asociaal.

Gelukkig zijn we in het bezit van een gezond stel hersens waarmee we zelf kritisch kunnen nadenken en objectief naar de situatie kunnen kijken. Linkse schreeuwers blijken weer eens te roepen voordat ze geslagen worden. Wat is er nu werkelijk aan de hand? Helemaal niks. Een democratisch gekozen meerderheid wil een mogelijkheid onderzoeken om tot een kabinet te komen. Meer niet. Er is nog niet onderhandeld, er zijn nog geen afspraken en dus kunnen de linkse partijen nog niet weten of de inhoud wel of niet tegen de rechtsstaat indruist. Met deze constatering kunnen we al concluderen dat de actie van links al bij voorbaat kansloos was, want oordelen over iets wat nog niet bestaat moet zelfs de grootst mogelijke linkse kwal nog tot het achterlijke rekenen. Toch is het de moeite waard weer eens stil te staan bij de bizarre drogredeneringen en rare kronkels waar de linkse rakkers nu weer mee komen. Kennis over de vijand geeft macht aan degenen die bereid zijn goed na te denken.

Kenmerkend zijn in dit verband de hersenloze drogredenaties die vanuit de linkerzijde worden afgevuurd. Pechtold stelt dat Wilders van plan is activiteiten te ontplooien die lijnrecht indruisen tegen onze rechtsstaat. Als zogenaamd "argument" voert hij aan dat zijn bewering waar is omdat Wilders de rechtsstaat niet expliciet bevestigt. Voor fatsoenlijke mensen is de democratische rechtsstaat echter zo vanzelfsprekend dat het niet continu bevestigd hoeft te worden. Sterker nog, vanwege deze vanzelfsprekendheid bevestigt niemand de rechtsstaat. We mogen er met z'n allen simpelweg vanuit gaan dat alles wat gedaan wordt in de politiek, onze grondrechten niet schendt. Dat men wel van Wilders verwacht dat hij bevestigt is te idioot voor worden en bovendien ook nog erg hypocriet. Vraag de gemiddelde linkse imbeciel of hij bereid is te bevestigen de grondrechten te respecteren. Geen linkse die grondrechten of de rechtsstaat durft te bevestigen en geen linkse die afstand neemt van hun criminele multiculti-lieverdjes.

Inmiddels weet u wat er komt als links zijn gelijk niet haalt. Dan gaan ze demoniseren. Pechtold zegt dat Wilders zich schuldig maakt aan discriminatie en stigmatisatie. Geen rechter die hem er ooit toe heeft veroordeeld, maar kennelijk zijn ongegronde beschuldigingen voor links een argument. Men beseft niet dat zoiets makkelijk te ontkrachten is door een tegenbeschuldiging. Wie Pechtold een fascist noemt zal al even kinderachtig bezig zijn. Erg voorspelbaar is de volgende stap waarin Pechtold doet alsof het grondrecht vrijheid van godsdienst in het geding is. Door te stellen dat de islam een ideologie is, zou volgens deze drogredenering de vrijheid van godsdienst te grabbel worden gegooid omdat dan zou blijken dat niet alle godsdiensten gelijk zijn. Wat een onzin. Godsdiensten zijn inderdaad niet gelijk. Er zijn sowieso al erkende en niet erkende godsdiensten. Zeer willekeurig bepaald. Pechtolds redenering heeft als consequentie dat als wij ons gedachtegoed godsdienst noemen en het niet zo erkend wordt, de vrijheid is verdwenen.

Stel dat wij van Misdefinitie zeggen dat we een godsdienst zijn. We vertellen wat fabels, richten een sekte op, komen regelmatig bij elkaar in een speciaal gebouw, voeren rituelen uit en hangen de oren naar een sprookjesboek. Worden we voor onze mening gedaagd voor de rechter, dan zeggen we gewoon dat ze onze reet kunnen likken, want we hebben een godsdienst en die vrijheid mag niet beperkt worden. Uiteraard krijgen we gewoon een taakstraf omdat wij geen miljoenen radicalen hebben om middels terreur een attitudeverandering teweeg te brengen bij justitie en de rechters. Geen linkse rat die zal protesteren. Ze zullen de consequenties van hun redenatie niet willen dragen en stellen dat we teveel afwijken van wat ze normaal als religie beschouwen. Wel nu, Wilders beschouwt de islam als een afwijking omdat in de koran staat dat wij allemaal varkens, zwijnen en apen zijn die snel moeten worden afgeslacht. Is het nu zo moeilijk om te begrijpen dat niet de islam als religie wordt aangevallen, maar het fascisme dat met religie gerechtvaardigd wordt?!

Feit is dat er moslims zijn die met de koran in de hand van de islam een ideologie maken waarin andersdenkenden in stukjes gesneden mogen worden en dat zij ook nog eens de hand boven het hoofd worden gehouden door naÔeve linkse dwazen. Een simpele vraag: wat is nou gevaarlijker? Benoemen van een fascistische ideologie of onder het mom van vrijheid van godsdienst toestaan dat er hier mongolen rondlopen die ook U willen vermoorden omdat u niet in de islam gelooft? Laat Pechtold zich daar maar druk over maken. Ook Cohen (PvdA) roept dat fundamentele rechtsbeginselen in het geding zijn. Om die bewering kracht bij te zetten noemt hij drie punten. De kopvoddentaks, etnische registratie en het verbod op de koran. Voor wie zich niet verdiept in deze materie zal het even schrikken zijn. Gelukkig weten wij beter. De zogenaamde kopvoddentaks is nooit een serieus idee geweest en is allang van de baan. Links wil zoveel mogelijk belastingen. Wilders heeft bij wijze van grap willen aantonen dat het belachelijk is om overal belasting op te heffen.

Met het punt van de etnische registratie komt de linkse hypocrisie weer om de hoek kijken. Blijkbaar mogen die linkse ratten wel van ons eisen dat we onze lichamelijke integriteit opgeven door onze vingerafdrukken af te staan voor een paspoort terwijl we geen criminelen zijn. Ook mogen zij letterlijk alles over ons registreren. Gemiddeld staan burgers in ruim 150 verschillende databases. Tegenwoordig moeten we ons tegenover iedere ambtenaar die erom vraagt legitimeren. Ausweis bitte! Camera's volgen buiten overal waar u staat. Slimme energiemeters registreren uw energieverbruik. Alles wat u doet op internet wordt feilloos geregistreerd. Bij sollicitaties mogen overheidsinstanties zeggen dat ze de voorkeur geven aan allochtonen ten koste van de blanke Nederlandse autochtoon. Willen we die gegevens niet afstaan, dan worden we gecriminaliseerd en behandeld als domme verstoten paria's. Nederlanders leven dankzij de linkse elite al jaren in een totalitaire politiestaat. Toch janken die schoften om etnische registratie.

Een verbod op de koran is een regelrechte leugen. Wat Wilders heeft gezegd is dat als Mein Kampf om bepaalde teksten wordt verboden als fascistisch boek, de koran ook verboden moet worden vanwege dezelfde type fascistische teksten. Gelijke monniken, gelijke kappen. Precies het soort gelijkheid waar die linkse flikkers zo voor zijn. Of geldt gelijkheid alleen voor hun ideeŽn en hun soort mensen? Gelijke behandeling eisen is geen fascisme. Laat die socialistische debielen eens de hand in eigen boezem steken. Wat wel een gevaar voor de rechtsstaat is, is namelijk de extreem linkse beperking van de vrijheid van meningsuiting. Door linkse fascistische handelingen, staat Geert Wilders namelijk voor de strafrechter om zijn mening. Halsema roept dat Wilders zich schuldig maakt aan vuilspuiterij, maar hoe komt het dat links veel ergere dingen over rechts kan zeggen zonder voor de rechter te komen? Hoezo is Wilders een gevaar voor de rechtsstaat? Alle argumenten om hem niet te laten regeren komen erop neer dat hij een mening heeft.

Manipuleren en politieke spelletjes.

Bizar is de beschuldiging van de linkse partijen dat de VVD en het CDA samen met de PVV aan politieke spelletjes doen in plaats van de maatschappij uit de crisis te helpen. Laten we eens gaan kijken naar de linkse spelletjes. Een van de favorieten is het spel van het zwartmaken en een schuldgevoel aanpraten bij partners. Dat spel gaat als volgt. Aangezien links de rechtse partijen niet kan verbieden samen te werken, vragen ze aan het CDA en de VVD of ze wel helemaal goed bij hun hoofd zijn en beseffen met wat voor nazi ze zaken gaan doen. De bedoeling van deze manipulatie is een schuldgevoel creŽren bij het CDA en de VVD en angst te zaaien over wat "normale" mensen, lees die linkse idioten, van hen zouden vinden. Hopende dat de druk zo groot wordt dat ze door deze intimidatie de samenwerking met de PVV laten vallen. Deze tactiek wordt vaak gebruikt tegen mensen die met u samen werken. Strijdt u voor uw land, dan zullen zij altijd proberen u tegen de beweging op te zetten. Verlaat u uw partners, dan laten zij u vallen.

Vele rechtse landgenoten zullen deze methode kunnen beamen. Er komt opeens zo'n linkse kraker heel zoetsappig lief doen. Dan zeggen ze: u bent een verstandig persoon. U bent toch niet zo slecht als die rechtsen. Kom toch bij ons. Veel socialer en daar heeft u alles. Denkt u wel aan de consequenties? U bent verantwoordelijk als medeplichtige. Bullshit. Mocht u hier ooit mee te maken krijgen: trap er niet in. Geen genade voor vijanden. Halsema (GroenLinks) doet een eerste poging. Zij vraagt het CDA hoe ze stabiliteit waarborgen met een vuilspuitende PVV. Die linkse sloerie beseft niet dat zij en haar linkse kornuiten zelf de nodige vuil hebben gekakt op Wilders, maar dat ter zijde. Verhagen wordt bedreigd met het idee dat hij volgens links straks geen positie meer heeft in een debat over vrijheid van godsdienst. Extreem gedachtegoed een ideologie noemen betekent voor haar het inleveren van deze principiŽle positie. Natuurlijk Halsema, een ideologie waarbij extremisten geloven dat ze uw poesje eruit moeten snijden zal het CDA zeker diskwalificeren. Niet dus!

Voorts is het de bedoeling de pijlen te richten op het bang maken van Verhagen. Wat zou Verhagen volgens Halsema gaan doen als Wilders weer eens moslims zou beledigen? Een retorische onzinvraag. Wat heeft Halsema gedaan toen haar linkse vriendjespartijen de Nederlandse cultuur aan het verkrachten waren middels het faciliteren van een radicale tsunami aan moslims islam? Hoe legt Halsema de linkse kliek uit dat het linkse gedachtegoed verantwoordelijk is voor een staatsschuld van 350 miljard die vrijwel geheel uit linkse hobby's als integratie, ontwikkelingshulp en Europa bestaat? Hoe kunnen die socialistische imbecielen in hemelsnaam de misstanden die we al jaren beschrijven verantwoorden? Regel dat eerst maar en lever dan pas commentaar. Cohen wil liever aansprekende hervormingen zien. Nette woorden voor zware belastingen heffen zodat we voor al zijn idealen mogen betalen. Honderden miljarden verspild, tientallen slechte wijken, joden- en homohaat en het verdwijnen van vrijheid: dat is links fascisme.

Cohen (PvdA) voelt zich zwaar genaaid. Eerst zeggen dat een rechts kabinet onderzocht moet worden in de hoop dat het faalt en dan gaan jammeren. De VVD en het CDA zouden in zijn optiek hebben aangegeven dat er waarborgen moeten zijn voor grondrechten. Nu ze met de PVV in zee gaan, vindt hij dat die waarborgen overboord worden gegooid. Misschien moet hij eens aan Guusje ter Horst (ook PvdA) vragen hoe de rechtsstaat te rijmen valt met het idee dat ze bij de politie sollicitanten mogen selecteren op huidskleur. De zwarte huidskleur wel te verstaan. Blanke korpschefs hebben er niks te zoeken. Toch vindt Cohen natuurlijk dat hem niks te verwijten valt. Het zijn die verdomde rechtse partijen die het niet zo nauw zouden nemen met principiŽle en rechtsstatelijke beginselen. Ondanks het feit dat er nog niks op papier staat. Fundamentele beginselen zouden in het geding zijn. Dat Verhagen dat even weet. Dan komt Cohen met dat sentimentele gelul dat mensen het gevoel krijgen minder waard te zijn.

Nou Cohen, dankzij uw linkse vriendjes worden we al jarenlang belaagd in ons eigen land. Onze cultuur is verneukt, ons land een puinhoop, we hebben miljarden schulden, als we een mening hebben worden we vervolgd alsof de Stasi weer leeft en zodra bekend wordt dat we een andere mening hebben worden we gedreven tot aan de rand van de samenleving. Sodemieter op met dat gelul over minder waard zijn. U zult godverdomme nooit weten hoe het voelt om uitgekotst te worden door linkse dwazen die te dom zijn om te schijten. Waar wij ons ongerust en bezorgd over maken is een slappe linkse maatschappij waarin criminelen worden verheerlijkt en onschuldige burgers worden behandeld als criminele honden die te allen tijde met wantrouwen tegemoet worden getreden. Over een samenleving waarin de waarheid niet gezegd mag worden omdat er kamelenneukers en IQ-loze socialisten zijn met een klein pikkie. Kijk om u heen naar de ellende van tientallen jaren links en durf nog eens te zeggen dat de rechtsstaat bedreigd wordt door anderen.

Rechts zou ongewenst, kil en hard zijn vanwege bezuinigingen. In werkelijkheid heeft links extreme schulden gemaakt die nu opgeruimd moeten worden. Dat zou asociaal zijn omdat de rekening bij de zwakkeren komt te liggen. Bij die verdomde uitkeringtrekkers zullen ze bedoelen. Feit is dat geld maar een keer kan worden uitgegeven. Er worden miljarden verspild aan linkse hobby's. De oplossing is die hobby's als integratie, immigratie, ontwikkelingshulp en Europa af te schaffen. Aangezien dat niet kan, moet het geld ergens anders vandaan komen. Links wil nog meer belastingen. Het is maar wat u asociaal noemt. Links roept dat de zorg eraan gaat. Het is maar wat u asociaal noemt: miljarden uitgeven aan buitenlanders, de zorg verneuken tot poepluiers en dan gaan klagen dat er bezuinigd moet worden. Op de lange termijn denken is nooit een sterk punt geweest van links. Thieme (PvdD) houdt een heel betoog over duurzaam, maar wat is er fucking duurzaam aan linkse verspillingen? De schulden.

Juridisch krijgt links ook geen poot aan de grond. Rechts zou niet stabiel zijn vanwege het ontbreken van Wilders in de Eerste Kamer. Na de verkiezingen volgend jaar zal dat anders zijn. Dan krijgt de informateur de schuld. Hij had enkel voor een meerderheidskabinet mogen gaan zonder gedogen. Pechtold vindt dat de informateur er zelf bij had moeten zitten en de partijen had moeten onderbreken. Helaas voor links. De formatie geschiedt volgens het zogenaamde ongeschreven staatsrecht. Via precedenten en informele afspraken dus. Tientallen jaren heeft links daarmee de regels kunnen ombuigen. Nu die flexibiliteit eens door rechts wordt gebruikt, is het opeens verschrikkelijk. Verder heeft het linkse gespuis de financiŽle crisis grotendeels zelf veroorzaakt. Miljarden onttrekken aan de economie, geld bijdrukken, steeds meer lenen en dan de banken 100 miljard cadeau geven. Links veroorzaakt crises, doet er jaren niks aan en komt nu met de stelling dat een links kabinet de oplossing is. Ja, dikke lul voor ze.

Overweging.

Opvallend is dat de linkse kerk zich weer erg laat kennen. Wilders zou een gevaar voor de rechtsstaat zijn, maar de kogels kwamen van links, de schulden komen van links en de criminaliteit komt van linkse immigratie. Links zegt zich zorgen te maken over grondrechten, maar elk argument dat zij bij het CDA en de VVD tegen de PVV gebruikten eindigde erin dat ze het vreemd vonden dat Wilders zijn standpunten mag blijven geven en daarbij zijn toon mag kiezen. Pardon? Is de vrijheid van meningsuiting niet per definitie een grondrecht? Kanker, tering, tyfus, pleuris. Al die criminele kut-berberapen moeten het land uitgetrapt worden met hun pedofiele profeet erbij. We zeggen wat we willen en laten ons niet tegenhouden door die linkse fascisten. Links praat over gevaren, maar tot nu toe zijn er alleen rechtse strijders vermoord of voor het gerecht gedaagd. Waarom? Om het hebben van een mening. Links fascisme is geen Grondwet en het strijden tegen dat fascisme en criminaliteit is geen discriminatie.

Linkse drogredeneringen kennen een stuitend laag niveau. Roemer (SP) zegt dat een rechts kabinet een voorbode is van een ramp. "Wie gaat de crisis betalen?" vraagt hij zich af. Leuke vraag. Wie gaat dat betalen? Hadden de slinksen dat nu aan zichzelf gevraagd voordat ze miljarden aan allochtonen gingen uitgeven, dan hadden we nu geen miljardenschuld. Dan kon het geld naar de zorg en het onderwijs. Dat zou pas sociaal geweest zijn. Cohen zegt dat Wilders alle ruimte krijgt voor zijn opvattingen en noemt dat discrimineren. Wij noemen het vrijheid van meningsuiting. Thieme noemt de hetze op links het creŽren van een gemeenschappelijke vijand die blijkbaar nodig is. Rechts zou het vertrouwen uithollen van de burger. Fout, de burger heeft zelf gekozen. Roemer zorgt voor een climax en deed een ferme belofte. Voor elke opmerking van Wilders zou hij Verhagen persoonlijk verantwoordelijk stellen. Laat links eerst de verantwoordelijkheid nemen voor de staatsschuld, de allochtone criminelen en de aanvallen op het vrije woord. Tot die tijd is hun rijk uitgespeeld.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.