Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 20 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

482 Linkse rat op oorlogspad
481 Lerarentekort is slechts een mediahype
480 Onbetrouwbare christendemocratie (3)
479 Samenleving verziekt door misstanden (5)
478 Anti-moslim? Anti-kotslim! (2)
477 Eerlijk zullen we niks delen (3)
476 Beledigen met gevoel
475 Angst op rechts zorgt voor veel slechts (5)
474 Marionetten van het linkse fascisme
473 Censuurfascisme bereikt dieptepunt (8)
472 Boobytrap de beste beveiliging
471 Schaamteloze rel na 10 jaar onderwijsmisstanden
470 Censuur beschermt de kinderen niet (7)
469 Parasiet, antisemiet, islamiet (4)
468 Formatie vol politiek gekonkel (5)
467 Zorg verneukt tot poepluiers (1)
466 Grote onwetendheid over dierziekten (3)
465 Illegale zwarte arbeid nauwelijks aangepakt (2)
464 Voor joden, nikkers en moslims verboden (6)
463 Rechtse revolutie is niet eng (3)

469 # Parasiet, antisemiet, islamiet #
Gepost door Misdefinitie op 10-07-2010 om 23:45.
Vaak wordt ons gevraagd waarom we toch altijd weer over die verdomde moslims zeiken. Voorts worden we erop gewezen dat Joden immers ook geen lieverdjes zijn. Extreem rechts en moslimfoob zijn zomaar enkele verwijten die als verklaring bij die vraag geplaatst worden. De werkelijkheid is heel wat minder genuanceerd. Al lezende in de media laait regelmatig het vuur der woede op als er weer eens een zandneger betrokken is bij criminele zaken. Feit is nu eenmaal dat moslims, met name Marokkanen, oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit. Dan is het eenvoudig om te bedenken dat de vele artikelen die we over moslims kunnen schrijven niet het gevolg zijn van haat, belediging, discriminatie of racisme, maar vanwege het enkele feit dat zij het nieuws domineren met radicaal, crimineel en terroristisch gedrag. Haters die zich ontpoppen als landverraders vinden die harde waarheid maar niks. Parasiterende en antisemitistische islamieten deinzen nergens voor terug om hun stempel met daarop "werelddominantie" openbaar te brandmerken.

Antisemiet van de islamiet.

Hordes Marokkanen zouden zich blijkens de rapportage in de Telegraaf gedragen als op hol geslagen berberapen en rondlopen met de wens om uiteindelijk alle Joden het land uit te jagen. Middels bedreigingen, intimidatie en treiteren tracht het straattuig een golf van terreur teweeg te brengen waarin geen enkele Jood meer veilig op straat kan lopen. Een Joodse zakenman vertelt wat hij allemaal moet verduren door de aanwezigheid van die dwazen. Mediterrane kamelenneukers zouden hem slissend en scheldend "kankerjood" toeroepen. Tegen een ander werd door een Marokkaan geroepen: "Kutjood, ga terug naar je eigen land." Nogal bizar dat uitgerekend zo'n gestoorde rifaap die hier niet meer dan te gast is, zich schuldig maakt aan discriminatie. Antisemitistische gedragingen blijven niet beperkt tot het af en toe naroepen en uitschelden op straat. De ronduit strafbare uitingen worden steeds erger. Rabbijn (geestelijke) Lody van de Kamp werd voor het oog van de verborgen camera belaagd waarna een van de Marokkanen een Hitlergroet deed.

Verwijzingen naar nazi-Duitsland uit de Tweede Wereldoorlog is blijkbaar populair. Joden worden op straat nageroepen met de leus "Hamas, Hamas, Joden aan het gas." Waarschijnlijk zijn deze hersenloze knaagdieren geÔnspireerd door die imbeciel van een Harry van Bommel (SP) die na het oproepen tot een intifada, een gewelddadige opstand waarbij alle Joden moeten worden uitgeroeid, hoogstpersoonlijk stond mee te schreeuwen dat alle Joden aan het gas moeten. Gezellige mensen die socialisten. Scheldpartijen door moslims van amper een jaar of 12 zijn aan de orde van de dag. "Hitler is jullie misschien vergeten, maar Allah zal jullie allemaal afslachten!" luidt hun belofte aan de Joden. Volgens die schoffies zou Hitler gekomen zijn om het joodse probleem op te lossen en zou de Holocaust gebaseerd zijn op verzinsels van zionisten. Ook vinden zij dat alle Joden dezelfde kindermoordenaars zijn. Op school kan de Holocaust niet meer gedoceerd worden. Hierdoor weten die zandaapjes niet dat hun geliefde Hitler ook plek had voor hun volk.

Amsterdam is niet de enige stad die het strijdtoneel is van antisemieten die hun wapens richten op wat zij jahoedies noemen. Opvallend is dat het probleem eveneens voorkomt in steden waar niet zoveel Joden wonen als Sneek, Enschede, Wassenaar, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Middelburg. Antisemitisme gaat veel verder dan intimideren en schelden. Bedreigen, spugen en geweld komen steeds vaker voor. Recent werd er nog aangebeld bij een woning waarbij de joodse man die opendeed helemaal werd bekogeld met eieren. Een meisje met een davidster werd na een scheldpartij geschopt door drie Marokkanen die daar zelfs mee doorgingen toen het kind weerloos op de grond lag. Forumbezoekers die op internet tegengas geven worden per e-mail bedreigd met leuzen als: "Ik sla je gezin in elkaar en drink je bloed op, fucking Jood!" Op internet verschijnen teksten die suggereren dat de FŁhrer zijn werk had moeten afmaken. Hebben we toch weer gelijk gekregen met al onze eerdere waarschuwingen. Dit gaat van kwaad tot erger.

De gevolgen laten niet lang op zich wachten. Grote delen van Nederland worden ontoegankelijk voor bepaalde groepen mensen. Denk niet dat u veilig bent nu het Joden overkomt. Eerder hebben we gezien dat dit Marokkanenprobleem een landelijke omvang kent waarvan alles en iedereen wat geen moslim is het slachtoffer kan worden. Al dit soort criminele activiteiten, of het nu om discriminatie, intimidatie of geweld gaat, flikken ze bij alle ongelovigen. De term ongelovige staat in de koran gedefinieerd als iedereen die niet in de islam gelooft. Volgens datzelfde fascistische boekwerk zijn onder andere Joden en homo's nog veel ergere ongelovigen. Naast de borden met "voor PVV'ers verboden" hangen er virtueel borden met "voor Joden verboden". Geloof het of niet: Nederland kent nogo-areas voor Nederlanders, Joden en alles waar dat gespuis een hekel aan heeft. We worden verdreven uit ons eigen land. Wat doen politie en justitie? Godverdomme niks! Als wij er iets van zeggen, dan discrimineren we en staan we voor de strafrechter.

Vertroetelen uit pure angst.

Recent werd uit onderzoek duidelijk wat de omvang van de ellende is. Meer dan de helft van de Marokkanen komt voordat ze 22 worden in aanraking met de politie. Ruim 1/3 daarvan heeft zelfs een draaideurstrippenkaart waarmee ze vaker op de koffie mogen komen. Concreet houdt dat in dat als u op straat 2 Marokkanen ziet lopen, er eentje crimineel is. Komt het MDI dat ontkennen, dan moet u de volgende keer helemaal op uw hoede zijn, want de cijfers liegen niet. Thans ligt de vraag voor hoe het zover heeft kunnen komen. Waarom worden deze criminelen niet per direct terug naar hun woestijn geschopt? Hoe komt het dat politie en justitie machteloos lijken te staan tegenover de relatief kleine overmacht? Wat doet de politiek om aan deze situatie een einde te maken? Onder grote groepen mensen heerst nu de angst dat het absurde en discriminerende gedrag van deze moslims gaat leiden tot extreem geweld. Instanties blijken gekozen te hebben voor een aanpak die neerkomt op het aanpappen, nathouden en vertroetelen van deze lieve schatjes.

Homohatende potenrammers, rassenrellen en andere vormen van moslimgeweld hebben we al veel eerder gezien. Namelijk rond de jaarwisseling eind 2009. Justitie en de politiek reageerden daarop met gratis snoepreisjes voor Marokkanen als ze plechtig beloven hooguit de politiewagens van de lokale bureaus te slopen. Agressiviteit blijkt een grandioos hulpmiddel te zijn om te krijgen wat uw hartje begeert. Leuk huisje op kosten van de hard werkende belastingbetaler? Gooi een molotovcocktail binnen en de gemeente regelt het voor u. Eenmalige incidenten zegt u? Helaas moeten we constateren dat die onzin gewoon door blijft gaan. Terwijl vele ouders die hard werken nauwelijks iets leuks voor de kinderen kunnen kopen, is er voor Marokkanen een manier om geheel gratis op hockeyles te kunnen. Het enige wat ze daar voor hoeven doen is lekker kansloos zijn in de maatschappij en vooral niet gaan werken. Vormt het uitschelden en bedreigen van agenten, Joden, homo's en ongelovige varkens voor u geen belemmering meer? Dan wacht er een mooie carriŤre.

Weet u, soms levert de criminaliteit gewoon niet genoeg op. Om als Marokkaan gratis de Efteling binnen te komen, moet hij op z'n minst een dikke groene rochel midden op het hoofd van een Jood kwatten. Anders wordt justitie niet bang genoeg voor het uitdelen van cadeaus. Aangezien de daad door het dragen van een keppeltje behoorlijk moeilijker wordt, zijn er andere bronnen van inkomsten nodig. Cijfers laten zien dat allochtonen oververtegenwoordigd zijn in het trekken van steun. Uitkeringsinstanties hebben echter regels en dat is alleen maar vervelend. Geen nood, want wie in een vreemd land bezig is met een geheime missie, het overheersen van de hele wereld, mag van de vijand pakken wat hij hebben wil. Fraude plegen met uitkeringen is dan een heel eenvoudige stap. Zoals in de wijk Ondiep gebeurde in Utrecht. Ondiep kennen we nog als de wijk waarin al jarenlang rellen door Marokkanen voorkomen. Brandstichting, geweld, beroving, intimidatie, het bekogelen van bussen en het onderspugen van buschauffeurs is een greep uit wat zij aanrichten.

Wellicht loopt u met het idee rond dat de overheid met zo'n heldere problematiek voor ogen toch onmiddellijk moet ingrijpen in het belang van de maatschappij. Voorkomen is immers beter dan genezen. Kennelijk denken zij dat ook, al geven ze er een wel hele bizarre uitvoering aan. Voorkomen dat iemand de criminaliteit in gaat waarna er weer een snoepje voor de goede daad gegeven moet worden, is heel goed mogelijk door het snoepje al van te voren te geven. Zo gaat de zogenoemde Taskforce Thuisgeven er alles aan doen om asielzoekers die allemaal een generaal pardon hebben gekregen binnen een jaar een gratis huis te geven. Probleem opgelost toch? Wie alles al heeft, heeft minder motivatie om de criminaliteit in te gaan. Wat denkt u van een mooi diploma? Het ministerie van Onderwijs heeft er 3 miljoen euro subsidie voor over om extra niet-westerse allochtonen naar het hoger onderwijs te trekken. Criteria voor deze maatregelen ontbreken. Jaren geleden zagen we op de HvA al dat dit tot discriminatie leidt ten gunste van allochtonen.

Inmiddels gaan steeds meer mensen het laffe dhimmigedrag vertonen. Blijkbaar is de dreiging en de slechte naam van criminele moslims voldoende om een knieval te maken naar de strijders van Allah en alles te faciliteren om tot een adequate verwezenlijking van de islamisering te komen. Marokkanen hebben bij voetbalclub GSC Esdo in Den Haag laten zien waar totale dominantie toe kan leiden. Nadat zij een volledig Marokkaans bestuur hebben gekozen en daarmee de club hebben overgenomen, is het bar en boos gesteld met de omgangsnormen. Etiketten van drank worden afgeplakt. Alcohol mag niet van Allah. Karbonaadjes bestellen mag ook niet, want dat komt vaak van varkens. Niet te verwarren met die idioten zelf. Vrouwen zijn binnen de islam minderwaardig en dat moeten ze daar merken ook. Sinds de islam daar de scepter zwaait worden zij niet meer uitgenodigd voor feesten en worden zij behandeld als beesten. Islamisering op lokaal niveau laat zien welk onheil ons in de toekomst te wachten staat.

Gemeenten doen er nog een schepje bovenop door gevaarlijke organisaties te faciliteren. Amsterdam was in april en mei dit jaar het toneel van de radicale moslimorganisatie Moslim Broederschap. De AIVD had in een rapportage al gewaarschuwd dat het een stel radicale dwazen betreft die de islam in alle facetten van de samenleving wil brengen. Inclusief alle orthodoxe middelen die ondemocratisch en dus zeer onwenselijk zijn. Daarbij moet u niet alleen denken aan de sharia, de islamitische wetgeving die toestaat dat vrouwen worden besneden en zweepslagen krijgen, maar ook de opvatting uit de koran dat alle ongelovigen varkens, apen en zwijnen zijn die het best zo snel mogelijk moeten worden afgeslacht. Desondanks krijgen deze figuren in Amsterdam alle ruimte en de financiŽle middelen. Moet u zich voorstellen: een criminele organisatie die met toestemming van de gemeente plannen smeedt. Extremistische plannen om de westerse maatschappij en cultuur om zeep te helpen om zo de islam te kunnen laten heersen over de wereld.

Milli GŲrŁs is een andere moslimorganisatie die banden heeft met extremistische terreurorganisaties en al jaren ruim baan krijgt om zich in Nederland te profileren. Inlichtingendiensten zijn hiervan op de hoogte, maar zijn te druk met kijken wat wij hier allemaal opschrijven. Gemeente Nijmegen heeft iets met veelwijverij. De islamitische stichting Ar Rayaan krijgt daarom een dikke vette subsidie van de gemeente om onder andere polygamie te propaganderen en sinterklaas de nek om te draaien. Klein detail is dat de stichting een website heeft waarop anti-christelijke en anti-joodse geluiden te horen zijn. De stichting heeft beloofd onwettige teksten te verwijderen. Uiteraard willen ze dan wel het geld blijven ontvangen. Strafbare teksten verwijderen in ruil voor geld. Interessant gegeven. MDI, hoeveel biedt u voor berberapen, kakkerlakken, varkens en ratten? Of zijn wij daar te blank voor? Misdefinitie is een organisatie die geheel draait op vrijwilligers. Mogen we even vangen voor een kantoor of moeten we daar moslim voor zijn?!

Overweging.

Criminaliteit onder moslims vormt al jaren een structureel probleem. Elke keer weer verbaast het ons dat er ruim voldoende nieuwsfeiten te vinden zijn om een volledig artikel mee te vullen. De criminaliteit waar we het hier over hebben is niet gelimiteerd tot de klassieke vormen van geweld, doodslag en verkrachting. Ook merken we op dat het niet alleen de Joden zijn die het slachtoffer worden van de sissende, klakkende en spugende lama's, maar dat we in het verleden vaak genoeg hebben gezien dat de haat waarmee het gepaard gaat gericht wordt tegen haast iedere groep die niet bestaat uit moslims. Regelmatig moeten Nederlanders het ontgelden als ze over straat lopen. Bedreigingen, intimidatie, geweld en berovingen zijn slechts een paar voorbeelden van de misdaden waarmee zij te maken krijgen zodra ze langs een groepje Marokkanen lopen. Cijfers laten zien dat het geen losse en toevallige incidenten betreffen. Volksverlakkers en landverraders zullen moeten beseffen dat zij hebben meegeholpen van Nederland een crimineel en islamitisch land te maken.

Te lang hebben we dat softe linkse gelul moeten aanhoren over zielige jongetjes met een moeilijke jeugd die hier niet kunnen aarden omdat wij van nature racistische nazi's zouden zijn. Crimineel gedrag van Marokkanen wordt nog steeds afgedaan als baldadig gedrag van kinderen die nog even moeten wennen in een vreemd land. De recente gebeurtenissen maken echter pijnlijk duidelijk dat we in een onaanvaardbare situatie zijn terechtgekomen waarin hele gebieden in Nederland ontoegankelijk worden gemaakt voor hele groepen mensen. Grote groepen die veel groter zijn dan die kleine minderheid van die mongolen die als vijanden van ons volk trachten het land over te nemen. Wellicht vraagt u zich af hoe het zover heeft kunnen komen. De verklaring kunt u vinden als u kijkt naar het gedrag van de mensen die ermee te maken krijgen. Verschillende groepen in de samenleving staan tegenover elkaar. In plaats van samen te strijden tegen de radicale islamieten, vallen verschillende personen en instanties elkaar aan.

Vanuit de joodse gemeenschap klinken vooral jankverhalen en vergelijkingen met de Tweede Wereldoorlog. "Boehoe, we worden uitgescholden en het is weer net als toen met Hitler. Kijk maar, ze doen hun rechterarm omhoog!" Dan komt rabbijn Van de Kamp ook nog zeggen dat de nadruk in Nederland teveel op de vrijheid van meningsuiting ligt. Of we dat even willen inperken en strenger willen optreden tegen beledigingen. Dikke fuck you! Wat die criminele geitenneukers doen heeft niks met vrijheid van meningsuiting te maken. Het is je reinste criminaliteit. De beste man moet zeggen: "Trap die apen terug naar hun eigen land en laat ze daar maar de antisemiet uithangen." Stop nou eens met die slachtofferrol. Nederlanders zijn net zo goed het slachtoffer. Laten we de handen ineen slaan en samen strijden tegen dat tuig. Samen strijden tegen hun racisme en samen strijden tegen hun haat tegen het westen. Antisemitisme mag dan wel gezien worden als groot probleem: feitelijk is het niks anders dan wat anderen jarenlang te verduren hebben gekregen.

Laat ze maar eens voelen hoe het is om keer op keer vernederd te worden. Zou een Jood een theedoek tegenkomen, dan gaat hij toch ook geen rare dingen roepen? Of is het dan gelijke monniken gelijke kappen en mogen zij dat eveneens zien als uitlokking? Hypocriet als die radicale moslims zijn willen ze wel actie als ze vinden dat ze als moslim beledigd worden. Zo achterbaks reageert justitie ook. Velen beklagen zich erover dat als ze weer eens uitgescholden zijn of bedreigd, de politie hun aangifte niet eens opneemt. Blijkbaar mogen die moslims onbeperkt beledigende en discriminerende taal uitslaan, maar is een tekst op een nette website reden om de beheerder te vervolgen. Anoniem achter een computer brieven sturen kunnen ze wel. Een groep antisemieten oppakken is blijkbaar veel te moeilijk. Terwijl veel van die dwazen bekenden zijn van de politie. Minstens 50 % om precies te zijn. Justitie poept in de broek. Stelletje bange mietjes. Ga eens boeven vangen!

Juist door de angst leggen veel mensen het bijltje erbij neer. Erger nog: ze gaan de radicalen en de islamisering faciliteren. Radicalen krijgen allerlei rechten, geld en middelen. Islamisering is een probleem omdat het proces niet per se in gang hoeft te worden gezet door criminelen, maar het wel een omgeving creŽert waar zij als kakkerlakken in kunnen gedijen. Wanneer immers zelfs gematigde moslims geen probleem hebben met de gevolgen van de islamisering zoals het onderdrukken van de vrouw, haat en discriminatie, kunnen de criminelen ongestoord hun gang gaan. Ze worden dan toch nooit gecorrigeerd door sociale controle van de omgeving. Stichtingen die niet radicaal lijken spelen zo toch een grote rol in onacceptabele veranderingen die we niet zouden moeten willen. Dit probleem vraagt dus om een oplossing voor beide problemen. Criminaliteit en de steeds verdergaande islamisering. Islamisering kan als faciliteit dienen voor criminaliteit en moet daarom vermeden worden.

Oplossingen liggen voor de hand mits er voldoende draagvlak voor gecreŽerd kan worden. Criminele allochtonen moeten terug naar hun eigen land. Gewoon oppakken en afvoeren. Handlangers en de grapjassen van de Hitlergroet gaan ook mee. Mensen moeten zich er verder van bewust zijn dat het een probleem is van iedere Nederlander. Laat die joodse slachtofferrol maar zitten. Politie en justitie zullen moeten optreden tegen echt strafbaar gedrag en moeten wat ons betreft gestraft worden als ze achter nette burgers aangaan in plaats van achter de criminelen. Gemeenten die islamitische stichtingen faciliteren en daarmee discrimineren moeten hun geld inleveren. Zulke capriolen horen niet in Nederland. Vanuit de politiek moet er wetgeving komen die dit allemaal mogelijk gaat maken. Nu is het moment om in te grijpen. Tenzij u graag woont in een land waar u als Nederlander niet eens meer veilig over straat kan. Samen staan we sterk. En laat al die gematigden die willen gaan kankeren over dit artikel ook eens meehelpen dat gespuis te verdrijven.
Reacties: 4
Pagina's: 1

Reactie door David op 11-07-2010 om 01:44.
Dat met die gematigden is een zeer interessant iets. We krijgen namelijk vaak te horen dat er slechts een klein groepje is dat het verpest voor de rest. Dat het hier niet gaat om een 'klein groepje' tonen de cijfers wel aan. De andere helft die wel wat gematigder is keurt het gedrag van de extremen niet af, of laat wel afkeuring blijken maar verschuift de slachtofferrol weer door naar zichzelf. Neem de welbekende moord op Theo van Gogh. 'Hij had niet vermoord mogen worden!' zeggen de gematigde moslims, 'maar hij lokte het natuurlijk wel zelf uit!.

Reactie door Moswolkje op 11-07-2010 om 09:56.
Zolang zelfs een ongekozen staatshoofd een constitutionele staatsgreep kan plegen, wat momenteel aan de gang is in alle stilte http://www.tref.eu/index.php , wat zouden we dan mogen verwachten van tegenacties van justitie bij zware criminaliteit van islamieten?

We mogen heel veel verwachten; namelijk dat de wet wordt nageleefd en afgedwongen, maar we zijn door schade en schande al zo veel wijzer geworden...er gebeurd niets.
Triest hoe ons land naar de kloten gaat.
Reactie door David op 14-07-2010 om 02:00.
De koningin is heilig verklaard lijkt het soms wel. Kritiek is nog steeds uit den boze, het is dan ook een ongelofelijke schande dat ze zoveel invloed uit kan oefenen op de politiek. En dan maar schijnheilig zwaaien naar het domme klootjesvolk...bah...

Reactie door Kareltje op 18-07-2010 om 12:31.
Die "kleine groep" die het verpest voor de rest is toch behoorlijk groot. Meer dan de helft van de marokkaanse mannen komt voor hun 22ste verjaardag in aanraking met de politie. Die "kleine groep" is toch behoorlijk groot volgens mij.

En ons land doet zo zijn best om het alle buitenlanders naar hun zin te maken. In alles krijgen ze hun zin en nog is het niet goed genoeg. Het wordt tijd dat ONZE normen en waarden weer eens iets waard gaan worden. Tot nu toe lijkt het er niet op.
Geen subsidies meer om uitheemse culturen te promoten. Gemeentes moeten gekort worden als ze hier wel een subsidie voor geven.

Gewoon ALLE criminele buitenlanders terug naar het land van herkomst.( maakt niet uit of het Belgen, Russen, Amerikanen of marokkanen zijn) Eventueel Nederlandse paspoort, verblijfsvergunning en/of nationaliteit afnemen en retour thuisland sturen.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.