Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 20 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

482 Linkse rat op oorlogspad
481 Lerarentekort is slechts een mediahype
480 Onbetrouwbare christendemocratie (3)
479 Samenleving verziekt door misstanden (5)
478 Anti-moslim? Anti-kotslim! (2)
477 Eerlijk zullen we niks delen (3)
476 Beledigen met gevoel
475 Angst op rechts zorgt voor veel slechts (5)
474 Marionetten van het linkse fascisme
473 Censuurfascisme bereikt dieptepunt (8)
472 Boobytrap de beste beveiliging
471 Schaamteloze rel na 10 jaar onderwijsmisstanden
470 Censuur beschermt de kinderen niet (7)
469 Parasiet, antisemiet, islamiet (4)
468 Formatie vol politiek gekonkel (5)
467 Zorg verneukt tot poepluiers (1)
466 Grote onwetendheid over dierziekten (3)
465 Illegale zwarte arbeid nauwelijks aangepakt (2)
464 Voor joden, nikkers en moslims verboden (6)
463 Rechtse revolutie is niet eng (3)

463 # Rechtse revolutie is niet eng #
Gepost door Misdefinitie op 10-06-2010 om 23:24.
Alsof we naar een slechte soap aan het kijken waren berichtten de media over een zinderende verkiezingsuitslag met een razend spannende ontknoping. Lekker graaiende in een zak met chips konden we tot diep in de nacht vernemen hoe de gevestigde politiek ten onder ging aan hun jarenlange mislukte socialistische beleid. Toen eenmaal de rook van het politieke slagveld opgetrokken was, bleek dat Marianne Thieme van de PvdD de PvdA heeft genaaid door net op het laatste nippertje hun winnende zetel af te pakken. Zodoende is de VVD de grootste partij geworden en de PVV de grootste winnaar. Meteen is dit aanleiding om de propagandamolen weer even aan te zetten. U begrijpt wellicht wel waarom. De uitslag geeft aanleiding om een centrumrechts kabinet te vormen met het CDA, de VVD en de PVV in plaats van een links kabinet dat de PvdA, GL en de SP graag voor ogen hadden. Daar willen ze liever niet aan. Vanuit de linkse politieke hoek heerst de angst dat het politieke landschap voorgoed gaat veranderen onder een frisse rechtse wind.

Profeet van de angst.

Deze verkiezingsuitslag kent een aantal prachtige verschijnselen die veel vragen oproepen en daarom het analyseren waard zijn. Allereerst natuurlijk de vernietiging van het CDA. Hoe kan het dat een partij die zeker de afgelopen 8 jaren heeft gedomineerd zo ontzettend hard vallen? De partij zat immers niet alleen in de kabinetten van Balkenende. Veel mensen hebben het kabinet Balkenende IV als slechtste en verschrikkelijkste kabinet ooit geclassificeerd nadat duidelijk werd dat dit kabinet 3 jaar lang leiderschap heeft gemist en enkel aan verspillen van miljarden toekwam. Is het dan niet ontzettend bizar dat de PvdA, de partij die er vooral voor heeft gezorgd dat de staatsschuld haast verdubbeld werd, alsnog zo groot is geworden? Dan hebben we natuurlijk de VVD die ongekend groot is geworden en wellicht een premier kan gaan leveren. De PVV maakt een ongekende winst door tot ongenoegen van links. Vriend en vijand hebben zich weten te verbazen. De consequenties van de uitslag zijn nog niet te overzien.

Zoals verwacht heeft Geert Wilders van de PVV een enorme winst weten te realiseren. Sinds de inbreng van Pim Fortuyn weten we dat er ongeveer 26 zetels te halen vallen met de rationele rechtse politiek. Met maar liefst 24 zetels heeft de partij een grote achterban van ongeveer 1,5 miljoen stemmers. Nederlandse burgers die onmogelijk nog weggezet kunnen worden als nazi's. Toch is de strijd om wie het beste kan demoniseren weer begonnen. Zo kreeg Wilders meteen het commentaar dat hij zou draaien nadat hij aankondigde dat de AOW geen breekpunt meer zou zijn voor de PVV. Kwade linkse tongen uit bekken met zuur waaruit ooit het beloofde zoet zou komen, roepen zelfs dat Wilders zich schuldig zou maken aan kiezersbedrog. Volgens hen zouden vele mensen juist op de PVV hebben gestemd vanwege hun standpunt met betrekking tot het niet willen verhogen van de AOW-leeftijd. Belachelijke idioterie. "Breekpunt" is een achterlijke term die verzonnen is om een partij per definitie vast te zetten zonder dat er ooit democratisch is onderhandeld.

Overduidelijk tekenen zich hier de contouren af van slechte linkse verliezers. Het terugtrekken van een breekpunt zegt helemaal niks omdat er geen afspraken gemaakt zijn en het niet betekent dat de "belofte", als die er al was, gebroken gaat worden. Feit is dat een partij moet gaan regeren om zijn verkiezingsbeloften waar te kunnen maken. Zou Wilders willens en wetens een breekpunt in stand houden en daardoor deelname aan een kabinet verspelen, dan kan hij sowieso niks klaarspelen en is de kans groot dat alle beloften die gedaan zijn niet nagekomen kunnen worden. Dat zou pas verkiezingsbedrog zijn. Gaat hij wel meeregeren, dan kan hij alsnog bewerkstelligen dat de AOW-leeftijd niet omhoog gaat of dat het teruggedraaid wordt. Niks aan de hand dus. Nemen we een kijkje bij wat de linkse partijen allemaal hebben beloofd en nooit in de regering zijn nagekomen, dan zien we een veel duister plaatje. CDA en PvdA hebben in hun regeerakkoord uit 2006 het zoet beloofd, maar kwamen met extreme lastenverzwaringen en massa-immigratie aanzetten.

Anderen trachten de PVV in een slecht daglicht te zetten door te suggereren dat mensen nu bang moeten zijn dat er verschrikkelijke dingen gaan gebeuren. Het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN), een naam die net zo achterlijk is als blaffende poezen of hinnikende haringen, stelt dat de uitslag een klap in het gezicht is van Marokkanen. Farid Azarkan vindt als voorzitter dat de anderhalf miljoen mensen die op de PVV gestemd hebben mensen afrekenen. Ongetwijfeld bedoelt hij daarmee te zeggen dat U als PVV-stemmer samen met de PVV handelt in strijd met de Grondwet door alle moslims weg te zetten op basis van geloof of afkomst. Een opvallende redenering met nogal wat consequenties. Wilders heeft altijd aangegeven dat het om de radicale islam gaat en om crimineel tuig. Wanneer Azarkan van mening is dat Nederlandse Marokkanen verdrietig worden, dan betekent dat dat zij tuig zijn. Wie geen crimineel tuig is, heeft immers geen reden om zich aangesproken te voelen.

Al dit soort angstige gevoelens worden her en der bevestigd door bange linkse dhimmy's die de bui en de ministers van deportatie al zien hangen. Op internet zijn discussies losgebarsten waarin vooral groene rakkers en linkse stakkers Geert Wilders neerzetten als nazi en proberen op het gevoel te spelen door te zeggen dat zij het een hele enge ontwikkeling vinden dat u op de PVV gestemd heeft. Stout hoor. "Waarom bent u een nazi," zouden ze u willen toewerpen. Klaarblijkelijk zijn ze de woorden van hun PvdA-leider al snel vergeten. Cohen (PvdA) heeft namelijk tijdens de campagne er voortdurend op gehamerd dat iedereen meetelt. Iedereen. Dus ook tegenstanders met een andere huidskleur, seksuele geaardheid of politieke overtuiging. Een grove leugen dus zo blijkt continu uit de woorden van Cohen als hij het over Wilders als volksvertegenwoordiger heeft. U hoort volgens hem vooral bang te zijn. Cohen ontpopte zich als een profeet van de angst door zijn linkse achterban te indoctrineren met het gevaar voor verdeeldheid.

Wie straft wie?

Een en ander hangt zeker samen met de puzzel waarvoor het CDA en de PvdA ons hebben gesteld. Het CDA is genadeloos afgestraft door de kiezer terwijl de PvdA gezien de omstandigheden glansrijk floreerde. Beiden hebben deelgenomen aan hetzelfde kabinet met dezelfde afloop. Jarenlang lantefanteren, de crisis over het hoofd zien, geen adequate beslissingen durven nemen en cruciale maatregelen die uitbleven. Vanuit dat oogpunt is het niet raar dat het CDA vrijwel gehalveerd is. Balkenende heeft de boel gewoon verkloot en na het zuur kwam niet het zoet, maar het zoutzuur. Wel is het heel vreemd dat de PvdA er totaal niks van gemerkt heeft. Na de val van het kabinet waren de meeste mensen heel erg opgelucht omdat het kabinet echt dramatisch was. Mede dankzij Wouter Bos is de fatale beslissing genomen om ABN en Fortis te laten fuseren. Later bleek dat die vergissing ruim 35 miljard ging kosten. Verreweg de meeste miljarden zijn door de PvdA verspild aan linkse hobby's ten koste van u als burger. Niemand straft hen daarvoor.

"Zijn een groot deel van de Nederlanders nu helemaal van de pot gerukt?!" dachten we zodra we vernamen dat de PvdA de grootste partij dreigde te worden. Tussen 2006 en 2010 hebben we heel wat ellende meegemaakt met die salonsocialisten. Elk jaar gingen door de PvdA steevast de belastingen omhoog waardoor vele mensen in de problemen kwamen die toch al aan de grond zaten vanwege de economische crisis die ook al voor een groot deel veroorzaakt bleek door het socialisme. Miljarden zijn er verspild aan diverse generale pardonnen en zelfs als niemand "pardon" zei liepen er alsnog duizenden allochtonen over de grens naar binnen. Velen van hen bleken criminele plannen te hebben. Vanaf 2007 hebben we jaarlijks honderden criminele activiteiten van Marokkanen, Turken en Antilianen beschreven. Onder de dictatuur van Hirsch Ballin zijn diverse vrijsprekers uit hun bed gelicht en genadeloos vervolgd om hun mening. Zowel PvdA als CDA verdienden het om volledig gefileerd te worden en dat dreigde ook te gebeuren. Toch ging het mis.

Vanzelfsprekend hebben wij wel een verklaring voor het ongewone verschil. De slogan "iedereen telt mee" van de PvdA trekt vooral uitkeringstrekkers, parasieten, allochtonen en kansarmen aan. Samen vormen zij een harde kern die ongeacht wat de PvdA doet altijd op de PvdA zullen stemmen. Aangezien er nog steeds veel allochtonen binnenkomen als economische gelukszoekers, wordt de achterban van de PvdA steeds groter. Wat dat betreft heeft het CDA zijn verdiende loon gekregen. Samen met de PvdA zaten ze in een kabinet waarin miljarden werden gereserveerd om allochtonen te vriend te houden. Tijdens deze regeringsperiode hebben we bijvoorbeeld gezien dat criminele Marokkanen snoepreisjes kregen als ze beloven op een bepaalde dag niks kapot te maken. Ook zouden kansarme moslims 2-onder-1-kapwoningen krijgen en werden er speciale subsidieslurpende instanties opgericht om alles goed te regelen. Het CDA heeft door de islamisering te faciliteren de achterban van de PvdA vergroot en het christendom verneukt.

Sidder en beef heren christenhonden. U heeft de afgelopen 30 jaar als laffe dhimmy's geheuld met de vijand. U heeft de joods-christelijke tradities in Nederland vergruisd. U heeft waarschuwende berichten van vrijsprekers genegeerd en zelfs laten vervolgen door Hirsch Stalin zelf. U heeft vrijheden opgeofferd voor een controlestaat die enkel gegevens oplevert om onschuldigen te treffen terwijl er niet gesproken mocht worden over de steeds extremer wordende islamisering, linkse fascisten en moslimfundamentalisten. Altijd maar dat gelul over normen en waarden, maar blijkbaar niet onze Nederlandse normen en waarden. Tolereren en aanvaarden, maar blijkbaar niet het lef om extremisten die de westerse democratie omver willen werpen het land uit te schoppen. Roepen dat de ander discrimineert, maar nooit iets doen tegen blank racisme. We kregen weer eens gelijk. Het christendom verdwijnt. Blijf vooral zo doorgaan en de PvdA krijgt nog eens de meerderheid. Tenzij, ja tenzij, de rechtse partijen het land weer moeten redden.

Ondertussen hebben de andere partijen ook al een scenario in hun hoofd. Rechts mag niet regeren, dus moet het links worden. PvdA, GL, SP en dan nog wat leuks. Daar is totaal geen draagvlak voor onder de bevolking gezien het feit dat elk links kabinet tenminste 4 partijen nodig heeft om tot een formatie te komen terwijl men via rechts een kabinet met CDA, VVD en PVV kan vormen. Elke partij die er extra bijkomt kan weer voor heibel zorgen waardoor het kabinet valt. Paars plus gaan ze het dan noemen. Omdat u na de puinhopen van 8 jaar paars gelukkig wel geleerd heeft dat VVD + PvdA een besluiteloos kabinet oplevert dat hooguit de meest linkse besluiten nog wil doorvoeren, is dat een bijzonder slecht idee. Erg problematisch, want na tientallen jaren socialistisch beleid staan alle wetten nog naar de linkse kant en als er dan niks verandert, is het kabinet dus gebonden om het vreselijke linkse beleid tegen heug en meug te dulden. Accepteer dat het volk heeft gesproken. Mensen willen VVD + PVV en dan blijft er voor de 3e partij niet veel meer over.

Overweging.

Wat ons het meest is bijgebleven is het opvallende jankgedrag aan de linkerzijde van de politiek. Mensen roepen dat ze het eng vinden dat de PVV zo groot is geworden. Zonder te beseffen dat veel mensen de linkse elite gewoon zat is aangezien er jarenlang niks aan zorg, onderwijs en veiligheid is gedaan. Laat staan aan het indammen van miljardenverspillingen voor immigratie, ontwikkelingshulp en dat gedrocht dat ze de Europese Unie noemen. Vandaag lieten we de oren massaal hangen naar de linkse geluiden. Vooral klagende mensen waren er te horen. Mensen die zeggen dat ze zich schamen voor Nederland. Zelfs dat ze zich schamen om Limburger te zijn op basis van het feit dat Geert Wilders uit Venlo komt. Aan alles valt af te lezen dat de profeet van de angst der nieuwe Nederlanders, Job Cohen, met zijn hersenloze indoctrinerende propaganda een ware veldslag heeft geleverd uit pure angst. Stop met janken mensen, want toen het linkse fascisme heerste hebben we u ook niet horen protesteren.

We zijn godverdomme voor de strafrechter gedaagd om onze mening. Pim Fortuyn en Theo van Gogh zijn vermoord door een linkse fascist en een moslimzwijn. Cartoonisten worden door 10 man politie uit hun bed gesleurd en blootgesteld aan doodsbedreigingen. Politie en justitie hebben medewerkers van Misdefinitie in de ban gedaan zodat we nooit meer aangifte kunnen doen van misdrijven. De staatsschuld is verdubbeld en aangewend om Nederland te islamiseren. Nederlanders voelen zich niet meer veilig in hun land. Blanke autochtonen worden gediscrimineerd. Leraren worden op scholen ontslagen om hun politieke gezindheid. Zwarte lijsten worden gehanteerd om rechtsdenkenden te weren van betaalde functies. Vele privacyschendende maatregelen die de vrijheid beperken zijn ingevoerd door crimineel gedrag van allochtonen. Allemaal zaken die thuishoren in een links fascistische bananenrepubliek. Durft u als linkse rat ons echt serieus te vragen waarom 1,5 miljoen mensen PVV en nog eens 2 miljoen mensen VVD stemden?!

Sodemieter op met die angsthazerij. Het volk heeft gesproken. Centrumrechts kan in Nederland eindelijk eens een keer de kans krijgen. Zodat we kunnen vernemen of dat beter is dan tientallen jaren linkse ellende. Ja mensen, dat is ook democratie. Kom niet suggereren dat u zo bang bent dat er nu ministers van deportatie worden aangesteld en de gaskamers al in aanbouw zijn in uw prefabwijkje. Tientallen jaren moord, doodslag, geweld, beroving en verkrachting door linkse fascisten was pas eng. Demoniseren tot de dood erop volgt is pas een ondemocratische gedachte. Een heel blank volk pogen uit te roeien middels massa-immigratie en een strijd via de baarmoeders is pas een naar idee. Zie de dingen nu eens in perspectief. Denk eens realistisch na. Het enige dat men rechts tot nu toe kan verwijten is het schrijven van tekst en het innemen van standpunten. Nu is het hun beurt in de politiek. Heel interessant is de constatering dat als CDA, VVD en PVV het voor het zeggen krijgen we een unieke kans krijgen de andere kant te analyseren.
Reacties: 3
Pagina's: 1

Reactie door David op 11-06-2010 om 01:06.
Precies! Ik zelf ben vlak na de definitieve uitslagen op het internet wat linkse en pro-islam websites afgegaan en heb de termen Nazi, racist en fascist enkele tientallen keren kunnen waarnemen. Niet opmerkelijk natuurlijk, na jarenlang links beleid heeft de burger zelf kunnen ervaren wat daar de gevolgen van zijn. De frisse wind die, hopelijk, zal gaan heersen is natuurlijk een doorn in het oog van rechtse tegenstanders. Dat ze zo overdreven weten te reageren wijst bewijst daadwerkelijk dat rechts aan de winnende hand is. Mocht het tot een coalitie van CDA, VVD en PVV komen dan hoop ik van harte op een mooie tijd. Wanneer de burger deze positieve lading rechts ook ondervind schept dat bij de volgende verkiezingen alleen maar meer vertrouwen in een rechts kabinet.

Ook opvallend dat men krampachtig probeert een coalitie te vormen zonder de PVV erbij te betrekken. Het zal een beetje aan Rutte liggen hoe en wat er gaat gebeuren.

Reactie door Moswolkje op 11-06-2010 om 22:00.
Het zal een kabinet worden van VVD, PVV een kut-beetje CDa (voor de vorm en de getalletjes)
Nee, geen kiezersbedrog..gewoon simpel nadenken...de grootste winst ligt in het meeregeren.
Verstandige keuze dus van Wilders om niet vast te houden aan een breekpunt.

Reactie door Generaal P.Pardon op 05-07-2010 om 21:53.
- Moderatie edit: -
De reactiemogelijkheid op Misdefinitie is bedoeld om zelf te reageren op artikelen met een degelijke onderbouwing. Niet om een tekst die elders op het internet is geplaatst te copy / pasten.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.