Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 21 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

462 Stem met het gezonde verstand
461 Criminele privacyparia's
460 Aristocratie tegen de achterlijkheid (3)
459 Goochelen met rekenmeesters
458 Islamiseren nooit accepteren (1)
457 Verraad teistert de PVV (5)
456 Sabotage door wederzijds beschuldigen (3)
455 Genaaid op z'n Grieks (1)
454 Sharia heimelijk in rechtspraak
453 Oorlog tegen de angstcensuur (2)
452 Rechtsstaat dwaalt naar bananenrepubliek (10)
451 Onderwijs weer op de pijnbank (2)
450 Burger uitgeknepen om verspillingen (8)
449 GeenStijl ongefundeerd in de huichelarij (2)
448 Het socialisme van de piratenpartij
447 Racisme? Waarom niet! (2)
446 De ratten verlaten het zinkende schip
445 Bang voor islam? Naai katholieken! (1)
444 Automatisering misbruikt door overheid (1)
443 Grijsgedraaide verkiezingsretoriek

462 # Stem met het gezonde verstand #
Gepost door Misdefinitie op 05-06-2010 om 23:43.
Zodra de verkiezingen naderen, gaat de politiek volledig los. Overal worden we geconfronteerd met een stortvloed aan gebakken lucht, versgedraaide stront en gouden bergen zo hoog als de toren van Babel. Televisiezenders vechten om de kijkcijfers voor hun inhoudsloze debatten, bushokjes hangen vol met politieke grafkoppen, brievenbussen lopen vol met spam en de internetwarriors komen als trollen en kakkerlakken weer uit hun holen gekropen om alles en iedereen zwart te maken met een andere huidskleur politieke kleuring. Ondertussen kunnen we ons voorstellen dat uw inmiddels gek in uw hoofd bent geworden van al die bullshit die u dagelijks onder ogen krijgt. Zelfs de zogenaamde objectieve en neutrale websites lijken elkaar tegen te spreken zodat u niet meer weet wie u kunt vertrouwen. Wel, dat gaan we anders doen. Flikker de tv weg, sla de computer in puin en fuck de nutteloze stemwijzers. Zorg dat u een beeld heeft van het politieke systeem, ken de feiten, negeer de leugens en stem vervolgens met het gezonde verstand.

Simpel: links of rechts.

Waarschijnlijk heeft u gemerkt dat er sprake is van een overvloed aan informatie waar u totaal niks aan heeft. Volg maar eens een gemiddeld politiek debat. Normaliter kunt u zich een beeld vormen van de kwaliteit van de sprekers door de argumenten en de onderbouwing daarvan te analyseren. Tijdens dergelijke debatten worden echter nauwelijks argumenten gegeven. Ze praten allemaal poep. Persoonlijke aanvallen zijn een grond om iemand te diskwalificeren van de discussie. Helaas is het trolgedrag net zoals op het internet. Verwijten, beschuldigingen, zwart maken en als het even kan vergelijkingen met massamoordenaars uit een ver verleden. Politieke propaganda is nooit objectief. Vaak is het verborgen in een wetenschappelijk jasje. Aangekleed met onderzoek dat over cijfertjes gaat. Het onderzoek van het CPB liet al eerder zien dat u zelfs daar niet meer vanuit kunt gaan. Websites zijn niet te vertrouwen. Thans bevindt u zich op een anti-linkse en moslimfobe website. Gelukkig kunt u zelf nadenken.

De eerste stap is een keuze maken voor een basissysteem. Heel basaal en heel algemeen zijn politieke partijen terug te brengen tot twee systemen die fundamenteel van elkaar verschillen. Linkse en rechtse systemen. Denk nog even niet aan de details, die komen later. Het linkse ideaal gaat uit van een maatschappij waarin iedereen gelijk is. In werkelijkheid is dit natuurlijk niet zo, dus wordt zo'n situatie kunstmatig en onder dwang gecreŽerd. Men wil daarvoor alles van iedereen afpakken, in een grote gemeenschappelijke pot gooien en achteraf zo gelijkmatig mogelijk herverdelen. Theoretisch gezien zou iedereen dan evenveel moeten hebben. Een situatie die onder linkse kringen "eerlijk en sociaal" genoemd wordt. Praktisch gezien is de situatie een stuk minder rooskleurig. Dit systeem stuit velen die hard werken tegen de borst aangezien mensen die niks bijdragen eveneens evenveel hebben. Bovendien eist het dwangmatige karakter van het systeem onderdrukking en totalitaire controle om de boel in de hand te houden.

Aan de andere kant van het politieke spectrum vinden we de rechtse systemen die als uitgangspunt individuele vrijheden en eigen verantwoordelijkheid hebben. Binnen een dergelijk systeem geldt dat wie niet werkt ook niet zal eten. Iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf en moet zelf wat van zijn leven zien te maken. De overheid is er vooral om de burger te dienen met activiteiten die wel in het algemeen belang zijn, maar nauwelijks door individuele burgers gerealiseerd kunnen worden zoals dijken, wegen, politie en een onafhankelijke rechterlijke macht. Vrijheid, privacy en grondrechten spelen een grote rol in de maatschappij. De economische markt hoort in dit soort visies vrij te zijn waarin gezonde concurrentie steeds tot de meeste welvaart voor de grootste groep mensen leidt. Tegenstanders noemen dit soort systemen vooral asociaal als ze zelf niet voldoende bijdragen aan Nederland. De vrijheid die het systeem biedt moet wel continu verdedigd worden tegen de veelal fascistische tegenstanders.

Goed, u heeft uw richting bepaald. Dan is het tijd om de juiste partijen bij de juiste richting in te delen. Vrijwel alle partijen zijn links. PvdA, SP, GroenLinks, PvdD, CU, CDA en D66. In plaats van de term links of slinkse, kunnen ook de termen socialisme, collectivisme en communisme gebruikt worden. Allemaal termen voor hetzelfde systeem met de gemeenschappelijke pot. Voorstanders willen doen geloven dat het verschillende systemen betreft omdat het nationaal socialisme in WO-II voor 80 miljoen doden zorgde en het communisme van Stalin 100 miljoen, maar dat is hetzelfde als de (N)SDAP na de oorlog hernoemen tot PvdA: een pot nat. Rechts zijn de partijen VVD en PVV waarbij de VVD de neiging heeft zich te gedragen als linkse liberalen. Meteen zal deze indeling ons op ongezouten kritiek komen te staan. "CDA is rechts!" roepen ze dan hard. Fout! Het CDA is een groot voorstander van een Europa. Een groot rijk met een gemeenschappelijke pot waar we allemaal aan meedokken waarna er herverdeling en nivellering volgt, is links.

Verder zal het u niet ontgaan zijn dat het CDA het gewaagd heeft te regeren met de PvdA en de CU. Haast prototype linkse partijen. Niet een subjectieve mening bepaalt of een partij links is, maar het objectieve feit dat een partij zijn ideologie heeft ingericht naar het linkse systeem. Nu u een indeling heeft, is het logisch dat u niet meer gaat zweven van de ene kant naar totaal een andere kant. Twijfelen tussen PvdA en PVV is behoorlijk bizar als u bedenkt dat het onderliggende systeem, de ideologie en het fundamentele gedachtegoed elkaars tegenpolen zijn. Twijfelen tussen VVD en PVV of twijfelen tussen PvdA, GL en D66 ligt veel meer voor de hand. Tijd om te kijken of daar iets mee te doen valt. Eerst moet u door een aantal leugens heen kunnen prikken. Twijfelaars denken vaak dat ze moeten twijfelen tussen PvdA, GL of D66 omdat ze gehoord schijnen te hebben dat zij sociaal zijn. Linkse partijen zijn echter socialistisch en dat is iets heel anders dan sociaal.

Motief om te liegen.

Velen zijn geneigd losse opmerkingen, standpunten en beweringen te vergelijken om dan via een linkse stemwijzer de conclusie te trekken dat een programma goed en sociaal is voor andere mensen. Ook hebben veel mensen het idee dat ze kunnen shoppen bij sinterklaas door een verkapt verlanglijstje na te lopen die vol persoonlijke belangen staat. Huizenbezitters die graag de HRA willen behouden, studenten die tijdens hun studie geld willen en na de studie opeens vinden dat de studiefinanciering wel weg kan, krakers en milieuradicalen die vormen van criminaliteit gelegaliseerd willen hebben en uitkeringstrekkers die hun plasmatelevisie veilig willen stellen. Nogal absurd. We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: politiek gaat niet over uw persoonlijke afrukpleziertje, maar om ingewikkelde duurzame oplossingen die werkelijk de toekomst van Nederland in verregaande mate moeten gaan bepalen. Bekijk de politiek vanuit het volledige maatschappelijke systeem. Persoonlijke wensen komen enkel uit als het goed gaat met het land.

Hitler beloofde werk, snelwegen en een verwerkingsinstallatie voor de rommel. Wijs als hij was hield hij woord. Een prima voorbeeld van hoe mensen zich hebben laten leiden door kleine persoonlijke voordeeltjes die achteraf wat dramatisch hebben uitgepakt. Niet voor iedereen moeten we eerlijkheidshalve bekennen, maar niemand zal willen beweren dat het socialisme, in welke vorm dan ook, enkel nadelen heeft. Neem Pechtold (D66). Zijn partij profileert zich als onderwijspartij. Op veel universiteiten wordt deze linkse partij gepropagandeerd. Waarbij haast niemand zich beseft dat D66 samen met de PvdA tijdens de puinhopen van acht jaar paars in de jaren '90 een groot aantal vernietigende onderwijssystemen hebben ingevoerd waardoor het onderwijs aan de rand van de afgrond staat. Kijk, dat soort feiten zijn belangrijk. Beloften dat er geÔnvesteerd wordt zijn dat niet. Wees alert en kritisch op schijn. Uiterlijke schijn is bedrieglijk. Iets wat te goed is om waar te zijn is vrijwel nooit waar.

Weet u het nog? Drie jaar lang hebben we ellende gehad met het verschrikkelijkste kabinet ooit. Van 2006 tot en met 2010 regeerde het CDA samen met de ultralinkse PvdA en CU. Belangrijke thema's bleven jarenlang liggen. Miljarden zijn er uitgegeven aan ontwikkelingshulp, massa-immigratie, Europa, generale pardonnen en prestigeprojecten als de JSF. Met Wouter Bos (PvdA) als minister van sinterklaas FinanciŽn is de staatsschuld zo'n beetje verdubbeld van 200 miljard tot 350 miljard. De socialisten hebben ons in hooguit 3 jaar tijd twee grote crises gebracht en ons daarme naar de rand van de afgrond gebracht. "Dit nooit meer!" riepen er velen toen het kabinet eindelijk viel. Wilders dreigde volgens de peilingen de nieuwe minister van deportatie president te worden. Opeens kwam een van de "beste" leugens van de afgelopen maanden aanwaaien: alles zou om de economie gaan. Problemen met de massa-immigratie en de miljardenverspilzucht van de socialisten werden verstopt onder een reeks afknijpbezuinigingen.

Bullshit, de economie is niet een of ander monster dat ons willekeurig in de reet naait als er niks meer te halen valt. De feiten laten een heel ander relaas zien. Jarenlang mislukt socialistisch beleid hebben de schatkist zo leeg gemaakt als het hoofd van de gemiddelde internettrol. Geld dat is verdwenen aan typische linkse hobby's waarvan massa-immigratie er een van is. Hierdoor kunnen belangrijke zaken in de maatschappij zoals onderwijs, zorg en veiligheid niet meer gegarandeerd worden. Dus moet dat geld terugkomen. Linkse partijen willen dat voornamelijk realiseren door belastingverhoging en het afknijpen van de burgers. Ruim 29 miljard euro zouden we moeten bezuinigen. U moet weten dat zij het zo brengen dat het net lijkt alsof ze geen keus hebben dat geld weg te halen bij het onderwijs en de zorg. Luister niet naar hun verhalen en bekijk de beschikbare feiten gewoon nogmaals. Socialisten hebben 100 miljard aan banken gegeven en geven jaarlijks 7,2 miljard uit aan immigratie plus miljarden aan het buitenland.

Dan is de grote vraag: waarom doen ze dat? Waarom willen de linkse partijen duizenden euro's bij burgers weghalen en miljoenen bezuinigen op cruciale zaken in de samenleving terwijl de miljarden voor het oprapen liggen? Over deze problematiek hebben we artikelen volgeschreven en het voert te ver om dat allemaal weer te behandelen. Belangrijk om te onthouden is dat zij een motief hebben om die richting op te gaan en het socialistische systeem zoveel mankementen kent dat het zichzelf in stand moet houden. Steeds is het patroon hetzelfde. De PvdA wil hun socialistische systeem laten regeren. Gezien de hoeveelheid parasieten die het systeem aantrekt, moeten fatsoenlijke mensen die wel werken veel te veel bijdragen. Geen normaal mens zal daar vrijwillig aan willen deelnemen. Daarom gebeurt dat onder dwang. Om die dwang te handhaven, moeten mensen gaan stemmen en dat valt nauwelijks af te dwingen. Partijen als de PvdA faciliteren massa-immigratie om steevee te creŽren dat klakkeloos op die partijen stemmen.

Om immigranten te motiveren om links te stemmen, moeten ze allerlei leuke dingen krijgen. Eigen huis, subsidies, uitkeringen en positieve discriminatie zodat ze, willen ze ooit gaan werken, voorrang krijgen bij hoge functies. Vanzelfsprekend moet er geld op tafel komen om dit te bekostigen. U begrijpt wat er nu gebeurt. Miljarden die voor onderwijs en zorg bestemd zijn worden uitgegeven aan immigranten, het geld is op en het onderwijs en de zorg gaan kapot. Inmiddels wordt de roep om beter onderwijs zo groot dat er iets moet gebeuren. Links kiest dan voor het verhogen van bijvoorbeeld de AOW-leeftijd om het ene gat met het andere te vullen. Aan de gematigde linkse twijfelaars wordt het verhaaltje verteld dat de AOW omhoog moet omdat 65 jaar niet realistisch zou zijn. Ja dag, u weet hopelijk wel beter. De SP doet dit niet met de AOW, maar met andere typische linkse systemen als gezinsbudgetten. Is het niet zuur om te weten dat u afgeperst wordt om de linkse hobby's te kunnen blijven financieren?

Pas details in het plaatje.

Heeft u een systeem gekozen en bent u niet meer vatbaar voor leugens, dan kunt u in het diepe springen en details uit programma's inpassen in het volledige plaatje dat u heeft gekregen van de politiek. Vrijwel alle linkse partijen willen de extreme uitgaven aan ontwikkelingshulp in ere houden. Denk niet per definitie dat zoiets nodig is. Al zeker 50 jaar stromen er tientallen miljarden naar de Derde Wereld in een bodemloze put. Niemand heeft daar iets aan. Verbeter met dat geld liever ons onderwijs zodat opgeleide mensen zelf kunnen beslissen of ze hun kennis elders willen gaan inzetten. Vrijwel alle linkse partijen behalve de SP willen een kilometerheffing. Heb niet de illusie dat een dergelijke maatregel files gaat oplossen. Denk in stappen. Een socialistische maatschappij die onder dwang mensen afperst om (immigranten)stemmers te creŽren, wil handhaven door totalitaire controle. Spionagekastjes in auto's zijn melkkoeien om u in de gaten te houden. Geen fileoplossers.

Hypotheekrenteaftrek is een verraderlijk onderwerp. Het systeem is gelinkt aan de gemeenschappelijke pot van de belastingen. Een links systeem, dus hoe kan het dat de meeste linkse partijen aan de HRA willen toornen en waarom is de PVV tegen het beperken van dit linkse systeem? Een interessante vraag met een moeilijk antwoord. Even terug naar het begin. Het socialisme wil al uw geld in een gemeenschappelijke pot en verdeelt het dan semi-gelijkmatig over de mensen. Veel mensen worden dan boos. Hun achterban die veelal niet werkt komt moeilijk rond. Zij krijgen allerlei voorzieningen als uitkeringen. De belastingdruk op de werkenden wordt dan verhoogd. Die werkenden worden boos omdat de belastingdruk zo hoog is dat ze geen woning kunnen kopen. Dus introduceren de socialisten de HRA als compensatie voor de belastingen. Dan verspillen zij miljarden aan hun stemvee en halen ze dat terug bij de HRA. Socialisme wordt zo salonsocialisme. Constant schuiven met gelijkheid totdat de achterban meer heeft dan de tegenstanders.

Anders gezegd: het feit dat links aan zaken als de AOW en HRA komt, betekent niks anders dan dat ze niet anders meer kunnen nadat ze al het geld hebben verspild. Dat verklaart ook waarom de PVV liever niet wil dat er aan die systemen gerommeld wordt. Zoals gezegd gaat het om compensatiesystemen voor het feit dat er teveel belasting wordt geheven om linkse hobby's te betalen. Men kan de HRA en de AOW derhalve enkel aantasten als de belastingdruk wordt verlaagd. Omdat zoiets heel lastig uit te leggen is aan linkse partijen die de fundamentele fouten in hun ideologie niet willen begrijpen, kan Wilders het beste ervoor zorgen dat er gewoon niet aan de HRA en AOW gerommeld wordt. Behalve bezuinigen op onzinnige zaken moet u ook weten dat linkse partijen geld voor hun hobby's krijgen door zonder aankondiging de belasting te verhogen. Sinds 2006 hebben ze de belastingen elk jaar nog zwaar verhoogd. Belastingen worden onder linkse kabinetten verhoogd onder de leugen van bezuinigen en het financieren van "sociale" zaken.

Overweging.

Politiek kan zo ingewikkeld gemaakt wordt als u wilt, maar als u snel een indruk wilt krijgen op wie u het beste kunt stemmen heeft u daar niet veel aan. Geen programma, website of adviseur is volledig objectief en neutraal. Allemaal hebben ze een hoger eigenbelang en de politiek hangt nou niet bepaald aan elkaar van de vreedzame tegenstanders die er met elkaar op de vriendelijke manier uit willen komen. Politiek is oorlog en iedereen zal u iets anders vertellen. Vandaar het advies dat we gaven aan het begin van dit artikel. Sluit u even af van de invloeden van televisie, praatjesmakers en idioten en ontwikkel het gezonde verstand om gerechtvaardigd te kunnen kiezen. Negeer al die dwazen op internet die proberen u van uw standpunt af te brengen met hun leugens en verdachtmakingen. Vergeet even al die onzin over mensen die roepen dat de PVV een gevaar is voor de rechtsstaat. Waardeoordelen kunnen we prima zelf bedenken. Daar hebben we echt geen socialistisch spitssnuitig knaagdier voor nodig.

Partijprogramma's, beloften, verwijten en andere onzin veranderen. Kennis hebben over de algemene structuur en processen in de maatschappij kan altijd ingezet worden. Laat u niet van de wijs brengen door mensen die roepen dat ze niet meer verder willen lezen omdat er iets over hun favoriete linkse partijtje gezegd wordt. U wilt uw mening echt niet laten afhangen van mensen met het IQ van een pindadopje die enkel kunnen roepen zonder hun mening ooit inhoudelijk te onderbouwen. We moeten de eerste partij nog tegenkomen die niet in te delen is volgens het systeem dat we beschreven. Of ze willen een gemeenschappelijke pot of ze staan voor individuele vrijheid. Uiteraard lijken de details die ze opwerpen te suggereren dat er meerdere smaken zijn, maar uiteindelijk is alles terug te herleiden naar die basis. Ga geen discussies aan die gaan over de vraag of een partij al dan niet links is. Links gedragen, met links omgaan en het streven naar een socialistische heilstaat, al dan niet islamitisch, is links.

Het zal u niet ontgaan zijn dat wij geen voorstander zijn van linkse partijen. Racisme, discriminatie, islamfobie en haatzaaien naar de slinksen zijn veel gehoorde verwijten die we naar ons hoofd geslingerd krijgen. Dikke vinger voor die mensen, want we zeggen u waar het op staat. Wie kiest voor een linkse partij, kiest voor extreme belastingverhogingen en het uitkleden van het onderwijs, de zorg en de economie ten gunste van allochtonen, Europa en ontwikkelingshulp. Niet omdat wij dat zeggen of vinden, maar omdat de keiharde feiten dat al tientallen jaren hebben laten zien. Wat zeker niet impliceert dat de rechtsere partijen zo goed zijn. Zo wil Fred Teeven (VVD) het internet volledig reguleren om zogenaamd een downloadverbod te handhaven en is de PVV niet altijd even professioneel bezig geweest. Politiek gaat echter niet over details, maar over een groot geheel. Kies uw partij op basis van de richting die ze al decennia lang kiezen.

Mensen die het socialisme gecombineerd met islamitische heilstaat wel zien zitten zullen voornamelijk kiezen voor de PvdA. Ondanks het feit dat dit belastingverhoging impliceert. Extra communistisch ingestelde figuren gaan richting de SP. Consequent in pikgedrag en een belastingtarief van 72 %. Krakers, milieuactivisten en de Volkertjes kunnen terecht bij GroenLinks. Bent u christelijk en links, dan is het CDA voor u. Zij lonken stiekem naar GroenLinks. Christelijke vrouwenhaters kunnen naar de SGP en wie graag de schaamhaartjes van kleine kinderen telt is welkom bij de CU. D66 voor twijfelaars. Gaat u voor een vrije markt maar mag het niet te rechts zijn, dan kunt u bij de VVD terecht. Vindt u dat geld dat nu aan immigratie en het buitenland verspild wordt terecht moet komen bij belangrijke maatschappelijke zaken zoals zorg, onderwijs en politie, dan stemt u PVV. U wilt stemadvies? Extreem links stemt SP, linkse twijfelaars D66 en wie voor individuele vrijheden is PVV. Objectief is het niet, maar hier wachtte u toch op?
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.