Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 21 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

462 Stem met het gezonde verstand
461 Criminele privacyparia's
460 Aristocratie tegen de achterlijkheid (3)
459 Goochelen met rekenmeesters
458 Islamiseren nooit accepteren (1)
457 Verraad teistert de PVV (5)
456 Sabotage door wederzijds beschuldigen (3)
455 Genaaid op z'n Grieks (1)
454 Sharia heimelijk in rechtspraak
453 Oorlog tegen de angstcensuur (2)
452 Rechtsstaat dwaalt naar bananenrepubliek (10)
451 Onderwijs weer op de pijnbank (2)
450 Burger uitgeknepen om verspillingen (8)
449 GeenStijl ongefundeerd in de huichelarij (2)
448 Het socialisme van de piratenpartij
447 Racisme? Waarom niet! (2)
446 De ratten verlaten het zinkende schip
445 Bang voor islam? Naai katholieken! (1)
444 Automatisering misbruikt door overheid (1)
443 Grijsgedraaide verkiezingsretoriek

455 # Genaaid op z'n Grieks #
Gepost door Misdefinitie op 01-05-2010 om 23:21.
Ooit kregen we een "fantastische" aanbieding om een unieke samenwerking aan te gaan met een uitzonderlijk genootschap. Iets met snel slapend rijk worden en veel investeren. Na een lang en diep beraad, gewoonlijk duurt dat bij ons enkele seconden, bedankten we voor de eer met een opgestoken middelvinger. Vanzelfsprekend omdat het aanbod een hoog "Palm Invest"-gehalte had, maar nog belangrijker voor deze beslissing was het gebrek aan inzicht dat men liet zien over het begrip samenwerking. Samenwerking betekent voor ons dat we samen investeren in iets goeds wat we nooit alleen hadden kunnen bereiken. De tegenpartij wilde de samenwerking echter inrichten door ons te laten investeren terwijl zij daarvan de vruchten konden plukken. Een klassieke truc waar helaas nog veel mensen intrappen. Zelfs politici stappen zonder enige schaamte en schroom met uw zuur verdiende geld in hachelijke avonturen. Europa is in rep en roer nu blijkt dat Griekenland als cariŽs het systeem van de gemeenschap laat wegrotten.

Europese EgoÔstische Gemeenschap.

Op 1 januari 1958, zo'n 13 jaar na het ineen storten van het Derde Rijk, werd het Verdrag van Rome van kracht waarmee een handjevol socialisten opnieuw wilden proberen om tot een gemeenschappelijk rijk te komen. Hieruit werd de Europese Economische Gemeenschap (EEG) opgericht dat later zou uitmonden in wat we nu de Europese Unie noemen. Destijds verkreeg men op een geniepige manier draagvlak door vooral te wijzen op de tweede "E" in de afkorting. Een economische samenwerking zou alleen maar voordelen hebben zoals een significante uitbreiding van de markt. Bedrijven en andere organisaties konden door een samenwerking aan te gaan met andere Europese landen een veel grotere omzet halen. Nadelen zouden er nauwelijks zijn. Slechte bedrijven zouden gewoon geen partners vinden die willen samenwerken en persoonlijke faillissementen zijn geheel voor eigen rekening. Totdat het mis ging. Gelijkwaardige samenwerking werd ingeruild voor een socialistisch systeem waarin we niet met Europa samenwerken, maar van Europa zijn.

Deze beslissing leidde tot een aantal afschuwelijke ontwikkelingen. Nationale systemen werden aan elkaar gekoppeld, munteenheden werden vervangen door een gezamenlijke munt, interne economische aangelegenheden werden in hoog tempo geharmoniseerd, wetgeving kwam in handen van Europa, miljarden moesten worden opgehoest om het gedrocht van Europa te kunnen financieren en alles en iedereen wordt afhankelijk en verantwoordelijk. Voorstanders roepen meteen dat deze verantwoordelijkheid voor iedereen geldt, maar zoals altijd bij socialistische systemen geldt het zogenaamde "eerlijk" delen enkel voor uw bezit. Verantwoordelijkheid kan immers niet worden afgedwongen als een land niks heeft om af te pakken. In de praktijk komt het weer neer op het feit dat landen die de boel goed op orde hebben, geacht worden de sterkste schouders te hebben die de zwaarste lasten moeten dragen. U begrijpt wat het gevolg is. Verspillende parasieten, slecht functionerende landen en corrupte regeringen kunnen op kosten van anderen de natte droom van Europa naaien.

Griekenland als rotte appel van de EU.

Met de bovenstaande achtergrond in gedachte, zagen we de bui al hangen toen bekend werd dat de Grieken teveel de sirtaki hebben gedanst met geld van de burgers. Pakken we de recente actualiteiten erbij, dan zal duidelijk worden waarom en kunt u weer eens getuige zijn van liegende linkse politici die hun typische geitenwollen sokkenretoriek proberen te verbergen. Eind 2009 werd al duidelijk dat Griekenland lijkt af te stevenen op een bankroet. Alleen super zware bezuinigingen die bij de bevolking worden neergelegd kunnen het land nog redden van de afgrond. Meteen gaat er dan een lampje branden. Overheden verspillen geld, het land komt in moeilijkheden, het volk wil vrijwel nooit harde bezuinigingen dus waar komt de rekening te liggen? Precies. Bij Europa. Aangezien de economische crisis heel Europa treft, is het geld in andere landen eveneens op. Geen land zal daarom graag financieel willen bijspringen. Uit angst dat euroburgers gaan kankeren en roepen dat ze altijd al hebben geweten dat Europa kut is, moest er een list bedacht worden.

Opeens kwam daar de overlevingsdrang der socialisten naar buiten. Een groot rijk maken waarin links het voor het zeggen heeft is immers typisch een socialistische cq communistische aangelegenheid en ze willen niet het zoveelste failliet van het socialisme op hun geweten hebben. Wat Hitler als nationaal socialist kon, kunnen zij als internationaal socialisten veel beter en dus moet het Europese rijk blijven bestaan. Wouter Bos, de toenmalige minister van sinterklaas financiŽn, stelde dat Griekenland zijn eigen problemen maar moet oplossen. Zo, dat is heldere taal en dat voor een slinkse. Hiermee trachtte hij het volk tot kalmte te manen en te suggereren dat de problemen die in Griekenland spelen netjes intern kunnen worden opgelost. Indirect gaat daar de belofte vanuit dat wij, als Nederlandse staatsburgers, geen cent hoeven te betalen aan hun eindeloze verspilzucht. Vertrouwen, aanmoedigen, verantwoordelijkheid nemen, op orde brengen en schulden verminderen vormden de vage linkse hersenloze retoriek.

Anderen leken begin 2010 dezelfde richting uit te denken. De president van de Europese Centrale Bank zei in een interview dat Griekenland en andere landen alles moeten doen om opgelopen begrotingstekorten weer op orde te krijgen. Binnen de EU wordt de druk opgevoerd om strenge regels in te stellen. Duitse politici leken eveneens van wanten te weten en riepen keihard dat er geen geld is voor de Grieken. "Laat ze de schade maar weghalen bij de burgers die belasting betalen," was de algemeen gehoorde opvatting. Ook baarde de angst voor herhaling ernstig zorgen. Zouden ze gaan beginnen met geld geven aan noodlijdende landen, waar houdt het dan in godsnaam op? Gaat het dan, zoals dat zo vaak in socialistische systemen aan de hand is, net zo lang door totdat iedereen failliet is en we weer in grotten mogen slapen? Alle partijen in de Tweede Kamer stemden vervolgens voor een motie van VVD'er Weekers. Griekenland zou geen cent krijgen. Niet van Nederland en niet van Europa. Andere landen kunnen dan te makkelijk worden met parasiteren.

Wouter Bos begon zijn woorden daarna al een beetje terug te nemen. Misschien zou Griekenland toch een beetje geld moeten hebben. Tenslotte is de PvdA ook zo'n kutpartij die enkel geld uitgeeft, de staatsschuld met 150 miljard laat oplopen tot meer dan 350 miljard en daarna doodleuk zegt dat we vooral niet moeten bezuinigen omdat er overal zielige mensen leven die de PvdA per se moet helpen voor een handjevol extra stemmen. Om opstanden te voorkomen, schrijft minister Jan Kees de Jager (CDA) begin maart een brief aan de Tweede Kamer waarin hij onder andere zegt dat hij de Kamer ervan verzekert dat er door Nederland op geen enkele manier beslissingen zijn genomen om Griekenland financieel te steunen. Griekenland zou de afgelopen jaren structureel teveel hebben uitgegeven aan allochtonen het leven op grote voet en moet dat zelf oplossen. Zorgen over een grootschalige reddingsoperatie zijn er niet. Heel goed. Intern probleempje, Griekenland lost het op en wij betalen niks. Hahaha, dacht u dat? Die linkse ratten naaien ons gewoon.

Nog geen twee weken na deze stellige beloften en verzekeringen, stonden de eurolanden alweer klaar voor een Grieks reddingsplan. We zijn gewoon bedrogen door dat linkse gespuis met een zwart gat in hun hand. Wacht even. Voordat u massaal de straat op gaat om linkse dwazen af te knallen, waar wij uiteraard niet toe oproepen, kunt u een poging doen om uw woede te beheersen. Zomaar geld geven zou er niet bij zijn. Griekenland moet eerst bij het Internationaal Monetair Fonds (IMF) aankloppen voor hulp voordat ze Europa helemaal leeg mogen plukken. Het IMF moet dan harde eisen stellen om te voorkomen dat het "gratis geld geven" een precedent gaat worden waar alle luie, domme en onderontwikkelde EU-landen gebruik van gaan maken. Age Bakker, bewindvoerder bij het IMF acht zijn organisatie uitermate geschikt om ons een poot uit te draaien Griekenland naar een oplossing te helpen. Voldoen aan de eisen van het IMF zou voor eurolanden een noodzakelijke voorwaarde voor steun zijn.

Ondertussen laat de Tweede Kamer, waar thans nog steeds dat afschuwelijke linkse demissionaire kabinet zit bestaande uit het CDA en de CU, zijn schroom vallen en draait minister Jan Kees de Jager als een blad aan een boom. Geen cent naar Griekenland. Zo verzekerde hij. Een paar weken later staat de Kamer volledig achter steunmaatregelen in Griekenland. Wel vindt de minister blijkbaar dat u niet te snel mag oordelen, want het is heus geen pretje om bij het IMF de hand op te houden als het geld is opgegaan aan de zoveelste vorm van islamisering en linkse subsidieclubjes. Hoe zit het dan met dat "geen cent naar Griekenland"? Het blijken weer een week later inderdaad geen centen te zijn, maar 30 miljard euro. U leest het goed. 30 miljard euro. Waarvan Nederland zo 1,8 miljard moet bijdragen. Voor dat geld kon opa in het bejaardentehuis vaker dan een keertje per maand in bad. Denkt u aub nog eens terug aan dit soort linkse leugens als u straks in het stemhokje staat?

Om niet helemaal in het ongenade te vallen, beweert de CDA-minister van financiŽn dat hij ervan overtuigd is dat Griekenland de 1,8 miljard die Nederland door de toilet spoelt terug gaat betalen. De beste man is net als iedere CDA'er een kei in het gebruiken van sterke woorden zoals verzekeren en overtuigen, maar die woorden betekenen niks uit zijn mond. Feit is dat de financiŽle markten, bijvoorbeeld als het gaat om Griekse staatsobligaties, totaal geen vertrouwen meer hebben in de redding van Griekenland. Schuldeisers willen hun geld terug en niemand wil Griekenland meer iets lenen. Behalve Nederland en nog een paar andere landen met een idiote regering. Deze poppenkast blijft doorgaan. Het IMF begint steeds meer te geloven dat geld weggeven de oplossing gaat worden. Bovenop het beloofde bedrag van 30 miljard komt nog een smak geld ten waarde van 25 miljard. Totaal gaat Europa, dus ook Nederland, het schip in voor het gigantische bedrag van 120 miljard euro.

Overweging.

Duidelijk is geworden dat Griekenland een ontzettend groot financieel probleem heeft waar de plaatselijke bevolking niet voor op wil draaien. Europa springt vervolgens in de bres en staat klaar met een ongekend hoog geldbedrag van minstens 120 miljard euro. Doet u dit ergens aan denken? Juist, aan de eindeloze en achterlijke verspilzucht van linkse politici. Nadat de financiŽle crisis aangewakkerd werd door socialisten en de vlam in de pan sloeg, heeft Wouter Bos zomaar 100 miljard weggegeven aan banken zonder juridisch vast te leggen dat het een lening betrof die uiteraard moet worden terugbetaald. Nu doet socialistisch Europa feitelijk precies hetzelfde. Een land heeft geen geld en daarom geven ze het maar. Al weten ze van te voren dondersgoed dat de Grieken het geld niet meer terug gaan betalen. Hoe halen die linkse imbecielen het in hun hoofd? Ze doen alles om zich in te dekken. Om draagvlak te creŽren van het domme stemvee, doen ze net alsof heel Europa in gevaar is als zij niet "helpen".

Eind vorig jaar berichtten de media al dat de crisis in Griekenland ervoor zorgt dat de koers van de euro ten opzichte van de dollar is gedaald. Op dit nieuwsfeit wordt makkelijk de redenatie gelegd dat als men in de rest van de wereld eenmaal negatief denkt over een euroland, dat overslaat op de euro in het algemeen en we dus allemaal de lul zijn. Een beetje het idee dat als een Marokkaan iets flikt, weliswaar een per huishouden, daar alle Marokkanen voor worden aangekeken. Stakingen breken uit en overal in Griekenland komen protesten voor. Linkse politici zeggen dit vooral te willen voorkomen. De crisis zou de euro beschadigen en daarom werkten ze aan een reddingsplan terwijl ze dat eerst altijd ontkend hebben. Kortom: we moeten niet zo zeiken over de stortvloed aan linkse leugens die over onze hoofden zijn uitgestort. Ze deden het enkel voor onze eigen bestwil en om de onrust weg te nemen. Eerst een belachelijk systeem opzetten, dan liegen als het misgaat en dan ook nog de leugens rechtvaardigen. Fuck you socialistische debielen!

Elke keer flikken die slinksen het weer. Doen alsof een situatie ze overkomen is en die onzin dan als "feit" gebruiken om hun idiote acties te rechtvaardigen. Vergeet het maar. Er is geen hogere macht die ellende heeft veroorzaakt. Geld verspillen is juist de oorzaak van een crisis. Een brak socialistisch systeem is de andere oorzaak. Kijk nou eens naar die oorzaken. Het is geen kwestie van "we hebben Europa, er is een crisis dus moeten we betalen omdat we anders naar de maan gaan". Sodemieter op. Eerst en vooral moeten mensen beseffen dat het achterlijk is deel te nemen aan een systeem waarbij het risico groot is dat het falen van de een meteen de ondergang van allen betekent. Goede bedrijven gaan niet met bedrijven in zee die op het randje van een faillissement staan. Banken lenen geen geld uit aan wanbetalers met een BKR-registratie. Investeerders geven niet zomaar geld. Zomaar deelnemen aan een systeem met de kans failliet te gaan hoort in beginsel nooit plaats te vinden.

Hitler had in beginsel nooit zijn Derde Rijk moeten opzetten. Nogmaals met socialistische principes zoiets proberen is daarom al te idioot voor woorden. Dan komt het erop aan dat er een systeem als de EU gecreŽerd is en er een beslissing genomen moet worden om mee te doen. Nederland had nooit en te nimmer mogen meedoen met dat systeem aangezien het onaanvaardbaar is dat een land ervoor kan zorgen dat heel Europa op z'n gat gaat. Zet een aantal rijke landen bij elkaar en ze trekken automatisch parasieten aan. We hadden het systeem sowieso af moeten keuren. Het idee van Wilders om alsnog te overwegen om uit de EU te stappen is derhalve best wel goed. Zonder Europa is de oorzaak weggenomen en komen we niet in zulke problemen. Landen moeten hun eigen verspillingsdrang dan oplossen en komen wellicht ooit eens tot de conclusie dat onbeperkt geld uitgeven aan nutteloze zaken niet mogelijk is. Zwakke landen hadden nooit in de positie gebracht mogen worden waarin ze het idee kregen dat wij wel hun shit gaan oplossen.

De andere oorzaak is gelegen in de verspilzucht van de overheid. Griekenland staat bekend om zijn corruptie, belastingontduiking en vriendjespolitiek. Zwart werken is eerder regel dan uitzondering, veel mensen betalen geen belasting en hoge pieten krijgen veel te hoge salarissen onder veel te gunstige voorwaarden. Zo konden ambtenaren al met 53 jaar met pensioen, kregen ze buitensporige salarissen en heeft een jaar in Griekenland blijkbaar 14 maanden om uitbetaald te worden. Bij de voorgestelde bezuinigingen werd wel een BTW-verhoging voorgesteld, maar over inkomstenbelasting wordt niet gesproken. Zou dat soms komen omdat heel veel Grieken nooit van dergelijke belastingen gehoord hebben? Wij weten daarom wel wat er moet gebeuren. De Griekse bevolking moet massaal belasting gaan betalen. Net als wij. De Griekse overheid moet zijn verspillingen stoppen. Denk aan linkse hobby's. Europa mag niet langer als een molensteen om Nederland hangen. Misdefinitie wil dat we uit de EU stappen en snel.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 04-05-2010 om 09:06.
De voorzitter van de Griekse nationale bank, Vassilis Rapanos, zegt erop te vertrouwen dat de EU zijn land te hulp zal schieten: ďondanks de problematiek is het geen optie voor Griekenland om uit de eurozone te stappen. Dankzij de Europese samenwerking zullen we een uitweg vinden uit de crisis". Of zoals Kaklamanis het verwoordde: ďIn nood kent men zijn vriendenĒ.

Jahaha...dat snap ik!
De EU-lidstaten doen er alles aan om hun verworvenheden te behouden, maar iedereen ziet dat dit een aflopende zaak zou moeten zijn.
Zou MOETEN zijn...

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.