Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 21 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

462 Stem met het gezonde verstand
461 Criminele privacyparia's
460 Aristocratie tegen de achterlijkheid (3)
459 Goochelen met rekenmeesters
458 Islamiseren nooit accepteren (1)
457 Verraad teistert de PVV (5)
456 Sabotage door wederzijds beschuldigen (3)
455 Genaaid op z'n Grieks (1)
454 Sharia heimelijk in rechtspraak
453 Oorlog tegen de angstcensuur (2)
452 Rechtsstaat dwaalt naar bananenrepubliek (10)
451 Onderwijs weer op de pijnbank (2)
450 Burger uitgeknepen om verspillingen (8)
449 GeenStijl ongefundeerd in de huichelarij (2)
448 Het socialisme van de piratenpartij
447 Racisme? Waarom niet! (2)
446 De ratten verlaten het zinkende schip
445 Bang voor islam? Naai katholieken! (1)
444 Automatisering misbruikt door overheid (1)
443 Grijsgedraaide verkiezingsretoriek

447 # Racisme? Waarom niet! #
Gepost door Misdefinitie op 22-03-2010 om 22:16.
Racisme wordt wereldwijd beschouwd als enorm groot probleem. Arme zielige zwarte minderheden die gemarteld zijn in hun geboorteland zouden bij aankomst in het beloofde land massaal het slachtoffer worden van gewetenloze blanke racisten die er enkel op uit zijn kleurlingen te discrimineren. U zou zich kunnen afvragen waarom ze dan niet gewoon oprotten als het hier de hel op aarde is, maar de knuffelaars hebben een heel ander idee. Ze organiseren een internationale anti-racismedag. Een dag ter lering en vermaak van types die het liefst geitenwollen sokken met sandalen dragen waarbij vooral de gedachte wordt uitgedragen dat we in het westen zo stout bezig zijn. Nederland moet boeten voor die paar Lonsdalers die we hebben. Net zoals de gehele katholieke kerk moet boeten voor het vingerroeren van een paar geestelijken. Vol enthousiasme worden er overal demonstraties gepland. Nogal achterbaks. Anti-discriminatielobby's negeren massaal racisme van blanken en vergeten dat intolerantie ontstaat door onacceptabel gedrag.

Racisme? Gedrag telt!

Racisme is het ongelijk behandelen van gelijke gevallen op basis van ras en het idee dat het eigen ras superieur is. Dit principe is feitelijk heel simpel. Iemand van een bepaald ras behandelt iemand van een ander ras als een hoop stront om het enkele feit dat die persoon van dat ras is. Over wat we dan precies onder "ras" moeten verstaan is veel discussie mogelijk, maar over het algemeen zijn mensen het er wel over eens dat het bij "ras" gaat om lichamelijke kenmerken die een groep gemeen heeft. Huidskleur is daarbij het meest duidelijke kenmerk. Vandaar dat als er over blanken en zwarten gesproken wordt, het niet echt heel moeilijk is om te zeggen dat het verschillende rassen betreft. Al is de omvang en exacte duiding niet tot in de nauwkeurigheid bekend. Gegeven de definitie van racisme, zouden we dus moeten kunnen stellen dat ieder ras slachtoffer kan worden van racisme. Desondanks hangen vooral linkse dwazen de theorie aan dat racisme zoiets is als "blank discrimineert zwart" en nooit andersom.

Een andere misvatting is het idee dat elke negatieve handeling jegens een buitenlander onder het begrip racisme te brengen is. Wordt een Marokkaan geweigerd in een kroeg, dan schreeuwen ze moord en brand dat er sprake is van discriminatie op basis van ras en / of huidskleur. Raadslid Mohammed Mohandis (PvdA) noemt dit proces "Marokkaniseren" wat ongeveer hetzelfde betekent als het bekende discrimineren. "Voor jou soort geen plek hier," schijnt de uitsmijter gezegd te hebben. Met een gedrevenheid alsof er gezegd is "Vuile kut-Marokkaan, rot op naar je woestijn waar je Allah's kamelen kunt neuken in plaats van het verkrachten van onze blondines!" ageert hij tegen wat hij een bekend probleem in Utrecht noemt. Belangrijke informatie blijft achterwege. Werd er gesuggereerd dat alle Marokkanen stinken of liet men sowieso geen lichtgetinte mensen binnen? Of herkende de portier soms eerdere relschoppers? Met opzet krijgen we niet het hele verhaal te horen. Terwijl het eigen gedrag vaak een reden is om anders behandeld te worden.

De zogenaamde "gediscrimineerden".

Laten we eens naar een aantal typische gedragsuitingen gaan kijken. Prescilla vertelt dat ze na een avond gezellig stappen huiswaarts wilde keren met een taxi van de Rotterdamse Taxi Centrale (RTC). Meestal is dat geen probleem, maar begin maart werd zij opgehaald door een Marokkaanse chauffeur. Alles leek voorspoedig te verlopen totdat hij oneerbare seksuele voorstellen ging doen. Zeker gewend dat een geit nooit "nee" zegt vroeg hij haar of ze "even" zijn geslachtsdeel wilde betasten en hem wilde afhelpen van een stijve penis. Klaarblijkelijk met de bedoeling om daarna seksueel contact te hebben. Zeer bedreigend, want al rijdende in een taxi kan er niet ontsnapt worden en wie weet wat zo'n engerd op dat moment nog meer van plan is. Gelukkig kon ze hem duidelijk maken er niet van gediend te zijn en veilig de taxi verlaten. Naderhand diende ze een klacht in, maar verwacht daar niet al te veel van. Lastige handtastelijke chauffeurs zijn volgens internetters voornamelijk van islamitische afkomst en gedragen zich als kakkerlakken.

Feiten liegen niet. Zo geven statistieken onder andere aan dat Rotterdam een broeinest is van criminele allochtonen. Meer dan de helft is wel eens in aanraking geweest met de politie. Niet voor belediging of zoiets triviaals, maar voor harde criminaliteit zoals diefstal en geweld. Andere plaatsen komen er evenmin goed vanaf. Een op de drie dieven in Gouda is een Marokkaan. Cijfers van Binnenlandse Zaken laten zien dat de hele regio Utrecht veel Marokkaans tuig met lange vingers kent. In Veenendaal, Culemborg en Zeist halen ze 20 tot 25 %. Grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag voeren de lijst aan. Conclusies trekken uit de feiten en het pleiten voor harde maatregelen blijft in Nederland echter een taboe. Al gauw betreden we het schimmige terrein waarop justitie ons kan beschuldigen van discriminatie. Zonder ook maar een moment achter de werkelijke boeven aan te willen gaan. Mensen pikken het niet langer. Deze problematiek heeft niks met huidskleur te maken.

Weet u waarom er wetgeving bestaat die groepsbelediging heet? Zouden we mogen speculeren, dan gokken we dat het komt omdat belediging van meerdere mensen alleen wordt aangepakt door justitie als het allochtonen betreft en zij nu eenmaal graag in groepen de boel op stelten zetten. Ziekenhuizen zijn tegenwoordig steeds vaker het doelwit en zijn erg kwetsbaar. Zo'n 15 Turken lieten een woordenwisseling uit de hand lopen op de intensive care. Het ziekenhuis wilde niet dat er 15 man op de IC bleven. U moet zich bij de IC een situatie voorstellen waarin het verplegend personeel moet vechten voor het leven van de zieken die daar liggen en waar opeens een massale vechtpartij uitbreekt omdat een zooitje Turken zich niet kunnen gedragen. Peperdure meubelen vlogen in het rond en er vielen bedreigingen met de dood. Pas toen de politie de Turken hun zin gaf, kwam de rust voorlopig terug. Uit angst voor represailles deed het ziekenhuis geen aangifte en worden de daders niet gestraft.

Geweld door allochtonen wordt een steeds groter probleem. De gemeente sloot in Oosterhout (Brabant) een buurthuis uit angst voor rellende Marokkaanse jongeren. Geruchten over signalen die aan zouden geven dat er verschrikkelijke dingen gingen gebeuren waren genoeg aanleiding om aan de dreiging toe te geven. Marokkaanse jongeren die wel opgepakt werden, waren bezig met handel in drugs. Veenendaal heeft al tijden te maken met een explosie aan Marokkaans geweld waarbij Marokkaanse bendes de hele stad teisteren met uitermate gewelddadige en vernederende straatroven. Slachtoffers worden beroofd, zwaar mishandeld en vernederd door al hun kleding uit te trekken. Een man werd na een beroving naar de treinrails gesleept en naakt op het spoor achtergelaten. Nog een geluk dat hij zelf kon ontsnappen. Andere slachtoffers liggen met steekwonden in het ziekenhuis. Al die straatroven worden in verband gebracht met Marokkaanse daders. De burgemeester riep mensen op niet meer de straat op te gaan.

Onder de jeugd wordt geweld door allochtonen haast gemeengoed. Erg typisch is een voorval tussen een blank kind en een grote groep allochtone vriendjes die elkaar het hand boven het hoofd houden. Op een filmpje is te zien hoe het blonde kind omsingeld is door een groep die zich gedragen als wilde apen. Keer op keer wordt hij door omstanders geduwd, gesard en opgehitst om een vechtpartij te beginnen. Zijn allochtone tegenstander voelt zich gesterkt door het feit dat zijn vrienden er massaal omheen staan en in geval van nood eveneens klappen kunnen uitdelen. Na minutenlang treiteren wordt de jongen voor de leeuwen gegooid. Hij moet vechten om er nog enigszins heelhuids uit te komen. Her en der worden wat klappen uitgedeeld waarbij het allochtone publiek juicht, schreeuwt en aanmoedigt. Zodra de allochtoon dreigt te verliezen grijpen vrienden in en de blonde jongen blijft beschadigd achter. Dit soort laffe aanvallen tonen aan dat er ergens iets goed mis is in de opvoeding en mentaliteit van dat gespuis.

Racisme van ervaringsdeskundigen.

Het hierboven beschreven gedrag is zo extreem dat het vrij logisch is dat mensen er fel op reageren. Sommige mensen zouden zelfs zo ver willen gaan door het gespuis te beledigen door hen neer te zetten als berberapen en kakkerlakken. Niet vanwege hun religie, afkomst, ras, huidskleur of wat voor strafbaars de overheid allemaal kan verzinnen. Nee, vanwege het criminele gedrag dat ze tentoonspreiden als dank voor onze gastvrijheid. We zouden van de overheid mogen verwachten dat ze keihard optreden tegen die woestijncrimineeltjes. Zet ze gevangen, trap ze het land uit en deporteer hun handlangers. Opvallend is de constatering dat de voornamelijk linkse politiek een hele andere uitwerking kiest. Tijdens oud en nieuw hebben Marokkanen geld gekregen van de overheid in ruil voor de belofte dat ze gedurende de feestnacht de stad heel zouden laten en geen criminele dingen zouden doen. Raadslid Klijmij van Groenlinks in Gouda vindt dat de Marokkanen een lintje verdienen omdat ze zich netjes lieten omkopen.

Wordt u nu niet razend? Rijd 4 kilometer te hard in uw zuurverdiende wagen en u wordt behandeld als regelrechte crimineel. Vul uw belastingaangifte even verkeerd in en de gevangenis is dichterbij dan ooit. Klaag over politie en justitie en ze dagen u voor het gerecht. Wat doen ze echter als Marokkanen massaal in het hele land rellen, mishandelen, jatten, verkrachten en roven? Godverdomme, niks. Ze beloven dat tuig geld en als ze dan rustig blijven moeten ze nog een lintje krijgen ook. Misschien herinnert u zich ook dat Marokkanentuig een Albert Heijn binnendrongen en met 15 man de winkel leegplunderden. De politie scheet in de broek en durfde slechts 3 man vast te houden die een dag later alweer op straat stonden. De Amsterdamse politie hield het incident buiten het nieuws uit angst voor negatieve beeldvorming voor Marokkanen. Nederlandse mensen die een foutje maken zijn echter de lul. Een zwaar demente man werd in de boeien geslagen nadat hij een bonbon had genuttigd in de Albert Heijn. Dan durven ze wel die helden.

Overweging.

Van oudsher wordt racisme gezien als een misdaad waarbij blanke mensen zwarte minderheden discrimineren op basis van hun huidskleur. Daarmee is het begrip onderdeel geworden van een reeks termen die enkel dienen om te stigmatiseren. Zodra er iets gezegd wordt dat de tegenpartij niet zint, kunnen ze het op racisme gooien. Gezien de beladen betekenis van de term zullen mensen niet verder denken en meegaan in de beschuldiging. Tenminste twee misvattingen over racisme zijn hier de revue gepasseerd. Allochtonen zijn oververtegenwoordigd in de criminaliteit. Hun criminele daden komen derhalve vaker in het nieuws met als logisch gevolg dat er ook vaker wordt gepraat over misdaden die gepleegd worden door allochtonen. Ten onrechte wordt kritiek op misdaad daardoor aangezien als kritiek op allochtonen vanwege hun huidskleur. Van deze opvatting willen we ondubbelzinnig afstand nemen. Niet de afkomst, huidskleur, religie of ander kenmerk van allochtonen vormen onderwerp van de discussie, maar hun criminele gedrag.

Aan de andere kant treffen we een andere misvatting aan. Namelijk het idee dat racisme voornamelijk een blanke aangelegenheid is ten koste van allochtonen. De praktijk laat andere inzichten zien. Een blank kind dat wordt aangevallen door een troep wilde allochtonen, een Nederlandse man die een bonbon snoept wordt aangepakt terwijl 15 Marokkaanse straatschoften vrijuit gaan, de politie die blanken op hoge functies weigert om allochtonen te kunnen aannemen en justitie die liever blanke Nederlanders vervolgt dan de Marokkanen die met Nieuwjaar de boel op stelten hebben gezet. Vanuit dat oogpunt is het organiseren van een internationale dag tegen racisme te lachwekkend voor woorden. Daar staan ze dan. Demonstrerend tegen discriminatie van zwarten terwijl in de praktijk autochtonen voornamelijk de lul zijn. Roepen dat discriminatie verkeerd is, maar er zelf aan meewerken. Protesteren tegen een ID-kaart voor zwarten, maar ondertussen toestaan dat we allemaal onze vingerafdrukken moeten afstaan.

Feitelijk wordt er voor het verkeerde gedemonstreerd. Om dat te kunnen verbergen, wordt alles uit de kast getrokken. Straattuig moet volgens GroenLinks een lintje krijgen. Voor dat soort is het natuurlijk een hele prestatie om eens geen rotzooi te trappen. De media spelen het spel gezellig mee. Criminaliteit door Marokkanen? Dan laten ze de nationaliteit steeds vaker gewoon weg. Keiharde cijfers en statistieken? Die worden weggehoond en verkeerd geļnterpreteerd. Waarom? Omdat "racisme" niks anders is dan een links construct om andersdenkenden de mond te snoeren. Zou u weten dat het zogenaamde racisme van allochtonen niet bestaat en het enkel kritiek op gedrag is terwijl juist de autochtonen worden gediscrimineerd, dan kon u iedereen die nog het woord "racisme" gebruikt diskwalificeren. Wat zij "racisme" noemen is immers hooguit kritiek op extremistisch, radicaal of terroristisch gedrag. Protesteren tegen wat links racisme noemt is belachelijk. Bestrijd de misvattingen en schreeuw de dwazen toe: "Racisme? Waarom niet!"
Reacties: 2
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 22-03-2010 om 22:56.
Ja, je zou het inderdaad haast toejuichen...rascisme loont tenslotte.
Je krijgt er bootreisjes en vakantie door...allemaal betaald door die nitwits van kaaskoppen!
Geld voor feestjes als je eens een keer geen Hollandse mensen het leven zuur hebt gemaakt.

Maar...ik geloof in de realiteit van alledag, ondanks het korte-kut-termijn-geheugen van de Hollanders.
Links is ten dode opgeschreven.

Andere tijden zijn op komst...en anders een kleine volksopstand, jaa...zelfs hier in ons Nederland.

Reactie door David op 22-03-2010 om 23:56.
Zeer goed geformuleerd; we beoordelen niet-westerse allochtonen op hun gedrag, niet op afkomst of dergelijke. Links probeert het beeld van de blanke en racistische Nederlander in stand te houden, terwijl de praktijk anders uitwijst. Weigeren wij vaker Marokkanen bij disco's? Ja. Puur omdat we ondertussen jarenlange ervaring met hun soort hebben gehad, en daar zijn we niet bepaald beter van geworden. Marokkanen zien dit niet in of zijn hier simpelweg niet slim genoeg voor, gezien het percentage vroegtijdige schoolverlaters onder Marokkanen valt dit laatste te verklaren Nog erger is dat er van binnenuit steun verleent wordt aan de multiculturele terreur door fascistische groeperingen zoals de AFA. Aan de andere kant is er ook goed nieuws; mensen beginnen de negatieve gevolgen van de multiculturele samenleving in te zien.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.