Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 21 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

462 Stem met het gezonde verstand
461 Criminele privacyparia's
460 Aristocratie tegen de achterlijkheid (3)
459 Goochelen met rekenmeesters
458 Islamiseren nooit accepteren (1)
457 Verraad teistert de PVV (5)
456 Sabotage door wederzijds beschuldigen (3)
455 Genaaid op z'n Grieks (1)
454 Sharia heimelijk in rechtspraak
453 Oorlog tegen de angstcensuur (2)
452 Rechtsstaat dwaalt naar bananenrepubliek (10)
451 Onderwijs weer op de pijnbank (2)
450 Burger uitgeknepen om verspillingen (8)
449 GeenStijl ongefundeerd in de huichelarij (2)
448 Het socialisme van de piratenpartij
447 Racisme? Waarom niet! (2)
446 De ratten verlaten het zinkende schip
445 Bang voor islam? Naai katholieken! (1)
444 Automatisering misbruikt door overheid (1)
443 Grijsgedraaide verkiezingsretoriek

446 # De ratten verlaten het zinkende schip #
Gepost door Misdefinitie op 17-03-2010 om 23:40.
Werkgevers hebben het er over het algemeen niet zo moeilijk mee om de in hun ogen slecht functionerende werknemers zonder pardon op straat te trappen. Salarissen worden stopgezet, de betrokken werknemer wordt gecriminaliseerd en door uit rancune slechte referenties te geven krijgen ze het voldane gevoel ervoor gezorgd te hebben dat niemand het slachtoffer nog wil aannemen. Politici hebben het wat dat betreft veel makkelijker. Eenmaal in de Kamer kunnen ze de boel ongenadig verkloten. Tegen hun wil zijn ze in principe niet zomaar weg te krijgen. Gaan ze toch weg, dan krijgen ze als wachtgeld een riante uitkering na een aantal jaren "eervolle" dienst. Reden genoeg om lekker te blijven zitten totdat het echt onmogelijk is geworden om te blijven. Wanneer ze vrijwillig vertrekken, krijgen we daarom altijd het gevoel dat er meer aan de hand is dan de arme vader die zijn kinderen nooit ziet. Linkse politici verlaten als ratten het zinkende schip waarin ze zelf de bom hebben laten barsten.

Grandioos gefaald.

Eurlings was minister van Verkeer en Waterstaat voor het CDA ten tijde van kabinet Balkenende 4. Op 10 maart 2010 gaf hij aan zich terug te trekken uit de politiek omdat hij meer tijd en ruimte voor zijn persoonlijke leven wil hebben. Op zich lijkt dat wel begrijpelijk. Werkzaam zijn in de politiek kan slopend zijn. Alles wordt voor hem betaald, dik salaris, lekker eten en eindeloos ouwehoeren in de Tweede Kamer. Ware het niet dat het er duidelijk op lijkt dat er een heel ander motief speelde voor zijn vertrek. De jonge "kroonprins" Eurlings had in de Kamer namelijk een levensdoel. Het prestigeproject van het invoeren van de kilometerheffing. Na de val van het kabinet verdween het idee voor jaren in de ijskast en is het idee inmiddels controversieel verklaard in de Kamer. Met andere woorden: moeilijk onderwerp waar onderhandelingen op stuk kunnen lopen en waar nu een taboe op rust. Aangezien Eurlings nooit meer uitvoering zou kunnen geven aan het project waaraan hij zijn bestaansrecht ontleent, was oprotten de enige optie.

Kort daarna kwam Wouter Bos (PvdA) ons verrassen door ook zijn vertrek aan te kondigen. Deze jonge God wil als vader graag meer tijd vrijmaken om te kunnen zien hoe zijn blanke dochter naar een blanke school gaat. Iedereen wil immers het beste voor zijn kinderen. Alles wijst er echter op dat de grond hem te heet onder de voeten werd en hij zijn biezen heeft gepakt om extra gezichtsverlies te voorkomen. Kenners weten nog precies wat hij allemaal op zijn kerfstok heeft. Zijn eerste grote fout was het goedkeuren van de overname van ABN-Amro. Als minister van FinanciŽn had hij moeten zien dat die overname niet goed kon gaan. Geschrokken door de gevolgen liet Bos de banken sponsoren met 100 miljard euro in de hoop dat het weer bij zou trekken. Het trok niet bij. Bos is verantwoordelijk voor het onttrekken van miljarden euro's aan de economie. Een van de hoofdoorzaken van de crisis. Onder leiding van sinterklaas Bos is onze staatsschuld verdubbeld naar ruim 350 miljard euro.

Artikelen hebben we volgeschreven over zijn falende socialistische beleid. Terwijl de staatsschuld onevenredig toeneemt, kwam de informatie naar buiten dat de massa-immigratie, die zo barmhartig gefaciliteerd wordt door de PvdA, een slordige 200 miljard heeft gekost. Oplettende lezers zullen opmerken dat de bedragen voor de multiculturele samenleving en het "corrigeren" van het foutje van Bos met de banken bijna het totaal bedrag van de staatsschuld is. Aan belangrijke problemen in de maatschappij heeft Wouter Bos en zijn linkse vrienden geen moer gedaan. Op scholen wordt al jaren geen fatsoenlijk onderwijs meer gegeven door onderwijssystemen die door de PvdA zijn ingezet en gebracht als vernieuwing. Progressief noemen die slinksen dat dan. Rassenrellen en groepen buitenlanders die oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit is wat de klok slaat in de grote Nederlandse dagbladen. Nederland is kapot gemaakt door Bos en zijn partij. Nu hij weet dat hij dat nooit meer goed kan maken, peert hij hem.

Guusje ter Horst (PvdA) is vaker in opspraak gekomen. Tijdens haar dollemansrit met het CDA is zij vooral bekend geworden om haar zwaar racistische beleid dat ervoor zorgt dat hoogopgeleide blanke mannen worden geweerd bij de politie om zodoende de politie te kunnen verzwarten. Allochtonen moeten als het aan haar ligt de dienst uitmaken bij de politie. Ongeacht papieren of geschiktheid. De gevolgen laten zich raden. Misdefinitie trachtte destijds te solliciteren bij de politie via een massale wervingsactie op de Nationale CarriŤrebeurs. Resultaat: de sollicitatie is niet eens in behandeling genomen. Twee diploma's en alle vaardigheden, maar wij zijn gewoon niet zwart genoeg. Later is gebleken dat politie en justitie ons graag zwart maken, maar u begrijpt: dat is gewoon niet hetzelfde. Krijgt Ter Horst niet haar zin, dan reageert ze driftig als een klein kind. Dergelijke figuren horen niet thuis in de Kamer. Weg met racisme. Weg met socialisme. Stuur elke dag een PvdA'er naar huis.

Balkenende (CDA) had de volgende kandidaat kunnen zijn om zijn spullen te pakken. U weet natuurlijk allang dat het cijfer achter de naam van een kabinet aangeeft hoe vaak iemand het al opnieuw geprobeerd heeft. Balkenende 4 heeft het 3 keer verprutst. Formeel kan dat teruggebracht worden tot 2 keer, maar dat hij keer op keer faalt is allang aangetoond. Zijn positie staat daarom ter discussie. Niet alleen binnen zijn partij. Ook binnen zijn achterban en aanhang die hem aan de zetels moet helpen. Machtsgeil als Balkenende is heeft hij al laten weten dat hij enkel premier wil zijn. Hij is de baas. Punt. Wie dat niet wil, zal merken dat met hem niet te spotten valt. Geen macht? Geen premierschap? Dan kan iedereen de tering krijgen. Balkenende wil onder geen beding onderworpen worden aan gezag van een ander. Plaatsnemen in de Tweede Kamer is voor hem te min. Een zeer begrijpelijke opvatting. Machthebbers in de regering kunnen lullen en liegen zonder verantwoording af te leggen. In de Kamer heeft hij geen donder meer te zeggen.

Van Geel verlaat als fractievoorzitter van het CDA het strijdtoneel nadat hij jarenlang als een marionet het beleid van Balkenende heeft zitten verdedigen. Onacceptabel beleid? Van Geel praatte het recht. Honderden dagen lopen luieren terwijl het land in crisis lag? Van Geel zou het met de kennis van vandaag zeker niet beter doen, want hij verlaat de Tweede Kamer. Net nadat hij nog even de termijn heeft volgemaakt om een dikke financiŽle meevaller te kunnen incasseren. Zo slim is hij dan ook wel weer. Meneer wil graag Commissie van de Koningin worden. Nog zo'n luizenbaantje, maar dan zonder het risico aangevallen te worden op wat hij allemaal voor verkeerde dingen zegt. Het spreekt voor zich dat wij hem niet zullen missen. Zonder uitzondering waren zijn woordenbrij in de Kamer gebaseerd op cirkelredeneringen, een hoop onzin, drogredenaties en kontdraaien om het linkse kabinet te kunnen redden. Aan mooi-weer-praters hebben we geen sodemieter. Jammer van al dat geld dat die lui ons hebben gekost.

Bijltjesdag treft nog veel meer mensen. Jet Bussemaker (PvdA) merkt op dat ze elders een betere bijdrage kan leveren aan de politiek. Weet u waarom? Acht jaar in de Tweede Kamer zitten betekent een mooi gouden cadeautje als ze opzout. Nog even de termijn volgemaakt. Staf Depla, ook al zo'n PvdA'er, wil het parlement verlaten nu hij zijn kans schoon ziet om wethouder in Utrecht te worden. Lekker baantje, maar zonder dat gedoe uit de Kamer. Zijn motief omschrijft hij als het idee dat hij nu eens beleid vorm wil geven in plaats van zeuren over de randvoorwaarden. Waarschijnlijk heeft hij het idee dat het wel goed zit met al die onzinwetten van de PvdA die toch niet binnen een paar jaar teniet gedaan kunnen worden. Dan is het veilig om (tijdelijk) iets anders te gaan doen. Marjo van Dijken (PvdA) flikt hetzelfde kunstje als de voormalige SP-voorman. Wegens haar gezondheid gaat ze weg uit de Kamer. Thans lijkt het erop alsof er een ware slachting plaatsvindt bij de PvdA.

Eddy Bilder (CDA) zegt zijn buik vol te hebben van al die hyena's in de Tweede Kamer die uit zijn op karaktermoorden. De mentaliteit van het imagobeschadigen en persoonlijke aanvallen hebben hem doen besluiten Den Haag de rug toe te keren. Nachtelijke debatten braken de beste man op en dat is die pleuriszooi allemaal niet waard. Zo heeft God het in elk geval niet gewild. Of wel en dan houdt hij van poppenkast. Annie Schreijer-Pierik (CDA) is het enige Kamerlid van het CDA dat openlijk pleit voor het oprotten van Balkenende. Ruzie in de tent. Dat moet voor meer ellende zorgen. Frank Heemskerk (PvdA) kreeg zijn zin niet met betrekking tot het tegenhouden van de liberalisering van de postmarkt en verdwijnt. De overtuiging is weg. Weer een salonsocialist die bekeerd is van zijn socialistische religie. Steeds meer politici lijken eindelijk eens een keertje het licht te zien. Best wel zielig eigenlijk. De (christen)socialisten vallen na hun mislukte beleid als bosjes.

Leegloop bij de oppositie.

Binnen de oppositiepartijen rommelt eveneens het een en ander. De SP ving harde klappen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Inmiddels hebben mensen door dat het socialisme voor mensen zonder hersens is, want volgens geschatte peilingen zou de SP na 9 juni 2010 nog maar kunnen rekenen op 11 van de 25 zetels die ze nu hebben. Over het feit dat de SP nooit een grote partij was onder Marijnissen en dat die 25 zetels een eenmalig succes was omdat de PvdA het destijds ook al had verkloot, horen we niemand. Agnes Kant (SP) trekt het zich persoonlijk aan en vertrekt. Later kwam uit dat ze onder de plak zat van Marijnissen die haar als een buikspreekpop liet tetteren wat hij eigenlijk wilde horen. Meester Marijnissen acht blijkbaar het risico dat de SP instort te groot, want ook hij heeft besloten niet meer terug te keren naar de Tweede Kamer. Heerlijk. De SP wordt weer zoals het was: een kleine schreeuwpartij. Mensen zijn die moraalridderspraatjes goed zat. Dit land heeft harde oplossingen nodig die socialisten niet kunnen bieden.

Misschien is het wel gewoon tijd voor een nieuwe generatie. Een generatie die wel is opgegroeid met de problemen van nu en niet vastzit in de dogma's van de jaren '50 en '60 waarin het katholieke geloof zich vergreep aan de kleine snoepjes van kinderen. Bas van der Vlies (SGP) wordt al jaren beschouwd als het geweten van de Tweede Kamer. Nadat zijn zalvende woorden met betrekking tot hard taalgebruik niet echt gehoor vonden, moest het wel snel over zijn met de voorman van de partij die er geen moeite mee heeft vrouwen te discrimineren. Respect voor de man dat hij het zo lang heeft volgehouden, maar wij vinden dat kerk en staat gescheiden horen te zijn. Laat de hele SGP zich maar opdoeken. Hun normen en waarden passen niet meer in deze tijd. GroenLinks houdt eveneens een "grote" opruiming. De eeuwige oppositiepartij die hopelijk nooit zal regeren zal treuren om het verlies van twee leden. Kees Vendrik en Naima Azough zullen hun heil elders moeten zoeken.

Overweging.

Deze week kwam het Centraal Planbureau (CPB) met alarmerend nieuws naar buiten. Zouden we met het huidige beleid van het demissionaire kabinet Balkenende 4 doorgaan, dan zitten we in 2015 met een structureel tekort van 29 miljard euro. Zo'n 500.000 mensen zullen in 2010 en 2011 werkloos zijn. Een krappe verdubbeling. Net zoals de socialisten de staatsschuld hebben verdubbeld. We krijgen nu alvast een voorproefje van wat ons te wachten staat. Grote bezuinigingen die pijn zullen doen. Nog los van alle schade die ons land heeft opgelopen door de vele projecten die verwant zijn aan de failliete multiculturele samenleving die linkse moraalridders hebben gecreŽerd, is dit de trieste balans die we kunnen opmaken na 3 jaar links. Drie hele lange jaren waarin enkel geld is uitgegeven, immigranten zijn binnengelaten en vrijsprekers zijn vervolgd om hun mening die de overheid niet aanstaat. Noem ons paranoÔde, maar het ligt vrij voor de hand dat de huidige leegloop in de Kamer te maken heeft met de schade die is aangericht.

Schade die niet binnen afzienbare tijd te herstellen valt. Ondanks alle mooie woorden, weten onze linkse vrienden dat ook. Balkenende is doodsbang dat hij voor andere mensen moet gaan werken in plaats van dat hij als premier alle bezwaren omtrent zijn beleid kan weghonen. Bos ziet de bui al hangen. Door zijn schuld verdween 100 miljard richting banken en 200 miljard richting de islamisering. Hij weet nu al dat belastingverhogingen door de PvdA geen optie meer zijn. Ten eerste maakt de PvdA een grote kans in de oppositie terecht te komen. Ten tweede zal dat enkel lachende politici tot gevolg hebben. Zijn partij heeft de afgelopen jaren de belastingen al tot grote hoogten gestuwd. Er kan niks meer bij. Bos weet dus dat hij moet tornen aan linkse hobby's, maar dan kan hij zijn partij wel opdoeken. Wegwezen dus, voordat hij zelf het failliet van het socialisme moet uitspreken. Anderen gaan daarom ook weg. Zodra duidelijk wordt dat prestige projecten niet (meer) kunnen slagen of de macht buiten bereik komt, zijn ze weg. Tot zover links.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.