Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 22 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

442 Allochtoons geweld voor geld (1)
441 The sound of goodbye (1)
440 Vernieuwing funest voor onderwijs
439 Internettrollen aan het werk (2)
438 Laffe dhimmi's capituleren voor de islam
437 PNVD vuistdiep in de kinderseks (1)
436 De vrijheid van de fascisten (1)
435 Draaikonten en hielenlikken (2)
434 Rassenrellen door multikul
433 APK vol verkooppraatjes
432 Terrorisme met racistisch motief (1)
431 Misdefinitie.nl wenst u een verbodloos 2010 (1)
430 Individualisme tegen socialisme
429 Halsema de klimaatonnozelaar (1)
428 Islamisering valt niet te ontkennen (4)
427 Callcenters teisteren consument
426 The amazing Retesmaad (6)
425 Ongewenste effecten multiflauwekul (1)
424 Pedosmet op discriminatiewetgeving
423 Stormfronter bestraft door varkensvoer

442 # Allochtoons geweld voor geld #
Gepost door Misdefinitie op 25-02-2010 om 23:43.
Onder bedreiging van het doemscenario later als vuilnisman of putjesschepper te eindigen, werden we gedwongen erg ons best te doen op school en tot nette burgers op te groeien. Niks is ons vanzelf komen aanwaaien. Vaak moesten hemel en aarde bewogen worden om met keihard werken, gezond verstand en sociale vaardigheden dingen te bereiken die anderen middels vriendjespolitiek meteen in de schoot geworpen kregen. Thans beginnen we steeds meer te begrijpen dat hard werken en de brave burger uithangen zwaar bestraft wordt. Daar staan we dan met al onze diploma's en een blanco strafblad. Als beloning worden we door parasieten naar de rand van de samenleving gedwongen en om een mening meerdere malen voor de rechter gesleept. Crimineel woestijngespuis lacht ons in het gezicht uit en laten weten dat we het al die tijd verkeerd hebben gedaan. Leren, werken en normaal doen? Dat is voor domme sukkels. Criminele allochtonen worden door hun linkse beschermengelen aangemoedigd om met behulp van geweld geld, privileges en macht af te dwingen.

Er zijn ook foute allochtonen.

Sommige raddraaiers laten zich reeds op jonge leeftijd gelden. Wat te doen als de docent niet wil dat een leerling het lokaal verlaat? Dacht u luisteren en stil aan het werk gaan? Wel nee. Gewoon opstaan, schreeuwen tegen de docent zoals ze dat elders ook gewend zijn tegen weerloze vastgebonden kamelen, intimideren, nog harder schreeuwen, smijten met stoelen en uiteindelijk de docent met lichamelijk geweld het lokaal uit duwen. U zou de organisaties eens moeten horen als de docent in reactie op dit onacceptabele gedrag zijn smoel een paar keer tegen de tafel had geramd om hem wat manieren bij te brengen. Deze tekst schrijven zal ons waarschijnlijk meer straf opleveren dan de actie zelf. Buiten de schoolmuren weten Marokkaanse jongeren wel raad met zaken waar ze van walgen. We weten niet wat ze precies op school hebben geleerd, maar homoseksualiteit valt bij hen niet in goede aarde. Pure homohaat lijkt aanwezig te zijn bij jongeren die wellicht zelf wat jaloers zijn dat ze niet in een kont mogen roeren.

Die Marokkaanse smeerlappen trokken niet alleen een homo van het podium, maar gedroegen zich tevens als latent homoseksuele kamelenneukers die middels bedreiging en geweld hun kans schoon zagen het slachtoffer aan te randen. Wanneer fatsoenlijke mensen iemand willen versieren bieden ze een drankje aan. Dat straattuig kent klaarblijkelijk enkel de taal van de vuist. Kom vooral niet aan met het idee dat het wel een incident zou betreffen. Al meer dan 5 jaar is het ongegeneerd potenrammen door homofobe moslims aan de orde van de dag. Boze tongen gaven destijds als rechtvaardiging dat het wraakacties zouden betreffen voor al het vermeende leed dat moslims is aangedaan. Klinkt "logisch". Verzonnen leed vergelden met het toevoegen van leed. Hele volksstammen van Marokkanen lijken te lijden aan chronische tekorten. Of het nu hunkeren naar keiharde gayseks is of tekort aan geld. Marokkanen zijn oververtegenwoordigd in de criminaliteit. Eerder bleek dat ze eveneens vaker psychisch gestoord zijn.

Zoals het lafaards betaamt komen ze vaak niet alleen. Vorming van jeugdbendes om samen de misselijke daden ten uitvoer te brengen is schering en inslag. Burgemeester Jos Waals van Venray kan daarover meepraten. Hij noemde het schorem tijdens een toespraak kut-Marokkanen. Kut-Marokkanen omdat zij zich als wilde berberapen gedragen in zijn gemeente en ronduit crimineel zijn. De Marokkaanse gemeenschap werd natuurlijk weer boos. Harde taal tegen hun achterban vinden zij buiten alle proporties. Onzin, niet het Marokkaan zijn of het hebben van een religie wordt bekritiseerd, maar puur het criminele gedrag. Onacceptabel gedrag dat we met z'n allen, Marokkaan of geen Marokkaan, moeten afkeuren. Gedrag dat ook niet getolereerd wordt als Nederlanders zich er schuldig aan maken. Venray heeft, zoals zoveel plaatsen in Nederland tegenwoordig, te maken met harde kernen van relschoppers. Opvallend is het feit dat juist de gemeenschap die er iets aan kan doen dreigt met juridische stappen als er geen excuus volgt.

Pardon? Excuses geven vanwege een kwalificatie die volledig correct conform de werkelijkheid gegeven is? Bestraf liever het criminele gedrag en beloof de relschoppers een enkeltje woestijn als ze zich willen gedragen als beesten. Tuig dat overigens niet alleen de jongens betreft. Onderdrukte theedoekdragers van wie de kuisheidsgordels af en toe wel erg knellen, vielen in Amsterdam VVD-raadslid Herbert Raat aan nadat ze hem hebben toegesnauwd schijt te hebben aan dit land. Raat werd uitgescholden en bespuugd alsof hij die meisjes zelf had besneden. Gezien hun intelligentie was de aanval hoogstwaarschijnlijk niet politiek gericht. Het had dus iedere Nederlander kunnen overkomen die meent rustig in de metro te kunnen zitten. Culemborg kwam eind 2009 negatief in het nieuws vanwege rassenrellen tussen Marokkanen en Molukkers. In Den Bosch gingen Marokkanen groepen Antilianen te lijf. Zoek op Google naar combinaties met Marokkanen, rellen en geweld en u bent wel eventjes zoet.

Nederland kent al jaren bontkraagjes die hun dankbaarheid jegens hulpverleners uiten middels geweld. Ahmed Marcouch legde uit dat agressiviteit nu eenmaal in de Marokkaanse cultuur ingebakken zit. Wat ze niet kennen mogen ze kapot maken. Wat ze niet hebben mogen ze jatten. Ambulances aanvallen schijnt daar in Marokko heel normaal te zijn. Aan de kant gaan voor de ziekenbroeders die op weg zijn naar een spoedgeval gebeurt daar niet. Hulpverleners blijken binnen die opvatting niet gewaardeerd te worden. Volgens de PvdA'er is de oplossing praten en debatten voeren. Het beledigen van hulpverleners zou Ahmed een worst zijn zolang er maar geen geweld aan te pas komt. Eigenlijk zouden we moeten overwegen Ahmed als getuige op te roepen tijdens de vele rechtszaken die tegen ons gevoerd worden. Begin 2010 krijgen we alweer te maken met een dieptepunt. Ziekenhuispersoneel wordt regelmatig door Marokkanen en hun familie met de dood bedreigd.

De agressiviteit komt veelal voort uit achterlijkheid, gevoel van superioriteit van het moslim zijn en pure haat jegens het westen. In het bijzonder haat tegen bepaalde groepen. Omar Abdar vertelt in geuren en kleuren wat hij vindt van jahoedi's en wat hij met ze wil doen. Stoer verkondigt hij recht in de camera dat "de Joden uitgeroeid moeten worden". Zijn vriend valt hem bij door te stellen dat ze "dood moeten". "Omdat ze de Palestijnse moslimbroeders gewoon ruļneren. Ze maken ons land kapot" geeft hij als reden. Wel, als dat jullie land is, flikker dan lekker op naar dat mooie land zodat wij van jullie haat verlost zijn. Wat wil hij eigenlijk met die Joden gaan doen? Daarop geeft hij al snel het antwoord: "Ik wil ze gelijk prikken weet je. Ik heb kraspen hier." Later geeft hij zelfs toe een racist te zijn jegens Joden. Zo dat zal een hoop aanklachten opleveren jochie. Van groepsbelediging, discriminatie en bedreiging is dat gespuis niet vies. Ondertussen wel zeiken over onschuldig geschreven teksten.

Homohaat komt niet alleen voor onder Marokkanen en moslims. Soms komen we opvallende hatende negers tegen zoals Delano Felter van de Republikeinse Moderne Partij (RMP) in Amsterdam. Zonder schroom zegt Felter een hekel te hebben aan homofielen en er werk van wil maken om ze er allemaal uit te trappen. Om het enkele feit dat er simpelweg teveel homo's in het bestuur zouden zitten. We zouden volgens hem te maken hebben met hele agressieve homo's, homonetwerken en flikkers bij de politie die gewoon weg moeten. Toch stelt hij geen hekel te hebben aan homo's. Hun seksuele afwijking moet gewoon bestreden worden door de hetero's. Misschien komt hij er mee weg, want hij hanteert het katholieke geloof en die komen wel eens met meer weg dan burgers die geen geloof aanhangen. Een verschijnsel dat we wel meer zien: bepaalde groepen komen overal mee weg terwijl anderen strafrechtelijk de klos zijn. Is het correcter om homo's te haten en geweld te gebruiken dan een nette burger te zijn die de vrijheid van meningsuiting gebruikt? Nee!

Geweld loont in Nederland.

Na deze eindeloze en verre van complete opsomming van geweldsmisdrijven, intimidatie, belediging en discriminatie van een deel van de hier wonende cultuurverrijkers zult u wellicht het idee hebben dat er maar 1 oplossing is, namelijk: Alles moet weg! Aangezien dat voorlopig nog niet door de politiek komt, zullen we beschouwen hoe men met deze problematiek omgaat. Op z'n minst zouden we een harde aanpak verwachten. Haat, geweld en discriminatie kunnen echt niet in onze moderne westerse maatschappij. Oppakken, gevangenzetten of deporteren die handel. Onze linkse politieke vrienden denken er heel anders over. Wat doen zij met criminelen die een hele maatschappij bedreigen? Zoet houden. Letterlijk zoet houden. Op de website marokko.nl komen regelmatig Marokkanen, moslims en haters langs om discriminerende en haatzaaiende uitingen te plaatsen. Doorgaans gericht op het uitschelden van blanken. Aanhouding? Verhoor? Dagvaarding? Rechtszaak? Nee, dat is voor rechtse websites. Zij krijgen als beloning gesprekken met PvdA-ministers.

"Trots op Nederland" ontdekte een wel heel creatieve manier om de motivatie om niet te slopen erin te houden. Gemeente Tilburg gaf aan een Marokkaanse stichting geld om leuke dingen mee te doen. Vrouwen mochten gezellig naar de sauna, Marokkanen gingen met het geld naar de Efteling en een groep mannenhatende vrouwen mochten gescheiden zwemmen in Brussel. Daar is veel van geleerd, want terwijl onze ziekenbroeders in elkaar worden geramd door Marokkanen is het geldbedrag aan dit soort onzin in 2009 en 2010 verhoogd. Wij krijgen als hardwerkende burgers, zonder strafblad, nooit iets van de staat. Alleen maar ellende. Economische asielzoekers krijgen hier twee-onder-een-kapwoningen. Dat is fijn, hoeven ze niet te kraken of te jatten. Wij liggen 30 jaar krom: zij krijgen het gewoon. En anders pakken ze het wel. Agressiviteit blijkt een prima middel te zijn om alles te krijgen wat uw hartje begeert.

Wat zou u graag willen doen? Een paar dagen naar de Costa Brava inclusief de gezelschap van een knappe politieman? Geen probleem. Loop naar het dichtstbijzijnde politiebureau en trap daar wat politiewagens in elkaar. De eerste keren zult u een paar uur vastzitten, maar als u volhoudt is in de toekomst een bedreiging op het bureau voldoende voor een gratis vliegticket. Wilt u een groot feest geven samen met een hele grote groep relschoppers die barsten van de jodenhaat? Dat kost iets meer. Daarvoor moet u openlijk geweld plegen, mensen mishandelen met sneeuwballen of, als er geen sneeuw ligt, vernielen, overvallen of de politie mishandelen. Soortgelijke initiatieven vinden volgens Gouda overal plaats, dus u hoeft niet per se daar te wonen. Dit gedrag levert zo 1750 euro op. Onbekend is hoeveel geld u krijgt voor een goed gemikte molotovcocktail die het gemeentehuis volledig laat affikken. Niet doen zeggen wij. Al zal het van kwaad tot erger gaan aangezien misdaad gewoon lijkt te lonen in Nederland.

Anderen trachten laf op afstand hun zin te krijgen door het uiten van bedreigingen. Oud-staatssecretaris van Justitie Albayrak heeft met haar dubbele loyaliteit nationaliteit in de 3 jaar dat Balkenende 4 de dienst uitmaakte talloze generale pardonnen uitgevaardigd en de grenzen wagenwijd opengezet voor niet-westerse allochtonen. Nu ze er niet meer zit, beginnen opeens de bedreigingen aan haar adres. Bedreigingen die gerelateerd zijn aan haar vroegere functie. Domme imbecielen. Bedreigen is al heel zielig, maar iemand bedreigen om iets wat ze nu niet meer is, is wel erg zinloos. Albayrak wil niet zeggen uit welke hoek de bedreigingen komen. Wij kunnen het wel raden. Zouden het rechtse mensen zijn, dan had deze linkse ex-politica van de PvdA ze openbaar over de kling gejaagd. U zou dus kunnen speculeren dat het linkse ratten waren of boze mensen die niet binnen mogen. Wel is het natuurlijk groot nieuws dat nu een PvdA'er bedreigd wordt door de eigen mensen. Toen zij Wilders gingen bedreigen zei links niks.

Overweging.

Om niet inhoudelijk op de problematiek in te hoeven gaan bijten mensen ons vaak toe dat er ook goede Marokkanen zijn, maar dat wordt door ons niet ontkend. Feit is dat er ook veel foute Marokkanen, moslims, Nederlanders of wat dan ook zijn en dat het onze journalistieke en maatschappelijke plicht is mensen daarover te informeren. Zoeken we naar nieuwsfeiten om een artikel op te baseren, dan komen we in werkelijkheid veel vaker problemen met Marokkanen en Turken tegen. Niet uit racistisch oogpunt, maar om het simpele feit dat zij statistisch gezien oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit. Daarbij gaat het om criminaliteit die veelal gericht is tegen de gehele Nederlandse samenleving. Joden- en homohaat, bedreiging tegen hulpverleners en vernieling van overheidsmateriaal laten zien dat het deze dwazen te doen is om uit haat zoveel mogelijk schade aan te richten in de Nederlandse maatschappij. Vanuit de bevolking komt steeds vaker de roep om nu eens keihard af te rekenen met dat gespuis dat onze samenleving ontwricht.

Allochtonen, met name Marokkanen dan wel moslims, domineren vaak het nieuws als het gaat om zware criminaliteit waarin geweld altijd de hoofdrol speelt. De kranten staan verder vol met agressiviteit jegens hulpverleners en bewoners, spugende lama's, bedreigingen en intimidatie. Elk nieuw artikel over dit onderwerp brengt weer een stortvloed aan feiten aan het licht die niet ontkend kunnen worden. Samen met de informatie uit eerdere artikelen is wel duidelijk geworden dat alleen de harde aanpak nog iets aan de situatie kan veranderen. Daadkracht ontbreekt echter volledig. Internetfora verwijderen alle kritiek op het criminele gedrag, websites worden voor de rechter gedaagd als ze er stevige woorden over publiceren en in het dagelijks leven schijten gemeente, politie en justitie 7 kleuren bagger als ze gedwongen worden op te treden tegen de Marokkaanse veelplegers. Liever steken ze alles in de doofpot en pakken ze mensen die niks kwaads doen.

Uit angst dat het uit de hand loopt, houden ze de crimineeltjes zoet met lieve woordjes en dure cadeaus. Terwijl hier een boete op de mat valt voor het 5 km te snel rijden in een auto, gaat de politie met de boeven op vakantie. Des te gewelddadiger het gespuis reageert, des te meer geld ze krijgen voor feesten, huizen en dure luxe artikelen. Gaat het om bedreiging, dan wordt hen het hand boven het hoofd gehouden door niet te vermelden uit welke linkse of Marokkaanse hoek het nu weer komt. Groepsbelediging door Marokkanen of linkse webmasters wordt afgedaan met een gesprek. Dan valt het oog op een gebeurtenis waarbij er weer eens een onschuldige man mishandeld wordt door een groep van 10 tot 15 Marokkanen. Ondertussen zat Van der Laan (PvdA) in Marokko jubelend te verkondigen dat die Marokkanen zo'n enorme aanwinst zijn geweest voor onze maatschappij. Kennelijk is hij iets vergeten. De conclusie is duidelijk. Geweld voor geld. Des te crimineler u bent, des te meer u gewaardeerd wordt door links.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door Sickofleft op 03-03-2010 om 23:22.
Aangaande de bejegening van hulpverleners is er vandaag weer een heugelijk wapenfeit te melden...
Artikel Telegraaf
Schijnt dat IC's hevig op stelten zetten een nieuwe rage aan het worden is onder bepaalde bevolkingsgroepen.
Doe dit eens als Nederlander en ik kan u garanderen dat u weldegelijk hardhandig opgepakt en ook vervolgd zult worden!
Dat ziekenhuis komt u niet meer in.
Alles wordt ondertussen in de MSM uit de kast getrokken om aan deze voorvallen zo min mogelijk ruchtbaarheid te geven.
Vandaar ook het toepasselijke GS artikel vandaag over dit onderwerp.
Artikel GeenStijl
Het is niet normaal te noemen dat dergelijk wangedrag van deze Turkse en eerder ook Marokkaanse families wordt geaccepteerd onder het motto "begrijpelijke emoties"
Ik zou het eerder "het tonen van de ware aard" willen noemen.
In mijn dagelijks leven zijn mijn ervaringen met mensen uit die beide landen ook niet bepaald goed te noemen.
Bij die ervaringen (die ik nu zoveel mogelijk uit de weg ga) voerde ook steeds agressie de boventoon.
Voor mij persoonlijk, maar ook voor enorme aantallen Nederlanders zijn de cultuurverschillen gewoonweg te groot.
Men woont nu in een land maar ontloopt mekaar liefst volledig.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.