Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 22 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

442 Allochtoons geweld voor geld (1)
441 The sound of goodbye (1)
440 Vernieuwing funest voor onderwijs
439 Internettrollen aan het werk (2)
438 Laffe dhimmi's capituleren voor de islam
437 PNVD vuistdiep in de kinderseks (1)
436 De vrijheid van de fascisten (1)
435 Draaikonten en hielenlikken (2)
434 Rassenrellen door multikul
433 APK vol verkooppraatjes
432 Terrorisme met racistisch motief (1)
431 Misdefinitie.nl wenst u een verbodloos 2010 (1)
430 Individualisme tegen socialisme
429 Halsema de klimaatonnozelaar (1)
428 Islamisering valt niet te ontkennen (4)
427 Callcenters teisteren consument
426 The amazing Retesmaad (6)
425 Ongewenste effecten multiflauwekul (1)
424 Pedosmet op discriminatiewetgeving
423 Stormfronter bestraft door varkensvoer

438 # Laffe dhimmi's capituleren voor de islam #
Gepost door Misdefinitie op 05-02-2010 om 23:25.
Reeds lang voor de Tweede Wereldoorlog had de FŁhrer zijn geniale meesterplannen wereldkundig gemaakt in zijn wereldbekende boek dat volgens allochtonenknuffelaars nimmer vergeleken mag worden met de heilige koran. Waarschuwingen werden destijds stelselmatig genegeerd. Zo'n man kan immers zoveel schrijven, het document had juridisch geen enkele verbindende kracht en de inhoud stond veel zogenaamde "nette" burgers best wel aan. Tegenstanders van het regime die openlijk hun eigen volk steunden werden door landverradende NSB'ers uitgeschakeld en toen nazi-Duitsland opeens zonder oorlogsverklaring binnenviel, riepen de bewindslieden triomfantelijk dat ze na 5 dagen al moesten opgeven vanwege de massale overmacht. Wat de nationaal socialisten daarna deden is u bekend: ruim 50 miljoen doden waaronder vele nationalistische Nederlanders. Jammer genoeg blijkt onkruid niet te vergaan. Sinds de jaren '60 hebben socialisten er een sport van gemaakt om zo vaak mogelijk te capituleren voor de islam.

Dhimmitude: de totale onderwerping.

Eigenlijk had het (nationaal) socialisme volledig afgedaan. Joden vergassen was stout. Om niet de toorn van de hypocriete bevolking over zich heen te krijgen die achteraf wel plotseling bleek te snappen waar het allemaal om draaide, moest er iets veranderen. Drie soorten vooroorlogse partijen waren door hun oorlogsmisdaden in het ongenade gevallen. Een stel christenhonden, de (N)SDAP en een stel dat zich vrijzinnige democraten noemde. U weet wat de NSDAP voor figuren waren. Een extreem racistische beweging die middels propaganda en intimidatie van tegenstanders aan de macht kwam. Het beperken van grondrechten als de vrijheid van meningsuiting en het verbieden van politieke partijen waren de eerste activiteiten die ze uitvoerden zodra ze de macht eenmaal hadden. Wat zegt u? Lijkt dat precies op het kabinet Balkenende 4 dat we nu hebben? Dan heeft u het goed gezien. Alleen de poppetjes heten anders. Met behulp van een paar simpele naamswijzigingen, zijn de fascisten van toen de anti-fascisten van vandaag geworden.

Wellicht zult u nu ook begrijpen waarom de PvdA, CDA en D66 linkse partijen zijn en het vermeende rechtse gehalte van de VVD eveneens tegenvalt. Het is allemaal een pot nat. Later hebben de christelijke aanhangers zich namelijk verenigd met wat we nu als het CDA, de CU en de SGP kennen. De linkse liberalen verspreidden zich naar de hedendaagse partijen die we nu D66 en VVD noemen. Dit collectieve bedrog stelde hen in staat om weer vrolijk de politiek te bedrijven. Wel hadden ze een groot probleem. Verstandige mensen doorzagen de truc en maanden anderen aan om vooral niet weer dezelfde fout te maken. Daar zijn de socialisten creatief mee omgegaan. Politieke tegenstanders werden monddood gemaakt en het gebrek aan stemmers werd op een bizarre manier opgelost. Daarvoor werden de meest kansloze mensen uit het buitenland gehaald om hier te komen werken. Deze mensen werden goed verzorgd. Gastarbeiders, profiteurs en gelukszoekers werden uit ten treure verwend. Uit dankbaarheid gingen ze vanzelf voor hun "weldoeners" stemmen.

Aan het domme klootjesvolk werd verteld dat we die mensen nu eenmaal nodig hadden voor de wederopbouw omdat we zelf het vieze werk niet zouden willen opknappen. Weerloos stemvolk in overvloed in het buitenland. Met name in de Arabische landen. Zoiets kon niet lang ongezien en ongestraft doorgaan. Mensen die wel konden nadenken hadden snel door dat er iets niet klopte. De oorlog eindigde in 1945. Gastarbeiders uit Polen die in eigen land moeilijk aan de bak konden komen, konden om de wederopbouw te bespoedigen tijdelijk hier aan het werk. Na 15 jaar, het begin van de jaren '60, was dat werk wel zo'n beetje gedaan. Derhalve was er in de jaren '60 al geen noodzaak meer om mensen naar Nederland te halen. Desondanks werd er daarna onder leiding van dat linkse gespuis nog binnen 10 jaar ruim 20.000 Marokkanen en Turken naar Nederland gehaald. Waarschijnlijk zat het NSDAP gedachtegoed er nog goed in en vonden ze de jodenhaat die hun religie voorschrijft mooi meegenomen. Massa-immigratie was altijd al onnodig en werd enkel gefaciliteerd om de dubbele linkse fascistische agenda te behartigen.

Ruim 20.000 mensen uit het buitenland halen voor het eigen gewin moest opvallen. Het mooie sprookje van de tijdelijke arbeiders die ons uit de brand geholpen zouden hebben na de oorlog werd begin jaren '70 door geen fatsoenlijk denkend mens meer geloofd. Logischerwijs zouden we denken dat het volk dan massaal in opstand zou komen, maar dat bleek niet zo te zijn door een slinkse list. Mensen zijn gedurende hun leven voornamelijk bezig met het vervullen van eerste levensbehoeften als voedsel en onderdak. Pas als dat geregeld is, zijn ze eventueel bereid verder te denken. Ervoor zorgen dat mensen die behoeften niet meer kunnen vervullen, is dus voldoende om schapen te kweken door alles toelaten zolang ze hun natte en droogje maar krijgen. Een dergelijke situatie creŽren kunnen socialisten als de beste. Zoek op willekeurige plaatsen in de geschiedenis en merk op wat er steeds gebeurt. Links gaf al het geld uit aan immigratie, verhoogde de belastingen, mensen hebben minder geld, geven minder uit en daar is weer een crisis.

Crisis is een periode van chaos waarin mensen uit angst voor de ergste doemscenario's zichzelf maar gedeisd houden totdat het overwaait. Elke storm wordt zo makkelijk vergeten. Zelfs de tsnumani van de islam. Men is allang blij als het weer ophoudt. Bekend uit de jaren '70 was de oliecrisis. Wat gebeurde er? De Arabische landen, waar het meeste van de olie vandaan komt, had een meningsverschil met Europa. Europa zat vol met zionisten die de grootste jodenvriendjes waren en kozen in het conflict tussen Palestina en IsraŽl steevast de kant van IsraŽl waar de joden wonen. Arabische landen kiezen natuurlijk partij voor de Palestijnen. Dus draaiden ze in 1973 de oliekraan dicht om Europa te chanteren. Er zou geen olie meer komen als Europa niet naar hun pijpen wilde dansen. Cruciaal is de constatering dat we helemaal niet chantabel waren. Europa kon prima zelf voorzien in zijn olie. Met leugens en bedrog wisten socialisten in heel Europa het zo te vertellen dat we niet anders konden dan absolute gehoorzaamheid tonen.

Opmerkelijk is dat die absolute gehoorzaamheid van te voren al was bekokstoofd door Europese staatsleiders en parlementariŽrs. Al in 1967 verklaarde de Gaulle dat de Franse samenwerking met de Arabische chanteurs fundamenteel voor de politiek is. Twee jaar later, in 1969, werd in een tweede conferentie "Resolutie 15" opgesteld waarin beslist werd dat Arabische volkeren en het Palestijnse verzet alle mogelijke steun krijgen die zij wensen. De chantage met betrekking tot de olie kwam in 1973, maar 2 jaar later, toen het probleem van de chantage dus allang opgelost was, werd de capitulatieverklaring zwart op wit gezet in de relatief onbekende Resolutie van Straatsburg (1975). De oliecrisis kreeg de schuld en het volk moest dat wel geloven, want de prijzen schoten omhoog. Ze noemden hun samenwerking de Euro-Arabische dialoog. Tegenstanders spraken van het ontstaan van Eurabia. De resolutie was een van de eerste echte bewijzen op schrift dat de sociaal democraten (socialisten) de totalitaire capitulatie nastreven.

Europa beloofde in het document dat immigratie uit Arabische landen voortaan actief bevorderd werd. Lees: massaal honderdduizenden allochtonen naar Europa halen. Een tsnuami aan mensen bleek niet voldoende. Profiteurs en gelukzoekers moesten hier alles krijgen wat hun hartje begeerde. Gratis vreten, huis en uitkering met als klap op de voorpijl alle mogelijkheden om hun cultuur en religie te importeren. Niet zomaar importeren, maar letterlijk vervangen. Subsidies voor kerken gingen naar moskeeŽn en geld voor onze ouderen, wegen en onderwijs ging naar allerlei projectjes om allochtonen blij te maken zoals het naar de Efteling sturen van stoute Marokkaantjes. Hun normen en waarden, met name eerwraak, vrouwenbesnijdenis en drang naar werelddominatie moest de hoogste prioriteit krijgen binnen Europa. Media moesten net als Goebbels destijds propaganda maken voor de multiflauwekul. Universiteiten moesten islamiseren en er moesten islamitische centra, scholen en instituten voor de islam opgericht worden.

Vergaderingen in Venica (1977) en Hamburg (1983) gingen over nieuwe aanbevelingen van dhimmi's om te buigen voor de islam. De Arabische cultuur en taal moest gecoŲrdineerd net als in de georganiseerde misdaad verspreid worden door Europa, vanuit culturele centra moest het vergif uit het Midden-Oosten langzaam maar zeker het hele zenuwstelsel van Europa beÔnvloeden, universiteiten moesten een beleid gaan voeren waarbij blanke hoogleraren werden vervangen door Arabische en intensieve samenwerking moest elk verzet breken. Begin jaren '90 werd door de Raad van Europa vergaderd over islamitische sprookjes en brachten dat met de smoes dat het islamitische gedachtegoed veel heeft bijgedragen aan Europa. Structuren werden opgezet om geschriften te controleren en geschiedvervalsing mogelijk te maken zodat niemand meer precies weet wat er allemaal gebeurde tijdens vergaderingen. Het is onmogelijk om alle geschriften en feiten op een rij te zetten, maar de essentie is en blijft het opzettelijk islamiseren.

Capitulatie: de actualiteit.

De werkwijze van de socialisten is bijzonder effectief. Slaagden ze er door de smoes van de gastarbeiders slechts in om een slordige 20.000 mensen hierheen te halen: vanaf de capitulatie in 1975 werd dat aantal binnen 20 jaar 500.000. Vanaf midden jaren '90 ging het nog veel sneller, want voor een verdubbeling van het aantal moslims had men daarna slechts 15 jaar nodig. Gaat het op deze snelheid zo door, dan zijn de echte Nederlanders voor 2050 in de minderheid. U zou kunnen zeggen dat als u nu 40 jaar of jonger bent, u dat nog gaat meemaken. Denk niet dat dit iets is van heel lang geleden. De Euro-Arab dialoog, beter gezegd: de totale capitulatie aan de radicale islam, bestaat nog steeds en vergadert regelmatig. In juni 2002 stond er tijdens zo'n vergadering een opvallend figuur op de deelnemerslijst. Namelijk Bert Koenders. Nog steeds Minister van Ontwikkelingssamenwerking voor de PvdA. Koenders sluist miljarden weg naar het buitenland en doet vrolijk mee in een organisatie die gestoeld is op capitulatie aan vijandige regimes.

Om niet meteen de werkelijke aard van de capitulatie prijs te geven, werd de Resolutie van Straatsburg opgesteld in politiek correcte taal en zoveel mogelijk geheim gehouden. Opvallend veel overeenkomsten zien we terug in de actualiteit. Op 25 januari 2010 hebben onze politieke leiders voor de zoveelste keer een capitulatieverklaring voor de islam getekend. Onder andere Koningin Beatrix en Hirsch Ballin geneerden zich niet om vol overtuiging te verklaren dat de islam, die in de koran alle ongelovigen vuile smerige varkens noemt die door elke islamiet moeten worden afgeslacht, gelijkwaardig is aan onze westerse cultuur en respect heeft voor onze mensen en grondrechten. Wederom is de verklaring heel politiek correct opgesteld. Verwijzing naar de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, sentimenteel teruggrijpen op de geschiedenis en een beroep doen op vrijheid. Te achterlijk voor woorden. Deze laffe dhimmi's schamen zich niet om de eigen normen en waarden opzij te zetten om de islam te bevredigen.

Kijk maar eens goed naar de deelnemende organisaties. Meteen valt op dat de meerderheid van de organisaties islamitisch zijn. Voorts zijn er wat christelijke, joodse en humanistische organisaties, maar in de wetenschap dat het heilige boek van de islam voorschrijft alles en iedereen die niet in de islam gelooft moet worden opgeruimd is het wel erg zuur. Het is alsof nazi's, NSB'ers, de koningin en de linkse regentenkliek samen gebroederlijk verklaren dat het Derde Rijk een goed idee is. Over het Derde Rijk gesproken: hare majesteit verklaarde in haar kersttoespraak nog dat we beter af kunnen stappen van wat zij individualisme noemt en het collectivisme moeten omarmen. De vader van Hirsch Ballin was ooit verantwoordelijk voor het idee van de Europese Grondwet en schoothondje Hirsch Ballin heeft die Grondwet er maar mooi even doorheen gedrukt. Voorts werken zij samen met halve criminelen. Mili GŲrŁs is een van de medeplichtigen. Zij werken samen met terroristenorganisatie Hamas.

U leest het goed. Onze koningin en minister van justitie zitten met extremisten om de tafel ja en amen te knikken en te verklaren dat de islam vrede brengt. Dergelijke organisaties hebben weer banden met de Moslim Broederschap wiens ideoloog internationaal op de lijst van terroristische organisaties is geplaatst. PvdA'er Ahmed Marcouch probeerde hem in 2005 nog naar Nederland te halen. Het feit dat de PvdA samen met CDA'ers in een kabinet graag met terroristen heulen wordt nogmaals bewezen als Guusje Ter Horst (PvdA), u weet wel: de vrouw die graag op de zwarte huidskleur selecteert bij personeelsadvertenties bij de politie, weer eens haar ware aard laat zien. Zij opperde namelijk het onzalige idee om te onderhandelen met de Taliban. Onderhandelen met terroristen? Is ze helemaal gek geworden? Dat buigen naar die dwaze kamelenneukers moet nu maar eens afgelopen zijn. Reken maar dat er aan het eind van deze oorlog een groot tribunaal klaarstaat om al die laffe dhimmi's te straffen voor hun landverraad.

Retoriek van het verraad.

Dhimmi's die uit angst de capitulatie willen bevorderen zetten alles op alles om de vele evidentie die er ligt geweld aan te doen. De Resolutie van Straatsburg, de andere afspraken uit die tijd en de recente capitulatieverklaring in Utrecht zouden allemaal niks te betekenen hebben. Het zou gaan om vrijwillige afspraken tussen parlementariŽrs die juridisch geen enkele verbindende kracht hebben omdat ze niet formeel zijn aangenomen door Europese instellingen. Wat een onzin. Mein Kampf was eveneens geen juridisch document. We zijn benieuwd of die stoere binken nu de holocaust willen ontkennen. Nu weet u meteen waarom we stellen dat juridische argumenten geen argumenten zijn buiten de juridische context. Recht kan willekeurig veranderd worden door de politieke machthebbers. Teksten en afspraken vormen een waarschuwing voor beleid dat ze willen gaan uitvoeren. Heel Europa is bedorven onder invloed van socialistische ratten die capituleren zonder juridische basis.

De ene groep zou de andere niet zijn vanwege een andere naam. Wederom onzin. Regelmatig zien we dat dezelfde figuren namen wijzigen. Gastarbeiders zouden al eerder dan de resoluties zijn gekomen. Precies, een deel uit Polen. Het was nooit nodig geweest om Turken en Marokkanen hiernaar toe te halen. Anderen gooien het op de inhoud van de afspraken en stellen dat de tekst van de afspraken gaat over het vrije verkeer van personen en het vrij mogen reizen binnen de Europese Unie. Sodemieter gauw op. Het maakt niet uit hoe het hierheen komen van miljoenen parasieten genoemd wordt. De statistieken liegen niet en wie ergens komt en nooit meer weggaat, is echt geen tijdelijke reiziger. "Ja maar, Turkije en Marokko deden nooit mee met de onderhandelingen." Dat zal wel. De hele Arabische wereld kent een collectivistische samenhang. Hun afspraak was islamiseren en dat doen ze. Islamisering is een feit. Net zoals het stelselmatig capituleren en faciliteren van terroristische organisaties.

Overweging.

Socialisten willen u heel graag doen geloven dat we zelf "de buitenlanders" naar Nederland hebben gehaald, dat de grote problemen in de samenleving ze overkomen is en dat islamisering niet bestaat. Uit het bovenstaande blijkt echter dat de massa-immigratie met de daaruit voortkomende islamisering bewust en opzettelijk in gang is gezet door laffe bange linkse dhimmi's die gezwicht zijn voor en samenwerken met terroristische moslimorganisaties. Feitelijk voeren de socialisten een zelfde oorlog als in de jaren '40. Met dit verschil dat middels juridische constructies het paard van Troje wordt binnengehaald. Afschrikwekkend is de gedachte dat ze zich daarbij een vijand in het leven roepen die zich richt op dezelfde mensen als destijds. Moslims die joden haten, homohaat kennen en uit zijn op de uitschakeling van andersdenkenden die wel trots willen zijn op hun eigen volk en vaderland. Vroeger was u er niet bij, maar thans kunt u opmerken dat de geschiedenis zich aan het herhalen is.

De vijanden van het volk proberen dit angstvallig in de doofpot te stoppen, maar we hebben hier een poging gedaan om het een en ander inzichtelijker te maken. Misschien bent u zo jong dat u niks anders kent dan deze wereld waarin de gevolgen van de islamisering steeds erger worden. In dat geval hopen we dat u nu begrijpt dat het niet zo heel lang geleden heel anders was en we er nog iets aan kunnen doen. Of u bent al zo oud dat u zich afvraagt waarin de destijds in gang gezette islamisering niet gestopt is. De verklaring hiervoor is dat de daders zoveel problemen in het leven roepen dat niemand zich geroepen voelt om in te grijpen. Misschien zit u wel tussen jong en oud in. Dan dient u te beseffen dat het proces dat u opmerkt juist is en zijn oorsprong vindt in het verleden. Niks gebeurt zonder reden. Bepaalde mensen hebben dat zo gewild. Fascisten die tegenwoordig een nieuwe kans pakken. Nooit zullen we capituleren voor de islam! Wanneer de tijd daar is, zullen we ongenadig opkomen voor onze vrijheid.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.