Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 22 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

442 Allochtoons geweld voor geld (1)
441 The sound of goodbye (1)
440 Vernieuwing funest voor onderwijs
439 Internettrollen aan het werk (2)
438 Laffe dhimmi's capituleren voor de islam
437 PNVD vuistdiep in de kinderseks (1)
436 De vrijheid van de fascisten (1)
435 Draaikonten en hielenlikken (2)
434 Rassenrellen door multikul
433 APK vol verkooppraatjes
432 Terrorisme met racistisch motief (1)
431 Misdefinitie.nl wenst u een verbodloos 2010 (1)
430 Individualisme tegen socialisme
429 Halsema de klimaatonnozelaar (1)
428 Islamisering valt niet te ontkennen (4)
427 Callcenters teisteren consument
426 The amazing Retesmaad (6)
425 Ongewenste effecten multiflauwekul (1)
424 Pedosmet op discriminatiewetgeving
423 Stormfronter bestraft door varkensvoer

435 # Draaikonten en hielenlikken #
Gepost door Misdefinitie op 21-01-2010 om 23:42.
Democratie is een verkorte schrijfwijze voor de dictatuur van de meerderheid. Het systeem vindt zijn rechtvaardiging in de aanname dat als de meerderheid ergens voor stemt, dat doorgaans de meest redelijke oplossing oplevert. Van alle staatsvormen die we kennen zou de democratie het beste werken, is een veelgehoorde opvatting. Wat niet wegneemt dat de democratie een aantal zeer vervelende eigenschappen heeft. Een daarvan is dat de meerderheid niet bijster intelligent is. Kiezen voor partijen waarvan zelfs een baby kan zien dat ze slecht zijn voor de samenleving is niet ongewoon. Verder is het mogelijk om de democratie op volstrekt legale wijze geweld aan te doen zonder dat de daders gestraft of zelfs maar gestopt kunnen worden. Dit laatste is het geval met het huidige kabinet Balkenende 4. Maximaal 4 jaar regeren en tussentijds opkrassen nadat de boel overduidelijk in de soep is gelopen? Balkenende en Bos hebben de handen diep in elkaars kont gestoken en blijven zitten ondanks het aanrichten van onherstelbare schade.

Illegaal handelen.

Vanaf het begin af aan hebben we met het kabinet Balkenende 4 dat bestaat uit de partijen CDA, PvdA en CU te maken met bewindslieden die illegale acties niet schuwen. Feitelijk begon het al met de verkiezingen. Dit afschuwelijk linkse kabinet is in het zadel geholpen middels stemcomputers. Door slecht geÔnformeerde mensen, stemfraude en hersenloze imbecielen: u kent dat wel. Achteraf werd geconcludeerd dat stemcomputers zo lek als een mandje zijn. Meteen werd besloten om de computer in de ban te doen. Stemmen gaat voortaan weer gewoon met het rode potlood zodat er weer fatsoenlijk gerommeld kan worden. Op zich is de gedachte achter die maatregel correct, maar ze vergaten iets heel belangrijks. Goed, de computers zijn onveilig. De conclusie had dus moeten zijn dat de Tweede Kamerverkiezingen ongeldig waren en opnieuw moeten vanwege het gebruik van een systeem waar mee gefraudeerd kon worden. Het CDA en de PvdA zijn aan de macht gekomen middels een fraudegevoelig systeem. Tot zo ver de democratie en de rechtsstaat.

Maximaal mag een kabinet 4 jaren blijven zitten. In 2006 waren de laatste verkiezingen voor de Tweede Kamer. Valt het kabinet niet, dan zijn er pas weer in 2011 verkiezingen. Pardon? Kunnen ze tellen? Dat zijn toch maar liefst 5 jaar?! Juist beste mensen: dit linkse kabinet is er geheel in strijd met de wet in geslaagd om hun periode met ruim een jaar te verlengen. Met smerige trucjes als het vorige gevallen kabinet stiekem laten doorgaan als demissionair kabinet gecombineerd met het te lang laten duren voordat er verkiezingen kwamen, oude termijnen die niet meer golden en het uitrekken van de kabinetsformatie. Zou Wilders in 2011 aan de macht komen, dan moet u ze eens horen blaffen dat er al in 2012 nieuwe verkiezingen moeten komen. Recent kwam een ander illegaal optreden van Balkenende aan het licht betreffende het handelen tijdens de oorlog in Irak. Onderzoek liet keihard hun falen zien. Commissie Davids vernietigde het optreden van Balkenende volledig. Hij zou steun hebben gegeven aan een illegale oorlog.

De conclusies van de commissie liegen er niet om. Balkenende zou de Kamer onvolledig hebben geÔnformeerd. Lees: keihard hebben voorgelogen. Op zich al reden genoeg om onmiddellijk te eisen dat hij zijn ontslag bij de koningin aanbiedt. Balkenende blijkt een leider van lik m'n vestje te zijn. Als leider deugt hij niet en hij bemoeide zich veel te laat en verkeerd met de oorlog. De juridische onderbouwing om steun te verlenen aan de oorlog in Irak blijkt eveneens van geen kant te deugen. Of te wel: de oorlog was illegaal, net als zijn steun. Verder zou het kabinet te eenzijdig geluisterd hebben naar de geheime inlichtingendiensten. Informatie die voor de oorlog sprak werd gebruikt, de rest weggegooid. Wat een afgang. De PvdA is naar eigen zeggen altijd een partij geweest voor wie de oorlog gevoelig lag en het CDA leutert altijd over vage normen en waarden. Liegen en draaien bedoelen ze. Nu weet u waarom Balkenende geen parlementaire enquÍte wilde. Balkenende, Bos en Rouvoet zijn volgens het rapport eigenlijk oorlogsmisdadigers!

Alles is kapot.

Eind 2008 vierden Bos en Balkenende tijdens Prinsjesdag feest. Het geld kon niet op en zij hadden Nederland toch maar even mooi weer op de kaart gezet als grootste betaler van de Europese Unie. Iedereen die er wat van zei werd weggezet als negatieve rechtse rakker. Twee maanden later bleken die rakkers gelijk te hebben. Het ging en gaat niet goed met Nederland. Nederland bleek door het handelen van dit linkse kabinet volledig kapot te gaan door de door socialisten aangewakkerde crisis. Banken en zogenaamde rechtse graaiers kregen de schuld, maar toen al wisten we wel beter. Thans mag de waarheid over de crisis nog steeds niet gezegd worden. Eindelijk is er een onderzoek gestart, maar dat gaat over het verkeerde. Namelijk over de rol van de banken. Doel is een zondebok zoeken zodat u niet over de werkelijke stand van zaken gaat nadenken en het kabinet diskwalificeert. Laat u niet in de luren leggen door dat tuig. De crisis is veroorzaakt door het massaal onttrekken van geld aan de economie.

Banken zijn gewoon commerciŽle bedrijven die winst willen maken en daar alles voor over hebben. Mislukt dat omdat ze stomme dingen doen, dan gaan ze failliet of worden ze kapot gemaakt door jaloerse concurrenten zoals dat met de DSB-bank gebeurde. Veroorzaakt dat een crisis? Hooguit heeft het zijdelings met het gebeuren te maken. De werkelijke oorzaak ligt echter ergens anders. Zeg nou eens eerlijk: als u geen schulden heeft en uw baan kon behouden, had u dan last van de crisis? Wel nee. Crisis ontstaat waar geld is verdwenen. Wilt u weten hoe dat komt? Denk dan eens terug aan de eerste maatregelen van het huidige linkse kabinet. Waar begonnen ze mee? Juist, het verhogen van belastingen. Tijdens de paarse kabinetten heeft de PvdA immers al het geld over de balk gesmeten en dat moest nu even terug komen. Ruim 16 miljard aan nieuwe belastingen werden geÔntroduceerd voor linkse hobby's. Belastingverzwaringen gingen keer op keer naar de linkse hobby's als ontwikkelingshulp, immigratie en nivelleringsprojecten.

Extra belastingdruk zorgt ervoor dat bedrijven de kosten gaan doorberekenen aan de consumenten. Consumenten die door alle socialistische belastingen geen geld meer hebben om te besteden. Gevolg: zij kopen niks meer en bedrijven raken in de problemen. Ondertussen krijgen de socialisten door dat het niet handig is om alle miljarden te verspillen in het buitenland en aan buitenlanders. Wegen en dergelijke moeten immers ook nog onderhouden worden. Het geld is echter op, dus met de rechtvaardiging dat het geld nu echt voor de wegen gebruikt gaat worden heffen ze nog meer belasting. Waardoor iedereen het nog zwaarder krijgt, minder koopt en de boel op de fles gaat. Banken dreigen daardoor om te vallen en de overheid moet bijspringen. Jammer genoeg is al het geld al weggegeven. Dus wat doen ze? Extra geld bijlenen, geld scheppen en geld bijdrukken. Hyperinflatie is het gevolg. Geld wordt minder waard en mensen kopen ondanks deflatie niks meer. Links laat de staatsschuld in 2010 stijgen tot 350 miljard!

Op talloze andere terreinen laat het falende socialistische beleid zijn vernietigende sporen achter. Wegen vormen met andere zaken van algemeen belang zoals dijken en politie zo'n beetje het enige waarmee het bestaan van een overheid eventueel te rechtvaardigen is. Al het andere kan veel beter en effectiever geregeld worden door de private bedrijven. Toch laat de overheid het juist op dat soort punten grandioos afweten. Onze wegen staan op instorten. Spoorvorming, grote gaten en instortende bruggen. "Komt door de vorst!" liegen de slinksen. Welke vorst? Bedoelen ze soms de "global warming" waarvoor ze tijdens de klimaattop 2009 in Kopenhagen 100 miljard aan ontwikkelingshulp hebben gegeven omdat linkse klimaathysterici als Halsema (GroenLinks) het verhaaltje van de "global warming" verzonnen hebben? Belachelijk. Sinds de jaren '60 gaat de wegenbelasting naar gastarbeiders. Wegen en treinrails worden niet onderhouden om linkse hobby's te financieren. De infrastructuur is daardoor kapot gegaan.

Even wat vrieskou en het hele land ligt op zijn gat. Minister Eurlings belooft na dit zoveelste linkse fiasco dat het nooit meer gaat voorkomen. Leugenaar. Uit het verleden weten we dat zulke beloften al eerder niet zijn nagekomen. Hij kan zijn belofte enkel inlossen door met het kabinet op te rotten en nooit meer terug te keren. Onderwijs is onder het PvdA-beleid een echt zorgenkindje geworden. Geile massages tijdens de les zijn nu de norm en niemand weet meer waar een pen of staartdeling voor dient. Tweetalig opleiden zonder kennis van begrijpend lezen en propaganda omdat we de ellende met cultuurverrijkers niet meer aankunnen. Dat is waar de jeugd die onze toekomst gaat bepalen aan bloot wordt gesteld. De zorg heeft het eveneens zwaar te verduren. Nederland staat thans bekend om zijn hoge babysterfte. Allerlei oorzaken worden uiteengezet, maar het basisprobleem blijft bestaan. Geld dat voor cruciale zaken in de maatschappij bedoeld was, verdwijnt in de zakken van inhalige linkse profiteurs.

Werken loont niet meer de moeite onder het socialisme. Ouderen onder u kennen het publieke geheim dat er 40 jaar betaald is voor een pensioen dat nu niet meer bestaat. Gelukkig heeft u 3 keer betaald zodat u nog wel een klein pensioentje en AOW krijgt. Wist u dat u gedurende uw leven zeker 2,5 miljoen euro verdient en hooguit 1 miljoen opmaakt? U zou, mits u uw hele leven heeft gewerkt, miljonair moeten zijn. Vergelijk uw spaargeld eens met dat bedrag. Bent u genaaid door links of niet? Balkenende en Bos lachen u keihard uit. Zelf zijn ze na 8 jaar in de Kamer zitten ruimschoots binnen. En u? U moet werken tot uw 67ste. Tenzij u eventueel zo'n zwaar beroep heeft dat uw rug al op uw 50ste naar de klote is. Dan mag u met een fooitje thuis gaan zitten. Met de linkse crisis is er ook werkloosheid ontstaan. Zonder werk is er geen onafhankelijkheid en kunnen mensen niet voor zichzelf zorgen. Wat doet links? Piet Hein Donner komt aan met een versoepeling van het ontslagrecht. Lekker allemaal thuis gaan zitten met een uitkering.

Privacy? Rechten van de mens? Vergeet het maar als er christen- en socialistentuig aan de touwtjes trekken. Weet u waarom grondrechten pas zeer laat in de 18e eeuw zijn ontstaan? Omdat de hele fucking middeleeuwen gebaseerd waren op een christelijke en socialistische inslag. Onder het mom van leven voor de staat. Een staat die zogenaamd werd ingegeven door God. Godverdomme, 1000 jaar ellende. Waar we net weer vanaf waren voordat mensen massaal op het CDA en de PvdA gingen stemmen. Niks rede. Niks gezond verstand. Alleen maar wazige filosofische praatjes waar niemand iets aan heeft. Normen en waarden, maar ondertussen ligt onze vrijheid op straat. Onder het christelijke en socialistische bewind is fascisme mogelijk waarbij democratisch gekozen politici strafrechtelijk worden vervolgd om hun mening. Het lijkt verdomme de Spaanse inquisitie wel met hun heksenjachten. Nederland is hard op weg om een ontwikkelingsland te worden waar mensenrechten met de voeten getreden worden.

Over mensenrechten hebben die christenhonden wel een grote bek. China zou met zijn communistische shit mensen onderdrukken en stoute dingen doen. Leuk hoor, maar wat doet Balkenende? Die schijt figuurlijk de daila lama in zijn bek als hij hem schoffeert door enkel een ondergeschikte het ontvangst te laten doen. Achterbaks gedrag is de linkse partijen eigen, want steevast moeten we aanhoren dat ze het met de kennis van vandaag anders zouden doen. "Ja meneer de rechter, ik heb die misdaad nu wel gepleegd, maar ik zou het nu toch anders doen." Denken ze werkelijk dat het zo werkt? Hirsch Ballin moet zich al even vaak verantwoorden voor zijn belabberde beleid. Politie en justitie nemen geen aangiften meer op van blanken als een moslim de dader is. Guusje ter Horst wil enkel zwarten bij de politie. Justitie en het MDI hebben sinds 2006 steeds meer mogelijkheden gekregen om gedachten te vervolgen. Boeven lopen vrij rond, er is gettovorming en er ontstaan rassenrellen.

Ondanks het steunen van een illegale oorlog, leren ze het nooit. Debatten met links zijn eindeloze woordspelletjes waar urenlang mierenneuken afgewisseld wordt met drogredenaties die hun gelijken niet kennen. Het kabinet koopt een JSF, maar we mogen dat geen kopen noemen. Naar het functioneren van Balkenende met betrekking tot de oorlog in Irak mocht geen onderzoek komen en rapporten die zijn falen aantonen worden naar de prullenbak verwezen. "Global warming" blijkt een verzinsel te zijn waar links miljarden voor heeft weggegooid. Bewijs wordt door hen simpelweg weggehoond. Overal waar we kijken, heerst linkse ellende. De KM-heffing moet een nieuwe melkkoe worden om Marokkanen naar de Efteling te sturen als ze uw portemonnee gejat hebben. Nederland mengt zich in ruzies met Noord-Korea en Iran. Icesave en ABN-Amro zijn mislukkingen van formaat dankzij Wouter Bos. Vrijheden zijn weg. De Gestapo valt zo binnen bij journalisten, cartoonisten en AOW'ers.

Minister Klink heeft zich met het rookverbod onsterfelijk belachelijk gemaakt. Diverse rechtszaken verloren en desondanks stug doorgaan met wetten maken die het verbod moeten handhaven. Abortuscijfers laten een forse stijging zien tussen de 20ste week en de 24ste week van de zwangerschap. Studenten zijn met Bos flink de klos. Slechte onderwijsprogramma's, harde knip in de studies (soms een jaar overdoen omdat een niet gehaald vak niet meer gegeven wordt), peperdure masters en schakelprogramma's die verdwijnen. Dank u wel PvdA! Gevaarlijke TBS'ers lopen vrij rond en natuurlijk heeft de multiculturele samenleving ook zijn tol geŽist. De tsunami aan islam kost ons al maar liefst 200 miljard. Grote steden zijn broeinesten van criminele buitenlanders waar minstens 50 % van de Marokkaanse jongeren crimineel zijn. Grote groepen krijgen generale pardonnen en steden saboteren remigratie. Steden waar de PvdA het voor het zeggen heeft, faciliteren buitenlanders om hier te komen en weigeren hen terug te sturen.

Overweging.

Verkiezingsfraude, steun aan illegale oorlogen, onderwijs en zorg zijn totaal verneukt, wegen storten in, treinen rijden als wrakken rond, miljardenschade door linkse hobby's, onterechte kapitaalinjecties voor banken, rassenrellen, politie en justitie die de boel niet meer in de hand houden, keer op keer belastingverhogingen, gelogen klimaathysterie om extra ontwikkelingshulp te geven, 350 miljard staatsschuld in 2010, tienduizenden criminele buitenlandse profiteurs die Nederland onveilig maken, generale pardonnen onder valse voorwendselen, politieke processen, privacyschendende maatregelen als veredelde jodensterren identificatiebewijzen en vingerafdrukken in paspoorten, opslag van alle gegevens in ruim 150 verschillende databases en een compleet ontwrichte maatschappij waarin diverse groepen elkaar naar het leven staan. Zie hier een bij lange na niet uitputtende opsomming van wat de laatste tijd allemaal aan linkse socialistische ratten te wijten is.

Woorden schieten tekort om te omschrijven wat de omvang en impact is van de door die socialistische debielen veroorzaakte schade. Geen tekst kan allesomvattend zijn en hen doen inzien wat ze de maatschappij hebben aangedaan. Wat moet er in hemelsnaam gebeuren om ze te stoppen? Beloven dat ze ooit voor het tribunaal zullen staan waar straffen uit lang vervlogen tijden hun deel zullen zijn is allang niet meer voldoende. Deze schande zou volgens bepaalde groepen slechts met bloedwraak kunnen worden uitgewist, maar wij denken dat de oplossing volgens de zelfde zogenaamde democratische weg gezocht moet worden. Uiteraard weten we wat de voorstanders van het socialisme tegen dit alles zullen inbrengen. Ontkenningen, bedreigingen, drogredenaties en andere zaken die afleiden van de waarheid. Bijvoorbeeld dat het CDA geen linkse partij is en zelfs de PvdA behoorlijk rechts kan zijn. Bullshit. Balkenende en consorten hanteren allemaal dezelfde fascistische, socialistische en nivellerende onzin en zijn dus links.

Balkenende en Bos willen u graag doen geloven dat dit ons allemaal is overkomen. Onzin. Honderden miljarden euro's onttrekken aan de economie om linkse hobby's te financieren gebeurt niet per ongeluk. Dat is opzet. Evenals het vervolgens voor de zoveelste maal heffen van zware belastingen om het te kunnen betalen. Het mislukte experiment van de failliete multiculturele samenleving tegen beter weten in voortzetten gebeurt eveneens opzettelijk. Net zoals het laten verpauperen van maatschappelijke zaken om dat te kunnen betalen. Oplossen zou heel eenvoudig moeten zijn. Draai de geldkraan dicht. Ons geld is van ons. Draai de multiculturele samenleving terug. Wat mislukt is, is mislukt. Niet meer verder jammeren. Los de staatsschuld af. Zonder schuld, komt er nooit een crisis. Mensen die ondanks al het bovenstaande nog steeds links zijn, moeten hun ogen uit hun kop schamen en snel oprotten. Zorg er in hemelsnaam voor dat het CDA, de PvdA en de CU nooit meer aan de macht komen. U kunt niet meer zeggen dat u het niet heeft geweten.
Reacties: 2
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 28-01-2010 om 08:50.
Jammer dat de mensen zo'n akelig kort geheugen hebben...

Reactie door Misdefinitie op 28-01-2010 om 14:18.
Gelukkig kunnen wij fungeren als collectief geheugen. Ooit zullen de ogen open moeten gaan.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.