Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 22 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

442 Allochtoons geweld voor geld (1)
441 The sound of goodbye (1)
440 Vernieuwing funest voor onderwijs
439 Internettrollen aan het werk (2)
438 Laffe dhimmi's capituleren voor de islam
437 PNVD vuistdiep in de kinderseks (1)
436 De vrijheid van de fascisten (1)
435 Draaikonten en hielenlikken (2)
434 Rassenrellen door multikul
433 APK vol verkooppraatjes
432 Terrorisme met racistisch motief (1)
431 Misdefinitie.nl wenst u een verbodloos 2010 (1)
430 Individualisme tegen socialisme
429 Halsema de klimaatonnozelaar (1)
428 Islamisering valt niet te ontkennen (4)
427 Callcenters teisteren consument
426 The amazing Retesmaad (6)
425 Ongewenste effecten multiflauwekul (1)
424 Pedosmet op discriminatiewetgeving
423 Stormfronter bestraft door varkensvoer

431 # Misdefinitie.nl wenst u een verbodloos 2010 #
Gepost door Misdefinitie op 01-01-2010 om 00:00.
Aan het einde van het jaar ontstaat vanzelf de sociaal wenselijke verplichting om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Mensen aan wie u niet eens een hand wilt geven, laat staan drie beleefdheidszoenen, dringen zich aan u op en de eerste week van het nieuwe jaar blijft iedereen slaafs opvolgen wat de traditie van hem verlangt. Wij doen het wat eenvoudiger en plaatsen deze tekst als dankwoord aan onze lezers om hen te bedanken voor alle bijdragen die ze hebben geleverd aan ons platform. Precies om 12 uur 's nachts omdat we geen vrienden hebben zodat het waarschijnlijk toch niet gelezen wordt. Hieruit blijkt wel dat het min of meer om een verplichting gaat waar met een beetje creativiteit mee te leven valt. Andere verplichtingen, vooral als ze van overheidswege worden opgelegd, zijn heel wat minder vrijwillig. Verboden als het rookverbod hebben 2009 ontsierd. Misdefinitie gelooft in een maatschappij waarin vrijheid en privacy de norm is. Misdefinitie.nl wenst u daarom een verbodloos 2010.

Terugblik op 2009.

Voor Misdefinitie was ongetwijfeld de rechtszaak in april 2009 het hoogtepunt van het jaar. De beheerder van deze website stond in deze zaak terecht voor de meningen die hier verkondigd worden over criminele en radicale moslims. Deze zaak werd met argusogen nauwgezet gevolgd door een aantal grote rechtse weblogs aangezien elke juridische uitspraak gevolgen kan hebben voor toekomstige behandelingen van dit soort zaken. Opvallend was dat de beheerder terechtstond voor uitspraken van anderen en door de officier van justitie als leider werd gezien van een racistische organisatie. Lokale linkse krantjes schreven hem kapot door hem neer te zetten als genadeloze nazi die alle moslims zou hebben uitgescholden voor berberapen, kakkerlakken en varkens. Hierdoor stond hem een onaangename verrassing te wachten. Tijdens de zitting stroomde de rechtbank vol met Marokkanen en was de sfeer zeer bedreigend. Een vurig pleidooi ontmaskerde justitie en het MDI als leugenaars die zaken uit hun verband hadden getrokken. Resultaat: vrijspraak!

De uitspraak van de rechter is niet alleen een overwinning voor de beheerder en Misdefinitie, maar ook van u. Voor de vrijheid van volk en vaderland. Daar doen we het allemaal voor. Van die verworven vrijheid waar de beheerder bijna zijn bloed voor heeft moeten geven, nou ja: een taakstraf dan, hebben we daarna grif gebruik gemaakt om u te informeren over de stand van zaken in de maatschappij. De oorspronkelijke gastarbeiders uit de jaren '60 waren met een relatief kleine groep van hooguit 150.000 mensen. Thans zijn er ruim 3 miljoen allochtonen in Nederland. Polygamie, fraude en schijnrelaties vormen belangrijke oorzaken. Na een extreme groei van de multiculturele samenleving stuiten we op de minder leuke kanten van de cultuurverrijkers. Moslimgeweld blijkt vooral racistische motieven te hebben en voornamelijk gericht te zijn op blanke Nederlanders. Propaganda van het MDI wordt hiermee ontkracht. Wilders liet weten dat miljoenen moslims in Europa zo op transport kunnen.

Discriminatie en racisme? Geen sprake van. Misdefinitie dook dieper in de materie en ontdekte dat discriminatie van moslims nauwelijks een probleem is in Nederland met dank aan het linkse construct dat zij honend "positieve discriminatie" noemen. Het ROC zou een Marokkanenstop hebben aangekondigd. Niks van waar. De PvdA heeft daarover gelogen. Scholen zouden vol zijn voor zwarten. Niks van waar. Tofik Dibi (GroenLinks) ziet overal racisme waar het niet te vinden is. Wilders zou allochtonen massaal het land uit deporteren wegjagen. Niks van waar. Een groot deel wil zelf vertrekken. Socialistenretoriek van onder andere Van der Laan (PvdA) bleek ook al gebaseerd op fabels. Net als het hele idee dat moslims gediscrimineerd worden. Links blijkt namelijk geen enkele moeite te hebben met racisme. Racisme is namelijk door het linkse beleid volledig gelegaliseerd. Tenminste, als het om racisme van blanken gaat. Ondertussen is duidelijk dat er steeds hardere maatregelen moeten komen om het tij te keren.

Tegenstanders willen graag naar Misdefinitie verwijzen met termen als achterlijke naziwebsite, fascisten en racisten. Islamisering valt echter niet te ontkennen. Wij brengen u de onvervalste feiten. Halal eten op school vanwege een handjevol moslims, sinterklaas mag geen kruis meer door de islam, kerstbomen worden bijna een taboe in katholieke scholen waar de islam heerst en kleine kinderen worden in moskeeŽn kapotgeslagen als ze er niet in slagen de dieren op te noemen waarmee de islam joden en andersdenkenden identificeert. Tevens vonden we een verklaring waarom christenen zo graag de laffe dhimmi's uithangen en zich als slaven voor de islamwagen laten spannen. Fundamentele christenen houden soms net zo van discriminatie als radicale moslims. Ondanks dat we vaak berichten over de problemen met de tsunami aan islam, hebben we ook veelvuldig de rechterkant van de politiek besproken. De PVV behandelt sollicitanten als honden en we hebben het linkse aspect van Wilders nader onder de loep genomen.

Vijanden die graag willen beweren dat immigratie het enige is waar we over schrijven komen bedrogen uit. Haters stonden perplex over de veelvoud aan onderwerpen waar we onze deskundigheid over hebben laten schijnen. Binnen het vakgebied psychologie hebben we erop gewezen dat er gevallen zijn waarin trauma's juist ontstaan door de reacties van de omgeving die achteraf gegeven worden. Inclusief het gedoe rondom de hulpverlening. Denk recent aan wat er met Laura Dekker gebeurde. Had de jeugdzorg anders gehandeld, dan was dat meisje niet zo de vernieling in geholpen. Pestgedrag is een goede voorspeller voor het verdere leven van het slachtoffer. Slachtoffers die jarenlang stelselmatig zijn gepest zijn vaak volledig geruÔneerd en hebben daar hun hele leven last van. Velen blijven tot ver in de 30 maagd, krijgen geen baan en blijven aan de rand van de samenleving hangen die hen in de steek laat. Zelfmoord kan vaak alleen voorkomen worden als de samenleving zijn verantwoordelijkheid neemt en er vele taboes doorbroken worden.

Jongeren liggen ons nauw aan het hart. Behalve dat zij de toekomst zullen vormen en zijn, zijn jongeren heel kwetsbaar en gevoelig voor schadelijke invloeden. Aan ons de taak deze invloeden te benoemen zodat de politiek ze kan oppikken. Jammer genoeg daalt het onderwijsniveau naar een nieuw dieptepunt. Kinderen van tegenwoordig kunnen niet meer rekenen en fatsoenlijk lezen en schrijven. De verantwoordelijke partij is snel gevonden. De PvdA heeft door zijn idiote beleid en dwaze "vernieuwingen" het onderwijs volledig vernacheld. Ouderwetse discipline ontbreekt. Steeds vaker kunnen we zien dat jongeren losgeslagen gedrag gaan vertonen. Linkse partijen weten zich geen raad en denken alleen aan betuttelen. Daarmee zullen onze kinderen het echt niet redden. Deskundigen worden door links opgeroepen om een oordeel te geven over hoe het nu verder moet moet de kinderen. Opmerkelijk is dat iedereen heel goed weet wat jongeren nodig hebben, maar niemand op het idee komt om het eens aan de jongeren zelf te vragen.

Aangezien we thans een afschuwelijk links kabinet hebben, vinden we vooral veel misstanden bij linkse hobby's zoals het milieu. Grote landen als China, Rusland en de VS vervuilen het meeste, maar weigeren daar iets aan te doen. Nederland is veel te klein om een verschil te maken. Toch voert het linkse kabinet zinloze maatregelen in. Het nieuwe rijden levert enkel nadelen op zoals slijtage. Alle voordelen zijn gelogen. De gloeilamp verdwijnt, maar spaarlampen zijn veel viezer en het licht is veel slechter. Rekeningrijden is de zoveelste belastingverhoging zonder dat het helpt. De klimaattop in Kopenhagen trok veel hoge linkse functionarissen, maar deed niks voor het milieu. Het bleek een trucje te zijn om meer ontwikkelingshulp te geven. Over domheid is veel geschreven. De linkse politiek is zo hypocriet dat ze enkel selectief verontwaardigd willen zijn als het hen eens een keer goed uitkomt. Hersenloze trollen op het internet die anoniem de lafbek uithangen vormen hun dankbare achterban.

Helaas voor de trollen boeken ze geen resultaat, want alle linkse klimaatleugens zijn eveneens ontkracht nadat we de uitdaging van Halsema (GroenLinks) aannamen en haar verpletterden met een artikel vol verwijzingen naar wetenschap, feiten en argumenten. Justitie kreeg het na hun nederlaag tegen Misdefinitie zwaar te verduren. Eerst voorspelden we dat steeds meer nette burgers zich tegen politie en justitie gaan keren als justitie niet normaal gaat doen en boeven gaat vangen. Mensen vervolgen om hun mening, aangiften van autochtonen niet opnemen als het om geweld van allochtonen gaat en Nederlanders door het slijk halen die tegen de overheid zijn kon wel eens met geweld beantwoord worden. En inderdaad. Politie en justitie hielden niet op met discrimineren en klieren, dus ging een menigte de politie te lijf in Hoek van Holland. Alle zeilen hebben ze moeten bijzetten dit goed te praten. Via de overheid krijgt justitie steeds meer macht. Ze vergeten echter dat het volk hen spuugzat is en echt niet vanwege hun goede optreden.

Vooruitblik 2010.

We geven u graag een indicatie van een aantal onderwerpen die we willen behandelen in 2010. Met justitie zijn we nog niet klaar. Op 20 januari 2010 start het politieke proces tegen Geert Wilders van de PVV. Aangezien deze rechtszaak gaat over meningen, raakt het rechtstreeks aan uw en onze vrijheid. Hier zal het laatste nog niet over gezegd zijn. Tegelijkertijd wacht de beheerder van Misdefinitie nog een rechtszaak. Hij is weliswaar vrijgesproken, maar omdat justitie door uw belastingen oneindig kan procederen, blijven ze in hoger beroep gaan tot aan de hoogste instantie. We verwachten in 2010 meer informatie te krijgen. Het falen van de politie wordt besproken en Misdefinitie geeft de politie nog een kans te bewijzen dat ze iets waard zijn. Privacy wordt steeds zeldzamer in Nederland. Is dat wel nodig en wat kunnen we leren van de extreme maatregelen die getroffen worden? Misdefinitie zal ook in 2010 voor u nagaan of instanties wel doen waar ze van uw zuurverdiende geld voor betaald worden.

Over de jongeren beginnen we ons echt zorgen te maken. Kunnen zij er nog wel van opaan dat we er alles aan doen ze een goede opleiding te geven waarmee ze zich staande kunnen houden in de maatschappij van morgen? Misdefinitie duikt op in de scholen waar het allemaal met gebeuren. We willen weten wat scholen allemaal doen om goede leraren aan te trekken en analyseren het proces van sollicitatieronden op scholen. Zonder goede sollicitaties komen er immers geen goede docenten. Dit onderzoek loopt al enkele jaren en de publicatie stond voor 2009 op de planning, maar de resultaten waren zo schokkend dat we het zeker wilden weten. In 2010 krijgt u de resultaten zeker te lezen en zult u begrijpen waarom het lerarentekort ontstaat en wat er aan te doen valt. Nu al kunnen we verklappen dat een aantal schooldirecteuren niet blij zullen worden van onze bevindingen. Al hebben ze er zelf aan meegewerkt. Structurele veranderingen zijn nodig om jongeren te behoeden voor het failliet van het Nederlandse onderwijs.

Sociale netwerken op internet kunnen steeds vaker op onze belangstelling rekenen. Dergelijke netwerken zijn ideaal om nazipropaganda te verspreiden mensen kennis te laten maken met ons gedachtegoed. Misdefinitie is derhalve onder de eigen naam vertegenwoordigd op onder andere Ekudos, NUjij, Hyves, Twitter en Kwekker. Anderen posten onder een pseudoniem om niet herkend te worden door gespuis dat ernaar streeft alles wat niet links is uit te roeien. Dit levert op andere websites felle discussies op waarbij tegenstanders zich niet zelden van hun fascistische kant laten zien. Volgend jaar zullen we een aantal ideologieŽn tegen het licht houden om u aan te tonen wat voor soort figuren erachter zitten. Uiteraard kunt u van ons de nodige analyses verwachten van opvallende processen in de maatschappij. Helaas blijven grote misstanden ook in 2010 zich onverstoorbaar aandienen. Islamisering, socialisme, libertarisme en fascisme zullen zeker niet onbespreekbaar blijven.

De deels door het linkse kabinet veroorzaakte crisis in Nederland zal gedeeltelijk verdwijnen. Niet omdat zij zulke daadkrachtige maatregelen hebben genomen, maar omdat de wereldwijde economie weer gaat aantrekken en zij daarvan zullen profiteren. Tijdens de paarse kabinetten in de jaren '90 hadden de socialisten geluk. Het ging goed en dus viel het falende socialistische beleid niet op. Paars verdween en met Balkenende kregen we zuur in plaats van het zoet. Dit keer is het precies andersom. De socialisten kwamen in 2006 aan de macht en in 2008 begon de crisis zodat iedereen kon zien wie verantwoordelijk was. Het gaat er dus om spannen in 2010. Verdwijnt de crisis door externe factoren voordat het linkse kabinet opzout, dan zullen zij met de eer willen strijken. Gaat de crisis niet weg, dan zullen ze op den duur moeten erkennen dat ze grandioos gefaald hebben met hun kutbeleid. Wat er ook gebeurt: wij zullen u blijven informeren. Het linkse kabinet heeft reeds gecapituleerd en zal voor de misstanden goed gestraft worden.

Misdefinitie.

Misdefinitie stond dit jaar stil bij het vijfjarig bestaan van deze website. "Vijf jaar berberapen, kakkerlakken en debielen" kopte de titel van het toenmalige artikel dat we erover schreven. Waarmee we verwezen naar de misvattingen met betrekking tot deze website. Berberapen en kakkerlakken is wat felle tegenstanders willen lezen zodat ze deze site kunnen wegzetten als racistisch. In werkelijkheid is de grap dat deze woorden volledig uit hun context zijn gerukt en gemanipuleerd terwijl er iets heel anders stond. Hetzelfde is geprobeerd met Geert Wilders die zei: "Geen moslim meer Nederland in." Zijn vijanden maakten daarvan: "Geen moslim meer in Nederland". Voor slechte lezers maakt dat nauwelijks verschil, maar er zit wel degelijk een verschil tussen grenzen dicht voor niet-westerse allochtonen en het deporteren van alle moslims. Gelukkig konden wij dat duidelijk maken. Misdefinitie is al vijf jaar zeer kritisch over allerlei misstanden in de samenleving en zegt u zonder politieke correctheid wat we vinden.

Wat ons betreft is dit de lijn die we voorlopig zullen blijven volgen. Natuurlijk begrijpen we ook wel dat als we een website zouden runnen die wel de machtige linkse politieke elite volgt, deze site een stuk groter en bekender zou zijn. Mensen houden van simpele dingen waarbij ze niet hoeven na te denken. Uiteraard snappen we dat de vaak ruige taal mensen kan afschrikken en trollen motiveert om deze website af te kraken. Om eerlijk te zijn hebben we daar schijt aan. Misdefinitie is geen site voor watjes. Politiek correct gelul kunt u overal op internet vinden. Websites voor kinderen zijn er eveneens in overvloed. Hetzelfde geldt voor slaafse websites en linkse media die precies schrijven wat de overheid van ze verwacht. Misdefinitie wil onderzoeken en informeren over de werkelijkheid. Zonder poespas keihard de waarheid en feiten op tafel in duidelijke en consequente bewoordingen. Inderdaad. We worden daarmee niet net zo groot als Retecool die het moet hebben van onderbroekenlol, smaad en laster. Jammer dan.

Ergens volledig voor staan en er met volle overtuiging voor inzetten is heel moeilijk in de huidige maatschappij waarin mensen lijnrecht tegenover elkaar staan. Misdefinitie ontleent deels zijn bestaansrecht doordat we vechten voor vrijheid en alles wat daarbij komt kijken. De vrijheid om te zeggen wat we denken, het recht op absolute eigendom en het behoud van de dominante cultuur van ons volk en vaderland. Al vaak hebben we laten zien dat vrijheid niet op zichzelf kan staan. Zonder privacy hebben we geen vrijheid. Gebrek aan privacy zorgt namelijk voor een totalitaire politiestaat. Wat weer samenhangt met het aantal socialistische beperkingen dat we thans voor onze kiezen hebben gekregen. Des te meer beperkingen, des te minder vrijheid. Belangrijk is dus om de privacy terug te brengen en het aantal beperkingen drastisch te verkleinen. Inclusief alle vormen van nutteloze bureaucratie in Nederland. Misdefinitie.nl wenst u een verbodloos 2010 toe. Let op de vingers en de ogen als u met vuurwerk in de weer gaat. Op naar een nieuw jaar!
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 05-01-2010 om 12:25.
En ik wens het team van Misdefinitie nog vele jaren scherpe ogen, oren en monden met de daarbij behorende vrijheden toe!
Bedankt voor alle reeds geleverde inzet.

Mosje

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.