Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 23 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

422 Rekeningrijden naar alternatieven
421 Leren van demoniseren
420 Boekhandels veredelde dozenschuivers
419 Voor jongeren hun eigen bestwil (1)
418 Vijf jaar berberapen, kakkerlakken en debielen
417 "Ik haat buitenlanders!"
416 Hersenloze trollen zonder inhoud
415 White revolution is the only solution
414 Zelfmoord in een schijnwereld
413 Milieumaffia knoeit met gloeilamp
412 Zonder privacy geen anonimiteit
411 Wilders als slinkse
410 Capitulatie van het linkse kabinet
409 Onwetendheid van belang voor de staat
408 Het psychopatenprofiel
407 PvdA vernachelt onderwijsniveau
406 Fuck de politie!
405 Hackdiscussie onder vuur
404 Afglijden van de gebaande paden
403 Linkse ellende terug van vakantie

418 # Vijf jaar berberapen, kakkerlakken en debielen #
Gepost door Misdefinitie op 28-10-2009 om 23:32.
Medio 2003 studeerde de beheerder van Misdefinitie af aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Jarenlang heeft hij daar kunnen constateren dat de HvA een bolwerk is van discriminatie, intimidatie, fraude, verduistering en oplichting. Ruim vier jaar werd hij geconfronteerd met de ronduit schandalige manier waarop de hogeschool studenten behandelt als honden en bureaucratische procedures misbruikt om de misstanden te verbergen. Geen instantie wilde luisteren en zelfs de pers was zo bang voor de macht van de hogeschool dat ze de zaak het liefst in de doofpot zagen verdwijnen. Iedereen raadde het naar buiten brengen van de misstanden af vanwege de juridische consequenties. Dergelijke misstanden werden door de beheerder echter zo onaanvaardbaar geacht, dat hij vond dat zijn plicht was om het maatschappelijke belang te laten prevaleren. Zodoende begon hij te publiceren en met groot succes. Misdefinitie bestaat 5 jaar en is uitgegroeid tot een platform waar geen maatschappelijk misstand onbesproken blijft.

Het concept.

Veel mensen vragen zich af hoe een website, die onder tegenstanders bekend staat als achterlijke nazisite, al zolang kan bestaan. Om die vraag te kunnen beantwoorden, zullen we moeten kijken naar wat Misdefinitie zo uniek en onderscheidend maakt ten opzichte van andere websites. Sinds het internet gemeengoed is geworden in de Nederlandse samenleving, is ook het aantal websites explosief gegroeid de afgelopen jaren. Actualiteitenwebsites, fora en de zogenaamde shocklogs kwamen als paddenstoelen uit de grond. Duizenden websites schrijven thans op het eerste gezicht over dezelfde onderwerpen. Misdefinitie verschilt echter significant van het bestaande aanbod. Nieuwssites zoals nu.nl publiceren meerdere keren per dag het laatste nieuws. Veelal vanuit de ANP-nieuwsfeed. Actueel en bij de tijd, maar u zult hetzelfde nieuws op die dag overal op het internet kunnen vinden. Initiatieven als fok.nl zijn breder, maar bestaan grotendeels uit herschreven teksten van anderen.

Shocklogs als GeenStijl en Retecool zijn bedoeld om hersenloos vermaak te bieden in de vorm van onderbroekenlol. Andere platformen kennen zo hun beperkingen. Op NUjij kunnen mensen verwijzingen naar artikelen posten waarop anderen kunnen reageren. Zware onderwerpen zoals de immigratieproblematiek en feiten over het gedrag van criminele allochtonen zijn er echter niet toegestaan. De politieke correctheid viert hoogtij en wie over verboden onderwerpen praat kan een ban verwachten. Specifieke fora zoals de ondernemingsfora van Higherlevel en de KvK bieden soms ruimte voor maatschappelijke kwesties die ondernemers aangaat, maar wie heilige huisjes omver trapt zoals het functioneren van de overheid en de Belastingdienst wordt er ongenadig uitgetrapt. Websites die het over onderwijs hebben zijn als de dood voor meningen die tegen de huidige systemen aanschoppen. Links beleid ter discussie stellen is op de meeste websites al helemaal uit den boze.

Vrijsprekende websites die veel meer toestaan kennen het probleem van het polariseren. Het internet zit vol trollen en kakkerlakken die niks anders willen en doen dan discussies saboteren. Links extremistische types schuwen zelfs het plaatsen van strafbare uitingen niet zodat de beheerder van de voor hen onwelgevallige website strafrechtelijke vervolging moet vrezen. Zoals het geval was in de zaak van rechtser.com waarbij de beheerder door de politierechter werd veroordeeld. Nationalistische fora komen en gaan. Stormfront is een oudgediende en tevens gehost in Amerika waar de vrijheid van meningsuiting wel adequaat wordt beschermd. Nadeel is dat veel bezoekers u wensen in te delen in 3 categorieŽn: jahoedie, zionist of jodenhater. Al gauw merkten we dat het publieke debat een aantal fundamentale problemen heeft. Mensen worden dom gehouden zodat ze niks weten, maatschappelijke processen zijn te ingewikkeld en bij velen zijn de discussieregels onbekend. Nederland heeft behoefte aan een platform dat hieraan tegemoet komt.

Misdefinitie heeft zijn concept zo opgezet dat deze bezwaren wegvallen. We maken geen opsomming van actualiteiten en feiten zoals in de reguliere media gebeurt. Mensen die dat willen kunnen overal terecht en bovendien is geen mens in staat om alle feiten te onthouden, te interpreteren en op de juiste manier in te zetten in het debat. DiscussiŽren over losse feiten verzandt vrijwel altijd in mierenneuken over niet relevante details. Onze artikelen staan nooit los van een bredere maatschappelijke context. Hoewel de artikelen los van elkaar gelezen kunnen worden, zijn het geen losse teksten zonder samenhang. Op Misdefinitie bouwen een groot aantal teksten op elkaar voort en vormen als het ware doorlopende verhaallijnen die maatschappelijke processen over de lange termijn in detail verhalen. Door verbanden te leggen en nieuwe inzichten aan te vullen in nieuwe artikelen, verouderen de artikelen nauwelijks. Misdefinitie maakt een stortvloed aan informatie beheersbaar en begrijpbaar voor de gewone man.

Onderwerpen.

Onderwijs.
Onderwerpen als onderwijs, immigratie, psychosociale problematiek, politieke besluitvorming en bureaucratische systemen vormen de rode draden op Misdefinitie. Zouden we de actualiteit verhalen, dan kende u een aantal feiten. Gaan we losse betogen maken, dan kende u onze mening. Daarmee bent u echter niet in staat om het grotere verband te begrijpen. Belangrijke waarom-vragen, bijvoorbeeld waarom het onderwijs de afgelopen 20 jaar zo enorm is veranderd, zijn met die informatie niet te beantwoorden. Aangezien we niet alwetend zijn en binnen de muren van de regentenkliek die het allemaal besluiten kunnen kijken, moeten we het op een andere manier doen. Namelijk door het observeren van gedrag, bundelen van de feiten, leggen van verbanden en het blootleggen van achterliggende redeneringen, rechtvaardigingen en constructies. Vier jaar lang een onderzoek doen op een hogeschool zegt niks als het niet breder te plaatsen is.

Het onderzoek leverde behalve feiten ook inzicht op in het hele constructiesysteem van het hoger onderwijs dat op alle hogescholen en universiteiten in gebruik is. De beheerder publiceerde daarover het boek "De misdefinitie van de HvA" en ontdekte dat iedereen ontzettend bang was voor represailles. Destijds was dat logisch. Nederland had decennia lang een goede reputatie op het gebied van onderwijs. Over de hele wereld werden onze doctorandi gevraagd en de hele Nederlandse samenleving zou in duigen kunnen vallen als men doorheeft dat de professionals in wiens handen we dagelijks ons lot neerleggen eigenlijk hun diploma niet waardig zijn. De pers bleek het allang te weten en durfde er niet over te publiceren. Tientallen mensen zochten contact met ons omdat ze precies hetzelfde hebben gezien op hun eigen hogeschool of universiteit. Misdefinitie deed het onderzoek nog deels over op de Universiteit van Amsterdam en vond daar hetzelfde probleem. Ongelofelijk: iedereen wilde een doofpot, maar wij publiceerden toch.

Met een leger aan advocaten probeerde de HvA de publicatie tegen te houden. De auteur van het boek werd bedreigd met een miljoenenclaim waardoor de uitgeverij het voor gezien hield. We namen de uitdaging aan en we wonnen. Wat niemand wist is dat het aanleiding was voor nog meer onderzoek om de onderste steen boven te halen. Om allochtonen meer kans te geven op een diploma, werd alles uit de kast getrokken om het niveau omlaag te trekken. Slechte geflopte docenten uit het bedrijfsleven werden aangetrokken om het grut te onderwijzen. Oude onderwijsmethoden die gebaseerd waren op kennis en vaardigheden verdwenen. Competentiegerichte rotzooi waarmee een docent desnoods subjectieve beoordelingen kan geven op basis van huidskleur moest de uitvoering van het diversiteitsbeleid makkelijker maken. Privacy bij overheidsinstellingen is bar en bar slecht. Vijf jaar geleden publiceerden we de adresgegevens van de hele informatica-afdeling van de HvA. Nog steeds wilde men niet erkennen dat het gruwelijk mis is daar.

Denkt u dat dit niet meer recent is? Recent bleek dat Hogeschool Utrecht op dezelfde manier de klos was. Met tentamens blijkt massaal gefraudeerd te worden. De HvA liet ouderen en studenten surveilleren. Lerarenopleidingen bleken daarna niet te deugen. Eind 2007 durfde journalist Arianne Mantel van de Telegraaf eindelijk over de misstanden die toen al 3 jaar op Misdefinitie stonden te publiceren. Later bleken dezelfde problemen ook op het MBO en het voortgezet onderwijs te spelen. Misdefinitie ging undercover bij 2 scholen en werd uiteindelijk ontslagen. Terwijl de media bezig waren om zo goed mogelijk de beheerder van Misdefinitie neer te zetten als nazi, onthulden wij dat er op heel wat scholen pedofielen rondlopen aangezien het bewijs omtrent gedrag niet altijd gevraagd wordt. Andere schandalen werden gevonden in het ophogen van cijfers van leerlingen (dacht u dat slaggingspercentages van 99 % normaal waren?!) en een klimaat waarin leerlingen de leraren commanderen. Gaandeweg werd duidelijk hoe het onderwijs is verkracht door de PvdA.

Immigratie.
Ongetwijfeld is Misdefinitie het meest bekend geworden door de vele kritische artikelen over criminele allochtonen. Voor tegenstanders is dit gewoon een van de vele naziwebsites die stelselmatig allochtonen als moslims beledigen en discrimineren. Ze zijn te achterlijk om te beseffen dat er heel wat meer achter zit dan zij met hun garnalenhersentjes kunnen bevatten. Feiten kunnen niet ontkend worden. Misdefinitie is een van de eerste websites geweest die u openlijk informeerde over het feit dat juist autochtonen gediscrimineerd worden in plaats van allochtonen. Allochtonen hebben in de loop van de tijd namelijk een behoorlijk aantal voorrechten gekregen. Rond 2004 begonnen we te berichten over de schandalige voortrekkerij van allochtonen op scholen. Gaandeweg werd er steeds meer geld gegeven voor privileges van allochtonen zoals vlinderreisjes, subsidies en voorkeursbeleid bij overheidsbanen. Ondertussen begon Nederland echt last te krijgen van de voortdurende islamisering en dhimmitude van de linkse politici.

Helaas bleef het niet bij discriminatie van autochtonen alleen. Van Gogh is in 2004 om zijn mening afgeslacht door een moslimzwijn. Geert Wilders loopt al jaren rond met permanente beveiliging. Alles en iedereen die iets over de islam zegt wordt vervolgd door justitie. Sinds 2007 gebeuren er in Nederland dingen die we kennen uit extreem linkse stalinistische regimes. Webloggers en cartoonisten worden zonder pardon door de stasi midden in de nacht uit hun huizen gesleurd en in de cel gestopt. Om later een taakstraf te krijgen of te worden vrijgesproken. Dat dan weer wel. Justitie kent zijn prioriteiten. Eind 2007 begonnen moslims in diverse steden helemaal los te gaan. Stelselmatig bespugen van buschauffeurs en hulpverleners, roven, intimideren, verkrachten, mishandelen en doodsteken waren misdaden die in krantenartikelen samengaan met de Marokkaan. Deze lijn beleefde kort daarna zijn climax. Ruim 50 % van de Marokkanen in grote steden bleek crimineel. Ondertussen stonden wij terecht voor het schrijven van tekst. Vrijspraak!

Politie en justitie.
Beschaafde maatschappijen gaan er vanuit dat eigenrichting onwenselijk is en dat een centraal politieapparaat dat vanuit de overheid een geweldsmonopolie vestigt beter de veiligheid en handhaving van de wet kan garanderen dan individuen dat kunnen. Hiermee wordt tevens het heffen van hoge belastingen gerechtvaardigd, want het moet allemaal betaald worden. Politie en justitie bestaan dus omdat het volk het wil. Het is een middel, geen doel op zich. Vaak hebben we gezien dat zij hard op weg zijn het respect van de bevolking te verliezen met alle gevolgen van dien. Zeggen we dat, dan worden we denigrerend "politiebashers" genoemd die er enkel op uit zijn om de politie zwart te maken. De praktijk zegt iets anders. Wie met de politie te maken krijgt, heeft bijna altijd een kutervaring. Zijn dat dan allemaal mensen die er een sport van maken om de politie te beledigen? Nee. Misdefinitie ontdekte dat ze zichzelf schuldig maken aan strafbare feiten.

Met dank aan Ter Horst selecteert de politie bij sollicitaties tegenwoordig op huidskleur. Want die nieuwe leuke korpschef moet wel een excuusneger zijn. Anders wordt er gediscrimineerd en dat mag niet. Discriminatie van autochtonen honen ze lachend weg. Ook ontdekten we dat u als Nederlander vrijwel onmogelijk aangifte kunt doen tegen moslims. Nadat de beheerder van Misdefinitie bedreigd is met de dood, werd hij na het doen van een aangifte door de politie ervan beschuldigd een valse aangifte te hebben gedaan. Men weigerde het te onderzoeken en liet duidelijk merken dat de beheerder zelf onderdeel zou worden van een strafonderzoek. De omgekeerde wereld. Zes maanden later stond hij voor de rechter. Later hebben ze nogmaals een aangifte van Misdefinitie geweigerd. Nu zijn we niet uit op wraak, maar dit komt vaker voor. We hebben politie en justitie daarom hiervoor gewaarschuwd. Daar hadden ze schijt aan, maar wat we voorspelden kwam uit. Mensen gaan steeds meer geweld gebruiken tegen de politie als ze niet normaal doen.

Socialisme.
Over het socialisme kunnen we eigenlijk kort zijn. Tientallen jaren hebben ze minstens 50 miljard euro verspild aan linkse hobby's. Onze staatsschuld is onder leiding van de PvdA in de jaren '90 verdubbeld en is nu, weer onder leiding van de PvdA, bijna weer verdubbeld. Ruim 300 miljard schuld. Waarvan 200 miljard aan de multiculturele samenleving en 100 miljard aan mislukte injecties bij banken. Mislukt omdat we dat geld door Wouter Bos gewoon kwijt zijn. Mensen nemen het ons niet in dank af als we melden dat de volledige staatsschuld is gekomen door linkse hobby's, maar ook hier geldt dat de feiten niet liegen. Zonder socialisme was er geen armoede. Elk land dat armoede kent heeft een systeem dat verwant is aan het socialisme, communisme en collectivisme. Zonder socialisme geen dictators. Alle regimes met een dictator zijn socialistisch en dus links. Dit wordt vaak tegengesproken. Het socialisme kent tientallen constructies om dit allemaal te rechtvaardigen en te verbergen.

Misdefinitie is de enige website die deze constructies uit de doeken doet, uitlegt en vertelt hoe u erop kunt reageren. Al snel bleek dat het socialisme keer op keer failliet gaat. Net als het communisme dat aan minstens 100 miljoen mensen het leven kostte, krijgen mensen door dat het vieze linkse denken dat socialisme genoemd wordt eerder neerkomt op fascisme dan een sociale ideologie. Balkenende IV kwam in 2006 aan de macht en al onze voorspellingen zijn uitgekomen. Bos en Balkenende hebben Nederland verkracht. Miljardenschulden, crisis, hoge werkloosheid en een kabinet dat 4 jaar lang helemaal niks heeft gedaan. We hebben de tendens gezien dat de socialisten van hun oude tactiek zijn afgestapt. Vroeger deden ze nog moeite om enigszins logisch over te komen, de boel recht te praten en de schijn op te houden. Tegenwoordig schermen ze openlijk met hun domheid en werken hun acties averechts. De PvdA legaliseerde discriminatie, speelt openlijk sinterklaas en moet antwoorden op alle vragen schuldig blijven.

Maatschappelijke onderwerpen.
Wat velen heeft verbaasd is dat Misdefinitie niet alleen professioneel kan schrijven over politiek, maar ook deskundig is op allerlei andere maatschappelijke gebieden. Geen onderwerp is te gek en Misdefinitie kent geen taboes. Kinderporno blijkt makkelijk te downloaden, hulpverleners zijn bang voor zelfverwonding, zelfmoord is niet egoÔstisch maar vaak een daad waar de omgeving hen toe dwingt en pesten kan leiden tot het eeuwig maagd blijven zijn conclusies die zijn onderzocht. Vijanden houden dan altijd wijselijk hun mond, aangezien ze dan niet kunnen zeggen dat hier enkel racisten schrijven. Gedrag van personen, groepen en organisaties staat veelvuldig ter discussie. Misdadig gedrag als bedreiging, discriminatie en oplichting, maar ook gedrag van trollen, vijanden en hersenloos gespuis ontkomt niet aan de kritische ogen. Misdefinitie schrijft over iedereen. Linkse haters moesten even slikken toen bleek dat organisaties als Nieuw Rechts, PVV en Stormfront eveneens kritisch bejegend worden.

Overweging.

Linkse tegenstanders zeggen al te graag dat we Marokkanen, Turken en linkse figuren neerzetten als berberapen, kakkerlakken, ratten en debielen. Vandaar de wat sarcastisch gekozen titel van dit artikel. Media schrijven ons kapot, politie en justitie zitten achter ons aan, tegenstanders bedreigen ons en grote groepen mensen hebben ons maatschappelijk gediskwalificeerd. Is dat het allemaal waard? Jazeker. Socialistisch fascisme is geen vrijheid. Zonder privacy geen vrijheid. Onderwijs, zorg en veiligheid vormen de hoekstenen van de samenleving. Hoekstenen die verdedigd moeten worden. Verdediging die niet kan plaatsvinden als een groot gedeelte van het volk onwetend is. Onwetend over misstanden, constructies, systemen en maatschappelijke processen. Onwetend door het gedegradeerde onderwijs. Onwetend door de taalverloedering. Wat de reden van het gebrek ook is: u heeft als burger recht op die kennis. Misdefinitie informeert, publiceert en discrimineert doceert.

Begrijpend lezen is de moeilijke activiteit die mensen met tekst kunnen verrichten. Wat ons heel erg is bijgebleven is de hersenloosheid van figuren met het IQ van een apennootje. Dwazen die instinctief reageren op enkele woorden zonder te lezen wat er in de tekst staat. Imbecielen die geen sarcasme, satire en humor snappen en compleet losgeslagen reageren. Snappen dat een titel als "Ik haat buitenlanders!" sarcastisch bedoeld is omdat het de mening weergeeft van iemand wiens standpunt juist ontkracht is, is veel te moeilijk voor ze. Moeten ze inhoudelijk reageren, dan vallen ze over een titel met de woorden "white revolution" en "solution". Dat het satire is op een boodschap van de Marokkaanse gemeenschap willen ze niet begrijpen. Omgaan met zulke mensen is niet te doen. Belangrijker is dat we ons niet uit het veld laten slaan door fascisten en nog lang niet van plan zijn te stoppen. Op naar de volgende 5 jaar. Onze dank gaat uit naar iedereen die Misdefinitie mogelijk maakt. Inclusief onze lezers.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.