Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 23 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

422 Rekeningrijden naar alternatieven
421 Leren van demoniseren
420 Boekhandels veredelde dozenschuivers
419 Voor jongeren hun eigen bestwil (1)
418 Vijf jaar berberapen, kakkerlakken en debielen
417 "Ik haat buitenlanders!"
416 Hersenloze trollen zonder inhoud
415 White revolution is the only solution
414 Zelfmoord in een schijnwereld
413 Milieumaffia knoeit met gloeilamp
412 Zonder privacy geen anonimiteit
411 Wilders als slinkse
410 Capitulatie van het linkse kabinet
409 Onwetendheid van belang voor de staat
408 Het psychopatenprofiel
407 PvdA vernachelt onderwijsniveau
406 Fuck de politie!
405 Hackdiscussie onder vuur
404 Afglijden van de gebaande paden
403 Linkse ellende terug van vakantie

417 # "Ik haat buitenlanders!" #
Gepost door Misdefinitie op 23-10-2009 om 23:45.
Schrijven over moeilijke maatschappelijke onderwerpen zoals de problematiek van de multiculturele samenleving vereist veel kennis, deskundigheid en professionaliteit. Gewoon achter de computer gaan zitten en klakkeloos allerlei soorten vuil en onwaarheden uitspugen is uit den boze. Auteurs moeten zonder tegenstrijdigheden consequent kunnen redeneren, artikelen moeten op elkaar voort kunnen bouwen en de feiten mogen een stuk niet zomaar onderuit kunnen halen. Hoewel dit heel logisch en vanzelfsprekend lijkt, verschijnen er toch veel teksten waarbij we vermoeden dat de columnist met poep in de oren en oogkleppen op heeft geschreven zonder rekening te houden met de werkelijkheid. Aannames, suggesties en verdraaiing van feiten worden niet geschuwd. Vooral als het om gevoelige zaken gaat als racisme, hebben opiniemakers er een handje van de waarheid met een korrel zout te nemen. Evelien Tonkens publiceerde een ranzig staaltje linkse rioolopinie waarin alle PVV'ers worden neergezet als racisten die bestreden moeten worden.

Misdefinitie racisme.

Normaliter wensen we geen aandacht te besteden aan hersenloze rommel die op internet verschijnt. Meestal is dergelijke troep namelijk geschreven door betekenisloze dwazen die sowieso door niemand serieus worden genomen. Dit geval betreft echter linkse populistische propaganda die oproept tot opruiing en geschreven is door bijzonder hoogleraar Tonkens die geacht wordt geen domme vrouw te zijn. Vanwege de maatschappelijke functies die zij bekleedt en de talloze artikelen en boeken die op haar naam staan, ontstaat het gevaar dat veel mensen zonder nadenken bereid zijn de woorden voor waar aan te nemen. Ze komen immers van een hoogleraar die toch voor een bepaalde hoeveelheid geleerdheid moet instaan. Misdefinitie is dan als platform dat maatschappelijke misstanden aanpakt verplicht u te wijzen op de werkelijke situatie. Mevrouw is voor GroenLinks en de tekst is een politieke aanval. Wat meteen opvalt is dat het hele stuk gebaseerd is op drijfzand in de vorm van twee aannamen die eenvoudig te ontkrachten zijn.

Het artikel begint met de bewering dat racisme "steeds manifester onder ons is". Zonder onderzoek of onderbouwing. Hiermee wankelt de basis reeds, want zodra iemand aantoont dat het onjuist is, kan de rest in de prullenbak. Erger is het ernstige gebrek aan kennis en deskundigheid dat Evelien tentoonspreidt door te stellen dat racisme gelijk staat aan de mening van de PVV-stemmer. Om het allemaal nog gÍnanter te maken baseert de hoogleraar van likmevestje haar hele tekst op de weergave van een NRC-journalist die een handjevol PVV'ers interviewde. Daarmee is het nog niet gedaan. Tonkens vindt blijkbaar dat racisme enkel moslims treft. Racisme van negers, joden en blanken bestaat kennelijk niet voor haar. Deze onzin is eenvoudig te ontkrachten. Eerder bleek al dat moslims helemaal niet worden gediscrimineerd, dat de PvdA racisme legaliseerde en dat juist autochtonen massaal het slachtoffer zijn. Feiten liegen niet en verpletteren alle dwaze leugens van dat linkse tuig met het gemak waarmee we een kind zijn lolly afpakken.

Evelien lijkt net op Emile Ratelband die iets wat hij niet begrijpt meteen afdoet als ziekte die genezen dient te worden. Gezien het feit dat de basis van het artikel al onderuit gehaald is, kan de rest naar het ronde archief verwezen worden. Alleen leren mensen daar niks van, dus zullen we laten zien hoe het wel moet. Eerst kijken we naar de begripsvorming en definities. Het valt ons tegen dat Tonkens zo verblindt lijkt te zijn door linkse haat, dat ze zelfs niet weet wat racisme nu eigenlijk is. Racisme is ongeoorloofde discriminatie op basis van iemands ras. Ongeoorloofde discriminatie is weer heel iets anders dan onschuldige discriminatie in de zin van onderscheid maken of kiezen. Pakken we de grondwet erbij, dan vinden we in artikel 1 een specificatie. Gelijke gevallen moeten gelijk behandeld worden. Alleen als dat niet zo gebeurt, is er sprake van strafbare ongeoorloofde discriminatie. Hoogleraar of niet: het is te achterlijk voor woorden om te doen alsof PVV'ers nazi's zijn die met racisme enkel moslims treffen.

Waardeloze fictie.

Aan racisme kan dus iedereen zich schuldig maken en het kan iedereen treffen. Gewoon een kwestie van uw superioriteit benadrukken en roepen dat iemand met een bepaald ras of huidskleur minderwaardig is. Eenzijdig het begrip definiŽren als een activiteit van PVV'ers tegen moslims is niet alleen te debiel voor woorden, maar geeft ook nog eens aan dat het mevrouw niet te doen is om objectieve en neutrale kennis te geven. Doel is de PVV te stigmatiseren en zieltjes te werven voor het linkse gedachtegoed. Zoals hierboven uitgelegd is racisme van moslims geen probleem. Er is dus geen noodzaak om massaal te proberen mensen te bestrijden. Voor de linkse troela zit er derhalve niks anders op dan glashard te liegen. Gewapend met deze kennis, kunnen we de waanzin uit het artikel helemaal vergruizen. Vijf categorieŽn zijn gedefinieerd om de PVV'ers in te stoppen. Vreemd, want links ageert vaak tegen het in hokjes stoppen van mensen. Hoewel, consequent zijn ze nooit.

Opvallend is dat de auteur in alle gevallen de PVV'er een racist noemt op basis van gewone uitspraken. Mensen die het bijvoorbeeld geen prettig idee vinden dat de islam hier de overhand krijgt, maken zich volgens haar schuldig aan "ignoracisme". Een begrip dat zij definieert als racisme op basis van gebrek aan kennis. Dat gebrek zou te bestrijden zijn door de feiten. Zo zouden de moslims in de minderheid zijn. Wat een gelul. Een miljoen liter water is ook een minderheid vergeleken met de hele zee, maar als dat opeens als een tsunami door Nederland stroomt worden we niet bij. Binnen 15 jaar is het aantal moslims in Nederland verdubbeld tot 1 miljoen. Met als gevolg dat in grote steden als Rotterdam 55 % van de Marokkanen crimineel is. Steeds meer steden laten weten de problemen met criminele moslims niet meer aan te kunnen. Mishandeling, beroving, verkrachting en moord: dat zijn de feiten. Als een minderheid al zoveel schade kan aanrichten, dan moeten we voor het ergste vrezen als het er meer worden.

Wil mevrouw nog meer feiten? Waarschijnlijk staat ze er niet bij stil, maar de domme dhimmi uithangen zal haar nog duur te staan kunnen komen. Vrouwenbesnijdenis is heel normaal in de islamitische cultuur. Nemen islamitische militanten het bewind over, dan zal er vast een hater op de Universiteit van Amsterdam haar clitje eruit willen snijden in een achterkamertje. Dan heeft ze pas reden om te schreeuwen. Tijdens het geven van een college een broek dragen? Hoppa, de zweep erover. Dat is de islam die ze zo verdedigt. Ongelovig zijn door een wetenschap als sociologie aan te hangen? Bedenk dat in de koran staat dat alle ongelovigen moeten worden afgeslacht als varkens. Ja, dat zijn alleen de extremisten, maar de gematigden moeten daar ook in geloven vanwege de dreiging met de doodstraf. Misschien wil Evelien daarnaast even googlen naar eerwraak in combinatie met zuur. Ignoracisme is geen racisme, maar de "ignorance" van linkse dwazen die de kop in het zand steken voor de ellende die ook hen zal treffen.

Van gasten mogen we niet spreken en zelfs Kut-Marokkanen moeten we voortaan nieuwe Nederlanders en medeburger gaan noemen. Ongelofelijk maar waar: Evelien is in verwarring over het woord gast. Wel, dan leggen we het toch even uit met een simpel voorbeeld? Evelien heeft vast een mooie eigen woning waar wel eens gasten over de vloer komen. Hebben deze ooit de mogelijkheid om de dienst uit te maken, eigenaar te worden en de boel te slopen? Natuurlijk niet. Uitgeluld zouden we zeggen. Misdraagt een gast zich, dan zal zij hem er heus wel uitschoppen. Desnoods met politie. Bezet de gast langer de woning als kraker, dan wordt hij nog geen eigenaar. Brengt hij zijn kinderen mee, dan worden die geen medebewoner. Verkracht hij zijn vrouw en krijgt hij kinderen die daar in het huis geboren worden, dan krijgen die kinderen geen rechten. Een gast wordt nooit gastheer. Een poes wordt nooit een hond. Zelfs niet wanneer mensen als Evelien willen dat de poes leert blaffen. Gasten blijven gasten en gastverblijf is tijdelijk. Ook in Nederland.

Tegenstanders van deze opvatting die de wet erbij willen halen, komen van een kale kermis thuis. Denk eens terug aan de Tweede Wereldoorlog. Wat veel mensen niet willen weten is dat Hitler volledig legaal bezig was. Niet omdat hij geen joden heeft vermoord zoals bepaalde critici willen beweren, maar omdat hij een democratisch gekozen policus was. Nog steeds is het zo dat elke regering zijn eigen wetten kan maken. Dus maakte Hitler die. Ten tijde van de oorlog zei iedereen dat die wetten nooit veranderd konden worden. Wie dat wel deed, werd door de socialisten vermoord. Net zoals in deze tijden Fortuyn werd vermoord door een linkse activist en Wilders wordt bedreigd door extreem linkse ratten. Jarenlang duurde de situatie voort en niemand had nog gedacht dat de situatie ooit nog terug te draaien viel. Gelukkig was daar het Verzet en bleek dat wetten helemaal niet voor altijd en eeuwig heilig zijn. Wetten kunnen veranderen. Wat er in kon, kan er nu ook weer uit.

Linkse haters weten desondanks dat het de mensen enkel om criminelen gaat. Aangezien het lastig is om in propaganda te strijden voor het behoud van buitenlandse criminelen zodat ze uit dankbaarheid op de linkse partijen gaan stemmen, definiŽren ze het principe maar helemaal als racisme. Zeggen dat u wilt dat criminelen het land uit moeten vindt ze racisme omdat u daarmee net zo goed zegt dat Nederlanders wel mogen blijven. Nog afgezien van het feit dat er geen sprake is van gelijke gevallen en dus ook niet van racisme, is dit pure kolder gebaseerd op een hoop stront. Die criminelen zijn hier te gast en worden logischerwijs anders behandeld dan rechtmatige bewoners. Doen alsof het om het uiterlijk van een nikker gaat is te walgelijk voor woorden. Criminele Nederlanders worden eveneens zwaar aangepakt. De PVV is namelijk voor minimumstraffen en die gelden, niet toevallig, voor alles en iedereen. Overigens doen wij niet moeilijk over een crimineel meer of minder. Zodra zij op transport gaan, mogen alle linkse Nederlandse haters mee.

Vaderlandlievendheid wordt stiekem neergezet als racisme op basis van blinde haat. Met een nietszeggend voorbeeld van een theedoek aan de kassa waar mensen niet zouden willen afrekenen. Doe niet zo schijnheilig. Iedereen weet dat het een publiek geheim is dat bepaalde kassadames beter zijn dan anderen. Persoonlijk zoeken wij het liefst het knapste gezichtje uit tijdens het enige moment waarop we buitenkomen. Mevrouw de socioloog zal vast weten dat er een bepaald gevoel ontstaat voor de eigen soort. Iedereen houdt het meest van zijn dierbaren. Familie, vrienden en bekenden. Mensen houden meer van degenen met wie ze zich identificeren. Denk ook aan een vakantie naar een ver land. Heerlijk warm weer, lekker eten, vriendelijke mensen en met een hoop steenkolen-Engels proberen zoveel mogelijk te genieten. Vroeger was het na een paar weken weer zalig thuiskomen. Eigen land en ons eigen volk. Tegenwoordig komen we thuis en wat zien we? Bah, dit! De walging die veel mensen voelen is geen racisme. Gevoel is niet uit te schakelen.

Mensen passen hun gedrag aan op basis van voorkeuren en vooroordelen. Om dan te verwijzen naar racisme is wel erg kortzichtig. Een mooi voorbeeld overkwam ons op een station een aantal jaar geleden. Linkse studenten gaven een veeg uit de pan en demoniseerden met de gebruikelijke nazi- en Hitlervergelijkingen. Na het korte onderhoud scheidden de wegen, maar we konden nog prima zien hoe een van hen in de trein plaatsnam op een vierzit waar al 3 blanken zaten in plaats van op de vierzit daarnaast waar een zwarte zat. Zo gaat het heel vaak. De grootste schreeuwers die roepen tegen racisme te zijn, gedragen zich als ze denken dat niemand ze ziet als de grootste nazi's. Turken zijn in hun eigen land uitermate racistisch. Joden, christenen en atheÔsten moeten het dan ontgelden. De Turkse gemeenschap vindt racisme al jarenlang heel normaal. Dat gebeurt hier gewoon in Nederland. Waarom mogen zij, nota bene in ons land, extreem uiting geven aan zulke gevoelens zonder uitgemaakt te worden voor racist?

Wordt de soep wel zo heet gegeten als ze wordt opgediend door Tonkens? Is het zo dat, nu Wilders kans maakt op 20 % van de zetels in 2011, ruim 1 op de 5 mensen uit blinde haat moslims discrimineert? Gezien het feit dat de haatkazernes nog steeds als paddenstoelen uit de grond schieten, de massa-immigratie alsmaar voortduurt en het aantal dhimmi's dat zich alvast aan de radicale islam heeft overgegeven schrikbarend toeneemt, kunnen we die onzin naar het rijk der fabelen verwijzen. Evelien lijkt dat in haar stuk ook te beseffen, want ze tracht ontkrachting van haar stuk te voorkomen door erop te wijzen dat er PVV'ers zijn die de genoemde vormen van racisme weerzinwekkend vinden. Daar heeft ze wel een verklaring voor. Voor het geval dat u wel PVV stemt maar zij ongelijk krijgt omdat u geen racist bent, bent u eigenlijk een linkse PVV'er. Volgens haar bekrompen gedachtegang kan alleen iemand die links is geen racist zijn. Dit is te zielig voor woorden.

Een andere poging om haar artikel te redden is de opmerking dat uw negatieve ervaringen met buitenlanders reŽel kunnen zijn. Doen alsof alle moslims zo zijn vindt ze racisme. Toch maar even een woordenboekje pakken, want een feit van toepassing verklaren op een hele groep heet generalisatie. Geen racisme. Moslim is geen ras, dus racisme is sowieso niet van toepassing. Bovendien is generalisatie toegestaan als het de meerderheid betreft en is Tonkens nogal hypocriet bezig. Zij doet namelijk alsof de woorden van een paar PVV'ers van toepassing zijn op thans 2 miljoen (!) PVV-aanhangers. Twee miljoen mensen die door haar even voor racist worden uitgemaakt die uit blinde haat de PVV zouden steunen om buitenlanders de trein in te drijven. Mensen van wie zij beweert dat ze hun persoonlijke psychische problemen projecteren op moslims zonder te beseffen dat zij met PVV'ers eigenlijk precies hetzelfde doet. Valt het u op dat zulk gedrag overeen komt met wat een fascist doet? Namelijk een ander demoniseren en zelf 10 keer erger zijn.

Overweging.

Sinds de tsnumani van de islam kampt Nederland met gettovorming, islamisering, dhimmitude en racisme van autochtonen dat door de slinksen liefkozend positieve discriminatie of diversiteitsbeleid wordt genoemd. Steden als Rotterdam, Gouda en Ede worden geteisterd door Marokkaans tuig dat zich alleen gedeisd houdt als ze hun handje staan op te houden bij de sociale dienst. Ruim 200 miljard extra staatsschuld heeft die hele multiculturele ellende ons gekost om in ruil daarvoor te worden beroofd, mishandeld en verkracht door cultuurbarbaren die de westerse samenleving naar het leven staan. Onderwijs is gedegradeerd om ze met een diploma toegang te geven tot hoge functies, de zorg is genivelleerd om groepen die niet betalen op onze schouders te laden, bij de politie is een verkapte aangiftestop opgenomen zodat aangifte tegen een moslim onmogelijk is geworden en schrijvers worden opgepakt en vervolgd. Wie nog vrij is valt ten prooi aan Evelien Tonkens. Een vrouw die haar positie misbruikt en van u eist dat u luistert.

Ongeveer als wat ze schreef is ontkracht. De basis waarop het stoelt, het begrip racisme, is waardeloos aangezien ze als hoogleraar de betekenis van dat woord niet eens kent. PVV'ers worden als racisten beschouwd, maar ze vergeet de helft. Het is alsof er een holocaustontkenning wordt gedaan door geweld te doen aan het magische getal dat erbij hoort. Harde feiten vermorzelen elk woord uit het artikel. Haar definities van woorden als gast en haat blijken allemaal misdefinities te zijn. Krampachtig is geprobeerd deze afgang te verbergen door te nuanceren, maar dan blijkt dat er gewoon omslachtig staat dat PVV'ers sowieso racisten zijn en als ze dat niet zijn ze eigenlijk links zijn. Kan deze vrouw nog geloofwaardig voor een groep studenten staan? Wat ons betreft is het antwoord "nee". De beheerder van Misdefinitie werd ontslagen op een school om deze site. Kennelijk is het wel in orde als er domme extremistische linkse onzin verschijnt.

Wat zij kan, kunnen wij beter. Maak er gezellig een sport van om zoveel mogelijk slinksen in categorieŽn te zetten. Penisnijdracisme: een vrouw die moslims verheerlijkt en de PVV zwartmaakt omdat ze graag genitaal verminkt wordt volgens de islamitische wetgeving. Sadoracisme: een vrouw die Nederland te schande maakt omdat ze graag met een zweep geslagen wordt als ze de islam niet gehoorzaamt. Gastracisme: buitenlanders een paspoort geven en tegen Nederlanders zeggen dat ze moeten vertrekken. Haatracisme: aan taalverkrachting doen en Nederlanders aanspreken met "ik zweer jou" terwijl ze gediscrimineerd worden. Pragmatisch racisme: als slinkse alle PVV'ers willen vermoorden, maar uit praktisch oogpunt kiezen voor demonisatie. Feitracisme: feiten en slechte ervaringen met moslims op zo'n manier ontkennen dat klokkenluiders maatschappelijk worden gediskwalificeerd. AOW-racisme: Nederlanders laten werken tot hun 67ste om die multiculturele rotzooi te financieren.

Het is werkelijk van de zotte dat een linkse hoogleraar zoveel moeite doet om te suggereren dat PVV'ers domme apen zijn die enkel "ik haat buitenlanders" kunnen roepen. Doel van het stuk is opruiing tot actie jegens PVV'ers. Zij geeft als boodschap af dat u als PVV'er enkel veilig bent als u weggaat en zich laat bekeren tot de linkse idioterie. Stigmatisatie en intimidatie. Daar zijn ze goed in. Dit artikel is geschreven om u te laten zien dat al hun onzin voor de zoveelste maal simpel ontkracht kan worden en u zich niet moet laten bang maken door dat gespuis. Denk aan Nederland. Wees trots op uw land. In een democratische rechtstaat bent u degene die bepaald waarop u stemt en niet mevrouw Tonkens en consorten. Natuurlijk moeten we racisme bestrijden, maar dan wel racisme dat werkelijk voorkomt. Evelien bouwde haar artikel op aannamen en verzinsels. Dat heeft fictie. Wij kijken liever naar de feiten. Racisme van autochtonen zal pas verdwijnen als dat criminele onkruid dat Nederland kapot maakt is opgerot.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.