Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 23 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

422 Rekeningrijden naar alternatieven
421 Leren van demoniseren
420 Boekhandels veredelde dozenschuivers
419 Voor jongeren hun eigen bestwil (1)
418 Vijf jaar berberapen, kakkerlakken en debielen
417 "Ik haat buitenlanders!"
416 Hersenloze trollen zonder inhoud
415 White revolution is the only solution
414 Zelfmoord in een schijnwereld
413 Milieumaffia knoeit met gloeilamp
412 Zonder privacy geen anonimiteit
411 Wilders als slinkse
410 Capitulatie van het linkse kabinet
409 Onwetendheid van belang voor de staat
408 Het psychopatenprofiel
407 PvdA vernachelt onderwijsniveau
406 Fuck de politie!
405 Hackdiscussie onder vuur
404 Afglijden van de gebaande paden
403 Linkse ellende terug van vakantie

410 # Capitulatie van het linkse kabinet #
Gepost door Misdefinitie op 18-09-2009 om 22:45.
Reeds tijdens het formeren van het afschuwelijke kabinet Balkenende 4 voorspelden we al dat zij als socialisten ons land naar de rand van de afgrond zouden brengen. Nog geen drie jaar later blijkt dat de desastreuze uitwerking van het linkse beleid een complete verwoesting heeft aangericht. Naar verwachting zal de staatsschuld in 2010 zo'n 381 miljard euro bedragen. Ruim 140 miljard meer dan in 2009 en meer dan een verdubbeling in vergelijking met 1990. Binnen het onderwijs vreest men voor een verloren generatie. Zorg wordt onbetaalbaar en is van erbarmelijke kwaliteit. Miljoenenbezuinigingen op de politie zorgt voor onveilige situaties. Ouderen worden gigantisch genaaid met ophoging van de AOW-leeftijd. De werkloosheid stijgt tot ongekende hoogte en zou wel eens de 650.000 kunnen aantikken. Profiteurs stromen massaal binnen en de islamisering gaat onverminderd door. Nederland gaat failliet als het zo doorgaat, maar Balkenende kiest ervoor om nog een jaartje te slapen en het op zijn beloop te laten.

Achtergrond: hoe is dit gekomen?

Even een voorbeeld dat iedereen zal begrijpen. Een man stapt de bank binnen nadat hij een tijd terug een tophypotheek van 2,5 ton heeft afgesloten om zijn woning te financieren. Aan de hypotheekadviseur vertelt hij dat hij al het geld heeft verbrast bij de hoeren en in de snoepwinkel. Bovendien heeft hij wat pillen gekocht voor een oude kameraad uit zijn vroegere schooltijd. Aangezien het geld nu op is en de prioriteiten die er al lagen nog dringender zijn geworden, wil hij nog eens 3 ton lenen. Zijn redenering is dat hij eerst nog een keertje moet investeren in snoepjes en bezoekjes aan het casino voordat hij de schulden kan wegwerken. Verwijten van de adviseur noemt hij onzinnig. Hem nu de deur wijzen vindt hij funest voor de situatie omdat hij dan op straat staat en gedwongen wordt het geld van anderen te stelen. Verder zouden er afspraken in het verleden moeten worden nagekomen en begrijpt hij niet waarom de bank hem nu opeens zo wantrouwend en negatief benadert. Iedereen snapt dat dit achterlijk is, behalve het kabinet Balkenende.

Deze coalitie is van begin af aan doffe ellende geweest. Meteen na het aantreden namen ze 100 dagen vakantie om eens lekker te genieten van cocktails in een duur buitenverblijf. Eenmaal teruggekomen gingen ze een jaar op hun gat zitten en negeerden ze alle signalen dat het verkeerd ging met Nederland. Tijdens Prinsjesdag 2007 kon het geld niet op en werden er miljarden aan lastenverzwaringen middels belastingen doorgevoerd om de massale invasie van allochtonen economische gelukszoekers te financieren. Met behulp van generale pardons werden er voor tientallen miljarden cadeautjes uitgedeeld in de vorm van verblijfsvergunningen, twee-onder-1-kapwoningen voor Marokkanen, diversiteitsbeleid en discriminatie van autochtonen om allochtonen aan het werk te krijgen en het gevangeniswezen omdat vele cultuurverrijkers toch niet zo lief bleken te zijn als gedacht. Een jaar later vierden de socialisten op Prinsjesdag 2008 feest en hielden ze de schijn op dat ze het allemaal zo goed hebben gedaan.

Al snel kwam de harde werkelijkheid aan het licht. Doordat ze tientallen miljarden aan de economie hebben onttrokken en vele landen met een socialistische regering precies hetzelfde deden, kwam het land in een diepe recessie terecht. Nog steeds alle signalen negerend, bleef de linkse regering miljarden weggeven aan het buitenland, uitverkoop houden met Nederland en hun luxe leventje in stand houden. Linkse hobby's zoals de multiculturele samenleving en nivelleren tot een socialistische dhimmi-heilstaat waarin de islamitische leer het voor het zeggen heeft, wilden ze koste wat het kost doorzetten. Dus stimuleerde Wouter Bos de overname van Fortis door ABN. Goed wetende dat Fortis veel te groot was en ABN daardoor in de problemen zou komen. Hierdoor werd de crisis aangewakkerd doordat de bank dreigde om te vallen en dat had voor hen veel voordelen. De overheid kon straffeloos met geld gaan smijten en extra belastingen heffen, want crisis heeft prioriteit. CDA en PvdA faciliteren de crisis om te kunnen nivelleren.

Verspillen, verspillen en nog eens verspillen.

Hoppa, daar ging 100 miljard naar de banken op een staatsschuld van 240 miljard. Een schuld die zelfs na 60 jaar niet eens is afgelost en jaarlijks alleen al 15 miljard aan rente kost. Weer deden ze een jaar niks totdat ze nu, anno 2009, "opeens" opmerken dat het wel erg slecht gaat. Bos doet alsof de crisis ons is overkomen en zegt heel makkelijk dat we er maar mee moeten leren leven dat Nederland armer is geworden. Voor de derde keer op rij met Prinsjesdag de lasten verzwaren noemt hij de linkse tering naar de nering zetten. Met vage termen als solidariteit, moeilijke keuzes en pijnlijke gevolgen tracht hij het zoveelste socialistische falen te verbergen. Iedereen die denkt dat dit inzicht zou moeten leiden tot onmiddellijk ingrijpen om ervoor te zorgen dat het niet verder uit de hand loopt, komt bedrogen uit. De troonrede van 2009 is al even belachelijk als alle troonredes van dit kabinet. Prinsjesdag 2009 stond namelijk volledig in het teken van het verder uitknijpen van burgers om te kunnen blijven verspillen.

De linkse overheid blijft gewoon miljarden weggooien. Volgend jaar komen er weer 19.000 extra asielzoekers bij. Integratie kost in 2010 ruim een half miljard. Daarbij komen nog de kosten van de handhaving van criminele activiteiten van allochtonen, gevangeniswezen, politie en justitie, huisvesting, zorg en onderwijs. Binnen 2 jaar wordt er 8 miljard euro extra weggegeven aan uitkeringen voor uitvreters die te lam zijn om te werken. Andere uitgaven worden eveneens niet stopgezet. Zinloze missies in het buitenland waar militairen hooguit kunnen trappen op een bermbom in plaats van op de vijand zullen gewoon blijven doorgaan. Ze blijven geld storten in de bodemloze put van de ontwikkelingshulp terwijl die kinderen daar sowieso doodgaan doordat het geld in de zakken van corrupte regeringen verdwijnt. Miljarden worden zogenaamd gereserveerd voor de infrastructuur, maar dat is een klucht. Geld voor wegen wordt al jaren naar het buitenland gestuurd. U wordt bedonderd. CDA en PvdA blijven gewoon op de oude voet doorgaan.

Links knijpt burgers uit.

Bos trekt de conclusie dat de schulden niet helemaal weg te werken zijn, maar we zouden toch denken dat het kabinet, net als de man in ons voorbeeld, alle zeilen bijzet om de schade zoveel mogelijk te beperken. Stop onnodige uitgaven en zorg dat de schuld niet verder oploopt. Juist op dat punt schieten ze te kort en moet u het als burger ontgelden. De AOW-leeftijd moet gaandeweg omhoog naar 67. Studiefinanciering en kinderbijslag worden bevroren. Belastingen gaan omhoog, bonussen mogen niet meer en iedereen moet loon inleveren onder het mom van loonmatiging. De vrije markt moet het eveneens ontgelden: volgens de socialisten heeft de vrije liberale markt aangetoond niet te werken. Dan nu de feiten. Elsevier berekende dat de linkse hobby van de multiflauwekul minstens 200 miljard kostte. Door linkse missers bij het geld geven aan banken, verloren we 100 miljard. Onze volledige staatsschuld is te feiten aan die linkse flikkers. Ondanks dat de socialisten de schuldigen zijn, knijpen ze de burgers ervoor uit.

Erg triest weer. De linkse politiek heeft Nederland voor 300 miljard naar de verdommenis geholpen. Met wat voor "oplossing" komen ze? Ze pakken de burger zijn pensioen af, bezuinigen op politie, zorg en onderwijs, blijven miljarden sturen naar het buitenland / Europa en faciliteren zonder schroom de verdere islamisering van Nederland. Burgerknijpen levert ze hooguit 10 miljard op. Kattenpis vergeleken met de staatsschuld. De gevolgen zijn niet te overzien. Verwacht wordt dat de staatsschuld elk jaar met 35 miljard gaat stijgen. Thans is de rente op de staatsschuld al meer dan 20 miljard. Geld dat we dus voor niks verliezen. Enkel om de linkse rotzooi te financieren. Ondertussen mag u van hen verrekken. Is dit nu het solidaire, daadkrachtige en sociale beleid dat zij voor ogen hadden? Het kabinet heeft zijn plannen moeten verraden: ze gaan helemaal niks doen behalve het instellen van commissies. Balkenende stelt weer 20 commissies in die een jaar gaan onderzoeken. Ondertussen doet het kabinet niks. Slaap lekker heren.

Algemene beschouwingen.

Gelukkig konden de partijen tijdens de algemene politieke beschouwingen in de Tweede Kamer nog zeggen wat ze ervan vinden dat ondanks de schulden en de slechte economie de miljardenverspillingen gewoon doorgaan en het kabinet helemaal niks aan alle problemen gaat doen. Rutte (VVD) noemt de crisis de ergste crisis aller tijden. Het kabinet zou volgens hem niks gedaan hebben en staat met lege handen. De invoer van een klein crisispakketje vond hij veel te laat en het kabinet heeft de economie alleen maar meer schade toegebracht. Van Geel (CDA) zei dat alles om timing gaat en dat niemand vooruit kon kijken. Wie toch dacht te kunnen voorspellen noemt hij net als Jomanda ongeloofwaardig. Balkenende weet wel te vertellen wat ze met timing bedoelen. Jarenlang niks doen, alles ontkennen, negeren, doen alsof de crisis verrast, weer niks doen en nu het te laat is en het kabinet het niet meer weet schuiven ze alles door tot na de verkiezingen zodat een ander het mag doen. Dit kabinet doet niks meer en laat Nederland aan zijn lot over.

Commissies, procedures, werkgroepen en een verhoging van de overheidsuitgaven. Dat is wat het kabinet als oplossing biedt tegen de steeds oplopende schulden. Ongelofelijk. Honderden miljarden schuld en toch het geld blijven verspillen alsof het niets is. Balkenende liet tijdens de beschouwingen en het antwoorden op de vragen zien dat hij het niet meer zag zitten. Daadkrachtig leiderschap ontbreekt volledig. Regie nemen en de rotzooi die zij veroorzaakt hebben oplossen? Het lijkt wel alsof ze er geen zin meer in hebben en alleen op de pluche willen blijven zitten omdat ze bang zijn dat Geert Wilders het land laat kennis maken met zijn oplossingen. Hamer tracht de aandacht af te leiden door te stellen dat de VVD in de jaren '90 meeregeerde en niks heeft gedaan aan onderwijs. Typisch links. Verwijzen naar een andere periode om te verhullen dat zij de boel zo hebben verkracht dat ze nu geen uitweg meer zien. Het CDA en de PvdA willen alles vooruit schuiven zodat ze er zelf niks meer aan hoeven doen.

Vrijwel alle oppositiepartijen gingen flink te keer in de Kamer, maar de beschouwingen verliepen veel te chaotisch om iets fatsoenlijk te kunnen bespreken. Verschillende partijen gebruikten hun spreektijd als podium voor de eigen politieke agenda. Vragenstellen gebeurde veelal in het kader van het beantwoord willen zien van de eigen hobby's. Wel werden er veel punten naar voren gebracht met betrekking tot het functioneren van het kabinet. Al gebeurde dat voornamelijk door blaffende honden die te bang bleken om te bijten. Meer dan 20 uren lang is er, verspreid over 2 dagen, gesproken over allerlei onderwerpen en vooral over het slechte functioneren van dit kabinet. Vooral Halsema (GroenLinks), Pechtold (D66), Kant (SP), mevrouw Verdonk en Wilders (PVV) waren vlijmscherp bezig om geen spaan heel te laten van de plannen en het gebrek aan daadkracht van het kabinet. Aan het einde bleek wie dat echt meenden toen er gestemd werd voor een motie van wantrouwen. Enkel de PVV, VVD, en SP voegden daad bij het woord.

Precies de reden waarom we Groenlinks, D66 en Verdonk niet serieus nemen. Wie urenlang loopt te kankeren over het kabinet en doet alsof we de slechtste regering ooit hebben, kan hooguit tot een conclusie komen: deze regering moet oprotten en nooit meer terugkomen. Wilders kwam als enige met snelle en haalbare oplossingen op de proppen. De redenatie is eenvoudig. De meeste miljarden zijn verspild door immigratie, Europa, ontwikkelingshulp en zinloze missies. Zaken waar Wilders met de term "linkse hobby's" naar verwijst. Aangezien dat de oorzaak is van de schuld, is het logisch om het verder oplopen van de schuld te stoppen door geen geld meer aan deze hobby's te besteden. Draai de geldkraan onmiddellijk dicht. Omdat het toch zaken betreffen waar we nooit wat aan hebben, missen we er ook niks aan. De vrijgekomen miljarden kunnen gebruikt worden om de economie te stimuleren. Beter onderwijs, zorg en politie. Meer werk, minder belasting en minder problemen door immigratie. Het kan. Stop de linkse hobby's!

Zoals gewoonlijk werd de PVV niet erg serieus genomen en toen hij met de introductie van een kopvoddentax een punt wilde maken, was het hek van de dam. De gedachte is dat links overal zinloze accijnzen op heft. Willekeurig, zonder argumentatie. Zoals op benzine, sigaretten en alcohol. Om aan te tonen hoe belachelijk dat is, stelde hij voor om voortaan een belasting te heffen op hoofddoekjes. Voor het dragen van vodden als theedoek zouden dienaressen van Allah een vergunning aan moeten vragen. Net zo willekeurig als heffingen op benzine die wel door de linkse beugel kunnen. Net zo belachelijk ook, want wie van menig is dat het straatbeeld niet vervuild moet worden door theedoeken, moet pleiten voor een verbod of het terugsturen naar hun eigen land. Los daarvan was de analogie van Wilders, die het stilstaan van het kabinet vergeleek met het vastlopen van een oude roestbak vol verdwaasde domme toeristen die het linkse moeras inreden, recht voor zijn raap. Dit linkse kabinet moet opzouten en nooit meer terugkeren.

Overweging.

Duidelijk is geworden wat er is gebeurd en waar dit gaat eindigen. Sinds het CDA en de PvdA het voor het zeggen hebben, hebben ze de belastingen verhoogd om extra linkse hobby's als immigratie en het buitenland te kunnen financieren. Het geld leek destijds niet op te kunnen. Toen ze tot hun schrik doorkregen dat het onttrekken van geld uit de economie zorgt voor inflatie en crisis en de banken begonnen om te vallen, hebben ze snel tientallen miljarden gepompt in de banken. Bos werd weer het mannetje. Door de crisis verder te faciliteren, kon hij nivellerende maatregelingen erdoor drukken die normaal niet kunnen. Totdat de crisis genadeloos in het gezicht van het kabinet ontplofte en de schade te groot bleek om te herstellen. Dit kabinet kon nog maar twee dingen doen. Het zoveelste faillissement van het socialisme toegeven en de linkse hobby's stilleggen of blijven zitten en opgeven. Links capituleert. Ze doen niks meer, zitten de tijd rustig uit en schuiven de puinhopen door naar een volgend kabinet.

Vanuit hun oogpunt is dat eenvoudig te verklaren. Toegeven dat hun gedachtegoed alweer gefaald heeft en u het beste nooit meer op linkse partijen kunt stemmen is niet zo best voor hun imago. Door de crisis de schuld te geven, te blijven zitten, niks te doen, alles te laten gebeuren en de troep door een ander te laten opruimen proberen ze te voorkomen dat mensen hen de schuld gaan geven. Achteraf gaan ze natuurlijk zeggen dat de crisis de boel genaaid heeft en dat ze heus wel tot oplossingen zouden zijn gekomen als ze na de verkiezingen weer de kans krijgen. Bovendien maken ze zichzelf niet impopulair door vervelende bezuinigingen. Dat schuiven ze liever door. Worden ze niet herkozen, dan mag een andere partij de boeman uithangen door de kastanjes uit het vuur te halen. Hopende dat, nadat een ander kabinet heeft geregeerd, zij over 5 jaar weer met een gevulde schatkist kunnen beginnen. Nooit zullen we echter vergeten dat het weer socialisten waren die Nederland hebben verneukt.

Het uitgebreid bespreken van dit soort zaken is van belang omdat u moet weten hoe de zaken ervoor staan en wie verantwoordelijk is. Velen van u zullen op het CDA, de PvdA en de CU hebben gestemd op basis van emotionele en morele argumenten. Ontwikkelingshulp is nodig, immigranten zijn zielig en socialisme is sociaal: allemaal leugens. In werkelijkheid verdwijnt het geld en gaan de arme kindertjes toch dood. Sinds de jaren '90 is het aantal allochtonen verdubbeld; evenals de staatsschuld. Socialisme is keiharde communisme: iedereen even arm door nivelleren. Voor u betekent het socialisme AOW op 67 of later, hoge belastingen, islamisering, crisis, werkloos worden en alles kwijtraken. Vroeger dacht u wellicht dat links zijn en doen geen kwaad kon. De valse gedachte dat er misschien iemand geholpen werd was waarschijnlijk voldoende waarborg. Van onwetendheid kan thans echter geen sprake meer zijn. Dankzij links is de harde werkelijkheid in 2010 een schuld van bijna 400 miljard, 10 % werkloos, discriminatie, criminaliteit en onveiligheid.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.