Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 23 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

422 Rekeningrijden naar alternatieven
421 Leren van demoniseren
420 Boekhandels veredelde dozenschuivers
419 Voor jongeren hun eigen bestwil (1)
418 Vijf jaar berberapen, kakkerlakken en debielen
417 "Ik haat buitenlanders!"
416 Hersenloze trollen zonder inhoud
415 White revolution is the only solution
414 Zelfmoord in een schijnwereld
413 Milieumaffia knoeit met gloeilamp
412 Zonder privacy geen anonimiteit
411 Wilders als slinkse
410 Capitulatie van het linkse kabinet
409 Onwetendheid van belang voor de staat
408 Het psychopatenprofiel
407 PvdA vernachelt onderwijsniveau
406 Fuck de politie!
405 Hackdiscussie onder vuur
404 Afglijden van de gebaande paden
403 Linkse ellende terug van vakantie

404 # Afglijden van de gebaande paden #
Gepost door Misdefinitie op 19-08-2009 om 22:55.
Mensen zijn kuddedieren die als makke schaapjes achter hun volgelingen aanlopen. Velen trachten dat te ontkennen door te wijzen op het idee dat mensen allemaal uniek zouden zijn, maar wie goed kijkt zal merken dat de verschillen gebaseerd zijn op details terwijl de grote lijnen erop wijzen dat we er toch vooral van houden gewoonten met hand en tand te verdedigen. Met elke dag vroeg op staan om te gaan werken, laat op staan om te studeren en helemaal niet opstaan om van ons geld een uitkering te trekken, hebben we alle varianten wel zo'n beetje gehad. Een gewoonte sluipt er langzaam maar zeker in. Lekker elke keer hetzelfde doen, want dat is vertrouwd en wel zo handig. Iets wat volgens de verwachtingen gaat is immers te voorspellen zodat we eenvoudig in staat zijn te reageren. In de politiek werkt het net zo. Tientallen jaren hetzelfde zeggen en hetzelfde reageren op harde kritiek. Gebeurt er eens iets anders, zoals Wilders die niet meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen, dan weten mensen niet meer hoe ze het hebben.

Protest tegen het "ongewone".

Objectief gezien is er helemaal niks aan de hand. Een politicus geeft aan met zijn partij niet mee te doen aan lokale verkiezingen en geeft daar een aantal redenen voor. Hij betoogt dat hij als nieuwe partij al zoveel moet organiseren dat het realiseren van twee verkiezingen die tegelijk verlopen geen haalbare kaart is. Bovendien zou hij onvoldoende goede kandidaten hebben kunnen vinden die namens de PVV in de gemeenteraad zouden willen zitten. Zo klaar als een klontje. Uiteraard hebben anderen meteen hun mening klaar, maar na het spuwen van wat gal moet het toch over zijn. Desondanks zijn de reacties bijzonder fel te noemen voor een aankondiging die vrijwel niks voorstelt. Wij haalden namelijk in eerste instantie onze schouders op en dachten: "Ach, als Wilders vindt dat hij er niet klaar voor is om mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen, dan is dat zijn goed recht." Voor de rest is het hooguit een beetje jammer als u van plan was op hem te stemmen. Tegenstanders en teleurgestelde fans gaan echter compleet los.

Opvallend zijn de krampachtige pogingen de partij meteen weer in een slecht daglicht te plaatsen. Wilders zou volgens boze tongen geen kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen kunnen vinden omdat eigenlijk niemand de partij echt wil steunen. Anders gezegd: er zou geen sprake zijn van een ruime achterban en het feit dat hij nu niet mee doet zou aantonen dat het begin van het einde is aangekondigd. De linkse rakkers willen u tevens wijsmaken dat Wilders en zijn partij geen serieuze optie vormen en dat u beter voor een andere partij kunt kiezen. Respect hebben voor andermans mening hebben die flinke jongens niet. Op internet moet de achterban van de PVV het ook ontgelden. Het aloude drogargument van de internethelden komt weer van stal. Volgens die visie zouden aanhangers op internet Wilders alleen maar steunen in de hoop dat hij eindelijk eens al die moslims gaat vergassen. Om dit te bereiken zouden de internethelden voornamelijk de grote binken uithangen. Graag willen ze dat u zich bekend maakt zodat ze u kunnen slopen.

Ligt de achterban van de PVV echt rillend van angst in bed na stoere praat op het internet? Ons inziens is er geen sprake van angst, maar van verstandig met de situatie omgaan. Iedereen die er wel eens openlijk voor uit is gekomen dat hij voor Wilders stemt en / of aanhanger is van rechts gedachtegoed kent het verschijnsel dat mensen reageren alsof ze door een wesp gestoken worden. Agressieve apen komen als kakkerlakken uit hun holen gekropen om u te bedreigen, zwart te maken of het anderszins onmogelijk te maken fatsoenlijk te kunnen functioneren in de maatschappij. Wilders en aanhang hebben derhalve te maken met een extra handicap die andere partijen niet hebben. Wie voor Wilders wil uitkomen, moet er rekening mee houden dat hij door zo'n beetje heel Nederland wordt uitgekotst en waarschijnlijk nooit meer aan een baan komt. Gemeenteraadslid zijn is vaak niet voltijds en na die periode moeten mensen weer via de reguliere weg in hun levensonderhoud voorzien. Uitkomen voor de linkse elite is heel wat minder gevaarlijk.

Roep openbaar dat u een christenhond bent en er is niet veel aan de hand. Betoog waarom de PvdA zo'n toffe partij is en u wordt op handen en voeten gedragen. Meedoen voor zulke partijen is ontzettend makkelijk en het geld is snel verdiend. Daarna komt u vast in aanmerking voor een of andere verkapte Melkertbaan. Aangezien vrijwel heel Nederland links is, is de kans dat er een mol infiltreert in partijen als het CDA, de PVDA en de SP heel klein. Wilders heeft echter het probleem dat zo'n beetje iedereen tegen hem en het rechtse gedachtegoed is. Hij zal 100 keer moeten nadenken voordat hij iemand capabel genoeg acht om namens hem in de gemeenteraad te zitten. Een foutje en het is over en uit met Wilders. Logisch dat hij dus ook 100 keer voorzichtiger moet zijn dan een partij als de PvdA. Figuren als Vogelaar, Melkert, Bos, Van der Laan, Ter Horst en Cramer en Albayrak de boel laten verstieren heeft voor de PvdA geen enkele consequentie. Schandalen rond een omstreden partij als de PVV zullen echter een vernietigende uitwerking hebben.

Na de verkiezingen zijn er zetels te verdelen. Zetels die gevuld moeten worden met intelligente mensen die voor de partij door het vuur gaan en zich niet laten tegenhouden door linkse fascisten. Niet iedereen heeft dat in zich. Wilders zal zijn kandidaten moeten opleiden en daar is slechts een beperkt budget voor beschikbaar. De partij krijgt immers geen subsidie. Partijen als de PvdA die al tientallen jaren het strijdtoneel beheersen hebben miljoenen en beschikken over een groot netwerk waaruit ze kunnen putten. Zelfs dan is het moeilijk om mensen warm te laten lopen voor de gemeenteraad. Bovendien zijn er niet alleen leden nodig die de zetels gaan voorverwarmen. Zaken als een goed bestuur dienen eveneens geregeld te worden. Het voorbereiden van verkiezingen is geen kattenpis en er moet niet al te lichtvaardig over worden gedacht. Het ligt echter in de lijn der verwachtingen dat al die linkse hatertjes met een IQ van een berberaap dat niet willen en zullen begrijpen.

Desondanks trachten anderen het niet meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen te koppelen aan vermeend falen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen. Kandidaten zouden sowieso niet voor Wilders willen uitkomen en Wilders zou onzin vertellen en smoesjes gebruiken om te verhullen dat hij de gemeenten in feite in de steek laat. Alsof het gespuis dat hem enkel loopt te fucken ook maar enig recht van spreken heeft. De PvdA doet net zo goed niet wat wij willen. Zij doen mee terwijl wij hen het liefst zien verdwijnen samen met hun multiculturele socialistische rotzooi. Weer anderen proberen er moslimhaat bij te betrekken. De achterban van de PVV zou er enkel op uit zijn de moslims de schuld te geven van het falen van Wilders. Een drogredenatie gecombineerd met een cirkelredenering. Ten eerste is er geen sprake van falen aangezien het een weloverwogen beslissing betreft. Twee keer een verkiezing voorbereiden is voldoende voor een jonge partij. Bovendien is de aanwezigheid van grote hoeveelheden primitieve moslims een oorzaak.

Om mensen nu lafbekken te noemen gaat wel erg ver. Moeten mensen lijdzaam toezien hoe hun leven wordt verwoest door linkse NSB'ers en ratten die het niet kunnen uitstaan dat er een partij is die de achterlijke socialistische retoriek doorbreekt? Natuurlijk niet. Verstandige mensen denken na over de consequenties en stappen in als ze voldoende hebben opgebouwd om tegen een stootje te kunnen. Net als wij overigens. Of dacht u soms dat we er geen rekening mee hadden gehouden dat Nederland vol fascisten zit? Lange tijd hebben we ons stil gehouden en toen het moment daar was kwamen we tevoorschijn. Sterker dan ooit en van plan om het nog heel lang vol te houden. Wat mensen ook zeggen. Wat mensen ook doen. Voor de achterban van Wilders geldt precies hetzelfde. Zolang ze een vaste baan hebben en een dikke hypotheek die ze kunnen verliezen, gaan ze niet in de gemeenteraad. Tweede Kamerlid spelen verdient al heel wat meer en is het wel waard.

Socialistische rat in het nauw.

Socialisten draaien en kronkelen om een manier te vinden om aan te tonen dat het links laten liggen van de gemeenteraadsverkiezingen een teken is dat Wilders niet deugt. Is het toeval dat juist de socialisten zo hard roepen en schreeuwen naar aanleiding van deze doodgewone beslissing? Het zal u niks verbazen dat ze nogal wanhopig zijn nu ze steeds vaker ontdekken dat ze inhoudelijk volledig van de kaart geveegd zijn en nog steeds worden. Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Op intellectueel niveau spelen ze allang niet meer mee. Als Wilders alle artikelen op Misdefinitie in de Kamer zou voorlezen, dan zouden ze tot hun schrik beseffen dat een holocaust nog als vrij lichte straf beschouwd kan worden voor alles wat die linkse flikkers het land hebben aangedaan. De enige manier om nog een beetje mee te draaien is keihard roepen. Vaak en hard. Op alles reageren wat Wilders zegt en doet. Het linkse gespuis is zo bang voor Wilders dat ze alle schaamte hebben laten varen en genadeloos hun ware aard laten zien.

Logisch, want zeg nou zelf: als Wilders echt geen steun zou hebben, dan had hij nu geen 9 zetels. Dan kon hij zich ook geen terechte winnaar noemen van de Europese verkiezingen. Relevant is verder dat socialisten dan niks te vrezen hadden. Daar draait het allemaal om. Wie niks te verliezen heeft, zal zijn schouders ophalen bij wat de vijand doet. Ze zijn echter doodsbenauwd en grijpen dus alles aan om hem deze zet kwalijk te nemen. Een ander probleem dat Wilders heeft is het feit dat het in de gemeenteraad een kwestie is van samenwerken of eruit liggen. U begrijpt dat de linkse elite het mensen van Wilders niet zal toestaan fatsoenlijk het woord te voeren. Veel socialisten zijn net lompe boeren die het moeten hebben van schreeuwen in plaats van gezond verstand. Voor de aanhang van Wilders betekent dit dat de PVV ervoor moet zorgen dat zij niet in een te vijandige omgeving terecht komen. Verzet tegen de linkse terreur kan enkel gerealiseerd worden door jarenlang aan een groot netwerk te werken.

Politieke partijen vallen massaal over Wilders heen. Bij het CDA waren ze maar al te graag de strijd met hem aangegaan na de nederlaag van het CDA tijdens de Europese verkiezingen. Wacht eens even, Balkende beweerde toen toch dat elke verkiezing anders was en andere verkiezingen dus niet als vergelding of vergelijking gebruikt konden worden? Ach, die christenen zijn wel vaker inconsequent. Als het gaat om gelijkheid bijvoorbeeld. Halsema (Groenlinks) roept meteen dat ze het niet meedoen een zwaktebod vindt. Laat die linkse troela maar janken. Zij zit enkel in de oppositie om het kabinet de kanker toe te wensen om vervolgens de ballen van Balkenende te likken. Pechtold (D66) haalt het uitgekauwde "PVV is ondemocratisch"-gelul naar voren. Alsof D66 voorgoed is opgerot na de democratische wil van de kiezers na de 3e val van het kabinet Balkellende. Bij de PvdA vinden ze dat de PVV alweer het debat niet durft aan te gaan. Terwijl elk debat met die dwazen al lang en breed gewonnen is. De genadestoot komt later wel.

Overweging.

Afwijken van gebaande paden is vooral voor hersenloze tegenstanders een probleem. Het maakt de volgende zetten van de PVV veel minder voorspelbaar en dat is juist waar de socialisten op leunen. Inhoudelijk is hun geleuter en gedachtegoed namelijk ogenblikkelijk van tafel te vegen met goede, degelijke argumenten die onderbouwd worden met feiten die zelfs voor de notoire ontkenners gebrand blijven op hun netvlies. Daarom gaan ze uit van voorspelbaarheid om hun acties keer op keer te herhalen. Wilders deed het goed in de Europese verkiezingen. Links weet dat ze in de gemeenteraad in de meerderheid zijn. Middels intimidatie, boycot en het opzetten van een cordon sanitair, kunnen ze raadsleden van Wilders beletten om goed werk te doen. Dit zorgt ervoor dat goede resultaten uitblijven waardoor ze de PVV weer kunnen demoniseren. Landelijk gezien zal dat veel schade kunnen berokkenen. Dan komt de harde klap. De sneltrein van Wilders dendert zonder te stoppen door om hen te verpletteren tijdens de Tweede Kamerverkiezingen.

Geen socialist die nog kan voorkomen dat Wilders over 2 jaar met minstens 25 zetels de Tweede Kamer gaat bezetten. Dus begint het reguliere stigmatiseren weer. Wildersaanhangers zijn laffe nazi's, internethelden en luie uitvreters die niks willen doen om op te komen voor hun idealen. Zij zouden enkel hun haat op buitenlanders willen botvieren vanuit een anonieme positie. Tevens zouden ze hooguit achter de kudde aanlopen en nooit kwaliteit kunnen bieden. Altijd maar kankeren en achter zo'n fascist aanlopen die alleen maar inzet op het zover mogelijk deporteren van moslims. Zucht, het is om moe van te worden zo dom als die linkse imbecielen zijn. De pot verwijt de ketel dat hij zwart zit. Zij zijn juist degenen die er fascistische methoden op nahouden. Al 60 jaar lopen ze hun leiders na te papegaaien dat allochtonen zo goed zijn voor ons land. Met fascistische methoden als geweld dwingen ze hun gedachtegoed op. Spreken we over kwaliteit, dan hebben we het zeker niet over de PvdA. De PvdA heeft Nederland stelselmatig verkracht met een groep apen.

Volgens het "geniale" gespuis zou Wilders er de brui aan geven om te verbergen dat hij aan alle kanten niet deugt. Niet meedoen zou betekenen dat niemand te zien krijgt dat Wilders niks voor elkaar krijgt. Gelukkig is Wilders niet in deze val getrapt. In een vijandige omgeving waar hij verreweg in de minderheid is valt niks klaar te spelen. De grote steden zijn al verloren en iedereen weet waarom en door wie. Laten we het ook maar niet over de PvdA en het CDA hebben die de staatsschuld tot ongekende hoogte hebben gebracht en het onderwijs en de zorg onbetaalbaar slecht hebben gemaakt. "Ja maar, Wilders heeft nooit iets gepresteerd!" roepen ze dan. Bekijk het even! Wilders heeft zo'n beetje alle problemen die links al 60 jaar niet wil zien benoemd en er oplossingen voor gegeven. Niet helemaal naar de zin van links, maar dat maakt het feit er niet minder om. Bij verantwoordelijkheid hoort ook bevoegdheid en mogelijkheid. Kan een van de linkse dwazen ons eens verhelderen wat links precies heeft gepresteerd de afgelopen 60 jaar?!

Mensen dienen te beseffen dat Wilders het moet doen met beperkte financiŽle middelen, beperkte mogelijkheden en beperkte vrijheden. Zijn partij is nog jong en dus niet vermogend. Subsidie krijgt hij niet. Hij wordt met de dood bedreigd om zijn mening, daarvoor tevens juridisch vervolgd en hij moet zijn leven slijten in gevangenschap. Behalve dat hij daardoor ernstig in zijn mogelijkheden is beperkt, krijgt ook zijn achterban met beperkingen te maken. Wie openlijk voor Wilders uitkomt, moet voor zijn leven vrezen. Op z'n minst wordt hij maatschappelijk verstoten en kan nooit meer fatsoenlijk functioneren in de maatschappij. Mensen die voor Wilders de handen in het vuur willen steken moeten derhalve eerst de schaapjes op het droge hebben om daarna te accepteren dat het leven nooit meer zo fijn is als het was. Enkel omdat er in Nederland zoveel fascisten lopen die graag bij de NSB zitten. Linkse partijen hebben echter onbeperkte mogelijkheden, vrijheid en financiŽle middelen. Dan is het makkelijk demoniseren natuurlijk.

Van linkse ratten hoeven we niks te verwachten. Het zijn fascisten die Wilders en zijn achterban doodwensen en er alles aan zullen doen de partij in een slecht daglicht te plaatsen. Wel vallen de reacties van de achterban tegen. In Venlo is men teleurgesteld. Althans, dat beweert de Telegraaf en u kent hun reputatie. Ja, het is kut dat u nu misschien wel weer blanco moet gaan stemmen. Denk echter niet alleen aan u zelf en probeer in te zien dat hij beter de volgende keer goed kan meedoen dan nu half. Had u gesolliciteerd en zit u nu in de bijstand? Vervelend. Zoek een baan en ga doosjes vouwen in de fabriek. Ga vooral niet denken dat u het beter kan door een nieuwe partij op te zetten. Een achterban hoort zijn partij altijd te steunen. Zelfs als het gaat om beslissingen die niet zo leuk zijn. Anders toont u juist aan wat Wilders u probeert duidelijk te maken als hij zegt niemand te hebben. Partij en aanhang moeten voor elkaar door het vuur gaan. Zo niet, dan is zorgen dat het later wel mogelijk wordt de enige oplossing.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.