Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 23 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

422 Rekeningrijden naar alternatieven
421 Leren van demoniseren
420 Boekhandels veredelde dozenschuivers
419 Voor jongeren hun eigen bestwil (1)
418 Vijf jaar berberapen, kakkerlakken en debielen
417 "Ik haat buitenlanders!"
416 Hersenloze trollen zonder inhoud
415 White revolution is the only solution
414 Zelfmoord in een schijnwereld
413 Milieumaffia knoeit met gloeilamp
412 Zonder privacy geen anonimiteit
411 Wilders als slinkse
410 Capitulatie van het linkse kabinet
409 Onwetendheid van belang voor de staat
408 Het psychopatenprofiel
407 PvdA vernachelt onderwijsniveau
406 Fuck de politie!
405 Hackdiscussie onder vuur
404 Afglijden van de gebaande paden
403 Linkse ellende terug van vakantie

403 # Linkse ellende terug van vakantie #
Gepost door Misdefinitie op 14-08-2009 om 23:33.
Tijdens een lange vakantieperiode zoals de zomervakantie kunt u pas goed zien hoe "onmisbaar" bepaalde mensen zijn voor de samenleving. Nederland draait namelijk gewoon door als zij vakantie vieren. Linkse politici uit de Tweede Kamer zijn al weken met reces, Marokkanen blijken nu wel massaal hun heil te kunnen zoeken in hun geboorteland, geld wordt even niet massaal verspild omdat de ontvangers net zo goed aan het pierewaaien zijn en gedurende de rustige periode daalt de bureaucratische molen drastisch in effectiviteit. We kunnen ze allemaal missen als kiespijn en het land valt echt niet stil. Kennelijk zijn hun activiteiten vrij schadelijk en kunnen we de conclusie trekken dat de ellende verdwijnt als zij verdwijnen. Een prachtig feit om voor de eindeloze discussies over hun nut. Het plaatje wordt compleet als u kijkt naar wat er gebeurt als ze weer massaal terugkomen. Links keert terug en brengt meteen weer ellende. Demonisatie, discriminatie en problemen met buitenlanders duiken onmiddellijk weer op.

Demonisatie door de nazi's.

Demoniseren betekent haatzaaien door iemand voortdurend zwart te maken en neer te zetten als extremist in de hoop dat er beulen opstaan om zijn kop eraf te hakken. Het werkt op twee verschillende manieren. De eerste variant werkt doordat mensen zo boos worden gemaakt dat ze in staat zijn het slachtoffer met gruwelijk geweld te vermoorden. Hiervoor wordt er stelselmatig een negatief beeld gecreŽerd waarbij beweerd wordt dat het slachtoffer mensen tot op het bot beledigt, discrimineert of uit superioriteit minacht. Om het nog erger te maken doen de boosdoeners vaak alsof het slachtoffer reeds begonnen is met het bouwen van gaskamers. De tweede variant tracht de omgeving te mobiliseren om iemand uit te sluiten. Gebaseerd op het idee dat geweld en moord niet voor iedereen is weggelegd en maatschappelijke uitsluiting een legale manier is om iemand kapot te maken. Zonder uitzondering zijn het hersenloze linkse dwazen met een fascistisch gedachtegoed zoals het socialisme die zich hieraan schuldig maken.

Geert Wilders, die bij uitstek beschouwd mag worden als een rechtse politicus, kan daarover meepraten. Sinds hij gedemoniseerd wordt omdat hij wat stouts over criminele kamelenneukers heeft gezegd, leeft hij in zowel fysieke als psychologische gevangenschap. Vrij rondlopen is er niet meer bij en aanhangers van de almachtige Allah dreigen hem nog elke dag om te brengen. Reeds vaker probeert Wilders de linkse fascisten aan hun botte verstand te brengen dat wat zij doen te achterlijk voor woorden is, maar de linkse elite blijft hem demoniseren met het idee dat bloed nu eenmaal moet vloeien. Het proces vindt steeds vaker plaats en krijgt steeds extremere vormen. PvdA-minister Guusje ter Horst riep in een interview op om Wilders te killen fileren in een opstand. U kent mevrouw Ter Horst nog als een genadeloze racist die blanke mannen discrimineert als ze willen solliciteren bij de politie. Enkel vrouwen en allochtonen zijn volgens haar welkom. Fascisten die anti-fascisten fascisten noemen. Kan het nog debieler?

Ja, dat kan zeker. Grofgebekte knaagdieren komen na de vakantie weer als ratten uit hun holen. Stadsdeelvoorzitter theedoek Fatima Elatik (PvdA) vergeleek de PVV met de nazi-partij NSDAP en Wilders met Hitler. Dat gebeurde op Twitter op basis van een discussie die zij voerde met sympathisanten. Wilders had namelijk Kamervragen gesteld over de ontwikkeling van de islamisering in Europa en dat impliceert voor zo'n linkse domme gans natuurlijk dat de concentratiekampen voor moslims al in de maak zijn. Nou mevrouw, betreffende de NSDAP zullen we uw geheugen even opfrissen. De NSDAP en alle varianten daarop waren socialistische partijen. Net als de PvdA. In 1946 werden die partijen verboden en hernoemden ze het naar de PvdA. Tot op heden is dat te zien. Vernietigingskampen hadden de sarcastische leus "Arbeit macht frei". Net als de Partij voor de Arbeid. Ze demoniseerden en ruimden tegenstanders uit de weg. Net als de PvdA. Discriminatie op huidskleur: net als de PvdA en precies de NSDAP.

Openlijk suggereert Elatik dat de PVV straks DNA gaat analyseren om aan te tonen dat moslims niet deugen. Laten we ook hier even de gaten in haar geheugen opvullen. De afgelopen 15 jaar zijn het aantal privacyschendende maatregelingen explosief gegroeid door moslimterrorisme. Thans lopen wij blanken met een verplichte veredelde jodenster rond. Het enige geluk dat we hebben is dat we dat plastic pasje niet op onze jassen hoeven te naaien omdat racisme op huidskleur veel makkelijker is dan joden discrimineren. Ondanks dat we geen criminelen zijn, moeten onze vingerafdrukken worden afgestaan aan de linkse regering waar de PvdA voornamelijk de dienst uitmaakt. Waarom? Om patronen te ontdekken soms? Hirsch Ballin van het CDA, de partij die met de volledige arm in de endeldarm van de PvdA poert, weet wel raad met gegevens en patronen om te voorspellen of bepaalde mensen wel deugen. Dacht u soms dat links het fascisme verleerd was? Zij zijn juist de nazi's die anderen stigmatiseren en demoniseren.

Discriminatie van autochtonen.

Discriminatie blijft een zwaar beladen en emotioneel onderwerp. Het hardnekkige misverstand dat allochtonen de lul zijn door het per definitie racistische Nederland blijft een grote stempel drukken op het maatschappelijke debat. Al jaren tonen wij aan dat niet de allochtonen, maar juist de autochtonen regelmatig de dupe worden van racisme die voornamelijk gefaciliteerd wordt door linkse landverraders. Een aantal bijzondere feiten uit de actualiteit willen we u niet onthouden. Examens van allochtonen worden soepeler nagekeken dan die van blanke autochtonen. Zo hoeven zij niet de regels te volgen van 't ex-Kofschip, maar mogen zij volstaan met een verkeerde toepassing van het fokschaap. Hoewel de wet standaard discriminatie van autochtonen toestaat door allochtonen een half uurtje extra te geven, maken veel scholen het zelfs zo bont dat allochtonen haast mogen blijven zitten totdat de zon niet meer schijnt. Een leerkracht kijkt dan naar naam en huidskleur. Mohamed wordt een steeds groter probleem in Nederland.

Binnen de zorg hebben ze eveneens de discriminatie ontdekt. Onder het motto "laat al die klote blanken maar verrekken" duiken er steeds vaker verpleeghuizen op die alleen toegankelijk zijn voor Marokkanen. Zijn overal de bedden bezet, maar heeft dat verpleeghuis nog lege bedden? Dan kunt u de kanker krijgen en doodgaan als blanke, want dan komt u er wellicht niet eens binnen. Personeel spreekt er bovendien alleen Marokkaans en de PVV vraagt zich af of autochtonen nog wel kans hebben te solliciteren op de vacatures. Eigenlijk weten ze het antwoord al, want als iedereen Marokkaans spreekt hebben wij natuurlijk geen enkele kans om succesvol te solliciteren. Schrijnend is de constatering dat die toko waarschijnlijk een dikke subsidie krijgt en gefinancierd wordt door de linkse overheid. Wouter Bos (PvdA) maakt de naam van zijn partij weer eens te schande. Hij blijkt er niet vies van te zijn met overheidsgeld shariabanken te ondersteunen.

Buitenlanders een grote zorg.

Buiten de vakantieperiode komen allochtonen veelal negatief in het nieuws. Beroven, bedreigen, bespugen, openlijke geweldpleging, overvallen, verkrachtingen en moord: de kans is groot dat er een cultuurverrijker achter zit. Tijdens de vakantie trekken ze naar de woestijn en is het hier rustiger. Organisaties die ons het leven zuur maken, zoals die verdomme zogenaamde anti-discriminatiebureaus die enkel opkomen voor de gekleurde medemens, zijn ook vertrokken en opvallend genoeg maakte dat de weg vrij voor statistieken. Het CPB kwam weer met het nieuws dat elke allochtoon ons minstens 43.000 euro kost. Dan praten we over verlies, want het geld dat allochtonen opbrengen die wel werken is daar al vanaf gehaald. Zo'n beetje de hele staatsschuld is te wijten aan allochtonen. Schokkender zijn de berichten die hevige narigheid voorspellen. Problemen met grote groepen criminele buitenlanders worden steeds groter en groeien Nederland boven het hoofd. De moslimpopulatie zorgt voor een tsnumai aan Mohameds.

Overweging.

Ellende komt en gaat, maar als er eens een situatie voordoet dat het gecontroleerd vertrekt zoals in de zomervakantie, kunt u daar veel uit opmaken. Weliswaar gaan er van alle bevolkingsgroepen veel mensen op vakantie zodat elke vergelijking zo krom als een hoepel lijkt: eerder werd bekend dat allochtonen veelal oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit. Bovendien is de daling van het aantal slechte berichten over allochtonen best significant te noemen vergeleken met perioden buiten de vakantie. Feitelijk mogen we dus best concluderen dat de overbekende feiten van oververtegenwoordigd zijn wederom bevestigd worden. Zij het indirect op een slecht controleerbare manier. Andere groepen die ellende veroorzaken dienen zichzelf aan. Vooral in de politiek zien we dat terug. Iedereen weet dat de Kamer met reces is, maar nu we zo'n beetje het einde van de vakantie naderen komt de klassieke PvdA-onzin weer te voorschijn alsof het nooit weg was.

Demoniseren kan zeer ernstige gevolgen hebben voor het slachtoffer. Waarom zijn het vrijwel altijd linkse partijen, politici en achterban die zich hieraan schuldig maken? Een kort antwoord dat de waarheid prima beschrijft is dat het gewoon fascisten zijn. Van een partij als de PvdA die afgeleid is van een verboden partij als de NSDAP kunt u ook niks anders verwachten. Deze verklaring is echter slechts een deel van het totale plaatje. Het zou te makkelijk zijn om deze kwalificatie te handhaven als de absolute volledige waarheid. Socialisten zijn de afgelopen jaren veel extremer geworden. Ooit waren ze niet zo extreem als nu. Wellicht zou u het niet denken, maar alles begint in beginsel gematigd. Een van de achterliggende redenen van het extremer worden is te vinden in het feit dat mensen doorkrijgen wat voor verderfelijke gedachtegoed het socialisme is. Kon de linkse elite het eerst nog met leugens af: nu neigen ze naar extremisme. Inhoudelijke argumenten ontbreken volledig.

U dient te beseffen dat de meeste linkse rakkers een IQ hebben van een pinda en niet in staat zijn fatsoenlijk te redeneren. Primair lossen ze dat op door mensen keihard voor te liegen. Komt u eenmaal achter deze leugens, dan wordt het zwaardere geschut in gezet. DiscussiŽren gebeurt niet op basis van goede argumenten en een degelijke onderbouwing, maar met demoniseren, schelden en drogredenaties. Krijgen ze door dat ook dat geen succes heeft, dan is extremisme in de vorm van het oproepen tot haat en geweld hun enige optie. Hun gedachtegoed is namelijk zo inconsequent en vol met lekken dat ze nooit in staat zullen zijn een discussie inhoudelijk te winnen. Waarschijnlijk valt het u op dat ze keer op keer in herhaling vallen. Hoe komt het dat ze elke keer weer dezelfde demonisatietechnieken gebruiken die allang ontkracht zijn? Wel, kent u het verschijnsel dat scholieren na de vakantie niks meer weten? Socialisten zijn net zo vergeetachtig. Na elke vakantie bent u weer een nazi. Tot ze weer met het fascisme komen.

Kunnen we ons ertegen wapenen? Jazeker, want we hebben gelukkig de feiten aan onze kant. Hun drogredenen zijn makkelijk te ontkrachten. Elke keer als zij iemand nazi noemen verliezen ze meer aanhang. Mensen krijgen vaker door dat de racisten zich altijd aan de linkerkant bevinden van de politiek. Ongeoorloofde discriminatie blijkt altijd een linkse aangelegenheid te zijn waardoor wetten hun waarde verliezen. Wees op uw hoede als u zo'n slinkse ziet. Ontkracht zijn bullshit. Spreek hem tegen. Diskwalificeer hem van elk serieus gesprek of discussie. Lach hem uit als hij met Hitlervergelijkingen aan komt zetten. Ze weten toch wel dat de man met het bekende snorretje best een beetje gelijk had, maar dat hij zou walgen van het slappe aftreksel dat de PvdA heet. Bovendien is duidelijk geworden dat een oplossing om mensen te laten vertrekken wel degelijk zin heeft. Denk daar maar eens over na. Linkse demonisatie en discriminatie zal ons er nooit van weerhouden de waarheid onder hun neus te wrijven over wat wij geen verrijking vinden.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.