Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 24 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

402 Vaccinatie-extremisme op hoog niveau
401 Legaal vermaak te beperkt
400 Overheidscriminelen adviseren u "veiligheid"
399 Angst voor kosten excuusnegers
398 Socialistische pot voor asocialen
397 Eeuwig maagd na stelselmatig pesten
396 Schijnheilig over AIVD-fascisme
395 Fabel van de gediscrimineerde moslim
394 Veilig verkeer belemmeren
393 Negatief over schijnpositiviteit
392 Slechte moslims? Alles moet weg!
391 Denkniveau vereist abstract begrip
390 Moslimgeweld vooral tegen Nederlanders
389 Christendiscriminatie uit lafheid
388 De toon van het morele verval
387 Verdedig uw privacy met hand en tand!
386 Hand in hand, terug naar eigen land
385 Europa? Eigen volk eerst!
384 Minimumstraffen slaan terug
383 Zinvolle holocaustontkenning ontkracht

392 # Slechte moslims? Alles moet weg! #
Gepost door Misdefinitie op 20-06-2009 om 22:31.
Problemen die eenvoudig te overzien zijn, kunnen het best verholpen worden met snelle, doeltreffende en simpele oplossingen. Wanneer een kamelentrekker als gast bij u thuis uw dochter begint uit te maken voor een breezerslet, dan zult u hem vriendelijk doch dringend verzoeken te vertrekken. Heeft u een cultuurverrijker te gast die gehurkt op uw mooie gouden sanitair gaat zitten kakken zodat de gehele ruimte onder de spetterpoep komt te zitten, dan zult u weinig moeite hebben met de maatregel om hem per direct de deur uit te schoppen. Niks praten en eindeloos discussiŽren in de hoop dat het gedrag in de loop van de tijd eens gaat veranderen. Gewoon meteen ingrijpen. Aan de oren pakken, onder de reet schoppen en opgeflikkerd. Des te erger het ongewenste gedrag afwijkt van uw eigen opvattingen, des te sneller bent u bereid de grote en hardere middelen te gebruiken. Wilders trekt dat principe landelijk door. Volgens de PVV zijn miljoenen moslims in Europa er rijp voor om per direct op transport te gaan naar hun eigen woestijn.

Dweilen met de kraan open.

Wilders weet precies wat hij moet doen en zeggen om bij heel veel mensen een natte droom van opwinding te veroorzaken, maar dergelijke ideeŽn zorgen op landelijk niveau voor nogal wat commotie. Vanzelfsprekend worden de kinderachtige Hitlervergelijkingen door de linkse ratten als eerste uit de kast gehaald om te stigmatiseren. Lukt dat niet, dan beginnen ze met hun tweede stokpaardje: het bagatelliseren van het probleem. Meestal is deze vorm van weerstand gebaseerd op de leugen dat er nauwelijks criminele buitenlanders zijn. Lezers die de actualiteit een beetje volgen weten dat zulke beweringen apert onjuist zijn. Sinds eind 2008 is de situatie aan het exploderen. Tienduizenden buitenlanders, waaronder veel Marokkanen, lopen op straat te jatten en te roven zonder daarbij het geweld te schuwen. Regelmatig verschijnen artikelen over deze problematiek in de media. Letterlijk honderden artikelen over criminele Marokkanen geven een bizar beeld weer. Criminele buitenlanders vormen tegenwoordig een meerderheid.

Minister van integratie Van der Laan (PvdA) ging in de Tweede Kamer met die opvatting finaal op zijn bek. Jarenlang hebben linkse moraalridders iedereen de mond proberen te snoeren die het over immigratie en integratie wilde hebben. Altijd maakten zij anderen wijs dat het slechts om een handjevol idioten ging die het voor de rest verpesten. Al snel bleek dat een handje gelijk ging staan aan duizenden criminelen. Marokkanen, Turken, Antillianen en IraniŽrs. Ondanks de steeds terugkerende feiten bleven de socialisten het ontkennen. Thans is er een tsunami gaande in Nederland met betrekking tot gewelddadige misdaden van allochtonen. Geen week kunnen we de krant openslaan zonder iets vervelends te lezen dat door buitenlanders is veroorzaakt. Duizenden werden tienduizenden totdat we over miljoenen kunnen spreken op Europees niveau. Na de verkiezingen begreep de PvdA opeens dat ontkennen afgestraft wordt. Van der Laan probeerde in de media het slappe beleid van de PvdA te rechtvaardigen. Het zou
dweilen met de kraan open zijn.

Typisch een PvdA-interview. Zodra ze merken dat de feiten niet meer te ontkennen zijn, gaan ze beweren dat de situatie zo kut is vanwege externe niet te beÔnvloeden factoren. Vergeet niet dat dit kabinet (CDA, PvdA en CU) er zelf steeds voor zorgen dat er van alles en nog wat binnenkomt om te parasiteren. Doen alsof het buiten hun macht ligt dat de buitenlanders blijven toestromen is te achterlijk voor woorden. Binnen de Tweede Kamer wil men het naadje van de kous weten. Van Toorenburg (CDA) merkt op dat Van der Laan weliswaar zijn hart heeft gelucht, maar dat hij nu daadkracht moet tonen. Integratieproblemen ontstaan volgens haar omdat opleidings- en inkomenseisen niet goed worden nageleefd. Deze eisen zouden omhoog moeten zodat het moeilijk wordt om naar Nederland te komen. Van der Laan merkt op dat het boter bij de vis moet worden. Hoe gaat hij dat dan realiseren? Gehaast merkt hij op daar nog geen uitspraken over te willen doen.

Zeer ernstig. In eerdere artikelen kwam ter sprake dat met name Marokkanen zeker 7 keer zo vaak gestoord zijn als autochtonen. Inteelt door incest was een van de oorzaken die in gedachten kwam vanwege het feit dat er vele huwelijken zijn tussen neven en nichten. Het huwelijksrecht werd daarvoor vele keren misbruikt. Wat doet de PvdA-minister daaraan? Terloops merkt hij op dat Albayrak (met haar dubbele nationaliteit en loyaliteit bij buitenlanders) en Hirsch Ballin (die graag onwelgevallige meningen door justitie laat vervolgen) aan het overleggen zijn over mogelijke oplossingen. Over wat voor oplossingen hebben we het dan? Daar laat de minister ons enkel naar raden. Er zou veel actie ondernomen worden. Alles in het licht van wat we hebben besproken in verdragen. Anders gezegd: ze zoeken naar juridische uitvluchten om de stroom immigranten naar ons land ongehinderd te laten voortduren. Achterbaks en schijnheilig gedrag van een partij die zo'n beetje uitgespeeld is.

De linkse arrogantie en dhimmitude straalt er vanaf. Steeds gaat het over mensenrechten van buitenlanders die ongehinderd hun criminele daden in ons land mogen komen uitoefenen. Hebben wij autochtonen dan geen rechten? Mogen wij niet ongehinderd genieten van onze vrijheid zonder dat we bang moeten zijn voor duizenden criminele geitenneukers die het op onze cultuur voorzien hebben? Moet de PvdA niet net als ons vinden dat het feit dat Nederlandse kinderen taalachterstanden oplopen op school omdat dat tuig alle aandacht krijgt, onaanvaardbaar is? Moeten de ouderen die al die tijd voor de vrijheid hebben gevochten er niet vanuit kunnen gaan dat ze hun oude dag in vrede kunnen rondbrengen zonder bedreigd en beroofd te worden door Marokkaans straattuig? Van der Laan geeft natuurlijk geen antwoord. Hij zegt enkel dat ze naar alles kijken. Bij GroenLinks zijn ze ook niet echt gecharmeerd. Daar suggereren ze dat Van der Laan een paniekreactie had op Wilders.

GroenLinks wil echter wel een oplossing aandragen bij de PvdA. Opgemerkt moet worden dat in veel allochtone culturen er geen gelijkheid bestaat tussen mannen en vrouwen. De man is de baas en de vrouw is absolute gehoorzaamheid verschuldigd. Daarom begrijpen we niet waarom veel linkse vrouwen graag de dhimmi willen uithangen, maar dat ter zijde. Emancipatie is voor GroenLinks de oplossing. Mannen moeten daarvoor verplicht worden in te staan voor de opleiding van vrouwen. Verder moet een dergelijke opleiding per definitie opleiden tot een startkwalificatie zoals een diploma van de HAVO of het MBO. De PvdA-minister is niet onder de indruk. Volgens hem is deze discussie vooral theoretisch en moeten we niet blijven zeuren om Marokkanen. Steevast noemt hij ook Turken en IraniŽrs uit angst neergezet te worden als Marokkanenhater. Ons inziens moet het eens afgelopen zijn met het faciliteren van immigratie. Van der Laan verontschuldigt zich met de kraan die openstaat. Wij zeggen: draai die verdomde kraan eens keihard dicht!

Wat zien we steeds gebeuren? Iedereen kan zien dat Nederland een groot probleem heeft met criminele buitenlanders. Zelfs partijen als de PvdA krijgen dat nu door. Om geen verantwoordelijkheid te hoeven nemen voor hun idiote beleid, roepen ze dat het door de niet te stoppen instroom komt. Andere linkse partijen komen met oplossingen die er enkel in slagen om meer allochtonen in Nederland te krijgen. Waarom durft niemand te zeggen dat de minister en staatssecretaris van justitie er een puinzooi van hebben gemaakt en moeten oprotten? Waarom komt het linkse kabinet en uitgerekend de PvdA nu pas met de rechtvaardiging? Dat komt omdat ze u als burger al tientallen jaren lopen voor te liegen en niet meer kunnen verbergen dat er iets aan de hand is. Komen ze nu dan eindelijk met oplossingen om de immigratiestroom in te dammen? Helaas. Van der Laan trekt zich terug. In de Telegraaf heeft hij een grote bek. Nu durft hij enkel te stamelen dat uit het interview niet blijkt dat hij negatief was over het immigratiebeleid.

Inburgeringsklassen zijn leeg, er zijn taalachterstanden en grote hordes allochtonen gaan massaal door het lint. Toch ontkent Van der Laan in een ivoren toren te zitten zonder te beseffen wat er allemaal gebeurt. Het zou volgens hem iedere feitelijke grondslag missen. Gelul in de ruimte van een mislukte jurist. Kijk eens om u heen. Overal is de negatieve invloed van onder andere criminele Marokkanen duidelijk merkbaar. Fritsma van de PVV zet de PvdA'er op zijn plaats. De minister zou naar zijn idee een draaikont zijn. Ging het in het verleden over gezinshereniging, dan vond hij de standpunten van de PVV tendentieuze nazistandpunten. Nu komt hij met een soortgelijk standpunt. Fritsma noemt dat een misleidende proefballon oplaten voor niks. Wellicht om de stemmers van de PVV weer terug te halen. Discussies over openstaande deuren mochten al helemaal niet van de PvdA. Nu opeens wel. Van der Laan noemt dat geen draaien. Hij noemt zichzelf een lerend wezen.

Alles moet weg.

Fritsma (PVV) hield een vlammend betoog over de uit de hand gelopen problemen met kut-Marokkanen en vroeg de minister reactie op een aantal ideeŽn. Immigratiestop, hardere straffen en deporteren van gespuis dat hier niet hoort. Wat er toen gebeurde was een nieuw triest dieptepunt in het bestaan van de PvdA. Van der Laan begon te draaien en te kronkelen en vroeg zich hardop af waar hij moest beginnen met het beantwoorden van de kritische vragen. Hij was klemgeluld en mompelde dat beantwoorden van vragen een intellectuele zorg bij hem is. Ja, dat is het zeker. Socialisten blinken haast nooit uit in intellectuele vaardigheden. Derhalve begon hij maar met te zeggen dat hij het niet zo tof vind als de buitenlandse burgemeester van Rotterdam in een hoek wordt gezet. Jammer dan. Wie verantwoordelijk is voor een stad waarin meer dan de helft van de allochtonen over de schreef gaat, heeft niks te zeiken. Over het ontkrachte idee dat het slechts over een handjevol gaat zei hij dat hij dat niet wist.

Goed, dan weet hij het nu. Kunnen we dan nu met etnische registratie van criminelen beginnen zodat we ze kunnen uitzetten? Er ontpopte zich een zielig mannetje dat beperkingen en uitzettingen op een lijn probeerde te zetten met praktijken die 65 jaar geleden de norm waren. Even kleinzerig verwijzen naar het idee dat hij opgegroeid is in een rechtsstaat en dat hij 25 jaar advocaat is geweest. Hij merkte op dat hij 10 jaar geleden nooit had kunnen denken dat zulke discussies gevoerd zouden mogen worden. Pech voor hem. Wij hadden nooit kunnen denken dat er na de WO-II ooit nog een invasie zou plaatsvinden en webloggers door 10 man politie uit hun huizen worden gesleurd om strafrechtelijk vervolgd te worden. Toch gebeurt het. Nu de feiten niet meer ontkend kunnen worden is de tijd gekomen om over het terugsturen van uitschot te praten dat hier niet welkom is. Van der Laan zegt dan geen goede nachtrust meer te hebben. Kennelijk slapen ze bij de PvdA wel lekker bij het idee dat ons land is overgenomen.

Erg raar weer. Etnisch registreren vinden ze bij de PvdA geen leuk idee uit angst dat die database voor andere zaken gebruikt kan worden zoals het uitzetten van crimineel gespuis. Heel erg opmerkelijk. Databases aanleggen met allerlei persoonlijke gegevens van onschuldigen die een schending vormen van het recht op lichamelijke integriteit zodat het opnemen van de kleur van het schaamhaar en vingerafdrukken is volgens de PvdA wel toegestaan. Sterker nog: daar zijn wetten voor aangenomen! Allochtone criminelen mogen dus niet geregistreerd worden terwijl u als onschuldige Nederlander alles moet dulden van dit soort fascistische praktijken. Hoe hersenloos en imbeciel is dat?! Fritsma stelt dat de PvdA in het kabinet geen flikker doet om aan de massale instroom van criminele allochtonen een einde te maken. De PvdA gebruikt een truc in de hoop de PVV buiten spel te zetten. Een lijst met schijnoplossingen moet het linkse falen verbloemen.

Fijn, eindelijk komen de oplossingen. Laat eens horen. Supersnelrecht wat leidt tot nog meer taakstraffen. Geweldig. Ga door! Diverse verboden zitten eraan te komen. Gebiedsverbod, meldingsplicht en een straatverbod. Goed zeg. Criminelen staan er doorgaans om bekend lak te hebben aan regels, dus gaan ze dit natuurlijk ook niet opvolgen. Verder denken ze de problemen te lijf te kunnen gaan door middel van straatcoaches en gezinsmanagers. Alsof geharde criminelen luisteren naar zachte praatjes terwijl ze een lekker kopje thee drinken. De PvdA noemt dit strak beleid dat later nog geŽvalueerd moet worden. Terwijl daar nu juist een groot deel van het probleem ligt. Praten en evalueren: daar is nog nooit iemand beter van geworden. Van der Laan gebruikt deze lijst om de PVV de mond te snoeren. "Zie je wel, we doen van alles. Dus kan er niet meer gezegd worden dat we niks doen." Een hersenloze linkse debielenredenatie. Niks doen betekent hier niks relevants doen om de problemen op te lossen. Niet zomaar iets doen.

Dijsselbloem (PvdA) voelt dat het uit de hand gaat lopen en probeert de PVV te diskwalificeren voordat iedereen doorkrijgt dat het wegsturen van criminelen echt de beste oplossing is. Let op, want u gaat getuige zijn van het beste argument in een discussie tegen de PVV ooit. Wat is dat grote argument dan? Nou, heel simpel. Dijsselbloem stelt dat het geen zin heeft om met de PVV een discussie te voeren. Goed gedaan jongens. Perfect! Daarmee wordt de PvdA nog meer serieus genomen. Op naar de nul zetels over 2 jaar. De geloofwaardigheid van dit kabinet is gedaald tot onder het vriespunt. Bij de VVD willen ze nog wel even weten hoe de PvdA het in hun botte linkse hersenen haalt om te bezuinigen op politie terwijl er toch zoveel criminaliteit is onder allochtonen. Van der Laan klapt nu helemaal dicht en roept dat hij daar niks over kan zeggen. Hij hekelt het feit dat hij het met de kritiek eens moet zijn, maar tegelijkertijd vindt machteloos te staan. Goh, misschien begrijpt hij ooit eens hoe autochtonen zich al jaren voelen.

Overweging.

Voor de zoveelste keer wordt hier pijnlijk duidelijk dat de socialisten door hun achterlijke gedachtegoed weer geplaatst worden voor een onoplosbaar dilemma. Fijn de extreem linkse dhimmi's uithangen die het land overspoelen met criminele allochtonen in de hoop op meer stemvee heeft hen tijdens de verkiezingen compleet kapot gemaakt. Thans bestaat er geen enkele draagvlak meer voor dit kabinet. Doorgaan op de oude voet zal betekenen dat de PvdA over 2 jaar niet meer kan regeren. Terugdraaien kan ook niet, want dat betekent dat ze moeten toegeven de burger al tientallen jaren te besodemieteren. Dus denken ze dat het imiteren van Wilders een goed idee is om wat zieltjes terug te winnen. Hersenloos als de linkse debielen zijn, denken ze dat te kunnen bereiken door een standpunt van Wilders met betrekking tot immigratiebruiden te manipuleren en te doen alsof het hun idee is. Wel met de rechtvaardiging dat zij er niks aan kunnen doen door de kraan. De PvdA kwam er daarna achter dat de PVV meer is dan een standpunt.

Even een standpunt lenen en als proefballon oplaten in de hoop dat mensen weer PvdA gaan stemmen is het domste dat ze nu hadden kunnen doen. Wilders krijgt zijn stemmen namelijk niet door enkel de harde standpunten te noemen, maar juist omdat hij de verantwoordelijkheid wil nemen om de bijbehorende oplossingen uit te voeren. Derhalve komt de PvdA wederom voor een dilemma te staan. Gebruik van zo'n proefballon impliceert gebruik van de oplossing om er baat bij te hebben. Een oplossing die bestaat uit een immigratiestop, harde straffen en uitzetten van tuig. Dit past echter niet bij het beeld dat mensen hebben bij de PvdA, dus zoeken ze krampachtig naar een methode om dat effect teniet te doen. Ze maken het daarmee echter alleen maar moeilijker voor zichzelf. Wel een proefballon gebruiken, maar niet doorgaan door daadkracht te tonen. Hoe zielig komt dat over op hun achterban? De PvdA moet vervolgens gaan bagatelliseren, draaien en stigmatiseren waardoor het waardeloos wordt.

Dit levert drie problemen op voor de PvdA. Ten eerste heeft de PvdA zich weer eens belachelijk gemaakt. Standpunten jatten en dan moeten draaien om te laten zien dat de PvdA heus niet rechtser wordt. Ten tweede hebben ze wederom laten zien geen antwoord te hebben op de problemen met allochtonen die ze zelf hebben veroorzaakt. Hun oplossing bestaat enkel uit praten en evalueren. Dat werkt nu eenmaal niet. Ten derde is er voor de zoveelste keer aangetoond dat het simpele idee van de PVV om gespuis uit te zetten niet ontkracht kan worden en dat links simpelweg geen argumenten heeft. Ze komen niet verder dan het diskwalificeren van Wilders "omdat het geen zin heeft". Er is dus maar een conclusie mogelijk. Links heeft er tientallen jaren niks van gebakken. Rechts heeft met het uitzetidee nog geen kans gehad. Het is daarom de moeite waard om de rechtse kant eens de mogelijkheid te geven de problemen op te lossen. Aangezien niemand kan aangeven waarom het niet zou gaan werken, moeten we er gewoon eens aan beginnen. Criminelen? Alles moet weg!
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.