Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 24 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

402 Vaccinatie-extremisme op hoog niveau
401 Legaal vermaak te beperkt
400 Overheidscriminelen adviseren u "veiligheid"
399 Angst voor kosten excuusnegers
398 Socialistische pot voor asocialen
397 Eeuwig maagd na stelselmatig pesten
396 Schijnheilig over AIVD-fascisme
395 Fabel van de gediscrimineerde moslim
394 Veilig verkeer belemmeren
393 Negatief over schijnpositiviteit
392 Slechte moslims? Alles moet weg!
391 Denkniveau vereist abstract begrip
390 Moslimgeweld vooral tegen Nederlanders
389 Christendiscriminatie uit lafheid
388 De toon van het morele verval
387 Verdedig uw privacy met hand en tand!
386 Hand in hand, terug naar eigen land
385 Europa? Eigen volk eerst!
384 Minimumstraffen slaan terug
383 Zinvolle holocaustontkenning ontkracht

386 # Hand in hand, terug naar eigen land #
Gepost door Misdefinitie op 21-05-2009 om 22:53.
Boeven horen in de gevangenis. Nederlandse onderdanen hier en buitenlanders in hun eigen land. Vaak is het erg lastig om ze daar te krijgen. Gelukkig zijn de taken duidelijk verdeeld. De politie vangt de criminelen, justitie vervolgt het gespuis, rechters leggen een forse straf op om te voorkomen dat zij nog meer schade kunnen berokkenen en de speciale transportdienst van het IND bezorgt het vuilnis naar het land van herkomst. Helaas is het bovenstaande slechts bedoeld om het uitschot te beledigen wegens hun criminele gedrag, want de betrokken instanties werken niet zoals ze moeten werken. Politieke spelletjes worden namelijk gespeeld rond een heel groot probleem. Namelijk de allochtoon. Niet de allochtoon die zichzelf een slachtofferrol aanpraat met betrekking tot ingebeeld racisme, maar de allochtoon die statistisch gezien 5 keer zo crimineel is als de blanke Nederlander. Feiten benoemen en ernaar handelen mag niet. Allochtone crimineeltjes worden doodgeknuffeld en vieren hier feest.

Crimineel tuig in de praktijk.

Laten we het beestje gewoon bij de naam noemen. Veel van de criminaliteit wordt veroorzaakt door allochtonen. Een deel ook niet, maar die groep lijkt niet onder een speciaal regime te vallen. Voor de blanke crimineel blijkt altijd wel een plekje vrij in een gevangeniscomplex waar hij anaal ontmaagd kan worden. De allochtone crimineel krijgt steeds vaker een aparte behandeling onder het mom van positieve discriminatie. Eind 2008 hebben we massaal kunnen vernemen waar dat toe leidde. Zelfs de meest gematigde moslims bleken bij te dragen aan een klimaat van islamisering waarin criminaliteit kan opbloeien. Relschoppers van uitkeringstrekkende cultuurverrijkers deden vervolgens de rest. Schoppen, spugen, bedreigen en jatten: wie niet aanneemt dat er ook goede Marokkanen zijn, zal er spontaan racistisch van worden. Aangifte doen tegen een moslim wordt door de politie stelselmatig ontmoedigd. Erger nog, wie iets durft te zeggen over criminele moslims wordt zonder pardon strafrechtelijk vervolgd.

Wie denkt dat het slechts incidenten waren en het wel zal overwaaien komt bedrogen uit. Destijds stonden er tientallen berichten in de krant over Marokkaanse rif rotjochies die rechtmatige bewoners het leven zuur maakten. Die onophoudelijke stroom is nooit opgehouden en bereikte in april dit jaar een ander hoogtepunt. Twee meiden uit Gouda bleken te zijn gestenigd door iets wat u rifapen zou kunnen noemen nadat ze door die Marokkaantjes werden uitgescholden voor kankerhoer. Opzettelijk zouden de knuffeltjes van de linkse overheid grote straatstenen gepakt hebben om naar de hoofden te mikken. Tevens trachtte een van de daders de meiden te verwonden door met een fiets te smijten toen een van de dames reeds op de grond lag. Uiteraard zijn de daders meteen weer vrijgelaten. Later geeft de politie toe waarom. Stenen gooien vinden ze niet zo bijzonder en noemen het slechts baldadigheid. Iemand daarvoor aanhouden mag niet. Zeker niet als het Marokkanen betreft. Uiteraard werd een Nederlandse DJ na een grap wel meteen aangehouden.

Gelooft u ons, we hebben de gebeurtenissen eveneens met stomme verbazing gadegeslagen. Pogingen tot zwaar lichamelijk letsel, stenen gooien naar de politie en het vernielen van een politieauto ziet justitie hooguit als baldadig gedrag. Aanhouden is dan onmogelijk volgens de politie. Wanneer u een kut-Marokkaantje bent wel te verstaan. In dat geval mogen ze zelfs de nationaliteit niet geven. Dom als ze zijn verwijzen ze naar de Grondwet. Onzin natuurlijk, want dat staat nergens. Wat er wel in de Grondwet staat en wel meteen in artikel 1, is het bekende discriminatieverbod dat betekent dat Nederlanders niet anders behandeld mogen worden dan Marokkanen. Vreemd genoeg kunnen wij wel voor een tekst gearresteerd worden, maar als we voor de aanhouding een steen tegen hun smoel rammen kost dat hooguit 90 euro. Te achterlijk voor woorden. Ze belonen de politie er echter rijkelijk voor. Terwijl de politie helpt bij een ongeluk waarbij een traumahelikopter moest komen, ramt een bontkraagje wat agenten voor hun muil.

Gouda is helaas niet de enige plaats in Nederland waar reljongeren zich ontwikkelen als wilde apen die niet onderdoen voor achterlijke holbewoners uit de oudheid. Jarenlang staan ook locaties als de Diamandbuurt in Amsterdam Oud-Zuid onder de aandacht. Nederlandse gezinnen worden er al jaren weggepest door Marokkaans straattuig, klakkende en sissende Marokkaanse loverboys maken het leven van Nederlandse blonde vrouwen tot een hel en criminaliteit zoals vernieling is aan de orde van de dag. Hierbij gaat het allang niet meer om relatief kleine vergrijpen door kinderen, maar om gespuis dat voor galg en rad is opgegroeid. Inmiddels zijn ze het stadium van kind voorbij en worden het geharde criminelen die nergens meer voor terugdeinzen. Inbraken en zware gewapende overvallen is voor hen dagelijks werk. Hulpverleners krijgen er geen vat op en de overheid staat machteloos aangezien fysieke overmacht een stuk moeilijker is dan een weblogger op internet te achterhalen. Sidderend van angst moet de politie discriminatie van homoseksuelen tolereren.

Psychisch gestoord.

Bovenstaande gebeurtenissen vormen een prototype van de problematiek waar we landelijk mee kampen. Overal waar allochtonen in de meerderheid zijn, valt ook te constateren dat er herrie in de tent is. De minister van Integratie, de heer Eberhard van der Laan (PvdA), legt uit waarom het zo is. Volgens hem zijn Marokkanen oververtegenwoordigd in de criminaliteit, werkloosheid en schooluitval. Minstens 10 jaren zullen er verstrijken voordat de criminaliteitscijfers zijn aangepast. Merk op dat de PvdA'er stiekem zegt dat ze dan niet meer oververtegenwoordigd zijn in de statistieken en niet in de criminaliteit zelf. Die cijfers worden dus te zijner tijd, geheel volgens de linkse traditie, gemanipuleerd en vervalst. Allemaal leuk en aardig, maar waar komt dat vandaan? Worden ze zo gediscrimineerd door rechtse weblogs dat ze helemaal door het lint gaan? Zijn we hier allemaal nazi's zodat ze wel crimineel moeten worden om de concentratiekampen te ontvluchten? Nee! Marokkanen blijken gewoon 7 keer vaker psychisch gestoord te zijn.

Nadrukkelijk vermelden we dat de wetenschappers die dit soort problemen hebben onderzocht tot deze conclusie en feiten zijn gekomen. Wel laat de psychiater in het progamma Netwerk weten dat we de zwarte piet niet alleen naar Marokkanen moeten spelen. Psychisch gestoord duidt in deze context namelijk op een specifieke stoornis die schizofrenie genoemd wordt. Iets waar veel niet-westerse allochtonen last van zouden hebben. Niet alleen Marokkanen, maar ook Surinamers, Turken en Antillianen. Verschillende bronnen laten het woord inteelt rondzingen, maar aangezien vrouwen uit die culturen er veel minder last van hebben verwerpt de psychiater dat standpunt. Hij wijt de oorzaak aan gefrustreerdheid. Niet gefrustreerd omdat ze de hele dag geconfronteerd worden met schizofrene wanen waarin pinguÔns met theedoeken zijn verkleed, maar omdat de maatschappij hen continu uitsluit. Bullshit. We durven te stellen dat wij nog veel erger uitgesloten zijn. Ondanks dat hebben we ons nooit verlaagd tot criminaliteit.

Lafheid als troef.

Dit moet onmiddellijk stoppen. Criminelen in de gevangenis, gestoorden in een gesticht en vreemdelingen in hun eigen land. Duidelijk en helder. Politie en justitie lijken daar nogal anders over te denken. Eerder werd al bekend dat zij het gewoon toelaten als een buitenlander met stenen gooit. Jaren geleden konden we nog volstaan met een waarschuwing. Blijf dat gespuis knuffelen en ze zullen ongenadig toeslaan. Thans blijkt dat we destijds gelijk hadden. Stenen gooien naar argeloze agenten is nog het minst erge dat ze konden verwachten. Steeds vaker moeten we in het nieuws vernemen dat de politie wordt belaagd. Jongeren organiseerden een vechtpartij en lieten de agenten in de val lopen. Rotterdam, dan weet u het wel. Een van de 4 grote steden die ooit zo vriendelijk was grote groepen "andere mensen" op te vangen. Ingrijpen? Ho maar. Voor de show wat arrestaties en wellicht een boete. Daar blijft het bij. Elke keer roept de politie dat ze hard optreden, maar ze kunnen het aanhoudende geweld niet meer aan.

Uiteraard roepen ze snel dat die Marokkanen daar heus niet de dienst uitmaken, maar we weten wel beter. Harde geluiden komen voornamelijk uit steden als Gouda, maar het betreft werkelijk een landelijk probleem waarbij veel gebeurtenissen al niet eens meer gemeld worden. Enkel zaken met een sensatiekarakter halen de kranten nog. Zoals het geval was bij de springers in de Bijlmer. Nu ging het niet om de zelfmoordpogingen die plaatsvonden nadat de politie binnenviel bij de illegalen en drugsdealers, maar om het feit dat de plaatselijke zwarte bevolking de politie beschuldigde van racisme. Ze zouden namelijk enkel allochtonen hebben gearresteerd. Nogal logisch, want die zijn in het gebied Amsterdam Bijlmer in de meerderheid. De politie heeft dus enerzijds te maken met angst en anderzijds met het imago dat ze krijgen als ze durven op te treden in situaties waarbij criminele allochtonen betrokken zijn. Zelf geven ze ook steeds vaker toe de situatie niet in de hand te hebben.

Bij de linkse politiek hoeven we al helemaal niet aan te kloppen voor een oplossing voor alle ellende. Discriminatie en haatzaaien worden als scheldwoorden gebruikt om iedereen die iets durft te zeggen de mond te snoeren. Men zou kunnen overwegen om te erkennen dat de problematiek met betrekking tot allochtonen veel te groot wordt. Het is dweilen met de kraan open. Logischerwijs zouden we in kunnen zetten op het dichtdraaien van de kraan voordat we gaan schoonmaken. Concreet houdt een dergelijk idee in dat we de grenzen sluiten en niemand meer binnenlaten. De weerstand is groot en wordt tot vervelends aan toe gekoppeld aan racisme. Feiten zeggen echter dat Nederland nog altijd veel makkelijker asielzoekers toe laat dan andere Europese landen. De regels gelijktrekken zal al heel wat schelen, maar daar willen ze niks van horen. De EU wil dat in principe wel en het zal ons benieuwen hoe de socialisten in Nederland daarmee omgaan.

De PVV, VVD en Verdonk hebben deze maand bevestigd dat het asielbeleid van Albayrak (PvdA) enkel voor ellende zorgt. Pardonregelingen, excuusnegers, sluiproutes, identiteitsfraude, koloniseren via misbruik van migratieregels en het niet terugschoppen van uitgeprocedeerde criminelen zijn de bezwaren die zij hebben tegen de wat Verdonk "gelukszoekers" noemt. Opvallend is dat de staatssecretaris met haar dubbele loyaliteit nationaliteit steeds kiest voor middelen om zoveel mogelijk mensen binnen te laten. Somalische piraten plunderen en moorden. In ruil krijgen ze een snoepreisje Nederland waar ze een lichte straf krijgen en meteen mogen blijven in het paradijs. Terwijl Albayrak weet dat die criminelen niet meer terug zullen keren omdat ze hier alles gratis krijgen en het onrustig is in SomaliŽ. Dan kan ze later onder druk wel roepen dat ze er alles aan gaat doen om ze uit te zetten, maar dat is slechts schijn. Hoe haalt links het godverdomme in zijn hoofd om crimineel gespuis naar Nederland te halen?!

Behalve het faciliteren van de komst van zoveel mogelijk criminele buitenlanders die later als stemvee voor de PvdA gaan fungeren, zorgt de linkse politiek er ook voor dat de omgeving zo verandert dat ze nooit meer weggaan. Tienray krijgt een asielzoekerscentrum ondanks hevige protesten van de bewoners die hun dorp overspoeld zien worden door een invasie. Bewoners in Ede zijn woedend nadat ze zijn verraden en er opeens een levensgrote moskee in hun omgeving staat. Utrecht bouwt gemeenteloketten in een moskee waar vrouwen en mannen gescheiden worden. Asielzoekers krijgen luxe 2-onder-1-kapwoningen. Gratis en voor niks. Nou ja, niet helemaal gratis. U betaalt het via de belastingen. Los van het feit of u zelf wel een dak boven uw hoofd kunt betalen. Albayrak is bovendien van plan om gevangenissen te sluiten. We mogen het niet zeggen, maar u weet wie daar over het algemeen zitten. Radicale moslims beschrijven hun passende beloning. De islam zal overheersen en alle varkens moeten worden afgeslacht.

Overweging.

Inmiddels is duidelijk geworden dat we hier te maken hebben met een landelijk probleem dat voor een onaanvaardbare situatie zorgt. Grote groepen niet-westerse allochtonen maken steeds vaker de dienst uit in onze wijken. Politie en justitie zoeken hun toevlucht in bagatellisatie en richten zich op makkelijke prooien zoals onschuldige webloggers en automobilisten. De politiek schept een klimaat waarin haat en discriminatie goed kunnen gedijen door olie op het vuur te gooien. Extra faciliteiten om buitenlanders te lokken zoals gratis woningen en uitkeringen vormen de zogenaamde oplossingen van de linkse partijen. Aangiften worden niet meer behandeld, gevangenissen worden gesloten en iedereen die er negatief over durft te spreken kan rekenen op strafrechtelijke vervolging. Zijn we met z'n allen nu net zo gestoord geworden als al die genetisch defecte criminelen die onder het mom van schizofrenie alles kunnen doen wat ze willen? Genoeg is genoeg. Dit is onacceptabel. Hier mogen we niet langer over zwijgen.

Ten overvloede moeten we melden dat het gaat om uitschot. Om criminelen van het laagste soort die binnen de eigen gemeenschap waartoe ze behoren worden uitgekotst. Toch zullen de lokale gemeenschappen er ook aan moeten geloven. Zij dienen afstand te nemen van het tuig en te accepteren dat de straten moeten worden schoongeveegd. Stop dat gelul over racisme, we moeten aan de slag. Besef dat veel criminelen in eigen land twee keer zullen nadenken voordat ze iets doen, aangezien daar straffen voorkomen als stenigen, stokslagen en doodstraf. Piraten werden vroeger in het openbaar op het strand opgehangen zodat de bevolking ervan kon leren. Moderne landen hebben dat soort mogelijkheden niet meer, maar kunnen het anders aanpakken. Alle juridische constructies om immigranten binnen te laten moeten verdwijnen. De politie moet weer gaan handhaven op straat. Linkse politiek moet verdwijnen. Voor buitenlandse criminelen is er maar een oplossing. Hand in hand, terug naar eigen land.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.