Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 25 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

382 Arbeid adelt amateurs
381 Nederlandse parasietenwalhalla
380 Betuttelend verbod op losgeslagenheid
379 Nivellering door linkse zelfverrijking
378 Beheerder Misdefinitie voor de rechter
377 Criminaliseren met auteursrecht
376 Internetvrijheid in gevaar
375 Crisis? Krijg de tering!
374 Racisme legaal door beleid
373 Selectief verontwaardigde hypocrieten
372 Onderwijsniveau naar een dieptepunt
371 Een echte vent slaat een agent
370 Trauma door geschokte reacties omgeving
369 Schepping van achterlijkheid en incest
368 Rot op naar uw eigen land
367 Het nieuwe onzinrijden
366 Wilders in diskrediet
365 Huichelarij in het Irak-debat
364 Grenzeloze domheid is ook een mening
363 Jood van de idioot

371 # Een echte vent slaat een agent #
Gepost door Misdefinitie op 07-03-2009 om 23:11.
Bij politie en justitie heerst de stellige overtuiging dat ze alles kunnen maken omdat ze nu eenmaal (juridisch gezien) een geweldsmonopolie hebben gevestigd. Nogal een misvatting, want wetten beschermen niet fysiek. Om de wet te kunnen handhaven heeft men fysieke overmacht of respect nodig. Respect hebben ze allang niet meer. Autochtonen discrimineren door te selecteren op huidskleur is immers niet zo lief. Voor een groot deel van de bevolking staan ze tevens bekend als flitsflikkers, matennaaiers en landverraders. Fysieke overmacht hebben ze alleen nog op internet. Met tien man een schrijver uit zijn bed lichten als er weer eens een aap op het net zich beledigd voelt, is het enige waar ze nog een harde plasser van kunnen krijgen. Buiten loert de boze wereld. Geen weerloze webloggers, maar grote groepen die schijt hebben aan autoriteit. Alarmerende waarschuwingen zijn hier op zijn plaats. Justitie luister goed. Blijft u discrimineren, dan zult u ervaren dat steeds meer mensen er niet voor terugdeinzen geweld te gebruiken.

Geweld door allochtonen.

Roep het woord geweld en u komt meteen terecht bij criminele Marokkanen. Rifapen die de Nederlandse politie zien als een klein apenkorps dat geen respect verdient omdat het zulke zwakke laffe onderkruipers zijn. Thuis, in hun eigen land, is het gebruikelijk dat er sancties liggen op het gebied van de lichamelijke verminking. Agenten die hier enkel willen praten om "foei" te zeggen vormen een rode lap voor de ogen van de hitsige stieren. Roofdieren roken in Gorinchem al snel het bloed der lafheid en sloegen hun slag toen een 17 jarige vriend crimineel in de boeien werd geslagen. De Marokkanen begonnen naar de agenten te spugen, maakten tijdens een scheldkanonnade duidelijk dat de politie niks te vertellen heeft en werden handtastelijk door te duwen met als doel er eentje op z'n muil te slaan. Wat doen ze daaraan bij justitie? Woorden van webloggers verdraaien zodat het net lijkt alsof ze Turkse agenten uitmaken voor berberapen en kakkerlakken is veel makkelijker.

Ondertussen gaat de dreiging op straat gewoon door. Drie weken later was het in de Haarwijk in Gorinchem alweer raak. Na arrestatie van de eerder genoemde crimineel, begonnen een slordige 20 Marokkanen zich ermee te bemoeien. Samen probeerden ze de agent in het nauw te drijven om hem daarna met huid en haar te verslinden. Gelukkig voor hem kon hij het vege lijf redden door gebruik van pepperspray. Na dit incident is men boos bij de politie. Nu het al de zoveelste keer is dat de multiculturele samenleving tegen hen keert, kondigen ze harde acties aan. Wat gebeurde er? Helemaal niks. Doodsangsten staan ze uit. "Als de sfeer dreigend wordt, worden er aanhoudingen verricht!" belooft woordvoerster Wilma Noordergraaf. Lafaards. Is ingesloten worden door een troep wilde Marokkanen geen dreigende situatie dan? Of mag dat weer niet gezegd worden? Keihard ingrijpen blijft uit. Vooral Marokkanen zijn heer en meester in het slaan van agenten en bekogelen met stenen, aanstekers en fietsen.

Andere hulpverleners zijn eveneens niet veilig voor de vernietigingsdrang van die agressieve berberapen. Inmiddels is de situatie zo erg geŽscaleerd dat de brandweer alleen nog onder politiebegeleiding durft uit te rukken wanneer een gebouw door de nieuwe Nederlanders in de fik is gestoken. Anders worden ze geÔntimideerd en bedreigd. Waar blijft de harde actie nu waar de politie het over had? Wellicht kunnen ze dat verrotte gespuis dezelfde behandeling geven als zij een ander toewensen. Vastbinden aan een brandweerslang, de kraan dichtdraaien en naar binnen laten gaan terwijl er een door hun vriendjes aangestoken brand woedt. Tijdens een brand in winkelcentrum De Bloemkorf in Zaandam gingen alle remmen los. Brandweermannen werden bekogeld door omstanders. Uiteraard weer door allochtonen die daar wonen. De feiten liegen er niet om. Een belanghebbende beschreef dat zij zo'n licht getint rotjoch aan de keel wilde vliegen als ze het niet te druk had met de eigen woning. Wederom deed de politie niks omdat de daders allochtonen waren.

Gouda was ook al zo lekker rustig. Beroven, bedreigen en stelen is de beloning die de cultuurverrijkers geven aan hun gastheren. Een agent keek en het Marokkaantje riep van: "Steek, steek, steek!" Niks gaat hen te ver. Wilders wordt met de dood bedreigd in een graffitikunstwerk en de politie vraagt zich hardop af of Wilders dat niet over zichzelf heeft afgeroepen. Hulpverleners moeten volgens de sterke arm der wet niet zeiken, want zolang zij zich niet bedreigd voelen (dat bepaalt een ambtenaar achter zijn bureau) is er niks aan de hand. Marcouch stelde dat het bedreigen van hulpverleners in hun achterlijke cultuur zit. Juf zou hen daar leren dat als ze iets niet kennen, ze het kapot mogen maken. Dit zijn heus geen eenmalige incidenten die zelden voorkomen. Al jaren raken tientallen agenten gewond door toedoen van brutale beesten die keihard terugslaan.

Allochtonen zijn oververtegenwoordigd in de criminaliteit en vaker geestelijk gestoord dan Nederlanders. Vaststaande feiten waarvoor voldoende evidentie aanwezig is. Dat betekent echter niet dat zij het alleenrecht hebben op geweld. Objectieve journalistiek vereist dat we ook kijken naar wat anderen die niet geÔdentificeerd zijn doen. Uitgaanspubliek van verschillende nationaliteiten worden steeds gemener jegens de politie. Arrestanten worden uit handen van de Gestapo bevrijd, extreem fysiek geweld was vorig jaar in Oss groot nieuws, Deventer kent een geweldshistorie tegen de politie en in het linkse bolwerk Nijmegen zijn er kennelijk ook echte kerels die weten hoe ze de politie moeten slaan. Rondom een voetbalwedstrijd ontstond er een kakkerlakkenparade compleet met geweld, vernieling en belediging. Opvallend is dat de politie in eerste instantie niks deed. Ahmed Aboutaleb werd uitgescholden voor vieze vuile kankerjood, maar deed geen aangifte. Vermoedelijk waren dat eveneens allochtonen.

Racisme breekt politie op.

De rollen lijken compleet te zijn omgedraaid. Justitie is gedegradeerd tot een laffe vorm van gedachtepolitie. Bij het echte werk worden ze door een stel allochtone kinderen afgetuigd en belachelijk gemaakt. Horen we de leidinggevenden bij de politie aan het woord in de media, dan wordt de suggestie gewekt dat zij de situatie niet meer in de hand hebben vanwege een verhard klimaat. Met als gevolg dat mensen steeds extremer worden in hun opvattingen en wars worden van iedere vorm van autoriteit. Op basis van de recente gebeurtenissen in de actualiteit kunnen we wederom een veel betere verklaring geven. Vroeger bestonden politiekorpsen uit blanke, dappere en heldhaftige mannen die respect konden afdwingen. Belediging was nog geen probleem: wie zich laat provoceren en kwetsen door woorden is geen knip voor de neus waard en moet snel een goede psychiater zoeken. Agenten hadden kwalificaties en opleiding. Toen besloten een paar oelewappers dat het korps zwart moest worden. Racisme verpestte alles.

Vacatures bij de politie gingen daarna gepaard met aanduidingen als "bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan allochtonen". Een van onze medewerkers heeft op een beroepenbeurs met eigen ogen kunnen zien hoe zijn briljante CV werd weggepleurd door een politierecruiter. Hij was blank en derhalve niet dom zwart genoeg. Sinds wij dat in het nieuws brengen zijn ze wat voorzichtiger gaan formuleren. Nu zeggen ze dat sollicitanten er rekening mee moeten houden in een multicultureel korps terecht te komen. Zelfs deze extreme vormen van racisme en discriminatie mochten niet baten. Blanke, goed gekwalificeerde kandidaten moesten worden weggehoond, maar allochtonen voldeden niet aan de eisen. Wat doet een goede werkgever dan? De politie begon de opleidingseisen en de kwalificaties te verlagen zodat iedere dwaas bij de politie kon. Selecteren op huidskleur hield immers alles dat wel iets weet tegen. Niet zonder gevolgen. Het algehele niveau van politie en justitie is zo laag als de huidige AEX-index.

Zwarten voortrekken ten nadele van blanken. Discriminatie op huidskleur. Dat is vragen om problemen. Aangezien allochtonen oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit, is hun familie dat ook. Doordat zij door linkse ratten aan een baan geholpen werden, verkeren we thans in de situatie dat de rechercheur die een zaak behandelt tevens familie is van de verdachte. Criminelen hebben dus handlangers bij de politie die toegang hebben tot alle gegevens. Geen wonder dat de politie vaak niet ingrijpt als er allochtonen betrokken zijn bij de misdaad en ze wel uw beheerder ontbieden op het bureau als ze vinden dat hier stoute dingen staan over lieve allochtonen. Ook begrijpen we opeens waarom wij niet aangenomen worden bij de politie en onze aangifte wegens bedreiging door een moslim niet leidde tot onderzoek en vervolging. Van een agent kunnen we immers niet verwachten dat hij vriendjes, familie en gangleden gaat vervolgen. Heel politiek correct wordt er gezegd dat er dan heus ontslag volgt, maar dan hebben de spionnen het al voor het zeggen.

Natuurlijk komt de ellende dan goed op gang. Marokkanen rammen uit racistisch oogpunt vooral Nederlandse blanke agenten voor hun bek zodat zij oprotten en vervangen worden door allochtonen. Waardoor ze meer macht krijgen. Niemand zal de raddraaiers stoppen, want ze verdedigen hun eigen volk. Totale overheersing en anarchie. Lijdzaam klaagt de politie jankend op de knieŽn dat ze de situatie niet meer aankunnen. Aanhangers van Hamas kregen toestemming en ruim baan om "Hamas, alle Joden aan het gas!" te scanderen. Agenten die het zagen deden niks. Een oud-gediende wilde ingrijpen, maar werd bedreigd. Uit pure angst dat de moslims hem en alle agenten zouden afslachten spraken de agenten hem vermanend toe: hij zou moslims boos maken. Dit is godverdomme de omgekeerde wereld. De groep was er illegaal en riepen strafbare uitingen. Een woordvoerster bevestigde dat. Er werd niet ingegrepen uit angst voor geweld. Ja, u leest het goed. Bedreig de politie en u komt weg met strafbare uitingen.

Overweging.

Haal eens diep adem en proef de heerlijke smaak van de ironie. Uitgerekend zulke machtige organisaties als politie en justitie, die jarenlang gediscrimineerd hebben om allochtonen te werven, zijn massaal het slachtoffer van crimineel gedrag van allochtonen. We hebben hen gewaarschuwd. Wie criminele allochtonen zaait, zal haat en geweld oogsten. Onmiddellijk werden wij als boodschappers echter weggezet als racisten. Aangehouden, verhoord en strafrechtelijke vervolging. Allemaal omdat we hen wezen op hun hypocriete houding. Zeiken over belediging en discriminatie terwijl ze zelf beledigen en discrimineren met racistische motieven. Uiteraard hadden wij weer keihard gelijk gekregen met ons eerdere artikel. Zelfs de Telegraaf schrijft dat banen bij de politie worden vergeven op basis van huidskleur. Blanken zijn niet meer welkom. Alles moet zwart volgens Ter Horst. Weer een PvdA minister die blanken wil weren.

Eigenlijk kunnen we ze alleen nog maar hard uitlachen om deze absurde situatie. PvdA wil meer stemvee, haalt meer allochtonen binnen en motiveert hen door leuke baantjes te regelen bij de politie. Zij kunnen het niveau niet aan. Dus moet niveau omlaag waardoor veel politiepersoneel te dom is om het vak te mogen uitoefenen. Blanke collega's worden door allochtone dwazen in elkaar gemept zodat er nog meer allochtonen komen. Allochtone criminelen oefenen hun misdaden uit met behulp van hun zwarte vriendjes op het bureau. U kunt als fatsoenlijke Nederlander geen aangifte doen tegen allochtonen en wordt als voorstander van het vrije woord als vijand gezien en uitgeschakeld bij de rechter. Zodra de PvdA meer stemvee wil, begint het weer opnieuw met nog meer geweld. Justitie, denk nu eens goed na. Van een gekke doctorandus ingenieur achter zijn computer heeft u niks te vrezen. Uw echte vijand zit al binnen en zorgt dat anderen die geweld niet schuwen uw mensen naar het leven staan. Doe er wat aan. Anders is het voor u binnenkort einde oefening.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.