Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 26 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

362 Marokkanen koloniseren met schijnrelaties
361 Van CBR TOP naar flop
360 Linkse geldverspilling breekt af
359 Eigen haard is IsraŽl waard
358 Misdefinitie.nl wenst u een vrij 2009
357 Christenfundamentalistische homohaat
356 Politiehonden aan het werk
355 Motiveren met Reflect-CTC (deel 2)
354 Extreemrechts is extreem links
353 Goed de klos op Google
352 Hypocriet protesteren voor het eigenbelang
351 "Groene" belasting massaal misbruikt
350 Vreemde voorliefde voor kinderspul
349 "Kapitalisme" onder vuur
348 T-shirt tegen watjespolitie
347 Hitler-vergelijking: "Foutje, bedankt!"
346 PvdA wil etnische zuivering
345 Motiveren met Reflect-CTC
344 Tijd voor hard asielbeleid
343 Verkeerspolitie zelf de wegmisbruikers

360 # Linkse geldverspilling breekt af #
Gepost door Misdefinitie op 11-01-2009 om 17:22.
Belastingen worden gerechtvaardigd door het idee dat de overheid moet zorgdragen voor algemene voorzieningen die niet of slechts zeer moeizaam door de vrije markt kunnen worden gerealiseerd. Al het afhandig gemaakte geld verdwijnt in een grote pot waaruit de regering kan putten om het allemaal te financieren. Komen ze om wat voor reden dan ook geld tekort, dan hebben ze in principe de mogelijkheid om oneindig nieuwe belastingen te introduceren. Net zo lang totdat het volk totaal uitgezogen is. Na al dit soort ellende mogen we verwachten dat het rijk tenminste heeft gedaan wat ze hebben beloofd. Namelijk het geld ten goede laten komen voor middelen die voor de gehele bevolking van belang zijn. Onder andere de zorg voor wegen, dijken, vrijheid en veiligheid. Vanzelfsprekend is het de bedoeling dat de overheid, die in feite geld leent van de burgers, de centen gebruikt waarvoor het geÔnd wordt. Daar falen ze jammerlijk in. Verspild geld zorgt voor gebrekkig onderhoud waardoor belangrijke structuren in de maatschappij afbreken.

Verspilling.

Jaarlijks stelen de boeven uit Den Haag een slordige 180 miljard euro's van de Nederlandse bevolking. Zo'n 12 ruggen per persoon. U zou mogen verwachten dat ze voor dat geld gouden wegen en bruggen kunnen aanleggen om vervolgens nog geld over te houden voor het onderwijs en de zorg. Desondanks lijkt de socialistische honger naar uw geld niet te stillen. Sinds Bos en Balkenende de dienst uitmaken heeft de regering minstens 8 miljard euro extra aan belastingen geheven. Per jaar; dus niet eenmalig. Is er nog iets van dat geld over? Hoop er maar niet op, want het geld stroomt weg als water. Het zoveelste generale pardon voor illegale criminele gelukszoekers heeft het lieve sommetje van 12 miljard gekost. Wouter Bos kocht niet veel later een kat in de zak met Fortis voor 16 miljard wegens een crisis waar hij mede verantwoordelijk voor is. Vervolgens zijn er nog miljarden verdwenen aan geldinjecties bij bevriende organisaties. Miljarden, miljarden en nog eens miljarden worden door dat linkse tuig verkwanseld aan hun hobby's.

Gebeurt er nog iets zinnigs met het geld? De werkelijkheid is om te huilen. Defensie sluist miljarden weg naar het buitenland om daar de held uit te gaan hangen. Het enige dat we daarvoor terug zien zijn treurige beelden op het journaal als er weer eens een soldaatje via een bermbom naar Allah is geblazen. Vrede door al dat gesodemieter? Ho maar. Dankbaarheid van degenen die bevrijd worden? Ook niet. Beide kampen lijken het veelal niet zo op te hebben met de bemoeienis van westerlingen. Geld, aanzien, internationale imagoverbetering of iets anders dan? Ook dat mogen we op ons buik schrijven. Dokken mogen we. En eventueel de begrafenis regelen van hen die gesneuveld zijn. Daarna zijn er weer mensen dakloos en mogen we tientallen miljarden dokken voor ontwikkelingshulp. Voor mensen van wie we al 40 jaar horen dat ze gisteren al gestorven zijn. Ondertussen bouwen ze Nederland vol islamitische haathutten en betalen we 20 miljard rente over de schuld van de verspillingen. Kortom: belastinggeld wordt tegen de regels in niet voor het algemeen welbevinden van ons volk gebruikt.

Ernstige gevolgen.

Veel mensen lijken maar niet te willen begrijpen waarom we zo hameren op het belang dat belastinggeld wordt uitgegeven waar het voor bedoeld is. In de eerste plaats natuurlijk omdat we niet accepteren dat we voorgelogen worden. Willen mensen beweren dat belasting noodzakelijk is omdat we zelf geen wegen kunnen bouwen, dan aanvaarden we dat argument alleen maar als de overheid inderdaad voor goede wegen zorgt. Ten tweede kan niemand het belang ontkennen van goed onderwijs, goede zorg, goede wegen en een goed functionerend systeem dat onze veiligheid en vrijheid kan garanderen. Wordt het geld stiekem niet voor deze zaken (die voor iedereen nuttig en belangrijk zijn) gebruikt, maar weggestuurd naar het buitenland om andere hobby's mee te financieren, dan komen we in de situatie waarin onze voorzieningen verslechteren. Met desastreuze gevolgen. Wellicht vindt u dat standpunt iets te overdreven. De huidige actualiteit laat ons echter een afschrikwekkend beeld zien. Nederland wordt verwaarloosd om elders sinterklaas te kunnen spelen.

Hoewel het proces van de verwaarlozing een geleidelijk proces is, is het veelal te laat als de tol die het eist zichtbaar wordt. Iets dergelijks treffen we aan bij de belangrijkste infrastructuur van ons land. Namelijk bij de wegen waar dagelijks miljoenen auto's en vrachtwagens overheen moeten. Zouden we de verhalen in de media moeten geloven, dan hadden we u moeten vertellen dat het dikke pech is dat de wegen onder onze wielen afbrokkelen en hele snelwegen plotseling zonder aankondiging zijn vernield. De strenge vorst is het slappe excuus. ZOAB is echter zo'n 12 jaar oud. Voor die tijd was de vorst vaak strenger bij gebrek aan "global warming". Men heeft bij de ontwikkeling en de aanleg dus zeker rekening gehouden met vorst. De werkelijke oorzaak van het kapot gaan van de wegen is het gebrek aan onderhoud. Onderhoud dat niet is uitgevoerd omdat er geen geld meer was. Ons geld is weggegooid daar waar ze op kamelen rijden en de wegen net zo slecht zijn als die van ons nu.

Achterstallig onderhoud blijkt vaker voor problemen te zorgen. HaatmoskeeŽn bouwen en speciale Marokkaanse wijken realiseren in steden die toch al verloren zijn lijkt de hoogste prioriteit te hebben. Tot ze er opeens achter komen dat algemene belasting, wegenbelasting, infrastructuurbelasting, pijpbelasting en diverse bruggenbelastingen met aangepaste namen bedoeld waren om wegen en bruggen te onderhouden. Pas als de bruggen beginnen te kraken en op instorten staan, moeten ze in alle haast een oplossing gaan bedenken. Wanneer de media suggereren dat zo'n beetje elke brug in Nederland naar beneden gaat komen, spreken ze in de Tweede Kamer snel af dat er iets moet gebeuren. Hogere belastingen invoeren en de schuld aan die verdomde vrachtwagens geven. Oplossing? Gewoon geen vrachtwagens meer laten rijden. Om te beginnen over de bruggen en in de steden. Kleine ondernemers gaan dan kapot. Nederland verandert in een puinzooi en de linkse schijnoplossingen zijn te absurd voor woorden.

Gecombineerd met het fileleed dat veroorzaakt wordt omdat Nederland nu eenmaal te vol is, is de kans groot dat de individuele mobiliteit in Nederland voorbehouden blijft aan hen met een oude auto en prominenten die op uw kosten in een dure slurpbak met chauffeur rijden. Treinen is geen alternatief en staat bovendien zwaar onder druk doordat ProRail namens de overheid verantwoordelijk is voor het onderhouden van het netwerk dat doorgaans vol met sneeuw, bladeren en poep ligt. Dat wordt dus fietsen of lopen, maar is ons land nog wel veilig genoeg? Alberto Stegeman liet in zijn programma "Undercover in Nederland" zien dat we daar beter niet op kunnen hopen. Defensie zou een van de organisaties moeten zijn die veiligheid kan waarborgen. Buitenlandse aangelegenheden verdedigen terwijl de rest van de bondgenoten het niet zien zitten kunnen we wel. Helaas mogen we niet de indruk krijgen iets aan defensie te hebben als er hier stront aan de knikker is.

Een journalist die zonder toestemming een legertruc naar buiten rijdt is natuurlijk weer een incident. Net als een journalist die meerdere malen binnendringt op Schiphol en van dichtbij vliegtuigen kan filmen. Om nog maar te zwijgen van het idee dat iedereen nu een manier weet om de voltallige ministerraad in een vliegtuig naar het paradijs van de melk, honing en eeuwige maagden te sturen. Gelukkig kunnen we nog bij de politie terecht. Behalve voor een baan, want ze geven daar de voorkeur aan allochtonen. Ook niet om aangifte te doen tegen bedreigende moslims, want dat is discriminatie. En eigenlijk ook niet voor alles wat met veiligheid en het handhaven daarvan te maken heeft, want behalve boetes uitschrijven en iets te rechtse webloggers oppakken zien we ze nauwelijks iets doen. Zijn wij nou gek of zijn zij dat? Onze vrijheid en veiligheid is afhankelijk van de instanties waar ze God afzweren door de Allah-eed af te leggen.

Andere maatschappelijke belangen worden door het verkwisten van het daarvoor bestemde geld ook al niet beter verzorgd. Onderwijs is voor iedereen van belang, maar hoe krijgen die socialisten het toch altijd voor elkaar om het op de laatste plaats te zetten?! Uiteindelijk komt men deels tot inkeer. Vooral als het al te laat is en het enige waar ze spijt van hebben het feit is dat mensen hen door hebben. Niet eens spijt over wat ze hebben gedaan. Zo komt Doekle Terpstra de Dhimmi met de opbeurende woorden dat het Hoger Onderwijs inderdaad niet de kwaliteit en het niveau heeft wat studenten ervan mogen verwachten. Misdefinitie zei dat reeds in 2004. Toen wilde echter niemand luisteren. Nu iedere allochtoon die dat wilde zo'n beetje z'n papieren bij een pak Brinta heeft gekregen met behulp van de dalende eisen en een voorkeursbehandeling, komt Terpstra op het idee het niveau weer terug te brengen. Anderen merken terecht op dat dat holle woorden zijn en dat er drastischere maatregelingen nodig zijn.

Volgens oud-premier Kok mogen we nog van geluk spreken dat hij en zijn socialistische achterban hebben ingegrepen toen hij aan de macht was. Anders zou het allemaal veel erger geweest zijn. Kok kennen we nog als een uitermate "deskundige" man die destijds niet eens een computermuis van een afstandsbediening kon onderscheiden en de belofte dat het kwartje van Kok (als verkapte accijnsverhoging op brandstof) ooit terug zou komen bij de burger niet waar maakte. Zonder de euro zouden afzonderlijke landen een bloedbad veroorzaken door elkaar kapot te devalueren volgens de ex-bewindsman. Misschien zijn wij heel dom, maar de euro heeft voornamelijk voor hyperinflatie gezorgd. Reken de prijzen maar eens terug en u ziet wat we bedoelen. Hyperinflatie betekent dat het geld minder waard is. Minder geld hebben betekent meer schuld, hogere belastingen, minder koopkracht en minder geld beschikbaar voor belangrijke zaken. Alles naar de klote met de euro. Een waar bloedbad. Geef ons de gulden maar weer!

Overweging.

Maatschappijen die zijn ingericht met elementen als democratie, rechtsstaat en een overheid kunnen niet om een goed uitgavenpatroon heen. Enkel in theorie hebben zij onbeperkte mogelijkheden om belastingen te blijven heffen zodra er meer geld nodig is. Op een gegeven moment komen ze toch in de situatie waarin iedere burger kan komen als hij geld onwillekeurig verkwanselt aan nutteloze zaken. Namelijk diepe schulden als gevolg van gebrek aan geld. De schatkist van het rijk is net als de portemonnee van de burger waar het geld vandaan komt. Is de portemonnee gevuld, dan hebben de belangrijkste zaken voorrang. Voedsel, energie, veiligheid, vrijheid, onderwijs, zorg, onderhoud en aflossen van oude schulden zijn daar een aantal voorbeelden van. Gebeurt dat niet, dan wordt er langzaam maar zeker een proces in gang gezet dat we verval kunnen noemen. Daarbij gaat alles beetje bij beetje kapot totdat de tijd is gekomen dat de kwaliteit van het leven onaanvaardbaar is geworden. Verval treedt niet spontaan op. De verantwoordelijken doen het met opzet.

Wegenbelasting hernoemen naar verbruiksbelasting en er stiekem Hamas mee financieren gaat slechts "goed" totdat de weg afbrokkelt. Cheap ass materiaal gebruiken bij bruggen en het onderhoud staken omdat Nederland zo nodig de multicriminele samenleving moet steunen is vragen om problemen. FinanciŽle middelen voor ontwikkelingshulp onttrekken aan ons onderwijs heeft ernstige gevolgen. Wanneer leren die socialisten nu eens een keer dat geld slechts 1 keer kan worden uitgegeven en wel waar het voor bedoeld is?! Elders hebben we voor veel geld een grote bek als we oorlog voeren terwijl Nederland steeds onveiliger wordt. Wie denkt dat na al deze ellende de ogen eindelijk ogen gaan heeft het mis. Voor de 2e keer binnen 7 jaar hebben we een recessie. Veroorzaakt door mislukt socialistisch beleid. Alles waar Nederland trots op kan zijn is thans bijna vernietigd. Geld onttrekken aan de Nederlandse maatschappij is de oorzaak. Laat de verantwoordelijken maar bloeden.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.