Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 26 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

362 Marokkanen koloniseren met schijnrelaties
361 Van CBR TOP naar flop
360 Linkse geldverspilling breekt af
359 Eigen haard is IsraŽl waard
358 Misdefinitie.nl wenst u een vrij 2009
357 Christenfundamentalistische homohaat
356 Politiehonden aan het werk
355 Motiveren met Reflect-CTC (deel 2)
354 Extreemrechts is extreem links
353 Goed de klos op Google
352 Hypocriet protesteren voor het eigenbelang
351 "Groene" belasting massaal misbruikt
350 Vreemde voorliefde voor kinderspul
349 "Kapitalisme" onder vuur
348 T-shirt tegen watjespolitie
347 Hitler-vergelijking: "Foutje, bedankt!"
346 PvdA wil etnische zuivering
345 Motiveren met Reflect-CTC
344 Tijd voor hard asielbeleid
343 Verkeerspolitie zelf de wegmisbruikers

357 # Christenfundamentalistische homohaat #
Gepost door Misdefinitie op 27-12-2008 om 22:14.
Vorig jaar hebben we getracht een speciale groep geradicaliseerde moslims op een ludieke manier te motiveren om iets aan de kerstgedachte te doen. Zeker als het om de "vrede op aarde" gedachte gaat waar gewone mensen tenminste een paar dagen in het jaar aan denken. Inmiddels is wel gebleken dat zoiets tevergeefs is. Mooie gedachten passen niet bij gekken, radicalen en terroristen. Pal na de kerstviering zijn er alweer ergens op de wereld moslims bezig om joden af te slachten onder luid gebrul van dogma's als "Allah is groot". Toch zal het niet van eerlijkheid getuigen om te suggereren dat het altijd weer die moslims zijn die de vreugde in de wereld bederven. Natuurlijk: elke keer als u de televisie aanzet kunt u de gruwelijke beelden zien die voornamelijk worden veroorzaakt door dat volk, maar laten we het nu eens niet over moslims hebben. Kerst is een christelijk feest, dus zullen christenen het goede voorbeeld moeten geven. Veel christenen blijken fundamentalisten te zijn die hun homohaat niet onder stoelen of banken steken.

Vage algemeenheden.

Wat is eigenlijk de algemene boodschap die mensen elkaar met de feestdagen willen doorgeven? Bekend is dat het een vrolijke tijd moet zijn met veel liefde, commercie, seks en familieverplichtingen. Elk jaar weer blijken veel mensen bereid te zijn om daar een eigen invulling aan te geven. Geld moet rollen en we kopen massaal dingen die we ons niet kunnen veroorloven. Beeldvorming staat centraal, dus doen we vooral dingen die anderen van ons verwachten. Vreugde en geluk moeten overal uitstralen. Daarom negeren we gewoon de mensen die het minder goed hebben en thuis eenzaam wegkwijnen. Al bent u het er niet mee eens: het is wel helder en lekker duidelijk. Filosofische hersenbrekers komen pas ter sprake als de vraag boven komt drijven waar het nu allemaal om gaat. Weliswaar vinden we verborgen in de woordenbrij, waaruit de jaarlijkse toespraak van Koningin Beatrix bestaat, genoeg aanwijzingen, maar het blijft allemaal erg vaag. Verdraagzaamheid, tolerantie en solidariteit zijn wel erg brede criteria.

Hoe wereldvreemd zulke vage criteria zijn en hoe ver ze van de werkelijke maatschappij afstaan blijkt wel als u het gaat vergelijken met de actualiteit. Tolerantie en verdraagzaamheid stonden als demoniserend sociaal construct een jaar geleden nog bovenaan de agenda. Allochtonen waren destijds ook al een beetje stout en om nou te voorkomen dat Nederlanders massaal de straten onveilig gingen maken voor de cultuurverrijkers deed de koningin een beroep op ons incasseringsvermogen. Discriminatie en racisme? Gewoon tolereren. Gaat het iets verder en ontaardt het in verkrachting en doodslag? Nog steeds niks aan de hand, gewoon verdragen. Want bij het werkwoord verdragen gaat het erom dat we pijn kunnen incasseren zonder gekke dingen te doen. Probleem opgelost toch? Dat dachten ze maar, want in 2008 kwamen de kut-Marokkaantjes nog vaker in het nieuws. Bericht na bericht en incident na incident werden uitgebreid besproken in de media. Vragen om tolerantie is thans te belachelijk voor woorden. Nu is het toverwoordje solidariteit.

Een beter moment voor een nieuw sociaal construct in de vorm van het woord "solidariteit" had men waarschijnlijk niet kunnen kiezen. Vergrijzing is een probleem dat al vele jaren speelt, maar nu heeft het voornamelijk christelijke kabinet er zo'n potje van gemaakt dat er harde klappen moeten vallen. Sorry mensen, het geld is op. Uw pensioen waar u al 40 jaar voor spaarde is met de kat in de zak die de regering voor u heeft gekocht door het toilet gespoeld. Gezellig mag u eenzame jaren tegemoet zien in een bejaardentehuis waar u nog minder vaak gewassen wordt dan de gemiddelde zwerver. Ze maken u wijs dat er een oplossing komt, maar wie gaat dat betalen? Beatrix laat in haar toespraak weten dat jongeren straks de dupe moeten worden. Logisch, want nu betalen zij nog geen belasting. Pas over een paar jaar is alle politieke ellende, veroorzaakt door socialistisch en "christelijk" denken, voor hen relevant. Daarom moeten jongeren volgens haar niet zo zeiken en meer solidair zijn.

Solidair jegens de maatschappij of solitair in de zin van net als de regerende socialisten en christenen alleen maar denken aan het eigenbelang? Aan de hand van de omschrijvingen die er in de toespraak gegeven worden leiden we af dat het eerste gezegd wordt terwijl ze het tweede bedoelen. Na alle miljardenverspillingen moet er elders geld opgehoest worden. Mensen die tegen hun pensioen aanlopen hebben zo'n beetje alles al gegeven. Een andere groep is daarom de lul. Jongeren kunnen nog gevormd en gemanipuleerd worden. Om te voorkomen dat ze bij voorbaat gaan protesteren, wordt het sociale construct van de "solidariteit" in het leven geroepen. Niet zeiken, gewoon doen wat er gezegd wordt. Anders bent u zogenaamd niet solidair genoeg met andere generaties. Lees: alles moeten betalen voor andere generaties omdat de linkse tussengeneraties de boel hebben verkloot. Jongeren moeten volgens die leer gehoorzamen en leren begrijpen. Wijsheid noemen ze dat. Weet u wat wijsheid is? Weg met links! Scheid kerk en staat!

Homohaat.

Zoals u weet zijn al die zogenaamde sociale constructen in feite misdefinities. Men neemt een begrip dat in de volksmond een positieve lading heeft, bedenkt daar een verkeerde definitie bij en dringt het vervolgens op door tegenstanders te stigmatiseren. Feitelijk staan deze constructen aan de wieg van heel wat (politieke) ellende. Neemt u het nou maar van ons aan: Adolf Hitler, Wouter Bos Stalin, en Balkenende MAO maakten ook iedereen wijs dat ze sociaal, solidair, tolerant en verdraagzaam waren. Actiebereidheid en vergevingsgezindheid creŽren is slechts een begin. Als makke schapen loopt iedereen naar de slachtbank terwijl al hun financiŽle middelen die het systeem moeten voeden achterover worden gedrukt. De constructen moeten dat rechtvaardigen. Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat zulke processen zich in hun eigen kikkerlandje afspelen. Het is ook ingewikkeld. Totdat het concreter wordt en mensen opeens het licht gaan zien doordat ze direct in hun eigenbelang worden getroffen.

Hoe denkt u bijvoorbeeld over homohaat? Onacceptabel? Iets dat alleen in achterlijke bananenrepublieken zoals CuraÁao gebeurt? Ijdele hoop. Thans is het zelfs in Nederland een steeds groter probleem aan het worden. Nederlandse potenrammers zonder mentale krankzinnigheid zijn een uitzondering. Hoewel we het niet mogen zeggen is homohaat vaak gerelateerd aan allochtonen en religie. Zo is homoseksualiteit in principe voor veel moslims iets dat echt niet door de beugel kan. Zouden die figuren het voor het zeggen hebben, dan hebben homo's hooguit nog de keuze om te kiezen van welk hoog gebouw ze naar beneden worden gegooid. Met het hoofd naar beneden. Dat dan weer wel. Talloze verboden maken het moslimhomo's nog een stukje moeilijker. Al is actieve homoseks, zelf de doggy style ten uitvoer brengen, toegestaan als de theedoeken geen zin hebben. Denk nou niet dat het alleen om moslims gaat. Christenen lusten er ook wel pap van. Stiekem vinden ze homo's heel erg smerig als ze zo te koop lopen met hun nichterigheid.

Daarbij gaan ze nogal ver. Yvette Lont van de ChristenBimbo's verkondigde in 2007 de mening dat poepstampende homo's voortaan naar een bestuursfunctie kunnen fluiten. Met als gevolg dat homogeweld en discriminatie weer zijn toegenomen. Christenen hebben namelijk behoorlijk wat macht en aanzien. Vooral in kleine dorpsgemeenschappen waar iedereen alles van elkaar weet. Een verkapte aanval op homoseksuelen waarbij het klaarblijkelijk de bedoeling was de omgeving op scherp te zetten. U kunt dus wel homo zijn, maar u dient de bruine ster te laten voor wat het is. Het moet niet gekker worden. Wat als we al die radicale christenhonden nu eens hun favoriete gat verbieden? Ja, rot maar op met dat gezeik dat we beledigen. Thuis doen ze ook dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. Daar doen wij ook niet moeilijk over. Of wel, maar dan zeker niet uit haat. De ChristenUnie bleek in ernstige verlegenheid te zijn gebracht. Lont moest oprotten. De schijnheilen. Iedereen weet hoe ze daar denken.

Van Middelkoop besloot het over een andere boeg te gooien. "Als homo's trouwen," dacht hij, "dan gaan ze tongzoenen en tijdens de huwelijksnacht rampetampen. Afschuwelijk." Reden genoeg voor hem om eens flink te ageren tegen het homohuwelijk. Onnatuurlijk, goor, ranzig. Anders geformuleerd natuurlijk, maar u kent dat geleuter wel. Het homohuwelijk zou voor hem een grote belediging zijn en de ontbinding van het familierecht betekenen. Zijn ze nou helemaal besodemieterd? Een gezin bestaat uit pappa, mamma, buurman en wat kinderen. God made Adam and Eve, not Adam and Steve! Leuke gedachtegang hebben die christenen. Later probeerde de beste man zijn uitspraken te nuanceren, maar dat is te belachelijk voor woorden. Ondanks alle openbare fouten die ze maken door hun gedachtegoed als homohaat te propaganderen, lopen ze nog steeds met regelmaat in hun eigen valstrik. Bij de eerste de beste vermeende provocatie staan ze op de achterste benen.

Harde woorden op een website schrijven is een ding. Achterbaks steken onder water geven richting de homoseksuele medemens is weer een stapje verder. Echt ver gaat het op het moment dat er een aanloop genomen wordt om fysieke acties jegens groepen mensen te rechtvaardigen. Denk aan het uitspreken van de wens om homo's op te willen ruimen. Zo ver lijkt Paus Benedictus XVI te willen gaan in zijn uitspraken net voor de Kerst. Volgens hem is homoseksualiteit weliswaar niet verboden, maar is het ontplooien van de homodaad dat wel. Een huwelijk tussen twee flikkers is uit den boze. De Paus noemt het anale ridderen een belediging van Gods werk. Vanuit dezelfde kerk kwamen eerder uitingen in de trant van dat homofilie een onregelmatige afwijking is. Zij dichten zichzelf de taak toe om mannen te behoeden voor zelfvernietiging. Om vervolgens de brug te slaan tussen woord en daad: de wereld moet in die visie gered worden van al die onkuise randfiguren. Wanneer zij het voor het zeggen krijgen, "verlossen" ze de wereld en gaan homo's geen lang leven tegemoet.

Overweging.

Homohaat komt in alle lagen van de bevolking en in alle groepen voor. Geen enkele groep is geheel zonder zonden, maar moslimgroepen staan erom bekend oververtegenwoordigd te zijn als het gaat om haat dat uiteindelijk uitmondt in geweld. Vaak gaat het om uitschot van de maatschappij dat prima te benoemen is als zijnde randdebielen zonder enige vorm van intellectueel vermogen. Bernard Welten, korpschef van de politie Amsterdam-Amstelland, zegt dat daders van anti-homogeweld bijna altijd van allochtone afkomst zijn. Niet verwonderlijk, want zij zien homoseksualiteit als besmettelijke ziekte waarbij de AIDS kont voor kont verspreid wordt. Verschillende passages in de koran verbieden met zoveel worden homoseks en geven een handvat aan moslims om fysieke acties te rechtvaardigen. Heel gevaarlijk allemaal, maar het is te makkelijk om homohaat uitsluitend tot het domein van de aanhangers van de islam te rekenen. Polen denken al homo te worden door het kijken naar de Teletubbies. Vergeet vooral het christendom niet waar achterbakse homohaat hoogtij viert.

Van moslims wordt vaak gezegd dat ze een achterlijke cultuur nastreven met hun haat, maar schokkender is de constatering dat het christendom feitelijk hetzelfde doet. Toegegeven, als het om het letterlijke potenrammen gaat, dan hebben moslimradicalen een monopolie. Bij het christendom gaat het echter om hooggeplaatste personen met macht die via de diplomatieke weg politiek correct hun haat uiten. Haat die op zo'n manier een veel groter publiek bereikt dan gewelddadige acties. Met als doel sociale uitsluiting van mensen die anders zijn. Achterbaks via de politiek of heel schijnheilig via toespraken. Het blijft onacceptabele haat op basis van seksuele geaardheid. Een schending van de anti-discriminatiewetten waarover zij veelvuldig schreeuwen. Ere zij God en vervloek na 2 dagen Kerst maar weer de homo's. Haat tot de instrumenten van religie rekenen wordt in deze maatschappij zwaar afgestraft. Onterecht. Het aantal niet-religieuzen die structureel uit ideologie en overtuiging haten en bereid zijn tot geweld zijn op de vingers van 1 hand te tellen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.