Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 26 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

362 Marokkanen koloniseren met schijnrelaties
361 Van CBR TOP naar flop
360 Linkse geldverspilling breekt af
359 Eigen haard is IsraŽl waard
358 Misdefinitie.nl wenst u een vrij 2009
357 Christenfundamentalistische homohaat
356 Politiehonden aan het werk
355 Motiveren met Reflect-CTC (deel 2)
354 Extreemrechts is extreem links
353 Goed de klos op Google
352 Hypocriet protesteren voor het eigenbelang
351 "Groene" belasting massaal misbruikt
350 Vreemde voorliefde voor kinderspul
349 "Kapitalisme" onder vuur
348 T-shirt tegen watjespolitie
347 Hitler-vergelijking: "Foutje, bedankt!"
346 PvdA wil etnische zuivering
345 Motiveren met Reflect-CTC
344 Tijd voor hard asielbeleid
343 Verkeerspolitie zelf de wegmisbruikers

356 # Politiehonden aan het werk #
Gepost door Misdefinitie op 22-12-2008 om 22:44.
Wat dacht u bij het lezen van de titel van dit artikel? Welk onderwerp had u verwacht hier aan te treffen? Een item over het werken met trouwe viervoeters? Nee, vast niet. We zijn een kritische weblog, dus is de kans groot dat u dacht aan een beledigende term voor politieambtenaren. Toch is dat echt niet het geval. De titel komt uit een huis-aan-huisfolder die door de politie in een aantal gemeenten wordt verspreid om hun werkzaamheden te propaganderen. Hun imago is op z'n zachtst gezegd nogal dubieus en dat is kennelijk alleen maar op te lossen door een "hoe goed is politiewerk"-indoctrinatie. Het geheel moet positiviteit, daadkracht en betrouwbaarheid uitstralen. Men wil een beeld creŽren dat het politieapparaat weer echte boeven vangt en goed functioneert. Zodat de burger weer rustig op twee oren kan gaan slapen. Vergeet die goede nachtrust maar even, want de praktijk laat iets anders zien. Justitie richt zich op het verbergen van misstanden en het vervolgen van eerlijke mensen.

Misdefinitie gedagvaard.

Aan de beheerder van Misdefinitie werd op 18 december 2008 een dagvaarding betekend. Hij wordt door de officier van justitie gedagvaard om als verdachte terecht te staan voor de politierechter. Hem wordt primair tenlastegelegd dat hij zich vanaf 2006 telkens opzettelijk beledigend heeft uitgelaten over moslims en allochtonen wegens hun ras, godsdienst en / of levensovertuiging en daarvan zijn beroep heeft gemaakt (art. 137c lid 2 Wetboek van Strafrecht). Subsidiair wordt hem verweten dat hij telkens uitingen openbaar heeft gemaakt waarvan hij wist dat deze beledigend zouden zijn voor moslims en allochtonen wegens hun ras, godsdienst en / of levensovertuiging (art. 137e lid 2 Wetboek van Strafrecht). De strafrechtelijke vervolging is gebaseerd op een aangifte van het MDI vanwege 13 uitingen. Meer informatie is op het moment niet beschikbaar. Eind februari 2009 weten we meer. Hij riskeert een celstraf van 1 jaar en een boete van 18500 euro. Vrolijk kerstfeest.

Wie naar de zogenaamde "strafbare" uitingen kijkt, zal zich achter de oren krabben en zich afvragen waar justitie nu helemaal mee bezig is. Ter vergelijking van het handelen van justitie in verschillende situaties is het interessant om nog eens te kijken naar hoe men reageert in het geval van echte boeven. Wat gebeurde er ook al weer toen uw webmaster met de dood werd bedreigd door een moslim die hem beloofde zijn keel door te snijden? O ja, aangifte werd extreem moeilijk gemaakt en op het moment dat het eindelijk kon moest hij het zelf maar uitzoeken. Een paar weken later werd hij ervan beschuldigd een valse aangifte te hebben gedaan. Publiceer iets over moslims en u wordt hartgrondig verhoord en vervolgd. Op maroc.nl deden stoute moslims anti-semitistische uitspraken over het vergassen van joden. Na een gesprek met het OM waarin de website beloofde om ook blanke Nederlanders te haten, was alles weer goed. Moslims kunnen wel middels een gesprek een rechtszaak voorkomen. Er werd van verdere vervolging afgezien.

Argumenten voor dit soort uitermate racistische en discriminerende ongelijke behandeling worden er nooit gegeven. Hypocriet als ze zijn daar bij justitie gaat het bij rechtse Nederlandse websites altijd over hun gevoel van belediging als ze op hun lange tenen worden getrapt. Echte vormen van belediging, zoals beledigende uitspraken die gericht zijn tegen de hele Nederlandse samenleving, worden nooit voor de rechter gebracht. Kijk bijvoorbeeld eens naar de website marokko.nl. De daar aanwezige moslims mekkeren van plezier als er Nederlandse militairen sneuvelen. Bloedige aanslagen worden er verheerlijkt en voor homo's hebben ze iets anders gezelligs in petto: volgens de haters mogen zij simpelweg worden vermoord. Desondanks gaat het OM niet over tot vervolging. De overheid subsidieert die websites en om het volk tevreden te houden krijgt de website een NSB-dienst naar de politie. De beslissing om al dan niet te vervolgen lijkt gebaseerd te zijn op nationaliteit, religie, signatuur en huidskleur.

Politie en prioriteit.

Politie en justitie houden zich gelukkig niet alleen bezig met hun nevenactiviteiten voor de gedachtepolitie. Meningen zijn slechts meningen. Eerlijke webloggers laten ze gewoon voor de rechter slepen zodat hun leven geruÔneerd kan worden met een strafblad. Iemand schuldig verklaren aan een gedachtemisdaad (het hebben en publiceren van een eigen mening) kan zeer eenvoudig geschieden door woorden te verdraaien en verkeerd te interpreteren. Zaak opgelost. Echte criminaliteit vindt echter doorgaans op straat plaats en vereist een heldhaftigere aanpak. De afgelopen maanden stonden de media vol met crimineel gedrag van Marokkaans tuig. Het bekende riedeltje van bedreiging, geweld, racisme jegens autochtone Nederlanders en plunderingen kunt u inmiddels dromend aanvullen. Opeens heeft justitie een probleem. Oude omaatjes kunnen weliswaar simpel belet worden om aangifte te doen nadat ze zijn aangevallen door een roedel wilde Marokkanen, maar de publieke opinie is een veel groter probleem. Middels een media-offensief suggereren ze een harde aanpak.

Vol trots vermeldt de politie dat ze eens een keertje werk hebben gemaakt van het kleine gespuis dat aan plunderingen deed. De dienders kloppen zichzelf op de borst nadat ze de kinderen aan het huilen hebben gemaakt tijdens het politieverhoor. Nu kunnen ze de nationaliteit van de daders achterhouden zodat u nooit weet of het alweer Marokkanen waren. Vervolgens kunnen ze er zeker van zijn dat ze enkel hoeven te waarschuwen. Minderjarig, achtergesteld, slechte jeugd gehad en op rechtse websits ongenadig gediscrimineerd. Goed werk hoor jongens, wij zullen voortaan eveneens de krant bellen als we ons werk doen. Vergeet vooral niet dat de problemen met cultuurverrijkers de pan uitrijzen. De afgelopen maanden zijn er tientallen berichten binnengekomen over Marokkanen die alles van kind tot bejaarde aanvielen. Met veel bombarie een paar jongetjes oppakken is hooguit een druppel op de gloeiende plaat.

Media kunnen echt misleidend zijn. Met de roze bril lezende treffen we een zeer sterke politiemacht aan die alles onder controle heeft. Rechtse webloggers bij de rechter, jeugdbendes in de verhoorkamer en politiehonden voor de gevallen dat ze het liefst verboden stroomstootwapens zouden gebruiken. Tussen al die propaganda treffen we een nogal ander beeld aan. Zeker als het gaat om grote maatschappelijke problemen. Politiepersoneel vormt al een begin van de problemen. Jarenlang een voorkeursbeleid voeren jegens allochtonen, waardoor de blanke Nederlander geen kans meer heeft tijdens de sollicitatieprocedure, eist steeds vaker zijn tol. Men kampt met onderbezetting en moet middels dure campagnes proberen om mensen te ronselen. Kleine meisjes die door loverboy Hassan zijn misbruikt zouden onze hulp nodig hebben volgens de reclames die we zo her en der tegenkomen op het web. Dezelfde politie die ons ontboden heeft op het bureau wegens stoute uitingen over dit soort criminelen heeft ons kennelijk nodig. Hoe ironisch.

Slechte wijken, zoals de 40 probleemwijken van ex-minister Vogelaar, zijn door gebrek aan goede krachten al helemaal niet meer in de hand te houden. Utrechtse agenten kiezen daarom massaal het hazenpad om elders te gaan solliciteren. Ja mensen, men vindt ons een stelletje nazi's die te pas en te onpas allochtonen beledigen, maar zelf trekken ze het liefst weg uit wijken als Kanaleneiland. Raad eens welk type crimineel daar oververtegenwoordigd is? Precies. Om te voorkomen dat ze helemaal droog komen te staan, krijgen moedige agenten in die wijken er extra geld bij. Minder moedige agenten in blanke wijken ook zodat het voordeeltje alsnog voor de wens om van baan te wisselen zorgt, maar dat ter zijde. Iets groter is een probleem dat landelijk speelt. Namelijk ongeregeldheden tijdens Kerst en oud & nieuw. Geweld, overlast, bedreiging, vernieling en brandstichting door op hol geslagen allochtonen is wat de minister van Binnenlandse Zaken wakkerhoudt. De sociale controle is weg, de politie geniet geen respect meer en de ministers moeten nog meer verdienen.

Overweging.

Aangezien we in een vrij land leven, zouden we toch veilig mogen opmerken dat politie en justitie hun prioriteiten totaal niet op orde hebben. Doodsbedreigingen, intimidatie en geweldsmisdrijven door moslims worden met de mantel der liefde bedekt. Aangifte doen wordt onmogelijk gemaakt. Wie het toch lukt moet oppassen niet zelf als veroordeelde verdachte te eindigen. Journalistieke media zoals kritische weblogs moeten oppassen om hierover te schrijven, want anders lopen ze het risico daarvoor strafrechtelijk vervolgd te worden. Geld verdwijnt naar links fascistische organisaties zoals het MDI en hogerop in de politiek gaat de rest op aan linkse hobby's van machtswellustelingen. Ondertussen kampt de politie met grote problemen. Hoewel justitie er goed in is om uit naam van een of ander gesubsidieerde anti-discriminatiebureau brave burgers te beschuldigen van discriminatie en racisme, krijgen ze eindelijk eens te maken met de gevolgen van hun eigen racisme. Namelijk een totaal incompetent team dat grote problemen niet de baas kan.

Tientallen bendes maken het land onveilig, geavanceerde vormen van criminaliteit nemen hand over hand toe, uitgaanspubliek keert zich steeds vaker tegen de politie, de sociale controle in de maatschappij is volledig verdwenen doordat de politie geen sfeer kan creŽren waarin mensen gemotiveerd worden om mee te bouwen aan de veiligheid op straat en goed personeel is sowieso allang weggejaagd. Tot onze verbazing stellen ze hun prioriteiten niet bij en draaien ze foute beslissingen niet meer terug. Propaganda in de krant lijkt belangrijker dan het oplossen van de knelpunten. Stop het discrimineren van blanken bij het aannemen van politiepersoneel. Ga eens echte boeven vangen in plaats van lichte snelheidsovertredingen beboeten en webloggers het leven zuur te maken. Besteed het verkregen belastinggeld eens waar het voor bedoeld is. Zorg voor een goed imago. Zodat de normale burger niet meteen begint te kotsen als hij een agent ziet lopen.

Zolang Misdefinitie bestaat is het algemeen bekend dat we het enkel hebben over criminelen, radicalen en terroristen. Onze teksten zijn niet van toepassing op alle Nederlanders, alle Marokkanen of alle organisaties, maar op het criminele gedeelte. Daarbij gaat het niet om ras of andere objectieve kenmerken, maar om gedrag. Crimineel gedrag dat onacceptabel is. Soms worden er harde woorden gebruikt, maar extreem gedrag moet ook extreem worden afgekeurd. Dat verwachten we van iedereen: keur criminaliteit af en ga niet de aandacht afleiden door een beroep te doen op het zogenaamd beledigd zijn. Van grote groepen moslims is bekend dat ze alle ongelovigen die niet in de islam geloven haten. Haat die zover gaat dat ze alle blanke ongelovigen zien als onreine roze varkens die door iedere dhimmi moslim mogen worden afgeslacht. Een regelrechte belediging voor alle Nederlanders en niet-moslims, maar daar kraait geen haan naar. Justitie pakt liever de boodschapper aan die hierover zijn mening geeft.

Zeiken over belediging en discriminatie kunnen ze goed, maar ze beseffen niet hoe hypocriet ze bezig zijn als ze zelf discrimineren bij het vervullen van vacatures, het vervolgen van kritische geluiden en het selectief verontwaardigd zijn als er een keer woorden als rat, aap of kakkerlak gebruikt worden om het ergste uitschot van de maatschappij mee aan te duiden. Homo's van het dak gooien is een legaal erkende mening van radicale moslims. Zeggen wat u van die moslims vindt is opeens belediging. Het gaat helemaal nergens over. Inmiddels hebben we moeten concluderen dat het helemaal geen schande is om in deze huidige fascistenmaatschappij onderwerp te zijn van een strafzaak. Wat hebben we nou helemaal gedaan? Meningen geven over standpunten en gedrag van anderen. Mag dat niet? Dan leven we echt in een bezette totalitaire fascistenstaat waar met spoed iets aan moet veranderen. Mensen zouden zich in dat geval ernstig zorgen moeten maken over hun vrijheid en andere grondrechten.

Belediging is zonder twijfel strafbaar. Het moet dan wel gaan om echte belediging. "Alle ongelovige Nederlanders zijn vuile varkens" is daar een goed voorbeeld van dat we regelmatig tegenkomen in allerlei varianten. Kenmerk van dit soort smerige zaken is echter dat ze echte belediging niet interessant vinden. Wat zij belediging noemen is het resultaat van jarenlang verdraaien en verkeerd interpreteren om iemand te kunnen straffen. Daar is de wet nooit voor bedoeld. Strafrechtelijke vervolging is een veel te zwaar middel voor normale teksten op een normale website. Alternatieven zoals een constructief gesprek waarbij politie en officier van justitie gebruik kunnen maken van onze expertise was in dit geval beter. Natuurlijk deden ze dat niet, want ze willen gewoon iemand zien hangen. Tijdens de rechtszaak zullen we ons moeten verdedigen. Al hebben we weinig kans. We hopen op de steun van iedereen die het vrije woord belangrijk genoeg vindt om voor te vechten.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.