Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 26 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

362 Marokkanen koloniseren met schijnrelaties
361 Van CBR TOP naar flop
360 Linkse geldverspilling breekt af
359 Eigen haard is IsraŽl waard
358 Misdefinitie.nl wenst u een vrij 2009
357 Christenfundamentalistische homohaat
356 Politiehonden aan het werk
355 Motiveren met Reflect-CTC (deel 2)
354 Extreemrechts is extreem links
353 Goed de klos op Google
352 Hypocriet protesteren voor het eigenbelang
351 "Groene" belasting massaal misbruikt
350 Vreemde voorliefde voor kinderspul
349 "Kapitalisme" onder vuur
348 T-shirt tegen watjespolitie
347 Hitler-vergelijking: "Foutje, bedankt!"
346 PvdA wil etnische zuivering
345 Motiveren met Reflect-CTC
344 Tijd voor hard asielbeleid
343 Verkeerspolitie zelf de wegmisbruikers

344 # Tijd voor hard asielbeleid #
Gepost door Misdefinitie op 23-10-2008 om 16:16.
Oud-nieuwslezer Niessing wist de gemoederen stevig te verhitten met zijn geniale opmerking dat trams beveiliging nodig hebben sinds tuig met een huidskleur als slechte hondenpoep een melkchocoladegekleurde huid er een zooitje van maken. Met een extreme gedrevenheid, alsof de beste man zijn uitspraak formuleerde als "al die vieze zwarte kankerapen moeten hier oprotten", trekt de Haagse partij Is te lam om te werken Democraten ten strijde in een zielige poging de aandacht af te leiden van het werkelijke probleem. Namelijk de vernietigende uitwerking die de aanwezigheid van grote hoeveelheden allochtonen heeft op Nederland. De problemen blijven zich opstapelen. Nog iedere dag staan de kranten vol met zogenaamde "incidenten" met kut-Marokkanen die hun handen niet kunnen thuishouden. Eerlijk is eerlijk: de situatie is niet van de ene op de andere dag zo geworden. Tientallen jaren van mislukt socialistisch asielbeleid is een van de grootste oorzaken van alle ellende.

Geen grond voor asiel.

Asielzoekers zijn onder valse voorwendselen naar Nederland gehaald door de bevolking voor te liegen over de werkelijke bedoelingen. Linkse partijen moeten hun stemmen bij domme mensen vandaan halen. Fatsoenlijke mensen zullen namelijk nooit op partijen stemmen die enkel uitverkoop houden met hun land. Buitenlanders vormen een gemakkelijke prooi. Door de meest kansloze idioten uit het buitenland te halen verzekerde men zich ervan dat de nieuwe gasten nauwelijks enige vorm van denkvermogen hadden. Flink uitpakken met leuke cadeautjes zoals een volledig door de Staat gefinancierde woning, telefoon, televisie en snoepreisjes creŽerde een volk dat leeft door het zwarte handje op te houden voor meer. Krijgen ze niet wat ze willen, dan ontsteken ze in grenzeloze razernij tegen alles wat blank westers is waardoor socialisten weer een rechtvaardiging hebben om er nog meer geld in te stoppen. Opeens worden ze door een of andere wet tot Nederlander gebombardeerd waardoor ze permanent blijven.

Subtiel het paard van Troje binnenhalen. Daar zijn socialisten heer en meester in. Adolf Hitler bood er destijds tenminste geen doekjes om dat hij het land wilde veroveren door een invasie. Tegenwoordig is het binnenvallen van een land en binnen 5 dagen de overwinning claimen niet zo snel meer mogelijk. Het verraderlijke daarvan is dat mensen denken dat ze rustig op twee oren kunnen blijven slapen zolang de sirene niet afgaat. Middels slinkse politieke trucjes die op hoog niveau worden uitgespeeld, slaagde men er echter wel in om het land te overspoelen met een tsunami aan ruim 3 miljoen allochtonen. Voor iedere allochtoon hadden ze wel een smoesje. Eerder kwam al naar voren dat deze smoesjes, met name over oorlog in het thuisland, gelogen waren. Van de Camp van het CDA stelt dat vluchtverhalen van asielzoekers vaak zijn aangedikt en wil paal en perk stellen aan hun instroom. Zou de waarheid het criterium vormen, dan zouden vrijwel alle allochtonen op transport moeten naar hun eigen land.

Pardon voor het verneuken.

Na het ontmaskeren van de linkse leugens omtrent het binnenhalen van gespuis allochtonen, is er een hele tijd overheen gegaan voordat zij accepteren dat er weer gesproken mocht worden over het onderwerp. Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Wie zich thans, tijdens wat voor discussie dan ook, beroept op sociale rechtvaardigheidsgronden zoals de onstabiele situatie in het land van herkomst, moet eveneens met pech en veren het land worden uitgejaagd. Niet opvallend hebben die spitsvormige knaagdieren dat ook door en zochten naar een andere oplossing. Ze bedachten dat het gelul over oorlog niet eens meer nodig was. Met miljoenen allochtonen hebben ze allang een basis gelegd voor een islamitische heilstaat. Men ging over tot het saboteren van de rechtsstaat door allerlei wetten aan te nemen die het mogelijk maken om meer mensen toe te laten. Het generaal pardon werd in het leven geroepen met als motto: "Pardon dat we zulke racisten zijn. Iedereen moet blijven." Door u als Nederlander neer te zetten als racist, voerden zij keer op keer een generaal pardon uit.

Erg geraffineerd en het klinkt ook nog eens ingewikkelder dan het is. Toch werkt het zeer eenvoudig. Linkse ratten creŽren in Nederland een sfeer waarin iedereen die kritiek uit op allochtonen of verrotte elementen uit de multiculturele samenleving wordt afgeschilderd als racist. Eerst noemen ze u een racist, vervolgens nemen ze dat als feit aan en ten slotte wordt dit zogenaamde "feit" als rechtvaardiging gebruikt om een excuus te moeten maken jegens allochtonen. Door net te doen alsof Nederland vol racisten zit, wekken ze de schijn zich te moeten excuseren. Dus verontschuldigen ze zich door allochtonen te laten blijven. Om dat te verbergen noemen ze de oude ontkrachte drogredenen over oorlog en zielige jeugd ook nog even op. Keer op keer roepen ze dat het geen kwaad kan, dat we lief en zorgzaam moeten zijn voor iedereen en dat het heus de laatste keer is. Allemaal leugens. Ondertussen moet u op eieren lopen, want als u er iets van zegt bent u ook zo'n "racist" waarvoor "we" ons moeten verontschuldigen.

Met zoveel leugens kan het niet anders dan dat die socialisten voor de zoveelste keer keihard door de mand vallen. Was er eerst nog sprake van een klein deel van 26000 gevallen die opnieuw bekeken moesten worden: na een tijdje bleek dat er minstens 27500 parasieten onder de zoveelste regeling gingen vallen. Ahmed Aboutaleb (uiteraard PvdA) moest extra geld bijleggen om al die steuntrekkers te voorzien van iets extra's. Al dat gelul over asielzoekers die hier mogen blijven omdat ze komen werken is daarmee ook ontkracht. Schokkender is de constatering dat hij vanaf het begin ervan uitgaat dat sowieso 40 % in de bijstand gaat. Terwijl uw oma in het bejaardentehuis hooguit 1 keer per week gewassen wordt, worden er miljoenen euro's verspild. Daar blijft het helaas niet bij. Natuurlijk komen er steeds meer grensgevallen en nieuwe gelukszoekers bij.

Ondertussen blijven die linkse dwazen draaikonten als een windvaan. Albayrak werd in de kamer flink onder vuur genomen, maar verzekerde dat de procedures voor het asielbeleid prima in orde zijn. Honderden illegale Chinezen zouden teruggestuurd moeten worden naar hun communistische thuisbasis. Uitzetten dus, maar Albayrak wilde niet meteen ingrijpen. Van haar dubbele loyaliteit won het deel dat over allochtonen ging en ze bleef net zo lang zeiken totdat alle illegalen waren verdwenen. Ja mensen, dat is ook een manier. Als men via de wet geen allochtonen binnenhaalt, dan laat men ze los in de illegaliteit. Om het leed te verzachten sloot ze er later toch een aantal op. Goed wetende dat zij later legaal konden blijven en de rechter hen zou vrijspreken. Lekker op onze kosten in een peperduur huis wonen. Terwijl u jarenlang op de wachtlijst staat, dubbele lasten heeft of geen hypotheek kunt krijgen, leven zij van uw geld.

Waarschuwingen werden gebagatelliseerd. De regelingen zouden heus niet meer parasieten aantrekken. Alweer zo'n schaamteloze leugen, gedaan door het socialistische uitschot van deze maatschappij. Het generaal pardon heeft voor een explosieve toename gezorgd van asielaanvragen. Heus geen schrijnende gevalletjes hoor. Stuk voor stuk kansloze figuren die willen meeŽten uit de gratis ruif van de overheid. Daarnaast zou het nu echt afgelopen moeten zijn. Ook dat bleek in werkelijkheid onzin. Onderbuikgevoelens vieren hoogtij bij mensen die ver van allochtonen wonen. Elders schreeuwen en roepen om meer allochtonen is wel erg makkelijk. Tevens zou het pardon ons geen rip uit het lijf kosten. Later komt de waarheid aan het licht dat het generale pardon 12 keer (!) zo duur kost. Bedankt links. Bedankt voor het generale pardon dat enkel bedoeld was om ons te verneuken.

Selectief.

Steeds weer probeert de linkse elite hun achterban uit te breiden door nieuwe methoden te zoeken om meer buitenlanders binnen te laten. De nieuwste trend is een combinatie van een oude leugen en een drogreden. Hierbij doen ze alsof Nederland buitenlandse arbeiders keihard nodig heeft omdat bedrijven zogenaamd hun vacatures niet meer kunnen vervullen. U kent dat wel: het oude "wij willen geen vuil werk doen"-verhaaltje. Daarna zeggen ze van het verleden geleerd te hebben en niet zomaar alle mensen binnenlaten, maar slechts degenen die nodig zijn. Dit is sowieso een fabeltje en al tig keren ontkracht. Talloze hoogopgeleide mensen zitten thuis, doen werk beneden hun niveau of werken deeltijd bij gebrek aan een grotere betrekking. Verder zijn de meeste vacatures spookvacatures die door recruiters worden vervalst of er alleen maar staan om tegenover de concurrenten te doen alsof het allemaal perfect gaat. Nederland heeft voldoende werkkrachten. Er hoeft geen allochtoon meer bij.

Gasten verblijven per definitie tijdelijk bij hun gastheren. Nu is de tijd gekomen dat ze allemaal even massaal moeten vertrekken als ze gekomen zijn. Iedereen weet echt wel dat het nu afgelopen moet zijn met de vrije inval. De roep om maatregelingen is erg hoog. Regeringsleiders kunnen dat niet negeren. Al was het maar omdat ze anders op hun flikker krijgen bij de verkiezingen. Wellicht raadt u al wat er gaat gebeuren. Men suggereert alsof ze harde maatregelingen aankondigen en uitvoeren, maar doet toch stiekem iets anders. Zo bouwen ze een Europees deportatiecentrum migratiecentrum in Mali met de woorden "Arbeit macht frei" als doel te fungeren als voorportaal om de onophoudelijke stroom asielzoekers een halt toe te roepen. Grenzen dicht. Dat willen we toch? Jazeker. Ware het niet dat ze aan de ene kant de deur dicht doen en het aan de andere kant weer wagenwijd openzetten. Mensen waarvan de machtshebbers vinden dat ze nuttig zijn, komen nog makkelijker binnen. Links, zwart, gewillig en de belofte om op ze te stemmen is voldoende. Stelletje corrupte flikkers.

Die selectiviteit vinden we ook terug in de Nederlandse Tweede Kamer. Elke keer gaat het een stap verder. De PvdA wil steeds meer asielzoekers binnenhalen. Albayrak pleit ervoor om van de vreemdelingendetentie een waar hotel te maken. Waarom ook niet? Criminelen en parasieten uit het buitenland die hier uitgeprocedeerd zijn en dus moeten oprotten, moeten toch ook vertoeven in een soort Hilton-hotel? Hoewel de Kamer een beroep doet op Albayrak om de opsporing van illegalen op te voeren, blijft zij de boel saboteren. Tja, als het om buitenlanders gaat, speelt haar dubbel gebogen loyaliteit weer op. Kleine ingrepen zoals het scherper maken van het beleid omtrent Irakezen zetten geen zoden aan de dijk. Dat zijn afleidingsmanoeuvres die proberen te verbloemen dat de invasie door blijft gaan.

Overweging.

De geschiedenis herhaalt zich. Mede daardoor kunnen we u vertellen wat er steeds mis gaat bij het asielbeleid. Verteerd door naÔeve onderbuikgevoelens, zielige verhalen en de drang om meer macht, hebben de linkse partijen en hun achterban het land de afgelopen tientallen jaren overspoeld met allochtonen. Jammer genoeg waren dat enkel criminelen en randdebielen, want de goede mensen van die volkeren konden een prima bestaan opbouwen in hun eigen land. De slechten die hier kwamen moesten voortdurend onderhouden worden. Ze werken niet en tot overmaat van ramp maken ze van Nederland een puinhoop. Om ze rustig te houden krijgen ze van links allerlei privileges. In ruil daarvoor stemmen de raddraaiers op die partijen zodat ze groot blijven en belastinggeld kunnen blijven geven. Fatsoenlijke mensen krijgen dat door zodat de linkse partijen enkel nog kunnen bestaan door allochtonen. Hierdoor zijn zij genoodzaakt om de ondergang van Nederland te blijven steunen.

Oude trucs werken niet meer. Om stemmen te blijven krijgen roepen zij om meer allochtonen. Dus maken ze rare sprongen om dat mogelijk te maken. Liegen dat ze nu echt voor de harde aanpak kiezen, verbergen van cadeautjes, bagatelliseren van de gevolgen en de wet veranderen zodat er steeds weer bijkomen. Zo is het dweilen met de kraan open. Nu de parasieten ook doorkrijgen dat links totaal afhankelijk is van hun steun en zal moeten vechten om niet ten onder te gaan, houden ze vaker hun hand op. Krijgen ze niet genoeg, dan maken ze nog meer kapot. Thans hebben 25 % van de scholen structureel problemen met allochtonen die wapens bezitten. Het blijft een nooit eindigende cirkel van meer eisen, meer kapot maken en nog meer eisen. We hebben niet de illusie dat mensen de ernst van de situatie inzien. Waarschijnlijk zullen ze pas luisteren als de maffia met slachten begint en tegenstanders extremer worden.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.