Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 27 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

342 Moslimextremist tot in de schatkist
341 Bestraf socialistische fouten
340 Aangifte om "Silence! I kill you!" (1)
339 Rot op uit Nederland!
338 Pretium Telecom: "Pech, dit is de wet!"
337 Miljoenennota Bos is een farce
336 Sexjobs.nl hoeren naaien met geldzaken
335 Moslimpropaganda weer vergruisd
334 Racisme is helemaal niet erg
333 Strafkamp Nicolaaslyceum was grove leugen
332 Slachtoffer van het eigen fascisme
331 Misdefinitie ontboden en verhoord (1)
330 Linkse achterlijkheid krijgt prioriteit
329 Vrijwilligerswerk om negatieve mening
328 Dewanand als kasteloze paria
327 Oplichting in de schijnwerpers
326 Trendseksueel maakt mietjes van mannen
325 Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) verslagen
324 Referenties naar onkunde en onnozelheid
323 Kinderficken wie ein Weltmeister [2]

335 # Moslimpropaganda weer vergruisd #
Gepost door Misdefinitie op 08-09-2008 om 17:03.
Negatieve berichtgeving over moslims is in de media aan de orde van de dag. Neutrale websites beginnen haast op klonen van de voormalige website rechtser.com te lijken. Er is nauwelijks ruimte om al het wangedrag van moslims kwijt te kunnen. Misdaden door moslims is tegenwoordig al zo prominent aanwezig dat we u er echt niet meer op hoeven te wijzen. De zoveelste opsomming geven is leuk voor discussies, maar daar doen we het niet voor. We zijn immers geen actualiteitenwebsite. Toch gaan we het er weer over hebben, want waar vervelende berichten over moslims verschijnen kunt u er de klok op gelijk zetten dat er ook propaganda verschijnt. Propaganda dat vol staat met ontkenningen en grove leugens in een wanhopige poging misdrijven van moslims te verbergen. Terwijl moslims ons land verder de vernieling in helpen worden ze verheerlijkt door dat slappe linkse tuig.

Propaganda.

Veel media hebben propaganda voor een beweging of ideologie als doel aangenomen. Dacht u werkelijk dat media voor U schreven en dat ze bakken vol met geld verdienen met eerlijke waarheidsvinding? Had u het idee dat organisaties zo stom zijn om miljoenen te pompen in een product met geschreven tekst zonder daar een groter doel mee te hebben? Wel nee, als ze geld hadden willen verdienen hadden ze net zo goed porno kunnen maken. Van die paar krantjes die ze verkopen en het aanbieden van ruimte aan reclamehoeren moeten ze het niet hebben. Kritische weblogs geven de beheerders al helemaal geen voldoening. Vervolging door justitie, constant bedreigingen en maatschappelijke uitsluiting is nou niet bepaald een goede motivatie om door te gaan met schrijven. Alles draait om propaganda. Indoctrineren en mensen hersenloos maken zodat politieke macht snel binnen handbereik ligt is de motivatie achter linkse journalistiek.

Eens in de zoveel tijd gebeurt het weer. Allochtonen willen meer rechten, dus gaan ze iets zoeken om Nederlanders te criminaliseren zodat het schuldgevoel brengt waar ze naar verlangen. Kijk alleen al naar de activiteiten die verricht worden om een beeld te scheppen dat Nederlanders zulke grote racisten zijn. Dan zijn ze zielig en kunnen ze meer eisen. U weet dat racisme van allochtonen niet bestaat en het links in principe geen flikker uitmaakt dat u met uw zwarte kop de disco niet in mag. Propagandacampagnes worden ingezet in de hoop dat er meer meldingen komen. Straks krijgen we weer het gezeik dat negers verkleed als zwervers gaan huilen omdat ze niet binnen mogen op hun gymen.

Zogenaamde "betrouwbare" onderzoekjes vormen eveneens een dankbare bron om propaganda mee te maken. Onderzoeken waarvan u met zekerheid kunt zeggen dat de resultaten gemanipuleerd en gelogen zijn. Zoals een onderzoek dat RTL-nieuws liet uitvoeren door TNS/NIPO. Volgens dat onderzoek zouden Nederlanders positiever over moslims zijn gaan denken. Afgezien van de dubieuze representativiteit van het onderzoek wordt de ontkrachting al gegeven in het artikel zelf. Zij verklaren namelijk dat de positiviteit gekomen is door contact met allochtonen. Daarbij vergeten ze het cruciale punt dat nette mensen hooguit in contact zullen komen met allochtonen die niks doen. Zulke onderzoeken gaan nooit over de grote meerderheid die ons land kapot maken.

Angst voor terreur linken ze net zo makkelijk aan het contact met moslims. Leuke manier van propaganda, maar in werkelijkheid geeft men aan minder bang te zijn voor terrorisme omdat ze in de waan zijn dat er nog niks ergs is gebeurd. Veel mensen weigeren in te zien dat een massale vijandige invasie op te vatten is als oorlog en terrorisme. Verkeerde conclusies trekken lijkt wel een nationale hobby. Op Elsevier vinden we daar een fraai voorbeeld van. Afgang nog wat Geit schreef een artikel met dezelfde propaganda en sprak zich onder de link "positiever" tegen met een link naar een ander artikel dat spreekt over een toename van islamfobie. Zelden hebben we een moslim gezien die "islamfobie" als positief ziet.

Zo leuk zijn moslims nou.

Wederom zien we hier een dilemma dat links schrijvende journalisten tegenstaat. Aan de ene kant willen ze fijn propaganda maken voor hun idealen om samen te spannen met moslimgroeperingen. Aan de andere kant hebben ze te maken met de verplichting om (ANP)nieuws te publiceren. Met andere woorden: de propaganda die voor een multiculturele samenleving vol met moslimtuig pleit staat tussen de artikelen waarin beschreven wordt dat veel moslims stoute dingen doen. Niet allemaal, maar toch wel bijna allemaal. De kunst is natuurlijk om de propaganda tussen neutrale artikelen te plaatsen zodat mensen gehersenspoeld raken voordat het slechte nieuws hen bereikt. Gelukkig zijn wij er om ervoor te zorgen dat u met beide benen op de grond blijft staan. De beste manier om propaganda tegen te gaan is helder en duidelijk laten zien dat het allemaal onzin is. Moslims hebben zoveel op hun kerfstok dat het etisch onverantwoord is om positieve onwaarheden te verspreiden.

Vorige week is er uitgebreid bericht over de laffe aanval van 10 apen gericht tegen 5 scholieren die op weg waren naar het ziekenhuis. Kenners die in wijken wonen waar veel allchtonen zwerven weten dat zulk barbaars gedrag door Marokkanen schering en inslag is. Vraagt u zich wel eens af of dat achterlijke gedoe ingeprogrameerd zit in hun hersenen? Zoals instinctief gedrag het leven van primaten beÔnvloedt? Heeft u ook wel eens met de gedachten gespeeld dat het hebben van een IQ van een zwarte pinda genetisch bepaald is onder dat volk? Voordat het MDI weer gaat janken en justitie een SWAT-team formeert om ons van ons bed te lichten wijzen we naar een onderzoek dat een bevestigend antwoord suggereert. In Nederland geboren Marokkanen van de tweede generatie zijn niet meegenomen uit angst voor de hoge cijfers. Marokkanen zijn zoals eerder ook al bleek oververtegenwoordigd als het gaat om geweld, criminaliteit en achterlijkheid.

Zouden ze alleen vechtpartijtjes houden waarbij ze voornamelijk soortgenoten beschadigen, dan hadden we nog kunnen overwegen om dat toe te juichen. Laffe aanvallen op ambulancepersoneel dat nota bene bezig is met levens redden tonen aan dat het berbervolk geen mogelijkheid onbenut laat Nederland naar de rand van de afgrond te brengen. Linkse rakkers zouden al te graag het woord incident in de mond nemen. Marcouch (niet toevallig PvdA), stadsdeelvoorzitter van Slotervaart, boort al die hoop in de grond door te stellen dat het in de cultuur van Marokkanen zit om agressief te zijn tegen alles en iedereen. Dus ook tegen ambulancepersoneel. Niks incident. Niks groepje dat zich verveelt. Marcouch moet zelfs op z'n blote knieŽn de Marokkaanse gemeenschap smeken of ze alsjeblieft niet alle hulpverleners in puin willen slaan. Agressiviteit zit in de cultuur van Marokkanen ingeramd. Alleen een enkele reis oerwoud kan soelaas bieden.

Straatschoffies met de ergerlijke gewoonte om te vechten en anderen te beroven zouden kunnen worden opgepakt en kunnen worden gedeporteerd naar een land waar op stelen het afhakken van de hand staat. Belagers van ziekenbroeders zouden in een rubberboot afdreven kunnen worden en de toegang tot de zorg definitief ontzegd kunnen worden. IdeeŽn waar we heus niet achter staan, maar wel eens over dromen. Toch betreffen het lokale problemem. Weliswaar in steeds meer wijken in Nederland zodat we thans over een landelijk probleem kunnen spreken, maar veel mensen blijven beweren dat het slechts een handje vol Marokkanen betreft. De rest zouden wel lieverdjes zijn. Geholpen door de recente actualiteit merken we op dat er in Nederland een groot aantal extreem radicale terroristenorganisaties zijn. Organisaties als Milli GŲrus en Moslim Broederschap die over lijken gaan om de wereld te onderwerpen.

Zulke grote criminele organisaties zijn zo gevaarlijk omdat ze worden aangestuurd door radicale moslimleiders met veel invloed, gefinancieerd worden door onder andere de Nederlandse overheid en terrorismegelden en vele duizenden aanhangers kennen onder de zogenaamde "gematigde" moslims. Grote groepen Marokkanen, Turken en gespuis die u en ik in het dagelijks leven tegenkomen worden geronseld in haatkazernes. Ook wel moskee genoemd. Middels preken waarin de gruwelijkste anti-westenpropaganda wordt uitgeschreeuwd worden ze gehersenspoeld zodat ze uit naam van de islam rare dingen gaan doen. Via islamitische scholen gaat de indoctrinatie verder met de boodschap dat we in het westen een stelletje roze varkens zijn die erop uit zijn de islam en zijn pedofiele profeet te beledigen. Joden, homo's en andere minderheden moeten het regelmatig ontgelden. Dergelijke organisaties worden in verband gebracht met Hamas en Al-Qaeda en rechtvaardigen zelfmoordaanslagen.

Ondertussen is vrijwel de hele moslimwereld betrokken bij al dit soort ellende, maar wacht, er is nog meer. Van al die gematigde moslims wordt beweerd dat ze er niks mee te maken hebben omdat ze bij wijze van spreken niet met explosieven rondlopen. Nogal een naÔeve kijk op zaken, want meedoen aan een oorlog tegen het westen gebeurt al lang niet meer uitsluitend via wapens en geweld. Nazi-Duitsland kende ook NSB'ers. Figuren die behalve verklikken tevens hun steun boden door ervoor te zorgen dat alles in de maatschappij langzaam maar zeker naar het derde rijk zou leiden. Hetzelfde proces zien we tegenwoordig terug als moslims proberen Nederland langzaam maar zeker tot een islamitische heilstaat te maken. Eenmaal islamitsch geworden is de stap naar een volledige invoering van de sharia niet meer zo groot. Een gemene steek onder water waarbij de zogenaamde goede moslims er stiekem alles aan doen om de islamisering te versnellen.

Kleine stapjes die samen een grote maken. Daar zijn ze goed in. Neem nou de aloude negerzoen. Decennia lang gaat het goed. Totdat allochtonen op de proppen komen met het idee dat negers vies zijn en de benaming neger dus niet gebruikt mag worden op snoepgoed dat geacht wordt lekker te zijn. Uitermate racistisch, maar daar horen we niemand over. Weer een stapje verder betreft het verbieden van het sinterklaasfeest omdat de goedheiligman een racist zou zijn die zwarten als slaven laat werken. Uiteindelijk is het niet gelukt omdat ze door hun domheid over het hoofd zagen dat sinterklaas een Turk was. Een racistische sinterklaas impliceert dus een racistische Turk. Arme dwazen, het doet pijn in hun hart. Sint en piet die walgen van zwart. Belachelijk. Onschuldige tradities moeten verdwijnen om dat gespuis de ruimte te geven.

De islam is een radicale en fascistische ideologie die allesoverheersend dominant wil worden door alles en iedereen uit de weg te ruimen. Ongelovigen zoals rector Liefaard worden gezien als smerige christenhonden die ongenadig mogen worden afgeslacht waarna ze eeuwig zullen branden in de hel. Dat zou afschrikwekkend en beledigend genoeg moeten zijn voor christenen om voluit te ageren tegen de islam. Helaas, ook het christendom kent NSB'ers. Eerder zagen we al hoe Liefaard een leraar die weigerde de kont te kussen van moslims de laan uitstuurde. Nu is het de beurt aan staatssecretaris Tineke Huizinga (CU) om haar geloof te verraden door te stellen dat het islamitische suikerfeest best een nationale feestdag kan worden. Ze zit notabene bij de zeer linkse christenfundamentalistische partij. Moslims mogen racistisch zijn en houden ramadan. Waarom mogen wij geen racistische moslims rammen dan?

Overweging.

Laten we voor een goed begrip heel helder stellen dat het in dit artikel niet gaat om alle moslims. Feit is wel dat vrijwel alle moslims een duit in het zakje doen als het gaat om de islamisering waaraan Nederland kapot gaat. Hoe u het wendt of keert: niemand kan ontkennen dat de aanwezigheid van dat volk voor grote problemen heeft gezorgd in de Nederlandse samenleving. Straatcriminaliteit, terrorisme en ghettovorming waren voor hun komst zelden aan de orde. De veelgehoorde bewering "dat niet alle moslims zo zijn" is slechts theoretisch waar en komt voort uit het idee dat veel mensen bij terrorisme de voorstelling hebben dat het moet gaan om een moslim die een zelfmoordaanslag pleegt. Fout. Hoewel de terrorismedreiging in Nederland nog steeds substantieel is, ligt het echte probleem bij de islamisering waardoor er een situatie gecreŽerd wordt waarin verschillende volkeren door het lint gaan. Moslims zijn niet slecht. De islam is als geheel schadelijk voor Nederland.

Islamisering zorgt ervoor dat radicale moslimgroeperingen denken dat ze aan de winnende hand zijn. Voor Nederlanders betekent het een grove schending en beschadiging van hun land, vrijheden en cultuur. Nationalisme wordt door de opgelegde trend om alles islamitisch te maken de kop in gedrukt waardoor Nederlanders moedeloos kunnen worden en alles maar pikken omdat het toch een verloren zaak lijkt. Op den duur zal een keiharde confrontatie niet uit kunnen blijven. Om dat te voorkomen moet de islamisering van Nederland per direct gestopt worden. Al is dat praten tegen dovemansoren, want men gaat in sneltreinvaart door. Dokteren met de dood bedreigen is gemeengoed geworden. Minister Vogelaar verraadt ons land keer op keer. Recent papte ze weer met moslims aan door de ramadankrant in ontvangst te nemen. Rechters worden door moslims niet gerespecteerd en tegenwoordig zelfs uitgelachen. Zeker na een rechterlijke uitspraak dat moslims niet meer op hoeven staan voor de rechter.

Straks gaan ze nog beweren dat straffen die rechters opleggen niet meer geldig zijn. Iedereen is immers gelijk volgens moslims en daarom kan een ander persoon geen straffen op leggen. Ja ja, iedereen gelijk en zij een beetje meer dan anderen. De volgende stap is reeds in de maak. Moslims als Samir A. die worden vrijgesproken van voorbereidende handelingen om Schiphol op te blazen, Marokkanen die niet voor het gerecht worden gebracht door justitie en terroristische moslimorganisaties waarvan de overheid het bestaan ontkent. Ondertussen worden kritische rechtse weblogs overvallen, vastgezet en veroordeeld. Hoe hard de linkse propagandamachine ook gaat draaien: wie na het lezen van al het bovenstaande durft te beweren dat Nederlanders over dit soort ontwikkelingen positief zullen denken mag met recht een hersenloze dwaas genoemd worden. Alle genoemde feiten spreken voor zich. Trek zelf uw conclusies. U bent gewaarschuwd.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.