Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 27 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

342 Moslimextremist tot in de schatkist
341 Bestraf socialistische fouten
340 Aangifte om "Silence! I kill you!" (1)
339 Rot op uit Nederland!
338 Pretium Telecom: "Pech, dit is de wet!"
337 Miljoenennota Bos is een farce
336 Sexjobs.nl hoeren naaien met geldzaken
335 Moslimpropaganda weer vergruisd
334 Racisme is helemaal niet erg
333 Strafkamp Nicolaaslyceum was grove leugen
332 Slachtoffer van het eigen fascisme
331 Misdefinitie ontboden en verhoord (1)
330 Linkse achterlijkheid krijgt prioriteit
329 Vrijwilligerswerk om negatieve mening
328 Dewanand als kasteloze paria
327 Oplichting in de schijnwerpers
326 Trendseksueel maakt mietjes van mannen
325 Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) verslagen
324 Referenties naar onkunde en onnozelheid
323 Kinderficken wie ein Weltmeister [2]

332 # Slachtoffer van het eigen fascisme #
Gepost door Misdefinitie op 24-08-2008 om 19:12.
Nette organisaties zoals wij dat zijn respecteren de democratie en verdedigen de principes in dit land met behulp van het gesproken woord. Andere organisaties kiezen voor een demonstratie. Voorzover het rechtse demonstraties betreffen worden er altijd netjes vergunningen aangevraagd en houdt men zich aan de beperkingen die de wet oplegt. Nu hebben wij makkelijk praten, want we hebben op basis van ons gedachtegoed het gelijk meestal aan onze zijde. Socialisten hebben het een stuk moeilijker aangezien hun dubieuze en inconsequente manier van redeneren doorgaans leidt tot zulke tegenstrijdige belangen en dilemma's dat het hun gesproken woord geen waarde meer heeft. Om dat te verbergen grijpen ze daarom vaak naar fascistische methoden. Fysiek geweld wordt afgedaan als links activisme, criminelen uit de eigen hoek noemen zij integer en tegenstanders worden neergezet als nazi's die vogelvrij worden verklaard.

Zulke methoden worden gerechtvaardigd door het linkse gedachtegoed zelf. Aanhangers vinden dat zij de absolute waarheid in pacht hebben en ontlenen daaraan hun recht om fascistische methoden te gebruiken. De werkwijze is simpel en doeltreffend waardoor zelfs randdebielen mee kunnen doen. Stigmatiseer, dramatiseer en discrimineer en de linkse wereld ligt aan uw voeten. Eerlijk is eerlijk: wie dagelijks om zich heenkijkt ziet grote groepen ermee wegkomen. Noem iemand een nazi en hij is meteen de klos. Waarschuw zijn werkgever en hij verliest zijn baan. Maak willekeurig gebruik van door allochtonen uitgewoonde sociale constructen als discriminatie en racisme en merk op dat zelfs de vreemdelingenpolitie uw beste vriend wordt. Toch gaan we u wijzen op het zoveelste dilemma in het socialisme. Methoden die zo achterlijk en simpel zijn kunnen ook door anderen gebruikt worden. Alle fascistische methoden van die hersenloze socialisten zijn gebaseerd op absurditeiten en kunnen plotseling als een boemerang terugkomen en hen tegen de grond slaan.

Fascisme slaat terug.

Politieke acties die richting fysiek geweld gaan komen niet vaak in de media. Over rechtse aanhangers valt immers niet veel te schrijven omdat zij bijna altijd tot nette organisaties behoren die geheel legaal opereren. Links geweld is niet leuk om over te schrijven, want dan ondermijnen de linkse media hun eigen gedachtegoed. Zwijgen is daarom het beleid. Tenzij rechts iets verkeerds doet of links een actie heeft waarmee men kan stigmatiseren. Wellicht herinnert u zich nog het incident waarbij Pim Fortuyn een taart in het gezicht kreeg van extreem linkse actievoerders. Verdraaiing van de feiten en het rechtvaardigen van linkse acties behoren tot de ondemocratische methoden waarmee links zieltjes probeert te werven. Zo werd er met tegenzin gemeld dat de taart vol zat met poep en kots en mocht er niet gesproken worden over extreem links. Tevens werd de actie goedgepraat door te beweren dat Fortuyn een racist was. Recent werd de vroegere extreem linkse activist Duyvendak getaard. Nu het fascisme zich tegen links keert hebben ze een grote bek.

De verschillen tonen pijnlijk de linkse hypocrisie aan. Pim Fortuyn was overduidelijk geen racist. Zijn socialistische tegenhanger Duyvendak is met zijn links extremisme zeker 10 keer extremer. Zou extremisme een rechtvaardiging mogen vormen voor een taart, dan verdiende Duyvendak hem zeker. De taart van Fortuyn bevatte een walgelijke mix van linkse uitwerpselen. Duyvendak kreeg slechts een normale taart. Het leven van Fortuyn was in gevaar. Duyvendak loopt zonder vrees voor zijn leven vrij rond. Justitie liet de dader van de Fortuyntaart vrij en de actievoerders werden niet vervolgd. In het geval van Duyvendak pakte de politie de taartengooiers meteen op. Daders die de taart naar Fortuyn gooien mochten niet extreem links genoemd worden, maar de actievoerders die de taart naar Duyvendak gooiden worden wel extreem rechts genoemd. Links vond destijds dat politici maar een dikke huid moesten kweken. Thans zijn ze opeens van mening veranderd nu het hen zelf overkomt.

Bedreigd worden is voor vrijwel alle rechtsdenkenden die daar openbaar voor uitkomen dagelijkse kost. Regelmatig worden zij via brieven, e-mails, telefoontjes en onaangename bezoekjes bedreigd met de dood omdat linkse achterlijken en allochtonen hun visie niet kunnen waarderen. Aangifte doen is zinloos. Men stelt dan dat er niks aan de hand is en u heus niet bang genoeg was. Ergens in een boek lazen we een rechtvaardiging daarvoor met de strekking dat een kleine aap geen grote kerel kan bedreigen. Op straat aangevallen worden door cultuurverrijkers mag ook gewoon, want dan heeft men toevallig net oplossingen doorgevoerd en mag u de publieke opinie niet beļnvloeden met uw aangifte. Volksvertegenwoordigers als Wilders hebben het volgens veel linkse mensen verdiend om bedreigd te worden. Zoals u van socialisten gewend bent durven ze niet achter hun gedachtegoed te blijven staan en draaien ze vaker met hun reet dan de gemiddelde homoseksueel. Zodra ze zelf bedreigd worden is er opeens wel iets aan de hand en roepen ze om actie.

Stigmatisatie van andersdenkenden in de hoop dat er mensen opstaan die iets gaan uitrichten tegen het slachtoffer is ook een veel gebruikte methode die tot vele vormen van fascisme kan leiden. Het begint heel simpel. Noem iemand een nazi en een racist, laat het balletje rollen en maak zoveel mogelijk herrie zodat de ontstane publiciteit iemand kapot maakt. Zo werd de beheerder van deze website ontslagen nadat censuurrector Liefaard van het Hermann Wesselink College hem had neergezet als rechtsextremist. Door zijn manier van handelen werd de zaak in de publiciteit gebracht en kreeg de beheerder een levenslang beroepsverbod opgelegd voor onderwijsbanen. Mede door de publiciteit zal hij nooit meer in staat zijn een baan te krijgen in het onderwijs. Destijds kwam niemand voor hem op en heerste de opvatting dat hij een nazi is en publieke verbanning van de arbeidsmarkt zijn verdiende loon was. Gebeurt zoiets met een linkse rakker, dan wordt er opeens gejankt.

Dat was het geval in de zaak van de columnist Rikus Spithorst op Fok!. Eerder mocht zijn column met de veelzeggende titel "Schiet Geert Wilders dood!" geen resultaat boeken. Rechtse politici zijn namelijk niet zo kinderachtig en doen geen aangifte als een bedreiging niet ten minste serieus te nemen is. Linkse ratten kennen wel lange tenen, dus een titel als "Halsema moet dood!" zorgt geheid voor veel commotie. Erg plezierig vinden we het feit dat de schrijver een PvdA'er is en dat hij door zijn eigen gedachtegoed en aanhangers aan de schandpaal werd genageld. Moet u eens nagaan. Normaal zitten die PvdA-flikkers anderen te stigmatiseren in de hoop dat zij alles verliezen. In deze situatie hebben we te maken met een PvdA'er die in een kuil valt met door hem zelf geplaatste punten. Vervolgens wel lekker zielig doen in columns en op Fok!radio. Baan kwijt, vrienden kwijt en geloofwaardigheid kwijt. Jammer joh, had daar even eerder aan gedacht voor u zo'n linkse drol werd.

Natuurlijk snappen wij als misstandenplatform de redenatie van de columnist met betrekking tot de linkse hypocrisie en natuurlijk kennen we het principe van het voorhouden van een spiegel. Iemand die pedofielen verheerlijkt of een taakstraf geeft, zal zijn mening heus bijstellen als het zijn eigen kinderen overkomt. Mensen die fascisme rechtvaardigen zouden zelf eens het slachtoffer moeten worden om ervaring op te doen. Linkse dwazen die terroristen en mensen die oproepen tot haat integer noemen moeten niet gaan janken als anderen vinden dat zo'n integer iemand eens bij die persoon langs moet gaan. Immers, wie vindt dat dat moet kunnen, moet zelf niet gaan zeiken. NSB'ers moeten niet klagen als ze zelf verraden worden. Allemaal logische redeneringen waarvan het nogal raar is dat ze belicht worden door een PvdA'er. Hij is er immers medeverantwoordelijk voor dat mensen die zulke uitspraken doen afgeslacht worden in de linkse media.

Subsidies voor criminelen.

Waarschijnlijk bent u bekend met het principe dat politieke organisaties allerlei subsidies krijgen om hun activiteiten te kunnen uitvoeren. Grote bekende organisaties hebben daardoor aanzienlijk meer mogelijkheden om bovengenoemde methoden tegen anderen in te zetten. Feitelijk worden uw vrijheden op het spel gezet met behulp van het belastinggeld dat u opbrengt door het werk wat u doet. Bekend is ook dat actiegroepen zoals milieuorganisaties uw zuur verdiende centjes krijgen uitgekeerd in de vorm van subsidies zodat ze onder het mom van milieubescherming zaken kunnen tegenhouden en vertragen terwijl dat niks anders oplevert dan de vervulling van hun eigen wensen. Veel minder bekend zijn wellicht de subsidies die andere organisaties krijgen om het fascisme in de praktijk te brengen. Het betreffen extreem linkse criminelen die steeds vaker door de mand vallen.

Greenpeace is een organisatie die menigeen kent door de agressieve manieren van werken en propagandavoeren. Geheel in de stijl van extreem links beginnen ze al in de kindertijd te indoctrineren met boeken, beeldmateriaal en lesprogramma's op lagere scholen. Interpretaties over het milieu waar wetenschappers nog slechts een zeer klein deel van weten vormen genoeg aanleiding voor hun criminele activiteiten. Vissers krijgen dat ook door en noemen Greenpeace dan ook een criminele organisatie. De zogenaamde liefhebbers groene vrede dumpen grote blokken steen in het water zodat de boten van de vissers beschadigd raken en omkiepen. Kennelijk in de hoop dat zij verzuipen. Erg gevaarlijk. Greenpeace verdedigt zich door te stellen dat ze laten weten waar die blokken liggen. Interessante redenering. Allochtonen Mensen vervuilen het milieu ook, dus als kuilengravers laten weten waar ze graven is het opeens in orde dat er personen te pletter vallen?!

Kenmerk van al die groene en vooral linkse organisaties is dat ze allemaal niet-democratische, illegale en extreme middelen gebruiken ongeacht wat daar de gevolgen van zijn. Kennelijk mogen zulke organisaties boven de wet leven zolang ze een goedgekeurde rechtvaardiging gebruiken. Daardoor wordt dat ook voor andere partijen interessant, want het leven is zoveel simpeler als de wet omzeild kan worden. Rutte van de VVD kan daarover meepraten. Hij is bezig de VVD om te vormen tot een groene partij. Dat kan hij doen omdat de VVD onder zijn leiding toch al een linkse partij is. Terwijl iedereen weet dat milieuorganisaties stinken. Het blijft een linkse aangelegenheid, dus geweld ligt op de loer. Cramer, ook al zo'n PvdA'er, dreigt weliswaar met ingrijpen, maar is zo naļef dat ze gelooft dat geld bewust ingezet wordt.

Onder de gesubsidieerde toko's bevinden zich ook de discriminatiebureau's zoals het Meldpunt Discriminatie Internet (MDI). De manier waarop zij te werk gaan komt overeen met het fascisme. Vormgegeven door fascist Ronald Eissens is het nu de taak aan directeur Niels van Tamelen om de internetgestapo uit te hangen. Hun werkwijze is hersenloos en debiel. Zeg iets over allochtonen en u wordt neergezet als racist. Men e-mailt u direct dat de uitspraken van het internet moet verwijderen. Let op: ze hebben geen enkele bevoegdheid en dus geen flikker te zeggen. Argumenten worden er niet gegeven. Bent u van mening dat er geen strafbare uitingen zijn gedaan en brengt u ze daarvan op de hoogte, dan luisteren ze niet en doen ze gewoon aangifte. Onnodig, want ze krijgen toch niemand veroordeeld omdat extreem rechts niet bestaat en ze extreem links niet durven aan te pakken.

Overweging.

Onze rechtsstaat en democratie zijn gebaseerd op het idee dat er wetten zijn, er toegang is tot onafhankelijke rechters en iedereen mag streven naar politieke macht. Politieke debatten voeren we met woorden wat betekent dat fysiek geweld en andere illegale activiteiten verboden zijn. Meteen dringt de vraag zich op wat er gebeurt met een ideologie zoals het socialisme waarvan het gedachtegoed zo tegenstrijdig is dat het voor niemand meer geloofwaardig te maken is. Heel simpel: dwazen die een ideologie aanhangen die zo tegenstrijdig is dat er alleen maar onoplosbare dilemma's ontstaan, moeten lijdzaam toezien hoe steeds meer mensen zich afkeren van hun dogma's. Daarna gaat het socialisme failliet. U kunt ook niet verwachten dat u tot in de eeuwigheid kunt volhouden dat 2 appels + 2 bananen echt wel 3 peren geeft. Hoe dom en debiel uw achterban ook is. Om dat te voorkomen dringen socialisten hun gedachtegoed middels het fascisme op.

Maatschappelijk gezien geeft links fascisme de extremisten tijdelijk een voorsprong. Mensen zijn bang, denken van de "voordelen" te kunnen profiteren en gaan verder met hun leven. Helaas voor hen is uit het bovenstaande wel gebleken dat het gebruik van fascistische methoden evengoed onderhevig is aan de zwakke punten waaraan het hele socialisme onderhevig is. De werking is tijdelijk en geeft enkel op korte termijn een klein resultaat. Net zoals alles wat het socialisme doet gebaseerd is op korte termijn denken. Dat het land op lange termijn kapot gaat interesseert ze geen zier. Zoveel informatie kunnen ze toch niet bevatten. Bovendien kent het fascisme een zeer belangrijk dilemma: links is niet de enige die het kan uitoefenen. Zodra anderen doorkrijgen dat het ook voor hen kan werken, gaan de poppen aan het dansen. Verder kan er gewezen worden op het feit dat extreem links in feite zelf voor de tegenaanval zorgt. Linkse fascisten praten hun illegale acties recht met sociale constructen.

Juist die rechtvaardigingen zijn gevaarlijk, want zodra ze algemeen geaccepteerd worden zijn ze voor iedereen te gebruiken. Taarten gooien naar politici is onwettig, maar omdat justitie de daders van de Fortuyntaart niet vervolgde en socialisten het rechtvaardigden kunnen anderen er ook niet meer voor gestraft worden. Bedreigen is strafbaar, maar als bedreiging van Wilders niet strafbaar genoeg is kan bedreiging van Halsema dat ook niet zijn. De fascistische methode om iemand als racist en dreiging te klassificeren waarna de hele maatschappij opstaat om hem kapot te maken leek voor links prima te werken als het rechtse personen overkomt, maar klapt keihard in hun gezicht terug als het een linkse rakker raakt. Links zal moeten beseffen dat het over en uit is met hun gedoe. Het maatschappelijk debat zullen ze nooit met woorden kunnen winnen. Daar is hun ideologie te krankzinnig voor. Voor fascisme geldt dat ze het fascisme zullen oogsten dat ze zelf zaaien. Het aardige daarvan is dat ze voornamelijk zelf de kuil graven waar ze zelf indonderen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.