Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 27 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

342 Moslimextremist tot in de schatkist
341 Bestraf socialistische fouten
340 Aangifte om "Silence! I kill you!" (1)
339 Rot op uit Nederland!
338 Pretium Telecom: "Pech, dit is de wet!"
337 Miljoenennota Bos is een farce
336 Sexjobs.nl hoeren naaien met geldzaken
335 Moslimpropaganda weer vergruisd
334 Racisme is helemaal niet erg
333 Strafkamp Nicolaaslyceum was grove leugen
332 Slachtoffer van het eigen fascisme
331 Misdefinitie ontboden en verhoord (1)
330 Linkse achterlijkheid krijgt prioriteit
329 Vrijwilligerswerk om negatieve mening
328 Dewanand als kasteloze paria
327 Oplichting in de schijnwerpers
326 Trendseksueel maakt mietjes van mannen
325 Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) verslagen
324 Referenties naar onkunde en onnozelheid
323 Kinderficken wie ein Weltmeister [2]

330 # Linkse achterlijkheid krijgt prioriteit #
Gepost door Misdefinitie op 14-08-2008 om 14:58.
Lange vakanties hebben zo hun voordelen. Marokkanen en Turken vertrekken eindelijk naar hun eigen land en doen zoveel mogelijk moeite om daar te verzuimen van het werk waardoor we hier minder criminaliteit hebben. Dwaze politici zijn opgehoepeld naar het buitenland zodat we even verlost zijn van hun idiote geleuter over hun blanke sterkste schouders die uit frustratie van de zware last hun kinderen naar witte scholen sturen. Toch kan een land nooit volledig in de steek gelaten worden, want dan loopt alles in de soep. Door op vakantie te gaan en later terug te komen lossen de cruciale problemen in de maatschappij ook niet op. Thuisblijvers worden daarom geacht het land te besturen. Tot onze verbazing blijken achterlijke linkse politici tijdens de vakantie zo'n beetje hetzelfde te doen als lavenloze pubers. Feesten als een stelletje flikkers, propaganda maken voor moslims en zich betuttelend bemoeien met buitenlandse aangelegenheden.

Linkse flikkers bij de homo's.

Imago en beeldvorming zijn heel belangrijk voor de regering. Niet alleen moet de bevolking vertrouwen in ze kunnen hebben: Nederland staat mede door zijn slappe gedoogbeleid volop in de schijnwerpers in het buitenland. Elk foutje wordt enorm uitvergroot. Het spreekt haast voor zich dat hooggeplaatste figuren te allen tijde hun waardigheid hoog dienen te houden. Zouden ze dat niet doen, dan neemt niemand hen meer serieus. Onze hoop dat er nog enigszins iets van intelligentie achter is gebleven in de holle hersenloze koppen van dat linkse gespuis werd echter bruut vernietigd door een toneelstukje dat minister Plasterk opvoerde op een homoboot. Bijna spuwen we de hele krant onder bij het zien van een paginagrote homoverheerlijkingscampagne. Gatverdamme, onze minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, waar we een slordige 8 rooien per maand voor betalen, zet Nederland voor aap terwijl de kenniseconomie naar de klote is.

Overigens gaat het hier overduidelijk niet om het feit dat homoseksuelen zichzelf te overdreven profileren. Eerder is het standpunt hierover toegelicht. Opvallend is dat de anale parade het toneel is van PvdA prominenten die verantwoordelijk zijn voor het creŽren van problemen en het ruÔneren van Nederland. Laten we de beestjes gewoon bij de naam noemen. Minister Plasterk van het verklote onderwijs, Guusje ter Horst die verantwoordelijk is voor allerlei binnenlandse problemen, Bert Koenders die graag ons geld naar het buitenland ziet vertrekken voor ontwikkelingssamenwerking en staatssecretarissen Sharon Dijksma (onderwijs) en Frans Timmermans (erg toevallig: Europese zaken). De laatste vier kregen geen uitnodiging, maar besloten vrijwillig mee te varen. Erg dubieus. Stuk voor stuk PvdA'ers die niet functioneren, maar zich wel als flikker wensen te profileren.

Volgens de PvdA'ers zou hun standpunt het kabinet vertegenwoordigen, maar dat is als leugen te beschouwen omdat er enkel PvdA'ers aanwezig waren en men bij de ChristenUnie homo's veel te verwijfd vindt. Hun gedrag heeft vermoedelijk alles te maken met recente peilingen. De rode honden verliezen regelmatig aanhang nu mensen doorkrijgen wat voor hypocriete partij de PvdA is. Om dat tegen te gaan liegen ze er normaliter op los, maar moeten ze het dilemma oplossen dat hun achterban inmiddels zo divers is dat ze altijd wel iemand op de tenen trappen. Moslims staan bijvoorbeeld bekend niet zo lief te denken over homo's. Tijdens de zomermaanden zijn veel moslims in eigen land en hebben de socialisten vrij spel om homo's te trekken.

Toch is hun handelswijze niet zo verstandig, want de beelden gaan de hele wereld over. Burgemeester Cohen van Amsterdam is ook zo iemand die niet weet wat hij doet. Eerst stuurt hij het voltallige college van Amsterdam op vakantie om zich vervolgens te storten op de herenliefde. Zijn wij nu zo gek of is hij zo dom? Cohen is een jood. Een moslimlover zijn is dan al bijzonder vreemd. Moslims staan nu eenmaal bekend om hun extreme vormen van antisemitisme. Tijdenlang kan dat goedgaan zolang de werelddominatie die ze voor ogen hebben nog geen realiteit is, maar met tikkende tijdbommen is het altijd oppassen geblazen. Moslims haten echter ook homo's. Hoe haalt een jood het in zijn hoofd om te heulen met de vijand en homohaters tegelijkertijd te provoceren met homoseksualiteit?!

Afleidingsmanoeuvres.

Erg bizar is de constatering dat socialisten lekker aan het feesten zijn terwijl ze weigeren de rommel op te ruimen die ze zelf hebben veroorzaakt. Vervolgens proberen ze ook nog krampachtig zieltjes te werven over de rug van de homo-emancipatie in de hoop dat ze niet levend gevild worden door notoire homohaters. Op zo'n manier is het wel erg makkelijk om de links denkende medemens neer te zetten als achterlijke hersenloze debielen. Toegegeven, we doen dat graag, maar zij kennen ook hun wapens. Zodra anderen gaan piepen en hun daden breed gaan uitsmeren, lopen ze het risico dat het klootjesvolk wakker wordt. Wie vaker met ons meeleest begrijpt al wat we gaan zeggen. Socialisten dekken zich op allerlei manieren in om te voorkomen dat hun achterlijkheid al te makkelijk te ontdekken is. Deelname aan een homoparade is volgens hen niet gay. Zij vinden dat strijden voor emancipatie en homoacceptatie.

Ontkengedrag is echter makkelijk onderuit te halen. Hoogopgeleide ministers die een land dienen te besturen behoren professioneel en neutraal te blijven en voeren geen poppenkast op. Geen discussie over mogelijk. Dus proberen ze het op een andere manier. Namelijk het verschuiven van de aandacht op iets anders. Zodat het lijkt alsof ze zich wel degelijk bezig houden met zaken die belangrijk zijn in de hoop dat weblogs zoals wij niet meer kunnen zeggen dat ze enkel bezig zijn om in alle bochten te draaien om hun eigen behoeften te bevredigen. Hoe gaan ze te werk? Denk maar eens aan de term in de subtitel. "Mensenrechten" is een construct waar veel mensen voor vallen. Rechten zijn plezierig en belangrijk, dus als ze in het geding zijn, zijn veel mensen bereid veel te doen om dat te voorkomen. Balkenende houdt zich zogenaamd bezig met mensenrechten in het buitenland, maar vergeet zijn eigen land.

Alle ingrediŽnten om een misdefinitie te maken zijn aanwezig. Verkloot de maatschappij en de economie in Nederland, houd u met andere zaken bezig die uw persoonlijke belangen beter benaderen, gebruik een waardeloos sociaal construct en hoop dat de aandacht zo is afgeleid dat u er nog mee wegkomt ook. Feitelijk is dat heel simpel. Kies een land uit waarvan men vermoedt dat de mensenrechten vergeleken met de Europese standaard in het geding zijn en maak de bevolking wijs dat het noodzakelijk is om daarover een officieel standpunt openbaar te maken. China is zo'n land en Balkenende maakt daar dankbaar gebruik van. De situatie in China, met al zijn vormen van dictatuur en censuur, is echter al decennia lang bekend. Zeggen dat zulke activiteiten indruisen tegen wat we hier in Europa vinden is allang niet meer relevant. Balkenende noemt de situatie in China alleen maar omdat het in het licht van de Olympische Spelen in de actualiteit komt en mensen dan stoppen met denken.

Zouden er geen Olympische Spelen zijn, dan hadden we Balkenende er hoogstwaarschijnlijk ook niet op dit moment over gehoord. Zonder publiciteit werkt een aandachtverleggende constructie namelijk niet. Zou het kabinet geen cruciale fouten hebben gemaakt waardoor de economie nu, wederom de schuld van socialisten, op zijn gat ligt, dan hadden we hem er ook niet over gehoord. Waarschijnlijk had hij dan weer een speech gehouden over hoe prachtig ein reich, ein euro und ein FŁhrer is. Schending van mensenrechten in China wordt over het algemeen neergezet als activiteiten van dictators die mensen met onwelgevallige opvattingen en meningen de mond snoeren middels geweld, intimidatie en censuur. Ook worden tegenstanders van het regime op alle mogelijke wijzen tegengewerkt om een bestaan op te bouwen. Nogal achterbaks als u bedenkt dat hij socialisten steunt die in Nederland precies hetzelfde doen. Webloggers worden in Nederland door linkse fascisten opgepakt, ontboden, geÔntimideerd en maatschappelijk verbannen zodra hun mening niet bevalt.

Wouter Bos is ook weer eens de klos. Volgens woningcorporaties is de socialistische sinterklaas een vuile dief die hen besteelt om gaten in de rijksbegroting te dichten. Ja ja Woutertje Bos. Lekker al ons geld stelen, weggeven aan allochtonen en hier multicriminele ghettowijken creŽren, maar nu al die zwarten om extra geld roepen voor fatsoenlijke woningen moet de poen ergens anders vandaan komen. Wij hebben niet meer sinds al die belachelijke belastingverhogingen, dus moet het geld weer eens komen van extra heffingen. Erg fijn voor al die steuntrekkende kansarmen in de krottenwijken in Nederland, maar die gaat al die toegezegde verbeteringen betalen? Wel opschieten hoor. Straks willen zelfs de allochtonen daar niet meer wonen. Al tijden worstelen minister Ella theedoeklovende Vogelaar en de corporaties om wie de rekening moet betalen. Wethouder Dominic Schrijver (PvdA, Rotterdam) toont zich een echte socialist die, als het om anderen gaat, opeens wel begrijpt dat geld van een ander geen eigendom is als het uit publieke middelen komt.

Overweging.

Duidelijk is dat de linkse coalitiepartijen diep in de problemen zitten. De problemen stapelen zich op nu gebleken is dat de groei van de economie fors lager uitvalt dan vorig jaar. Daarbij maken we de kanttekening dat u moet beseffen dat de schade "beperkt" is gebleven doordat het kabinet minstens 8 miljard euro aan lastenverzwaringen heeft doorgevoerd. U kunt zich dus opmaken voor grotere problemen aangezien ze al het geld naar het buitenland hebben gestuurd. Koopkracht staat onder hoge druk, kinderopvang wordt onbetaalbaar en de werkloosheid neemt toe. Ondertussen kibbelt men door over wie moet betalen. Wouter Bos stelt dat hij u wel begrijpt, maar benadrukt dat u vooral niet moet zeiken omdat zijn socialistische principes nog altijd prima werken. Torenhoge inflatie en dalende peilingen. Onder deze omstandigheden moeten de hoge heren een rechtvaardiging verzinnen voor hun falen.

Jammer voor hen komen er steeds meer feiten aan het licht die daarop wijzen. Mensen zien ook wel in dat de economie, hun koopkracht en het maatschappelijke klimaat de prioriteit heeft en dat ze zelfs tijdens de komkommertijd niet gespaard blijven van de linkse achterlijkheid die voorschrijft dat beeldvorming rond homoseksuelen en het geven van een verkeerde voorstelling van zaken de prioriteit heeft. Ook komt de ware aard van links steeds vaker naar boven. Zo blijkt Duyvandak (GroenLinks) een extreem linkse crimineel te zijn die zijn handen niet omdraait voor inbraak, intimidatie en deelname aan terroristische organisaties. Eerder werd bekend dat de PvdA ook graag met terroristenorganisaties heult. Linkse partijen bevatten extreem linkse fascisten die namens een aantal van u in de regering zitten en ons land naar de afgrond brengen.

Pogingen van de linkse partijen om dit soort zaken buiten de media te houden mislukken stelselmatig omdat alles wat ze doen en zeggen aan elkaar hangt met leugens. Mensen staan vaak klaar om ons te beschuldigen van extremisme, maar dit overtreft de ziekste fantasieŽn. Miljarden aan staatsschuld beletten de linkse achterlijken niet om hun criminele organisaties te ondersteunen en het geld in te zetten voor de multiculturele samenleving. Is het geld op, dan verzwaren ze de belastingen en sturen ze het geld naar het buitenland. Gaat vervolgens de economie naar de klote en verliezen ze aanhang, dan jatten ze nog meer en gaan ze naar homofeestjes. Om dat allemaal te verbergen tracht de Minister President de aandacht op de mensenrechten elders te richten. Dat allemaal terwijl de mensenrechten in Nederland ook niet deugen. Mensen met onwelgevallige meningen worden opgepakt en de regering zit vol criminelen. Wie is hier godverdomme nu niet goed bij zijn hoofd?!
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.