Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 27 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

342 Moslimextremist tot in de schatkist
341 Bestraf socialistische fouten
340 Aangifte om "Silence! I kill you!" (1)
339 Rot op uit Nederland!
338 Pretium Telecom: "Pech, dit is de wet!"
337 Miljoenennota Bos is een farce
336 Sexjobs.nl hoeren naaien met geldzaken
335 Moslimpropaganda weer vergruisd
334 Racisme is helemaal niet erg
333 Strafkamp Nicolaaslyceum was grove leugen
332 Slachtoffer van het eigen fascisme
331 Misdefinitie ontboden en verhoord (1)
330 Linkse achterlijkheid krijgt prioriteit
329 Vrijwilligerswerk om negatieve mening
328 Dewanand als kasteloze paria
327 Oplichting in de schijnwerpers
326 Trendseksueel maakt mietjes van mannen
325 Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) verslagen
324 Referenties naar onkunde en onnozelheid
323 Kinderficken wie ein Weltmeister [2]

326 # Trendseksueel maakt mietjes van mannen #
Gepost door Misdefinitie op 25-07-2008 om 18:16.
Mannen van vroeger waren koene jagers, stoere krijgers en genadeloze gladiatoren die elkaar naar het leven stonden. Een vrouw versieren was een kwestie van haar aan d'r haren een grot insleuren om ondertussen rivaliserende mannetjes met een knuppel af te ranselen. Inmiddels is die gouden tijd voorbij en hebben we als moderne mensen het barbaarse gedrag deels afgeleerd. Al zijn er nog voldoende Marokkanen die hun dierlijke instincten het werk laten doen en een pact sluiten met andere apen om zodoende onwillige vrouwen te kunnen dwingen. Loverboys en groepsverkrachting noemen ze dat, maar wij beschouwen hen toch niet als deel van onze cultuur. Nette mensen hebben het tegenwoordig een stuk moeilijker. Media willen ons doen geloven dat mannen aan een soort van ideaalbeeld moeten voldoen als ze ooit nog van bil willen gaan en bedenken aan de lopende band vage trends. Seksuele trends die van mannen slappe mietjes maken.

Seksuele fixatie.

Hoewel we ons er allemaal wel eens schuldig aan maken, wordt hokjesdenken over het algemeen niet gewaardeerd. Zeker niet door de groep die erin gepropt wordt. Gaat het echter om overduidelijke tegenstellingen zoals het verschil tussen mannen en vrouwen, dan hebben veel mensen er opeens een stuk minder moeite mee. "Vrouwen komen van Venus, mannen van Mars," is een veel gehoorde uitdrukking. Waarschijnlijk verzonnen door iemand die wist dat Mars de enige planeet is waar mannen (met zeer veel aanpassingen) hadden kunnen leven en Venus zo heet is dat de hersenen van de vrouwen volledig zijn verdampt. Zulke vreemde vergelijkingen moeten wel tot rare hokjestrends leiden. Een proces dat precies hetzelfde verloopt als de hype die we zien in de modewereld. Koppel een onderwerp aan het uiterlijk en al die hersenloze sletjes lopen er achteraan. Metroseksueel, technoseksueel, überseksueel, retroseksueel gastroseksueel en transseksueel. Zo worden verwijfde flikkers dus gemaakt.

Bovenstaande termen komen zo raar en bizar over dat we ons eerst moeten verdiepen in de betekenis ervan voordat we er iets zinnigs over kunnen zeggen. De zogenaamde metroseksuele mannen gedragen zich als vrouwen. Winkel in, winkel uit, zit m'n haar goed, schoonheidssalonbezoekjes en o kut, ik breek mijn nagel; inclusief overdreven gegil. Beste mensen, dit was de slechtste imitatie ooit, maar weet dat dit artikel geschreven is door een echte man. De metroseksueel is een emotioneel labiele latente homo die ook nog eens cosmetica gebruikt. Toen kwam de überseksueel. Nog meer gay en daarom niet in verlegenheid te brengen door knappe vrouwen. Later kwam de retroseksueel omdat vrouwen na al die mannelijke evenbeelden gewoon weer eens een behaarde aap wilden hebben. Om daarna weer een gastroseksueel te wensen omdat ze zelf niet kunnen koken. Transseksueel wordt de hype in de toekomst als er geen echte kerels meer zijn. Vrouwen weten niet wat ze willen en surfen op elke hype mee in de hoop dat mannen bereid zijn continu te veranderen.

Opmerkelijk genoeg komt het woord "seksueel" voor in alle namen. Wat suggereert dat het om (metro)seksuele aantrekkingskracht draait. Onbegrijpelijk, want wat voor aantrekkelijks loopt er nu in de gemiddelde metro rond? Zwervers, allochtonen, dieven, allochtonen, straatrovers en allochtonen. Als zij al vrouwenparfum bij zich hebben, dan is het om de alcohol die erin zit. Een term als überseksueel is ook al zo raar. Duitsers en nerds gebruiken dat woord regelmatig, maar denken ze echt dat achter hun PC'tje masturberende nerds in aanmerking komen voor een vrouw? Retro verwijst naar de jaren '80 waarin er nog grote taboes heersten, anusridders nog verboden waren en potenrammen nog was toegestaan. Zal iemand echt veel kunnen wippen als hij zich zo gedraagt? Nee, dan de gastroseksuelen. Dankzij de media worden zij neergezet als mannen die koken om daarna te kunnen copuleren. Alsof vrouwen dat niet doorhebben. Kennelijk draait alles om het voldoen aan een uiterlijk ideaal om te kunnen neuken.

Ouderwets als we zijn zullen we u moeten waarschuwen voor deze waanzin. Alles ligt er te dik bovenop en ieder jaar veranderen de trends weer zodat u nooit in staat zult zijn daartegen op te boksen. U zult dat ook niet moeten willen. Heeft u wel eens gekeken naar de werkelijke betekenissen van de woorden die schuil gaan onder de trends? Neem nou de gastroseksuelen. Volgens de definitie in de media betreft het kerels die bovengemiddeld goed kunnen koken en de vrouw graag culinair verwennen. Het doel van de man is natuurlijk om na de maaltijd ongegeneerd met de vrouw te kunnen rampetampen, maar komt dat ervan? Helaas niet, want de vrouw weet wel beter. Gastro heeft alles met maag en darmen te maken. Een gastro-enteroloog is een specialist in het beroeren van het maag-darmkanaal. De gastroseksueel is latent homo en roert als kok in het eten van vandaag en als endeldarmtoerist in het eten van gister. Eet smakelijk.

Haat door gedrag.

Begrijp ons niet verkeerd. Homohaat is hier niet van toepassing. Toegegeven, we vinden het walgelijk en goor, maar dat is onze mening. We roepen tenminste niet dat homo's van de flatgebouwen naar beneden moeten worden gegooid. Al was het maar omdat wij daar kunnen lopen. Integendeel. Word allemaal maar homo, want dan blijven er meer vrouwen voor ons over. Ieder zijn smaak. Zorgelijk is echter de situatie waarin steeds meer mannen hun geaardheid overdreven gaan uiten en we te pas en te onpas geconfronteerd worden met verwijfde kerels die nog niet uit de kast zijn gekomen. Bent u een homo? Draagt u als metroseksueel graag een BH? Voelt u zich pas goed wanneer u in vrouwenkleding rondloopt en achter het fornuis een smachtende vrouw loopt te bedriegen? Prima, dat is uw probleem en uw goed recht. Confronteer anderen er niet mee. Niemand hoeft aan uw uiterlijk of gedrag te merken dat u een fagget bent.

Meteen komen we daarmee tot de kern van het eigenlijke probleem. Persoonlijke voorkeuren zijn persoonlijk en hoeven niet uit ten treure in het openbaar geuit te worden zodat anderen daar aanstoot aan kunnen nemen. Daar is het probleem ook begonnen. Homo's worden veel sneller geaccepteerd als ze normaal doen net als iedereen. Vraag het eens aan de types die niet zo overdreven zijn. Moeilijk? Natuurlijk, want zij lopen er niet overdreven mee te koop. Vroeger ging het er netter aan toe. Zowel homo's als hetero's gingen als normale mensen door het leven en wat er in hun slaapkamer gebeurde was niet relevant voor buitenstaanders. Langzamerhand gingen mensen homo's accepteren. Jammer genoeg gingen er een groot aantal stommelingen hun geaardheid breed uitmeten en begonnen ze irritant gedrag te vertonen. Op het zelfde ogenblik wilde iedereen die wel eens een stijve plasser van een klasgenoot kreeg uit de kast komen en werd het land overspoeld door nichterigheid.

Gedurende dezelfde periode verdubbelde het aantal moslims in Nederland. Zij staan bekend om hun extreme homohaat. Niet zelden leidend tot extreme acties en veel verbaal geweld. Tot overmaat van ramp gooien de media olie op het vuur door de homoseksuele levensstijl op te dringen aan de heteroman. Gesuggereerd wordt dat als hij zich niet net zo verwijfd gaat gedragen als de homofiele medemens, hij nooit meer aan een vrouw zal komen. Met als gevolg dat een steeds groter wordende groep mannen dat irritante overdreven gedrag is gaan vertonen. In de eerste plaats de homo's zelf, in de tweede plaats iedereen die wel een homo is maar het niet durft te zeggen en in de derde plaats de arme man die erin is geluisd door een van de vele trends. Het volgende gevaar dient zich alweer aan, want een nieuwe invasie homohatende buitenlanders stroomt het land binnen. Ditmaal komen ze uit Polen. Harde werkers, dat wel. Al beschouwen ze homoseksualiteit als activiteiten van de duivel.

Olie op het vuur gooien is in een explosieve situatie nooit verstandig. De massa trekt zich daar echter niks van aan. Ieder jaar wordt er een gayparade gehouden waarin homo's massaal op boten laten zien wat ze in huis hebben. Zulke evenementen trekken natuurlijk de meest walgelijke figuren aan die middels obscene gebaren duidelijk maken hoeveel stront ze aan de strijkstok hebben hangen. Zelfs burgemeester Cohen van Amsterdam vaart dit keer mee in de anaalparade. Voor hem wordt het zijn eerste keer; zijn ultieme anale ontmaagding. Maar dat Cohen een theedrinkende moslimlover flikker is had u allang door. Verder vaart er een heuze pedoboot mee waar minderjarigen staan te springen om elkaar over hun maagdelijke kontjes te kunnen strelen en zich in te wijden in de kunst van de herenliefde.

Overweging.

Mensen hebben de neiging om van een relatief klein probleem een nationaal probleem te maken. Homo-organisaties vinden dat hun aanhangers gediscrimineerd worden. Niet beseffende dat ze het over zichzelf afroepen. Zoals recent het geval is in asielzoekercentra. Homohatende asielzoekers treiteren hun homoseksuele soortgenoten. De oplossing is eenvoudig. Wie kennelijk in staat is zich te richten op de geaardheid van mensen, zit niet echt in de problemen. Stuur ze allemaal terug naar hun eigen land. Verder is het van belang om te beseffen dat homohaat niet per se leidt tot geweld. Eerlijk is eerlijk: kunt u op straat de geaardheid van willekeurige voorbijgangers raden en zo ja, wat voor mensen maken het u gemakkelijk? Geweld en discriminatie zijn vaak gedraggerelateerd. Toch kiest men er liever voor om iedereen gay te maken.

Nogal een vreemde redenering. Irritant gedrag leidt tot geweld, dus willen ze ervoor zorgen dat iedereen gaat doen als een verwijfde homo. Daardoor treft het geweld niet enkel homo's en is het probleem opgelost. Waanzin. De oplossing ligt in het idee dat we weer eens normaal moeten gaan doen. Denk eens na. Sinds de zogenaamde acceptatie zijn duizenden mannen gaan doen als imbiciële flikkers. Bij alles wat ze doen, laten ze merken van de verkeerde kant te zijn. Hun glorieuze evenement noemen ze Gay Pride. Met alle respect, maar als wij een evenement zouden organiseren met de slagzin "White Pride, World Wide", dan hebben we de poppen aan het dansen. Pride verwijst naar wereldwijde overheersing. Alles en iedereen moet een flikker worden. Geen wonder dat er veel homogeweld bestaat. Mensen willen dat niet. Sodemieter eens gauw op. Stelt u zich eens voor dat heteromannen de hele dag hun geaardheid gingen tonen door te zingen. "Blonde snol ik spuit je vol. Eerst in je kut en dan in je hol." Zeer waarschijnlijk worden ze meteen opgepakt en worden ze maatschappelijk verstoten.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.